Lugnet före stormen.

Nu såhär ca 2,5 timme innan det är dags att börja jobba så tar jag det lugnt. Dricker lite kaffe och kollar på "Hem till gården".
Stich sitter här också och gnäller om att han vill gå ut. Så får väl ta och göra det snart då. Stackarn är väl jätte kissnödig. Eller så är det bara nån tik i närheten som löper.

Blir att ta bussen till Cafét. Men det gör mig absolut ingenting. Tycker faktiskt att det är lite kul att åka buss. ;P haha...
Men nu måste jag ut med Stichi... Han håller på att bli tokig.

110131

God Morgon Rumpnissar !

Har haft en väldigt dålig blogg helg denna helg. Iallafall igår. Bloggade ingenting på hela dan igår. Sorry för det, men orkade verkligen inte blogga nåt igår.
Har kommit in i nån period då jag inte riktigt orkar blogga. Har mina perioder, men lovar att bättre mig nu.
Jaha, helgen då... Tänkte sammanfatta den lite kort.

Fredag: Jobbade som sagt mellan 14-20, var hemma vid 22, ingen var hemma, jag satte mig framför tv´n och la mig vid 23.30.

Lördag: Hade en väääldigt bakis Pälsk hemma då. Vi som skulle iväg på Elinas 2årskalas vid 14 tiden. Men då Pälsk sov till ca 15 så blev det lite senare vi åkte dit. Vi åkte först och köpte lite presenter till Skruttan och sen begav vi oss dit. Visserligen så var själva kalaset över, men det fanns tårta kvar och Elina var finare än någonsin i sin underbart fina prinsess klänning. Presenterna gick hem.
Vi blev kvar där ett tag. Pälsk och Sebbe åkte och köpte pizza och sen när Elina somnat så kollade vi på Paranormal activity 2. Jag som verkligen hatar sånna filmer,skräckisar o så var väldigt nervös inför tittandet av den filmen. Visste ju hur 1an var. Men måste säga det att 2an inte alls var lika hemsk och läskig som 1an.
Efter filmen åkte vi hem och gjorde ingenting alls. Gick och la oss vid 23.

Söndag: Igår åkte jag och storhandlade med mamma i Bro. Men självklart så glömde jag hälften.. Typiskt mig.
Medans jag var iväg så passade Pälsk på att rensa förrådet inför flytten och även rensa lite här hemma. När jag kom hem och hade packat upp all mat och rensat ur skafferiet från allt gammalt så satte Pälsk mig på att hjälpa honom lite. Vi packade lite lådor och rensade bland papper.
Annars så gjorde vi inte så mycket.. Åt fiskgratäng till middag..

Det var helgen det.
Idag ska jag jobba. Jupp.. Siwan messade igår kväll och frågade om jag kunde jobba idag mellan 15-21. Så idag blir det att jobba. En stängning blir det. Så super kull att jag får jobba lite. Behöver verkligen pengarna.
Sitter och dricker lite Chai Te som idag är komplett med mjölk och socker. Såå gott.
Har Vakna! på på tv´n såklart ...

Höres later !

Sebastian Krantz-Be without you

Vet inte om ni som följde Idol i höstast kommer ihåg denna boy.
Tror han åkte ut ganska tidigt, innan fredags finalerna. Men iallafall.
Satt och läste hans blogg lite nyss och fick se en låt som han lagt upp som han spelat in.
Sjukt fin och bra låt.
Tänkte att jag skulle lägga upp den här så ni också får höra den.
Så underbart fin låt =)

110129

Tjabba Tjena Hallå !

Är underbart väder ute idag. Är så att man skulle vilja ta en promenad.
Pälsk har somnat om. Han är lite små seg idag må jag säga. Men det är själv förvållat. Blir lät så när man är ute och ränner om kvällarna. ;P

Idag är det kalas för Elina Skrutt kl 14. Vi ska självklart dit, men har en känsla av att vi kommer dit senare än 14.. Kanske runt 16 där nångång. För nu kommer förmodligen Pälsk sova en stund och sen måste vi åka och köpa nån present åt prinsessan.
Hoppas på en lugn hemma kväll ikväll. Sugen på ungsbakad lax...Mmm

Just ja. Gick toppen att jobba på Cafét igår. Ingen rusch eller nå problem alls. Eller joo, efter stängning när det var dags att räkna kassan. Då höll jag på att bli galen. Var så trött att allt bara blev fel hur jag än räknade. Men det löste sig tillslut. Måste förbi där idag eller imorgon och lämna nyckeln..

Ska göra lite kaffe nu och plocka lite här hemma.
Vi funderar på att börja packa lite. Fått brev om att det är 15st som ska komma och kolla på lägenheten i nästa vecka. Hualigen..

Ändrade planer.

Fick ett städryck och tänkte att det var bäst att passa på. För sånna tillfällen växer inte på träden direkt.
Men mitt i min städning så ringer mobilen. Det var min "chef" Siwan från Cafét som undrade om jag kunde komma in och jobba lite i eftermiddag. Pia har blivit sjuk.
Självklart kan jag det! Så idag ska jag vara på Cafét och jobba lite mellan 14-20. Ska stänga, men det är ju inga problem för det har jag gjort förr där. =)
Så kul att få jobba lite... Need the money ! ..

Nu lunch,sen göra mig klar för jobb.
Underbara Cafét !

110128

God Morgon,God Morgon!

Idag har jag haft en liten lyx morgon.
Gick upp med pälsk vid 05.20,låg kvar i sängen ca 30 min, gick sen upp och tog en lång dusch med ansiktsmask,hårinpackning och fotscrub/filning..
Nu har jag precis ätit en god frukost bestående av Chai te och 2 fullkorns smörgåsar med varsin kalkon skiva på. Riktigt gott. Köpte hem lite chai te igår när jag var och handlade lite med mamma och mormor. Typiskt nog glömde jag köpa mjölk, så fick bli en chai te utan mjölk. Måste köpa det idag.

Har inga speciella planer för dagen. Blev inge Let´s Dance idag då morbror inte hunnit kolla biljetterna. Men han har lovat att kolla till nästa vecka. :)
Ska städa idag tänkte jag. En vän till Pälsk kommer förbi ikväll då dom ska ha killkväll. Så antar att det blir en lugn hemma kväll för min del. Kan ju inte hänga med dom på deras killkväll. =P
Funderar på att ta mig ett glas Relax ikväll. Men då måste jag köpa det också. Får höra med Pälsk om han kan köpa det på hemvägen från jobbet.

Nej, nu ska jag dricka upp mitt chai te och se klart på Vakna! . Men tror fan jag ska rensa garderoberna lite samtidigt..
Just love Chai..

Antikrundan.

Just nu på 1an så går Antikrundan som ikväll är här ifrån kommunen.
Steninge glasbruk,Märsta/Sigtuna.
Har aldrig sett på programmet i hela mitt liv, men man måste ju se när det är härifrån. Kanske ser några kända ansikten.. =)


Grattis Elina!

Tänkte det att vår äldsta prinsessa måste få ett eget inlägg när hon faktiskt fyller år.
Såå.....

GRATTIS VÄRLDENS GOASTE & BÄSTA ELINA PÅ 2ÅRS DAGEN ! <3

Elina från i julas.
Moster Lisa fick vara med också..

110127

Jaha.... God Morgon på er !!

Är lite sådär halv seg. Men hoppas man får vara det när klockan bara är 06.23 på morgonen och jag har varit vaken ca en timme. Det är ok va ?

Idag väntar iallafall anhörig/välkomsmöte hos morbror på Fenix, reehabliterings hemmet han är på. Ska bli intressant och höra vad dom säger och självklart ska det bli toppen att träffa morbror. Han har tydligen lärt sig skriva lite nu med vänster hand. Han är ju förlamad på hela höger sida och är egentligen höger hänt.  Men nu börjar han komma igång. en riktig kämpe det där ! =)

Annars idag så händer inte så mycket. Blir nog att åka över till Anna och familjen senare ikväll när Pälsk kommit hem. För idag är det ju faktiskt inte vilken dag som helst, nej vi har ju en liten prinsessa som fyller 2år idag. =)  Grattis Elina skrutt <3

Sen så måste vi tillägna Pälsk´s morfar Clark en tanke som igår lämnade oss. =( Hemskt tråkigt, men vi vet alla att han har det mycket bättre nu. Inga smärtor eller sjukdomar.
RIP Clark! <3

Nu kaffe & Vakna! ...

Back to school !

Så då var det gjort! Då är man inskriven på två kurser som börjar nu den 18 mars och sen två andra kurser som börjar i maj.
Dom två första kurserna som är mellan 18mars-26maj är Filosofi A & Arbetssätt&Lärande, sen över går vi till Religion A och Naturkunskap A som är mellan 27maj-28juni..
Ska faktiskt bli sjukt kul att börja plugga. Aldrig varit så peppad som jag är nu. Känns som när man skulle börja första klass eller på gymnasiet. Eller kanske inte lika som när jag skulle börja gymnasiet, men iallafall som när jag skulle börja första klass.
Har redan nu lite fjärilar i magen ^^
Har bestämt mig för att verkligen kämpa med det här nu. Inte ge upp som jag gjorde när jag hoppade av gymnasiet. Nej nu jävlar! Ska bli den plugghäst jag aldrig varit. ;P

Så nu har jag lite jag måste göra innan jag börjar. Måste kontakta CSN och min handledare på AF. Sen så måste man ju skaffa sig lite skolmaterial och så.
Thi hi,.. åhhh va kul det ska bli!! Jag vet, jag är knäpp ;P


110126

Upp och hoppa folks!

Igår så dog vårt internet vid 11.30 tiden och kom inte tillbaks förräns.. ja nån gång i går kväll/inatt. Inte nog med att vårt internet dog,tv´n dog också. Var bara 1an,2an och 4an som funkade. Var nåt kabelfel eller så. Fick höra igår kväll att hela Sigtuna,Knivsta och Märsta stod med det här problemet. Så kan bara tänkte mig hur irriterade många var igår. Gick ju inte ens att handla i affären med kort. Blev en väldigt tråkig dag igår med andra ord.
Men nu är det löst iallafall och jag är glad igen :)

Idag ska jag iväg till komvux med pappa. Skulle ju ha åkt dit igår, men blev inte så. Så nu vid 9 tiden ska jag först med pappa till tippen och slänga lite saker, sen upp till komvux och kika lite på kurser. vill så sjukt mycket börjar plugga.
Nu blir det, på med tv´n,kolla på Vakna! och göra mig lite frukost!

Heipa!

110125

Morgon !

Sov lite längre idag än vanligt. Är sjukt trött, så tror den här dagen kommer bli sjukt seg.
Skulle egentligen ha åkt med pappa nu vid 8 tiden till Märsta och besökt komvux och tränat med Pauline.
Men då jag bara kunde få skjuts nu på morgonen och Pauline skulle träna vid 12 så gick ju inte det.
Så nu ligger jag här hemma i sängen. Men ska ta mig lite träning idag. Lite cykling och lite gummibands övningar.

Funderar på att ta en dusch nu och sen göra lite frukost. Vad nu den frukosten kan bestå av? Vi har ju knappt nånting hemma... Hmm lär storhandlas.

Cykling!

Oj va duktig jag precis har varit!
Tog mig en sväng på träningscykeln. Satte ingen tid ute tänkte att jag skulle cykla på så länge jag orkade.
Blev hela 40 min! Hade lätt orkat mer, men blev så kissnödig.
Det roliga är att jag knappt blev svettig eller tyckte det var jobbigt. Visst, lite svettig blev jag ju, men inte som jag brukar bli,
Tror tamefan att den där nya astma medicinen hjälper. Har inte haft så här bra kondition på evigheter !! =)


Home !

Kom för en liten stund sen hem igen efter ett par väldigt mysiga timmar med prinsessorna.
Blev ev lång promenad hem till dom på ca 50 min. Var super skönt att bara gå...

Nu är jag hungrig och tänkte göra mig lite lunch. Men måste vänta tills diskmaskinen är klar, för alla våra bestik ligger där. Så får vänta ca 30 min till. Ska under tiden komma på nåt att äta.
Lutar åt bulgur och broccoli.

Veckans planer!

Den här veckan har jag en del saker att göra.
Såhär ser veckan ut.

Idag: Hem till Anna och passa prinsessorna.
Imorgon: Träna med Pauline,besöka komvux, kanske AF.
Onsdag: Inga speciella planer. Kanske träffa Jenn.
Torsdag: Välkomms/anhörig möte hos morbror på Fenix. Elina 2år!
Fredag: Kanske Let´s Dance.
Lördag: Ikea med mamma
Söndag: Inga planer.

Som ni ser så har jag endel att göra denna vecka. Men det är bara kul tycker jag.
Nu ska jag göra mig klar för att bege mig mot Anna.

110124

Hola Amigos!

Måndag morgon. Jag är vaken, men inte mycket mer än så.
Ligger kvar i sängen och dricker en energidryck i hopp om att vakna till liv. För idag kan jag inte sega fram morgonen. Nej nej, idag måste jag vara klar vid ca 9.30 då jag antingen tar en promenad eller åker bil till Anna och prinsessorna. Men åker jag bil så blir det vid 10. Men jag kan i vilket fall som helst inte sega denna morgon.
Jag ska nämligen passa Elina och Alexandra en liten stund medans Anna är iväg på läkarbesök. Ska bli mysigt att passa dom lite. Mina små prinsessor.
Elina fyller förövrigt hela 2år på torsdag ! =)

Idag på Vakna! så sägs det att en ny programledare ska komma. Paul Haukka ska tydligen sluta och istället kommer Martin Björk och tar över. Hmmm, ja jag vet inte det ja. Men det kanske blir bra. Men ingen kan ta över Pauls  roll tycker jag.. Gonna miss him !

Jakob,Josefin & Paul.


Sjunger med...

Har satt igång min spellista på Spotify och har den på högsta volym. Självklart sjunger jag med till alla låtar. Sångfågel som jag är..
Åhh vad jag saknar mina sånglektioner och min sång tid. Underbara tid. Kom tillbaks till mig ! =) Måste verkligen ta upp min sång igen. Det är ju ändå en stor del av mig.. <3

Väntar på att pälsk ska komma hem så man kan få lite mat i magen. Han skulle nämligen handla på hemvägen. Hoppas han kommer på nåt gott ^^

Tror jag ska sätta mig på cykeln en stund och tralla vidare till mina låtar. För den där kladdkakan jag bakade tidigare åt mig och mamma var väl inte sådär jätte bra att äta. Fyyy på mig!


110123

Så var det söndag igen !

Har lite huvudvärk idag, men en sån huvudvärk som jag överlever.. haha

Gårdags kvällen hos Elias var helt ok. Men jag gick hem lite tidigare än Pälsk och Sebbe då jag var sjukt seg och inte alls var på topp. Men det var trevligt. Träffade massa kända ansikten som man inte träffar allt för ofta. Mickis var en utav dom =)

Idag blir det att fortsätta fixa här hemma. Mamma är på ingång också. Ville komma över på en fika. Så ska baka lite om en stund.

Ska ut med Stich nu.

Fix & Trix.

Jäkla träningsvärk och inte ge med sig!

Nu är golven dammsugade och torkade. Tvätten är tvättad och hänger nu på tork. Julkartongerna är i förrådet och motionscykeln har kommit upp till lägenheten från förrådet.
Har med andra ord hunnit göra endel. Just ja, har varit ute med Stich också såklart.
nu ska jag om en liten stund sätta mig på  motionscykeln och cykla lite. blir väl runt 20 min eller så. Beroende på hur mycket mina ben klarar av med denna träningsvärk.

Börjar bli lite småhungrig, så kanske gör mig lite lunch om en stund.

110122

Halloj i stugorna!

Har världens träningsvärk i låren,axlarna och magen. Men det gör inget, för då vet jag att gårdagens träning tog.
Var grymt skönt att träna och Pauline är världens bästa pepp coach. Körde hårt med mig igår. Fortsätt så Pullan!
Ska teckna medlemskap där i nästa vecka, så nu jäklar ska julskinkan bort ! haha...
Tog mig en omgång med gummibandet i morse för att motverka träningsvärken.

Idag ska vi hem till Elias ikväll då han fyllde 23 år i tordags. Så blir lite firande där, men tror att vi kommer dra oss hemåt när dom andra ska vidare in mot Uppsala. Är inte så jätte sugen på att gå ut ikväll . Men vi får se, vi kanske hänkar på iallafall.

Gårdagskvällen tillbringade vi ute i Håtuna med mat och film. Riktigt mysigt=)
Nej, nu ska jag tvätta och sen ta en promenad med Stich. Måste gå bort träningsvärken.

Just ja ! Nu är det gjort. Kontraktet är skrivet. Så den 1 April flyttar vi hela 300 meter typ. =) Ska skaffa så mycket nytt till den lägenheten. Ny soffa,köksbord och kanske säng..

110121

Kuckelikuuu!!!

Är uppe med tuppen idag för att hinna med lite saker innan det är dags att bege sig mot Märsta och träna med Pullish. Tydligen så får vi sällskap av Olivish också. Honom har jag inte träffat på evigheter.
Nu jäklar ska det svettas!
Hade tänkt mig ca 20min på löbandet,lite intervaller som uppvärmning för att sen över gå till lite mag,ben och arm styrka. Ska bli så grymt skönt att träna lite. Kommer förmodligen vara helt slut efteråt när det är dags att gå och skriva kontrakt med Pälsk. Men men, sånna smällar man får ta.

Jo för idag vid halv 3 där nångång så ska vi iväg och skriva kontrakt för nya lägenheten. Egentligen så vill jag inte då vi kommer bo vägg i vägg med svärfar. Men har insett att det bara är att gilla läget.

Nej, nu ska jag göra mig kaffe och sen packa ner träningskläderna och sånt man behöver när man ska träna. Vid halv 12 kommer min käre far och kör mig, snäll som han är! =)


Framskjutet...

Kom på en sak....
Skrev i dagens första inlägg att vi idag skulle iväg och skriva kontrakt på nya lägenheten. Men vi hann inte det idag då Pälsk slutade när dom stängde typ.
Så vi ska dit imorgon istället, för på fredagar slutar han alltid tidigt.
Blev ingen träning med Pauline idag heller. Men precis som kontraktet så tar vi träningen imorgon. Ska möta upp Pauline utanför gymmet vid 12 och sen blir det nån timmes träning. Ska nog ta mig en sväng på löpbandet och sen lite styrka.Ska bli nice !

Just för tillfället sitter jag och glor på när Pälsk och Tommie meckar med Pälsk´s cross motor. På tv´n är just nu Vänner på ..
Ska göra mig lite te tror jag..


Later peoples!!

Ny header.

Såå.. Nu är äntligen min nya header uppe.
Inte jag som gjort den, utan det är en super söt tjej som hjälpt mig =) Tackar!
Men visst blev den fin ?
Jag gillar den skarpt.

Har inte blivit mycket till bloggande idag då jag inte haft nåt speciellt att skriva om tyckte jag. Men man kan ju inte alltid ha en toppen blogg dag. Eller hur ?
Nu ska jag ut på en liten promenad med Stich och se om vi kan se lilla Kurt som sprang bort igår från husse och matte. Kurt är en liten chihuahua. Stackarn! Ut och leta!

110120

Shulululu pissenissar!

Tog en liiten sovmorgon idag. Bara en liten ^^

Igår hos morbror så gick det toppen. Förutom den där semlan som han smällde i sig. Var väl inte så jätte bra för hans mage vilket resulterade i en liten olycka. Men men, sånt som händer. Han tyckte det var gott iallafall =)
Talet kommer bara mer och mer. Igår fick han fram en hel del ord. :)

Idag var min plan att träna lite med Pauline som har gått o skaffat sig medlemskap på nya gymmet där vi skulle börja träna. Hon gjorde det utan mig.. Morr.!
Men att få tag i henne verkar lättare sagt än gjort. Har messat henne typ hela dan igår, men inge svar. Har hon börjat dissa mig tro ? :(

Så vi får väl se hur det bli med den träningen idag. Eller träna ska jag, men sen om det bli med henne eller om det blir själv här hemma. Det återstår  att se.
En sak jag vet händer idag iallafall är att vi ska iväg och skriva kontrakt på nya lägenheten. Yeey! Hej då Granitvägen och Hej Marmorvägen!

Tänkte ta en sväng förbi Cafét innan det och hämta mina skor och ta en latte, och hälsa på såklart. Miss that place!

Men nu är det dags för lite frukost. Iallafall en kaffe..

Morbror,Here I come!

Nu är jag helt klar och väntar bara på att mamma ska komma och hämta upp mig. Sen blir det att vänta in mormor som kommer med hennes taxi vid halv 3. Sen åker vi mot Uppsala och morbror.

Ska ge honom en stor kram idag då jag tänkt mycket på honom senaste veckan.
Nej oj, nu kommer mamma!
Tar mina brillor o beger mig... 8-)


Moving on!

Pälsk ville att jag skulle ring upp. Han frågade om jag hade börjat packa än... WTF tänkte jag. Men då sa han att vi fått en lägenhet. En 2a med ute plats och bättre!
Yeeey!
Så nu är det bara börja packa då..
Undra när inflyttningen var bara.. ? =/

Somnade om en stund tidigare. Skönt var det. Tror jag behövde lite mer sömn.
Nu ska jag äta lite lunch som idag blir Pasta med skaldjur och ett glas C-vitamin.

Bubbleroom Outlet.

Såg precis att Bubbleroom har en outlet butik.
Blev genast grymt sugen på att åka dit och shoppa lite. Men nackdelen är att det ligger i Falun, så är en bit.
Men om vi nu köper landstället av min kusin så är det perfekt, för det ligger ju där uppe i dalarna. Inte långt ifrån Falun. Då skulle man ju kunna ta en sväng dit.
Måste ju kolla in stället.

Varför kan det inte finnas närmare?
Mer Bubbleroom Outlets i sverige !!


110119

*Gäspar*
God Morgon!

Varför ska jag vara så envis och gå upp när Pälsk går upp när jag kan sova hur länge jag vill i stort sätt ? Så typiskt mig.
Jaja, jag är vaken nu iallfall. Känner mig som en riktig nörd denna morgon. Har gjort flätor i håret,osminkad och har glajjerna på. But i like it! Gillar den där lite nördiga stilen ;P

Jädras! Vakna! har börjat för  5 minuter sen och jag har inte slagit på tv´n. =O
*Springer och sätter på tv´n på kanal 5*

Så.....
Idag är det dags att besöka morbror igen. Mamma sa att han nu har börjat prata ännu mer. Så får se idag hur det går.
Men innan dess måste jag tvätta lite och dammsuga golven. Gå ner med julkartongerna också måste jag. Annars händer inget spec. idag.
Nu blir det morgon traditionen Kaffe och Vakna!

Glajjerna på !

Då jag har börjat få väldigt ont  i huvudet den senaste tiden så har jag nu börjat fundera på om jag behöver glasögon.
Hade det när jag gick på mellanstadiet, men dom senaste åren har jag inte haft några alls. Jo, läs glasögon ett tag.

Har nu rotat fram mina gamla läs/data glasögon och sitter nu med dom på för att se om jag får lika ont i huvudet när jag använder dom.
Tänkte också att när jag ändå ska till optikern och göra syntest för körkortstillståndet så ska jag samtidigt kolla om jag behöver glasögon. Eller, det är ju det man gör där.. ;P haha
Men ni kanske förstår vad jag menar. Om jag behöver glasögon regelbundet eller läsglasögon igen. Inte bara när jag kör bil.

En dusch, sen sova !

Ska man bli glasögonorm igen? Inte mig emot.. =)

Cosmo & Fairtrade.

Kom för en liten stund sen hem från att ha varit nere på byn med pappa och handlat lite.
Handla lite till middagen ikväll som kommer bli Spagetti & köttfärssås. En specialitet som jag har... ;P haha

Blev även lite smått o gott till mig själv.
En Cosmo och sen den super goda Fairtrade Chockladen som ICA har. Mörk chocklad är det också.
Så nu hade jag tänkt slappa i soffan framför tv´n!

Eller nej!! Jag måste fixa alla julsaker ju..
Det är så att allt vårt julpynt inte fick plats i den kartongen vi hade som julkartong, då vi köpte på oss lite mer inför julen som var.
Så nu har jag nallat en bananlåda från Ica så jag kan flytta över lite till den. För kan ju inte ha en kartong med julsaker som inte ens går att stänga..

Så det är vad jag ska göra först.
Sen slappa i soffan med min Cosmo tidning och chocklad ! =)


Stich och hans kossa ville vara med på bild =)
Vår ganska överfulla julkartong och soppsäcken med granen.

Det är tillbaks.

Nu funkar allt som det ska igen med Bubbelroom och Bloggerfy.
Kanske bara var nå strul.

Nu ska jag göra mig lite lunch. Får bli en micromat idag. Har inte hunnit handla än, så vi har fortfarande ingenting hemma att äta.
Men ska åka ner på byn med pappa senare och handla lite.

Top Model 10 på tv just nu !
Me like...
Bild lånad från Google.

110118-Tisdag

God Morgon!

Den här morgonen har inte börjat bra.
Vaknade vid 04.20 av världens mensvärk och sen kunde jag inte somna om förrens Pälsk gått iväg till jobbet vid 05.35. Men sen så sov jag fram till typ nu. Eller ja, jag har varit vaken i ca en halv timme.
Ligger fortfarande kvar i sängen. Kollar på Vakna!. Ska göra mig lite kaffe och frukost snart.
Inga planer för dagen. eller jo egentligen, men har skjutit upp dom.

Har ett litet problem också.
Varför har alla mina annonser på bloggen försvunnit och varför kommer jag inte in på min bloggprofil på Bubbelroom ?
Är det nån annan som det har hänt likadant för ?

Trocadero.

Åhh vad en Trocadero ger mig minnen från när jag var mindre.
Alltid när man kom hem till mormor och morfar så fick man ta en Trocadero till fikat eller middagen. Fast på glasflaska och inte på burk som jag sitter och dricker ur just nu.
Vilka minnen ! Härliga minnen! <3

Har ni nåt som ni kommer ihåg från barndomen ?
Nåt som ger er minnen?

Se upp på vägarna!

Har ju glömt att berätta för er att jag äntligen tagit tag i det där med körkort.
I lördags så ansökte jag om Körkortstillstånd ! =)
Har haft det tidigare, men det gick ut för längesen. Övningskörde lite när jag var typ 16-17, men blev inte så mycket mer med det.
Men nu jävlar ska jag ta det där jäkla kortet!! Skulle bli så mycket smidigare om både jag och Pälsk hade körkort.

Så nu är det bara vänta på att papprerna kommer,fixa syntestet, gå handledar utbildningen och sen är det bara tuta och köra! =)

Har bestämt mg för att ha Pälsk och pappa som handledare. Kommer bli toppen!!

Så se upp på vägarna där ute, för snart ser ni mig där =)


17 Januari 2011.

Med kaffekoppen i handen säger jag
GOOD MOOORGON !! =)

Bjuder på denna nyvakna morgon bild..

Huvudvärken är borta,gone! Det firar jag med en kopp kaffe och Vakna! på tv.
Känner mig ovanligt pigg denna morgon. Kan det va för att jag sov så mycket igår eller är det bara kaffet och att Vakna! börjar på tv för säsongen idag ?
Lite av allt tror jag. .
Äntligen är min "riktiga" morgon tillbaks! =)

Idag händer inte så mycket.
Ska göra sånt som jag inte orkade igår. Det vill säga tvätta och städa lite. Ska ta en lång promenad med Stich under dagen också. Kanske åka och handla med pappa en sväng. Vi har NADA i vårt kylskåp. Lite ägg,nyponsoppa och nån ost som stinker f.a.n....

Men nu ska jag bara njuta av mitt kaffe och VAKNA! =)

Förbannade skalle!

Nu har jag legat och vilat i soffan sen senaste inlägget,tagit 3 alvedoner och druckit mycket vatten men huvudvärken ger sig inte.
Åhhhhh! Känns som att huvudet ska sprängas vilken sekund som helst.
Nä, blir att fortsätta vila.
Sorry folks, men orkar inte skriva mer.

16 Januari 2011.

Huuuvudvääääääärk!!!

Nu har jag haft huvudvärk sen igår. Känns som en migrän som kommer smygandes men som aldrig slår till.
Har nå sjukt ont och har nu även börjat få ont i ögonen.
Ska lägga mig o vila en stund igen.
Kommer bli en seeg dag.

Åter kommer senare. Om jag inte mitt huvud sprängts eller så.

Gaaah va ont skallen gör!!!

Borta bra men hemma bäst!

Följde med Pälsk ner till "by krogen" Plantan/Sigtuna Krog en sväng. Men där var det dött och jag kände ganska snabbt att jag hade det bättre hemma.
Så när Pälsk skulle åka för att hämta Tommie så körde han hem mig. Men han hämtade upp Tommie och dom har nu åkt tillbaks till Plantan.
Kände verkligen inte för att sitta där. Är sjukt deg och känner mig inte alls piggelin. Håller jag på att bli sjuk tro? Näää det hoppas jag verkligen inte.

Sitter och kollar på nån film som går på 4an. vet inte vad den heter,men den verkar ok. Tror jag iallafall. Inte kollat så noga. =P

Tror jag ska göra mig en kopp te och sen krypa ner i sängen.

Kraftlös.

Mamma gick för en liten stund sen.
Kladdkakan blev god, men nu är jag så proppmätt att jag mår illa. Vet inte om jag kommer orka nån middag senare.
Vi satte oss och kollade på ett avsnitt av Tre Kronor. Sista avsnittet av säsong 7.

Blev nå sjukt trött nu när mamma gott. Lite huvudvärk också.
Kanske ska vila mig en stund innan Pälsk kommer hem. Han är nämligen i garaget med Sebbe.
Ska nog ta och göra det. Det kan väl inte skada.. ?

Mor på ingång.

Det ryktas om att min kära mor är på ingång.
Så jag ställde mig och gjorde en kladdkaka som nu är i ugnen. Tänkte vi skulle fika lite när hon kommer.
Ska bli mums!



15 Januari 2011

God morgon rumpnissar!

Idag är det exakt 1 månad kvar tills jag fyller år!
Ville bara säga det...=)

Vakande för en stund sen. Egentligen bara för att jag var kissnödig, men tänkte att jag lika gärna kunde gå upp.
Så nu sitter jag här och kollar på Nyhetsmorgon och bara slappar.

Inga planer för dagen. Får se vad som händer o sker.
Vad har ni för planer för dagen?

Ska göra mig lite kaffe och nån smörgås nu.
Måste sätta på mig ett par strumpor också. Håller på att frysa ihjäl om mina små fossingar...

Fredagsmys del 2 !

Nu väntar lite fredagsmys i min ensamhet.
Let´s Dance,godis och ett glas Relax.
Kan inte bli mycket bättre just nu.. eller joo.. Om Pälsk var här <3


Fredagsmys!

Vi har varit nere hos Elias och hans nya sambo/tös en sväng. Pälsk har nu ny frilla. Hon är duktig hon Daniella =)
För övrigt så måste jag säga att hon är en super trevlig och söt tjej. Bra kap där Elias. ;P haha
Nästa gång är det min tur att får håret fixat. Vi kom fram till nån chockladbrun aktig  färg, med lite ljus slingor på "över håret". Kommer nog bli bra. Litar starkt på henne!

Nu har jag även äntligen kommit in på Facebook och allt funkar som det ska. Jag är med andra ord happy igen. ^^ haha..

Pälsk har gått iväg en sväng till Tommie, men lovade att komma tillbaks om en stund. Ska se om jag kan få ner honom till svärfar och hämta min vinflaska som står där. Hade tänkt ta mig ett glas idag, dagen till ära. Händer inte ofta, men nångång måste man ju få unna sig lite.
Hade tänkt ett glas vin,tända ljus och Let´s Dance. Hur låter det? Mys va... Sen kan jag ju hoppas på sällskap av pälsk också. Då blir det toppen.

Återkommer senare med en uppdatering. ;)

Still not working!

Nu har det gått ca 6½ timme sen jag provade komma in på FB för första gången idag och jag har fortfarande inte kommit in.
Asså vad är det för fel !?
Börjar bli lite lagom less nu. Inte nog med det. Vårt internet la av i nån timme också, men det är tillbaks nu. Jag fixade det =)

Som tur är så fick jag besök av Anna och prinsessorna Elina och Alexandra som kom över på en kaffe. Tack för sällskapet tjejjor! =)

Pälsk är påväg hem och jag tror att det var vår bil jag såg komma åkandes precis utanför på vägen. Så nu är han nog snart hemma. Yeey..

Måste kissa !! ^^


Jävla FB!!

Kommer fortfarande inte in på Facebook!
Vad är det för fel egentligen, varför är det bara jag som inte kommer in där?
Har försökt i snart 2 timmar men inget händer. Kommer inte ens fram till inloggningssidan..
Fuck!!
Dumma Facebook!!

14 Januari 2011.

Good Morning Babes!

Idag sov jag lika länge som jag brukar. Men funderar starkt på att börja gå upp med Pälsk vid 05.30 från och med på måndag.
Är det bara jag som har problem med att komma in på Facebook ? =/ Har försökt i snart 20 min men kommer inte in.. Hmm Skumt.

Inga planer för dagen. Städa lite mer kanske. Nej, det ska jag inte!! vill göra nåt annat idag. En promenad med Anna o tjejerna blir det nog iallafall. Baka?
Ikväll ska vi iallafall hem till Elias där hans nya tös ska sätta saxen i Pälsk´s hår. Hon är utbildad frisör och jätte duktig. Hon ska få fixa mitt fågelbo nån dag också. Både klippning och färgning. =)

Kom på att jag måste kontakta min handledare på AF idag. Skulle vara skönt o få lite hjälp från honom nu när jag är arbetslös igen. Men som vanligt så har han problem med att höra av sig tillbaks. Kanske ska åka dit i dag istället o prata med honom ?

Nu kaffe!

Nackspärr?

Nu har jag äntligen satt mig ner efter lite städning.
Blev ingen storstädning av hela lägenheten, men av sovrummet däremot. Passade på att möblera om lite där inne och sätta upp lite saker på väggarna när jag ändå var där inne och stökade.
Satte upp en tavelhylla,två vägg ljus hållare och en tavla. Hade tänkt ta bild och visa, men batteriet i kameran är slut och jag orkade inte ta in datorn dit o fota med camen.
Har dessutom ÄNTLIGEN vikt all jävla ren tvätt som vi hade. Tror jag måste ha samlat på mig ca 4-5 tvättar i den där högen. Tog nästan 1 timme att vika allt.

Vet inte varför, men jag har fått sjukt ont i nacken. På höger sida är jag skit  stel och gör ont så fort jag vrider huvudet åt vänster. =/ Är det sånt som kallas nackspärr eller är det bara att jag är stel ? =/
Ont gör det iallafall. :(

Snart är Pälsk på ingång. Så jag ska göra iordning lite matlåda tills imorgon åt honom o sen hoppas på att han är på bättre humör nu.

Seeeg Morgon.

Oj vilken seg morgon det blev.
Att gå upp med pälsk vid 05.30 satte sina spår runt halv tio tiden. Då somnade jag här i soffan med datorn i knät. Men vaknade som tur till och ställde ifrån mig datorn för att sen vända mig om och somna om igen. Märks att jag inte gått upp så tidigt på länge nu. Kanske dags att komma in i den rutinen igen, med att gå upp när pälsk går till jobbet.? Hmmm,mja.. Vi får se. ^^

Men nu är jag vaken iallafall. =) Men det verkar då inte min kära Pauline vara. För hon är varken på FB eller msn och nå mess svarar hon inte på..  Jaja, ska låta henne sova sin skönhetssömn. Vet ju när hon behagade komma hem i morse så ;P

Funderar på om man ska ta och städa lite. Fick ju det som order i morse när pälsk var på sitt allra bästa morgon humör. Morr..
Kanske skulle chocka honom lite och städa hela lägenheten. En stor städning? Varför inte.. Men då ska han fan bli nöjd också! Annars jävlar!!!

Måste göra mig en kopp kaffe nu så jag vaknar till liv. Annars kommer resten av dagen bli lika seg som den började.

13 januari 2011.

God Morgon alla vakna !

Så här tidigt har jag inte varit uppe på länge. Men nån gång måste man ju bryta mönstret lite.
Sen att både jag och Pälsk verkade ha vaknat på fel sida när han gick upp har väl lite med saken att göra också. Eller ja, det var mest han som vaknat på fel sida,men det bidrog till att jag surnade till. ^^

Nåja.
Idag ska jag hem till underbara Pauline och leka lite. Vi ska baka nåt gott och spela massa tv spel. Ha en liten nostalgi dag. Göra sånt vi alltid gjorde förr. Men har ett problem bara.... hur tar jag mig ut till henne? =/ Hon har ju flyttat ut till mamsen på landet tillfälligt och dit går inga bussar + att det inte finns nån som kan köra mig.. Hmm.. Lär lösas under förmiddan.
Pauline sa visserligen nu för en liten stund sen att hon kanske kunde hämta mig om hennes mamma kunde komma hem med bilen.
På tal om Pauline. Gissa vem som precis hade kommit hem vid 05.45 i morse när jag gick upp. Joo Pauline såklart! Haha.. söt unge. Så frågan är ju om hon ens kommer vakna till liv nåt idag?
Återstår att se.

Nej, nu ska jag nog slå på en film. Kanske somnar jag om, eller så håller jag mig vaken.

Ready to go !

Nu har jag sminkat mig,fixat håret och satt på mig lite kläder.
Med andra ord är jag fullt redo för att åka mot Akis och hälsa på morbror Gunnar. Men pappa kommer inte och hämtar mig förräns vid 13.45 så har lite drygt 1½ timme kvar att utnyttja.
Det jag vet att jag måste göra är att gå ut med Stich. Men det tar jag strax innan jag åker.

Så nu ska jag bara slappa framför tv´n en stund.

Höres o synes babes!


12 Januari 2011.

God Morgon!

När jag denna morgon  tittar ut genom fönstret så får jag se att.. det snöar!!Nej nej nej, jag vill inte ha mer snö nu! Jag vill ha sol och värme. Jag vill ha vår!!
Åhh va less jag blir. Jag som äntligen hade börjat hoppas på att våren var på väg. Men va fan tänkte jag då med egentligen? Det är januari och vi är i sverige. Våren kommer inte förräns i slutet på mars,början på april.. Åhhh!!!

Jaja, Hade skit svårt att somna igår kväll. Kan va för att en viss Pälsk har en stooor tendens att sprida ut sig i hela sängen. Ett tag låg han tvärs över sängen. Från hörn till hörn och då låg jag i hop tryckt uppe i mitt huvud hörn och kunde knappt röra mig. Dumma Pälsk!!

Idag ska jag,mamma, mormor och morbror Anders åka till Akis för att hälsa på morbror Gunnar. Får se hur han mår idag då,vilka framsteg han gjort. Alltid är det nåt. :)
Ja, jag har en väldans massa morbröder. Har 3 stycken. Gunnar,Pelle och Anders. Gunnar är den som fått en stroke/ hjärnblödning. Pelle har egna ljusfirman som jobbar med olika tv program och där jobbar även Anders. Hänger ni med ? haha.. nä knappt att jag gör det.


Måste göra mig lite frukost nu. Håller på att hungra ihjäl!!

Middag på tur.

Oj, vad tiden har sprungit i väg idag!
Klockan är redan 16.21, vilket betyder att Pälsk slutar om 9 minuter. =)
Ska börja med lite middag om ca en kvart, så att den är klar när Pälsk kommer hem runt 17.30 tiden.

Men vad ska man hitta på att göra till middag idag då? Korv i ugn kanske ? Eller bara stekt falukorv och pasta ? Enkelt o snabbt..
Har nämligen en halv falukorvs ring som jag skulle behöva göra nåt av.
Hmm får se vad det blir. Lär i vilket fall som helst gå ut i köket nu och komma på nåt.

Time for a nap.

Har börjat få ont i huvudet. Har tagit alvedon så hoppas nu på att det gå över.
Men tänkte ta mig en powernap. Blev sjukligt trött efter den där lunchen som idag blev Ägg/tonfisk röra och ett glas apelsinjuice.

Stich fick sig en kort promenad för en stund sen. Knät sa ifrån efter några steg, just därför det blev en kort promenad.

Nä, nu tar jag mig en nap!


Ni ser. En powernap gör nytta :)


11 januari 2011.

GOD MORGON BABES !

Har haft en riktig slappar morgon idag.
Gick upp, tog mig en lång dusch och nu sitter jag här. Ska göra mig lite frukost snart tänkte jag, men är inte sådär jätte hungrig än.
Knät känns bättre idag. Bara ibland det gör lite ont.
Har inga planer för dagen utan tänker bara låta dagen gå. Se vad den erbjuder mig. Kanske händer nå skojj idag, vem vet. =P

Nu börjar jag faktiskt bli lite hungrig. var nog bara för att jag skrev att jag inte var det. Haha..
Så ska gå och göra mig en frukost. men lovar att skriva lite mer sen. Även om det kan bli tråkiga och ointressanta inlägg. Men jaja...

HEIPA!

Mellis !

Har möblerat om i sovrummet vilket inte var så jätte bra för mitt knä känner jag nu efteråt.

Ska nu lägga mig i soffan och glo på tv och ta mig lite mellis.
Blir en Naturdiet Shake idag,..
Smaskens!

Lovley weather!

Idag är det första dagen på länge som det är underbart vinter väder.
Solen skiner,blå himmel med enstaka små moln och lagom kallt. Är inte många minus grader idag inte.
Hade jag inte haft så jädrans ont i mitt knä så hade jag tagit en lång promenad med Stich. Men får hoppas på att det blir lika fint väder resten av veckan...

Bild lånad från Google.

10 Januari 2011

Goder morgon mitt herrskap!

Blev en jobbig natt. Först kunde jag inte sova och sen varje gång jag skulle vända mig så gjorde det ont i knät.
När jag gick upp imorse vid 05.30 tiden för att säga hej då till Pälsk som skulle till jobbet så kunde jag knappt stå på det benet där knät gör nå sjukt ont.
La benet i högläge i sängen och somnade om tills nu.
Funderar på om man ska åka och kolla upp knät? Gör ju så sjukt ont! Ska höra om pappa kan köra mig.

Appropå Pälsk, han börjar ju på sitt gamla jobb idag igen. han och Annas Sebbe. Hoppas dom kommer ha det bra där nu. Men det tvivlar jag inte på! =)


Frukoooost!!

My knee hurts.

Skulle precis gå upp för trappen upp till vår ytterdörr då det säger "pang" och jag ligger på marken med mina två matkassar och känner hur knät värker. Tårarna kommer direkt, men jag tar mig upp till lägenheten.
Några skrapsår,blåmärken och ett par trasiga byxor senare sitter jag nu här.
Det gör ont,det gör det!!
Så rädd att mitt knä fick sig en smäll och att jag nu kommer få problem med det igen. Har haft knä problem med just det här knät förut.=(

Jävla halka!!! Kan Sigtuna Hem ta och sanda utanför oss nångång?! Eller ska det krävas brutna ben och ambulans för att ni ska komma och göra ert jobb!?
Nu menar jag inte att svärfar gör ett dåligt jobb, för det gör han verkligen inte. Men ni andra som jobbar där kan ju börja göra ert jobb liiite bättre!!

Ska ringa pappa och höra om han kan komma och sanda utanför oss imorgon.
Mitt onda knä. =(

Fin besök!

Lilla Emilia har kommit hit för att hälsa på farbror Fredrik och "faster" Veronica.
Alltid kul med besök!
Emilia från i julas.

9 Januari 2011.

God morgon Soetnosar!

Igår var jag inte hemma nånting på hela dan, vilket bidrog till noll bloggning igår.
Mellan 10-14.30 var jag barnvakt åt Oliver och Elina. Sen efter det så åkte vi och handlade lite för att sen åka ut till Pälsk´s sysslingar ute i Håtuna. Det skulle ätas tacos där som vi köpte med oss. Har ju varit sugen på det hela veckan. Men igår fick jag det =)
Ute i håtuna blev vi till sena kvällen. Var hemma runt 00.30 tiden.

Idag ska jag iväg och passa O&E igen, men idag bara 2 timmar mellan 15-17.Får se vad vi hittar på för skojj idag.
Nu får det bli lite frukost och sen kanske en dusch..

Let´s Dance!

Då var denna säsong av Let´s Dance igång och jag gillar det så hääääär mycket! =)
Haha.
Måste verkligen höra med morbror Pelle om när jag kan få komma dit o kika. Så härlig stämning där.
Pälsk drog ner till sin far en sväng. Jag dricker te och kollar på Let´s dance.

Ska vara barnvakt imorgon åt Oliver och Elina imorgon mellan 10.15-14.00. Ska bli kul. Ska passa dom på söndag också.
Nej nu.....
Let´s Dance!!


Årets tävlande/dansare.

Energi kick!

Fick en liten energi kick förut och satte igång med att storstäda köket.
Det är nu klart, har bara diskon kvar. Men det går ju fort.
Hade tänkt att dammsuga golven lite o så också, men nu har det hunnit bli mörkt så ser inget.
Min lilla paus blev lite längre än planerat ^^ Blev ett avsnitt av Tre Kronor.

Men nu hade jag tänkt och ta det sista i köket sen kanske börja fixa lite inför kvällen. Är så grymt sugen på tacos. Vilket passar bra då Elias tydligen ska komma förbi ikväll. Då kan vi bjuda honom på det. =)
Han har tydligen blivit utslängd av tjejen ikväll. Nä, men hon ska ha tjejkväll hemma hos honom ikväll o då hade väl inte han nån större lust att sitta där. Hade inte jag heller velat.

XOXO

Bubbelroom.

Sitter och kikar runt lite på Bubbelroom efter lite nytt inför våren.
Finns så mycket fint där. Skulle vilja ha allt. ^^

Den här tycker jag är grymt söt.
Tror den kommer hamna i ordern sen. Den är ju riktigt billig också.
79:-

7 Januari 2011.

Gusch va det snöar ute!
Är ju inte klokt att det ens finns så mycket snö. Det bara vräker ner.
Tur att jag har världens bästa svärfar som nyss var här och skottade vår trapp utanför. Den är som en pulka backe när det snöar så här mycket.
Tack Bengan! =)

En utav mina favorit frukostar är rostat bröd med makrill i tomatsås på. Åt nyss en sån frukost. Sååå gott! =) Mums!
Har inga speciella planer för dagen. Kanske åka med mamma och mormor till sjukhuset och min morbror och hälsa på. Men får se. Ska vika lite tvätt iallafall. Ta en omgång med gummibandet.
Trots att det är fredag så har jag inget planerat.
Joo, självklart Let´s Dance ikväll som har säsongspremiär. Det måste jag ju se.
Ska höra med morbror Pelle om man kan få hänga med o titta nästa fredag. Han jobbar med det programmet som ljustekniker. Han och mina två kusiner. Men det har jag för mig att jag berättat för er förr. Var ju på Let´s Dance förra året också.. Och Körslaget.
Bra med en sån morbror som jobbar med sånt. =P


Over and out for this time!

Nya designen.

Nu är den klar.
Så kul med lite nytt.
Är super nöjd med själva designen, men det är lite saker som ska läggas till på headern. Lite bilder och annat teckensnitt på texten.
Men det får jag hjälp med imorgon.. =)
Så snäll tös det där !

Nej, nu ska jag se klart på tv och ställa iordning maten jag gjorde tidigare. Fick äta själv då Pälsk är iväg. Men han ska äta när han kommer hem..
HEIPA!

Ny design på G !

Jupp, jag har hittat en go tös som  just i detta nu sitter och fixar  en ny header och design åt mig. :)
Så håll utkik efter resultatet som kommer senare ikväll :)

Sååå spännande ! ^^

Madicken!

Tror bestämt att det går Astrid Lindgren filmer varje vardag på förmiddagen.
Här om dan var det Nils Karlsson Pyssling och nu är det Madicken som går.
Inget jag klagar på då jag älskar alla Astrid Lindgren filmerna! =)


6 Januari 2010.

Morning!
Sitter och försöker fixa min blogg lite, men går inge vidare. Vill ha en ny bloggdesign och annonserna mer i mitten.
Nån som kan hjälpa mig kanske ?

En kopp kaffe har jag gjort också. finns det nå bättre än en kopp kaffe på morgonen? Nä tror inte det.
Idag ska jag fortsätta plocka undan julen. Granen ska ner idag. Ses i december igen.
Gonna miss you a bit. ^^

Åhh.. vill verkligen ha hjälp med bloggen.
Hojta till om nån känner sig sugen på att hjälpa mig !


God morgon!


Mys time !

Happ, så var man ensam hemma igen då. Ja, om man inte räknar Stichi förstås. =P
Har satt in Bring it On-Again filmen i dvd´n,ljus är tända och i ugnen ligger en pizza och väntar.
Ja jag vet.. Men ibland måste man få unna sig lite. ^^

Julen är nästan helt undan plockad,bara granen kvar i stort sätt, men den tar vi imorgon.
Nu tror jag pizzan är klar.
Mys time på gång!


Kärleksgåvor ..

Pälsk kom hem en snabbis för att nästan direkt åka iväg igen. Mot hans gamla jobb.
Men innan han gick så slängde han en påse cashewnötter i famnen på mig och sa att jag fick ta en Power King av honom.
Han tänkte väl att jag skulle ha det till nån film eller så medans han är borta.
Blev ett avsnitt av Tre Kronor.


Ibland är min Pälsk bara för söt =) <3

Usch så man ser ut idag. Men varför göra sin fin när man bara ska gå hemma och fixa. =)

5 Januari 2011.

God morgon i stugorna!

Den där risgrynsgröten jag åt nyss var väldigt god. Men nu är jag väldigt mätt.
Halv ligger i soffan och kollar på Våra Bästa år. Ser inte det lika ofta nu förtiden som förr. Men det där är en serie som man kan missa i en månad och typ ingenting har hänt. =P haha

Pälsk är iväg. Som vanligt. Jag ska ta tag i tvätten idag. Både tvätta och vika en massa tvätt. Ska nog dammsuga lite också.
Sen så ska jag nog plocka ner julen. Granen ska ner,tomtarna ska ner i sina lådor och det ska bytas ut mot annat.
Men om jag ska hinna med allt det så lär jag börja typ nu! Fast ska bara dricka upp mitt kaffe .. ^^

Lonley dinner tonight.

Pälsk har inte kommit hem än. Så nu har jag slängt in en färdigmat i micron och satt på tv´n.
Blir en ensam middag idag.
Till middag serveras det pasta med skaldjurs"sås". Räkor,musslor,krabba och bläckfisk. Till det blir det ett glas mineralvatten att dricka.
På tv´n visas det.... Ja, vad det nu kan bli. =P haha

Pling!!
Nu är maten redo att serveras!

Bro.

Blev en liten tripp till Bro med Pälsk,Anna,Sebbe och lilla plutten Alexandra.
Käkade lite, men ingen utav oss tyckte det smakade nå vidare gott. Nä, bättre hade vi ätit i våra dar.
Shoppade hem lite mat o shit från Willys. Blev en snabbis shopping på 22 min. =P haha
Allt för att hinna till tiden Elina skulle hämtas på dagis.
Nu sitter jag här. Käkar en mandarin och glor lite på tv.
Pälsk är, tro det eller ej, ute i nya garaget med pappa. Så blir väl en ensam hemma kväll idag igen förmodar jag.
Har börjat få ont i huvudet. Kanske ska ta mig en powernap.. ?

Så mycket bättre !

Vet inte om ni som jag gillade programmet "Så mycket bättre" som gick nu i höstast på 4an.
Här är iallafall några av mina favoriter därifrån.

Har några till, men orkar inte lägga upp alla..

4 Januari 2011

God morgon!

Känner redan nu att det inte kommer bli nå vidare långt och intressant inlägg denna morgon.
Är lite små seg och har inget speciellt att skriva. Eller jo, egentligen så har jag det. men orkar inte skriva allt det nu.
Tar det kanske senare idag, eller så skiter jag i det.

Pälsk är hemma hos Anna och Sebbe.  Han och Sebbe ska lite senare idag åka till Pälsk´s gamla jobb  och hälsa på. Dom ska börja jobba där nu på måndag. Så Pälsk ska tillbaks till sitt gamla jobb. Får väl funka tycker jag. Han trivdes ju där så. Kul att Sebbe följer med honom dit också. Dom behöver bra mekaniker där på det placet =P

Ska göra mig nån slags frukost nu.

Äntligen hemma!

Då var man äntligen hemma efter alla sjukhus besök dagen har bjudit på.
Hos morbror gick det toppen. Så kul att se han bli bättre. Orden kommer mer och mer. Keep on working!

När jag kom hem så var det som att jag o Pälsk bytte plats. Han Var tvungen att åka iväg en sväng och fixa lite.
Jag som hade handlat hem lite myspys mat o så. Men jaja, får vänta tills han kommer hem. Han kommer väl snart. Hoppas jag.
Sitter och dricker en julmust på burk och kollar på "Familjen annorlunda".
En utav familjerna kommer ju härifrån och är en bekants familj. Familjen Norrström ifrån Märsta. Så kul att se dom.
Just ja... Jag har en nyhet! Men den vill jag inte ge er nu ^^ Tss..

Hemma en snabbis.

Nu är första sjukhus besöket för dagen avklarat.
Nu återstår bara besöket hos morbror Akademiska sjukhuset i Uppsala.
SÖS gick det toppen. Nu behöver inte pälsk komma dit nå mer. Allt såg bra ut. Äntligen!
Har haft en underbar läkare under hans tid där. Helt underbar. Tack Dr Hemlin för all hjälp!

Ska om ca 1 timme iväg igen. Hem till mamma och pappa. Mormor kommer ju dit. Sen blir det Morbror för hela slanten..
Skriver mer när jag kommit hem igen !
Heipa Hej !

3 Januari 2011.

God morgon Sötnosar!

Klockan är nu 07.21 och jag har redan hunnit duscha och ätit frukost.
Gick upp med Pälsk idag för att hinna med en dusch.
Pappa kommer och hämtar mig vid 9. Då ska vi åka och hämta upp Pälsk på jobbet och sen åka in mot Södersjukhuset där Pälsk ska på sitt sista besök hos läkaren. Hoppas vi iallafall..
Efter det så ska jag hem till mamma och pappa och möta upp mormor. Hon kommer till mamma och pappa för att jag,hon och mamma ska åka och hälsa på morbror på sjukhuset.
Så idag blir det en sjukhusbesökar dag, Inte en favorit dag, men får väl funka..
Nä ska göra mig klar nu! Höres...

Inspektion på gång.

Pälsk ringde och sa att jag skulle göra mig klar om jag ville följa med och kolla på nya garaget.
Så nu måste jag skynda mig och göra mig klar. Han kommer om ca 10 min..
Mot nya garaget för en inspektion!
(Säger man så föresten ? =/ )

Gummibandet.

Hade mamma över på en fika för en stund sen.
Kände lite ångest efter dom där pepparkakorna så tog fram mitt ny införskaffade gummiband och gjorde lite övningar. Lite knäböj o så. Några situps... Ska nu strecha lite tänkte jag.

Nils Karlsson Pyssling.

Satt och zappade runt på tv´n och hittade Nils Karlsson Pyssling på 4an.
Så nu halv ligger jag i soffan och har lite nostalgi..
Lovley!

2 Januari 2011.

Goder Morgon Mitt Herrskap!

Började denna dag med en grym huvudvärk. Har fortfarande lite kvar, men den börjar avta.
Halvligger i soffan och kollar på nyhetsmorgon. Gjorde mig lite toast för en stund sen och tog mig ett glas nyponsoppa. Redux tablett också.
Redux är det jag börjat ta som ska minska sötsuget och öka fett förbränningen i samband med  sund mat och träning.
Tänkte ta mig ett litet träningspass idag. Men det får bli när min huvudvärk gott över.

Pälsk jobbar några timmar idag. När han är klar ska vi ut till nya garaget och hämta släpet dom tagit dit. Jag har ju aldrig varit där, så ska följa med idag och kika.

Skriver mer senare.

1 Januari 2011!

Första inlägget för i år !!

Hoppas ni alla hade en toppen nyårsafton igår!
Själv så hade vi super trevligt. Åt god 3 rätters middag, spelade lite Wii och hade mysigt. Vid 23.30 tog vi upp Elina och klädde på flickorna för att åka ner till strandpromenaden för att fira in det nya året med raketer och Pomac..
Ja, det var en nykter kväll för oss alla. Men vi hade lika trevligt för det!
Wii är föresten ett jävligt roligt spel. Jävlar va varmt och trött man blev. Synd bara att jag förlorade båda boxnings matcherna mot Anna och Sebbe.. Men tennis gick bättre..=)
Idag ska jag bara vara hemma..Håller på att tvättar en maskin och ska snart dammsuga lite och plocka här hemma.
Pälsk är ute i nya garaget med Pappa och Sebbe. När han kommer hem ska vi åka och handla lite och hälsa på hans sysslingar ute i Håtuna ..

Har föresten börjat med mitt nyårslöfte nu.
Har börjat äta några tabletter som ska minska sötsuget och öka fett förbränningen. Ska ta dom 3 gånger per dag i samband med måltid..
Ska ge det den här månaden och se om det funkar, annars får jag ta till annat. =P
Mitt nyårslöfte är att minska i vikt. Har ingen spec. mål vikt, men några kilo skadar inte. Haha...
Höres!