12Juli2012

Long time,no see...
 
Förlåt at jag varit off (igen) här på bloggen. Men tänker inte sitta och komma med en massa förklaringar och shit om varför jag varit off. 
Nu är jag här igen och vi får väl se när nästa inlägg kommer.
 
Sen sist har det väl inte hänt sådär jätte mycket. Inget jag kan komma på just nu iallafall. Har väl mest varit lata hemma dagar med blandat väder. 
Jo, men vi har ju köpt ny båt. Pälsk var iväg med Sebbe i förrgår och köpte en och jag måste säga att den faktiskt är väldigt fin. inge stor lyx båt kanske, men den duger och passar helt ok. Slänger upp en bild på den så fort jag har nån. 
Så i helgen får det gärna vara fint väder så vi kan inviga båten med ett åk. 
 
Idag står det: "Äventyr med mamma,pappa och farmor" på schemat. Mamma och pappa ska köra över farmor till hennes syster i Sala/Heby/Runhällen där hon ska tillbringa en vecka. Eftersom att jag inte träffar farmors syster o hennes man sådär jätte ofta så tänkte jag att jag och hundarna ska följa med och hälsa på. Ska bli kul at träffa dom igen. Det var nog iallafall 2-3 år sen sist. Om kanske inte mer..
 
Annars är det en helt vanlig dag. Eller är det verkligen det? ;) Måste ju säga det att jag är lite mer lycklig idag än jag var i förrgår. =) Aaaawsome!  <3
 
Kaffe står näst på tur! 
 
 

Sun,Sun,Sun!

Asså, det går ju inte annat än att älska detta väder som vi har idag. Klarblå himmel (nästan iallafall), strålande sol och värme.
Har precis kommit hem från lite handling och kommer snart få fin besök av herr och fru Karlsson. Det vankas fika i solen på altan. =)

Tror faktiskt att jag ska dra med mig Pälsk och ta ett dopp ikväll när han kommer hem. Ska iallafall försöka få med mig honom. Har jag tur så lyckas jag.


3Juli2012

Pissenissar och Pissetossor! 
 
Det har gått och blivit Juli helt plötsligt och nu har äntligen sommaren börjat visa sig. Kan man hoppas på en fortsatt sommar med sol och värme nu kanske ? Har ju inte ens tagit årets första dopp än. Kanske blir nu i veckan då om det fortsätter vara såhär underbart väder. 
 
Det var några dagar sen sist. Har faktiskt inte haft orken till att blogga dom senaste dagarna. Men för att sammanfatta dom lite kort så har det väl inte hänt så mycket. Var iväg till veterinären med prinsarna igår. Bruno skulle vaccineras och Stich besiktas. Det gick ju toppen. Så duktiga. Sen så har vi...hmm..Nä asså det har inte hänt så mycket dom senaste dagarna. Vi har köpt nytt köksbord och en ny mikro =) Haha.. 
 
Idag ska jag bara vara hemma och fixa. Har redan börjat fixa ute på tomten och slängt in en tvätt i maskinen. Ska iväg och handla lite med mamma senare idag. Imorgon ska jag iväg till Daniella igen och göra klart håret. Det är ju lite färgning och kanske även lite klippning kvar. Så det ska hon fixa till imorgon. Super snälla Daniella =) 
 
Just ja!! Har ju faktiskt en glad nyhet! =) Jag har kommit in på omvårdnads programmet på komvx till hösten. Börjar den 20 augusti och sen är det 3 terminer som väntar. Ska bli sketa kul faktiskt. =) Äntligen kanske jag kommer nånvart med allt. 
 
Nu ska jag ta mitt kaffe och mina prinsar och gå ut och sätta mig i solen på altan. Måste ju passa på när solen är här om den nu skulle försvinna igen.. 
 
HEIPA ! 
 

3Juli2012

Pissenissar och Pissetossor! 
 
Det har gått och blivit Juli helt plötsligt och nu har äntlgien sommaren börjat visa sig. Kan man hoppas på en fortsatt sommar med sol och värme nu kanske ? Har ju inte ens tagit årets första dopp än. Kanske blir nu i veckan då om det fortsättr vara såhär underbart väder. 
 
De tvar några dagar sen sist. Har faktiskt inte haft orken till att blogga dom senaste dagarna. Men för att sammanfatta dom lite kort så har det väl inte hänt så mycket. Var iväg till veterinären med prinsarna igår. Bruno skulle vaccineras och Stich besiktas. Det gick ju toppen. Så duktiga. Sen så har vi...hmm..Nä aså det har inte hänt så mycket dom senaste dagarna. Vi har köpt nytt köksbord och en ny mikro =) Haha.. 
 
Idag ska jag bara vara hemma och fixa. Har redan börjat fixa ute på tomten och slängt in en tvätt i maskinen. Ska iväg och handla lite med mamma senare idag. Imorgon ska jag iväg till Danniella igen och göra klart håret. Det är ju lite färgning och kanske även lite klippning kvar. Så det ska hon fixa till imorgon. Super snälla Daniella =) 
 
Just ja!! Har ju faktiskt en glad nyhet! =) Jag har kommit in på omvårdnads programmet på komvx till hösten. Börjar den 20 augusti och sen är det 3 terminer som väntar. Ska bli sketa kul faktiskt. =) Äntligen kanske jag kommer nånvart med allt. 
 
Nu ska jag ta mitt kaffe och mina prinsar och gå ut och sätta mig i solen på altan. Måste ju passa på när solen är här om den nu skulle försvinna igen.. 
 
HEIPA !