Vattenspridare.

Det har pluggats,städats och badats sen sist.
Hoppade Filosofi lektionen, men gjorde uppgiften vi hade tills idag och skickade den till fröken. =)

Sitter med en handduk som turban på huvudet just nu och väntar på att håret ska torka.
Utanför så är vattenspridaren igång för att vattna vår gräsmatta som Pälsk håller på att sätta ny. Lagt dit massa gräs frön och annat shit.
Har en sån lust att ta på mig badkläderna och springa ut i vattenspridaren. Ni vet så som man gjorde som barn. Sprang i vattenspridaren tills man började frysa och sen satt man med en handduk runt sig tills man var uppe och sprang igen.
Många härliga minnen man har! Nu skulle det ju aldrig falla en in att göra något sådant. Eller ? ;) Med lite sällskap så why not ;) PAULINE!!!!! Minns du Venngarn ? ;P

110428

God Morgon sötnosar!

Em morgon med strålande sol och klarblå himmel. Ser ut att bli en fin dag. Synd att vi måste göra klart flyttstäden av gamla lägenheten idag, för annars hade jag suttit ute i solen på tomten. Kanske fixat med våra krukor o så. Men nääää vi ska städa hela dan idagar Filosofi lektion i eftermiddag också. Suck! Bit ihop Veronica! Bit ihop!

Asså vet inte vad jag ska skriva mer denna morgon. Hmm.. Nä kommer inte på nåt.
Får se om jag kommer på nå skojj senare under dan att skriva om..

Heipa hej sålänge !


Stichi får pryda detta inlägg.

110427

Tjabbaaaa!

Bloggar lite såhär på onsdags kvällen i väntan på att BB ska börja.
Dagen har bjudit på en hel massa skojj. Skola i morse, sen en sväng till Pälsk´s fd. chef. På hemvägen svängde vi förbi Plantagen där vi köpte lite buskar till tomten och lite blom/tomat frön. En hängmatta till pappsen också. Sen bar det av till Uppsala för att införskaffa oss ett staket till tomten. Staketet är nu uppe och buskarna sitter på plats. Blommorna har inte satts än, men det kommer.
Vår tomt kommer bli så fin när den är klar.. Finaste tomten på Til ;)

Imorgon blir det att städa klart gamla lägenheten och sen skola på eftermiddagen.
Nu lite te och tv.
Bild från i söndags då det vankades Big Brother Live.

110426

Oj oj oj vilken påsk heög det blev! En massa skojjsigheter bjöds man på.
Just därför har det inte blivit nå bloggande för min del på några dagar.

I fredags var vi hemma hos mina föräldrar och grillade. I lördags kom min familj + min mormor hit för att äta lite påskmat och ha det trevligt. Söndagen tillbringade vi i sort sätt hela eftermiddagen ute på sjön med Madde och Patrik ideras nya stora båt. Var uunderbart! På kvällen så åkte jag,Madde och patriks lillasyster Elin in till Big Brother. Den här gången hade vi reserverade platser, vilket var skönt för då behövde vi inte trängas med allt annat folk.. Var en mycket trevlig kväll, trots det chockande beskedet om vem som fick lämna huset.. Nåt står inte rätt till där. =/
Sen igår, ja då var det dags för finalen av Körslaget som jag,mamma och farmor åkte in på. Jädras vilket drag det var. Även där hade vi reserverade platser, men hamnade precis brevid Team Andreas hejja klack. Satan i gatan va dom röjde. Var nog lite döv där en stund. Sen att Team Andreas går och vinner hela skiten gjorde ju inte saken bättre. DÅ om inte annat blev jag döv. =/ Men trevligt hade vi.  Får se om jag lägger upp några bilder från gårdagen här på bloggen. Blev inte så bra bilder. Men vi får se. Kanske senare.

Idag har det vara varit till att ta det lugnt. Varit med Pälsk hos AF en sväng och sen middag hos mina föräldrar. Nu ska jag plugga lite tänkte jag. För imorgon är det dags att gå i skolan igen efter 1 veckas ledighet.
Lite te kanske också.. jo why not !

Jordgubbar & Påskgumma !

Fick fin besök för en stund sen.
Anna och tjejerna kom förbi på en kaffe i solen. Jag och Elina smaskade i oss årets första jordgubbar också. Sååå gott och härligt att sitta i solen.

Jag målade Elina till en liten påskgumma. Sötaste påskgumman blev hon. Så nu när hon ska gå runt med kusinerna kommer hon tjäna in massa godis som hon kan gotta sig med i helgen!

Jag och mamma ska om en stund åka ut till Håtuna. Pälsk och Martin (lillebror min) har redan åkt ut dit. Dom tog sina moppar och åkte. Jag fick ta buss sa Pälsk. Men jag har ju en mamma som gärna ville följa med mig ut dit så ;P

110421

Hej alla vårblommor ! =)

Det var ett jävla liv svärfar för här utanför på våran tomt... Haha . Han håller på och klipper bort våra buskar med en såndär grästrimmer.. Ska sättas dit ett staket istället. Han är snäll han som hjälper oss, men samtidigt så är det ju lite hans jobb. Eller njaa kanske inte.. Men nästan. Han är ju trots allt markvärd på Sigtuna hem =)

Sola skinner idag! Yeey.. Det betyder att fröken Karlsson ska sätta sig i solen om en stund. Tänkte att svärfar ska få göra klart sitt där ute först. Ska ut i förrådet och leta fram påsk sakerna idag också. Gjorde aldrig det igår. Så får bli idag istället..

Åhh vad jag längtar tills vi kan börja fixa på våran tomt. Sätta dit staket,så nytt gräs, plantera blommor och få dit en fin ute grupp. Kommer bli toppen =)
Toppen kommer det även bli med vår stora båt i sommar. Vi måste bara hitta en plats att ha den på. Men det löser sig alltid..

Ska hänga lite tvätt nu tänkte jag, sen bege mig ut i förrådet... Blir nog lite Glee idag också ^^

110420

Tjabba Tjena Hallå !

Det regnade för en stund sen. Ganska skönt med lite regn tycker jag. Det har varit så varmt nu i flera dagar, så behövdes lite regn. Men nu ser jag solen leta sig fram där bakom molnen. Tror det kan bli en solig och skön dag idag igen. Kanske inte lika varm och klarblå som dom senaste dagarna, men det gör mig inte så mycket.

Sitter fortfarande i min morgonrock. Har haft en liten slappar morgon idag. Kollade sista halvtimmen på Vakna!, sen gjorde jag frukost och satte mig här vid datorn. Har fått hem hela säsong 1 av Glee, så har kollat på dom två första avsnitten nu på morgonen och tänkte ha ett litet Glee maraton idag under dan.
Men innan jag sätter mig för att glo på det så ska jag ta en morgon promenad med Stich och sen slänga in en tvätt i maskin. Leta fram vårt påskpyssel ska jag göra idag också. Det är ju påsk imorgon. Eller skärtorsdagen iallafall.
På lördag kommer min familj+mormor och förmodligen morbror Anders hit på lite påsklunch. Bengt också.. Honom får vi inte glömma =)

Nähe,  klä på sig och sen ta den där promenaden kanske..
Jajjamen !

Glee maraton idag..

Time in the sun.

Blev en sväng ut i solen i allafall.
Trotsade allt pollen och tog på mig brillorna och gick ut för att glassa i solen lite.
Satt väl där i ca 1 timme. Så underbart skönt!
Men nu när jag kom in så fick jag se att jag ser ut som en kräfta. Haha.. Som vanligt med andra ord. Blir alltid kräft röd först o sen går det över till en brunare nyans.

Pollenallergi, men solen var härlig !

110419

ATJOOOOO !

Nyser som fan,ögonen kliar och rinner och näsan rinner den också.
JÄVLA POLLEN !

Pälsk,Pappa och Peter var precis här hemma och åt lite lunch som jag gjort åt dom. Blev snitzel med pommes som jag bjöd på. Vi satt en stund i solen också. Så skönt ute i solen, men jag och min jävla pollen allergi funkar inte riktigt idag. Så fort jag gick utanför altandörren så började jag nysa. Åååhh vad jag hatar detta. inge kul alls.
Vill ju kunna ligga i solen och steka. Men jaja, får väl njuta av solen här innefrån istället. Typiskt!

Har bestämt att jag ska ha en riktig hemma dag idag. Ska inte iväg nånstans, förutom en promenad lite senare. Men annars så ska jag bara vara hemma och pula lite. För ute kan jag ju inte vara =(

Tror jag måste åka ner till apoteket senare  och köpa mig lite clarityn eller nåt. För nu börjar den här pollenallergin ta kål på mig!

Think i made it !

Då var man hemma från jobbintervjun på Arlanda.
Måste säga att det känns bra och kändes toppen när jag var där. Men frågan är vad hon tyckte ? Fick en känsla av att hon gillade mig, eller vad man ska säga, för hon bokade in mig för en dag att börja provjobba. Den 3e Maj ska jag infinna mig där på plats. Kommer bli en dag med kassan och lite små saker sa hon. Börjar lite enkelt sådär. Men sen kommer det nog rulla på.
Så nu kommer jag i stortsätt befinna mig på Arlanda,terminal 3 varje helg och hela juli. Eller det är förmodligen så det kommer bli om allt funkar som det ska. Men hon var inte orolig sa hon. Hon tror det här kommer bli toppen bra. Hoppas på det jag med då =)

Tror jag ska ta och fixa lite här hemma nu. Dammsuga lite kanske och plocka upp i sovrummet.
Min blivande arbetsplats ? =)

110418

Tjeeena Tjena !

Oj vilken härlig morgon. När jag gick upp på toaletten strax innan 7 så öppnade jag fönstret och sen låg jag i sängen och hörde fåglarna kvittra och kände hur solen letade sig in.. Var så härligt. Gick upp efter ca 10 min.
Men ok.. Så perfekt kanske inte morgonen är. Har ju världens pollen allergi. Blää... Dumma pollen!!

Pälsk håller för tillfället på att göra sig klar för att åka och jobba lite med min käre far. Själv så kollar jag på Vakna! och väntar på att Madde ska komma förbi. Fast hon kommer inte förräns efter kl 9.

Idag väntar jobbintervju på Hava Java på Arlanda. Klockan 13 ska jag vara där, men ska hämta ut en bage innan så  åker vid 12. Madde kör mig... Tror jag iallafall ^^
Ska bli spännande o kul att komma tillbaks dit. Har ju varit där och haft praktik i 9an.

Annars händer inte så mycket idag... Ska väl diska lite o så innan jag åker iväg.
Men nu ska jag släppa ut Stich en sväng och sen göra mig lite kaffe.

110414

HIPP HIPP HURRA FÖR MIN UNDERBARA LILLA MORMOR SOM IDAG FYLLER 85ÅR!
HURRA,HURRA,HURRAAAAA ! <3

Såå..
Vilken underbar dag det har varit idag. Solsken och klarblå himmel hela dan. Har varit perfekt tempratur i luften också.
Dagen blev ännu bättre när Madde bestämde sig för att våldgästa mig. Med sig hade hon självklart lilla Julia. Blev först lite soft här hemma och sen tog vi oss en promenad för att sen gå mot pizzerian och luncha med pappa o Pälsk. Blev en allad för både mig och Madde. Sen hem,göra mig lite klar... sen, sen gott folk så gav Madde mig hennes telefon och jag ringde på ett jobb. Ett café på Arlanda som söker folk.Hava Java. Det roliga är att jag praoade där i 2veckor när jag gick i 9an. Lite kul... Så nu ska jag dit på jobb intervju i nästa vecka. Lät på henne som jag pratade med att det typ redan var klart, hon blev väldigt glad iallafall sa hon. Hon är lite desperat av personal just nu. Men håll tummarna för mig iallafall. ;P

Skola har det ju varit idag också. Filosofi. Hade en liten extra lektion 1 timme innan riktiga lektionen med Lena. För att gå igenom lite mer  o så. Var jätte skönt och jag känner nu att det nog kan gå bra ändå med det här. Sen på riktiga lektionen så hade jag huvudvärk,men det fick funka.

Nu sitter jag här och dricker en Naturdiet Smoothie. Blåbär. Väldigt god är den faktiskt.
Funderar på en promenad, men tog ju faktiskt en tidigare idag med Madde. Faaast, en till kanske inte skadar så mycket ;P Haha...


Promis.

Jag höll det jag lovade mig själv i tidigare inlägg.
Tog en lång promenad med Stich. Vi gick runt vårt lilla område,Til.. Tog ca 30 minuter.
Var riktigt skönt. Bestämde mig på vägen att jag ska ta den promenaden varje kväll. Antingen själv eller med Stich/Fredrik..

Sen när vi kom in igen så tog jag ett långt och skönt skumbad. Filade fötterna och gav håret en inpackning.
Nu sitter jag här och kollar på Glee. Inväntar såklart BB.
Ska nog göra mig en kopp te.

Heipa hej!

Let´s get slim.

Nu får jag ta och kärpa mig !
Har fuskat rejält med träning och kosten ett tag nu..
Nu tar vi och sätter igång igen. Här ska då inte liggas på latsidan!!

Börjar med att ta en Naturilett Hunger Control till mellis idag istället för en smörgås eller yoghurt.
Sen blir det en lååång promenad med Stich.

110413

Tja Tja !

Blev inget bloggande för mig igår. Men ni överlevde det va ? =P

Idag har jag varit uppe med tuppen och haft Arbetssätt&Lärande lektion. Vi har en vikare denna vecka då Karin uppe i Sälen och åker skidor. Var en helt ok lektion om man bortser från allt kackel,mobiler som ringde, folk som kom försent, folk som  sprang ut och in under lektionen... Ja, sånna som inte kunde visa vår vikare respekt med andra ord. Tyckte synd om honom. Han såg så vilsen och lite smått irriterad ut.

Men jaja, stannade till på Willys på hemvägen och handlade hem lite. Tog en promenad med Stich när jag kom hem och gjorde mig sen lite lunch. Nu hade jag tänkt att ta en liten powernap en stund. Är sjukt trött och har endel att göra tills imorgon.
Ska föresten träffa min Filosofi lärare imorgon 1 timme innan lektionen börjar och gå igenom lite som jag inte förstår. å skönt att hon förstod mig i mitt mail. Hon har sagt att hon ska hjälpa mig klara av den här kursen. Så snällt av henne, för jag fattar ju som sagt nada av detta.. Kanske bli bättre när jag fått sitta själv med henne och diskutera fallet.

Nä,sängen väntar.
Kanske skriver nå mer sen. Får se.!

Beslutsångest!

Vet att jag skrev tidigare idag att jag skulle ge filosofin en chans, men nu är jag osäker ändå.
Jag sitter här redo för att åka iväg på lektionen, men nånting säger mig att jag bara kommer gå där ifrån besviken på mig själv och känna mig dum i huvudet som inte förstår ett smack av vad hon sagt under lektionen.. Har lite gråten i halsen faktiskt. För jag vill verkligen, men det är så svårt.
Jag som lovat mig själv att inte ge upp och verkligen kämpa. Men med just den här kursen så vet jag inte. =(
Arbetssätt&Lärande kursen är helt tvärt om. Den skulle jag kunna läsa varje dag i 1 år om det vore så. Den kursen älskar jag och har jätte lätt med. Men inte med Filosofin. Tråkgit nog.

Har iallafall skickat iväg ett mail till Lena (Läraren) och berättat hur det ligger till. Kanske kan hon hitta en lösning åt mig eller så säger hon helt enkelt åt mig att lägga undan kursen.

Usch va jobbigt det här är ! =(
Jag som verkligen ville det här! Men det kanske är så att jag alltid kommer ha dom här problemen när det gäller skolan. Jag kanske helt enkelt inte går att lära....
Är jag så dum i huvudet som inte förstår?!

Fortsätta eller lägga all min energi på A&L kursen o sen på dom 2 kommande kursena i Maj. Religion A och Natur A.
Eller kommer det bli samma sak med dom kurserna ? Nä det tror jag faktikst inte. För dom har jag läst lite utav förr. På gymnasiet. Filosofin är nåt helt främmande för mig.

Håller jag på att ge upp trots att jag inte skulle det ?

Me and my coffee !

Har fortfarande inte vaknat till liv riktigt än. Trots att jag är inne på min 3e kopp kaffe.
Promenaden gjorde mig lite piggare för stunden iallafall.
MER KAFFE !

Ja, man kan ju inte alltid vara glad och se 100% perfekt ut =)

Men min nya kaffe kopp är fin iallafall!


110411

God Morgon!

Idag klev jag upp tidigt ur sängen. Redan kl 06.05 så var jag uppe. Trots att jag jag egentligen hade kunnat sova tills typ... nu. Men det var så att Pälsk skulle upp för att jobba lite med Sebbe och han hade "glömt" göra sina mackor som han skulle ha till lunch idag, så jag fick gå upp och göra några ostfrallor åt honom medans han gjorde sig klar.
Så idag blir det att vara ensam hemma hela dan. Men det gör inte så mycket, för jag ska sätta mig o plugga lite och fixa här hemma.
Har skola i eftermiddag. Filosofi. Hoppas det går bättre idag än tidigare. Har bestämt mig för att ge det en chans till, men funkar det inte så kommer jag avsluta kursen tidigare. Det lite tråkiga,eller väldigt tråkiga är att Carro som jag läser Filosofi med ska hoppa av kursen. Så nu kommer jag inte ha nån som jag känner på lektionen. Eller ja, visst har man börjat prata med dom andra i klassen o så, men kommer inte ha nån som alltid sitter med mig eller så. Tråkigt. Men jaja, kan ju inte tvinga henne o gå kursen bara för att jag vill =P

Nähe,Jaha... Om man kanske skulle ta och göra nånting vettigt kanske? Morgon promenad med Stich ? Jo, varför inte.. Ska dra upp honom och ta med honom ut på en promenad!

Söndagskväll på Marmorvägen.

Tog mig ett lång skumbad lite tidigare.
Var lovley..
Sitter nu här med en kopp te och kollar på nån serie på tv11. Där börjar även BB om ca 1 timme... Yeey =) Tror det blir Patrik som får lämna idag. Men jag är inte direkt den som kommer sitta o böla om han göra det heller så.. ;P Ut med packet... haha..
Pälsk är ute på äventyr med Sebbe, så det är för tillfället bara jag och Stich hemma. Ska nog ta oss en promenad om en stund. Kvällspromenaden innan det är dags för Stich att sussa. ^^

Imorgon väntar skola igen, men inte förräns kl 15.10. Filosofi står på schemat.
Nähe, om man skulle ta den där kvällspromenaden kanske innan BB börjar o allt. .

Tack för idag !
Bjuder på en väldigt osminkad och trött verision av mig idag.
Men va fan, det är ju söndagskväll!

110410

Goood Morgon, God Morgon !

Vilket underbart väder vi har här idag. Tror det blir att sätta sig ute på altan sen med min filosofibok och plugga lite. Måste ju passa på när det är sånt här väder. .

Igår var jag barnvakt på förmiddagen åt O&E. Gick toppen. oliver var hos en kompis typ hela tiden och Elina var inne med mig fram tills typ 1 timme innan deras pappa kom hem.
Sen efter det så hämta Pälsk upp mig och körde hem mig. Jag tog mig en liten powernap på soffan för att sen ta emot våra gäster. Familjen Jensen/Karlsson/Eriksson kom över för att grilla  med oss. Jag och Madde tog med oss Linn och åkte för att handla lite till kvällen. Killarna fick ha Julia hemma.
Sen när vi kom hem så ställde sig jag och Madde i köket för att börja med maten. Fredrik fick stå för grillningen. Mums va gott det blev. Mysigt hade vi också.
Lär göras om snart, men då ute hos dom på deras stora tomt och veranda!

Idag blir det en riktig hemma dag för min del. Ska snart slänga in en tvätt och sen diska lite. Sen måste jag plugga lite Filosofi som sagt. Har lite sidor att läsa tills imorgon. Men blir nog bra. Hoppas jag iallafall.
Mamma frågade om jag ville följa med till Morbror Gunnar och hälsa på, men känner att jag inte hinner. Måste verkligen plugga och vill inte skjuta upp det... =/ Morbror får iallafall komma hem imorgon, men vet inte hur dom där borta där han är nu har tänkt sig med allt? Dom har ju inte ens fixat så att nån är där och hjälper honom med allt.. Typ hemtjänsten eller nån assistent eller så... Hur fan har dom tänkt där ??
Tur att vi har Bente, mina kusiners mamma som ställer upp som hon gör. hon ska tydligen vara där och hjälpa honom, trots att hon har ett annat heltidsjobb.. Hon är guldvärd medans dom där på boendet är bajsvärda!!!

Bilder från igår kommer upp lite senare.. Hade inge batteri i kameran för tillfället..

Took a bath.

Idag fick vi äntligen hem ett badkar till nya lägenheten!
Det firade jag självfallet med ett litet dopp. Skum och allt hade jag.. Så härligt !
Vårat badkar har små tassar som det står på =)

110408

Jaha!
Så satt man här igen och försöker komma på nåt att blogga om.
Har ju dock varit en väldigt händelserik dag, eller ja, förmiddag iallafall.
Hade ställt klockan på 06.30 för att gå upp och åka med Madelen till en jobbintervju. Jag skulle se till lilla Julia under tiden. Stället låg vid Globen.
MEEEEN !
Jag vaknar 04.40, tänker att jag kan sova ca 2 timmar till, somnar om, vaknar och kollar på klockan. får då se att jag sovit i ca 10 min. Då gav jag upp! Jag gick upp,ställde mig i duschen och tog mig en lång dusch på ca 25 min. Sen gjorde jag lite frukost,kollade FB en snabbis och sen vid 07.45 kom Madelen och vi åkte mot Huvudstaden.
Där gick allt toppen och när hon var klar där så blev det gasen i botten mot Märsta igen, för jag skulle ju börja min A&L lektion 10.30. vi åkte från Globen vid 09.40...
Men vi hann. Madde kan hon ;P

A&L lektionen rullade på. Men jag kände mig dock liite okoncentrerad då min mage skrek efter mat typ hela sista timmen av lektionen. Tur va att vi fick sluta ca 15 min tidigare, så då hann jag åka med pappa o Pälsk hem som hade varit på skroten. Tog en sväng upp till gamla lägenheten och kolalde hur städningen gick. Se nblev det lite lunch nere på pizzerian som toppen farmor bjöd på.

Nu sitter jag här och funderar på att ta mig en liten powernap. Är ganska så trött faktiskt.
Ikväll vet jag inte vad som händer. Låter som grillning hos mina föräldrar, men inget helt bestämt än. Jag ska upp och jobba imorgon bitti så. Ska passa Oliver och Elina mellan 08-14 imorgon.. så blir iallafall en lugn kväll.

Imorgon kväll är det iallafall grillning som gäller. Madelen och Patrik kommer över och tar båda flickorna med sig. blir nog så att svärfar och lite syskon halkar med på ett hörn också skulle jag tro.. ;P

Oj, blev rätt så mycket skrivet idag iallafall.. haha...
Men nu orkar jag inte mer. Tanten är trött och behöver vila en stund.

110407

Dagens sanning:
Jag har blivit dålig på att blogga.

Jupp, insåg precis hur lite jag bloggar nu förtiden jämnfört med förr. Förut kunde jag skriva runt 4-5 inlägg om dan. Nu är det typ max 2 om dan, om ens det. Ibland kan det gå dagar mellan varje inlägg.
Skärpning på mig !!!

Så.. nu till nåt heelt annat .
Vi har ÄNTLIGEN fått igång våran boxer efter flytten. =) Men helt smärtfritt blev det inte. Jag blev ca 400:- fattigare på köpet då vi var tvugna o köpa en utomhus antenn för att våran boxer skulle få bra mottagning. Dom här jävla husen som vi bor i har tydligen för tjocka väggar (betong) för att mottagningen ska vara bra.  Men nu så funkar det. Ja, om man bortser från störningarna som blir av den jävla stormen vi har här i stan.. Jag skojjar inte, det är typ storm =/
Men jaja. Ikväll blir det att kolla BB. Första gången på denna vecka som jag inte behöver se reprisen imorgon. Yeey!

Vi har även nu börjat få ordning här i lägenheten. Börjar se riktigt ok ut tycker jag. Mycket finare än gamla lägenheten. Tycker jag iallafall.
Hoppade över Filosofin idag. Men gjorde uppgifterna och skickade dom till fröken Lena.
Har funderat hela dan på om jag verkligen vill läsa filosofi. Det är så svårt för mig att ta in så mycket ord och fakta samtidigt. Min lilla hjärna klarar inte det. Jag minns typ ingenting av vad hon sagt under tidigare lektioner och det blir bara en enda röra i skallen på mig så fort jag sätter igång med nåt som har med Filosofi att göra.. Så lite kluven är jag allt. Får se hur det blir.

Men imorgon är det iallafall Arbetssätt&Lärande som gäller. Den kursen bara ääälskar jag! Läs den kursen om ni får möjlighet! Jag rekomenderar den starkt!

Farmor och pappas moster Gerd har varit här idag och hjälp oss med flyttstäden av gamla lägenheten. Så snälla dom är. Imorgon ska dom fortsätta medans jag är i skolan.

Tisdagsmys.

Nu har vi hittat felet varför vår boxer/antenn inte fungerar.
Vi har helt enkelt för dålig mottagning här i nya lägenheten. För när vi tog hem boxern och antennen hem till mina föräldrar så fungerade allt perfekt. Super bra mottagnign och allt. Så nu blir det att skaffa en antenn förstärkare eller en bättre antenn.

För tillfället så sitter jag och Pälsk här i soffan och kollar på Plastikturisterna som idag har premiär på kanal 5. Han har en påse chips och jag har en marabou,Daim bredvid mig. Har dock inte öppnat den än.Jag borde egentligen läsa klar kapitlet vi ska läsa tills imorgon, har typ 5 sidor kvar, men tänkte göra det i sängen efter programmet.
Imorgon blir det att gå upp tidigt. Ska upp vid 06.15. Börjar skolan 08.10 och bussen går 07.30.. Skönt att det är kost lektion imorgon. Slutar 10.10. Då blir det att åka och leta efter en antenn förstärkare.
Nu säger jag natti natt till alla er underbara människor där ute !

110405

Shuuu Babes!

Musiken är igång,en maskin tvätt går för fullt och jag sitter här och väntar på att mina ägg ska börja koka. blir 3 st ägg och lite keso till frukost idag. Gottigott!
Pälsk har åkt upp till vår båt för att fixa lite. Gäller ju att passa på nu när han helt plötsligt fått massa tid över. Jag själv ska om en stund sätta mig och plugga lite. Imorgon är det dags för första inlämningen av loggboken som vi skriver på Arbetsätt&Lärande kursen. Så ska sitta med den idag och se till att få ihop nån bra framsida eller så. Ska läsa lite i boken också och göra alla uppgifter.
När jag är klar med det så tänkte jag städa ltie här hemma. Plocka undan alla lådor och sånt som inte kommit upp än. Blir nog en promenad också..

Har btw åkt på världens förkylning. Har skit ont i halsen och det rinner ur näsan/nyser hela tiden. Men det är ju sånna tider nu, sen så börjar pollen perioden komma och den gillar vi INTE !
Igår kväll åkte vi ut till landet till Pauline och mamma Carina för att lämna en kista åt Pullan som hon fick av oss. Bjöds på kaffe och pepparkakor.. Dom har det så mysigt där ute! Vill också bo på landet ^^

Nej, nu ska jag kolla till mina ägg och dansa loss till Carola som dånar i högtalarna !! =D
Haha.... Blir gårdagens avsnitt av BB till frukosten. Missade ju igår då vår boxer/antenn inte vill funka =(


Our new apartment..

Magen är mätt,solen skiner och jag sitter vid vårt nya köksbord i nya lägenheten.
Eller ja, egentligen så har vi aldrig haft nåt köksbord. Vi har alltid haft barbord som vi typ aldrig suttit vid. Men nu har vi ett stort bord som rymmer 4 stolar och 8stolar om man lägger i extra skivan. Har alltid velat ha ett stort köksbord, så jag är hel nöjd med det här.
Nya matplatsen.
Nya vardagsrummet.
Kommer lägga upp fler bilder på lägenheten när vi fått lite mer iordning. För jsut nu så står det lite kartonger lite här och där.

Filosofin gick ok. Inte mer än så. Jag fattar fortfarande ingenting av det vi får lära oss. Men det kanske kommer. Hopas det iallafall,för annars känns kursen lite onödig.

Åh vad jag helt plötsligt började känna för en promenad. Kanske ska ta mig en med Stich i det underbara vädret som helt plötsligt letade sig fram.. ?

110404

Oj Oj Oj vilken vecka det har varit.
Det började i onsdags med att vi fick nyckeln till nya lägenheten, och när vi gick ner til lden för att kolla städningen så ville både jag och Pälsk genast flytta in. Så det blev att köra ett lass från gamla lägenheten..
Sen i torsdags så tog vi resten och sov vår första natt i nya lägenheten.
I fredags så blev det mest att fixa här hemma. Jag hade Arbetssätt&Lärande lektion en stund på dan men annars så blev det bara massa fix&trix här i nya lägenheten..

Lördagen bjöd på ännu mera fix&trix och på kvällen så bjöd vi över svärfar,svåger och mina lilla familj på lite mat. Blev grilla och mys. Igår,söndag så kopplade vi äntligen in vårat bredband. Men självklart skulle det strula till sig, men nu funkar det som det ska... Det är bara vår boxer som inte vill fungera... Dumma den !!!
Idag har jag och Pälsk tillbringat hela förmiddagen hos AF. Pälsk har skrivit in sig. Hans jobb gick ju i KK förrra veckan.. Så typiskt!
Jag ska iväg på lite Filosofi om en stund. Egentligen så vill jag vara här hemma och fixa lite, men jaja... Måste ju sköta skolan .. ;P

Tänkte att jag ska lägga upp lite bilder på nya lägenheten. Inte nu, men kanske imorgon.. våran nya lägenhet är wonderful!!! =) Love it !

Nej, nu ska jag plugga lite tror jag..