26 Februari 2012

Idag är det 4år sen du och jag blev VI.
Det är sjukt vad tiden går fort. Känns som att det var förra veckan vi träffades.
4år av kärlek och många fler år ska det bli.
Älskar dig du underbara,fina karl! <3


Tillråga på allt så är det underbart VÅR VÄDER ute idag. Vaknade upp av att solens strålar letade sig in genom persienerna och när jag steg upp och drog upp dom så möttes jag av en klarblå himmel,strålande sol och plus grader ute. Snön är nästan helt borta och på vissa fläckar är gräset grönt. Så underbart att våren nu är på ingång. Du är efterlängtad du fina vår! Välkommen!

Igår var vi iväg till Bro och handlade lite med svärfar. Kvällen bjöd på mysig middag som Pälsk gjorde iordning och sen lite melo mys. En super mysig dag.

Ikväll skulle jag ha gått på BB live sändningen med Madde, men eftersom att dom är på kryssning så kunde inte hon. Frågade min lilla Pauline om hon ville hänga med och det ville hon, MEN då vi inte kunde ha hennes bil och skulle få åka komunalt o komma hem ganska sent i kväll så är vi tvugna att hoppa över kvällens nöje. Pauline, den lilla skit ungen ska nämligen upp imorgon bitti och åka till Thailand! Dumma unge! Jag vill också!! But I love you anyway. <3

Så nu har jag mailat Marie som håller i platserna på livesändningarna o så och sagt att vi inte kan komma. Tråkigt, men får kolla hemma från tv soffan istället med min underbara Pälsk. Det är ju inte helt fel det heller. ;P
Nästa helg kör vi på't igen. =)

Asså, köpte mitt efterlängtade kaffe igår och har denna morgon hällt i mig kaffe. inne på 3e koppen nu. Som jag har längtat efter den här koppen kaffe på morgonen! Min dag är räddad!

24 Februari 2012

För det är freeedag och jag har varit uppe sen 05.40. På ett ungefär sådär.
Klev upp med Pälsk denna morgon. Inte för att jag var tvungen utan för att jag ville. Skulle kolla våra konton lite snabbt och kika in BB lite o självklart så fastnade jag där. Haha.. Men nu har jag stängt ner det och tänkte fixa och dona lite här hemma.
Just ja, Ställde mig och bakade lite scones imorse vid typ 07.00 tiden. Jaaa, jag är inte normal jag vet. Misslyckades med dom gjorde jag också. Tror jag hade i för mycket bakpulver o för lite mjöl. Smakade inte jätte gott, men dom dög väl i krig antar jag.

Idag händer det inget speciellt. En helt vanligt fredag, eller ja det är ju löning fredag och det betyder att det ska betalas räkningar och sånt är ju sååå himla kul asså! Bara älskar det! Noooot..
Vi får se vad kvällen bjuder på. Beror lite på när Pälsk kommer hem. Vår plan är att åka och handla med pappa,farmor och lillebror, men vi får se.

Undra om jag ska ta och kika lite BB en stund ? ^^ En liten stund gör väl inte så mycket? ^^ Thi hi ...
Jag är fast!!



He comes home !

Jajjamensan. Familjen blir trots allt fulltaglig idag och sånt gillar vi.
Han är på väg hem igen för att jobba hemmifrån typ. Fixa med firma bilen o lite sånt. Men det bästa av allt... Jag får ha honom på hemmaplan för en gångs skull =)
<3

Dessutom så är det underbart väder. Strålande sol och klarblå himmel.
Happy girl!

23 Februari 2012-Prinsessan Bernadotte.

Nej, det är ingen vanlig dag.
Det här är dagen då Sverige har fått en ny liten prinsessa.
–" I morse klockan 4.26 föddes en 51 centimeter lång och 3.280 gram tung och väldigt söt prinsessa." Sade en märkbart stolt prins om den blivande tronarvingen.

Stort grattis till er båda två och välkommen till världen lilla prinsessa!


Nu över till något heeelt annat.
Pälsk kom hem igår kväll och det med stor glädje från både mig och vår lilla prins. Så igår blev det en mys kväll framför tv'n. Dock inget BB för min del då vi båda var sjukt trötta och la oss tidigt.
I morse tog sig Pälsk en liten sovmorgon och vi satt båda två i soffan o kollade en stund på Vakna!, bla på prins Daniels tal till pressen.
Men nu är det bara jag och Stichi hemma igen och Pälsk kommer hem imorgon kväll någon gång.
Idag ska jag inte göra mycket. Städa lite, ta en promenad och det där vanliga. Inget kul som händer.





22 Februari 2012

Jag är trött, och ännu mera trött....
Har hamnat i en helt fel dygnsrytm senaste veckan. Går och lägger mig "sent" och sover "länge".
Boven i dramat är nog faktiskt BB. Jag har hamnat i BB världen igen. Jag är återigen fast. But hey, i like it! =) Så vi ses i typ maj igen när denna säsong är över. ;P haha

Idag kommer det bli en seg dag. Det är grått,slaskigt och små duggar ute. Tror det får bli en film ifrån soffan eller så om en stund. Eller lite BB. ^^

Men nu först tänkte jag göra mig lite frukost. Fast nån sån har vi ju inte. Allt är ju slut här hemma. =/ Men havregryn har vi. Så får bli en tallrik havregrynsgröt. En bra kickstart denna annars sega o trötta morgon.

Fettisdagen.

Idag är det den traditionella fettisdagen,semeldagen.
Jag är ingen jätte beundrare av semlor, men det går att äta 1 gång om året. Bara det är UTAN mandelmassan. Den klarar jag mig utan.
Än sålänge har det inte blivit någon semla för min del och tror faktiskt inte att det bli någon idag heller.
Men vem vet, det kanske kommer förbi nån snäll liten människa med en semla,utan mandelmassa till mig under dagen ? ^^
Hur många semlor har det blivit för er idag?

21 Februari 2012.

En nackdel med att Pälsk sover borta när dom är iväg på Värmdö och jobbar är att jag sover längre om mornarna.
Jag är ju en sån där konstig människa som lätt kan gå upp kl 06 på morgonen bara för att inte sova bort hela dan och jag går i stort sätt allt id upp med Pälsk när han ska iväg o jobba. Men nu då när han inte sover hemma, så sover jag längre. Både igår och idag har jag vaknat runt 09 tiden. Ni tycker säkert inte att det är nå sent alls att sova till, men jag som i vanliga fall går upp 06 bara för att, tycker att kl 09 är att sova länge.
Jag vet, jag är lite wierd. Men sån är jag . =)

Har iallafall börjat denna morgon med att se på gårdagens avsnitt av BB. Kunde nämligen inte se det igår kväll när det gick på tv11, för vår boxer lever sitt egna lilla liv lite då och då. Igår ville den inte fungera alls. Måste kolla på det där idag, för jag vill ju kunna se avsnitten när dom sänds o inte dan efter. Har ju visserligen mitt 24-7 abonemang att fixa, men har inte orkat göra det än. Kanske fixar det under dan.

Idag ska jag inte göra mycket alls. Fortsätta med städningen tror jag att det blir iallafall. Tog ju sovrummet igår, tror det får bli badrummet eller vardagsrummet idag.
Skulle behöva handla hem lite o äta också. smöret och brödet tog slut nu när jag åt frulle. Men för vilka pengar då? Är ju fattig som en gris just nu.... =/
Kom hem nu Pälsk och ge mig mat! ;P Haha..

Our bedroom.

Fick ett litet städryck. Men bara ett litet.
Mitt offer blev vårt sovrum som såg ut som 10 svåra år. Men nu är det rent och fint igen.
Dammsög golvet,dammtorkade,bäddade rent i sängen,plockade upp alla kläder från golvet och torkade golvet.

Blev så fint,så fint... ;P

Goodiebag.

Det kanske inte var den finaste och mest glamourösa goodiebagen man fick med sig hem igår (en liten muffins papperspåse), men det var ju en snäll omtanke.
I den hittade vi följade gåvor:
*Ett 24-7 abonemang gratis i 24 timmar
*Presentkort på Zinnemax 5D på 120:-
*Presentkort på Headweb, 1 film
*En påse Malaco Choco Crunchy

Inte helt illa. Gåvor som gillades. En 5D bio är nu planerad med min underbara Madde. Fast det kanske blir med Pälsk också. Har ju en 4års dag att fira nästa helg så. =)

20 Februari 2012

Vilken kväll det blev igår!
Det börjar med att jag och Madde är först på plats. Inte en kotte som var där när vi kom. Sen fick vi stå ca 2½timme ute i snö slasket,halv regnet och kylan. Men vad gjorde det när vi visste vad som väntade där innanför porten. =)
När vi väl kommer in så är det reserverade platser till oss och vi hamnar på helt ok platser, till en början. Sen blir vi förflyttade och hamnar på bästa platsen i studion. =) Man tackar! Sen rullade det på i vanlig ordning.
Efter sändningen blev det vip-vaka och då fick vi också byta plats. Till bra platser dessutom.
Men ska jag vara ärlig så var nog både jag och Madde en aning trötta under vip vakan, det kändes att man varit i studion i ca 5 timmar.
Men kul hade vi och nästa helg kör vi på't igen. Vi kommer bli kända i studion.. ;P haha

För er som inte har den blekaste aning om vad jag snackar om, så är det så att jag och min underbara vän Madde var iväg på premiären av årets Big Brother, med efterföljande vip-vaka igår. Det tackar vi morbror Pelle för!

Tänkte att jag ska slänga upp en bil på vad vi fick i vår lilla goodie-bag sen. inget märkvärdigt men ändå kul saker.
Deltagarna orkar jag inte gå in på just nu. Tar det senare, men en sak kan jag ju iallafall säga nu. Varför i helvete går man in i huset när man ska föda barn om ca 4 veckor??? Jag förstår inte, men antar att det finns en summa pengar med i leken?

Nu ska jag göra mig lite frukost och se på gårdagens premiär på webben. Det sägs att jag var med tydligt i bild ganska många gånger =)
Yes!I'm a superstar!! =) Thi hi..

18 Februari 2012

Idag säger vi grattis till Anna som fyller 22år och till Frida som fyller 26år!
STORT GRATTIS TILL ER! =)

Idag är det lördag och det är en helt vanlig lördags morgon. Nästan iallafall. Ända skillnaden är att Pälsk är iväg på lite jobb. Men han är väl hemma om nån timme igen.
Ikväll ska vi hem till familjen Tjernberg/Holmgren och se till prinsessorna nån timme. Ska ha lite lördags mys. Ska bli underbart mysigt!
Under dan blir det nog inte att göra så mycket. Ska väl diska och tvätta i vanlig ordning. Fixa o trixa lite här hemma.

Ja, det var väl allt för denna morgon.
Cha Cha !



Wonderful winterday.

Bilderna säger allt.

17 Februari 2012

Trött,trött och ännu mera trött.. Skulle utan problem kunna gå och lägga mig igen och sova hela dan. Men det går inte. Eller jo ja, kanske i nån timme, men inte hela dan. För jag ska jobba ikväll. 16-20(.30) och min buss går vid 15.15. Sen går jag på helg och det ska inte bli vilken helg som helst,utan en utav dom bästa helgerna. Imorgon mys med prinsessorna Tjernberg och på söndag drar jag och Madde till BB premiären och VIP Vakan efter sändningen. Ska bli så fucking jävla awsome!!!!! Har man underbar morbror eller har man!? =) *Smack*

Innan jag kilar till jobbet idag så tänkte jag diska lite, kanske slänga in en tvätt och sen inte så mycket mer. Bara ta det lugnt.

Men nu får det bli soffan igen och VAKNA! som om en stund gästas av underbara Timbuktu. Lovley!


Bubbleroom.

Yes. Skulle ju få beställa kläder som mamma och pappa sen skulle betala när det kom som födelsedagspresent.
Nu är ordern skickad och jag hoppas att mitt paket kommer fort. Men brukar inte ta så lång tid. Har förmodligen kläderna här i slutet av nästa vecka. =)

Det här blev det iallafall.
Topp,bh,linne/topp.
Sen blev det två par super söta trosor också, men dom kom av nån anledning inte med när jag sparade bilden. =/ Jäjä..
Som jag har längtat efter lite nya kläder. Men jag vill ha mer,mer,meeer !! =)

Älskade Morfar <3

Idag är det exakt 6 år sen du lämnade oss. Dan efter min 18års dag och jag minns den dagen som igår. Det var en hemsk natt och många långa timmar.
Men vi vet att du har det bra nu där uppe och att du är den finaste ängeln som sitter där uppe på ett moln och kikar ner på oss. Du vakar över oss dag som natt.

Saknaden av dig är stor. Mycket större än jag trodde den skulle bli. Dagar som denna tänder jag ett ljus för dig och ställer fram fotot jag har av dig. Men idag har det varit lite speciellt, för idag fick jag höra din underbara röst genom bandet jag fick av mormor igår.Bandet där du berättar sagan om Jättegubben för mig och Peter. Tårarna rann och nu rinner dom igen.
Jag saknar dig enormt mycket morfar och kommer alltid älska dig! Jag vet att vi kommer ses igen, i Nangiala. <3

16 Februari 2006,dagen jag aldrig glömmer.
Dagen då du lämnade oss med stor sorg! <3


16 Februari 2012

Cha cha!
Då var min födelsedag förbi och nu är det 1år kvar tills nästa gång.
Men idag är ändå en speciell dag. Det är 6år sen min underbara morfar lämnade oss =( Tänkte ge honom ett eget inlägg idag under dan, så sparar alla kärleks ord tills då.

Igår då. Mormor,mamma,pappa,farmor och mina bröder kom över på fika och det var otroligt trevligt. Fick inga speciella presenter, men det gjorde inte så mycket. Fick en super fin bukett med vita tulpaner, en trisslott och bullar av farmor och av mormor fick jag kakor och ett kassettband där Morfar berättar sagan om Jättegubben för mig och lillebror Peter. Vi sitter i hans knä och lyssnar,skrattar och njuter. Minns det som igår när han berättade denna saga. Vi kunde höra på den hundra gånger om. Ska ut i förrådet idag och leta fram vår kasett radio och lyssna på bandet. Förmodligen kommer det komma tårar, men glädje tårar då och av saknad.
Av mamma och pappa ska jag få beställa kläder som dom sen ska betala. ;P Woop Woop!

Idag ska jag bara vara hemma. Ta en promenad om en stund,men annars bara vara hemma och fixa.
Nu ska jag dricka up mit kaffe som jag värmt i micron. ^^ haha..

Copycat av mig själv?

Satt och kikade igenom min blogg lite, tidigare inlägg o så och hamnade på inlägget från min fördelsedag förra året och vad får jag se... Jo, exakt samma inledning och bild som jag hade i mitt första inlägg idag. Haha.
Tror jag har hittat en favorit födelsedagslåt,(Lottas) och en bra bild att ha när jag blir ett år äldre. För tydligen så har jag samma varje år. ;P
Dags för lite variation kanske?
Hahaha!

Som nytt.

Har ju berättat att vi håller på och ändrar lite färg på inredningen o så här hemma. vi har ju målat om lite hyllor och sådant.
Nu är badrums hyllorna klara och dom står på plats. Tog bort en utav hyllorna då jag kom fram till att vi inte behöver den. Den stod ju bara och dammade lixom. Rensade även bland alla saker som jag hade i "korgarna". Låg ju så sjukt mycket skräp där som jag aldrig använder.
Tänk vad lite färg kan göra. Är som helt nya hyllor.
Innan.
Efter.
Tycks då ?Blev det inte fint? =)
Undra vad man ska ge sig på nu att måla om... ^^

Come what may <3

Delar med mig av en utav dom finaste låtarna, som dessutom kommer fårn enutav dom bästa filmerna.
Enligt mig..
Passar väl bra såhär i kärleks tider =)
Psst.. Min header text finns med i slutet.. =) Finaste menningen ever.

15 Februari 2012- MIN FÖDELSEDAG!

Va är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag för det är VERONICAS födelsedag! HURRA HURRA HURRAAAA!!! =)
Hipp Hipp Hurra på MIN alldeles egna dag! 24 år. Ett år äldre och ett år närmre pensionen.
Har börjat denna födelsedag med ett långt härligt skumbad,ansiktsmask och lite kropps peeling. Avslutade allt med en härlig kroppslotion och nu sitter jag här med en kopp te och kollar på VAKNA!.
Pälsk har åkt iväg till jobbet. Åkte lika tidigt idag och vi hoppas att han inte kommer hem lika sent som igår. Jag fyller ju faktiskt år! ^^

Idag kommer mamma,pappa,mormor och farmor över på fika. Eller ja, dom kommer nångång senare i eftermiddag. Får se om det kanske dyker upp nån mer. Det vet man ju aldrig.
Inga presenter har jag fått nu på morgonen. Men tycker inte det gör så mycket. Det är ju inte som när man var liten direkt och fick frukost på sängen och massa paket hela dan. Nä, nu för tiden nöjjer jag mig med det lilla. Bara det är dyrt ;P haha..

Igår var det ju som bekant alla hjärtans dag och jag som trodde att min underbara karl inte tänkte så mycket på det, kom hem med en ask geléhjärtan. Snutteplutt då! =)

Nej gott folk, nu ska födelsedagsbarnet mysa ner sig i soffan med sin kopp te och bara mysa med tända ljus och VAKNA!.

Huvudvärk.

Planerna ändrades och jag blev hemma.
Huvudet dunkar och en migrän på garanterat på gång. Fuck vad jag hatar denna migrän!!

Har målat klart en utav våra badrums hyllor, så nu är det bara 2 kvar.
Blir så fint så.

Btw så kommer söndagens äventyr med Madde bli ännu mer awsome verkar det som. =) Kommer bli en sen hemfärd, men satan va kul vi kommer ha. VIP lixom! ;P

Nää, soffan får det bli. Min skalle tar kål på mig!!

14 Februari 2012.

Alla <3's dag och vår 3års dag som förlovade är här! =)
Jag får dock fira den ensam, trots att jag har min underbara karl. Han är nämligen inte hemma,åkte iväg vid halv 6 imorse och vet inte när han kommer hem. Antingen ikväll, imorgon eller på torsdag. :( Trist, men finns inte så mycket att göra. Måste ju sköta sitt jobb.

Jag ska också jobba idag. Fast idag kör vi på 13-17 istället. Kul med lite förändring. Innan jag drar iväg så ska jag vika lite tvätt och sånt. Bussen går inte som jag vill idag, så kommer få åka med bussen som går redan 11.45 o vara framme 12.20 i Bålsta. Så less på att bussarna inte går som man vill här ute på landet. Men jaja, ska nog ta mig en sväng i centrum innan jag börjar och kika lite. Skulle ju vilja köpa nåt litet till min Pälsk, men det finns det ingen ekonomi till. :(
Ska bli så skönt när pengarna börjar rulla in igen! Min "fattiga" tid är över!

En kopp te på det här och lite Vakna!. Jo, har inte köpt nå kaffe än,så får bli te. Men det funkar ju det också.

GLAD ALLA <3'S DAG MINA UNDERBARA VÄNNER OCH LÄSARE! KÄRLEK TILL ER!!


Det målas.

Det blir vitt och fint.
Just nu är det våra badrums hyllor som är offren. Dom är annars i trä färg. Tråkiga med andra ord. Vår värmeljus stake har också fått sig lite färg. Vit.
Det är så mycket fräschare med vitt, mer stilrent. Tycker iallafall vi. Just därför håller vi på och säljer massa möbler och målar om lite möbler. Innan siktade vi in oss på svart och rostfritt. Men nu får det bli lite ljusare här hemma. Kommer bli awsome när allt är klart. =)
Jag själv har hängt tvätt och diskat. Plockat lite i köket också.
Nu tänkte jag börja göra mig klar för att åka mot jobbet. Visserligen så går inte bussen förräns 16.15, men jag är ju en sån som alltid är ute i god tid som ni kanske lärt er. ;P
Så nu ska jag in i badrummet och börja fixa till fejset lite och sen leta fram några kläder.

13 Februari 2012

Imorgon är det alla hjärtans dag + 3år som förlovade.
onsdag fyller jag 24 år
lördag ska vi passa prinsessorna och på Söndag beger jag och Madde oss till premiären av BB.

Kommer bli en så sjukt grym vecka det här! Bästa veckan på länge. Slänger man in lite jobb denna vecka också så blir veckan ännu mer perfekt. Det här är veckan jag längtat efter sen i julas!

Idag har jag Pälsk hemma då han är ledig. Vår plan är att fortsätta fixa här hemma lite. Igår tog vi oss ann förrådet och idag blir det fix och trix här inne i lägenheten. Jag ska slänga in en tvätt och plocka lite. Göra iordning i köket o så.
Ikväll blir det jobb. 17-20 i vanlig ordning. Sen får vi se när jag jobbar igen. Förhoppningsvis redan imorgon. Men på onsdag vill jag vara ledig. ;P

Lika bra att sätta igång med allt här hemma redan nu så jag hinner med lite innan jag måste gå mot bussen..

Cha Cha !

12 Februari 2012

God Kväll Rumpnissar!

Idag kör vi ett första inlägg såhär på kvälls kvisten. Men ni förstår att jag har haft fullt upp hela dan med massa annat. Jo, jag har ett annat liv än bloggen och datorn. ;P
Idag har jag och Pälsk rensat ur vårt förråd lite,packat ihop lillebrors saker och fixa här hemma. Hämtat hem vårat köksbord och städat. Sen så har jag jobbat en sväng också. Jobbade 16.30-20.00 och kom hem för en stund sen. Blev att ta bussen hem som inte gick förräns 20.40, så stannade kvar en liten stund på jobbet och väntade tills bussen skulle gå. Blev en liten fika med mina nya kära kollegor.

Måste säga det att jag trivs otroligt bra på det här stället. Alla är så underbara och goa. Tror jag har hittat det jag vill jobba med. Fast egentligen så vill jag ju jobba med ungdomar som typ hamnat lite snett i livet eller har någon slags funktionshinder. Men att få jobba med äldre på ett kortids boende är en bra början och ett bra sätt att komma in i omvårdnads miljön lite. För det är ju något som är alldeles nytt för mig.
Så min plan att läsa omvårdnad med psykiatri som inriktning i höst kommer nog bli av, för nu vet jag ännu mer att det är något sånt här jag vill jobba med. Helst ungdomar/yngre då, men det här får duga sålänge. =)

Imorgon jobbar jag också ett kort kvällspass. 17-20. Sen får vi se hur resten av kommer se ut. På onsdag fyller jag år och ska då ha lite främmande, så då har jag sagt att jag inte kan och likadant med i helgen. Då är det passning av prinsessorna Tjernberg och premiären av Big Brother som gäller för hela slanten. Fullt upp hela helgen med andra ord. En toppen helg dessutom!

Madde, ge mig helg!! =)

Nej, Wallander och sen natti!

11 Februari 2012

TjingTjong!

Ja, uppe är man ju. Men vette fan om jag är vaken. Väldigt trött och seg denna morgon.
Ikväll blir det jobb 17-20, kör på samma imorgon. Men innan dess ska jag sälja lite möbler. Sanna kommer idag istället och köper vårt lilla barbord. Så ska skruva ner det och rota fram stolarna som hör till ute i förrådet. Fast det får bli Pälsk´s jobb att göra. ;P

Nu ska jag göra mig lite frukost och sen börja fixa iordning allt.

HEIPA!

Städryck.

Det händer inte ofta, men det händer ibland.
Idag har det hänt... jag har fått ett städryck!
Är i full gång. Har diskat, kokat/tvättat disktrasor,vikt rentvätt,plockat från golven,städat köket och lite mer.
När jag väl får dom här rycken så är det till max. Mina städryck brukar uppskattas, men tror också att min andre hälft gärna hade sätt att städrycken kom oftare. ^^

Näst på tur så dammsugning av golven och sen ska jag ta mig ann badrummet och sovrummet. Eller va fan.. Tar sovrummet nu och sen badrummet och alla golv. Så får det bli ! =)

10 Februari 2012

God Morgon kära vänner!

Idag tog jag mig en sovmorgon. Vaknade till vid 8 tiden, men somnade om och vaknade nu vid 9.30 igen. Skönt att sova ut lite ibland. Kan ju inte gå upp vid 6-7 tiden varje morgon heller. ;P
När jag vaknade och drog upp persienerna så möttes jag av ett underbart vinter väder. Snön lixom gnistrade i solen och knappt nåt moln på himlen. Ser ut att bli en fin vinter dag idag. Så därför tänkte jag och Stich klä på oss lite varmare och gå ut på en lång promenad om en stund. jag ska bara vakna till liv först.

Ikväll ska det göras affärer. Sanna kommer hit för att köpa vårt gamla lilla barbord och imorgon ska vi möta upp Elli för hon vill köpa vår tv bänk. Det går bra nu hörrni! ;P
Pälsk kommer väl hem senare idag också. Kanske blir en sväng ut till Håtuna ikväll, om jag inte blir inringd och måste jobba.

Nej gott folk. Nu ska jag dricka upp min nyponsoppa och börja göra mig lite i ordning. Sen får det bli en promenad.
Underbar vinter morgon.
En övertrött Veronica som igår sa god natt.

Ett sista ord till Madelääään..... FIXA DIN BLOGG SÅ MAN KAN KOMENTERA!!! ;)

Checkar ut.

Har varit hemma i typ en timme på ett ungefär.
Har sen jag kom hem varit på promenad med Stich,ätit lite och inte så mycket annat.
Är sjukt trött, trots att  jag bara jobbat 3 timmar. Tror jag måste börja äta lite mer vitaminer o sånt där blaj. Är ju trött hela tiden.
Mamma hämtade mig och snäll som hon är så fick jag handla lite på hemvägen. Så nu har jag ialalfall frukost och lunch till imorgon och Stich har lite mat också. Tack mamma! Vad skulle jag göra utan dig ?

Nä, ska nog krypa ner i sängen och koppla om till vår sovrums tv och ligga där och kolla lite. Risken finns väl att jag somnar med tv'n på.. Nää, det brukar aldrig hända. Är väldigt duktig på att stänga av allt elektriskt innan jag somnar. =P

Natti natt!

WORK.

Dom ringde! Dom vill ha mig! Dom ääälskar mig! Haha... eller nåt sånt.
Jo, men ringde gjorde dom. Dom behöver min hjälp ikväll mellan 17-20 och självklart ställer man upp trots att det bara är 3 ynka timmar. Det är 3 timmar mer än inga alls =)

Det går bra nu!

9 Februari 2012

Torsdag morgon. Pälsk kom hem igår kväll, men åkte nu imorse igen och kommer hem imorgon eftermiddag nångång. Trist att han bara kom hem för att sova typ, men jaja.

Frukosten är avklarad men sitter fortfarande med min kopp te. Kaffe hade varit mycket bättre, men den är slut så får nöja mig med te. Ska åka och handla lite med pappa sen i eftermiddag, panta lite burkar.

Det är väl annars en helt ok morgon. Lite trött, men det är nåt jag överlever. Ska om en stund slänga in en tvätt och en ta itu med disken. Blev aldrig av igår. Var så sjukt trött. Så ska ta tag i det där idag istället. Ska väll ut på en liten promenad först med Stich. Han måste ju också få göra sina behov.

Som sagt. En kopp kaffe hade inte varit helt fel just nu!

Timis.

Då var min introducerings dag på korttids boendet i Bålsta avklarad.
Har gått super bra och personalen där är verkligen helt underbara. Dom boende också för den delen. Känner redan nu att jag kommer trivas otroligt bra där som tim.vikarie.
Eva och jag satte oss och kollade lite tider åt mig, så nu har jag några lördagar och nån söndag inbokad. Men det kommer garanterat bli mer. Hon kommer kanske ringa nu i veckan eller nästa vecka och ta in mig. Super kul verkligen. Så kul att göra något nytt. Det behövs.
Men hedanefter ska jag inte glömma att ta med mig matlåda och kanske någon frukt. Idag har jag gått hela dan utan en matbit i mig. Jo, frukosten i morse klockan 6 förstås, men inte efter det. Men det får bli Evas fel, för hon hade glömt att infomera mig om att man tar med sig egen mat.. ;P Fyyy! Haha.. Nä då, jag har klarat mig ganska bra ändå så. Fick bli lite ägg och korv nu när jag kom hem istället. Så jag har ju inte dött direkt. ;P

Asså, jag längtar redan tills nästa gång jag får komma dit och jobba. =) Det är något positivt va ? Hoppas dom ringer typ imorgon redan. Dels så behöver jag penagrna, men sen så vill jag verkligen vara där och jag trivs där.

Nä, nu gott folk ska jag diska lite och sen slänga in en tvätt. Vika lite tvätt också. Sen återstår det att se om Pälsk kommer hem från Värmdö senare eller om dom blir kvar där i natt igen. Har inte hört något från honom på hela dan nämligen.. =/

Just ja! Träffade på min absolut bästa syssling Cizzi idag också! =) Henne träffar man inte direkt mycket av. Men nu lär det nog bli oftare, för nu kommer jag jobba med hennes mamma o i samma lilla stad som hon både jobbar och bor i. =)
Klockan 06.45 imorse i väntan på bussen.
Det var ganska mörkt ute...Och kallt.

8 Februari 2012

Blir ett snabbt inlägg nu såhär på morgon kvisten.
Om ca en halv timme ska jag gå till bussen. Ska ju åka och introduceras som tim vikarie på ett korttids boende i Bålsta. =)
Börjar 07.30 och har ingen aning om när jag får sluta. Men lovar att skriva och berätta hur det gick så fort jag kommer hem och får tid.

Wish me luck! =)

Vatten och bröd.

Ryggen värker fortfarande och nu har jag även börjat få ont i ryggslutet. =/
Jävla skit rygg!!

Ingen mat har vi hemma heller o Pälsk messade för en stund sen och berättade att dom blir kvar ute på Värmdö inatt för att slippa åka så tidigt imorgon bitti. Toppen! Jag som hade tänkt att vi skulle åka o panta vår stora soppsäck med tomburkar ikväll när han kom hem. Men icke sa nicke. Jaha, Får väl eka i vårat kylskåp tills imorgon kväll då.. Aja. Än så länge så finns det några bröd skivor kvar, men dom lär ju försvinna innan denna dag är över. Måste ju få i mig nån slags middag senare också..Får bli några torra skivor bröd utan smör o annat på till middag.
Hittade lite spagetti som jag kokade upp o åt tillsammans med ketchup. Ingen lyx mat direkt, men vad gör man inte när det är så tomt i kylskåpet o skafferiet så det ekar? Inte ens en droppe mjölk har vi....

Ett jobb så man tjänar ihop lite money o kan köpa hem mat vore ju inte så dumt kanske.
Fast ska kanske inte klaga så mycket. För som min pappa alltid säger. "Tänk på barnen i Afrika. Det finns alltid dom som har det värre" Ja. det är ju faktiskt sant. Så ska inte gnälla. Det duger bra med vatten och bröd för mig. =)
Den här tallriken skulle nog många där ute i världen bli överlycklig för.
Varsegoda! =)

For sale!

Sådär.
Nu har jag fotat lite möbler som vi ska sälja. Fick dock fota med min mobil för det fanns inge batteri i nån utav  våra digitala kameror.
Där av den dåliga kvallitén på bilderna.
TV bänk i svart glas. 3 plan.
200:- eller högsta bud.
Vardagsrumsbord i glas. Undre svarta delen går att dra ut.
200:- eller högsta bud

Har ett barbord med två stolar/pallar också. Men dom verkar det som att jag redan har en köpare på, men skulle hon ändra sig så lägger jag upp bild på det också.
Det kommer nog mer saker som ska säljas eller skänkas bort. Vi håller på och rensar lägenheten för att kunna köpa nytt.
Så håll utkik! Kanske kommer det upp nåt som just DU är ute efter nångång! =)

7 Februari 2012

Ja, men god fucking jävla morgon då bitches!

Vilken inte bra morgon det här är!! Eller ja, den började väl bra till en början, men sen... HELVETE!
Skulle böja mig ner för att flytta på Stich´s lilla säng och då smäller det till som fan i ryggen och nu kan jag knappt sitta. FAAAN! Gör ont som fan och just nu så står jag upp och skriver. Tur att vi har datorn på ett barbord för tillfället så man kan stå kika datorn lite. Fuck fuck fuck!
Jag ska ju fan gå o träna med Pauline idag. Skulle äntligen komma igång på allvar och täckna medlemskap på SW o allt det där. Men nu vette fan om det går just idag. =( Får se om ryggen kanske går över tills kl 12. Jag har aldrig haft ryggskott förut så vet inte hur länge det brukar sitta i...? Nån som vet mer än mig om det här?

Men aha aja..Vi har ställt tillbaks datorn o lägenheten. Jo det är så sant. Vi är tillbaks i lägenheten och igår flyttade lillebror ut bara sådär hux flux. =/ Lite tråkgit faktiskt, för jag gilalde att ha nån att gnälla lite på.. ;P Moahaha

Man kanske skulle göra lite frukost.
Ska fota lite möbler idag som vi ska sälja/skänka bort. Det är dags att förnya oss lite här hemma.

TJAAAAAA DÅÅÅ!

2 Februari 2012

Ja, men fan va kul!
Först skulle inte Pälsk jobba, men nu ska han helt plötsligt jobba hela helgen och inte komma hem förräns på söndag.WTF!? Han ska alltså sova över på jobbet tills på söndag. Dom har sjukt mycket att göra och då stället dom är på just nu ligger ända ute på Värmdö så är det onödigt att åka fram och tillbaks varje dag. Tar ändå ca 2 timmar att åka dit. Bilfärja o skit. Så dom har bestämt sig för att sova kvar där så kan dom börja tidigt på morgonen.

Bläää, Det här gillas ju inte! Vi ska ju flytta hem till lägenheten på lördag. Eller vi hade tänkt börja lite smått idag redan. Men nu går ju inte det. Eller jo, men då får jag göra allt själv. Bära alla kartonger från förrådet o så. Motera upp sängen.. Lillebror finns ju förstås i lägenheten. Han o pappa kanske kan hjälpa mig.

Nä,det här är ingen bra morgon. Funderar på att dra täcket över huvudet igen och bara sova hela dan.
Jag vill bort härifrån!! IDAG HELST!

I want to go home.

Har precis avnjutit en god middag. Köttfärslimpa med potatis och brunsås. Mumma!
Pälsk är iväg med pappa och gör bilaffärer,mamma är hos Eva och lillebror är på konsert med Carl. Nåt band som heter Asking Alexandria. Ingen aning vilka dom är, men jaja..

Hela dan idag har jag bara velat flytta hem till lägenheten. Vi ska ju göra det på lördag, men jag vill flytta nu nu nu! Helst igår lixom. Jag vill hem. Hem till mitt egna sovrum där jag kan sova i min egna säng. Till mitt egna badrum och vårt underbara badkar. Köket och uteplatsen. Ahh, jag vill hem. Får se om det kanske blir imorgon. Beror på hur länge Pälsk jobbar och lite så.
Jag är less på att bo här hemma hos mamma och pappa. Visst jag älskar dom,men vi går varandra på nerverna heeela tiden. Det är alltid tjaffs om nånting, och sen så har vi så olika viljor också. Det krockar lixom lite.
Nej! Jag ska hem och det är snarast!
Vårt fina vardagsrum. Dock har vi en annan soffa nu. Vår stooora soffa =)

1 Februari 2012

Jaaaa, då var vi inne i årets kärleksmånad! Iallafall om jag får tycka..

Idag har jag snott åt mig lillebrors dator. Ooorkar inte sitta vid mammas stationära dator. Nää,mycket skönare att sitta i soffan med laptopen i knät.
Vi tog sovmorgon idag, alla 3. Pälsk har inte mycket att göra på jobbet idag så han fick sovmorgon. Men nu är han iväg med chefen och shoppar lite material och sånt. Blev en lång dag för dom igår. Pälsk var inte hemma förräns runt 21 tiden igår kväll. Ett ca 14 timmars pass med andra ord för grabbsen igår. Att dom orkar?! =/

Det första jag gjorde idag var at ta en kort och kall promenad ner till postkontoret för att göra en adressändring. Så nu är det fixat och från och med på fredag får jag posten till lägeheten igen. Äntligen!
Ska om en stund ta en promenad upp till Karusellen(ett dagis) och skriva upp mig på vikarie listan och snacka lite med Anki. Mamma sa att dom behöver hjälp där uppe så och det är ju dagiset som jag var på förra vintern så jag känner ju till allt där.
Föresten så ringde min telefon igår och det var min kära syssling Cizzi´s mamma som var på tråden. Hon frågade om jag ville komma och introduceras som tim vikarie på hennes jobb nästa vecka. Det är på ett korttidsboende. Så nästa onsdag ska jag dit och gå brevid henne några timmar. Ska bli jätte kul! TACK EVA!

Snart kanske pengarna börjar rulla in på kontot igen.. ^^


Ska hänga lite tvätt idag också. Lovade mamma att göra det, så får väl ta och göra det då. Annars händer inte mycket idag. Börja packa ihop våra saker kanske. Alla kläder o så. Vi ska ju flytta hem till lägenheten på lördag igen. Weeei!! =)

Men nu tror jag att jag ska göra mig lite kaffe och kolla klart på Top Model.
Såg ni föresten Top Model Sverige igår?

Ha d så länge!