Städa,städa...

Musiken är på högsta,dammsugaren är framme och den stora påskstädningen är igång. 
Har ju ändå inget annat för mig så.... ;P 
Diskmaskinen är igång och lika så tvättmaskinen. Har altandörren öppen och det är inte ens kallt. Bara skönt. Hör nån fågel kvittra lite då och då i bakrunden av allt väsen här inne från lägenheten. Solen skiner och det känns som en riktig vår dag. 
 
Vid 12 tiden får jag besök. Min kära föräldrar ska komma över på en kaffe och lite påsk planering. 
Happ, där var kaffet slut, vilket betyder att min städpaus är över. 
Back to städningen!! 
 
 

Torsdag 28 Mars 2013. SKÄRTORSDAG!

Jaha, då var det påsk då. Skärtorsdag idag och jag antar att jag kommer se små söta påskkärringar ute idag. Bara ett problem..Kom inte hit, jag har inget att ge er.. =/ Kanske borde åka ner på byn senare och köpa lite godis utifall  det kommer nån söt liten sak och ringer på dörren.. :) 
 
Gårdagen blev annorlunda än vad vi räknat med. Bruno fick stanna kvar hos veterinären för att sövas ner. Han hade nämligen väldigt mycket tandsten också och en mjölktand kvar som behövdes dras ut. Så vi fick lämna kvar honom där i några timmar medans dom behandlade honom både där bak och där fram.. Stich fick sina klor klippta när vi ändå var där också.
När vi ca 4 timmar senare hämtade Bruno så  var det en utslagen hjälte som kom trippandes med en rosa tratt runt huvudet.Allt hade gått jätte bra och han hade varit jätte duktig. Fick recept på 2st mediciner som han ska ta i några dagar nu och tratten ska sitta på i 10 dagar. Då ska vi tillbaks på återbesök för att se så att såret där bak har läkt som det ska och allt det där. Han mår idag bättre än igår och har fått i sig lite mat och vatten, även fått göra nr 2. Min duktiga lilla prins! Han är så söt i sin rosa tratt.. haha... Han är lite ovan just nu, men det ger sig nog..
 
Medans jag väntade på att få hämta Bruno igår så träffade jag Pauline över en lunch och fika på Valvet. Var super trevligt och kul att träffas. Händer inte så ofta nu för tiden. =( Lär ju ske en ändring på det tycker jag. Miss you girl! 
 
Idag blir det bara en mysig hemma dag med mina prinsar. Ska nog ta oss en längre promenad i solen senare, eller ja, så långt som Bruno orkar gå vill säga. Han är ju inte 100% piggelin än.. Annars ska vi bara vara hemma. Ska städa lite inför helgen då vi ska ha främmande på lördag som ska äta lite god påskmat och mysa här. Ska även få träffa lillebrors nya flickvän.. Ska bli spännande! ;P 
 
Nä, men jag säger väl som jag brukar.. Kaffe nästa! 
 

Onsdag 27 Mars 2013

Kan man bli annat än less...!? Är det inte det ena så är det de andra..
Min plan var att jobba idag, och jo då jag är frisk och pigg, meeeeeen igår eftermiddag när jag och hundarna låg i soffan såg jag hur en stor böld börjat bildas vid lill prinsens anal... (Varning för känsliga nu! ) En stor,lila/brun böld som det även kom lite var och blod ur. Jag ringde såklart genast veterinären där hon sa att det lät som att det skulle va en utav hans analsäckar som spruckit och bildat en böld. Fick en akut tid idag vid 10.30.
 
Men nu på morgonen när jag och Pälsk skulle kolla hur det såg ut idag så var bölden typ borta. Ett litet sår bara. Med andra ord så har naturen löst allt under natten. Men för att vara på säkra sidan så ska vi till veterinären ändå och bara kolla läget och passa på att klippa lite klor. 
Skönt att det löste sig av sig självt, nu kanske vi sparar dom där pengarna som det annars hade kunnat gått på. 
Nu är det bara hoppas att det inte blivit infekterat eller så. 
 
Så, slut på äcklet alla känsliga! =) 
 

Dagen ska med andra ord spenderas hos veterinären och hemma med mina prinsar. Blir så även imorgon. Kul jobb vecka det här! Verkligen! Nu vill jag bara ha nästa onsdag så jag kan få träffa mina underbara elever och kollegor. Saknar dom ju! 
Vill ha måndag också! Vill ha box/kampsport träning =) 
 
En dusch,en kaffe och göra sig iordning står här näst på schemat...
 
CIAO!

Tisdag 26 Mars 2013

Oj oj oj vilket grymt träningspass på boxen det var går kväll! 
Träningsvärk så inåt h-vete i benen, men skönt som f*n! Mickan körde verkligen med oss igår. Så ska det va! Nån som står och skriker på en att ta i mer och stå "plankan" längre och på tårna o inte på knäna! Sånt behöver jag. Nån om piskar en! Fan va jag älskar måndagkvällarna! Längtar redan tills nästa vecka... =) 
 
Trots allt så är det en hemma dag för min del. Huvudvärken som aldrig ger sig och seg. Men imorgon ska jag få återse mina kära små superstjärnor och kollegor. BLir en kort arbets vecka för att sen ha 5 dagars ledigt och sen jobba 3 dagar på påsklovet. Haha.. Så kan det va ibland,..
 
Nu får det bli en kaffe och lite Skilda Världar från soffan! 
 
På återseende! 
 

Skilda Världar

Började i fredags att kolla på Skilda Världar och nu är jag fast..
Kör ett maraton även idag. Snart klar med säsong 1... ;P 
 

Måndag 25 Mars 2013

Så går vi in i en ny vecka, påskveckan detta år och den börjar väl sisådär...
Känner mig som en zombie,ont i hela kroppen och trött. Sovit som en kratta i natt,på soffan dessutom. Ska proppa i mig lite vitaminer och sånna nyttigheter idag. Blir en hemma dag.
 
Helgen var ok. Vi var nere på byn i fredags med trevligt sällskap, i lördags hade jag en heldag med mamma och mormor. Shopping och mys. På kvällen blev det middag på Plantish och sen en mys kväll hemma. Igår hade vi en lugn och skön dag. Fika nere på Plantish och sen en sväng hos familjen M och P. Kvällen bjöd på grillning.
 
När jag låg här i soffan för ett tag sen så låg jag och tänkte lite på vad jag ska hitta på i sommar. Då skolan är stängd för sommarlov och enbart fritids öppet så finns det ingen tjänst till mig i sommar, däremot kommer jag nog tillbaks i höst. Iallafall vad jag hoppas på. :) Men i sommar då, ja, vad ska jag hitta på då? Plugga nån kurs kanske? Hitta nåt sommarjobb? Jo, men hitta ett sommar jobb och kunna plugga samtidigt vore perfekt. Känner att jag vill plugga, men också jobba såklart. 
Om det är nån där ute som vet nåt sommarjobb åt mig så hojta till ! =) 
 
Träningen går super. Vägde mig i lördags och vågen visade -1.5kg =) Woopwoop! Har kört långa powerwalks i helgen och ikväll är det dags för ett boxpass igen. Ikväll får jag och Lisa även med oss mamma och Anna. Ska bli skojj. Verkligen ÄLSKAR den träningen! Så skönt efteråt, när man känner hur det har tagit i typ varenda muskel. Löööv it ! 
Hoppas bara jag orkar ikväll. Ska vila och proppa i mig vitaminer. Vill ju även komma tillbaks till jobbet imorgon. 
 
Asså det är helt sjukt.,. Jag har aldrig varit så motiverad och peppad till träning och så. Inte ens när jag var aktiv cheerleader.. haha.. Köpte nya träningsunderkläder i lördags och i kylskåpet står massa protein drycker,bars och annat som är bra vid träning. 
Just ja, har ju glömt att berätta att jag den 27 Maj kommer springa/jogga/gå VÅRRUSET med några kollegor.! Verkligen en utmaning för mig då jag inte sprungit nåt lopp sen jag sprang LILLA MIDNATTSLOPPET för typ 11år sen..Men jäklar va pepp jag är! Ska verkligen bli skit kul och nu har jag ju något att verkligen träna till.. Kanske ska anmäla mig till Midnattsloppet också när jag ändå är igång ? ;) I can,I will...Pepp,pepp..
 
Nu ropar kaffemaskinen! Dags för dagens morgonkaffe!! 
 

Onsdag 13 Mars 2013

Jag lever. Jag klarade det! Men det var inte helt smärtfritt. Kom lite tårar och huvudvärk, men efter att ha fått mitt lugnande så funkade allt superduper bra och min tand är nu lagad. :) Dock är det inte klart än. Den skulle ju rotfyllas, men då en nerv stack upp lite så ville min tandläkare inte rotfylla igår då hon tror att det kan funka med enbart en lagning.. Ska tillbaks om en månad för att kolla läget, om det måste rotfyllas eller inte. 
Hade svin ont hela eftermiddan igår när bedövningen släppt och fick feber och mådde illa. Tydligen så kunde man sånna biverkningar av den lugnande drinken jag fick igår. Så det är bara tillfälligt, tack o lov. 
 
Gick upp i ottan i morse och drog till gymmet för att träna lite. Inte varit där sen i fredags så kände att det var dags. Meeeen, när jag va påväg upp till jobbet så kom illamåendet och febern igen. Så fick åka hemåt igen. =( Ligger nu i sängen och dricker ett glas proviva och ska vila en stund. 
 
Hörs kanske senare. 
 
 
Titta föresten vad min älskade karl kom hem med igår till mig =) Kan man annat än älska honom ? =) 

Söndag 10 Mars 2013

Good Morning my dear ! 
 
It's a beautiful morning.The sun is shining and it's clear blue sky .=) Just a lovley sunday morning..Have just had a super good breakfast with my beloved man.
Varför skriver jag på engelska ? =/ haha 
 
Tar på svenska istället. Kommer få sitta och googla översättningar hela dan annars. ;P haha
Ja, har då ätit en super god och mysig frukost tillsammans innan min andre hälft gav sig iväg på lite äventyr. 
Planen för idag ser ut som så att jag bara ska vara hemma och pyssla lite. Städa och det där vanliga. En lång promenad med mamma står på schemat också. 
 
Måste få skryta lite. Sen jag skaffade träningskort i måndags, så har jag gjort nån slags av träning varje dag. Har jag inte varit på gymmet så har jag tagit längre powerwalks. Har även börjat tänka lite mer på vad jag äter. Inte så att jag förbjuder nåt, men försöker plocka bort det allra mest onyttiga så ofta jag kan. 
Träningsvärken jag känner är något om jag glädjs över. För då vet jag ju att mina träningspass och promenader tar nåt. Känner mig också på nåt sätt piggare och mer "fräschare" eller vad man ska säga. 
Ah nä, fortsätter jag såhär som jag har börjat så kommer det nog bli super. 
Imorgon bitti är det dags för gym träning igen, och vill ni veta en sak... Jag längtar! 
 
Kanske ska sammanfatta helgen lite kort för er. 
I fredags spenderade vi kvällen nere på Plantish med vänner. En super trevlig kväll med massa vin,dans och stohej =) 
Igår vadet bara en slappar dag hemma. Jag åkte iväg och handlade en sväng med mamma, tog en promenad hem till dom lite senare på eftermiddagen och igår kväll så hade vi taco mys och kollade på Mello finalen. En riktigt mysig kväll, bara pälsk och jag. 
 
Mello finalen ja.. Grattis till Robin som vann! Tycker nog allt att det är en värdig vinnare och tror det kan gå ganska bra för oss nere i Malmö i Maj. 
Jag hade ingen superduper favvo, men höll på Robin,Yohio och Anton.. Lite Munter också kanske. Så för mig spelade det ingen roll vem som vann, typ. 
Men lite kul är ju att jag redan innan sa att det kommer stå mellan just Robin,Yohio och Anton, och vilka kom 1a,2a o 3a ? ;) Kan det där ja.. 
 
Fan va jag vill åka ner till Malmö i Maj och se ESC.. Men får nog nöja mig med soffan här hemma. Funkar det också kanske. 
 
Nä, nu ska jag börja "uppdrag- städa lägenheten" 
 
Take care and be nice to each other!
 
 
 

Onsdag 6 Mars 2013

Go kväll i stugorna!

Imorse kl 04.55 vaknade jag sjukt pigg. Jag gick upp,satte på mig träningskläderna och begav mig mot bussen. Kl 06.05 befann jag mig på plats,redo att köra mitt första träningspass på evigheter.
Körde 25min på bandet(4km), 15min på cyckel(5km), ca 10min på crosstrainern och även lite ben styrka.. Höll på till ca kl 7.20.

Kändes så otroligt skönt efteråt. Men nu börjar det kännas i benen lite. Får väl se hur det är imorgon. ;p
På fredag morgon blir nästa träningspass. Tänkte vila imorgon. Vill ju inte ta ut mig och köra slut på mig när jag just börjat. ;p Men morgonträning varannan dag är väl lite min plan.

Fyy va jag är duktig!! ;p

Nu tv ifrån sängen!
God natt och tack för mig..!!

Tisdag 5 Mars 2013

Vet ni vaaaad ? =)
Jag skaffade mig ett medlemskap på Fitness24seven igår =))... Woop Woop. Det trodde ni aldrig va ? ;P 
Nu jävlar ska det bli ordning på fanskapet, med start imorgon bitti. Jojjomensan.. Ska ställa klockan på tiiidigt imorgon, typ 05.30 och bege mig till gymmet och köra lite morgon träning innan jobbet. Har tillomed varit o köpt mig lite bra och hälsosam frukost att inta när jag är klar. Proteinyoghurt och ett kokt ägg får det bli. Är jag duktigt eller är jag ? ;P Ska se om jag kan flörta till mig lite skjuts av pälsk. Han åker ju ändå vid den tiden och den vägen. Ska vara extra superduper gullig ikväll ^^
 
Asså, jag är så peppad så jag vet inte vad! (Hoppas det fortsätter så bara)
Hejja mig ! 
 
Nu kurrar magen, så ska göra lite middag. 
 

Nu jävlar ..!!

Så här är det förstår ni.. Imorgon ska jag ta mig i kragen,få tummen ur röven och sparka mig i arslet!
Jag ska imorgon efter jobbet gå ner till det nyöppnade gymmet i Märsta C, Fitness24seven och teckna medlemskap.
Nu jävlar ska det här bli ordning och reda på detta. Nu har jag ledsnat på riktigt och känner mig super pepp. 
 
Har som mål att gå dit 2-4ggr i veckan, iallafall minst 2ggr i veckan. Planen var ju att fröken Jensen och jag skulle köra detta tillsammans och peppa varandra, men hur blir det med det egentligen ? =/ Lite confused ska jag säga.. MADDE ?! Du måste ju joina mig nu..Vi ska ju va snyggast i sommar! Eller snyggare kanske vi ska säga ;) Haha. LoL.. 
 
Nä, men på riktigt. Jag ska verkligen ge mig in i det här till 100% nu. Vet att jag sagt så förr, men nu känner jag mig mer pepp än någonsin till detta. Ska skaffa mig lite fina träningskläder och sånt som förhoppningsvis kommer göra mig ännu mer pepp! 
 
Hey hoe, let's go ! 

Söndags lyx.

Efter helgens alla bravader så kände jag att jag var värd lite söndagslyx. ;P 
Mmm.. Så ljuvligt god! I'm in heaven! Nomnom.. 
 
Nu ska jag fortsätta min slappar dag med att mysa ner mig i soffan, eller sängen, med en kopp kaffe och fortsätta på min bok som jag började på för nån vecka sen.. "Men vi knullar ju ändå inte" av Ann Söderlund. Sjukt rolig och intressant bok. 
 
 

Söndag 3 Mars 2013

GOOOOD MOORGON SOLSTRÅLAR ! 
 
Vilket underbar vår väder man vaknade upp till idag. Strålande sol och näst intill klarblå himmel. Solen värmer lite tillomed. Just löööv it. Ska se om man kan komma iväg på en promenad under dagen. 
 
Har iallafall börjat denna dag med att fixa disken från igår och fixat med lite tvätt. Dragit av sängkläderna för att kunna bädda med nya rena lakan tills ikväll. Finns det nåt bättre än att vara nyduschad och krypa ner i en renbäddad säng ? =)
Annars finns det inga planer för dagen. Precis som jag skrev igår. Blir nog bara en hemma slappar/fixar dag. Ska göra en god tacogratäng till middag ikväll tänkte jag.
 
Imorgon är det back to reality igen. Slut på sportlovet och nu kör vi på fram tills nästa lov som är om ca 3 veckor. ;P haha.. Då är det dags för påsklov. 
 
Tror det är dags för dagens första kaffe. Kanse tillomeden kaffe i solen på altan ? Eller njaa, vi får se. Orkar inte dra fram altan möblerna. ;P 
 
 

Time to sleep.

Blev en mysig kväll med superduper god middag och mello. Proppmätt är bara förnamnet.

Nu har jag krypit ner i sängen under täcket och tänkte faktiskt sussa snart. Är trött och huvudvärk. Då hjälper nog lite sömn skulle jag tro.

Imorgon är det bara en hemma slappar dag. Städa lite kanske,men inget planerat för morgondagen annars.
Nä gott folk...nu ska jag dejta John Blund och bege mig in i drömmarnas värld.

Good najt!

Lördag 2 Mars 2013

Hola bitches ! 
 
Idag är det en liten betong mössa som sitter på..Men imorse var det en stor. Jävla vin ;P 
Gårdags kvällen var mycket trevlig. Massa vin,skratt och lite galet. ;P Måste göras om snart igen.
Tack alla inblandade! 
 
Kom för en stund sen hem från lite äventyr med min kära mor. Vi tog en sväng till Väsby C där vi shoppade skor och fikade. Blev även en varsin top var och så köpte vi t-shirtar till våra män. Generösa som vi e ;P 
Sen bar det av in mot huvudstaden för att plocka upp lillebror på centralen som har tillbringat veckan i Linköping. På hemvägen svängde vi in på Willys och handlade lite. 
Ikväll kommer mina kära föräldrar över på middag och mello mys. Trevlans värre ju. Så om en stund ska pälsk börja med middagen. Fylld fläskfilé med egengjord klyftpotatis och en god sallad till det. Yummie! 
Men innan dess ska jag plocka lite här hemma. 
 
 
 

Fredag 1 Mars 2013

Höjj volymen. Spänn fast säkerhetsbältet och i med löständerna mormor, för kväll kööööör vi !! Fredag,fredag,fredag!! 
 
Oh yes. Har en riktig fredags feeling och ser fram emot kvällens bravader som ska ske med våra kära,underbara,närmsta vänner M och P. En utekväll som stavas ALL IN, Iallafall enligt fröken M ;P 
Ska iallafall bli super mys och skojj. 
 
Meeeen, så kom vi till den stora frågan. Vad har man på sig ikväll? =/ Lär ta mig en genomgång i garderoben och leta fram nåt. Hmm.. 
 
untz,untz,untz.... 
 
Välkommen fredag !