Vi försöker igen...

Ok.. Nu försöker vi igen. Ska försöka komma ihåg allt jag skrev. Hur nu det ska gå till? Men vad gör man inte för att göra bästa vännen M nöjd ? =) 
Hmm....
Om jag inte minns fel så skrev jag att jag inte ska lova nåt längre när det gäller bloggen. För jag verkar ju inte kunna hålla det iallafall. ^^ Så från och med NU ska jag inte lova mer att jag ska bli bättre på att blogga. Så de så ! 
 
Skrev nåt om jobbet...Är hemma o är sjuk, vinterkräksjukan typ. Hängig o dann. Satsar på att komma tillbaks på måndag fit for fight igen. På måndag börjar jag mitt heltids vikariat som är fram tills i sommar. Ska bli awsome att få ett schema och mer ansvar. Verkar som att jag kommer få jobba även i sommar på fritids också. Det tackar vi ju inte nej till. =) Trivs så sjukt bra på nya jobbet.
 
Ehm... Igår hände nåt fantastiskt! Vi skaffade oss en DISKMASKIN ! Äntligen säger jag bara. Nu slipper jag stå och diska allt för hand. Hatar att diska så det kommer bli underbart med en diskmaskin. Men för att den skulle få plats så blev vi tvugna att ta bort lite lådor och flytta om lite i skåpen. Vilket jag har roat mig med idag. Rensat bort alla lillebrors saker och lagt dom i en kartong som nu står här och vill bli hämtad. Men när det blir återstår ju att se. Får ställa ut den i förrådet sålänge. 
 
En annan sak som jag är väldigt glad över är att nu när både jag och Pälsk har inkomster så kan vi börja unna oss lite ibland. Som nu har vi tex bestämt oss för att göra om lite här hemma. Lite nya möbler o så. Heminredning,gardiner och annat. Köket/vardagsrummet är vårt första objekt. En ny tv-bänk och gardiner är det som står högst upp på listan just nu. Alltid kul med lite förnyelse. 
 
Jaha, vad skrev jag mer då... ? Hmm.. Jag fyller snart år. =) 25 bast sägs det. Om ca 2 veckor. Spännande va ? =) Inte undra på att man börjar känna sig gammal.. 
Nä, kommer inte på vad jag skrev mer.. Tror jag ska göra mig en till kopp kaffe och bara slappa här i soffan framför tv'n. Känner att jag förbrukat alla mina krafter för idag. Magen bubblar och är helt slut i kroppen.
 
På återseende. Nån gång i framtiden. 
 
Tjingeling! 
 
 
 

31 Januari 2013

Asså va faaaan!

Satt precis o skrev världens längsta inlägg o när jag ska publicera det så försvinner allt ?? WTF...
När jag för en gångs skull skulle vara duktig o blogga lite.. Åååååhhh...
Nä, jag ger upp!!

13 Januari 2013.

God kväll!

Klockan är nu 0.33 och det är med andra ord mitt i natten.
Min kära andre hälft är ute på äventyr,så det har bara varit jag och våra 4benta pöjkar hemma ikväll och haft mys. Men jag klagar inte. :)

Har varit en lugn dag. Fått lite gjort här hemma,men tänkte ta det mesta imorgon. Söndagar är städardagen här hemma.

Är trött som tusan och tänkte sova nu, så blir inte längre än såhär idag. Men det är ok va? Har ju faktiskt bloggat ganska mycket nu senaste dagarna. Weei! Hejja mig! ;p

På återseende pissenissar!

10 Januari 2013

Tjollahopp mina kära vänner!

Torsdag idag. Haft en allmänt pissig dag. Hade svårt att ta mig upp ur sängen i morse då jag var riktigt trött och huvudvärk. En sån där morgon då man bara vill krypa ner igen och dra täcket över huvudet. Men jag tog mig upp och igenom hela arbetsdagen. Kämpigt på många sätt,men det gick.

Fick bli pizza till middag idag. Orkade verkligen inte göra nån middag...Hej hälsosamma året! haha..

Kände bara att jag skulle skriva några rader till er. Nu ska jag plaska vidare här i badkaret.. :)
9 Januari 2013

Madde! Här kommer det!!! ;)

Hejsan hallå!
Det här va väl kanske inte en dag försent? Iallafall inte om vi frågar min kära Madde ;p

Nytt år.Nya tag. Sen sist har det hänt massor. Men jag tänker då inte berätta allt idag. Men godbitarna ska jag ju då inte hålla inne med. ;)

Det har varit en mysig jul och nyår. Haft ett par mysiga lediga dagar med dom jag håller närmast om hjärtat och jag har inget att klaga över.
Något som jag verkligen inte klagar över är nya jobbet som jag började på i måndags. Det är i stort sätt samma som innan,fast på en annan skola. Är numera på Centralskolan i Märsta som elevassistent i en underbar högstadiesär klass och även fritids på eftermiddagarna. Har provanställning nu i Januari,fast på heltid och med fast månadslön. Har redan fått endel ansvar och räknas som en i personalen. Efter 3 dagar!! :-D Happy or what?! Trivs gör jag också..

Nä, mer än så orkar jag inte idag. Har btw skaffat en lur som jag kan blogga ifrån, så nu KANSKE jag blir bättre på det här med att blogga. ;p

Nöjd nu Madelen Jensen?! ;)