Stjärna i kanten *

Ger mig själv en liten stjärna i kanten då jag ÄNTLIGEN satte mig och pluggade lite. 
Inte mycket, men gjorde lite iallafall. Gjorde ett test om basala hygienrutiner och klarade det överförväntan. 9 av 10 rätt på sluttestet. Tjohoo! =) 
 
Nu sitter jag här och väntar på mamsen och lillebror. Tror iallafall att lillebror kommer med. Hoppas det då han åker hem till sitt Linköping imorgon. ='( Men han och hans Becca kommer upp igen på höstlovet, och det är ju om 3 veckor. =) 
Ryktet går om att min kära morbror Anders kommer vara hos mormor när vi kommer dit idag. Super kul ju då man inte träffar honom sådär jätte ofta. 
 
Magen värker. Har gjort det hela morgonen.. =/ Ska ta mig en alvedon och en smörgås så kanske det blir bättre. 
 
 

30September2013

Vilken super helg det blev! =) 
 
Fredagen bjöd på hemma mys med Idol,vuxendricka,tända ljus och god mat. 
Kanske ska tillägga att jag hade en mysdag med min kära mor i fredags också. Var och kollade på en lokal till hennes och vänninans företag och sen blev det en lunch och shopping i Väsby C. Kom hem med ett par byxor och strumpor. 
 
Lördagen bjöd på massa skojj o mys. Jag ringde ner till frissan och bokade tid och nu har jag ca 10cm kortare hår. Behövdes verkligen! Sen på kvällen så var det dags att fira lillebror som fyllt 18. Bowling och middag på O'learys. Var verkligen super mysigt! Trots att jag förlorade stort och kom sist.... Tillomed vår gamla famor var bättre än mig.. ^^ Thi hi.. Äsch, det bjuder jag på. =) 
Efter bowlingen och middagen drog jag,pälsk och lillebror vidare hem hit och senare ner på byn för att fortsätta firandet av lillebror. 
Verkligen en lyckad och mysig kväll! =) 
 
Igår hade vi bara en mys dag. Va en sväng hos Patrik och busade med ungarna,käkade god gulasch soppa som P Gjort iordning och mös. 
Lagade kött och pommes (wok grönsaker för min del) till middag och sen blev det sängen och filmmys. 
Med andra ord så har det varit en riktig mys helg! =) 
 
Nu är det ny vecka och nya tag! Jag MÅSTE plugga, RÅ PLUGGA nu på morgonen och imorgon förmiddag. För imorgon eftermiddag börjar jag min praktik och kommer inte hinna sitta o plugga lika mycket denna vecka. Att Att jag inte lämnat in förra veckans inläming stressar mig ju inte mindre direkt. Har 3st inlämningar nu istället denna vecka pga att jag inte skickade in förra veckans då. 
 
Vid 10.30 idag ska jag,mamma o lillebror åka över till mormor en sväng. 
Så nu måste jag sätta fart med pluggandet!
Kaffe och plugg! 
 
 
 
 

26September2013

Först och främst! 
 
Vad är det för en dag, är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Stichi's födelsedag! Hurra hurra hurraaaa!!! <3
Idag fyller vår frybenta storprins 6år! Shit vad tiden springer iväg, snart kommer han hem med första tjejen och ska ha moppe... ;P Haha.. 
Grattis älskade prins! <3
 
 
Igår hängde jag hela dagen på Centralskolan i en utav förskoleklasserna, och en sak jag lärde mig var att jag ALDRIG ska jobba med yngre barn, spec. inte 6åringar. Super söta o goa, men shit va dom för liv! Va helt slut i skallen när jag kom hem och huvudvärken kom efter bara nån timme arbetad. Nej, tacka vet jag mina äldre små troll. =) 
Men det var super kul att komma dit och mötas av kramar och "jag har saknat dig" ord. Det är sånt som gör en glad. En liten 1a som jag hade i sommras på fritids blev jätte besviken när han fick veta att jag inte skulle vara i hans klass.. Lilla älskling då! 
 
Idag MÅSTE, ja verkligen MÅSTE jag plugga. Börjar känna mig lite stressad. Men sen så komemr ju lillebror upp idag och skulle vilja åka med pappa och hämta honom på centralen senare. Kanske kan hinna med det ändå. =P 
Ska bli så kul att träffa lillebror. Saknat honom på tok för mycket! 
 
Men först blir det lite kaffe och plugg. Lika bra att sätta igång redan nu.. 
 
 

Hitta motivationen!

Den finns inte.. 
Har ingen motivation alls till att plugga just nu. Självdisciplinen är på noll, igen. Det har den varit i snart en vecka. =/ Måste verkligen hitta den igen och sätta fart. Kanske ska komma på nån liten belöning som jag får ge mig själv när jag är klar? Barnsligt jag vet. Men just nu finns inte den där glöden och självdisciplinen.. =( 
 
You can do this Veronica! 

24September2013

God Morgon! 
 
Här sitter jag i sängen med ett glas O'Boy. Blev så sjukt sugen på det imorse och gott var det. Satte precis igång en maskin med tvätt och ska snart ta mig ett litet träningspass. Kanske en promenad. Annars får det bli tränings-dvd'n från Topphälsa. 
 
Idag MÅSTE jag plugga! Blev aldrig av igår då jag kände mig hängig hela dan och i stort sätt bara låg i sängen hela dan. Hade feber och mådde inte alls bra. Så idag tar jag nya tag! 
 
Igår kväll ringde min mobil. Ann från Central var det på tråden som undrade om jag kunde jobba varje onsdag året ut i en utav deras 6års klasser. WTF! Jag har ju praktik VARJE onsdag och torsdag ända fram tills v.48!! Gaaah! Jag ringde och kollade med praktiken om jag kunde byta mina onsdagar till nån annan dag i veckan. men det gick inte. =( Fuck! Hade verkligen behövt dom här dagarna på Central, eller rättare sagt, hade behövt pengarna. Aja, får hoppas på lite extra timmar på praktiken. Sa till Ann att jag mer än gärna hoppar in som timmis när jag kan. Tur att hon är så förstående och att det inte alls blev några problem. Hon förstod att jag måste sköta mina studier. Underbara Ann! 
 
På återseende! 
 
 

23September2013

Hejsan hallå i stugorna! 
 
Då var det dags för en ny vecka med nya tag. Jag har börjat veckan med en liten sovmorgon, en promenad och en god frukost. Nu ska jag om en stund sätta mig och plugga lite. 
 
I lördags var det som bekant Topploppet. Jag tog mig runt på en helt ok tid. Slog tiden jag hade på Vårruset, men hade velat ha en bättre tid. 42min prick blev tiden. Jaja, jag tog mig runt iallafall. =) 
Var kul att träffa gamla kollegor från Central också. Vi är ett underbart litet gäng som nu riktar in oss på Vårruset 2014 ;P 
 
Den här veckan är det ingen skolvecka. Så blir att plugga hemma. Nästa vecka är det dags för praktik. Ska bli skojj. 
Åhh vad jag längtar tills på lördag! Då är min underbara lillebror här uppe för att bli firad. Han har fyllt 18 och på lördag väntar bowling,middag och utgång. Han kommer redan på torsdag och då ska jag krama ihjäl honom. Har inte träffat honom på typ 2 månader..Min lilla gosepöjk! 
 
 
 
 

20September2013

Den här fredagen blev ju inte riktigt som planerat. 
Jag hade precis gjort iordning en kanna kaffe när mobilen ringer. Det var Sandra från Centralskolan som undrade om jag kunde komma och jobba några timmar. Självklart!! 
Så det var bara att dra på mig kläder, hälla i mig en kopp kaffe, slänga på lite spackel och sen iväg. Fick vara i en helt ny klass för min del. Jag har ju typ bara varit på Särskolan, men idag fick jag vara i en "normal" lågstadieklass.. 
Var super kul att träffa alla igen! Träffade mina underbara stjärnor från den klassen jag va i hela våren och sen en massa barn från fritids i sommras.. Fick massa kramar. Fick även förfrågan från den klassen jag va i i våras om jag kan tänka mig att hoppa in nån torsdag när några utav dom ska iväg på kurs.. Klart jag vill det. =) 
 
Åhh blir så glad i hela kroppen att jag kommit igång med jobbandet lite igen.. Verkligen älskar att jobba med dessa ungdomar/barn! Hoppas det blir fler gånger och snart. 
 
Nu ska jag bara ta det lugnt. Kolla på lite Skilda Världar och dricka det där kaffet jag knappt hann med imorse. Ska invänta Pälsk och så får vi se vad kvällen har att erbjuda. Imorgon är det dags för Topploppet, så blir en lugn kväll.. 
 
 

Duktig chey.

Nu känner jag mig duktig. 
Har gjort den där studieuppgiften i vård- och omsrogsarbete som jag försökte komma igång med igår. Den är nu klar och inskickad. Duktig chey! 
För att inte tappa så började jag med en annan inlämning direkt efter att jag skickat in studieuppgiften. Det är bara en sammanfattning, så ingen stor grejj. Ska göra klart den snart, tänkte ta en liten paus först. Hänga lite tvätt o sånt där skojjsigt. 
 
Ibland måste man verkligen leta fram den där självdisciplinen och viljan. =) 
 

19September2013

God morgon!
 
Idag ska jag iallafall försöka se till så att det blir en bra dag. Hoppar över föreläsningen i eftermiddag, men det betyder inte att jag inte måste sitta o plugga. Jojjomensan, hoppade ju över pluggnadet igår och känner att jag verkligen måste ta tag i det idag. Iallafall göra nånting, vill inte börja skjuta upp allt... 
 
Har nu den senaste halvtimmen suttit och lagt in lite ny fräsch musik på luren. Ska ju springa Topploppet på lördag och då måste jag ju ha lite bra och "kom igen" musik i öronen. Det är kasst väder ute idag, men tänkte försöka se till att det blir en liten runda under dan.
 
Man kanske skulle ta och sätta igång redan nu med att försöka sig på pluggandet. Kaffet är ju upphällt och böckerna ligger ju här brevid. Jo, Skärp dig nu Veronica!! Få något gjort!!! 
 
 

Veronica vs. Självdisciplinen 0-1

Kan man ju verkligen säga! 
Idag finns ingen självdisciplin alls hos mig. Har öppnat boken 3 gånger, läst några rader och sen stängt den igen. Känner mig inte alls motiverad idag till att plugga, trots det intressanta och motiverande avsnittet av Sveriges bästa äldreboende i förmiddags. 
Nä, idag är en dålig plugg dag. Tänkte att det då inte är någon ide att sätta mig och försöka, utan istället så har jag plockat lite i köket, tvätten och ska snart bege mig på en promenad med min kära mor och så satsar jag på en bättre dag imorgon. 
 
Gjorde mig stekt bacon och ägg till brunch. Jupp, blev en sådan även idag. jag vet jag är kass som inte äter en ordentlig frukost, men man ska ju inte äta om man inte är hungrig. 
 
På med lite bekvämare promenad kläder och vänta in mamma.. 
 
HEIPA ! 

Kaffe och plugg.

Tog mig upp ur sängen och satte igång en kanna kaffe och fixade lite i köket medans det fick rinna ner. 
Tänkte ju plugga lite idag och började med att se på avsnitt 3 av Sveriges bästa äldreboende. Ett helt fantastiskt program. Verkligen ett program jag rekomenderar. Blir alltid så peppad och mer inspirerad efter att jag kollat på ett avsnitt. Väcker många känslor.. 
 
Längtar tills jag ska ut på min APL (praktik) nu v.40 och sen varje ons-tors i 5 veckor. kommer ha min APL på hemtjänsten här i Sigtuna och ser verkligen fram emot det. Ska bli skojj. =) 
 
Nu måste jag sätta mig med lite studieuppgifter. Men först blir det att fylla på kaffekoppen ;P 
 
 
 
 

18September2013

Det har hänt. För första gången på väldigt länge så somnade jag om efter att ha gått upp med Pälsk vid 06-tiden. skönt som faen att sova lite längre för en gångs skull. Men nu är jag ju ännu tröttare. Haha.. Men en kopp kaffe ska nog ordna upp allt. 
 
Igår var det en hel dag i skolan och e nsuper seg sådan. Känns som att jag lika gärna hade kunnat stanna hemma. lärde mig inte direkt jätte mycket just igår. Lite genomgång bara. Men såklart så fick vi lite mer uppgifter att göra. Ska sätta mig idag med lite plugg. Har inget som ska vara inlämnat denna vecka, men har lite studieuppgifter o lite som ska läsas. 
 
Skulle egentligen ha en datalektion i Vård o Omsorg nu på morgonen, men vi som känner oss säkra med hur allt går till behövde inte komma idag. Vi gick igenom det mesta igår så. Jag stannar hemma idag, imorgon har vi en föreläsning som inte är ett måste att gå på men skulle va kul, kanske. Näringslära. Får se vad jag bestämmer mig för..  
 
Måste ta en alvedon. Känner att en huvudvärk är påväg... =(

School time.

Då var det dags att bege sig då. 
Dock har Anna blivit sjuk så jag får åka själv på dagens lektion. Hoppas hon känner sig bättre imorgon när vi har en hel dag i skolan.. 
 
Ut med hundarna och sen mot bussen. ! 

Brr.. It's cold.

Håller på att frysa ihjäl... Men kanske inte så konstigt när jag har både balkongen och ett köksfönster öppet. =P 
 
Har suttit och pluggat lite och har precis gjort mig iordning för dagens lektion. 
Så nu blir det att bara ta det lugnt fram tills det är dags att bege sig. Vid halv 2 för att vara exakt. Måste få i mig lite lunch kanske. Frukosten blev ju sådär vid 07 imorse.. Lever typ på kaffe nu för tiden känns det som. men kaffe är gott! =) 
 
Vad ska man hitta på till lunch då? Nåt så jag orkar med den 3 timmars lektionen i eftermiddag.. hmm.. Omelett? Jo kanske det. 
 
 

16September2013

Regnet det bara öser ner..... 
Det är grått, regnar och det är ett riktigt höstväder. Välkommen hösten! 
 
Ny vecka, nya tag. Skolvecka för min del och även Topploppet på lördag. En fullspäckad vecka alltså. 
Sitter här med en stor kopp kaffe, Vakna! går såklart på tv'n och jag har tänt lite ljus. En mysig höst morgon. 
Ska sätta mig och plugga lite om en stund. Har Medicin 1 i eftermiddag och kom på igår kväll att det va lite som vi skulle läsa o så. 
 
Helgen har varit helt ok. I lördags stod vi och sålde på baklucke loppis i Väsby och drog in lite cash. ;P Har annars varit en lugn helg. Massa mys. 
 
Får räcka för nu. 
Take care! 
 
Hittade dessa skönheter på bakluckeloppisen. 10:- för båda paren! Asså, det var ju taget direkt. ;P 
 
 
 

Dags för helg!

Sådär, då var veckans inlämning klar och inskickad. Har egentligen en sak till att göra, men den ska lämnas in på tisdag under lektionen och det är en lättare uppgift som jag tänkte göra på typ måndag morgon eller så. 
 
För nu tänker jag ta helg! =) Bara så att ni vet det ;P 
Tänkte börja min helg med att göra mig en lika sen frukost idag som igår. Asså, måste bli duktigare när det gäller det där med frukost. Har slarvat hela veckan. Pluggandet har tagit all min tid på förmiddagarna. Nästa vecka kommer det bli bättre, för då är det skolvecka och då kommer jag automatiskt äta frukost. 
 
Det blir tydligen loppis i Väsby imorgon. Låter ju skojj. Skojj med lite nya ställen. 
Ok, nu börjar min mage kurra lite. Med andra ord, dags för frukost/lunch = brunch ? =P 
 

13September2013

FREDAG DEN 13E GOTT FOLK!!! huhhh... =P 
Haha, nä, jag är inte speciellt orolig för denna dag. Är inte så skrockfull av mig direkt. Men skulle ju inte förvåna mig om något händer bara för det. 
 
Jag har iallafall kickstartat denna fredag med en kopp kaffe i sängen framför Vakna! och helt plötsligt fick jag något ryck och började städa i sovrummet. Dammtorkade och flyttade på lite saker. Har bara golvet och sängen kvar. Men det gör jag senare. Det jag måste göra nu först och främst är att skriva klart min inlämning i Medicin. SEN kan jag hitta på nåt annat. 
Ska slänga in en pw/löparrunda i dagens schema också. 
Insåg nämligen igår att jag ska springa Topploppet nästa lördag.. Det hade jag ju helt glömt bort. Dags att börja träna till det kanske ? =) Ska iallafall bli sjukt kul att springa det då jag ska springa med gamla kollegor från Centralskolan. Saknar den skolan/jobbet nå sjukt mycket. Men inom en snar framtid kommer jag börja på ett nytt ställe som timmis + att jag snart kommer börja "jobba" som kontaktperson åt min gamla Central-elev =) Shoohoo ! 
 
Ja, det är nämligen så att dom igår ringde från en särskola i Märsta (dock inte Central) och frågade om jag var intresserad av att jobba deltid hos dom. Kruxet blev att det här var varje dag mellan kl11-15 och det funkar ju inte riktigt då jag har skola vissa dagar/veckor. Så eftersom att dom ville ha mig så bestämde vi att jag ska vara där som tim vikarie och ska komma dit och "känna in mig i gruppen" i några dagar. Av 38 sökande valde dom mig. =) Super kul ju! 
 
Nähe, här blir det inte mycket gjort. Dags att sätta fart med dagens plugg! 
 
 

Slut i skallen.

Skulle man kunan säga. 
Har suttit sen typ kl 9 och knåpat ihop uppgift 2 i Medicin. Glömde tillomed frukosten, så fick bli en brunch vid 12.30 istället. Det lite "roliga" är att jag inte ens varit hungrig.. 
Jaja. Nu är jag iallafall klar med hälften utav arbetet. Har skrivit om 2st sjukdomar och har nu bara läkemedel kvar att skriva om. En fråga på det. Vart fan hittar man info om läkemedel när det inte står i boken ? 
 
Nä, orkar inte mer pluggande idag. Ska slänga mig på soffan och glo på tv nu. 
 
over and out! 

12September2013

Sådär ja, då var min vardag och mitt liv komplett igen. Jag har mitt kaffe. =) 
Slängde ut kaffemaskinen och drog fram kaffebryggaren, till min lycka kom Pälsk hem med bryggkaffe igår när han kom hem. Så imorse vid 7 tiden gjorde jag iordningen en hel kanna med kaffe. Inne på 2a koppen nu. 
Tänk va glad man kan bli av lite kaffe. Nu kommer det gå lättare med pluggandet. 
 
Appropå pluggandet... Fick mina resultat av mina första inlämningar i Medicin 1 och Hälsopedagogik igår. På uppgift 1 i Medicin fick jag ett D (som motsvarar ett G+ i min värld) och på uppgift 1 i Hälsopedagogik fick jag ett C (ett VG) ! Asså tyck att jag är löjlig, men jag blev typ överlycklig av det där C'et ! Har aldrig varit en plugghäst och har typ alltid fått G (godkännt) på inlämningar och prov, nu drar jag till med ett C (VG) på FÖRSTA inlämningen! =) Asså, jag är faktiskt stolt över mig själv och blev nå sjukt peppad på att bara ge gärnet nu med pluggandet. Ett D (G+) är också bra förstås. Blev ju godkännt iallafall. =)
 
Sånt här gör mig så sjukt peppad! Ska snart sätta igång med att göra klart Uppgift 2 i Medicin och hoppas där på ett lika bra resultat. 
 
Ska försöka klämma in lite träning idag också. Om jag inte hinner nu under dan så blir det iallafall en löparrunda i spåret ikväll med Pälsk..
Nämen, kom på nu att jag inte ätit nån frukost än. Men är inte ens hungrig. Måste va kaffet som mättar. Får nog bli en brunch lite senare istället. För nu ska jag sätta igång med pluggandet. Fylla kaffekoppen, slå igång musik och dyka ner i Medicin boken. 
 
 
 

11September2013

Sitter här och vräker i mig min frulle. Kvarg med musli och kanel fick det bli denna morgon. 
Tog mig en "sovmorgon" idag och låg kvar i sängen till ca 8.30. Då steg jag upp och körde ett intensivt träningspass. Lite hopprep, gummiband, plankan, situps, rygg/mag/benövningar och självklart en jägarvila som avslutning. =) Efter det lilla träningspasset drog jag på en ansiktsmask och ställde mig sen i duschen där det fick bli lite kroppspeeling och fotvård. En lång härlig dusch. 
Har med andra ord haft en riktig mysmorgon men ändå fått mycket gjort. Duktig tjej! =) Nu ska jag bara äta upp min frulle och sen blir det att dyka ner i skolböckerna så jag blir klar nångång. Satt igår och skrev om diabetes och ska idag börja skriva om en annan vanlig sjukdom. Har bara inte kommit på vilken än.. =/ Några förslag? 
Måste börja kolla på våra andra uppgifter som ska vara klara till nästa vecka också. Det är lite som ska läsas eller kollas på, så inga jätte stora uppgifter. 
 
Föresten. Trodde att jag skulle slippa praktiken den här terminen då jag redan varit på ett äldreboende, men igår ringde en dam från skolan och sa att jag har fått en praktikplats. På Sigtuna Hemtjänst blir det. Ska bli kul. Alltid kul att komma till nya ställen, och har jag tur kanske jag kan få in en fot där och börja jobba lite extra, det hade ju inte varit helt fel ;P 
 
Vill dessutom idag tillägna mina tankar till dom som föll offer och deras anhöriga under World trade center attacken för idag 12 år sen.. Även tankar går till Anna Lindh som idag för 10år sen mördades. =( 
R.I.P

Träningsmorgon.

Så, då har jag varit duktig denna morgon. 
En promenad/pw på 2.5km blev det. I dimma dessutom, men var ganska skönt promenad väder.
Nu när jga kom hem tog jag fram min lilla yoga matta och körde lite situps,plankan,hopprep, gummiband och avslutade med en "jägarvila". Ett kokt ägg efter det. 
 
Nu tänkte jag sätta mig och plugga en sväng innan min kära vän Madde kommer förbi. =) Antar att hon ska det iallafall. Lät som så. =) 
 
 
 

9September2013

God Morgon! 
 
Måndag morgon. En dimmig och kall sådan. Dessutom en mensvärk from hell! 
Borde vara på väg mot skolan just nu och ha information från MAS:en, det som blev inställt förra veckan, men då jag har sån sjuuuk mensvärk så hoppar jag det idag. Är inte obligatoriskt att gå på detta så. 
 
Helgen har flytit på. I fredags gjorde vi tacos och bara mös här hemma, lördagen spenderade vi på loppis. Försökte få lite sålt, men gick inte så jätte bra den här gången. Nästa helg kör vi på en större loppis i Väsby istället. I lördags kväll var det grillning och vissa satt och käkade surströming(!). Fy bubblan va det luktade!! Jag hade tänkt att smaka, men den där vidriga lukten gjorde mig inte alls sugen.. USCH! Jag höll mig till mitt kött och min sallad. =) 
Igår pluggade jag och så rensade vi ur lite ur förrådet. Gjorde en super god kycklingsallad till middag. 
 
Har precis ätit två finncrisp med kokt ägg och dricker just nu en Froosh smoothie. Tänkte om en stund ta mig en promenad och ett litet träningspass här hemma. Ska annars spendera dagen hemma. Plugga lite och allt det där vanliga. 
 
På återseende! 

5September2013

Hej! 
Ber så hemskt mycket om ursäkt för att det inte dök upp något inlägg på hela dagen igår. Men jag hade fullt upp med mitt pluggande och satt i stort sätt hela dan med studieuppgiften i Hälsopedagogik som ska vara inlämnad den här veckan. Nu är den klar och inskickad, men dessvärre måste jag börja kolla på uppgifterna i Vård- och omsorgsarbete idag. Dom ska visserligen vara klara v.38, men för att slippa stressa nästa vecka, när det dessutom kommer en uppgift i medicin 1 också, så börjar jag kika på det lite idag. Bättre att vara ute i god tid än att behöva stressa.
 
Idag fick det bli frukost i sängen. Känner mig hängig, nere, sjuk och har gjort det i snart 3 dar. Ont i hela kroppen och har typ ingen kraft alls till nåt. Är trött och känner mig bara nere. =( Kan ha att göra med att dom veckorna vi inte har några lektioner så sitter jag bara här hemma och pluggar i stort sätt hela tiden. Har ingen att prata och känner mig faktiskt ensam. =( Men jaja, det går väl över. Är väl den klassiska höst deppen som slår till. 
Suck! 
 
En promenad kanske inte vore så dumt. Då får jag ju frisk luft samtidigt också. Känner mig så instängd här...
 
 

Trött chey.

Kan man ju säga. Blev för nån timme sen sjukt seg och trött. Blev lite piggare när mamma kom över en sväng, men nu känner jag bara för att gosa ner mig i soffan med en kopp kaffe. Om jag bara kan få igång kaffemaskinen. Den verkar leva sitt egna lilla liv idag.. Hmm 
 
Nä, mot soffan!  Snark!

Lchf pannkaka.

Gjorde en super smarrig lchf-pannkaka till lunch. La även en klick av tonfiskröran jag gjorde till frukost i morse på och det smakade himmelskt. Blev som en Crepes.. 
Tänkte att jag ska dela med mig av receptet. =) 
 
Ingredienser: 
1ägg
1msk fiberhusk
1dl mjölk
1dl vispgrädde (ovispad såklart)
salt

Gör så här 
Blandar ihop äggen och fiberhusken och låter det svälla en stund, blandar sen i resten och steker i en liten stekpanna på medelvärme. Går även finfint att grädda i våffeljärn.
 
Verkligen super gott och man kan äta det både till frukost,lunch,middag och mellis. Gör det till en crepes och ha i någon fyllning eller ät den med grädde och frysta bär.. 
 
 
 
 

3September2013

Jaha, det var den "ligga och dra sig i sängen"-morgonen det.... Hade planerat att ligga kvar i sängen och mysa med mina små fyrbenta prinsar fram tills kl 9 då Vakna! var slut. Men nej nej, vad gjorde jag? Jo, jag gick upp och började fixa med tvätten. Vikt/hängt tvätt och slängt in en ny omgång i maskinen. Har även rensat bland mina underkläder och lagt alla rentvätt i en stor hög på sängen. Jag är verkligen expert på att vika rentvätten och sen bara lägga de i en hög på vår byrå i sovrummet. ^^ Nu är högen ganksa stor så tänkte ta tag i den idag. 
Ska även sätta mig och plugga endel idag, men annars inge spec. Bara vara hemma och göra det jag känner för. Men känner att det nog kommer bli en plugga dag idag. 
 
Håller på och kokar 2st ägg, men vet inte riktigt vad jag ska göra med dom sen. Kanske bara äter dom som dom är eller så blandar jag ihop en tonfiskröra till det. En kaffe blir det iallafall. Självklart! 
 
Usch va hungrig jag blev helt plötsligt... Tur att frukosten är på ingång. Sen blir det att gosa ner mig i soffan framför tv'n en stund innan jag gräver mig ner i skolböckerna. 
 
 

Måndag förmiddag.

Jaha, men det var ju trevligt. Åker till skolan för att ha den där informationen och vad sker? Jo,människan som skulle komma och hålla informationen hade missat det här tillfället helt och blev tvungen att avboka. Så det blidde ingen information idag och vi distans elever som var där fick åka hem igen efter 10 min. Typiskt! Aja, fick bli en lugn förmiddag hemma istället. 
Gjorde mig en "brunch", äggröra med stekta champinjoner och tomat och keso, kollat 2 avsnitt av Skilda Världar, sökt ett jobb  och kollat lite på försäkringar till våra små prinsar. 
Nu tänkte jag göra det där vanliga. Fixa med tvätt,disk och plocka lite här hemma, sen blir det nog att kolla lite på veckans inlämningsuppgift i Hälsopedagogik. Lika bra att börja i tid så jag slipper stressa i slutet av veckan. 
 
Så nu blir det att slå på lite musik och sätta igång med dagens sysslor. =) 
Slänger upp två bilder från helgen btw. En helg som har spenderats med nära och kära och storhandling i Bro. 
 
 
 
 

2September2013

Idag är det inte bara en vanlig måndag. 
Det är lillebror MARTINS 18årsdag!!! =) Stort grattis till dig underbara och bästa lillebror! =)
 
Sådär. Har gjort mig lite frukost bestående av rysk yoghurt med Paulins musli. Super gott och en bra och stadig frukost. Ska om ca en timme bege mig mot bussen och åka på nån information från MAS i skolan. Har ingen aning om vad det är, men blir säkert intressant. 
Igår skickade jag in min första inlämningsuppgift och det tog ca 3 min innan jag klickade på "skicka knappen". Så sjukt nervös för hur det ska gå. Scary like hell! 
Idag ska jag börja med nästa inlämning. 
 
Gårdagskvällen blev lite annorlunda. Jag och mamma spenderade den på Universitets djursjukhuset med vår lilla Bruno. Han började bli häning redan i lördags morse. Tappade matlusten,verkade ha ont någonstans och mådde inte alls bra, så vi åkte till veterinären. Det visade sig att han förmodligen slagit i ryggen och därför inte ville räta upp ryggen,bajsa eller äta.. Han fick en smärtlindrade spruta och verkar idag må bättre. Så skönt at tdet inte var nå allvaligare... 
 
Nej gott folk, här har jag inte tid o sitta o dega. Måste göra mig iordning. 
 
Ha d!