28 November 2014- Uttråkad!

Fredag idag, vilket betyder att det är helg nu för dom flesta. Dock inte för mig i nuläget. För jag har fredag-hela-veckan just nu. Så för min del så är det en helt vanlig,tråkig dag. Det possitiva med att det är fredag är väl att Pälsk tar helg och att man får umgås lite med honom.
 
Ja, jag är lite negativ idag känner jag och det är nog för att jag är sjukt uttråkad! Vill hitta på nåt, men frågan är bara vad.? Ingen som har tid eller kan spenadera lite tid med mig. Sen så är ju ekonomin inte den bästa just nu.. =( 
funderar ändå på om jag ska ta mig en sväng upp till Eurostop lite senare och köpa nån julklapp.. Åka dit så att det passar att Pälsk plockar upp mig på hemvägen från jobbet. Storhandla skulle ju behövas också... 
Suck! 
 
Igår skaffade vi oss ny soffa, eller ja det är faktiskt två soffor. Ut med den gamla,äckliga soffan och in med lite nytt och fräscht. Vi kör på "skinn" soffa denna gång. Mycket enklare att göra ren då hundarna gärna ligger i den med skitiga tassar och sen har en tendens till att skvätta om dom får för sig det... MORR! 
Jag gillar inte "skinn" soffor egentligen, men dom här är av den mordernare varianten. Inga 80-tals soffor. Stilrena och fräscha. 
 
Veckan har annars rullat på. Det har varit läkarbesök,blodprover, häng på Arlanda med lillebror och kalas för Ludwig i söndags som fyllde 2 år =) 
Sjukt sugen på kinabuffe/mat. Ska se om jag inte kan flirta till mig lite sånt ikväll. Hade ju inte suttit helt fel asså. ^^ 
 
Helgen kommer spenderas på så sätt att vi ska dra fram allt julpynt och Pälsk ska äntligen få sätta upp sina ljusslingor ute på fasaden, staketet och i trädet. Hans favorit syssla såhär inför jul. Vi har även planerat att baka lite och kanske åka iväg och köpa lite julklappar. Ha en riktig myshelg. Julmarknad på söndag självfallet. Även om man varit på den här julmarknaden tiotusen gånger innan så är det tradition att alltid gå på den iallafall en gång. Den är varje advent, så en söndag brukar man ju alltid ägna åt den. 
 
Blev ett längre inlägg än väntat. Kanske inte ett jätte intressant inlägg att läsa, men äsch. Ni får ta det som det är helt enkelt. 
Ska nog göra mig lite lunch nu. Vad man nu ska hitta på för skojj att laga till. Blir nog makaroner och köttbullar. =P Haha 
 
Ha D! 
 
XOXO
 
 
 

22 November 2014-Long time no seen!

Hejsan hoppsan vad tiden går.. 
Vi har redan hunnit komma in i November månad och om bara en vecka är det 1a advent. Herre min gud vad tiden springer iväg.. 
 
Jag har haft ett litet uppe håll här på bloggen som ni kanske märkt, men nu är jag tillbaks och ska försöka blogga så ofta som möjligt.
Mycket har hänt senaste tiden. Pälsk har bla fyllt 30,begravning, Alexandra har fyllt 4 och sen massa anant skojj. Orar inte rabbla upp allt.
 
Idag är det lördag och Pälsk är iväg och jobbar lite, vilket inte gör mig så mycket för det betyder att det blir lite extra klirr i kassan till jul. ;P 
Jag åt precis en lussekatt och drack en stooor mugg varm chocklad. Ibland måste man få unna sig ju. 
Ska spendera denna dag med att bara ta det lugnt. KANSKE sätta upp julgardinerna, men bara kanske. Kliar som bara tusan i fingrarna efter att få sätta fram all julpynt. Får se vad som åker upp idag.. ;P 
 
Jaha, hmm.. Vad mer ska man dela med sig av då.. ? Har faktiskt inte så mycket mer att berätta för tillfället. 
Ska mysa ner mig här i soffan och invänta Carola som är på Nyhetsmorgon idag, och ikväll är det ju även hennes dag på "Så mycket bättre". Om jag kommer sitta bänkad? Det kan ni skriva upp.. =) 
 
Ha D! 
 
XOXO