21September2012

Jaha, o så har det hänt igen. Gått alldeles för lång tid sen sist. Men så får det va.
Idag är det fredag och planen var egentligen att jag och min underbara Karl skulle ut med en gammal vän o hans tjejpolare. Men så blev inte fallet. Istället så ligger jag här i sängen, klockan är snart 22.00 och Pälsk sitter vid sin dator och kikar. Det fick bli en hemma kväll istället. Pälsk var iväg och köpte oss lite gott tidigare bestående av små godis.
Kvällens egentliga planer är framskjutet till imorgon.

På jobbet går det super och jag trivs fortfarande som fisken i vattnet. Helt fucking jävla awsome! Hoppas det blir massa mer tider där nästa vecka.

Har börjat känna av halsen lite igen. Men med lite varmt te så vet jag ju att det går över.

Just ja. Idag har vi fått en ny familjemedlem. En på 4 hjul sen här gången. Jojjomensan. En BMW kombi nånting står nu i vårar garage. Är inte så jätte duktig på det där med bil märken o så, men vet att det är en årsmodel -00 iallafall, o så är den svart. Skit fin är den. Eller ja, den duger. :)

Nej gott folk. Nu ska jag bläddra lite i min H&M katalog som jag fick hem i brevlådan idag och sen ska jag nog faktiskt sova. Börjar bli lite trött.

Tack o bock för denna gång!

Bruno säger god natt också...


10September2012

Hejsan hallå!

Måste säga det att det har varit en ganska så krasslig dag idag. Som jag skrev igår så har jag åkt på världens dunder förkylning, men jag trotsade den idag och begav mig till jobbet ändå. Tycker ju så sjukt mycket om mitt nya jobb så ville ju inte stanna hemma. Fast nu såhär i efterhand kanske jag skulle ha stannat hemma iallafall. För det har varit jobbigt. Jobbigt med andningen och varit helt seg i kroppen. Promenaden på elevernas idrotts lektion var ju kanske inte det bästa heller.
Men som en gåva från ovan så är det imorgon friluftsdag för skolan och den slipper jag vara med på. Sen på onsdag så är det studiearbete och då är jag ju automatiskt ledig. Så 2 dagars ledighet står på tur och det kom perfekt. Hade ju gärna jobbat, men med denna förkylning så känns det skönt.

Ska passa på att kurera mig ordentligt dom här dagarna och jag har redan börjat.


9September2012

Goddag i stugorna!
Nu har det gått ett tag igen sen senaste inlägget. Men det är så mycket som har hänt så jag har inte haft tid.
Vad har hänt då? Jo det har varit mamma och pappas 50+50års fest, som blev lyckad. Sen så har jag börjat jobba igen.:) jojjomensan... Fröken har gått och fått sig ett jobb och fröken är just vad jag blivit. Typ. Började iallafall i onsdags att jobba som timmis på Häggvik gymnasium. Det är en gymnasiesär skola och onsdag,torsdag och fredag förra veckan var jag i en super härlig klass. Ska även vara i den här klassen hela kommande vecka. Trivs verkligen skit bra och tror jag kommer bli kvar på det här stället länge :)

Men typiskt nog så åkte jag i fredags på världens dunder förkylning. Så nu i helgen så har jag kurerat mig här hemma i hopp om att jag imorgon ska vara kry. Just nu är det bara hostan och lite halsont kvar. Hoppas det är bättre imorgon så jag orkar med dagen med "min" underbara klass :)

Pälsk skriker efter telefonen, Så lika bra att ge honom den.

Ha d!