110728

GOOOOOOD MOORGON MINA UNDERBARA ! =)

Är en lika bra morgon denna morgon.
Gick upp när Pälsk gick upp, tog fram hans matlåda medans han badade och följde sen med honom ut till bilen för att hämta Stich´s koppel så han o jag kunde ta oss en morgon promenad. Blev ingen jätte lång promenad, men blev en liten sväng iallafall.
När vi kom in så bestämde jag mig för att slå på stort med frukosten den här morgonen. Både för min o Stich´s del. Stich fick både torrfoder med Plackoff "knark" (som jag kallar det) på toppen och lite blötfoder i form av Whiskas enportion,kyckling. Ja, vår lilla dog är lite knas o gillar katmat. Helt galen i det. Haha.  Vatten fick han också såklart.

För min del så fick det bli risgrynsgröt,skink fralla, ett glas juice och självklart en kopp kaffe. Så nu är jag alldeles mätt i magen och tror inte det kommer bli nån stor lunch senare. Om det ens blir någon. Vi får se. Men just nu så är jag proppis mätt.

Det var planerat att jag skulle åka in till huvudstaden idag och träffa min underbara Pauline. men får se hur det blir med det, för Pälsk har fått med sig mitt kort till jobbet o jag hade behövt köpa ett nytt busskort idag, det gick ut igår nämligen. Såå vi får se hur det blir. För utan busskort tar jag mig ingenstans idag. Ska se om jag kan låna lillebrors kort kanske.
För jag vill ju så hemskt gärna åka in o träffa henne. Vi ses ju så sällan nu för tiden.. O sen så hade det varit mysigt med en lunch på stan.. ^^

Nähe, tror jag ska luta mig tillbaks i soffan nu o dricka upp mitt kaffe och glo på tv´n.
Hörs nog senare.
Stich´s lyx frukost
Min lyx fruksot.

Vår tröttmössa <3

Ibland är han bara för söt vår prins.
Eller ja ok då. Han är alltid för söt . =)
<3

110727

ÄNTLIGEN !!!!!

Vi har fått tillbaks vår dator! Dock så är den inte helt frisk än, men den mår bättre än innan iallafall. Tack lillebror Peter för det. =)

Solen skiner. Himlen är klarblå och fåglarna kvittrar. Jag har fixat ny mobil också. En android mobil så nu jäklar kommer jag vara mer aktiv.. Iallafall på FB. ^^ haha.

Är ledig den här veckan. Så skönt, o nästa vecka jobbar jag bara måndag kväll o sen helgen. Så blir en lugn vecka nästa vecka också. Men sen! Sen börjar allvaret igen. SKOLAN!.. Ska bli kul, men kommer va lite mycket. Men som tur är så är kurserna under 10 veckor så kommer inte bli lika hektiskt som nu med religion A och natur A kurserna som var på ca 4 veckor.

Känner för en promenad. Tror jag ska ta o knata ner till byn och handla lite på Ica. Måste ju passa på när det är fint väder.

Vill till sist tillägna mina tankar till våra vänner i Norge! Det som har hänt där är hemskt. Finner inga ord. Tänker på er alla som blivit drabbade på något sätt. <3

110721

Tja!

Har inte blivit mycket bloggande denna vecka. En anledning är att jag jobbar varje dag och den andra anlednigen är att vi änu inte fått våran dator fixad så har fortfarande lillebrors dator som är sjuuukt jobbig att skriva på.. Men nu ger jag det en liten ansträngning.
Som sagt, jag jobbar hela den här  veckan, ända fram tills på söndag, sen väntar en veckas ledigt igen.
Går super på jobbet och det här har varit en kul vecka att jobba. Mycket skratt och knas. Sånt gillas. Sen att det är sommartrafik just nu på våran lilla terminal och att det är sjuukt lugnt hela dagarna gör det ju lite skönare. =P
Vi har pratat framtiden för mig och kommit fram till bra beslut som gör att jag kommer kunna ha skolan samtidigt. Toppen ju!

Appropå skolan. Fick hem min Psykologi bok igår med posten, och jag kan säga redan nu att den kursen kommer bli awsome. Har redan börjat läsa lite i boken. Längtar tills vi drar igång, jag och Catleen..
Sen så har jag sökt 2 mer kurser till i vinter. Oktober-December.. då blir det Matte A och Religion B. Religion B med Catleen, så komme bli en fullspäckad höst/vinter för min del...

Nä fyy!! Får kramp i fingrarna av att skrva på den här datorn! Nu ger jag upp för idag.

På återseende!

Nya frillan.

Tänkte att jag skulle slänga upp en bild på nya looken..

Jävligt kass bild, men får duga. Precis som håret. Får duga tills nån fixar till det.. :)

Pauliiiiine! ;)

Danieeeellaaa! ;)

Haha,,,


110718

God Morgon!

Datorn är fortfarande paj.Jävla bajs dator!!!!!
Men nu har vi fått låna lillebrors dator, men den är inte ,helt perfekt den heller. Det går inte skriva normalt med den, man måste hålla in en knapp för att det inte bara ska bli siffror och symboler när man skriver..Lite irriterande,men bättre än ingenting.. När jag inte håller in knappen så ser det ut såhär när jag skriver: He1 1ag eter ver6n5ca = Hej jag heter Veronica.. haha..
Men jaja..

Idag är det slut på semestern och det är dags att återgå till jobbet. Men jobbar bara den här veckan sen är jag ledig igen i 1 vecka, kanske 2. Det får jag veta idag när jag kommer till jobbet. Har inget schema för augusti än. Men kanske får det idag. Jobb 13.30-20.30 idag.

Har nu på morgonen suttit och skrivit klart religion tentan. Den ska skickas in idag. Jag är helt klar med den,men tänker inte skicka den till Alex förräns ikväll när jag kommer hem från jobbet. Ska kolla igenom den en sväng innan.

Nä,va fan...Kan inte skiva såhär med ett finger på en tangent hela tiden.Får ju kramp i fingret...
Vill ha tllbaks min egna dator!!!!

Just ja! Mitt hår är kortare. Fredrik satte saxen i det igår.. Inte jätte bra resultat kanske,men får duga. Mitt hår växer iallafall som ogräs och kommer vara lika långt inom nån månad igen. =)

110716

Tjabba!!

Då våran dator har gått och blivit sjuk och nu är hos Dr David så får man åka hit till föräldrarna och lånas deras en stund.
Hoppas våran dator är frisk vid återlämningen senare idag. För jag måste göra klart min hemtenta som ska lämnas in på måndag.
Skulle ha jobbat den här helgen, men blev tydligen ledig hela helgen. Det var ju inte något jag hade nåt emot direkt ;P Sååå den här helgen får bli till att umgås så mycket jag bara kan med min lilla minifamilj, för nästa vecka jobbar jag måndag-söndag, sen en veckas semester igen och sen börjar skolan.. Sen var min sommmar slut för i år typ. Jäklar va fort den har gått! Tycker den nyss började..Har ju inte hunnit göra nånting.. =/

Jaja.. Ska nog slå igång nån film nu och vänta på att Pälsk är klar nere på kollonilotten med pappa.
Mamma och pappa ska förövrigt åka till Södertälje idag och träffa pappas syster för första gången. Vi hittade henne nån gång förra året och idag ska pappa och mamma träffa henne.. Kuligt ju!


Snörvel.

Atjoooooooo !!!!!!!!!!!
Det var väl det jag visste. Jag har åkt på en förkylning. Snuvig och nyser. Inte bra att bada så mycket.
Fast jag badade ju faktiskt aldrig idag.. Pauline fick bada själv.. Thi hi. Men det var mysigt att träffa henne iallafall. Mamma Carina följde med en sväng också. dom är roliga dom där Eklund:arna =)
Pauline kommer förbi imorgon igen, då ska det klippas och badas. Ja, då ska även jag bada. Det har jag lovat henne, så bäst jag håller det.
Min bästa Pauline. <3

Varför blev det underbart väder såhär nu på kvällen för när det inte har varit det på hela dan ? Tycker allt att det kan vara så här fint hela dan imorgon..
Ska väl se matchen snart och heja fram våra tjejer till en final. Heja Sverige!!

Just ja.. Grannen ovanför oss kom ner tidigare med bullar som tack för soffan som dom fick av oss igår. Vår gamla soffa alltså.. Så gulligt av dom.. :) Lite torra bullar, enbart deg o socker typ, men dom gick ner iallafall. =P haha

I väntan på....

....att Pauline ska vakna så kollar jag på tv och fixar lite här hemma.
Undra när hon planerat att vakna idag tro, eller hade hon tänkt sova hela dan ? =/ Hmm

Börjar bli lite små hungrig också. Men det finns ingenting hemma att äta,förutom middagen som jag ska göra när Pälsk kommer hem. Så får vänta tills dess. Ska laga köttfärssås o pasta till middag tänkte jag.

Jaha,nähe.. Vad hittar man på nu då? En promenad med Stich kanske? Ringa o terra Pauline tills hon vaknar ur sin skönhetssömn?.. Njae, får bli slappa i soffan framför tv´n..
Vädret har blivit kasst också. Mulet och lite små kallt. Inget sola och bada väder direkt. Blääää!!

110713

Åhh, va soffan är skön idag. Skulle kunna ligga här heeela dan.
Kaffet smakade toppen denna morgon också. :)
Lovade ju att visa nya soffan. Här har ni den =) Visst är den fin?

Ligger här med Stich och kollar på Rachel Ray i väntan på Våra Bästa År.
Väntar även på att Fröken Eklund ska vakna till liv så vi kan sätta oss någonstans och glassa i solen. Meeen, har en känsla av att fröken sover och kommer göra det ett tag till . ;P Min lilla sömntuta..

Måste plugga lite mer idag också och kanske städa lite. Men får se hur mycket jag hinner med. Beroende på när Fröken E vaknar..

Undra om det kommer bli bra väder idag eller om det kommer bli halv taskigt väder. Just nu är det några små mörka moln/klarblå himmel/ små vita moln... Hmm =/ Solen försöker leta sig fram där bakom nånstans.
Tror jag håller på att bli förkyld.. Nyser och är snuvig. Måste vara allt badande som bidragit till det. Fast så mycket har jag ju faktiskt inte badat. Men dom två senaste dagarna har det varit lite kallare och blåst väldigt mycket. Kanske ska vänta med badandet lite.. ?

Mer kaffe!!

PAULINE EKLUND, DAGS ATT VAKNA !!!! =)

Soff byte..

Pälsk har krypit ner redan för att sussa, men jag kände mig alldeles för pigg för att sova än. Kan nog bero på allt kaffe jag hinkat i mig under dan.
Han kom iallafall hem tidigare och vi åkte o badade en sväng och torkade oss torra i solen på bryggan. Sen blev det hemma mys, med bla en super god sallad från Valvet som Pälsk hade med sig hem efter att ha varit en sväng på vår kolonilott.. Finns det nå godare än en sallad där ifrån ??
När vi satt och åt som bäst så kom pappa och lillebror Peter på besök och hade med sig en jätte fin STOOOR soffa åt oss. En 6-sitts soffa i ljusbeige. Hörnsoffa. Man kan lätt sova 2 vuxna i den utan några problem. Jätte fin och verkligen vad vi behövde då vi bara hade en liten divan soffa innan, men den fick grannarna istället. Orkar inte slänga upp bild på den nu men lovar att visa den för er imorgon...

Imorgon ska jag träffa min bästa Pauline. Ska bli så mys. Henne träffar man mer än sällan nu för tiden =( Miss my sis... <3
Nä, ska nog krypa ner nu iallafall. för tänkte gå upp med Pälsk imorgon och ta en morgon promenad... Om jag orkar ^-^

With my pillow on the couch..

Somnade visst om här på soffan iallafall.
Hann inte ens göra mig kaffe. Men nu har jag gjort det och tänker jobba på att vakna till liv.
Men just nu är kudden väääldigt skön.. ^-^
Min  kudde var väldigt skön och mysig denna morgon.. .

110712

God Morgon, God Morgon!

Idag är jag uppe med tuppen, trots att jag är ledig hela veckan så gick jag upp med Pälsk i morse vid 06.10. Han har sin första dag på Carglas med Ollie idag. Hoppas det går bra för honom. Men det tror jag.

Jag bytte sängen mot soffan och ligger fortfarande kvar här. Kollar just nu på Unga mödrar som är på 5an. Gjorde mig en riktig american breakfast för en stund sen. Stekt ägg och bacon med lite keso. Vi hade inte så mycket annat hemma att äta så fick bli lite sånt.
Det är underbart väder ute. Klarblå himmel och solen lyser förfull styrka. Ska ut och lägga mig i den senare. Gäller ju att passa på.
Måste börja plugga med nya hemtentan idag också. Den ska vara inlämnad nästa måndag och jag har inte ens börjat. Men idag ska jag ta tag i det. JAG MÅSTE!!

Känner att jag behöver lite kaffe nu om jag inte ska somna om här på soffan och orka med dagen.

110710

Igår bestämde sig våran dator att ha ledigt. Han ville inte funka alls. Men idag är han på humör igen och funkar som han ska. =)

Min Älskling är hemma! Så underbart att ha honom hemma igen. Nu kommer han fortsätta vara hemma hos mig o Stichan, för på tisdag börjar han nytt jobb här på hemmaplan. Hos Oliver på Carglas.

Fredags kvällen blev lugn. Vi träffade Oliver och Kim en sväng, käkade glass på Våfflan, men annars inge spec.
Igår jobbade jag på morgonen, sen åkte jag hem och sov en stund medans Pälsk var iväg med Oliver. Igår kväll begav vi oss ner till staden där det var live spelning på Blå, men var ganska tråkigt där så vi drog vidare till Plantish där vi fick besök av min underbara Catleen en stund. Så härligt att få träffa henne igen. Saknat henne. Hon ger mig verkligen energi. <3 Sen kom även Oliver och kim förbi en stund... Mamma och pappa också för den delen. vi fortsatte vidre ner till Våfflan och satt där och bara mös. Även där fick vi fin besök. Av bästa Madelen den här gången ! Det är också en tjej jag saknat mycket senaste veckorna..
Var en hel mysig kväll med dom bästa !

Idag väntar lite jobb. Sista gången jag jobbar med Lill Anna, för hon slutar på fredag men vi jobbar inget mer tillsammans i veckan. väldigt tråkigt för vi jobbar jävligt bra ihop.. Kommer sakna henne!
Sen så är det så att hela nästa vecka så är jag hel ledig! Så jobbar bara idag, 6 timmar sen går jag på semester del 1. Kommer ha en till vecka helt ledig (som är om 2 veckor) och veckan efter det så börjar jag skolan igen. Så ska verklgien njuta av dom här veckorna som jag kommer vara ledig. Kom på igår att jag har typ bara 1 hel vecka kvar på Hava innan jag börjar skolan. Sjukt vad tiden har gått fort. Känns som att jag precis började där. Men ska bli kul att börja plugga igen..

Ska börja göra mig klar för att bege mig till jobbet nu. Börjar 15.00..

Sego .

Är nå sjukt seg idag.
Det där kaffet hjälpte inte mycket idag alltså. Skulle jag lägga mig i sängen nu eller här på soffan så skulle jag somna pang bom. Men det tänker jag inte göra! Eller kanske ska jag det .. ? ^^ Nääää

Har fått lite gjort iallafall. Krattat svärfars tomt,häng och vikt tvätt, plockat i sovrummet, bäddat sängen och städat Pälsk´s garderob lite..Oj, det var en hel del jag orkat göra iallafall. Duktig jag är då. ;P

Men nu tänker jag inte göra mycket. Bara invänta Pälsk och svärfar som kommer om ca 3-4 timmar. =) Kanske sätter mig i solen en stund...

Seg chey idag..

110708

Glömde visst bort att jag blogga mer igår. Eller om sanningen ska fram så orkade jag inte ;P haha

Idag är det en braaa dag. Trots att jag somnade vid typ 4 imorse och vaknade vid halv 10 så känner jag att det är en bra dag. Inte bara för at det är toppen väder, utan mest för att IDAG KOMMER MIN ÄLSKLING HEM !!! =) Ska bli så underbart att få ha honom hemma igen. Kommer bli en super mysig helg med massa bad och annat skojj. Dock så jobbar jag hela helgen, men det är korta tider så det gör inte så mycket.
Ikväll när Pälsk kommer hem så ska vi åka och bada och kanske blir det nåt gott att äta också. Nästa vecka, när jag har min helt lediga vecka så är tanken att vi ska hitta på något, för känner att det är min tur nu att få åka iväg och göra något. Men jag tänker då inte åka iväg ensam utan det blir med min underbara Pälsk.. Kolmården kanske ?

Tänkte att jag ska ta och fixa lite på tomten innan han kommer hem. Ska kratta på sväfars tomt och fixa lite med våra blommor. Sen så ska jag plocka upp här hemma lite.
Är inne på min 2a kopp kaffe, det kommer behövas mycket kaffe för att jag ska vakna till liv idag.. Men har en känsla av att jag komemr bli piggare så fort Pälsk kommit hem. Men det är inte förräns ikväll nångång. Runt typ 18-19 tiden.

Jahopp... Börja ta tag i saker kanske. Ut i solen!!

110707

Shulululu Vänner !

Är en lika underbar dag idag och jag började dagen med först lite solning på uteplatsen och sen åkta jag iväg med mamma och Melinda (dotter till en vän till familjen) för att shoppa lite.. Melinda hade tydligen presentkort på både HM och Kapahl.. Typ 50 kr på varje. =P
Blev även lite shopping för min del. Att jag aldrig kan hålla fingrarna i styr så fort jag går in i en butik, speciellt HM. Kom hem med en lång klännning,ett par skor och ett par trosor därifrån. Sen blev det lite sköljmedel,shampoo och balsam från Maxi. Nu får jag verkligen inte köpa mer saker. Mina pengar försvinner allt mer o mer.. ^^
Slänger upp lite bilder senare på köpen..

Nu hade jag tänkt att vika lite tvätt och sen sätta mig i solen en stund.. Blir nog bad lite senare med mamma o Co..
Just ja, höll ju på att glömma ! Fick oväntat besök igår kväll när jag satt här i soffan och kollade på tv med Stichan..
Hörde att någonting prasslade vid gardinen som hänger vid altan dörren och vips så hade jag en igelkott inne i lägenheten. Haha. Den kröp under och la sig under vår tv bänk och jag försökte få ut den med hjälp av dammsugar röret, men tillslut gick han ut självmant. Haha...Jag blev lite halvt små skraj och Stich blev nyfiken och ville leka med den. Stackars lilla igelkott..
Nähe, nu ropar tvätt högen om att den vill vikas. Suck, jag orkar verkligen inte..^^
Hörs senare!

Onsdagsmys.

Vilken underbar dag det har varit. Har verkligen njutit av varje sekund. Hoppas morgondagen blir lika underbar.
Ska i vilket fall som helst fortsätta göra dagen underbar.
Var nere och handlade för en stund sen med mamma och köpte då hem lite gottigott till mig. Tyckte jag förtjänade det efter denna dag. ^^
Fick bli en VR tidning, lite chocklad och lite snacks. Men snacksen ska jag spara.. Alltid bra o ha hemma. ;P haha
Är det någon som har testat den nya Marabou Sensation chockladen med smak av jordgubb/cheescake? Det är den jag köpt hem till mig för att testa. Hoppas den är så god som den låter, vill inte bli besviken...
Återstår att se....

Är sugen på en kvällspromenad. Kanske ska ta mig en sväng med Stich lite senare..
Min onsdagskväll är räddad... ^^

Fröken Duktig!

Oj, så mycket jag har hunnit med på bara några timmar!
Jag har städat uteplatsen,krattat tomten från lös gräs (pappa klippte den ju här om dan),städat vardagsrummet,möblerat om i vardagsrummet och så har jag hunnit ligga i solen en sväng.... Fy va jag är duktig! Ibland så kan jag faktiskt vara det ^^
Just för tillfället så sitter jag och garvar åt min väldigt knasiga hund som springer runt,runt i lägenheten och jagar en stackars fluga.. Han skuttar,nafsar i luften och slänger sig dit o dit.. Haha, min lilla knasboll. <3

110706

Dåså..
Jobbveckan är över, badet är taget,benen är rakade, kaffet står på bordet och SOLEN SKINER !!! Med andra ord, jag är helt nöjd med denna morgon =)
Så perfekt att solen kom tillbaks just idag efter några dagars frånvarande. Idag börjar ju min mini semester som jag så sött kallar den.. Är ledig idag,imorgon och på fredag, så solen gör sig extra bra just nu! Tack kära Gud för att du lyssnade på mina böner! ;P

Idag ska jag bara va. Fixa lite här hemma, sitta i solen en stund, fixa på tomten och bara slappa. Så skönt med lite ledigt. Fast egentligen så skulle jag behöva sätta mi och göra den nya hemtentan som min religionlärare så snällt skickat över via mail att vi ska göra, med inlämning den 18. Suuuck! Är väl lika bra att börja med den redan nu så jag slipper sitta hela nästa vecka då jag är hel ledig hela veckan lång (förutom helgen)..

Pälsk är fortfarande på Åland med sin pappa o farmor, men snart kmmer han hem =) På fredag blir det nog..Yeey. både jag och Stich saknar honom otroligt mycket. <3

Måste ägna några ord till min underbara mamma som i måndags städade här hemma medans jag var och jobbade. Hon kom hit för att låna tvättmaskinen då deras är trasig och som tack för lånet så städade hon här hemma åt mig. hon dammsög,diskade och plockade undan saker. Tack bästa mamma för det ! <3

Nähe, om man skulle ta och ta tag i denna dag kanske. Eller måste jag det? jag är ju faktiskt ledig... ^^ Jo, men ska plocka lite här hemma och sen sätta mig i soooolen ! =)

HEIPA !

110703

God Morgon, eller nå sånt.

Är sjukt trött och fattar inte vad jag skulle upp och göra så tidigt (09.10) när jag för en gång skull fick sova. Men jaja, jag är uppe, men mycket mer än så är det inte. Har inte ens orkat klä på mig och sitter med vårt påslakan här i soffan och en kudde.
Frukosten är iallafall avklarad. Två rostade mackor med skinka och ett stort glas juice. Helt ok frukost. Jobb 15-21 väntar idag. Fast egentligen vill/orkar jag inte jobba idag, men jag måste ju, det är pengar !^^ Jobbar samma tid imorgon och på tisdag också men sen är jag lång ledig ons,tors och fredag. Yeey! Då ska jag hitta på nåt med lillebror och hans söta Kristin, tror jag. På fredag kommer min älskade Pälsk hem igen. Som jag saknar honom nu när han är iväg. Ska bli så underbart att få ha honom hemma. =)

Satan va trött jag är. Kanske borde göra mig lite kaffe? Såg nu att jag snart måste börja göra mig klar för jobbet. Ska åka vid 14 o klockan är tydligen redan 10.30. Fan va tiden gick fort helt plötsligt.. =/

Jaja, hörs när vi hörs!

110701

God Morgon babes!

Shit va tiden går fort. Det är redan 1 Juli idag, snart har hela sommaren gått och det känns som att jag inte gjort annat än pluggat och jobbat.. Kanske dags att göra någonting av den här sommaren innan den är slut.. Nästa vecka ska jag ioförsej hitta på nåt med lillebror Martin och hans underbara Kristin. Får se vad vi hittar på, om det blir en tripp in till stan,skansen eller om vi hitta på något på hemma plan..

Har varit en väldigt jobbig natt. Har varit sjuuukt varmt och det har knappt gått att sova. Fick dra ur det stora duntäcket ur påslakanet och sov medd enbart det, men det var också för varmt. Sen så har Stich varit uppe typ hela natten och sprungit runt. Vaknade nångång vid 4 i morse av att han satt precis framför mitt ansikte och kollade på mig. Gick upp och släppte ut honom på tomten en sanbbis då. Tror han också tyckte det var för varmt för att sova.
Men det var skönt att få sova ut lite idag. Det har jag inte gjort på länge.
Ska iväg o jobba lite senare idag till 21 i kväll, sen blir det jobba ända fram tills på tisdag. Men det är korta tider jag har under dom här dagarna.

Lite typiskt är det att idag när jag har min första lediga förmiddag på länge så har solen gått i moln och det är halvgrått. Varmt är det iallafall, eller kvavt.. Det regnade inatt när jag var uppe. Lite synd ju, jag som hade tänkt o sitta i solen på tomten och fixka lite där innan det var dags att bege sig, men nu vet jag inte längre. Kan ju fortfarande rensa lite ogräs o så, men nå sol finns det inte... =(
Frukosten idag fick bli två rostade mackor med rökt skinka och keso och en Powerking energy.
Kände att en sån behövs denna morgon.
GOD MORGON !