30Mars2012

Så var det fredag igen och jag känner att jag den här veckan har fått ganska mycket gjort.
Träffat både Jennie och Pauline,shoppat,betalat räkningar och varit och bokat tid för den långa resan.
Tänkte avsluta denna vecka med ett veterinär besök. Kanske iallafall. Ska ringa och kolla om det finns en tid åt vår lilla prins idag. Det är klor som ska klippas. Det är helt omöjligt att klippa dom själv då han är som en liten iller och slingrar sig loss,naffsar och inte alls är sammarbetsvillig. Så då går vi till en som verkligen kan istället så det blir gjort. Helt värt 150kr en gång i månaden. Så vi får se om det blir av idag eller om vi får en tid nästa vecka.

Annars idag så är det en helt vanlig fredag. Det regnar/haglar och små snöar lite ute och är väldigt grått. Vart tog solen vägen lixom? Kan ju hoppas på lite finare väder i helgen. Men rykten säger att det ska snöa? =/

Nä. Nu tror jag att jag ska sätta mig och skriva ihop en inbjudan till mamma och pappas 100års fest som dom ska ha i september. Båda fyller 50 detta år så då ska dom slå ihop det med en stor 100års fest och dom har satt mig som lite ansvarig över ganska mycket. Ska agera lite värdinna under festen och hålla i allt som händer. Hujedamej asså!  Mitt första uppdrag är då att fixa en inbjudan. Så nu tänkte jag börja lite på en sån.

Later!

Hunger control.

Dags för lite mellis.
Idag får det bli en sån här goding.

Början på en lång resa.

Kom för en stund sen hem efter att ha varit en sväng på "byn".
Nu är en tid bokad och den långa resan har börjat. Kommer förmodligen bli en lång,känslosam,jobbig och påfrestande resa. Men i slutändan av denna resa kommer det vara värt varenda sekund och helt jävla underbart.
Det är lite läskigt nu när man verkligen är igång och vet vad som ska ske. Men som sagt så kommer det vara värt varenda sekund när/om det går vägen. Så nu hoppas vi att allt går bra.

Av nån anledning så sitter jag med tårar i ögonen. Varför vet jag inte. Rädsla? Lycka? Nervositet?

För att "fira" att vi nu är igång med detta så gick jag på hemvägen förbi Valvet och köpte med mig en sallad hem.
Så nu ska jag avnjuta den och sen städa lite här hemma.

29Mars2012

Goooood Mooorgon !!

Idag är det en bra morgon. Eller bra o bra. Men jag är ganska så pigg,inte sjuk och solen har hittat tillbaks. Ok då, jag har pollen allergi. Men det hör ju våren till.
Hoppas verkligen att solen håller sig framme hela dagen idag, för jag tänkte ta en lång promenad ner till "byn" senare. Ska förbi husläkaren och lite sånt.

Igår blev det en super mysig eftermiddag inne i Märsta med Pauline. Blev först en promenad genom Märsta och sen begav vi oss hem till Linda och hennes lilla bebbe. (som jag just nu inte kommer ihåg namnet på..^^ ) Planen var att Linda skulle sätta frans förlängning på Pauline. Jag hann inte se resultatet, men när jag begav mig vidare så såg det väldigt bra ut. *tummen upp*
Mötte sen upp Pälsk på Willys där vi handla lite.

Faaaan! Ser ut som att solen håller på att försvinna igen. Ett par gråa moln har smygit sig fram också. ATTANS!
Kanske ska börja bege mig ner mot "byn" redan nu?

28Mars2012

"i want it that way..."
Sitter och lyssnar på lite Backstreet boys så här på onsdags morgonen. Inte helt fel inte. ;P

Idag väntar en liten träff med Pullish en sväng. En prommis eller så låter det som att det kan bli.
Vädret är ju ganska så kasst idag. Tror det är regn på gång. =(

Asså, jaa. Jag vet inte vad man mer ska skriva just nu.
Får bli ett till inlägg lite senare kanske.
Jo men visst... ;P

Haha..Gud vad jag känner att detta blev helt flummig. Jäjä, det bjuder jag på! =)

27Mars2012

Löning! Löning! Löning!! =)
Jojjomensan. Idag är det för min del löning. Jobbar man för kommunen så är den 27e löningsdag. Men det gör inte mig så jätte mycket. Då har man ju pengar när alla andra gjort av med sina redan. ;) hehe

För att fira denna löningsdag så ska jag bege mig till Sollentuna och träffa Jennie för en fika/lunch. Ska bli mysigt. Hon ska bla berätta lite om en sak som hon gjort som jag förmodligen kommer göra. Så skönt att ha nån som redan gjort detta och vet vad det handlar om och så. En riktig stöttepelare. Vad det är jag snackar om tänker jag inte avslöja nu. Gör det när det börjar bli verklighet och dags. Några få som vet, men vill inte gå ut med nåt här på bloggen än.
När jag ändå är ute i svängarna så tänkte jag ta och shoppa lite små saker. Kläder kommer ju hemskickade med order i veckan så det blir nog ingen kläd shopping, eller ? ^^ Nä, men det jag MÅSTE köpa är hårsnoddar,tunna "ballerina" strumpor och busskort. Sen får vi se om det slinker ner något annat. Risken finns ju. ^^

Föresten! Jag är frisk nu. Helt frisk! Awsooome!!

Kanske borde börja göra mig klar nu. Ska åka om en timme o jag har inte ens letat fram några kläder.
Hörs senare.

24Mars2012

Jag som trodde att jag blivit frisk. Men icke sa nicke. Hela morgonen idag så sprang jag på toaletten och tänkte "helvetes jävla faaan!" där var den helgen förstörd. Vi hade planerat att åka iväg en sväng till Thuns(varuhus) med familjen Tjernberg/Holmgren och så fick det bli också. Jag trotsade magsjukan och bestämde mig för att vi skulle åka iallafall. Tro det eller ej, men det gick prefa och på hemvägen därifrån så kände jag hur hungern bara smällde till. Jag blev riktigt hungrig för första gången sen i onsdags morse. Eftersom att vi redan var på väg till donken med familjen T/H så kom ju denna hunger just lagom. Trodde inte jag skulle få i mig allt, men det gjorde jag. Meeen, ca 30 min fick jag behålla det. Blev tvungen att kuta in på toaletten på Eurostop. Men sen dess har jag klarat mig, och då har jag ändå ätit en liten köttbit och pommes hos mamma o pappa. Så NUU börjar jag nog faktiskt bli frisk. :)

Ah just ja. På Thus blev det ingen shopping. Så sjuuukt mycket folk, så vi orkade inte stå i kö. Men på Eurostop blev det däremot shopping. Ett par tygskor för 99:- på H&M. Pälsk shoppade han med, men lite mer. 2 par tröjor och ett par byxor från Dressman.
Sen så har jag även fått suttit och gjort en beställning från H&M nu under kvällen som Pälsk säger att han ska betala. Som en liten mutning för att han skulle få gå ut med grabbsen ikväll utan gnäll. ;P Haha, han är söt han min lilla karl. Men jag klagar inte. Han får mer än gärna gå ut med killarna. Min garderob kommer ju bli gladare ;P
Detta är vad som kommer finnas i min garderob i slutet av nästa vecka.
O så dom skorna som blev köpta idag.

Pälsk är som sagt ute med grabbsen, så det är bara jag och lill prinsen hemma. Men det gör inget. ;P
Imorgon väntar lite Partylight visning hos mamma och sen BB med Madelen.
Men nu ska jag mysa ner mig i soffan med min godisskål. Ja, aptiten är ju tillbaks och det måste ju firas. ^^

O´boy muffins.

Fick ett sånt fika sug, så ställde mig och bakade lite muffins. O´Boy muffins fick det bli då vi inte har någon kakao hemma. Så återstår ju att se hur resultatet blev.

23Mars2012

Jag är frisk! =)
Jajjamensan.. Ska nu berätta för er varför jag inte bloggade nåt på hela dan igår. Jag blev typ jätte sjuk i onsdags eftermiddag. Fick ont i hela kroppen,frös,huvudvärk,mådde illa och ont i magen. En influensa med andra ord. En influensa som sen gick över till typ magsjuka. Tillbringade 2 timmar på toaletten natten till igår. Både bak och fram kom det ifrån. Ingen härlig syn direkt. Igår mådde jag bättre, seg i kroppen bara och orkade inte göra så mycket.
Idag är jag frisk ! =) Eller helt frisk är jag väl aldrig, men ah. Idag är jag fit for fight!

Denna dag har börjat underbart med besök av prinsessorna Tjernberg. Vi har suttit i solen,fixat lite på tomten och ätit lite lunch. Nu är dom inne hos sin morfar och vilar. Men skulle tro att dom kommer på besök efter den vilan. =P

För en stund sen så ringde Madde och berättade världens bästa nyhet. Dom ska bli Sigtunabor! =) Stort grattis till er och ÄNTLIGEN kommer vi närmare varandra. Nu kommer vi bo på gångavstånd från varandra. Den här sommaren kan inte bli annat än perfekt ! =)

Skulle ha jobbat den här helgen. Men då jag legat sjuk så blev jag tvungen att sjukanmäla mig UTIFALL jag skulle ligga sjuk imorgon bitti. Surt nu när jag faktiskt är frisk och lätt hade kunnat jobba. Men dom ville veta redan i onsdags kväll om jag kunde jobba i helgen eller inte..(?) och då var jag ju tvär dålig. Jaja, får bli en mys helg med mina killar istället. Inte för att jag tackar nej till det, men hade gärna jobbat och fått ihop lite pengar.

Solen lockar. Så...
HEIPA HEJ!

21Mars2012

Varför ska jag alltid gå upp "tidigt" när jag kan ligga i sängen hela dan ? VARFÖR? Dessutom när jag sovit piss dåligt inatt. :/
Vaknade vid halv 8, men kände att jag utan problem kunde ligga kvar och dra mig i sängen. Kvart över 8 steg jag upp. 45 min låg jag kvar med andra ord. Suck! Mitt huvud känns som att det ska sprängas, så fattar verkligen inte varför jag gick upp. Aja, nu är jag uppe iallfall. Kan ju kanske gå och ta mig en powernap sen.

Solen har tittat fram idag också och det ser ut att bli fint väder. Så fort huvudvärken går över så ska jag och Stich ta oss den där promenaden till skogen och leta efter lite vår tecken. Men det får bli när huvudvärken släppt. Tills dess får Stich nöjja sig med att springa på tomten och skälla på alla stackare som går förbi. Vi har en skit bra och läskig vakthund förstår ni ;)

Tror fan jag kryper ner en stund redan nu så att huvudvärken kanske släpper nån gång.

ATJOO!

Just nu hoppas jag att det "bara" är en pollen allergi som är på väg att slå till. För en dunder förkylning/sjukdom har har faktiskt inte tid med just nu. Inte råd med heller för den delen! En pollenallergi kan jag överleva (gör ju det varje år så), men skulle det visa sig vara nåt annat så dör jag nog. Iallafall lite ^^ Haha..

ATJOO!! What the f*ck!

Nä, peppar peppar för att det bara är en släng av pollen allergi!

20Mars2012

Kaffet är upphällt,äggen kokas för fullt och på tv'n går just nu Vakna!. Men tror jag kommer byta över till gårdagens BB avsnitt som jag missade istället.

Idag är jag uppe med tuppen. Kände att jag måste gå upp tidigt idag och gick därför upp med Pälsk vid 06 imorse.
En stor anledning till att jag gått upp med tuppen idag är att jag ska jobba i eftermiddag/kväll. Eva ringde igår kväll, så det blir ett 15-21 pass idag. Skönt att jobba lite. Blir ju så seg av att bara gå här hemma hela dagarna.

Nä gott folk. Orkar faktiskt inte skriva mer just nu. Kikar in senare,kanske, jo men det gör jag.
Nu kaffe och om en stund ägg smörgås.

GOD MORGON!

Soool!

Sa jag inte att solen letade sig fram ?=)

Från grått väder och snö till klarblå himmel och sol.
GILLAS!

Slö-koma.

Jag har diskat. Jag har tvättat. Jag har städat badrummet. Vad gör jag nu?
Har hamnat i någon slags slö-koma och känner att jag kanske ska ta mig en powernap för en stund.
Egentligen har jag säkert 10 tusen saker att göra. Men just nu orkar jag inte göra mer.

Det har slutat snöa iallafall och om jag kollar riktigt noga så försöker nog solen leta sig fram där bakom molnen. :) Hoppas den letar sig fram tills imorgon och resten av veckan.

19Mars2012

Asså, det här är låångt ifrån ok!! Det snöar ute!! Fy fabian asså.. Vart tog våren och solen vägen egentligen? Våren var ju faktiskt här. =/ Nä, det här är ett big NO NO!!

Nåja. Helgen har varit ännu en super mysig  helg.
Det har varit hemma mys med god mat och film och igår gav vi oss ut till familjen Jensen/Karlsson i Nåntuna och tillbringade i stort sätt hela dagen där med dom. Det monterades våningsäng och när den var ihopsatt så for vi in till Uppsala där det blev god kinabuffe. En super mysig dag!

Pälsk åkte iväg för en stund sen, men som han trodde så kommer han hem redan ikväll igen då chefen behövde fixa med lite papper hemma ikväll. Men det där återstår att se sen. jag skulle ju tippa på att dom blir kvar ute på Värmdö, men vi får se som sagt.

Jag har precis slängt in en tvätt och tänkte snart vika lite tvätt. Om vädret blir bättre under dagen så tänkte jag att jag och Stich ska ta en promenad till skogen och plocka lite videungs kvistar som vi ska dekorera med här hemma på altan. Måste ju göra lite vår fint, även om det just nu känns som att våren försvann och vinter är på väg tillbaks. =/ Kanske kan jag locka fram våren igen med lite vår fina dekorationer ? :)

Det ligger snö på marken :(

Jag ska måla hela världen lilla mamma...

Har tillbringat i stort sätt hela förmiddagen ute på tomten/altan. Måste ju passa på när det är strålande väder.
Städade altan lite och ställde iordning lite saker.
Passade även på att måla våra 2 vägg krukor också. Vita fick dom bli. Nu ska det bara i några fina vårblommor i krukorna och sen är jag nöjd. :)

Men när jag satt mig och börjat måla dom så försvann den underbara solen och istället kom ett stort grått moln över hela Sigtuna. Tack o lov kom inget regn så jag kunde måla klart krukorna. Men så fort solen försvann och det blev grått ute istället så blev man genast lite deppig. Solen kom tillbaks är du snäll!

15Mars2012

Cha Cha!

Asså jag måste bara börja med att säga att jag hela den här veckan har vart så otroligt glad. Kännt mig så utvilad varje morgon och varje dag har varit underbar. Även om jag inte gjort något speciellt, så har varje dag varit en bra dag! =)
Tänk vad solen och underbart väder kan göra!

Så. Då kör vi.
Dagen har börjat bra. Började med en liten promenad med Stich, tog mig sen ett långt bad och sen en god frukost. Nu sitter jag här med mitt nybryggda kaffe och bara njuter. Ska ut och sätta mig i solen om en stund tänkte jag.
Just ja, jag har slängt in en tvätt också och insåg när jag gjorde det att det nu inte finns mer tvätt att tvätta. Den stora tvätthögen är borta! Så otroligt skönt att inte ha en stor jävla tvätthög liggandes i badrummet. Nu ser man ju faktiskt golvet och jag har kunnat ta bort ena tvättkorgen (vi hade 2), då den tvätten som finns nu är så pass lite så det får plats i den riktiga tvättkorgen, och den är inte ens full. Härlig känsla det där. Pälsk kommer bli glad och stolt över mig. Haha.. =P

Idag hoppas jag på ett besök av min kära Pauline. Va ju så sjukt längesen vi sågs och jag tror att vi båda har massa att berätta för varandra. Så jag hoppas verkligen på ett besök av henne. Saknar henne faktiskt! Ses på tok för sällan nu för tiden. :( <3

Later bitches!
Dagens frukost.

Onsdags mys.

I väntan på att dagens BB avsnitt ska börja så kollar jag på Glee,dricker te och har tagit mig en smörgås.
Fryser som satan gör jag också. Har dragit på mig mina underbart sköna tofflor som jag fick av mormor i julklapp och min mys hoddie.
Tror att det kan vara för att jag tillbringat en del tid i solen idag under dan som nu gör att jag fått lite frossa.

Fin besök.

Var mitt uppe i städningen när jag ser Daniella och lilla Kevin komma gåendes utanför.
Dom skulle bara kika om vi var hemma och det var vi ju, iallafall jag och Stich.
Så dom kom in en stund och vi satte oss ute på altan i solen och jag fick mysa lite med Kevin. Så sjukt söt unge det där. Han kommer bli en riktig liten charmör när han blir stor, en riktig brudmagnet. Han fick ju mig på fall redan nu som 4månaders bebis så. ;P haha

Eftersom att jag blev avbruten i min städning så tänkte jag fortsätta lite nu.
Har dammsugit och torkat golvet i köket/matbords delen och tänkte nu fortsätta med resten.

Än så länge har inte Pälsk kommit hem och jag tror inte han gör det heller. Men man vet aldrig med honom, helt plötsligt dyker han upp. =)

14 Mars 2012

Hejsan Hallå Alla Glada Solstrålar! (och alla ni andra)

Idag tog jag mig iallafall en sovmorgon. var uppe en sväng när Pälsk skulle iväg, men gick sen tillbaks till sängen och sov vidare nån timme. Jo, han kom hem en sväng igår kväll för att tillbringa natten hemma. Gillas!

Än så länge så har det inte hänt så mycket denna dag.
Jag har diskat lite och en maskin tvätt är igång. har suttit lite ute i solen och tänkte faktiskt fortsätta med det medans tvätten går.
Det är ju så sjukt underbart väder ute och det är bara för awsome att sitta ute på altan i solen. Stich gillar det också. Han älskar solen och lägger/sätter sig gärna i solen och solar. ;P

Har inga planer för dagen. Pälsk kanske kommer hem i eftermiddag, men inget riktigt bestämt än. Iallafall inte vad jag vet. Vi får la se.

Nej Veronica, här kan du inte sitta! Ut i solen!

Btw. Min lilla blonda vän Pauline kom igår hem från det thailändska landet och jag skulle vilja träffa henne. Det var sjukt längesen vi sågs. :( Skärpning på oss!  Miss my blondie! <3


Sun and coffee

Har börjat lite med städning här hemma.
Slängt in en tvätt och plockat i köket.

Men tog mig en liten paus i solen med en kopp kaffe.
Så underbart att våren nu är här.

13 Mars 2012

Vilken underbar morgon det har varit!
Dock började den lite väl tidigt kanske, då jag absolut inte behövde stiga upp ur sängen kl 05.45 imorse. Men ni vet ju hur jag är. Jag vaknade av att Pälsk var uppe för att åka mot jobbet och tänkte att jag lika gärna kunde gå upp. Tog mig en smörgås och gav mig sen ut på en morgonpromenad med Stich. Väl hemma igen så hamnade jag på soffan och somnade där om och vaknade vid halv 11.
Hann inte vara vaken mer än ca 1 timme innan Madde ringde och frågade om jag ville hänga med och käka lite lunch på Valvet. Ofc ville jag det. Vem tackar nej till bästa sallads stället i stan lixom ? ;P
Så där hängde vi en stund och jäklars vad mätta vi blev. Som alltid när man äter där.

Nu har jag varit hemma ca en timme och fick för en liten stund sen ett samtal från Eva på Kortis, även mina sysslingars mamma. Hon frågade om jag ville ha fler veckor i sommar att jobba. Hade 3 veckor innan, nu har jag 6 veckor inbokade i sommar. =) Så som det ser ut nu så jobbar jag vecka 25-28, ledig 2 veckor och jobbar sen vecka 30-31.
Sånt här gör mig förbaskat glad. Äntligen börjar det "gå bra". Pengarna rullar in iallafall och det är något som det inte gjort på ett tag nu. Nä, det här gillas enormt!

Resten av dagen ska jag bara vara hemma. Tror jag ska ta mig ann våra golv och torka dom lite. En dammsugning kanske också vore på sin plats. Men tror fan att jag ska fira mina veckor i sommar med en kopp kaffe först! ;P

Fin inför våren.

Nu tycker tydligen vår lilla prins att det börjar bli för varmt med vinterpälsen och byter därmed till vår/sommar pälsen. Med andra ord så fäller han sjuuuukt mycket just nu.
För att hjälpa honom lite på traven så fick det bli lite fin kamning ute i solen. Han blev genast lite mindre. ;P haha

12 Mars 2012

Ny vecka. Nya tag.
Har börjat denna vecka med lite solning på altan med min underbara vän Madde som kom förbi på besök.
Det är verkligen underbart väder ute och man känner hur solen börjar vakna till liv nu. Tror faktiskt att jag kan säga att våren nu har kommit till Sigtuna! =) HAPPY!

Helgen har varit awsome. Jobbade i lördags 8-13, men annars har det varit en super mysig helg.Både i lördags till mello finalen och igår så har Pälsk lagat god middag och vi har myst framför tv'n med kex oh ost. En väldigt mysig och bra helg. Ser gärna fler sånna helger.

Idag är det dags för Pälsk att bege sig ut till Värmdö för att jobba igen. Men idag behöver han inte åka förräns i eftermiddag, så innan dess hade vi tänkt städa upp lite här hemma. Vi sa i fredags att vi skulle storstäda nu i helgen, men det har inte blivit av. Så idag ska vi iallafall börja med storstädningen och sen så kommer jag fortsätta lite varje dag denna vecka.

Som det ser ut nu så är jag ledig hela veckan. Inga pass inbokade, men skulle nästan kunna sätta 1000 kr på att dom kommer ringa in mig typ imorgon eller så. För det är alltid nån som är sjuk eller så. Men ringer dom så ser jag absolut inte det som något negativt. Tvärtom. Jag jobbar mer än gärna.

Back to the sun!
Mys middag i lördags.

8 Mars 2012

Ok.. Den här dagen blev inte som planerat.
Skulle ha jobbat idag, 7-14. Precis som igår. Men då min kära hälsena har bestämt sig för att börja bråka igen så har jag stannat hemma. Det började redan igår på jobbet och blev värre under kvällen. I morse när jag skulle kliva ur sängen så gjorde det svina ont när jag satte ner foten och där bestämde jag mig för att stanna hemma. För jag har då ingen lust att sabba hälsenan totalt. :( Så idag är jag hemma och vilar upp hälen och gör lite häl/tå övningar som min kära mor har sagt att jag ska göra. Enligt henne så har jag hälsporre, sen att just den här hälsenan är lite för kort gör ju inte saken roligare..
Fan, så typiskt att den ska börja krångla just nu när jag fått börja jobba så pass mycket! Aja... På lördag jobbar jag nästa gång och då ska den fan vara "bra". Måste skaffa mig ett par ordenkliga jobbskor.

Så vad ska jag då hitta på idag? Ingen aning faktiskt. Blir väl det vanliga vardagssysslorna. Diska,tvätta o så. Men ska försöka att inte belasta hälen så mycket.
Pälsk kommer hem idag också =) Yeey! Som jag och Stich har saknat honom. Det är inte klokt och den här helgen ska vi ses betydlige mycket mer än förra helgen. Det har jag bestämt! =) Ska bli så skönt att få ha honom hemma igen. Men dock bara över helgen, antar jag.

Har kokat mig lite ägg och gjort iordning en Latte macchiato. Va längesen jag gjorde en sån, så idag lyxar jag till det lite. Himlans gott är det också.

Over and out for this time!

Time in the sun.

Hon kom! =)
Jajjamänsan. Madeläään kom förbi. Precis som jag ville. ;P
Vi firade detta med att sätta oss i solen på vår ute plats. Mitt kaffe fick följa med och solbrillorna åkte på.
Dessvärre var hon tvungen att åka lite tidigare än beräknat. Lill skruttan Julia har feber och behövdes hämtas från dagis. Stackarn. :(
Men en liten stund fick jag ha min Madde här iallafall. :) Alltid kul med fin besök... Kom gärna tillbaks fler gånger. ;P

6 Mars 2012

God morgon pissenissar och alla ni andra!

Det är en underbart fin vår dag. dock lite små kyligt, men precis som dom senaste dagarna så är det strålande sol och klarblå himmel. Man blir så glad av att vakna upp till sånt här väder.
Jag har ju då såklart varit uppe i nån timme redan, klev ur sängen strax innan kl 8 imorse. Så jag har redan hunnit med endel vardags sysslor. Jag och Stich började dagen med en morgonpromenad som visade sig skulle bli ganska så kall faktiskt. Så det fick inte bli någon jätte lång promenad, men en lagom lång så att Stich hann göra sina behov och känna sig nöjd. =)

Är inne på min andra kopp kaffe denna morgon och har precis svullat i mig 3st hårdmackor med ägg på och en liten juice. Pälsk hade tydligen köpt hem små juice tetror(typ barnjuice) i söndags. 10st, så nu jäklar kan jag dricka juice. Haha.
Sitter och hoppas på lite fin besök idag. Har bjudit över min underbara och bästa Madelen, men om hon hinner komma förbi innan det är dags för henne att åka och jobba återstår att se. Hoppas att hon hinner komma förbi en sväng, för det var ett tag sen vi sågs. 2 veckor typ.. =/
Annars så blir det en hemma dag i all sin glans. Ska väl slänga in en tvätt och lite sånt. funderar på om jag ska städa på uteplatsen också. För nu när man kan börja sitta där ute så vill man ju ha det lite fint.
Måste ner på byn idag också och fixa bussbiljett så jag kan ta mig till jobbet imorgon bitti, och gärna hem också.

Uscha, skulle ta en klunk av mitt kaffe, det var ISKALLT!.. Får tömma ur och fylla på nytt varmt istället.
Idag lovar jag att det blir lite fler inlägg under dan. Igår blev jag så sjukt trött på eftermiddan, så jag orkade inte mycket alls. Men idag lovar jag på hedersord!

Sålänge.... XOXO

5 Mars 2012

Har blivit väldigt dålig på att blogga nu för tiden. Men har haft fullt upp med annat och sen när jag väl suttit här vid datorn så har jag inte orkat slänga ner några rader.
Det är väldigt mycket jobb nu för tiden, och det gillar vi ju. :)

Idag och imorgon är jag ledig, men på onsdag är det dags igen att jobba. Får se om det blir fler dagar denna vecka. Lördag är iallafall en jobb dag.

Helgen har varit väldigt fullsmockad.
I lördags jobbade jag 8-13.30 och efter jobbet så tog jag bussen hem till familjen Forselius och dit kom även Pälsk och Stich. Där bjöds vi på underbart god köttfärssås och pasta. Åkte hem ganska tidigt då Pälsk skulle ut med en vän och jag skulle hem och duscha,laga matlåda och lägga mig tidigt. För i söndags började jag jobba kl 07.00 och var tvungen att gå upp runt halv sex. Jobbade 7-15.
Efter jobbet igår kom Frida och hämtade mig och vi åkte hem till Håtuna och familjen Forselius. Där bytte jag om, bättrade på sminket och sen satt vi, jag och Frida och väntade på att fröken Emma skulle bli klar. Tror hon plattade sitt hår typ 15 gånger. Vi höll på att bli tokiga på henne! Det som väntade och som var andledningen till allt fix var ju såklart live sändningen av Big brother som vi skulle på. :)
Hade även denna gången reserverade platser och hamnade på ganska bra platser. Emma den ungen var typ alltid i bild.(Hon satt exakt bakom Gry) Men jag och Frida fick också vara med ibland. ;P haha
Blev en sen kväll och jag trodde att jag skulle vara skit trött idag och sova längre än till kl 7. Men sånt där kan ju inte jag. Vaknade klar vaken runt 7.10 och såg till så att Pälsk kom iväg. Jo, han åkte ut till Värmdö idag igen för att jobba. Får se när han kommer hem igen, men förmodligen på typ onsdag eller fredag. Tråkigt att vi inte ses så mycket längre, men det är smällar man får ta ibland och det är ju pengar. Vi jobbar ju faktiskt. Han är ju alltid ledig på helgerna, men det är typ då jag jobbar. Helger och kvällar.
Jaja...

Nu hade jag tänkt göra mig lite kaffe och fixa lite här hemma. Pälsk hade städat hela lägenheten igår när jag kom hem, men tänkte ta en sväng med dammsugaren och diska lite. Disk finns det ju alltid lixom. ;P
Får se om jag orkar skriva nåt mer senare under dagen. Tror faktiskt det, men vi får se .

Ha d så länge folks!

Amazing.

Lite skönsång såhär på fredags förmiddagen.
Danny's Amazing i akustisk version.
Kan den vara annat än just amazing ?

2 Mars 2012

Oj.. Det va ett tag sen jag skrev nåt. Förlåt för det. Har varken haft orken eller lusten och sen så har det varit endel jobbande denna vecka.
Men nu tänkte jag att jag ska sätta mig och slänga ner några ord åt er.

Idag är det fredag och vi har gått in i Mars månad. Man känner verkligen hur våren är på väg nu. Har vaknat nästan varje morgon denna vecka av strålande sol,klarblå himmel och plus grader. Så underbart! Idag är en sån dag, fast det ser ut att blåsa lite ute.
Ikväll kommer Pälsk hem efter en kort jobb vecka ute på värmdö. Han låg ju sjuk måndags och tisdags. Men ikväll kommer han hem för att ta helg. Det tråkiga är bara att jag jobbar hela helgen och att vi knappt kommer ses ändå. Men jaja, får sova tillsammans med honom iallafall och ha myskvällar framför tv'n :)

Jo, jag jobbar i helgen. Imorgon jobbar jag 8-13 och på söndag 7-15. Kul att jag börjar få lite mer tider nu att jobba. Trivs otroligt bra där.
På söndag kommer det bli en lång dag. Först jobb och sen direkt efter jobbet så åker jag hem till familjen Forselius. Jag,emma och Frida ska iväg på BB.

Oj.. Nu fick jag besök av två små prinsessor! =)