Tisdag 26 Februari 2013

Good Morgon ! 
 
Tog mig en liiten sovmorgon idag. Jo men kunde faktiskt det idag, för jag har semester idag och igår. Det är ju sportlovs vecka, så passade på att ta några dagars ledigt när man ändå kunde. Men imorgon är det back to reality igen. 
Gårdagen spenderade jag med min kära mor. Vi tog pendeln till Häggvik och sen en promenad till Stinsen/Citygross där vi handlade lite och mötte upp pappa som kom och betalade för kalaset. ;P haha
Kvällen bjöd på besök hem till familjen Karlsson/Jensen/Ericsson.
 
Idag blir det mer umgänge med den familjen, iallafall med frugan och ungarna i den familjen. Madde ska plocka upp mig o så ska vi på lite äventyr och sen ska det färgas hår. På henne. Så en hela dag med dom står på dagens schema. Mys pys ju. 
 
Idag är det även en lite speciell dag. Jag och min kära Pälsk firar nämligen 5år tillsammans idag. Weeei.. 5 underbara år som ska bli många fler. Hoppas jag iallafall.
 
Dags för frulle. Skinkfrallor,ett glas juice och lite kaffe.. :) 
 
 

Tisdagskväll.

Idag var vi lata och drog hem till mina föräldrar och åt middag. Eller va det så att vi inte hade nåt hemma? Så kanske det var ;p Tur att man har snälla föräldrar.. :)

Tror att det där badet gjorde susen ska ni veta. Känner mig iallafall bättre. Lite ont i halsen o seg bara. Har gjort mig en kopp te och degat ner mig i soffan framför tv'n. Te är ju faktiskt riktigt gott.. Nomnom..

I morgon är det back to work som gäller. Men blir en kort arbetsvecka för mig,bara imorgon och på torsdag,på fredag ska jag ju till tandis och rotfylla min tand. Har börjat känna av nervositeten i magen. Hujedamej! Men jag ska klara det! Ska ju få lugnande innan och jag tänker be till alla gudar som finns att jag somnar,som tandis säger att man kan göra av det jag ska få. Somnar jag så kommer det gå mycket lättare...

Asså Madde! Du måste ju vara grymt stolt över mig som har bloggat hela 3 gånger på en dag. :) Är jag inte duktig? :) Haha....

Back to my tea and the tv!

Still in bed.

Jupp, jag ligger kvar här i sängen. Är inne på 3e koppen te. Jag varierar mellan grönt jasmine te och ett svart vanilj/rabarber te. Super gott ju.

Snuvig har ag blivit också. Det var ju just typiskt. Nyser och snorar. Just my luck typ!
Ett långt varmt bad kanske gör susen? Det är ju värt ett försök iallafall. Så här kan det ju inte få va längre.. Nån måtta får det va!

Byter sängen mot badkaret i hopp om att alla baskilusker försvinner. Helst för gott!

19 Februari 2013

Bara för att... Men ni ska veta det att jag ligger fortfarande i sängen med täcket så långt uppdraget som det bara går. Haft en hemsk natt med magont och illamående. Men fick sova iallafall. Som ni kanske förstår så är jag hemma idag också. Men imorgon SKA jag tillbaks till jobbet. Får ju panik av att gå här hemma!! 
 
Ska pallra mig upp nu och göra en kopp te. Insåg igår att det är när jag äter som jag börar må tok illa och får typ kramp i mgen. =/ Så idag tänker jag köra på flytande föda och se om det funkar bättre. Börjar som sagt med en kopp te.
 
Kan man aldrg få vara helt frisk nångång? Blir så less på detta. Har varit dålig tillofrån i typ 3 månder nu.. =/ Vad fan är felet? =/ 
 

18 Februari 2013

Shoo Bree fellas! 
 
Idag är fan ingen bra dag. Legat i sängen hela dan och är hemma från jobbet. Dunder fökyld och ont i varenda kroppsdel typ. Icke bra alls! Mi plan är att jobba imorgon, men det återstår att se. Hatar att va hemma från jobbet, och spec. när jag vet att jag missar lite planeringar och möten. Gaaah ! 
 
Vill ni veta en rolig nyhet ? =) Jag är ett år äldre än sist jag skrev. ;P Jojomensan.. Fröken fyllde nämligen år i fredags. Hela 25år. Ush va gammal man börjar bli.. Kan jag inte få stanna här och inte bli äldre? ^^ 
Helgen har med andra ord bestått av väldig mycket firande. I fredags när jag fyllde var vi bara hemma, lagade en god middag och bara mös. Lördagen däremot var fullspäckad. Först kalas/fika på dan för nära och kära och sen på kvällen skippade jag mello(?) och vi drog istället ner till The Plantish med Patrik och min underbara Madde. Hade en super trevlig kväll och dag. Tack alla som var med och bidrog till det! Ni är bara för bäst! <3
 
Igår hade vi en riktig hemma mys/slappar dag. Gjorde inte många knop alls. Men sånna dagar är helt ok tycker jag, dom får man ha ibland. 
 
Usch va jag vill vara på jobbet just nu! Känns inte alls bra det här...Usch o fy! Give me som vitamines!! 
 
Idag säger vi okså superduper grattis till Anna(Fredriks syster) och Frida (Fredriks syssling) som idag fyller år! 
Hipp Hipp Hurra! 
 
 

8 Februari 2013

Så var det fredag igen och här sitter jag i vanlig ordning. Min bättre hälft är ute på äventyr med sin kompanjon, jag valde att stanna hemma då jag är sjukt trött och seg. Skönare att vara hemma då.
 
Besöket hos tandis igår gick bra. Jag skakade som ett asplöv och ville bara springa där ifrån, men jag bet ihop och var en duktig flicka. Behövde ju inte göra så värst läskiga saker så. Inte ens öppna munnen knappt. Bara för att ta bilder med röntgen. Vilket man får göra på ett väldigt smidigt sätt nu för tiden. Man konstaterade iallafall att tanden som jag haft ont i, är halv och måste rotfyllas. Så den 22a feb ska jag tillbaks för att göra det. Men för att det ens ska gå så ska jag få en "lugnande drink" innan som kommer göra mig dåsig och förhoppningsvis så somnar jag. Det kommer även sitta en psykolog med hela tiden också.Funkar inte den metoden på mig så bokar man om till en ny tid och kör då en annan metod.. Ja, jag vet, jag är en mes! Men har man en fobi så har man. Sen får alla andra säga vad dom vill. Annars så va det inga större "olyckor" med mina tänder tydligen. Det känns ju awsome då jag inte varit hos tandis på typ 8 år... =)
Jag har btw fått världens bästa tandläkare och jag känner mig verkligen trygg med henne. Vilet är super tur, för annars kanske jag inte hade gått med på detta..
 
Nog om det nu. Ska inte tjata ut er om min fobi.
Sitter här med ett stort glas cola och kollar på Farmen.Trött som satan och tror att det blir till att krypa ner under täcket snart.
 
Ehm... Hmm.. Nä, vet inget mer att skriva om för tillfället. 
 
Ha D !

7 Februari 2013

Det gör ont i magen..Jag är tok nervös och känner nästan för att ringa och avboka allt.... Jag ska till tandläkaren idag!! En utav mina största fobier.. Men det är jag själv som har ringt och bokat en tid då jag har en sjuk tandvärk och vet med mig att jag har lite som bör fixas till...Ska åka till Danderyds sjukhus där dom har specialister för just tandläkar rädsla. IDag är det bara en "vanlig" undersökning, men antar ju att dom kommer hitta en hel del att plåga mig med nu under våren... Hujedamej! Tur att jag ska ha mamma med mig.Hon vet hur jag funkar med mina fobier.
 
Tog ledigt hela dan idag. Kände att jag inte kommer kunna koncentrera mig på jobbet ändå om jag skulle va där innan tandläkarbesöket. Men imorgon är det på't igen och nästa vecka kommer bli en awsome vecka. Både på jobbet och här hemma. Massa utflykter,föreställningar och så min födelsedag nästa fredag =) Det glömmer ni väl inte bort ? ;) 
 
Har fått önskemål om fler bilder här på bloggen. Kan meddela det att det kommer så fort jag fått in lite bilder på datron och så. Blogg-appen på mobilen funkar ju sådär när det gäller att lägga upp bilder asså.. =/ Men det kommer bilder. Jag lovar! Neej, jag skulle ju inte lova nåt.. Aja.. ^^
 
Dags att göra sig klar. Om ca en timme kommer mamsen och plockar upp mig. Sen bär det av mot tandis... Uhhää...
 

4 Februari 2013

Cha cha!

Ny vecka,nya tag. Har mjukstartat denna vecka med en lugn och rätt soft dag på jobbet. Varit i ishallen,möte och lite fritids. En perfekt start på veckan. Har också ÄNTLIGEN fått nycklar på jobbet,så nu tar jag mig in där jag vill och slipper vänta på nån annan personal som öppnar åt mig. Awsome!
Har även påbörjat mitt heltids vikariat idag. Så nu kör vi fram tills i sommar :)

Helgen har varit lugn. Uppsala i lördags med mamma där det shoppades lite gardiner och ett "sidobord" bla. Självklart va det Mello på kvällen och pälsk gjorde en super god middag.
I söndags (igår) hade vi stor rensning av förråd och lägenheten. Storstädade också och bara hade en mysdag.. Känner att jag har fått mycket gjort i helgen :)

Tänkte nu ta mig ett glas av vinet jag köpte mig i lördags och avnjöt till mellon. Jojomensan, jag ska dricka vin på en måndagskväll..Ett glas spelar ju inte så stor roll. Eller? Dumt och låta det stå och bli gammalt ju. :-)

Ha de! :-)