Gott Nytt År!

Nu har jag bara en sak att säga...
GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA UNDERBARA DÄR UTE !
Hoppas ni alla får en toppen kväll!
Hörs nästa år!!
Skickar en nyårs puss till er alla !

Inför kvällen..

Medans jag nu sitter här med en ansiktsmask så hade jag tänkt att blogga lite.
Ska strax in i duschen,sen locka håret och göra mig iordning för kvällen.
När jag och mamma var och handlade hittade jag ett par jätte fina treggings,en fin ny bh och en super fin ring. Lägger upp bilder sen. Tänkte ha allt på mig ikväll. Frågan är bara vad jag ska ha till tregginsen och allt? Hmmm... Blir att rota i garderoben sen.
När jag är klar tänkte jag sätta mig och göra års sammanfattningen. Hinner inte det nu.
Masken ska av om 5 min.

Löftet är klart. Tror jag iallafall.
Blir att sluta med onyttigt och träna mer. Ska göra ett träningsschema som jag ska följa varje dag. Tråkigt löfte, jag vet. Men det är det jag kommer på och känner själv för!
Nej, nu dags att ta bort masken och hoppa in i duschen.
Senare......

31 December 2010.

Så har vi kommit till sista dagen på detta år.
Tänkte göra en liten årskrönika senare idag och sammanfatta mitt år. Men hinner inte det just nu.
Ska iväg med mamma till Väsby C och handla lite. Vi åker nu vid 12.
Vädret är verkligen inget att klaga på idag. Strålande sol och klarblå himmel. En perfekt sista dag på detta år. =)
Hinner inte skriva mer just nu.. Ska ut med Stich och hänga Pälsk´s tröja på tork innan jag åker. Lär få i mig nåt i magen också..
Hörs senare när jag kommit hem.
GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA DÄR UTE ! =)

Only a few hours left!

Jaha, då satt man här igen då.
Besöket hos morbror gick bra. Han har börjat prata mer och nu börjar man höra lite mer av vad han säger. Nästan ialf. Usch, tänkte på hur jobbigt det måste vara att verkligen försöka prata men ingen förstår iallafall. Frustrerande. Stackarn..
När vi gick så gav jag honom en kram och puss på kinden. Då tog han min hand och pussade på den. Älskade morbror! Fortsätt vara stark!!

Nu är det bara ca 29½ timmar kvar på detta år. Känns så sjukt. Har inte ens kommit på nåt löfte för nästa år. Eller jo kanske.
Sluta äta godis o sånt och börja träna mer.
Sluta röka vore ju också nåt, men där är jag redan på god väg. Duktiga jag.
Nä, jag vet faktiskt inte vad jag ska ha för löfte. Ska försöka komma på nåt under natten och berätta imorgon om jag kommit på nåt.
Kvällen imorgon ska vi tillbringa hos familjen Holmgren/Tjernberg med Anna,Sebbe och tjejerna. Vi ska laga nåt gott o äta och sen bara ha det mysigt. Kanske skjuta lite fyrverkerier o så.. Ska bli mysigt.
Måste göra mig nåt att äta nu btw. Pälsk jobbar sent idag igen. Eller ja, han har slutat, men är i nya garaget med pappa och Sebbe.
Kommer väl senare ikväll.
Höres!

I have boring!

Tvätten är vikt,frukosten är äten, Stich har fått gå ut och jag är redo för att åka.
Det jobbiga är bara att mamma inte kommer förräns runt 13.30 tiden och hämtar mig med mormor. Är ju ca 2 timmar kvar tills dess.
Vad ska jag hitta på under tiden?
Har sett ett avsnitt av Tre Kronor, men tror bara jag kommer somna om jag ser ett till.
Kanske ska ta mig en powernap innan vi åker? Är ju faktiskt sjukt trött.. Hmm..
Träna lite med gummibandet kanske ? Njä, det orkar jag inte just nu. Tar det när jag kommer hem. ^^
Tror det får bli en kopp kaffe till och lite plock här hemma. Eller ett avsnitt av Tre Kronor..
Har man tråkigt så har man ..

30 December 2010.

Morgon!

Så var det bara idag och imorgon kvar på detta år då.
Tycker det har varit ett väldigt bra år. Massa skojj som har hänt. Men det har gått fort det här året.

Sitter här i soffan och vet inte om jag vaknat riktigt än. Känns som att jag fortfarande sover. Men efter en kaffe så kanske jag vaknar till liv. Brukar va så.
Idag ska jag åka med mamma och mormor och hälsa på morbror Gunnar på sjukhuset. Han ligger ju på Akademiska i Uppsala nu, vilket betyder närmare för oss. Dock inte för mormor, men hon åker färdtjänst till oss och sen med oss i vår bil till Uppsala.
Hoppas han ser lika "pigg" ut som i tisdags när vi var där. Han kanske rent utav kan säga lite mer ord. =) Men tänker inte hoppas på för mycket, för då kommer jag bara bli besviken.
Skulle behöva handla lite idag och inför imorgon. Eller kanske kan ta det imorgon när Pälsk är ledig.
Nä, KAFFE!!!

Prickfritt!

Fan va jag är duktig på att besikta bilar asså!
Först fick vi komma in 20 minuter tidigare och sen så gick bilen igenom prickfritt. Var bara nån positions lampa som var trasig, men inga andra fel eller anmärkningar. Weei! =)
Jag och mamma tog oss en middag på Max i Enköping. Var riktigt gott.
Nu har jag för en stund sen duschat och satt igång en maskin tvätt. Ska nog göra mig lite te om en stund och sen hänga tvätten.

Heipa Hej på en stund!

Bil doktorn nästa!

Nu ska jag strax ge mig iväg med mamma till besiktningen i Enköping med våran bil.
När jag var liten sa jag alltid bil doktorn till det. Haha..
Kom på nu att jag inte ätit nån frukost än. Har inte varit hungrig. Får ta mig en smörgås nu innan vi åker.
När jag kommer hem ska jag tvätta.
Håll tummarna nu för att bilen går igenom ! =)
Bjuder på denna också.
Måste ju testa webcamen som sitter i datorn...

29 December 2010.

God morgon folket!


Är så äckligt trött idag så jag lätt skulle kunna gå och sova nån timme till. Men kände att jag inte kunde sova längre. Har endel  att göra idag.
Måste fixa upp här hemma sen julafton. Står fortfarande saker från julafton framme. Men borden är iallafall undan plockade nu, men julklapparna vi fick och massa små plock ligger fortfarande på samma ställe. Så det ska jag fixa med idag.
I eftermiddag vid 15 tiden ska jag och mamma åka iväg till Enköping och besikta våran bil. Hoppas den går igenom prick fritt, men det gör den väl så klart inte.
Måste tvätta nån maskin idag också, och plocka upp i sovrummet.
Jag har som sagt endel att göra idag. Men först måste jag få i mig lite frukost och en kopp kaffe.
Höres o synes senare folks!

Lycka !

Det var knappt att jag och mamma hann fram till KS(Karolinska sjukhuset) och morbror innan han förflyttades till Uppsala och Akademiska. Men vi hann vara där i ca 20 minuter innan ambulansen mot Uppsala kom för att hämta honom.
Måste säga det att det inte alls var som jag trodde. Var nästan lite rädd för hur han skulle va. Att jag inte skulle klara av det, men när jag såg honom så släppte oron och jag gick fram till honom och han ville genast hålla mig i handen. Han mår nu bättre än vad han gjort. Han har börjat små prata lite och fick fram lite ord när vi var där. Så skönt att se att han går mot bättringsvägen. Hoppas det fortsätter såhär bra nu. Men min morbror är stark, han kommer klara det här. Älskade morbror!
När han såg mig så log han och det kändes otroligt kul att han blev glad av att se mig. Blev lika glad över att se honom. Han skrattade hela tiden.
På torsdag ska jag och mamma åka till honom igen, men den här gången till Akademiska och hälsa på honom. Hoppas mina bröder kan följa med då kanske.
Nu hade jag tänkt och bara ta det lugnt. Pälsk är hemma runt 20 tiden ikväll så har några timmar att fördriva innan han kommer hem.

Gårdagens shopping.

Lovade ju att lägga upp bilder på det jag shoppade igår.
Nu är kameran laddad och bilderna är in lagda.
Svart topp,New Norker,75:-
Svart linne med nitar,New Yorker, 49:-
Munktröja,New Yorker, 99;-
Harem byxor,New Yorker, 79:-
Lång kofta/tunika,HM, 150:-

Nu ska jag göra mig klar och sen åka mot morbror på sjukhuset.
See Ya All !

28 December 2010.

God morgon!


Är uppe tidigt idag. Egentligen hade jag kunnat sova nån timme till, men kände för att gå upp med Pälsk när han gick.
Vi halv 11 kommer mamma och hämtar mig. Ska åka och hälsa på morbror på sjukhuset idag. Vi ska hämta upp Inger,hans ex fru innan på arlanda då hon också ska följa med och hälsa på honom. Mormor ska med också.
Kommer nog kännas konstigt att se honom i det skicket han är i just nu. Men ska nog gå bra. Ska sätta mig och prata lite med honom. Inte för att han kan svara, men iallafall. =)


Sitter och kollar på Scooby-Doo på tv. Var längesen jag såg det. Lite nostalgi faktiskt. Haha
Hörs senare.

Slappt...

Nu är jag mätt i magen och färdig shoppad för idag .
Hittade en del fina saker som kom med mig hem . Men batterierna i kameran är slut så får vänta tills imorgon med att lägga upp bilder på det jag köpte.
Jag har ca 170 kr kvar på mitt presentkort på New Yorker, så blir nog en sväng förbi där imorgon efter att jag och mamma varit och besökt morbror.
Hittade en munkjacka,en topp,ett linne,ett par mjukis byxor och en super fin kofta som nu bor hos mig. Är helt nöjd med mina köp.
Var mysigt att gå runt med Anna och mamma. Elina och Alexandra också förstås. Mamma agerade lite barnvakt medans jag och Anna kollade i affärer. Tackar. :)


Pälsk jobbar sent idag. Vet inte när han kommer hem. Så det blir en slappar kväll med Stichi. Tror jag ska kolla på nån film eller så. Fick Bring it on-Again filmen av mamma i julklapp. Har sett den några gånger redan men kan lätt se den igen =)
Mjo...
Heipa!

Mot mellandagsrean!

Nu ska jag strax bege mig mot Väsby centrum med mamma,Anna och prinsessorna.
Mamma ska komma nu vid halv 12 och hämta upp mig. Då åker vi och hämtar upp tjejerna Holmgren/Tjernberg. Ska bli super mysigt.
Fick presentkort av Pälsk på New Yorker 500kr som jag tänkte shoppa lite för idag. Skulle behöva en tjockare tröja eller kofta. Har typ ingen varmare sån. Så ska se om jag kan hitta nån. En ny bh skulle jag behöva också.
När jag kommer hem så hade jag tänkt och lägga upp lite bilder från julen och det jag hittade idag på rean.

Just ja. Min mamma ringde och berättade för en stund sen att Morbror Gunnar mår tydligen bättre. Han hade fått gå upp och duscha och hade då försökt säga att han frös. Han hade tydligen fått fram nåt ord där. =) Såna nyheter blir man glad av att höra. Forsätt kämpa nu Morbror. Du grejjar det här! =)
Men gud, här har jag inte tid att sitta. Måste ut med Stich innan mamma kommer.
höres senare!


27 December 2012.

Först och främst vill jag säga
GRATTIS TILL MINA UNDERBARA FÖRÄLDRAR SOM FIRAR 21ÅR I BRÖLLOPSDAG IDAG ! =D

Såå... God morgon!

Har tagit mig en sovmorgon idag. Men när jag vaknade så gick jag upp och tog mig en dusch. Ska göra mig lite frukost snart som idag kommer bestå av julmat. Tar den aldrig slut ?! Tycker vi fortfarande har lika mycket i kylskåpet som vi hade på julafton.. =/
Gårdagen hos mormor blev jätte mysig. Fick en jätte fin tub halsduk av mormor och vi åt gott. Var kul att träffa mina kusiner. Inte varje dag man träffar dom.
När folket skulle åka till sjukhuset och hälsa på morbror så stanna jag hemma hos mormor och tog hand om disken. Tobbe och Sebbe, mina två kusiner stannade också kvar. Dom skulle åka och hälsa på sin pappa/min morbror idag.
Bestämde mig för att jag ska åka med mamma och mormor nu i veckan och hälsa på honom..Tror det kommer kännas rätt att göra det.
Idag ska jag jag iväg med mamma,Anna + tjejerna(Elina och Alexandra) och shoppa på mellandagsrean. Weei.. Åker vid 12, så kanske hinner skriva innan dess.
Nä, nu är jag hungrig!!

Mormor nästa.

Nu åker jag med mamma och mina kära bröder mot mormor för att äta god mat,dela ut julklappar och träffa kusinerna. Skulle vilja åka och hälsa på morbror på sjukhuset, men tror inte jag skulle klara av att se honom i det skicket han är i just nu. =(
Men tänker på honom iallafall.
Mormor, här kommer jag ! =)

Mot Abrahamsberg och Mormor <3

26 December 2010.

Vill ni veta en sak ??
Vi har skaffat ny dator !!! =) Weeei...

Igår åkte vi ut bland resten av galna shoppare och köpte oss en ny dator. Den här gången fick jag som jag ville. Det blev en laptop denna gång. Så mycket smidigare tycker jag. Blev en Packard Bell från Media Markt. Där var det nå sjukt med folk. Vi stod i kö i säkert 1 timme.. Haha, var lite smått galet..
Julen då ? Jo den har varit toppen. Jätte mysigt med massa mat och julklappar. Tomten kom på besök på julafton också. På Julafton hade vi min familj,Pälsk´s pappa,Anna med sin lilla familj (Elina,Alexandra o Sebbe) och sen Lisa. Så det var fullt hus här. Men mysigt hade vi.
Igår var vi efter vår shopping hemma hos farmor och åt ännu mer julmat och fick julklappar.
Idag väntar mormor..
Lovar att jag ska lägga upp lite bilder på det jag fick sen. Orkar inte göra det nu .
Julen har varit toppen, men trots det även lite tårar och oro. Min underbara morbror fick nämligen dan innan julafton en stroke och hjärnblödning. Så mitt i all julmys så har det funnits en oro.
Idag ska vi som sagt till mormor och dit kommer även mina kusiner. Tycker så synd om dom och mormor. Men dom är alla starka och Morbror Gunnar kommer grejja det här. Han är lika stark han!!
Ska krama om mina kusiner så hårt jag bara kan och säga att det kommer gå bra..
Min älskade morbror! Snälla, lämna oss inte!


Nu hade jag tänkt plocka lite här hemma. Syns att det har varit nånting här. Står  glas och ligger saker överallt.
Vi hörs senare kanske.

GOD FORTSÄTTNING PÅ ER ALLA !

Julbord nästa!

Nu är jag klar för att bege mig.
Tror jag bytt kläder ca 5 gånger. Nu får jag ta det jag har på mig. Inget märkvädrigt,men får funka.
Magen börjar kurra redan nu efter mat. Så ska bli gott när vi äntligen är framme.

Det är btw sviiiiinkallt här. Både ute och i lägenheten. Tror faktiskt att jag ska ta på mig ett par extra strumpor nu när jag ska ut i kylan. Vi ska ju åka tåg o buss också, vilket kan betyda förseningar och väntan i kylan. Så ska packa ner mina vantar och en mössa. Har då ingen lust att frysa ihjäl såhär 2 dagar innan julafton.

Nä, nu ska jag fixa det sista.
Vi hörs när vi hörs!

GOD JUL!

Det här är vad vi har att se fram emot om bara nån timme.

Kaknästornets julbord!


22 December 2010.

Nu undrar ni säkert vart jag hållit hus dom senaste dagarna.
Jo för det första så jobbade jag ju hela helgen,för det andra så har vår dator nu lämnat oss för gott. Han orkade inte mer. Så nu är vi datorlösa. Har fått låna över mammas laptop tills idag, för sen imorgon och under julen kommer jag inte ha tid att sitta här iallafall.
I mellandagarna ska vi ut och kolla efter en ny dator. Blir nog en laptp den här gången. För verkar som att jag fått över Pälsk på min sida om att en laptop är smidigare. ;P


Idag är jag uppe med tuppen. För klockan 12.00 kommer min far och hämtar mig och ska köra mig till Cafét. Men ska inte jobba.. Nej, det är så att vi ska iväg och käka julbord Kaknästornet. Min ena chef äger tydligen resturangen där på Kaknäs. Eller nåt sånt. Så klockan 13.04 ska vi ta tåget från Märsta. Ska bli så mys. Mitt första julbord med ett jobb.
Ska äta tills jag spricker. =P Haha...

Innan jag åker måste jag leta fram några kläder att ha på mig på julbordet och sen så hade jag tänkt o städa lite inför julafton. Måste ta lte idag. för annars kommer jag aldrig hinna. Imorgon kommer jag vara för stressad av att handla maten och dom sista julklapparna. Så om jag hinner idag så ska jag ta en sväng om med dammsugaren.

Men nu ska jag göra mig lite frukost. Hörs kanske senare, annars säger jag redan nu

GOD JUL PÅ ER ALLA ! =D

Första klappen(arna) avklarade!

Fick med mig min kära far till Väsby Centrum för att fixa lite julklappar.
Tanken var att jag skulle hitta nåt till Pälsk, men när vi gick därifrån så hade jag en varsin julklapp åt mina två bröder + en(två) till pälsk.
Så måste ju säga att jag varit lite duktig.. ^^ Men har trots det typ mer än hälften av klapparna kvar.. Hur ska jag hinna? =/
Köpte även lite omslagspapper och lite stjärnor att hänga i granen. Om jag inte säger nåt så märker nog inte pälsk att jag bytt ut några av hans röda kulor mot mina silvriga stjärnor ^^ Thi hi..
Vill att pälsk ska komma hem nu. Vill åka ut till Madde och Patrik och titta på bebben.
Det har jag ju glömt bort att berätta! I tisdags tittade hon ut. Madde och Patriks lilla tös. Allt gick toppen och det är en stor tjej som kommit ut till oss. Julia ska hon heta. Åhh!! Måste ut till dom ikväll och gosa lite med henne. =D
GRATTIS TILL ERT UNDERVERK! =)

17 December 2010.

God *gäsp* Morgon !

Tror jag sovit sammanlagt max 3.5 timmar inatt. Har sprungit upp och druckit vatten,kissat,legat i sängen och snurrat hela natten. Sista gången jag var uppe och kollade på klockan var 04.36, klockan 05.50 gick Pälsk´s alarm igång.. Men den här morgonen gick jag inte upp när han gick. Jag la mig i sängen igen och satte igång tv´n. Kollade på VAKNA! en stund, men när jag kände att jag inte skulle kunna somna om så gick jag upp. Nu sitter jag här i vardagsrummet och kollar på VAKNA!. Åt lite fullkorns skorpor för en stund sen.
Tror jag bara ska ta det lugnt idag. Kanske ta ett pass på motionscykeln, men får se om jag orkar. Måste lösa problemet med ett större bord och stolar till julafton. För som det är nu så kommer vi få sitta på golvet o äta. För tror inte 10 vuxna och 2 barn för plats vid ett barbord som har plats för 4st... ?
Så ska se om jag kan lösa det problemet idag. Pappa kanske kan hjälpa mig.
Nä, ska lägga mig i soffan nu och se klart på VAKNA!



1 Vecka kvar nu =)

Städryck.

När jag får mina städryck så gäller det att passa på, för dom rycken växer inte på träden direkt. =P Haha..
Så nu har jag gjort mig en egen spellista på Pälsk´s Spotify och poppar den högt.
Har hittills bäddat rent i sängen,plockat upp alla kläder från sovrumsgolvet,diskat en maskin,slängt in en tvätt,vikt tvätt, Rensat min garderob och bytt gardiner i sovrummet och vardagsrummet. Här näst står dammsugning i hela lägenheten på tur.
Måste göra mig nån lunch också, men tar det sen..
Vårt ny städade sovrum.
Andra gardiner på plast i vardagsrummet.

16 December 2010.

God Morgon i Snövädret!

När man tittar ut genom vårat fönster just nu så ser man hur dagis barnen på dagiset som ligger under oss åker stjärtlapp ner för deras lilla backe dom har. Det snöar nå otroligt idag. Näst in på snöstorm. Men det verkar inte barnen ha några problem med. Dom ser ut att ha riktigt kul =)

Pälsk blev inte så jätte sen igår. Var väl hemma runt 01.30 tiden där nångång. Då låg jag vaken i sängen och hade nästan precis lagt mig.
Nu är han iväg och jobbar igen och gissa vad som stod på deras jobb schema idag ? Jo, snöskottning i Uppsala. Säger bara det, Ha så kul grabbar! Själv ska jag pyssla här hemma hela dan.

Måste leta fram Stich jacka också. Den har försvunnit bara så där hux flux..=/ Nu när det är sånt här väder så måste han ha den. Annars kommer han frysa ihjäl ju..
Ska göra mig lite kaffe och sen leta efter den så vi kan ta en liten kort promenad. Tror inte han kommer vilja ta en längre promenad idag. Om han ens kommer vilja gå ut alls ?=/ Jo, men ut måste han..
Höres!

Går inte utan dig..

Är super trött verkligen! Men kan inte sova.
Det är ett problem jag har. Jag kan inte sova om jag är ensam nu förtiden. Tror att det är för att jag blivit så van med att sova med Pälsk varje natt. Så nu när han jobbar natt så kan jag inte sova. Eller jo, men jag somnar i typ max 30 min, sen vaknar jag och är vaken en stund,somnar om,vaknar... Så håller jag på tills han kommer hem. Vet inte varför det blivit såhär, men jobbigt är det. Går verkligen inte sova ordentligt när jag inte har honom brevid mig..
Kom hem nu Älskling! Jag är trööööööt!!

Alone...again.

Nu har Pälsk åkt iväg för att jobba till sena natten.
Saknar honom redan men antar att jag får leva med det. Han måste ju sköta sitt jobb.
Innan han hann åka så tog jag mig en lååång dusch. Gav mitt hår lite inpackning och ansiktet lite scrub. Tänk att en dusch kan vara så skön ibland. Som idag.. Hade kunnat stå där i evigheter om jag inte visste att Pälsk skulle iväg.
Nu sitter jag här och kollar på Bonde söker fruTänkte göra mig lite fullkorns skorpor och te om en stund.
Måste ut med Stich också. Men tar det lite senare. Han var ute för en stund sen så.

15 December 2010.

Igår när Pälsk satt här vid datorn så dog den bara helt plötsligt.
Sen fick vi inte igång den förräns nu för ca 1 timme sen.. Den har varit helt död. Men efter att Pälsk dammsugit lite i den så funkar den nu igen. Det var nog för mycket damm i den. Eller så är det bara så att den håller på att bli gammal... ?
Tror det är dags att skaffa ny dator. En laptop skulle jag vilja ha. Men Pälsk gillar ju dom här stationära.. Tar bara plats tycker jag.
Dagen har väl inte bjudit på så mycket. Har mest varit tv tittande för min del då datorn inte funkat. Bakade, men misslyckades totalt,så fick slänga allt. =(
Har haft Lisa,Pälsk´s lillsyrra på besök. Stackarn var vrål hungrig och hade inget hemma hos deras far, så jag köpte en sallad åt henne och mig som vi sen åt här uppe hos oss. Hon är söt hon,Lisa. =)
Nu sitter jag då här och mår faktiskt lite illa. Börjar undra om det blev för mycket sallad eller om dom där räkorna inte var så tipp topp... ? =/
Pälsk ska jobba natt idag igen. Börjar nu vid 20.00 och jobbar till sena natten. Igår(inatt) kom han hem runt 03.30 på morgonen.. Kommer nog bli lika idag. Fattar inte hur han orkar? Först jobba nån timme på dan och sen typ hela kvällen/natten ? Beundrar honom verkligen.. <3
Så ikväll blir det Tre Kronor marathon för min del. Hade planerat ett sånt igår också, men då dog ju datorn lagom till att Pälsk skulle iväg och jobba. Så tar det idag istället.
Nu ska jag göra mig lite te tror jag.. Hörs senare!

14 december 2010.

Så jävla typiskt!
Pälsk har fått med sig min mobil när han åkte iväg för att jobba lite. Vi har likadana mobiler nämligen.
Så här sitter jag nu utan min mobil. För den har pälsk. Hoppas det inte ringer nåt viktigt samtal eller så... =/ Men Tror Pälsk kommer hem snart.. Var inget stort jobb han skulle göra.
Tvättmaskinen är igång och jag är mätt i magen efter en god frukost. Gjorde mig en tomat omelett till frukost idag. Mumsigt! =)
Har inga speciella planer för dagen. Får helt enkelt se vad den har att erbjuda.
En sak som är lite speciellt idag är att Madde ska in till KS och sättas igång. Så idag tittar förmodligen en liten flicka ut i den stora världen. =D Så glad för deras skull. Måste åka dit och titta på underverket sen när dom kommit hem o så.
Ska ut med Stich nu och försöka få tag i nån som kan ringa Pälsk och säga att han har min mobil. Om han inte redan upptäckt det..

Snart hos mig!

Klickade precis hem denna söta klänning från Bubbelroom.
Får bli min julaftons outfit detta år. Den,nån kofta och mina svarta pumps. Kan det funka tro?  Tänkte ta en röd först, men tänkte att den här färgen kan man ju ha annars också. En röd är mer jul, tycker jag iallafall. Ska ju på massa dop o så nu i vår. Kanske kan ha den då?

Bjuden på lunch.

Pälsk ringde tidigare och sa att vi skulle åka och käka på kina resturang med pappa och att han skulle bjuda.
Mmm så gott det var! Åt massa sushi och god kina buffé. Tack pappi för den lunchen.
Vi passade på att springa in på ÖB också när vi ändå var i centrum. Köpte lite shampoo,body butter och annat smått. Två bords dukar för 20kr..
Har varit hemma nån timme. Kollat på några avsnitt av Tre Kronor och pysslat lite här hemma. Har bara ett avsnitt kvar av säsong 6 på Tre kronor nu. Ska nog se det och sen gå in i säsong 7. =P
Just ja. Siwan ringde. Ska jobba hela den här helgen som kommer. Ska bli spännande. Det är jag och Freddy som kör hela lördagen från öppning till stängning. Söndagen får vi se vem jag jobbar med.. Men är iallafall hela dan där också.
Nu... en dusch,sen sista avsnittet av sägong 6. !

13 December 2010.

"Ute är mörkt och kallt, i alla husen lyser nu överallt de tända ljusen!"

Så lät det när vi nu på morgonen var iväg och kollade på Elinas första luciatåg.
Dom var så duktiga och så grymt söta. Elina klarade det där galant! Stolt "moster" =D
Blev lite lussefika efter åt också.. Mumsigt värre.
Pälsk är ledig idag, men är för tillfället iväg och fixar lite.
Vi har inga speciella planer idag, så får se vad som händer o sker.
Tänkte ta en promenad med Stich nu. Så jätte fint väder ute idag.
Våran lilla tomtenissa <3

12 december 2010.

Tjabba Tjena Hallå !

Så var det redan 3e advent.
Helt sjuk vad tiden går fort. Jag som inte ens köpt en enda julklapp.. Blir att åka ut i veckan och shoppa lite sånt.
Igår fick jag som sagt hoppa in och jobba lite. Gick som vanligt toppen bra. Men igår var jag mest ute i köket och fixade. Tänkte det att jag måste ju lära mig att vara där ute också och inte bara stå ute i Cafét. Men att vara i köket gick toppen. Fick ihop några sallader & smörgåsar. Duktiga jag! =D
Idag står det absolut ingenting på schemat. Pälsk ska iväg och jobba nån timme, annars inge spec. Vad jag vet så jobbar jag inte, men det kan ändras på om dom ringer. Vet nämligen att det ska vara en utav oss extra där idag, men efter som att dom inte frågat mig så antar jag att Freddy är där idag ? Eller... ? Aja, dom får väl ringa annars.
Joo, idag ska jag ta tag i lite disk och kanske tvätta en maskin.. En vanlig dag med andra ord..
Höres o synes folks!

Home alone..

Så då var man hemma igen efter några timmars jobb.
Va kvar till runt 17.45. Allt har gått toppen hela dan. Så kul att vara där och få jobba lite.
Imorgon ska jag jobba lite mer. Chefen är sjuk så nån måste hoppa in istället för henne. Självklart ställer man upp.
Så imorgon börjar jag kl 09.00 och jobbar så länge jag behövs.
Tog med mig en ost/skink sallad hem från jobbet som jag tänkte sätta mig och äta snart. Sen blir det Idol finalen för hela slanten och bara ta det lugnt. Pälsk är som sagt iväg på julbord med sitt jobb. Hoppas han har det trevligt. :)
Kommer självklart sakna honom, men får försöka hålla ut..
Vem håller ni på föresten nu ikväll, Minnah eller Jay ?
Jag håller på båda två.. Om man får det ? =P Tycker båda är lika bra, så för mig spelar det ingen roll vem som vinner. Den som vinner,vinner helt enkelt... =D

Time to work.

Matilda ringde från Cafét.
Hon behöver min hjälp nån timme. Så nu ska jag bara ut med Stich sen iväg och jobba nån timme!
Sånt här gillas! =D
Hörs senare!

10 December 2010.

Morgon !


Fredag idag då. Men vet inte om det kommer bli en så himlans kul fredag.
Pälsk är som vanligt iväg och jobbar, men när han kommer hem så ska han bara hem och byta om o så för att sen kila iväg på julbord med jobbet vid 18 tiden. Så jag kommer med andra ord sitta ensam hemma i stort sätt hela dan från och med nu. För man vet ju aldrig hur sent det kan bli när man är iväg på julbord.
Trist att sitta hemma själv, men är väl bara att gilla läget.  Är ju Idol finalen ikväll, vilket passar bra just ikväll. Får bli myspys framför det..

Sen så finns det en person som går mig nå sjukt på nerverna just nu. Asså vad är ditt problem? Man säger inte som du gör, oavsett om det är ett skämt eller inte. Fattar inte vad du tänker med. Man kan ju börja undra hur gammal du egentligen är?! Fattar du inte att jag tar illa upp över all din bullshit?! IDIOT!
För det du går runt och säger är nåt som jag vet inte stämmer. Vad vill du egentligen? Väx upp för fan!!!
Nä nu ska jag göra mig kaffe och gosa ner mig i soffan!

Work that ass girl!

Har precis tagit mig ett litet träningspass.
Var längesen jag gjorde det och det känns nu helt underbart!
Hittade en blogg som jag verkligen blev inspirerad av. Verkligen intressant och peppande blogg.
De bloggen kommer jag fortsätta läsa..
Idag på tränings schemat stod det :
  • Uppvärming (Använde mig av uppvärmings videon jag la upp här tidigare)
  • Höftlyft
  • Situps
  • Knäböj
  • Plankan ( ca 30 sek)
  • Streching
Under uppvärmningen så använde jag två stycken 0,5 liters flaskor fyllda med vatten och hade i varsin hand samtidigt som jag gjorde uppvärmningen. Jätte bra att ha istället för tyngder/hantlar. Det är ett knep jag lärde mig under min Cheer tid.
Nu tänkte jag ta mig en promenad med Stich och sen får det bli en dusch.
Har jag föresten berättat att jag beställt ett gummiband/träningsband med tillhörande träningsbok med övingar i av min lillebror från hans jultidningar ? =)
Ska bli kul när dom kommer, vilket borde vara snart.

9 December 2010.

GOOOOOD MORGON!

Så var det torsdag igen. Tycker veckorna går så fort nu förtiden. Trots att jag inte jobbar varje dag så tycker jag veckorna springer iväg..
Har börjat denna morgon med en Cappuccino, en Daim cappuccino till o med.. Har sånt kaffe här hemma. Smakar mums ;P
Ska vara hemma nu på förmiddagen, men vid halv 2 tiden så ska jag ta bussen mot dagis och hämta upp Thea. Sen blir det lite lek hemma hos dom en stund. Ska bli kul :)
Men fram tills dess ska jag nog tvätta lite och så.. Plocka lite här hemma. En dusch blir det nog också.
Mums!

I´m the nanny .

Så var första "uppdraget" hos nya familjen avklarat.
Gick super. Vi tog en promenad till Thea´s dagis där vi lämnade henne och sen tog vi en promenad hem igen med lilla Oskar. Så blev även en liten promenad idag. En promenad på ca 40 min fram o tillbaks.
Hemma skickade jag upp mamma Maggan för att vila lite, under tiden såg jag till Oskar som låg och sov ute i sin vagn. När Maggan sen vaknade sov han fortfarande. Hehe, så skönt extra knäck jag har.
Imorgon ska jag hämta Thea på dagis runt 14 tiden, sen stanna kvar en stund hemma hos dom och leka lite.
Nu när jag kom hem så åt jag lite lunch och kollade på ett avsnitt av Tre Kronor.
Nu känner jag för en liten power nap. Är ganska trött faktiskt.
Får se om jag skriver mer senare. Kan nog bli så då Pälsk ska jobba sent idag. :(


Heipa Hej sålänge!

8 December 2010.

GOD MORGON FLICKOR & POJKAR!


Usch va trött jag är idag. Trots att jag fått sova hela natten och la mig tidigt.
Kanske fick sova för mycket nu. ? Hmm jaja..
Den här morgonen är inte som alla andra.
Klockan 8.10 kommer pappi och hämtar mig för att köra upp mig till min nya familj som jag ska vara lite barnflicka hos.
Ska följa med och lämna Thea(äldsta ungen) på dagis och sen följa med hem igen och se till lillebror oskar(?) nån timme medans mamma Maggan fixa lite hemma med deras byggprojekt. Så hon kommer alltså vara hemma, men jag ska se till lila Oskar som för övrigt är ca 8 månader..
Lite nervös är jag allt. Men kommer nog gå bra. Har träffat Thea en hel del förut då hon går nere på mammas dagis.
Undra om jag kommer stöta på vår lilla Linis nere på dagis.. ? =) Hon går ju också där..
Nej gud, här har jag inte tid och sitta. Måste börja göra mig klar,äta lite frukost och gå ut med Stich.
Hörs senare!

Pepparkaks bak.

Luktar pepparkakor i hela lägenheten...Trots att det inte blev så många.
Första plåten blev svarta pepparkaks gubbar istället för bruna. Råkade ha dom lite för länge i ugnen. ^^
Men dom andra två plåtarna blev toppen. =D
Så nu har vi lite pepparkakor att äta upp. Fast tror jag ska spara dom till julafton.
Tog precis en dusch och känner att jag har vatten kvar i öronen.. Får ställa mig på ett ben,hoppa och luta örat mot golvet, precis som jag lärde mig att man skulle göra när jag var liten.

Fixar & Donar.

Nu har jag ÄNTLIGEN tagit tag i berget av all vår ren tvätt och vikt det.
Det började bli ett ganska högt berg med tvätt. Men nu är det på sin plats och en ny maskin tvätt går för fullt.
Fattar inte hur det kan bli så mycket kläder när man bara är två..=/
Visserligen så skulle Pälsk kunna öppna en klädaffär med alla sina kläder, men ändå.. Jag själv skulle väl kunna ha en liten loppis eller så. Haha...

Den rena tvätten.


Nu hade jag tänk att fixa med disken och sen ge mig ann pepparkaks bakningen. Ska sätta igång lite julmusik och baka. Mys!
Ska sätta upp lite andra gardiner också som jag tog fram nu när jag la in den rena tvätten i garderoben. Men det tar jag efter bakningen..

7 December 2010./ GRATTIS PAPPA !

Idag säger vi GRATTIS till min käre far som idag fyller 48 (?) år !
HAPPY BIRTHDAY TO YOU !!

Inte världens bästa bild, men får duga. =)


Blev ytterligare en natt med minimal sömn. Låg vaken i några timmar, till runt 01.00 och vaknade sen till o från under hela natten. Gick upp med Pälsk nu vid 06.00 tiden.
Måste ta mig en powernap idag. "Hann" inte med det igår.
Ida ska jag även baka dom där pepparkakorna som jag skulle ha bakat igår. Vad gjorde jag igår egentligen eftersom att jag inte "hann" med det jag planerade ? =/ Haha... Ingenting skulle jag tro. Eller ?
Jaja, ska göra det idag iallafall. Ska ner på byn och handla lite också idag.
Men nu blir det soffan,tända ljus och Vakna! .

Gilla läget.

Nu är jag hemkommen från det lilla mötet med Siwan och Freddy.
Gick faktiskt ganska bra. Känns som att man har lite mer kläm på allt nu och vet hur läget ligger till.
Visserligen funkade inte det jag och Freddy ville, men vi får ha det så här nu och vänta tills det börjat ordna upp sig. För det kommer det med stor sannorlighet att göra.
Fram tills dess går vi två som extra men ändå med lite fasta tider,hoppas vi på iallafall. Som det ser ut nu så kommer vi ta alla helgpass och dela upp dom sins emellan och sen kanske nån dag mitt i veckan. Men det här återstå att se. Men troligtvis så kan det bli så.
Vi får helt enkelt ta och gilla läget fram tills allt ordnar sig. Inge mer med det.
Nu ska jag nog göra lite middag. Vrål hungrig! Har inte ätit annat än frukost vi 8 tiden imorse idag..
Heipa Hej!

6 December 2010.

Hola Amigos!!

Åhhh va gott det var med lite risgrynsgröt. Säger som Maria Montazami.. MUMS!
Måste köpa lite mer gröt"korvar" så jag kan äta det varje morgon.
Natten har varit sisådär. Sovit på tok för några timmar. Låg först vaken i några timmar,sen så vaknade jag till och från under hela natten. Låg och vred och vände på mig och kunde inte sova riktigt ordenkligt.
Ska ta mig en powernap lite senare under dan.
Idag ska jag iväg och träffa Siwan (chefen) med Freddy och snacka om situationen. Måste ju få nån ordning på det här. Hoppas vi kommer fram till nåt bra som vi alla 3 går med på.
Tror jag ska baka lite pepparkakor idag. Köpte pepparkaks deg igår just för att jag ska ha nåt att göra under veckan. Men kommer nog få köpa mer. Köpte bara en "korv" igår.
Men nu ska jag krypa ner under täcket i soffan igen,se på Vakna! och bara slappa. Kanske så somnar jag en stund. Men vad gör det om 100 år lixom ? =P

Marknad,bus och mat.

Vi fick sällskap ner till marknaden av systrarna Tjenberg/Holmgren (Elina&Alexandra) och Anna och Lisa (Pälsk´s systrar).
Riktigt mysigt var det att gå där, men så sjukt mycket folk bara..Vi köpte oss inget. Men Lisapisa köpte sig "lite" cocosbollar ;P
Vi gick bara storagatan ner och upp igen sen hem till Familjen Tjernberg/Holmgren för lite kaffe och bus med Linis.. Hon är så go att jag skulle kunna äta upp henne. Alexandra sov mest, men vad mer kan man begära av en snart 1 månaders bebis. =P
Nu när vi kom hem så ställde sig Pälsk vid spisen och började med lite middag. Blev en tidig middag idag. Men gott var det. Blev kyckling"gryta" med pommes.. Han kan om han bara vill min Pälsk.
Nä, nu ska jag hänga upp tvätten och sen ska vi bege oss hem till mina föräldrar för att fira min käre far lite som fyller på tisdag...
Julmarknad i Sigtuna är traditionellt.
Varje advents söndag kan du besöka den.

5 December 2010.

2 Advent!


Blev inge bloggande igår. Hade fullt upp med att sitta barnvakt åt Oliver,Elina och deras kusin Svea.
Vi hade myspys och väldigt skojj.
När Pälsk hämtat mig igår kväll vid 20.30 tiden så åkte vi hem och satte upp julgranen. Så nu står den på plats här i vardagsrummet. Blev inte som jag ville ha den, men den blev fin iallafall.
Idag ska vi iväg på julmarknaden som är här i Sigtuna. Varje advent så är det mysig marknad längst Storagatan. Vi var inte där förra veckan. Men idag ska vi dit. Får se om man hittar nå fint :)
Nu måste jag göra mig klar och fixa Stich.
Hörs senare.
Granen.
Våra ljus.

Tosserna & jackan på.

Har precis ätit en god sallad nere från pizzerian och kollat klart på säsong 5 av Tre Kronor.
Ska nog se nåt avsnitt till medans disken går i maskinen.
Tidigare var jag ute på en lite promenad med Stich. Han har börjat bli duktig nu när man ska ta på honom hans små strumpor. Men även fast jag tejpat runt strumporna med sårtejp för att han inte ska tappa dom så lyckas han alltid tappa en. Alltid samma också. Höger fram. Den åker alltid av. Ska kolla efter ett par mindre åt honom i helgen.
Måste hitta nån annan tjockare jacka åt honom också. Den han har är för liten.

3 December 2010.

Morning Nissar!


Idag blev det iallafall en sovmorgon.
Pälsk började senare idag vilket betydde att även jag sov längre. Kl 09.00 ringde hans alarm och då gick vi upp. Svärfar kom förbi med nybakat bröd nere från bageriet nere på byn. Såå gott med nybakat bröd =) Tackar.
Nu är Pälsk iväg och här  sitter jag.. Ska om en stund ut med Stich, men det tar lite tid nu innan man är klar för att gå ut med honom. Han måste ju få på sig sina små strumpor först, och det kan ta sin lilla tid.
Annars idag händer inte mycket. Pälsk har lovat en mysig hemma kväll ikväll. Nåt vi inte haft på länge. Vi ska köpa nåt gott att äta och sen ha mys hela kvällen. Längtar verkligen =) <3


Höres later!

Ensamt.

Pälsk kom hem,men försvann lika snabbt igen. :(
Max 50 min var han hemma innan han var tvungen att åka iväg för att jobba igen. Egentligen hade han fått åka hem för dagen men snäll som han är så ställer han så klart upp när chefen ringer upp och frågar om han kan komma och jobba nån timme till.
Visst det är pengar, men jag saknar honom. Vi ses inte lika mycket nu som förr. Typ aldrig. En snabbis på morgonen innan han åker och sen när han kommer hem är det typ "god natt".. Antar att det bara är att gilla läget, men jag saknar honom så det gör ont och det är tråkigt att sitta ensam hemma från tidig morgon till sen kväll.
Han jobbar även helger ibland. Som den här helgen.. Då är han ledig lördag men jobbar söndag.. Grejjen är den att på lördag är jag barnvakt hela dan. Mellan 12-21, så då kommer vi typ inte heller ses.
Nu sitter jag här. Funderar på att göra mig lite popcorn i kastrullen och sen mysa ner mig i soffan framför tv´n.
Tråkigt bara att jag inte har min Pälsk hemma som kan mysa med mig. Men jag har ju Stich :)
Så ensamt utan dig här!

Akuta inköp!

Blev tvungen att åka iväg till Eurostop med pappi för att köpa lite saker åt vår lilla prins här hemma.
Stackarn har så ont i sina små tassar av all kyla,salt på vägen och snö så han inte ens vill gå ut knappt.
Han små trampdynor blir ju så torra av allt det. Så nu har jag varit och köpt tass salva på apoteket och små strumpor åt honom. Hon på djuraffären sa att det var smartaste tipset. Att ta på honom en liten strumpa när man går ut.
Tog dom minsta jag hittade. Storlek 10-12. Dom är på tok förstora,men ska sy in dom lite. Så nu innan han går ut så blir det på med salvan,på med strumporna och den lilla jackan. Nu ska han inte få frysa.. :)
Dom minsta strumporna HM hade och tass salvan.
Här hittade jag honom när jag kom hem. Liggandes i vår tvätt påse med ren tvätt i. Hans nya ställe? :P
Han ligger där just nu i skrivandes stund också.<3

2 December 2010.

Gooder Morning Folks!

Det där med sovmorgon var ju bara att glömma.
När Pälsk gick upp vid 06.10 så vaknade såklart jag och var riktigt pigg. Så typiskt när jag planerat en sovmorgon.
Men lite bra var det att jag gick upp för vem gästade Vakna! alldeles precis om inte Kat Von D ! Ni vet tatuerings bruden från Miami Ink & LA Ink.. Just love her! Så lite bra var det ju att jag skippade min sovmorgon.
Har tänt vårat datumljus och ute är det lika vitt på marken som det varit i ca 1 vecka nu. Men det är dimmigt också. Husen som ligger på andra sidan gatan ser jag inte. Dom brukar vi normalt kunna se ganska tydligt. Men inte denna morgon. Men jaja..
Idag blir det att fixa och trixa här hemma. Ska tvätta,städa lite och kanske julpynta lite mer. Måste ju hitta på nånting att göra nu om dagarna när jag inte längre jobbar den hel tiden jag gjorde innan.
Ska nog ta mig ett pass på motionscykeln och kanske ett dans pass också under dan.
Men nu ska jag krypa ner under täcket i soffan igen en stund och se klart på Vakna!

Huvudstaden.

Så var man hemma igen efter en myspys eftermiddag inne i huvudstaden med Jenn.
Var sjukt kul att träffa henne. Inte träffats på läääänge. Men nu bestämde vi att det inte får gå så lång tid tills nästa gång vi ses. Börja ses oftare nu.
Vi var och käkade på en mysig kina resturang där det blev buffé, sen gick vi vidare till ett mysigt café och tog oss en kaffe. På vägen dit kikade vi in i lite affärer.
Tänk att vi två som började som ärkefiender nu inte har nånting emot varandra. Känns som att vi känt varandra i evigheter. =P Tycker jag iallafall.
Var verkligen mysigt att va inne i stan. Där har jag inte varit på väldigt länge. Måste bli oftare nu. Men satan va kallt det var. Måste det verkligen vara såhär kallt? =/
Nu hade jag tänkt att sätta mig i soffan och bara ta det lugnt.
Imorgon ska jag sätta mig ner och kolla mitt CV och lite så.. Tror jag ska ta mig en sovmorgon också. Har ju inget att gå upp för.  Men får se hur det blir med den sovmorgonen imorgon bitti.. Har en känsla av att jag kommer stiga upp när Pälsk går, som vanligt...

1 December 2010.

God morgon !

December månad är här. Vilket betyder att julen snart är här.. Weeei..
Har tänt vårt datumljus som nu står på vardagsrums bordet och lyser fint.
Febern är över. Bara lite snuvig och hosta kvar,men det börjar gå mot bättringsvägen. We like!
Idag ska jag göra ett kärt återseende med en tös som jag inte träffat på ca 2½år. Jennifer Graham! Ska in till stan och träffa henne över en lunch/fika och kolla lite julklappar. Ska bli väldigt mysigt. :)
Gäller bara att klä på sig ordenkligt idag. Är svinigt kallt ute idag. På med mössa,vantar och halsduk. Halsduk är btw nåt jag måste köpa nytt. Har bara min tunna höst halsduk. Kanske kan hitta nån fin idag.
Nej,här har jag inte tid att sitta. Ska ta 11 bussen härifrån in mot stan och jag har massa att göra innan dess. Göra mig klar,gå ut med Stich,äta frukost och lite annat..
Hörs kanske senare..