110831

Cha Cha!

Av någon anledning så luktar det mögel i vårt kylskåp. =/
Runtade nyss runt i jakt på att hitta orsaken, men hittade inget.. Hmm skumt.. Kan det ligga nåt  bakom eller så ? Kanske ska ta hit svärfar så han får kolla. Inte så kul att mötas av en mögel lukt så fort man öppnar kylskåpet.. URK! =/

Det är väldigt kallt här inne idag. Kan vara för att jag glömde att stänga köksfönstret i går kväll innan vi la oss. Så jag har faktiskt på mig sockor jsut nu.
Dricker kaffe ur min nya kaffekopp, man fick köpa 4st för 20kr på Maxi. Som hittat ju.=) Äter en rostmacka med skinka på också. En helt ok morgon.

Skola väntar idag. Men bara 2 timmar. Det ska vara svenska grammatik tävling på lektionen idag. För att se hur mycket vi kommer ihåg efter ca 2 veckors grammatik lektioner. Spännande ju. Hoppas jag vinner.. ^^
Måste förbi SYO idag också o kolla om hon kan hjälpa mig med CSN. Börjar bli less på dom nu.. Jag behöver pengar! Kan ni förstå det!?
Sen blir det hem och PLUGGA,PLUGGA o PLUGGA!!!! Psykologi provet är imorgon och jag har börjat bli väääldigt nervös. Har en känsla av att det kommer gå rent åt pipsvängen.. Så ska dra igenom häftet idag igen..

Mitt kaffe börjar kallna. Måste hälla upp nytt.
See you all later!!

XOXO.

Can I be a True Talent ?

Min fot har somnat.
Jävla fot! Vakna!! *Slår på den*

Veterinär besöket gick ju fan awsome. Varför kan han inte vara lika duktig när bästa Madde är snäll och ska klippa hans klor för ? Nästan så att man blir lite arg på honom. Det behövdes ju inte ens droger(lugnande) för att det skulle funka. Bara en munkorg och en bestämd veterinär. Så nu är det en munkorg som ska införskaffas och sen är det bara köra på. Madde vet hur hon ska gå till väga med lillskiten nu också. Vi fick tips av snälla veterinären.
Klorna är i vilket fall som helst klippta nu. Tror han tycker det är väldigt skönt. För dom var vääldigt långa nu sista tiden.

Sitter och kollar på True Talent. Dregglar lite över Danny. Han är ju ändå blond o sjunger. Ni som känner mig vet att han är en typisk Veronica kille. Han och Ola.. Mina killar det.. ;P Haha...
Funderar på om man kanske ska ta och söka själv till programmet nästa år?  Kanske finns nån där ute som gillar min kråksång.. =P
Jo men varför inte.. Nu blev jag ju faktiskt lite sugen.. =)
Ses där nästa år ?


Bakade lite tidigare idag. Ska nog ta med till skolan imorgon o bjuda mina kära klasskamrater. =)
Hoppas bara dom gillas o att ingen dör eller så.. =/







110830

Good Morning Sunshines!

Idag blev det en liiten sovmorgon iallafall. Är ju ledig från skolan idag så kunde sova lite längre.
Meeen.. Det vankas veterinär besök för vår lilla prins om ca 1 timme. Klockan 11 ska vi vara där.
Bästa Madde ska åka med mig dit, som stöd. Hon är Stich´s extra mamma vid sånna här tillfällen. Hon är min allvetare när det gäller hundar. Tack för det! =) Toppen bäst ju!

Hoppas det går bra där borta hos veterinären. Dom ska ge honom lugnande och sen kommer dom klippa så mycket som dom kan av klorna. Han kommer bli så fin så lilla Stichi.
Sen är det bara att klippa en klo om dagen typ.. Iallafall nån klo i veckan.

Möblerade om i badrummet igår. Fick nämligen en badrums hylla, eller vad man kallar det för, av pappa. En såndär i trä, hög med hyllor. Åhh vet ju verkligen inte vad man kallar dom. Får slänga upp en bild på den senare så ni förstår vad jag menar.
Den passade iallafall perfekt i vårt badrum. Men den måste slipas lite och målas. Den har stått ute hela sommaren och dragit till sig lite skit.
Jag började faktiskt slipa den igår, med en slipmaskin o allt. Duktig jag är va ? =) Stod ute på verandan och slipade klockan halv 8 igår kväll. Hehe...
Kommer bli jätte fint när den är helt klar, med färg o allt.

Sitter och väntar på att Madde ska dyka upp. Hon skulle bara lämna av Linsan på dagis o sen bege sig hit. Så hon kommer nog snart.
När jag kommer hem sen MÅSTE jag plugga. Blev inte mycket mer av den delen igår nämligen. Så idag kommer det bli en hel eftermiddag till att plugga. Både Psykologi och Svenska.

Nähe,jaha... Man kanske skulle ta och plocka undan rena disken som jag diskade igår. Måste ju fördriva lite tid innan Madde kommer.
Så får det bli.

Hör av mig sen och berättar hur veterinär besöket gick.



Psykologiska perspektiv ?

Först å främst!

Tack absolut bästa Madeläään för ditt tappra försök med vår lilla bråkmakare för en stund sen!
Vad skulle vi göra utan dig?!
Imorgon låter vi dom som kan och vågar mer göra klart jobbet du påbörjade idag. Dock med lite droger imorgon då ;)
Men seriöst nu... Du är verkligen en klippa ! ( Hängde du med på poängen där ? ;P Höhö )

Tack även för sällskapet under svenska lektionen idag.  Du är ju faktiskt lite duktig på det där ;)
Skulle va kul o läsa nån kurs med dig.. Eller vad säger du om det ?
Religon B på gymnasiet kanske ? ; ) Hahahahaha...

Nu så. Psykologi var det ja.
Sitter och försöker läsa igenom häftet med dom olika psykologiska perspektiven,Freud och Maslov och alla andra gubbar som tyckt o tänkt lite nån gång i tiden.
Det är inte mycket som går in i min lilla gärna idag och jag börjar bli lite orolig över provet på torsdag. Måste verkligen få det här att sitta tills dess. Hur nu det ska gå till ? =/
Jaja, jag får göra så gott jag kan helt enkelt.

Veeet att jag lovade bilder på nya kläderna. Men dom ligger i tvätten, så får ta det en annan gång.
Tror jag måste gå tillbaks till mitt "lilla" (ca 10sidor) häfte nu och se om jag kan förstå nånting av vad Freud tyckte.

HEIPA!

Imorgon ska den här lilla sötsaken få sina klor klippta. Vare sig han vill eller inte ;P


110829

Tja Tja !

Min hals värker och är inte nådig idag. Hostar upp slem-bobbar lite då och då o det låter som att jag drukit whiskey i 10 år typ.. Jag är med andra ord dunder förkyld. Det gillas verkligen inte!
Så just därför så tänker jag nog hoppa över Psykologin idag. Svenskan ska jag gå på, men orkar verkligen inte sitta och ha psykologi i 3 timmar. Nä, stannar hemma och pluggar inför provet som är på torsdag istället.

Helgen har varit ganska toppen faktiskt.
I fredags firade vi 3,5 år tillsammans och firade det med att gå ut o käka på kina. Visserligen fick vi med oss Patrik dit också, men det gjorde inte så mycket. Var mysigt iallafall.
Lördagen bjöd på båtrace i Skokloster, tacos hos mamma o pappa och sen spelning på Farbror Blå på kvällen med allas vår Chris Andersen. Ni vet han från Idol. Cowboy Chris.. Mysig kväll.
Gårdagen bjöd enbart på mys. Bus med prinsessorna Tjernberg och storhandling. Film mys och kebab. En riktig mys söndag. Precis som min underbara Pälsk vill ha det.. =)

Idag skulle det ju som sagt egentligen ha varit skola 10.30-16.00 för min del. Men hoppar ju över Psykologin så kommer vara i skolan fram tills 12.30 istället.
Sen får det bli hem och plugga.. Ledig imorgon så har endel att göra på Svenskan. Hemuppgifter som vi fått.

Men nu ska jag ta mig en till kopp te och sen göra mig lite klar för skolan. Orkar inte lägga ner massa energi idag.
Just ja. Shoppade lite i torsdags. Slänger upp lite bilder senare!

So long!


Jordgubbs te.

Klockan är redan 19.38 och det känns som att jag inte har gjort nånting annat idag än att sova o slappat i soffan.
Ja skola i 2 timmar såklart, men annars har det inte hänt mycket.
Jag som hade sånna planer för eftermiddagen. Jaja.. .

Nu hade jag iallafall tänkt att sätta mig i soffan med en kopp jordgubbs te och förbereda lite inför morgondagens föredrag som ska hållas på Svenskan.
Jag känner mig faktiskt ganska pepp. Det brukar typ aldrig hända, utan det brukar vara tvärtom. Men inte den här gången. Tror att det är min underbara lärare Karin som påverkar det här väldigt mycket. Hon är ju bara för underbar. .=)

Jag ska iallafall imorgon prata om mitt största intresse, Sång och Teater. Det är ju ett ämne som jag är väldigt bekväm med, så tror det komemr bli awsome. =)

Nä. Soffan väntar !!


Just jaa... Orkade inte svara på alla söta kommentarer just nu. Så tar det imorgon. Jag lovar! =)


110823

God Morgon Lovley Folks!

Dricker en kopp ört te, har smällt i mig hela 4 pumpabröd smörgåsar med skinka och nu sitter jag enbart o kollar på VAKNA!..
Har en slappar morgon o tror jag kommer fortsätta på det temat under dan. Mjukisbrallor o nån stor tjocktröja. Orkar verkligen inte anstränga mig med idag..
Har Sv A idag bara i 2 timmar. Så skönt. Sen blir det hem o städa lite,plugga och fixa. Det ser ju ut som ett bombnedslag här hemma. Lär fixas...

Nä, vet inte vad jag mer ska skriva... Får väl skriva nå mer när jag kommer hem sen.

HEIPA!!

110822

Jo, men jag tänkte att det kanske var dags att dra iväg ett inlägg. Det var ju ett tag sen sist.
Kommer nte ens ihåg vad jag bloggade om sist... ? =/ haha

Jaja...
Måndag idag och det regnar ute. Men det gör inte mig så jätte mycket. Sitter med en kopp ört te och kollar på VAKNA! som äntligen har börjat i tv´n igen efter sommaruppehållet.. :) Nu är min morgon fullbordad igen.

Skola idag då o idag är det en speciell dag. Jupp, för idag får jag sällskap  av ingen mindre än min underbart söta lillebror till skolan.. Jo, för han börjar nämligen gymnasiet idag och ska gå på samma skola som jag går på Komvux. :) Han har kommit in på fordonsprogrammet. Så den här hösten kommer vi gå på samma skola och läsa endel likdana kurser, fast jag läser på komvux nivå då. Vet inte om det är samma som på gymnasiet.. joo lite tror jag faktiskt..
Känns ju väldigt konstigt att han börjar gymnasiet idag. Han börjar bli så stor. Usch, kan han inte fortsätta vara liten.. ? =)

Just ja. Det har ju hänt lite nytt i mitt liv.
Jobbade min sista dag ute på Hava Java på Arlanda igår. Jo, så är det. Nu går jag mot nya möjligheter och äventyr. Känns faktiskt toppen. Känner mig "fri" på nåt sätt. Ska lägga ner mest tid på skolan nu. Självklart kommer jag söka nytt jobb, varje dag. Men kommer inte stressa fram nåt.

Nä, ska slänga mig i soffan en stund och sen göra mig klar för skolan. Bussen går om 2 timmar. 9.30.
LOVAAAAR att jag ska skärpa mig med bloggandet. Ska bli oftare. Men skolan tar så mycket tid. Men ska göra så gott jag kan. =)
Allt för er ! =)

110816

Nämen Hallå!

Nu är det såhär va att skolan har börjat igen + att dom dagarna jag inte går i skolan så jobbar jag. Det här gör att jag inte hinner blogga så värst mycket. Men jag ska försöka blogga så mycket  jag hinner med emellan allt pluggande o så.. =)

Som sagt. Skolan är igång igen och nu är det Svenska A och Psykologi A som står på schemat. Två underbara kurser. Hade den första riktiga psykologi lektionen igår och måste säga det att det är en väldigt intressant kurs. Lite mycket bara kanske, men tror att jag o Catleen kommer hjälpa varnadra. Läraren verkar vara toppen. En medelålders kvinna som snackar skånska och bara sprudlar av glädje och antusiasm =) Kursen kommer bli tuff, men ser fram emot den.

Idag har jag bara Svenska i 2 timmar. Skönt det, för jag hade verkligen inte orkat med en lång dag idag. Tur att det bara är måndagar som är långa.

Lite kortfattat om helgen då. Jo då, den var helt ok . Jobbade fredag kväll och söndag. I lördags var det lite kräftskiva med familjen + familjen Tjernberg/Holmgren.. Så mysigt. Sen bar det av ner på "stan" där det var live spelning på både Farbror Blå och på Våfflan Hamnkrog. Där fick vi även sällskap av bästa bästa Catleen och senare även av Oliver och Kim. En mysig kväll. Helt ok . =)

Nä, nu ska jag gå o spackla ansiktet lite o sen ärdet nästan dags att börja gå mot bussen. Fast börjar inte förräns kl 10.30, men duktigajag är alltid ute i god tid.. ;P


Just ja!
Måste ju tillägna min underbara o bästa Madelen några ord också!
Hon fyllde nämligen hela 25 år igår !! =)
Hipp Hipp Hurra för dig min underbara vän ! <3


Då var man igång!

Jajjamensan!!
Då var man igång med allvaret igen. Var super kul att träffa bästa läraren i hela världen igen. Karin! Så underbar! Sen så har jag ju sällskap av Frida o några till som jag haft andra lektioner tillsammans med. Det var lite schema ändringar, men det gick att lösa med jobbet o så. Har redan suttit o pluggat lite, för vi fick redan idag lite uppgifter att göra under veckan. Skriva ett Formellt brev bla, och den är jag redan klar med. Nu ska jag bara läsa ett kapitel i boken, sen är jag klar med veckans uppgifter. Skönt att ha allt gjort i god tid..

Nä, tillbaks till pluggandet!!

110809

Idag är det tillbaks till verkligheten, idag kör skolan igång igen.
Sv A är vad som står på schemat. Ska bli grymt kul att komma igång igen och träffa alla.. Psykologin början tydligen på torsdag och inte igår som jag trodde.

Sitter här helt klar för att åka, men är ca 2 timmar kvar tills jag måste gå till bussen. Passar på att måla naglara under tiden och en promenad med Stich..

Våran dator har helt slutat fungera nu, så får låna lillebrors igen. Den lilla mini laptopen som det inte går att skriva ordenkligt på. Men jaja, bättre än ingen dator alls.

Tror jag ska lägga mig o läsa lite i boken jag började läsa igår. Mia Skäringer´s "Dyngkåt och hur helig som helst". En väldgt bra bok som jag fastnade för direkt.. Tror det inte kommer bli som med andra böcker jag börjar läsa med den. Jag brukar börja läsa men sen glömma bort den och läsa nån sida per ½år.. haha.. Men den här kommer jag nog läsa ut ganska snart. En bok jag rekomenderar!

En kaffe kanske inte vore så dumt just nu. Så jag orkar med första skol dagen för denna termin. Kommer bli en lång men rolig termin.. Kommer ju få sällskap med lillebror Martin i höst också. För om ca 3 veckor är det dags för honom att börja gymnasiet oc han har kommit in på fordons programmet på arlanda gymnasiet, där jag går på komvux. Så vi kommer kunna ha sällskap på busen vissa dagar.. Kul ju. =) Det är 7 års åldersskillnad på oss, men nu kommer vi gå på samma skola. Fast han på gymnasiet o jag på komvux..

Nä,kaffe var det ja!!
Skriver när jag kommer hem från skolan och berättar hur det gick...

110805

Hola Amigos!!

Idag är det sista "semester" dagen för min del. för från o med imorgon så har jag antingen skola eller jobba nästan VARJE dag ända fram till mitten på Oktober. Förmodligen längre, men den 17 okt slutar första skol perioden med Sv A och Psy A som börjar på måndag, sen blir det en ny period och då är det Ma A och Re B som gäller...
Kommer ha en fullspäckad höst med andra ord. Massa skola o jobb på det. Kommer ju inte bli lika mycket jobbande, men jag kommer fortfarande vara kvar ute på Arlanda hela hösten och vara där så mycket jag bara kan..Iallafall som det ser ut nu.

Såå idag ska jag njuta lite. Blir grillning ikväll hos mamma o pappa, men mamma är inte hemma så  blir med farmor och pappas moster istället. Ja o så bröderna o pappa då.. Fast kommer bli en lugn kväll för mig, för imorgon bitti ska jag upp o jobba. visserligen bara 4 timmar, men jag ska upp iallafall. Efter jobbet blir det nog att åka till Barkaby med familjen Jensen/Karlsson/Ericsson och kolla på Sthlm´s crusingen. Är tydligen utställning o lite marknad i Barkaby innan själva crusingen drar igång inne i stan. Tror inte vi åker vidare in till stan, för vi kommer ha båda ungarna Karlsson/Ericsson med oss (Linn & Julia) o sen så kommer nog hundarna följa med också.. Så kommer bli ett stort gäng som åker iväg. Tur att vi har stoor bil att färdas i.. =) Måste bara övertala Pälsk om det här, han är ju lite kinkig när det gäller att åka lite längre bort än inom komunen.. ;P Men ska nog gå bra.. =) Hoppas vi iallafall..

Åt precis lite brunch. Fick bli en sån idag då jag vaknade lite senare idag.. Sen så ska vi ju grilla senare ikväll..
Men innan dess, nu under dan så ska jag bara vara hemma. Ska nog sätta mig i soooolen en stund. Är lite mer moln på himlen idag än va det var igår, men det är fortfarande sjuuukt varmt o kvavt.

Men nu ska jag först se lite Top Model Australia.. Finalen idag...

Om jag orkar o hinner så slänger jag upp nåt mer inlägg senare..
Annars... Hej Så länge !!

Ola ♥

Jag bara måste...
Den här går non stop här hemma just nu. Kan lyssna på den 10 tusen gånger om...
Kääärlek!
"Just follow me all over the wooooooorld......."
Kan ju inte annat än att sitta o sjunga med.. =)

110804

Goder Morgon Mitt Herrskap!

Idag är det en sån där härlig "må bra"-morgon.
Började dagen med en lång promenad i sooolen med bästa Stich. Blev ca 30 minuters promenad och nu när vi kom in igen för en stund sen så satte jag igång kaffe bryggaren och gjorde iordning lite frukost. Fick bli yoghurt med musli och et glas juice. Kaffet också såklart.
Nu sitter jag här i soffan och har precis kollat på Gossip Girl.

Det är uuuunderbart väder ute och jag känner för att vara ute i solen så mycket som möjligt idag. Ska nog fixa lite på tomten o så. Dra igång gräsklipparen kanske, vågar man det utan att nån blir skadad ? =/ ^^ haha

Stich är i full gång han också. Han springer runt här i lägenheten och jagar sina flugor som han aldrig får tag i. Lite rolig syn är det allt.

Nähe, jaha... Här blir inga barn gjorda, som man brukar säga.. Haha ;P Ska nog slänga in en tvätt.. Känner mig som en riktig hurtigbulle idag. Då gäller det att passa på!

Morgonpromenaden var lövley ! =)

Frukosten också.

Sjulkling.

Har legat i soffan heeeela dan. Inte gjort ett piss. Har inte orkat.
Helt slut i hela kroppen. Sov en lite stund, men blev ju inge bättre av det..

Snart kommer Pälsk hem också. Ska göra lite middag tilsl dess, om jag orkar. Får se.. Annars får han göra den när han kommer.

Fy vad min näsa rinner!!.. Näsduk någon ?!

110802

Tjollahopp!

Svettas som en gris,kroppen värker och det är 3 jävla flugor som flyger runt här vid soffan..Vår flugjägare till hund gör ju inte direkt sitt jobb att fånga dom... Nää han tar visst sovmorgon här i soffan. ;P

Sjuk har jag blivit också.
Näsan rinner och kroppen värker som sagt. Tror jag har feber, inte hög feber men lite. För ena stunden så fryser jag och sen svettas jag som en gris efter att ha tagit en alvedon. Så typiskt att bli sjuk nu när skolan börjar nästa vecka o allt. Måste bli frisk tills dess. Ska kurera mig den här veckan.
Är ledig fram tills på lördag. Jobbade ju igår o det gick helt ok. Jobbade med pernilla för första gången och hon är verkligen en härlig figur =)

Jag måste skaffa mig en ny !!! Den jag har nu tar slut nästa vecka o jag måste ha en till hands. Annars kommer mitt liv bli kaos.. =/ Ska se om mamma kan bidra till en, mina pengar är ju ganska så slut... =(

Nähe, tror jag ska burra ner mig här i soffan igen och glo på tv.
Slänger in ett inlägg senare kanske...

HEIPA!

110801

Hejsan hallå !!!

Har varit borta här ifrån i några dagar, men nu är jag tillbaks. :)

Har haft en toppen helg med massa mys och skojjsigheter. Grillning med Elias och Daniella bla.
Men idag står det JOBBA på mitt schema, men sen är det några lediga dagarn innan det är dags att börja allvaret igen. Skolan börjar nästa måndag + att jag ska jobba också. Så från och med nästa vecka så kommer det vara skola eller jobb som kommer ta all min tid. Ska bli kul med skolan. Lära känna lite nytt folk o så. :)

Tänkte ta en lång promenad med Stich innan det är dags att bege mig mot jobbet. jobbar 14-20.30 idag, så har några timmar att slå död på innan det. Tar 13 bussen.

Fast nu ska jag ta mig en dusch!

Föresten... Cheyen har skaffat ny mobil och hon är super nöjd!! =)