Tv-mys

Så har ännu en dag gått och det känns som att jag gjort en hel del idag.
Först läkarbesök och sen en tripp till Barnens hus med Madelen då hon var ute efter en ny vagn till hennes tjejer. Efter det bar det hemåt och inget spec hände. Men ändå så känns det som att jag gjort mycket idag. Haha.

För tillfället så ligger jag i soffan efter lite middag, leker med pälsk's nya lur och har börjat kvällens tv-mys. Ska göra mig en kopp te och ta mig lite vindruvor om en stund också tänkte jag.


28Augusti2012

GOOOOD MOOORGON SOLSTRÅLAR! 
 
jag vet, det är kanske lite tidigt för att vara så pigg och glad. Men jag är inte som alla andra, så jag är faktiskt det. Morgon mäniska you know. ;) 
 
Är uppe med tuppen av en anledning. Det vankas läkarbesök i Uppsala och min underbara och bästa vän Madelen kommer strax innan kl 8 och hämtar upp mig för att köra mig till läkaren. Har man en bra vän eller har man ? =) Du är guldvärd ska du veta tjejen <3
 
Annars inga speciella planer för dagen. Läkarbesök nu på morgonen och sen hem och bara vara hemma. Började fixa lite till 100års festen igår, men måste göra klart idag. Började bl.a på ett tal till mina föräldrar som jag ska hålla.. 
 
Vill ni veta en sak föresten? Igår kväll när jag och Pälsk tog en sväng ner på byn så åkte jackan på. Så sjukt jävla kallt ju.. Fast jag klagar inte. För jag gillar ju hösten och tycker den är super mysig med tända ljus, stora halsdukar, fina stövlar och allt anat mys. Nä, jag klagar inte. =) 
 
Nähe, börja göra sig iordning kanske så man är klar när Madeläään kommer. Frukosten är redan intagen, men lär göra mig lite iordning också..
 
 

Mobilbloggar.

Pälsk skaffade sig ju en iPhone igår och snäll som han är så fick jag ta hem blogg-appen. :)
Så så måste jag ju testa så att det funkar. Det här betyder ju att det kanske blir fler inlägg nu och att det inte går så lång tid mellan inläggen.

Heipa !


Höst feelings.

 
När dessa skönheter och mysiga saker åker fram ur garderoben, då vet man att hösten är påväg(redan här) och så även vintern. 
Just löööööv them! Tack söta mormor för den fina och sköna julklappen förra julen =) 
 
 
 

27Augusti2012

GOD MORGON! 
Ny vecka.Nya tag. Kaffet är på ingång,ansiktet är tvättat och Pälsk har begett sig till jobbet. En helt vanlig morgon här på Marmorvägen med andra ord. Typ. 
 
Den där film/mys dagen som jag skrev att vi skulle ha igår blev ju då inte av. Pälsk fick andra ideér. Började med en sväng till ÖB med min kära pappa och sen fika hemma hos dom. Efter det fick pälsk den fina ideén att han behöver en ny mobil och den här gången tänkte han slå på stort. Så vi begav oss till Väsby C och där besökte vi Tele2 butiken. Med oss där ifrån gick vi(han) med en vit iPhone4s. Han ganska så lycklig, fast han fick med sig en mindre lycklig och happy flickvän med sig hem. Jag vill ocksååååå ha !! Aja, han har lovat att jag ska få låna den när jag behöver. ;P Thi hi... 
Måste också skaffa mig en.... *morr*
 
Nåja.. Idag har jag endel att göra. Måste ringa läkare för att se vilken tid det är jag har denna vecka. Nötterna har ju skrivit TISDAGEN den 29/8 på lappen. Men vad jag vet så är den 29/8 på ONSDAG =/ Så måste ringa och kolla upp det. Sen så MÅSTE jag fixa till festen som är på lördag, ska fixa med tvätt och även ge mig ut på en längre promenad. Om jag orkar. Inte helt 100% efter förra helgens händele än. Men orkar jag så ger jag mig ut. =) 
 
Nu hör jag att mitt kära morgon kaffe är klart.
Såå... VAKNA! och morgonkaffe här näst! 

26Augusti2012

God morgon du sega och regniga söndag! 
 
Tittar man ut genom fönstret nu så öser regnet ner. Pälsk är och kör hem Julia och hennes far Patrik(Runken). Dom har ju tillbringat natten här. Klockan 08.30 imorse tyckte Julia det var dags at stiga upp och gick genast ut i sovrummet och väckte sin far oh Fredrik. Inte jätte populärt hos Fredrik då kanske, som har en seg dag idag. Men det är självförvällat och han får skylla sig själv. ;P 
 
Planen är att Pälsk ska hyra film nu när han kör hem vårat nattbesök och att vi sen bara ska ha en mysig hemma dag och slappa i soffan. Finns inget annat att göra en sån här dag.. Så hoppas han tar nån bra film. Han har en tendens till att välja filmer som bara han vill se och det slutar alltid med att han sitter själv och kollar på filmen medans jag gör nåt annat. Det är standrard när vi har våra filmdagar/kvällar.. .
 
På återseende! =) 
 
 

25Augusti2012

Go Kväll Gott Folk!
Va konstigt det kändes att skriva det i ett inlägg som dessutom är dagens första... Aja..
 
Det är lördag, vilket betyder att det var några dagar sen sist. Men så får det faktiskt vara. 
Klockan är 22.20 och i min säng ligger just nu en söt liten Julia sovandes. Hon har tillbringat kvällen här med mig medans hennes underbara mamma är iväg på bröllop och hennes kära far ville ner på byn med min Pälsk och njuta av den sista ute spelningen på Blå. Jag som ändå tänkt stanna, tänkte att jag lika gärna kunde ha Julia här. Så inatt kommer vi ha två övernattare. Men det är jag och Jullan som kommer ha sängen. =) HA! 
 
Sitter här och dricker en kopp te. Vi var och storhandlade idag med svärfar och då köpte jag mig lite nya te:er. Blev ett skogsbärs te och ett rabarber/vanilj te. Det är skogsbär som smakas av nu och det var väl helt ok. 
Annars har det intehänt så mycket idag. Vi var nere en sväng på byn då det är Sigtuna möte/marknad den här helgen. Men det är som alltid, att man bara går igenom en gång och köper inget. Men alltid kul att se allt folk. 
 
Nähe, om man kanske skulle ta och luta sig tillbaks här i soffan och kolla klart på Ironman 2 som går just nu. 
Tänkte bjuda er på lite bilder från senaste dagarna också. 
 
Bild1: Pälsk kom hem med 3 olika sorters vin igår.
Bild2: Bjöd över mamma,pappa och farmor på tacos mys igår.
Bild3: Jullan och jag kollade på Bananer i pyamas.
 
 
 
 

22Augusti2012

God Morgon! 
Idag har jag INTE varit uppe med tuppen utan somnade om ganska direkt efter att Pälsk begett sig till jobbet. Skönt med lite sovmorgon ju. Man känner sig ju mer utvilad då. 
Kaffet är såklart i koppen och frukosten är intagen. Nu slappar vi bara i soffan, jag och mina små prinsar framför tv'n. 
Käns som att det här kan bli en bra dag och därför tänkte jag ta tag i lite saker här hemma som inte blivt gjorda dom senaste dagarna pga helgens händelse och så. Men bara för att det känns bra nu oh som att det kan bli en bra dag, så betyde rinte det att det blir så. Trodde samma sak igår, men då blev det tvärtom. Så tänker inte ta ut något i förskott.. :(
 
Tänkte kolla runt efter en höstjacka idag också. Måste verkligen ha en ny den här hösten. Så får se om jag kan hitta nån fin som funkar att ha i höst. Är inte bara en ny höstjacka jag behöver. Är nåt att ha på mig på mamma o pappas 100års fest nästa lördag också, och sen lite annat smått o gott..
Just ja, festen. Måste fixa lite till den idag. 
 
Hoppas min dag blir som jag vill nu =)

21Augusti2012

Det är tisdag. När jag vaknade för ca 1½timme sen (5.30) så var det mörkt,kallt och det kändes ruggit ute. Så när Pälsk kört iväg till jobbet gick jag upp,tände ljus och gjorde mig en kopp te med honung. Jag vet, jag är sjuk i huvudet som går upp vid den här tiden när jag hade kunnat sova hela dagen om jag ville. Men det vill inte jag :) 
 
Helgen har varit speciell. Den har varit hemsk, smärtsam, tårfylld och bara helt värdelös. Varför vill jag inte gå in på, det är för privat. Men ni som står mig närmast vet och jag uppskattar verkligen alla pep-ord,omtankar och stöd från er. Ni är guldvärda! Det är vid sånna här tillfällen som man inser vilka som finns där och hur tacksam man ska vara för sin familj och vänner. Jag älskar er! <3
 
Igår var min underbara farmor här över dagen och vi hade super mys. Hon bjöd mig på pizza uppe från pizza-haket, vi drack kaffe och bara mös. På eftermiddan kom även papsen över och vi satte igång att planera lite 100års festen som går av stapeln nästa fredag. Börjar närma sig nu och jag har massor att göra och fixa fram tills dess. Ska börja lite idag tänkte jag. 
 
Skulle ha börjat plugga igår igen, men efter helgens händelser så blev det att jag fick hoppa pluggandet denna termin. Så sjukt trist, för jag har verkligen längtat efter att få börja plugga igen. Men men, så här fick det bli nu och jag ska satsa på att plugga i vår istället.
 
Har inga speciella planer för dagen. Bara vara hemma i vanlig ordning och ta det lugnt. 
Back to my tea!
 
 

Matkoma.

Somnade visst på soffan där en stund. Men attans va skönt det var!
När jag vaknade var jag vrål-hungrig, så gick upp och ställde mig vid spisen.. Pälsk hade tagit fram en väldans massa bacon ur frysen så fick bli en baconsås med pasta. Gott blev det, men nu har jag matkoma och mår lite halvt sådär illa.. Jäkla fettiga bacon!

Har fortfarande inte löst fallet med busskort eller liknande till imorgon bitti. Så som det ser ut nu så lutar det åt en ombokning. Fuck! Måste verkligen skaffa mig ett busskort så jag kan ta mig nånstans.

Nu: Tvätten som aldrig blev gjord förut..



14Augusti2012

Tisdag. Har börjat dagen med ett läkarbesök och jag måste säga att jag är fan grymt stolt över mig själv. 
Det skulle tas blodprover, och jag som har världens jävla fobi för det där med nålar och allt tog mig i kragen, gick till labbet och tog blodprovet, UTAN BEDÖVNING!! Trodde ju förstå att jag skulle svimma, men det gick awsome. Väl tillbaks inne hos tant doktor väntade ytterligare ett blodprov, fast denna gång bara i fingret. Det tog jag utan problem och märkte det inte ens.
Hur grym är då inte jag! ? =) haha...
 
Nu sitter man här hemma igen. Kollar i vanlig ordning på tv, har precis ätit 2st Gorby's piroger och ska snart ta itu med lite tvätt tänkte jag. Sen får det bli en slappar dag. Ska förmodligen upp tiiidigt imorgon för att åka in till stan på en jobbintervju. Måste bara fixa ett busskort eller så, annars tar jag mig inte ens dit. Måste lösa det tills ikväll, ananrs måste jag ringa och boka om intervjuen och det är väl kanske inte sådär jätte bra. =/
 

Måndag kväll.

Pälsk är ute på "Firman" med Seppe, så det är bara jag och våra små prinsar hemma. Men det är ju då bara jag som är vaken. Prinsarna har sagt god natt och ligger och sussar. Känns ju lite sådär att behöva dra upp dom om en stund för en sista kissning..Men sånt är livet.

Jag har gjort mig lite te,kollar lite halvt på Sex education som går just nu på 3an.
Skulle behöva ta mig en dusch egentligen, men duschar jag nu så måste jag hålla på och föna håret och shit, och det orkar jag inte. För går jag och lägger mig med blött hår så kommer jag ha ett fågelbo imorgon bitti. Så får bli en dusch imorgon bitti innan läkarbesöket istället.

Lite nervös är jag nog allt. Men borde jag verkligen vara det? Nää.. Eller? =/ Nä..


Powernap.

Nu har jag dejtat dammsugaren och vi har besökt alla rum utom sovrummet. Det besöker vi senare idag eller imorgon.
Har även plockat i köket och diskat lite. Jag är så duktig såååå :)

Nu tänkte jag faktiskt ta mig en liten powernap. För dejten med dammsugaren och allt annat gjorde mig sjukt trött och huvudvärk. Inte lätt när en krafter tar slut av minsta lilla ansträngning. Men är väl bara bita ihop och vara glad. Det är ju faktiskt av en kanske positiv anledning. ^^


13Augusti2012

Så var det måndag igen och vi tar nya tag. 
Den här veckan har jag faktiskt endel saker att göra. Imorgon är det ett läkarbesök, på onsdag ska jag in till stan på jobbintervju och sen så ska jag och Pälsk röjja upp både här hemma och nere på kollonilotten. Vi var e sväng nere på kollonilotten igår kväll och det såg rent utsagt för jävligt ut!! Så vi måste ner nu i veckan och röjja lite där. Fick iallafall med mig lite dill hem från ett av landen. Pälsk har semester denna vecka så kommerr ha honom hemma hela veckan lång. Får se om vi hittar på nåt spec. :) 
 
Igår hade vi mamma och pappa över på middag. Jag hade gjort iordning stekt bacon med potatis och löksås. Tror faktiskt att det gick hem hos dom. Dom blev mätta iallafall. 
 
Hade tänkt att dejta dammsugaren idag en sväng. Var ett tag sen vi dejtade så ska bli spännande. ;P Funderar på att rensa ur våra garderober också kanske. Får se hur mycket jag orkar med. Men dejta dammsugaren ska jag iallafall. 
 
Gårdagens middag. 
 
 

10Augusti2012

Så var det fredag igen och jag har börjat dagen med en god frukost och bråkat med våra små fyrbenta prinsar som är allt annat än lugna. Helt jävla sjövilda! 
Fast nu ligger dom båda och sussar i varsin ände av soffan. Haha.. 
 
Idag är det ingen vanlig fredag, nej för idag går Pälsk på semester i 1 vecka. Så hela nästa vecka har jag honom hemma och vi ska frsöka hitta på nåt skojj. Hoppas bara att vädret håller i sig.Men det skulle ju inte förvåna mig om det kommer vara skit väder hela nästa vecka! =( 
 
Får se om mami kommer förbi senare under dagen. Skulle ju vara mys. Hon ska få hjälpa mig med lite saker också. 
 
Dagens frulle.

Looking for a dress.

Kom på att jag inte har nånting att ha på mig på festen den 1sep. 
Så sitter och kollar runt lite. 
Har kommit fram till att jag vill ha en lång klänning, en maxi-klänning så att säga. 
 
Har fastnat lite för denna som jag hittade på Bubbleroom
Skulle den kunna funka tro? Eller nån liknande.. 

9Augusti2012

Gooood Morgon ! 
 
Eller ja, jag har ju varit vaken en stund nu. För en viss liten Pauline messade mig vid 9-tiden och sa att jag skulle sätta på kaffe för hon var på G hit. Med sig hade hon "nygräddade" bullar också. =) Alltid skojj med sånt fint besök såhär på morgonen. Även om jag typ hade kudden kvar i ansiktet när hon kom hit.... Men det bjöd jag på. 
 
Blev kanske ingen super nyttig frukost direkt, men attans vad goda dom var. Blev ju trots allt en kaffe på det också. 
Nu sitter jag här och försöker få pli på våra fyrbenta vildar som verkligen inte kan sluta bråka med varandra. Fast skojj bråk då. 
Men satan va jobbiga dom är när dom bara springer runt och är galna! Men ändå såååå söta. <3
 
Mamma kanske kommer förbi en sväng senare under dagen. Vi ska fixa lite till deras 100års-fest som är väldigt snart. Den 1 Sep smäller det! 
Jag ska sitta och skriva lite prislistor för baren,skriva tal och lite annat. Mycket att stå i nu sista tiden. 
 
Eftersom att jag aldrig tog tag i tvätten och disken igår,utan istället somnade på soffan, så ska jag ta tag i det idag istället. Gäller ju att passa på när man ändå har en bra dag. 
Just ja! Inatt kunde jag sova hela natten i vår säng och har sovit som en stock. Så underbart! 
 
Nähe, en till kopp kaffe och sen göra lite nytta! 
 
 
 
 
 

8Augusti2012

Nämen titta! Det tog inte över en månad innan nästa inlägg kom. Fan va duktig jag är. =) Haha.. 
 
Har haft besök av min absolut bästa Madelen nu på förmiddan, vilket gjorde att min frukost blev lite förenad och jag åt den nyss. Men äsch, det är väl inte hela världen. 
Tog en rejäl sovmorgon idag också. Vaknade vid 9.56 och kände mig sjukt utvilad. Har 2 nätter irad sovit lite halv dåligt o dessutom på soffan. Mjo, jag kan inte sova i våran säng länge. Varför vet jag inte, men får bara ont i ryggen o tycker den är för mjuk. Ligger och vrider o vänder på mig i flera timmar bara. Så soffan har varit min sovplats nu i 2 nätter. Får väl se om jag kommer kunna sova i sängen snart igen eller om det är jag o soffan som gäller nu....
 
Blääää! 
 
Funderar på att ta en dusch och sen slänga in en tvätt och diska lite kanske? Känner att det här faktiskt är en bra dag trots allt. =)
 
Hade två tröttmössor i sängen när jag vaknade. <3
 
 

6Augusti2012

Nästan en månad sen sist.  Men jag lever och det med råge. 
 
Tänker absolut inte sitta och dra upp allt som hänt sen sist, för det minns jag knappt ens och även om jag skulle minnas allt som hänt så skulle jag inte orkar sitta och rabbla upp allt nu. Men visst har det varit några guld-stunder. :)
 
Sommaren har nu äntligen börjat komma hit och det är sol och värme nästan varje dag. Sånt gillas ju skarpt. Har dock inte blivit något bad än, får väl se om det ens blir av detta år. Känns nästan inte som så. 
 
Om ca 3 veckor är det dags för mamma och pappas 100års fest(båda fyller 50 detta år) och vi har massa att fixa tills dess.Jag ska tydligen aggera värdinna under kvällen så det är min uppgift att se till att allt går som det ska. Hujedamej! Med andra ord så kommer jag ha fullt upp den kvällen, men ska bli super kul. Något jag måste göra typ denna vecka eller nästa är att kolla lite placeringar och inköp. 
 
Men nu tänkte jag faktiskt lägga mig i soffan en stund och kolla på OS. 
 
HEIPA! 
 
psst, jag vet nåt som inte ni vet. ^^ Eller jo, några fler...
..