The old one and the new one.

Som ni ser så har jag en lite ny design.
Blev bara lite ändring på bakrunds färgen o bilder i headern.

Men nu till den stora frågan....
Vilken tycker ni bäst om? Min gamla eller den nya?

Jag gillar båda två lika mycket.
Tack jennie!

Den gamla.
Den nya.

Ny design!

Hej alla!
Det är då jag, Jennie, som gjort Veronicas designers! Nu fick det bli ett förnyande av hennes design, så de blev en i lila stuk :) Hoppas ni kommer gilla det nya utseendet.

Om ni är intresserade av en design kan ni gå in på min designblogg - Här! Läs mer och se mina designers. Kommentera ett inlägg för att kontakta mig :)

Ta hand om er,
Jennie

25 November 2011.

För det är freeeedag!!
Men för mig som bara har skolan måndagar och torsdagar så är inte fredag en speciell dag för mig. Det är en helt vanlig dag. Fast Pälsk får ju helg idag iallafall..
Igår kväll fick vi veta att vi får tillbaks vattnet TIDIGAST måndag.. Jippi! En helg utan vatten. Toppen! Aja, tur att vi får ta vatten hos Sussie och Åke.

Det är löningsfredag idag också. Men det är inte heller nåt som påverkar mig direkt, mer än att Pälsk får lön då ;P haha...
Tror jag ska ta och plugga lite matte idag. Måste komma ikapp om jag ska klara av provet. Sen så ska jag nog dammsuga lite här hemma också.
Men nu först ska jag se på Våra bästa år och sen göra mig lite lunch..=)

Muffins.

Nu är dom klara!
O det är klart som korvspad att jag har bränt mig under bakningens gång. Men sånt man får leva med.
Det här:
Blev det här:
Nu är det så att jag är nå sjuuuuukt törstig! Men vi har ju inge vatten hemma och inget annat att dricka heller, så jag får väl vara törstig då.. Hoppas vattnet kommer tillbaks snart. Jag har ju massa disk att diska nu efter bakningen också....
Ge mig vatten!!!!!!Jag dör av törst!!!!

Baka,baka liten kaka...

Nä, inte kaka. Men muffins. =)
Håller på och bakar lite muffins. Blir några lime muffins och några chocklad muffins.
Ska bli mumsigt att smaka på dom senare ikväll när svärmor o CO kommer över på en fika..

Visar resultatet om en stund....

23 November 2011

Asså, är det inte de ena så är det de andra.
Igår när jag för en gångs skull, skulle ta mig en dusch så kommer Fredrik inrusade och säger att dom kommer och ska byta vattenpump och att jag måste duscha fort innan dom stänger av vattnet. Aja, tänkte jag och tog mig en rallydusch...
Sen efter ca 2 timmar kommer Fredrik in efter att ha varit ute och kollat när dom grävt o sånt utanför huset och säger " Det här kommer ta tid. Nu kommer vi inte ha vatten på några dagar. Dom vet inte hur lång tid det kommer ta, men iallafall några dar." JIPPIE!! Inget vatten på några dar.. Så underbart! NOT! Hur fan ska jag nu kunna gå på toaletten. Kissa är väl en sak, men nr 2 då ? Kan ju inte spola. =/
Nä, blir att åka hem till svärmor senare o fylla lite hinkar så vi kan "spola" i toaletten. Vi ska ändå dit ikväll o äta middag så...

Åååhh va less jag blir!! Men har vi tur så kommer vattnet igång redan ikväll eller imorgon. Men det vet man ju aldrig.
Jaja, dom kommer och börjar med golvet i gästrummet idag iallafall. Tror jag iallafall att dom gör. Tyckte han sa det igår när han var här.

En promenad med Stich. Måste rensa mina tankar lite!

I väntan på besök.

Sitter här i köket. I det väldigt varma köket. Just nu har vi 21.9 grader här inne och det är tackvare att vi eldar i vedspisen som finns här i köket. Varmt blir det.

Sitter och väntar på att nån person från Anticimex ska komma hit. Varför dom ska komma, har jag faktiskt ingen aning om. Kan va att dom ska kolla om det är tillräckligt torrt i rummet som inte är klart än. Det har varit vattenskada där inne och nu har det stått en stor fläkt på därinne sen vi flyttade in. Så när det har torkat ska det läggas ntt och fint golv. Så hoppas det torkat klart nu så rummet kan bli klart nångång. Det ska bli ett gästrum där inne.

Har gjort mig en kopp kaffe. Smakar väldigt gott när det är lite halv ruggigt ute.
Stich, han ligger framför vedspisen och sover. Måste vara grymt varmt där framför, men han verkar gilla det..

22 November 2011.

God Morgon, God Morgon!

Här är man uppe med tuppen och eldar och har för en stund sen käkat lite frukost.
Vakna! är såklart igång på tv´n, men det är snart slut och då tänkte jag faktiskt ställa mig och ta hand om den sista disken som jag inte diskade igår.

Igår kväll kom svärmor och Pälsk´s mormor förbi med lite presenter. :) Eller ja, lite godis,en ljus slinga att ha inomhus,en tomte som cycklar och spelar musik, en ljusslinge-gran att ha i fönstret och en halv flaska vin till mig:)
Super snällt ju. Så det blev ett glas vin med svärmor och lite måndags mys. Fick även en muffins form plåt av svärmor igår när vi var där.. Har jag nångång sagt att jag har världens bästa svärmor! =)

Så idag ska jag baka lite muffins.
Vi jul pyntade lite igår också. Satte upp lite tomtar,jul kulor och adventsljus stakar i fönstren. Börjar bli lite jul stämmning här.

Fan va grått det är ute!
Ser ju knappt stallet som är utanför vår tomt.. Små regnar gör det också.

Heipa!

Fullkorns bulgur & kyckling.

Då har man diskat lite,eldat,varit på promenad med Stich och ätit lunch.
Nu är det bara plugga lite matte kvar, sen är jag klar med dagens sysslor. Vad hittar man på sen då? Hmm.. pälsk kommer hem runt halv 3-3, fram tills dess blir det nog att sitta med matte boken.
Sen när han kommer hem får vi se vad vi hittar på..

Målat naglarna har jag gjort också. Så nu hr jag röda och "fina" naglar. Mörk röda.

Dagens lunch blev fullkorns bulgur och kycklingfilé.
Riktigt gott.

21 November 2011.

Ja, det blir inte speciellt mycket bloggande just nu. Men nån gång ibland sådär så kan det dyka upp ett inlägg.

Idag är jag ledig,eller om sanningen ska fram så är jag ledig ända fram tills på torsdag. Dagens mate lektion är inställd och Religionen har jag faktiskt hoppat av. Insåg att jag inte behöver den kursen och tyckte det var onödiga pengar att lägga på en bok som jag bara skulle använda fram tills jul. Så jag har avslutat Religion B kursen och kan nu lägga mer tid på matten.

Idag tänkte jag faktiskt sitta en stund med matten och även fixalie här hemma. Diska och plocka lite.
I helgen har vi haft Viola här på besök. Det har varit massa mys framför tv´n och godis. I lördags var det trav och vi jobbade båa två ute på Hagmyren.

Nej, måste ner i köket o slänga in lite mer ved nu..

15 November 2011

Guess who's back? =)

Jajjamensan. Nu är jag tillbaks efter all flytt och massa annat.
Vi har flyttat in i huset och har bott här i snart 2 veckor. Vi trivs som fiskar i vattnet. Verkligen super mysigt. Varje morgon går vi upp och tänder en brasa i vedspisen i köket.
Vi har börjat komma i ordning ganska mycket, men har dock en hel del kvar att fixa. Rummet innanför köket,som vi tänkt ha som gästrum, är inte klart än. Men hoppas dom kommer och fixar klart det snart. kan ju inte ha ett rum som står utan golv o sånt.. =/

Igår börjde skolan. Matte A och Religion B är det som gäller nu. Klasserna är jätte bra klasser och jag har redan 2 st tjejer som jag börjat prata med och suttit med på lektionerna. Johanna och Emilia heter dom. super söta o trevliga tjejer =)
Men idag är jag ledig,imorgon också. Men måste till skolan idag och betala matte boken som typ hela klassen fick köpa på krita igår. Sjukt dyrt med alla dessa skolböcker. Kommer bli ruinerad, eller ja, det har jag redan blivit..

Nej gott folk! Nu ska jag göra mig lite iordning 6ch sen gå ut med Stich i det fina höst vädret.

Höres kanske senare!