Söndag 28 April 2013

Fan va helgerna går fort nu för tiden! Den här helgen har gått lika fort den som förra veckan. Dock är inte denna helg över än och det är lite saker inplanerat idag. Men sen är denna helg slut,. 
 
Gjorde mig en super god smoothie nu till frukost. Testade havredryck för första gången som jag blandade med frysta bär. Mango,vindruva,hallonn och annanas. Verkligen superduper gott! En ny favvo.. 
 
Det som står på dagens schema är att jag och mamma ska åka iväg och ha våran traditionella "mor och dotter dag". Vi ska till Uppsala där vi ska köpa skor och lite annat och innan hemfärd så blir det storhandling. Ska bli super mysigt. Då mamma fyller år nästa helg så ska hon få ett par vår/sommar skor av mig som present. 
Ikväll är det inplanerat ett pass på gymmet med Lisa, men vi får se hur vi gör med det. Inget bestämt till 100%, men vi pratade omdet igår när vi var iväg och tränade. 
 
Igår morse när vi var och tränade så förvånade vi oss själva med att orka hur mycket som helst. =) Vi brukar köra typ 15 min på crosstrainern och 10min rodd, men igår blev det ca 30 min på båda + 20 min på bandet och lite styrka. Det går framåt. Hejja oss! 
En annan sak är att jag har fuskat och kollat min aktuella vikt redan denna helg, och precis som förra gången så har jag redan nu klarat mitt mål och dessutom passerat ett viktigt strek för mig!! Asså, jag är typ överlycklig och känner mig så stolt. Har även börjat se resultat och jag älskart! Har nog aldrig mått så här bra och varit så här stolt över mig själv på flera år.. =) Nu är det bara fortsätta.... Hard work work!
 
Igår var jag,mamma,pappa och farmor iväg till Vendelsö. Pappa skulle avverka sin 50års present som han fick av oss barn. Att köra lambogini. Blev dock en ferrari han fick köra, fast det gjorde inte så mycket. Han tyckte det var en kul upplevelse och en härlig känsla att bara få sitta i en sån bil. Köra den var ju som pricken över i:et för honom. 
 
Nu ska jag göra mig en kaffe och börja göra mig klar för att åka med mamma om ett tag. Vi ska visserligen åka vid typ 12, men då har jag lite tid på mig och slipper stressa. 
 

Chokladmousse.

Lovade recept på lchf chokladmousse.
Här kommer det! 
 
Chokladmousse.

 Ingredienser: 

3 dl grädde
100 g choklad (minst 70%)
1 äggula
Smaksättning tex lite apelsinsaft eller lakritspulver 

Gör så här 
Sätt ca 1 dl av grädden i ett vattenbad tillsammans med chokladen och låt chokladen smälta. Vispa resten av grädden och äggulan, ju hårdare du vispar desto hårdare blir moussen. Jag vill inte ha den för hård så vispar bara lite granna så att grädden är mitt i mellan ovispad och hårdvispad.
Blanda den smälta choklad/grädden i den vispade grädden och portionera upp i glas eller skålar och ställ i kylen ungefär en timme.


Munorgasm..

Ja, asså herreguuud va gott det här var!! 
Skrev ju imorse att jag var sugen på lchf kladdkaka, men istället för det så blev det lchf chokladmousse, och fy bubblan va god den var! En riktigt munorgasm och jag hörde änglarna sjunga "haaaleluja!".. Toppade med lite färska blåbär som pricken över i:et. 
Tur att jag gjorde så att det blev två glas, då har jag en tills imorgon också.. Lycka! 
Slänger upp receptet här senare..
 
Nu över till nåt helt annat. Eller ja. kanske inte. Pälsk har iallafall dragit ut på äventyr med Patrik och jag har precis kollat på Let's dance. Har tänt lite ljus och som sagt avnjutit en super duper god lchf chokladmousse. 
Hundarna ligger och snarkar här i soffan och jag känner att jag inte kommer orka vara vaken så länge till jag heller. Är ganska seg efter en tuff arbetsvecka, psykist då alltså. Sen så vet jag ju att jag ska upp vid kl 07 imorgon bitti och träna med Lisa. Weei =) Då jävlar ska vi svettas! 
 
Back to my cosy fridaynight!
 
Lycka! 
 

Fredag 26 April 2013

Men braaa där Veronica! 
Här är jag duktig och går upp vid 05.10, då jag börjar kl 07. Eller ja, det var vad jag trodde iallafall... Precis innan jag skulle trippa iväg till bussen så får jag den där känslan att nåt inte stämmer. Min intodution sa mig att jag borde kolla mitt schema innan jag går. Så jag gör det, och vad får jag inte se då??! Jooo, fröken börjar ju inte kl 7 utan kl 8! Gaaaah.. Så här har jag gått upp typ en timme tidigare i onödan och nu sitter jag här helt klar och har ca en timme att slå död på. Jahapp, är ju bra att man är vaken och lite med ibland. 
Tack min kvinnliga intodution för hjälpen! 
Hade jag tänkt till lite igår kväll så hade jag varit på gymmet nu istället för att sitta här. Typiskt! 
 
Det är fredag idag och dessutom löning! Woop woop.Men dom pengarna kommer nog försvinna ganska fort denna månad då det är fler utgifter den här månaden än vanligt. =( 
Det är annars en ganska grå och tråkig fredag. Känns som att den inte har börjat bra, men kan ju alltid hoppas på att den blir bättre. 
Ser ut att bli en lugn hemma kväll för min del. Pälsk ska tydligen ut med P och nån gammal bekant. Grabbkväll som han sa. Så jag får väl roa mig bäst själv jag vill här hemma. Kanske drar en sväng till gymmet? Det vore ju iofs inte helt fel.. Ska dit imorgon bitti med Lisa iallafall =) 
 
Ska nog köpa mig nåt gott till ikväll och bara ta det lugnt. Se på Let's dance och ha mys. Grymt sugen på LCHF-kladdkaka. Kanske ska gör mig en ikväll. Det med lite grädde och frysta bär.. Mmm.. Vattnas redan i munnen på mig. ;P 
 
Nähe, nu ska jag se til lså att hundarna kommer ut och sen får det bli tv'n en liten stund innan det är dags för mig att kila iväg.
 
GOD MORGON! 
 

Operation bota förkylning.

Efter en stor kopp te,3 alvedoner,näsdroppar och ett varmt och skönt bad så känner jag mig piggare. Inte 100% bra, men bättre. 
Har gjort mig en kopp kaffe som jag nu tänkte avnjuta under ett eller två avsnitt av Skilda världar
 
Om ett tag kommer min kära Madde över och hämtar mig. Trotsar förkylningen och hjälper henne med hennes minstingar medans hon besöker farbror Dr. med hennes äldsta.
Vad gör man för inte sina vänner?! =) 
 
"Sanna vänner har man kvar när dom andra har gått. Sanna vänner kan man alltid lita på" 
True... 
 

Tisdag 23 April 2013

Tisdag morgon.
Snoret rinner. Halsen värker. Huvudet bankar och jag fryser. 
Den här jävla förkylningen asså!! 
Kanske inte var så bra att ta den där promenaden i duggregnet igår kväll med Lisa.. Men jaja. Sent och komma på det nu kanske..
Stannar hemma idag för att förhoppningsvis få lite bukt på detta. Ska hälla i mig hett te och knarka näsdroppar och alvedon hela dagen. 
 
Så idag blir det en dag hemma i sängen, framför tv'n eller nån film. Har dock lovat Pälsk att dammsuga och torka golven om jag orkar. Får se hur det blir med det. 
 
Träningssuget sitter kvar, men idag ska jag har en träningsfri dag för att inte förkylningen ska bli värre. Men imorgon bitti är det planerat ett morgonpass med Lisa. Så får hoppas att det är bättre då. Ska göra allt jag kan idag för att få bukt på detta. 
 
En alvedon och en kopp te i sängen under täcket framför Vakna!med NRJ är vad som står näst på tur. 
Hörs under dan! 
 
 

Måndag 22 April 2013

Ny vecka,nya tag. 
Jo man brukar ju säga så, men just idag så vette fan asså.. 
Har varit en mindre bra dag på jobbet då elever typ gjort revolt och varit trotsiga. 
Sen så får man en grymt tråkig nyhet från mamma, som gjorde att jag fick ont i magen och rysningar över hela kroppen. Vilka jävla idioter till människor det finns asså! Blir så arg! Nackskott på er som gör sånt här!!!! 
 
En annan sak är att jag håller på/är dunder förkyld,vilket gör att kvällens boxträning inte kommer bli av. Lisa är lika förkyld hon och mamma har ont i örat. Men för att inte ligga allt för mycket på latsidan så tänker jag och Lisa ta oss en promenad lite senare. Då rör vi iallafall på oss. ;P 
 
Vet inte vad det är, men jag har ett sjukt träningssug och vill bara till gymmet och köra tills jag stupar typ. Just därför känns det sjukt trist att missa kvällens boxträning. Men jaja, får bli en promenad och så kör vi gymmet på onsdag morgon. Om förkylningen vill ge med sig vill säga.... 
 
Nej gott folk. Nu ska jag fixa med lite tvätt(ovanligt va? ;P ) och sen byta om för promenaden med Lisa! 
 
Ha d! 
 

New goals!

Dåså.. 
Några utav mina mål som jag satte upp hade jag tills igår och då jag klarade dom så måste jag ju sätta upp nya mål. =) 
Några mål är ju långsiktiga så dom stannar kvar, men vikt målet kommer ändras och kanske så kommer det nåt nytt mål. Träningsmålet klarade jag ju också, så får se vad jag hittar på där. ;P 
 
NYA MÅLEN! 
 
* Träna (gym/box) MINST 3ggr i veckan + promenader varje dag.
* Viktnedgång på -1.5kg vid nästa invägning. (Lördagen den 4/5. Om 2 veckor.)
* Köra LCHF i 1 månad(till 8/5)
* Springa/gå Vårruset under en timme. (Helst 50 min)
* Orka springa 5min på bandet på gymmet. (Till den 4/5)
 
Sådär ser mina mål ut just nu.. 
På träningen har jag lagt till Promenad varje dag, vilket inte kommer bli svårt då vi går promenader med eleverna i klassen i stort sätt varje dag. Men om det är någon dag som den uteblir på jobbet så ska jag försöka se till så att jag får min promenad ändå. Har ju faktiskt en halvtimmes rast varje dag, och då hinner jag en liten runda. ;P 
 
Viktmålet har jag nu satt att klara till om 2 veckor. Vill sätta lite mer press på mig själv och verkligen jobba för det. Vet att jag klarar det om jag bara ger mig fan på att klara det! =) Det är fortfarande ingen stor minskning jag sätter, men som jag sagt tidigare så spelar det mig ingen roll. Så länge jag ser resultat och känner mig nöjd så. Visst, blir det mer så är ju det bara ett plus. =) 
 
Ett mål som är nytt är att Orkar springa 5 min på bandet på gymmet. "Det är väl ingen konst", tänker ni nog. Men jo för mig är det de då jag alltid har haft svårt att springa på just löpband. Jag får ont i benen(benhinnorna) ganska direkt och det gör att jag inte klarar längre stunder löpning på bandet. :(
Men en sak som jag har märkt nu när jag tagit upp träningen igen är att det går lite lättare nu och jag tror att jag kan klara 5mins löpning på bandet. Igår blev det 2 min så.. Det går framåt. *Tummen upp*
Det målet har jag satt till samma datum som viktmålet.. Enklare att hålla koll då. 
 
Annars är målen dom samma. Kör på med LCHF och Vårruset är om ca en månad. =)
Nu är det bara kämpa för att klara dom här kortsiktiga målen så att jag om 2 veckor kan skapa nya mål. 
Hejja mig! =) 
 
 
 

Söndag 21 April 2013

Vilken trevlig kväll det blev igår! 
God mat,bra musik och trevlig stämmning. Vilket bra jobb ni gjorde alla Ingers barn! En eloge till er! 
Tack för att vi fick komma och fira er mamma med er! =) 
 
För er som inte vet så var det 50års fest för en utav våra närmaste vänners mor. Temat var 70-tal och jag måte ju säga det att vissa verkligen gick all-in när det gällde 70-talet. Super fina var ni.
Själv så körde jag lite hippie stylen och pälsk var raggare.
En mycket trevlig kväll! 
 
Idag är det bara en hemma dag. Ska ta itu med tvätt och städning. Låter som att vi ska iväg och handla en sväng också. Jag har tagit fram köttfärs och tänkte göra LCHF lasagne till middag. Den är ju bara för super god! 
Får se om jag slänger in en promenad i det underbara vädret under dagen också. 
 
Nåt jag iallafall ska göra, är att jag ska sätta upp mina nya mål och dela med mig av dom till er.. Spännande va? ;P 
Blir så glad,stolt och ännu mer peppad när jag ser att det ger resultat! Bara fortsätta såhär nu... 
 
Dags för en kaffe! 
 

Lördag 20 April 2013

Vill ni veta en sak?? =)
JAG HAR KLARAT MITT VIKTMÅL!! =) =) 
Har sen jag började träna gått ner lite över 3.5kg.. Vet inte exakt då vi inte har en digitalvåg, men det är över 3.5kg iallafall. Så grymt stolt över mig själv och nu vill jag bara sätta ett nytt mål och kämpa mig fram till det. 
Visst, 3.5kg på typ 4veckor är inte jätte mycket, men för mig räcker det just nu. Så länge jag ser att all träning och  min nya kostvana ge resultat så är jag nöjd. Hellre att det ger resultat än att det går uppåt. 
 
Från och med idag så kommer jag sätta mål på 1.5 vecka. Så nu kommer det bli kortare tid att sätta målet, men i stort sätt samma mål. 
Delar med mig av mina nya mål underdagen eller imorgon. Vet inte om jag hinner idag.
 
Har börjat denna dag med ett 2timmars pass på gymmet med Lisa. Blev en hel del cardio och lite ben/arm styrka. 
Så grymt skön känsla efteråt! 
 
Dagen i övrigt ser ut som så att vi ska iväg på äventyr ikväll, hoppas jag iallafall, verkar lite osäkert just nu. =/
Men jag ska iallafall lägga mig i ett bad nu och sen får vi se vad som händer och sker. 
 
Hej sålänge! 
 
 

Fredag 19 April 2013

Då var ännu en arbetsvecka över jag jag har avslutat den med att ha min första öppning på fritids och badat nu på eftermiddagen med lite fritids elever. En helt ok dag faktiskt. Skönt att komma hem lite tidigare än vanligt också. Men så är det ju, börjar man tidigt så får man sluta tidigt. =)
 
Har varit en helt ok vecka. Dock lite trött och huvudvärk, men antar att det är sockerbehovet som tar sin talan. Har snart avklarat 2 veckor med LCHF och imorgon är det dags att kolla om jag klarat ett utav mina mål. Viktnedgången.... Har redan klarat ett mål. Träna minst 3 gånger i veckan. Jajjamensan, kör just nu måndagar(både gym och kickboxning), onsdagar(gym) och lördagar(gym). Sen så blir det mesta dels en promenad varje dag med eleverna på jobbet och även en längre promenad på söndagarna. Så det målet kan jag redan nu säga att jag klarat. *Tummen upp*
Återstår att se imorgon om jag klarar vikt-målet också... Har en känsla av att det kan ha gått. Men tänker inte ta ut något i förskott och hoppas på för mycket. 
I morgon ska jag kolla igenom målen och göra en ny mål-lista som jag kommer dela med mig av. En del mål är ju långsiktiga så dom kommer ju stanna kvar. Men det är några stycken som jag kommer ändra och kanske tillochmed lägga till nåt mål. 
 
Såg nu att jag fått med mig bad nycklarna med mig hem. Så typiskt mig! Men aja. Är ju ingen som ska använda dom i helgen ändå så. Får hänga tillbaks dom på sin plats på måndag. Det är nog ingen större fara.
 
Nähe, om man skulle ta och plocka lite här hemma med lite disk och tvätt kanske? Fast lär nog köra tvätten som ligger i maskinen igen, för dom har legat där sen i onsdag. ^^ haha.. usch va jag skäms! Är super dålig på att komma ihåg det där med att man måste ta ut och hänga upp tvätten när den är klar.. ;P haha
 
Men innan jag gör det så ska jag faktiskt byta om till mina slappar-kläder och slå på lite musica...=)
 
CIAO! 
 
 

Måndag 15 April 2013

Måste börja med att ge mig själv en eloge.. 
Igår på mormors kalas fanns det 7 sorters kakor,tårta,godis och läsk. MEN, jag rörde inte en kaka och tårtan, som förvisso hade grymt mycket grädde och mörk chocklad, rörde jag inte heller. Jag satt så fint och duktigt och drack kaffe efter kaffe efter kaffe. Tog mig nån bit mörk chocklad som hon hade i en skål, men annars rörde jag ingenting. =) Grymt stolt över mig själv som kunde motstå alla god saker. ! =) 
 AJABAJA!!
 
Dåså, ny vecka,nya tag..
Har varit en seg men ok arbetsdag. Haft APT-möte med fritids personalen bla. Verkar som att jag kan få jobba lite i sommar ändå. Ska iallafall lämna in vilka veckor jag kan/vill jobba och om jag vill jobba på Rävsta(sommarkollo) dom veckorna som det är de. Så nu är det bara hålla tummarna för att det blir lite jobb där med dom i sommar. Hade varit awsome ju! 
 
Har precis avnjutit en super god middag som idag blev korvstroganof (på LCHF-vis) och wookgrönsaker/broccoli. Pälsk fick makaroner istället för grönsakerna. Fast dom tog även han lite av. 
En positiv sak är att Pälsk tycker den mesta LCHF maten smakar gott och faktiskt nästan godare. Det gör allt så himla mycket enklare att han inte har nåt emot det. *Tummen upp för det*
 
Det som händer här näst denna dag är att jag ska börja göra mig iordning för veckans box/kickboxnings pass som är mellan 20-21.30 idag. Mamma kommer om en timme och hämtar mig och Lisa. Ska bli så skönt att få ut lite ilska och samtidigt träna. Eftersom att jag inte kunde vara med till 100% förra veckan så ska jag ge extra idag. ;P 
Verkligen älskar den här typen av träning! =) 
 
 

Söndag 14 April 2013

Börjar med att säga HIPP HIPP HURRA TILL MIN UNDERBARA MORMOR SOM FYLLER ÅR IDAG! <3
I eftermiddag blir det kalas.. 
 
Har börjat dagen med en powerwalk på 4.8km. Var riktigt skönt. Gymmet igår och pw idag. Gäller att ligga på topp. ;P 
På tal om det, fuskade imorse och ställde mig på vågen. Den visade ett positivt resultat. =) Fortsätter jag såhär så kommer jag klara mitt första mål utan problem. Har typ nästan redan klarat det. Bara liite kvar! =) Hejja mig! 
 
Idag är det som sagt kalas för mormor. Ska åka om ca en timme, så jag lär ju börja göra mig iordning lite. Kan ju inte åka dit svettig och i träningskläder. Haha.. Eller? ;P 
 
Ahopp,nähe... göra sig iordning va det ja! 
 

Lördagskväll.

Tog mig ett lååångt skönt varmt skumbad. Gav håret en inpackning och kroppen lite skrub. Kände att jag var värd det. ;P 
Middagen är precis avklarad och idag blev det kött med brocolli,wokgrönsaker och kall beasås för min del. Pälsk får klyftpotatis till också. Men den hoppade jag över. =) Super gott ändå ska ni veta. 
 
Den där städningen som jag skrev om förut har fortfarande inte blivit av. Men får väl ett städryck senare ikväll som vanligt. Igår kväll var det köket som fick sig en omgång. Av nån anledning så får jag städryck på kvällarna lite då och då. 
Inga planer för kvällen. Blir nog en lugn hemma kväll, om inte Pälsk får för sig något annat. Men det tvivlar jag på idag. 
 
Planen är att jag och Lisa ska ivä och träna imorgon bitti igen. Eller det är inget bestämt, men vi snackade om det idag. Får se hur det blir med det. Ska ju iväg till mormor på kalas vid 12 tiden, men skulle hinna med lite träning innan. Vi har ju snackat om att åka med 7.40 bussen så. Ska nog funka.  
Så kul att jag har fått henne med mig att träna. Så mycket roligare om man är två som peppar varandra.. Hejja oss! 
 
Nähepp, ser att Biggest loser börjar på tv'n nu. Ska nog göra mig en kopp te och kolla på det. Kan ju kanske peppa mig lite mer.. ;P Annars får jag söka dit själv nästa år.. ;P 
 
Tjollahopp! 
 
 

Målen..

Hamnade här i soffan lite för länge.. Den va så skön så jag glömde helt bort att jag skulle städa. Men jaja, får ta tag i det om en stund. 
 
Skrev ju i ett tidigare inlägg om att jag ska dela med mig av mina mål som jag har när det gäller träningen,vikten och kosten. 
Så här kommer dom målen jag har just nu... 
 
* Träna MINST 3ggr i veckan
* Springa Vårruset under 1 timme. (helst 50min)
* Viktnedgång på -3.5kg vid nästa invägning. (Nästa lördag den 20/4... 4 veckor sen jag började träna)
* Köra LCHF i 1 månad. (till 8/5)
 
Det här är målen jag har just nu. Inga superduper stora mål, men det är en bra start och en bit på vägen. Det jag typ redan har grejjat är träningen 3ggr i veckan. Det klarar jag utan problem. Dom andra målen ska jag se till att fixa =) 
 
Hard work work! 
 

Lördag 13 April 2013

Vilken grym start på denna dag jag fick. 
Gick upp vid 06.30 (hade ställt klockan på 07.05) för att vid 7.30 dra iväg och träna med Lisa
2 timmars träning blev det. Både kondition och styrka. Hann med väldigt mycket. Tror vi gick igenom varje kroppsdel. Lär ju kännas imorgon..
Blev bla. 15min crosstrainer,10min rodd och 17 min intervaller på bandet. Ben,arm,mage och rygg styrka också.
Fan va vi är duktiga! Beach 2013,here we come!! 
 
När vi var klara så begav vi oss till Ö&B för att handla lite hundmat. Men självklart så blev det lite mer. Hittade ett par super söta små vita ljuslyktor som jag köpte 2st av och sen köpte jag även lite Gainomax bars och dryck. Alltid bra att ha hemma ju. 
 
Snart har jag kört en vecka med LCHF (dock inte super duper strikt) och jag känner att det funkar bra. Sen i onsdags har jag varit stenhård mot mig själv,inte slarvat många gånger alls. Kanske en gång, men absolut inte mer. Imorgon kommer det däremot bli jobbigt då vi ska hem till min kära mormor som fyller år på kalas. Kommer ju bjudas på alla möjliga sorter kakor och tårta. Men jag kommer va hård! Inga kolhydrater här inte.! Kan man få en skål grädde kanske? ;P haha 
 
Planen för idag ser ut som så att jag enbart ska vara hemma och städa,städa,städa. Vädret ute är ju inte precis toppen direkt. Snöblandat regn och grått.. =( Vad hände med solen och våren? 
 
Kaffe och lite tv, sen STÄDA! 
 
 

LCHF..

Vet inte om jag har berättat det, men jag har till 95% börjat med LCHF igen. Försöker avstå från kolhydrater så gott det går, men ibland, som tex på jobbet, så finns det ibland inte så många möjligheter. Lite trist o enbart äta typ köttbullar och vitkålssallad. Men försöker så gott det går och tycker att jag lyckas helt ok. Hemma går det utan problem. Så det är på jobbet det är mest krux med det. 
 
Jag körde ju efter LCHF i slutet av förra sommaren och då körde jag det strikt i en månad och gick då ner ca 4kg. Då tränade jag inget. Så min förhoppning är ju att det ska gå ännu bättre denna gång då jag har börjat träna MINST 3 gånger i veckan. Visst, jag följer det inte till 100% denna gång, men samtidigt så tränar jag betydligt mer nu än vad jag gjorde då. Så det kan ju gå. Hoppas på det bästa. =) 
Mitt första mål är -5kg. Vet att det inte är speciellt mycket. Men grejjar jag det så har jag passerat ett för mig viktigt streck. När det målet är klarat så sätter jag nytt mål.
Sen har jag ju Vårruset som jag och några kollegor ska springa i maj. Det är också ett mål jag har, att ta mig runt det under en spec. tid.. 
 
Så, med tanke på allt detta så kommer jag börja fokusera bloggen mer på hälsa och träning. Kommer dela med mig av mina mål,träning,kost och liknande. Hoppas det kommer uppskattas av er. =) 
 
Ska i ett senare inlägg dela med mig av mina mål som jag har just nu. Så att ni kan följa med på min resa. 
 
Tur att jag får dricka mitt kära kaffe... ;P 
 

Torsdag 11 April 2013

Redan torsdag.. Shit vad veckorna går snabbt nu för tiden.. Fortätter dom gå såhär snabbt så kommer det snart vara sommarlov. 
Idag är jag hemma på order av min tandläkare.. Febern som hon pratade om har nu börjat komma, så jag har proppat i mig 2st alvedoner och ska snart lägga mig i sängen och se lite Skilda Världar.. 
Då jag fortfarande inte får äta fast föda så har jag gjort mig en smoothie. Super god va den också. =) Bra start på dagen.. 
 
Nähe, mer än såhär blir det inte idag. För kommer bara bli flummigt om jag ska sitta och skriva ner olika saker om inte hänger ihop med varandra... ;P 
 
Mot sängen.. eller soffan kanske det blir ;P 
 
 

Onsdag 10 April 2013

Vill ni veta en sak.... ? 
Tanden är borta. Den finns inte längre i min mun. Den kan inte värka mer. Den är BORTA! =) 
Ah, faktiskt.. Va hos min underbara tandis i morse och efter lite diskution pga att jag haft värk i tanden sen senaste gången jag var där så beslöt vi att plocka bort den. Allt för att jag skulle slippa springa där titt som tätt och ha ont. 
När jag väl besämde mig för att göra detta så kom tårarna. Den lugnande drinken jag fått tidigare var som bortblåst och jag började böla. Men jag bet ihop,var strakt och intalade mig själv att " det här klarar jag" Fick 3st bedövningssprutor och en till skvätt lugnande. Jag kände inget, inget mer än att hon höll på och att det spännde i munnen/tandköttet lite till och från. Men poff så var tanden ute och jag kunde pusta ut. 
 
Nu såhär i efterhand så känns det otroligt skönt och jag är nå grymt stolt över mig själv. Nåt sånt här hade jag aldrig gjort för några år sen. 
Är lite öm i tandköttet och det blöder lite. Är trött och har lite feber också. Men annars mår jag bra. Min tandläkare rekomenderade mig att stanna hemma imorgon från jobbet då jag kan bli mer svullen runt munnen och få feber dom två första dagarna.. Så imorgon blir jag hemma, men på fredag ska jag jobba igen :) 
 
Då jag inte får äta annat än flytande fram tills imorgon, så ska jag nu göra mig en varma koppen och kolla på Skilda Världar.. 
 
Snygg va ? Drogad och bedövad/svullen käft... ;P Bjuder på det.. 

Söndag 7 April 2013

Är jag vaken eller sover jag fortfarande?
Känner mig mer död än levande idag om jag ska vara ärlig. Sjuuukt trött och liite huvudvärk. Men vad gör det om 100år? NADA! 
 
Gårdagen var toppen. Startade med lite träning på gymmet med Lisa och kvällen bjöd på god mat och sen trevligt sällskap och lite flytande på vårt kära Plantan. Var en mycket trevlig kväll som slutade med att vi hängde kvar efter stängning och sen fick skjuts hela vägen hem, 
Tack för en mysig och trevlig kväll grabbs! (Jo, jag blev ju ensam brud där i slutet) 
 

Idag väntar en slappar dag. Men inte bara det. Nope, i eftermiddag blir vi hämtade av antingen L eller C för att bege oss ner till Plantan igen och där bli bjudna på käk och se matchen mellan mitt kära AIK och Syrianska FC ! Skulle så super gärna vilja va på plats på Friends arena! Men mina kära småbröder får hejja lite från mig också. Dom ska dit och även gå med några tusen till från Råsunda till Friends arena efter AIKs spelarbuss. Fy helvete vilken stämmning det måste va! Fan va härligt! KROSSA SYRIANSKA!!! FORZA AIK! <3
 
Men först på tur står en god frulle och lite Skilda Världar. Blir nog även en promenad senare.. 
Äggen är klara, vilket betyder att min frulle är klar. 
På återseende gott folk! 
 

Torsdag 4 April 2013

Shit va den här veckan har gått fort! Imorgon är det redan fredag.. Tänk så kunde alla veckor gå såhär fort..Hade inte varit så fel.
 
Imorse, tiidigt imorse vid 06-tiden klev jag och Lisa (Fredriks lillasyster)in på gymmet. Lisa skaffade medlemskap där i går och nu ska hon börja träna med mig. =) Super kul ju! Körde en liten "introduktion med henne och visade henne hur det mesta fungerar..Körde både kondition,ben,armar och mage. Jag känner att jag skulle behöva ett rygg pass, men får ta det på lördag kanske. Då ska vi dit igen. 
Så skönt att vara igång! 
 
Funderar dessutom på att börja med LCHF igen. Har typ redan smygstartat lite med det genom att undvika kolhydraterna. Har inte vart petnoga, men ändå försökt avstå. Nu känner jag mig redo att börja med det igen. Jag såg ju faktiskt resultat sist jag körde det och då var jag inte direkt aktiv med träningen. Nu tränar jag ju minst 3 gånger i veckan, så lägger jag till LCHF så måste det ju nästan ge resultat. Eller? 
 
Imorse när jag kom upp till fritids(som är öppet nu under påsklovet) så låg det ett litet paket på bordet åt mig. Det var en utav mina små flicktroll som hade saknat mig förra veckan och gjort en present till mig. =) Kan man bli annat än lite rörd ? =) Skruttfia, tack för den super fina påskkycklingen! 
 
En kopp te skulle sitta fint nu. En kopp te och tv mys. Jo, men varför inte.. 
 
 
 

Something new..

Då var man hemma igen efter en hela dag med mamsen, lillebror och hans tös Becca. 
Först en sväng till AF med mamma där jag undert tiden strosade runt i butikerna och åkte där ifrån med ett par nya byxor och en tröja...Blev lite lunch också. 
Vi bestämde oss sen för att åka vidare till Bro för att storhandla mat och kolla lite där. 
Hittade äntligen en vårjacka att ha nu i vår. Den passar pefekt att ha på jobbet och till vardags. En lite tunnare typ parkas i beige blev det, och även lite saker till hemmet.
Så nu kan jag pusta ut igen. Nu har jag mina vårskor och min vårjacka (kommer vara snyggast i vår ;P ) , och kylskåpet är full med mat. Nu kan jag dö lycklig. ;P haha ...
 
Det jag ska göra resten av dagen är att ladda upp inför imorgon. Back to work och även ett träningspass imorgon bitti ska jag försöka hinna med. Ska börja med lite middag snart och sen ta mig ett bad. Fräscha till mig lite inför imorgon.. Ska komma tillbaks med stil och glans. Hela jag ska stråla av lycka! =D För jag älskar verkligen mitt jobb och har saknat det under den här veckan som jag varit borta/ledig..Ska krama ihjäl mina små charmtroll.. Ååhh vad jag saknar dom! 
 
 

Tisdag 2 April 2013

Hallå Hallå! 
 
Shit va träiningsvärk jag har i typ hela kroppen, fast mest armarna. Dom är som spagettin och jag kan knappt skriva eller hålla i nåt. Men shit vad jag älskart! Det är så här det ska va efter ett träningspass. Körde en riktig träningsdag igår med 2 träningspass. Ett på morgonen på gymmet, med Elli som sällskap och så sen boxpass på kvällen som verkligen var grymt igår. Nu jävlar börjar man komma in i det och har hittat rätta tekniken..Awsome! 
 
Idag ska jag njuta av min sista lediga dag. För imorgon är det tillbaks till verkligheten igen. Har varit hemma i över en vecka nu och jag saknar faktiskt mina små troll. Dock är det bara fritids denna vecka som är öppet, så det är bara mina fritidstroll jag får träffa. Skol trollen får jag träffa igen på måndag. =) 
 
Ska om en stund i väg med mamma till först arbetsförmedlingen(hon som ska dit) och sen ska vi iväg och storhandla lite. Ska se om jag kan hitta nån fin vårjacka. Vårskorna fixade jag igår. Åkte och bytte skorna jag köpte för en månad sen, då dom gått sönder. Hela sulan lossnade.. =/ Nu blev det ett par fejk converse med lite tjockare sula, som en liten platå typ. Jätte fina.. Tack lillebror för hjälpen! 
 
Bruno mår mycket bättre och igår slutade han med ena medicinen och imorgon är det sista dagen för den andra medicinen. På måndag ska vi tillbaks på efterkontroll för att se så att allt läkt som det ska. Men den där tratten han har på sig är ju inte sådär jätte poppis kanske.. Haha. Skrutten. Så söt i sin lilla rosa tratt.. 
 
Hejsan hoppsan kerstin!! Snart kommer mamma och här sitter jag halt klar..
Ha en toppen dag alla underbara! 
 
CIAO!