23April2012

Så har ännu en helg passerat förbi och denna helgen har varit ganska fullspäckad med skojjsigheter. :)
Vi har i stort sätt tillbringat hela helgen hemma hos mamma och pappa. Men mamma har vairt iväg på eget håll så det är med pappa vi gjort dessa upptåg.
I fredags blev det middag där, men sen begav vi oss hemåt. Lördagen bjöd också på middag hos dom och efter det så fick pappa och min Pälsk en idé om att göra om i vardagsrummet, göra en barhörna och sånt. Så det satte dom igång med. Jag själv kom på att mamma hade en öppnad bag-in-box rödtjut i kylskåpet, så jag fyllde upp ett glas och satte mig i soffan och kollade på när pappa och Pälsk gjorde iordning denna barhörna med buller och bång. :) Hade riktigt mysigt ja.. ;P Det blev en väldigt sen kväll där. Vi begav oss inte hemåt förräns runt mindnatt där nångång.
Igår var jag hela dagen hemma hos dom igen. Pälsk kom förbi lite senare och vi inväntade alla mamma för att överraska henne med det vi(dom) gjort under lördagskvällen. Hon blev glatt överraskad när hon kom hem och tyckte det var super fint. Bra gjort grabbar!
Igår kväll begav jag och mamma oss till BB studion för att vara med under kvällens live sändning. Super mysigt hade vi. Trots onda ryggar och havt nackspärr på hemvägen.. Haha. .

Idag är det en hemma slappar dag. Ska göra mig lite frukost/lunch om en stund och sen bara fixa här hemma med det vanliga.

På återseende !

All this is driving me crazy

Nudlar, det är vad dagens lunch fick bli. Ingen höjdar lunch kanske, men jag orkade inte ställa mig och laga nåt avancerat. Föresten, hur skulle jag ens kunna göra det när kylskåpet ekar tomt ganska rejält.

Just nu har jag en konstig och nerstämd period i mitt liv. Det är som att kraften försvunnit helt ur mig. Skulle kunna sova hela dagarna om jag så ville, orkar inte göra något varken här hemma eller någonting alls och känner att jag bara vill skrika eller brista ut i en mega flod tårar. Det är vad jag känner just nu.
Känns som att mitt huvud ska sprängas av allt som pågår runt omkring mig just nu. Så sjukt mycket med bla. mammas 50års dag, det stora äventyret, leva upp till allas förväntningar,vara arbetslös och samtidigt vara en god flickvän åt min älskade Pälsk som ständigt får stå ut med mina utbrott. Sover inte ens om nätterna längre. Blir tokig snart!

Skulle fan vilja va en struts nu o bara stoppa huvudet i sanden.

18April2012

Ok, den där långa morgon promenaden som jag igår kväll satt här i soffan och planerade, verkar ju då inte bli av. Inte just nu iallafall,ingen morgon promenad. Njää, det små duggar ute och är sjukt kallt, så tänkte att jag ska vänta lite med den där promenaden.

I natt har jag knappt sovit nånting. Sista gången jag kollade på klockan så var den 02.44 och då hade jag legat och vridit och vänt på mig sen kl 23, till o med legat en stund på soffan i hopp om att kunna somna där. Men nää. Det gick verkligen inte. Jag var sjukt trött, men samtidigt äckligt pigg. Ingen bra kombo det där. Aja, slutade med att jag somnade i sängen iallafall och sov till 07.15 då Pälsk´s mobil ringde. Inte många timmars sömn med andra ord. Typ 4,5 timme. =/
Kommer säkert somna på soffan senare idag, men då gör det inget, för jag har inga speciella planer idag iallafall. Det ända jag SKA göra är det vanliga. Diska som jag inte gjorde igår,tvätta lite och sen fixa o trixa lite. Det vanliga.

Men nu ska jag göra mig en kopp kaffe så kanske jag håller mig vaken nån timme till innan jag somnar om.

CIAO!

Every day can not be a good day

Vilken jäkla slappar/deg dag jag har haft. Har inte gjort ett skit. Hade planerat att jag skulle diska och iallafall göra nån slags nytta här hemma, meeeeeen det blidde inte så. Jag har ärligt talat legat på soffan hela dan och glott på tv. Men ibland måste man ju få ha sånna dagar också. ^^

Soffan sitter jag fortfarande i. Kollar just nu på Lyckan i LA i väntan på BB ofc. Har gjort mig lite popcorn och tagit mig ett glas cola, eller kanske 3 ^^ haha..

Imorgon ska jag iallafall ha en BRA dag. Ska försöka få iväg mig själv på en lång morgon promenad imorgon bitti.
Blev btw sjuuukt sugen på vattenmelon och turkisk yoghurt.. Måste köpa det när lönen kommer in på kontot, om typ 2 veckor. Haha..

17April2012

Hejsan Hallå!

Då låg jag här igen i soffan och degar. Har degat hela dan faktiskt om jag ska vara ärlig. Jag och Stich tog oss en riktig sovmorgon och vaknade inte förräns vid 11. Vakande då av en lite lätt migrän, så drog täcket över huvudet igen och vilade en stund till. Nu känns det som att det är dags att göra ett ryck här hemma. Måste diska lite känns det som.

Jaha, vad ska jag mer berätta då ? Hmm nä, har inget just nu. Får se när jag samlar kraft till att skriva ett till inlägg, men lär ju bli denna vecka iallafall ;P haha
Jaaa, jag vet att jag är super dålig på att blogga nu för tiden. ^^

14April2012

Nej nej nej.. Det här är INTE ok ! Skulle upp på toaletten och var tvungen att gnugga mig i ögonen för att se om det jag sg verkligen stämde. SNÖ!? Mycket snö dessutom..? Asså wtf?! Vart kom detta ifrån? Ett stort jäkla minus för detta. Usch!

Idag väntar kalas hos mormor som fyller hela 86år. Kommer bli full hus hos henne. Massa kusiner och morbröder. Alltid kul att träffa alla. Ska bli gott med lite fika också ^^

Om jag ska hinna göra mig klar innan mamma o pappa kommer o hämtar upp mig så måste jag börja göra mig klar nu. Så.. .Det ska jag göra..

HEIPA!

Rosé.

Denna kväll blev det rosé premiär. Jordgubbs rosé som jag fick av svärfar nu i påsk.
Riktigt gott är det och det här kommer vara en favorit i sommar.

13April2012

Fredag den 13e! Nähääää, är det sant?! Det har jag ju verkligen inte märkt redan nu på morgonen!!!!!! En riktig skit morgon är det. Jag har världens mensvärk PLUS urinvägsinflammation. Inge kul alls. Blää.!
Känner bara för att krypa ner i sängen igen och dra täcket över huvudet.

Nä, kommer inget vettigt ur mig just nu. Så tackar för mig för stunden.

Vår promenad

Jag och Stichi tog oss en promenad  det underbara vår vädret. Blev en lite längre promenad än vanligt. 50 min var vi ute och traskade. Stackars lilla Stich var slut i sina små ben efter typ 20 min. Haha. Men han fick allt gå. Han måste ju röra lite på sig han också. ;P

Var underbart skönt att gå i solen, höra fåglarna kvittra och se alla dessa vår tecken överallt.
Nästa gång vi beger oss ut på en längre promenad så blir det att ta med systemkameran. Finns så mycket fint att fota ute just nu. Ska se om man kanske kan få med sig Pälsk ut på en promenad i helgen och fota lite.
Dessa sötnosar hittade vi på dagens promenad.

12April2012

Då var vi igång. Igår började äventyret. Ett äventyr som kan bli jobbigt och påfrestande, men förmodligen värt varenda minut i slutändan. :) Känns så sjukt bra att äntligen vara igång.

Idag är det en helt vanlig torsdag. Pälsk är och jobbar, Stich ligger i sin lilla bädd och sover och här sitter jag. Har precis käkat lite frukost/lunch och nu mår jag tok illa. Tror jag åt lite för mycket.
Har inga speciella planer för dagen. Bara vara hemma och ta det lugnt. Kanske blir en promenad senare. Vi får se.
Skulle behöva sätta mig och fixa lite papper. Deklarera kanske? Årets skatteåtebäring var ju verkligen en överraskning. En positiv sådan. :)
Ska nog sätta mig och planera nästa vecka idag också. För jag har lite att göra nästa vecka. Lite besök och sådant.

Men nu ska jag göra mig en kopp kaffe och bara slappa i soffan en stund. Måste få illamåendet att försvinna.

Ha D !

10April2012

Börjar denna morgon med att skicka iväg en hälsning till bästa Sara nere i skånelandet som idag fyller 24år. Hipp Hipp Hurra på din dag vännen! <3

Idag är det tisdag, men det känns ju som att det är måndag. Blir så förvirrad av alla dessa röda dagar. Men det blir nog bra.
Idag finns inte jätte mycket på schemat. Ska nog bara vara hemma och fixa. Fast vem vet, det kanske dyker upp nåt skojj under dagen. ;P
Imorgon är det dags. Imorgon börjar resan. Wiiiii! ^^ Spääännande.

Nähe,jaha. Nu ska jag göra mig lite kaffe och frukost.
Morgon mys med min fyrbenta  prins. Den större prinsen är på väg mot jobb.

8April2012

Ibland blir det inte som planerat. Eller ganska ofta för min del faktiskt.
Planen var ju att jag o mamma skulle bege oss till Årsta för att gå på Big Brother Live nu ikväll. Men det fick bli ändrade planer då vi inte fick tillgång till en bil o lite så. Hade ju gärna gått och känns så pinsamt att ha reserverade platser o sen inte kunna komma. Men aja. Får satsa på nästa söndag istället kanske. Har ju platser till varje söndag så.

Idag har vi då varit hos famor och käkat lite påskmat. Grymt gott var det. Men som vanligt så tar man för mycket och blir proppmätt. Nu ligger jag här i soffan med min nya laptop. Pälsk är nere på kollonilotten med min far och fixar lite.

Nu är det föresten inte långt kvar. På onsdag börjar resan. Lite pirrigt är det. Men ska nog gå bra.

Som avslut på denna helg och påsk så bjuder jag på lite bilder från just helgen.

Påskafton.

Då var denna påskafton över och jag är fortfarande tok mätt av all mat som man blivit bjuden på under dan. Men mysigt har det varit.

När v kom hem från svärfar så kände jag att jag ville bege mig ut på äventyr med min underbara Madelään. Ut och se vad Märsta bjöd på. Typ. Men då jag inte fick nå svar från henne så hamnade jag hemma i soffan framför Harry Potter, Halvblodsprinsen. Helt ok det också faktiskt.

Ögonlocken börjar bli tunga, så tror jag ska krypa ner om en stund.

Slut för idag. Tack för idag!

7April2012

Blir så less på mig själv som ALDRIG kan sova längre än till typ 8 tiden.  Senast kl 9 ibland.  Varför ska jag alltid vakna så jäkla "tidigt" och inte sova ut när jag får?
Aja..Har förflyttat mig till soffan och ligger nu här och kollar på Nalle Puh. Har gjort mig enkopp te också. Har så sjukt ont i halsen på mornarna.

Idag väntar lite påskmat hos först mamma och pappa och sen efter det så blir det påskmat/grillning hos svärfar. Ska bli mys. Dagen till ära så är det toppen väder ute också. Kan nog bli en bra dag det här. :)

Måste städa lite hr idag asså. Ser ju för jävligt ut rent ut sagt.

GLAD PÅSK FÖRESTEN!

Låååång fredag.

Jo men visst.
Den här dagen har verkligen varit lång. Men nu börjar den lida mot sitt slut och vi har nu dom senaste timmarna varit uppe hos familjen Tjernberg/Holmgren och passat prinsessorna en stund. Så super mys. Dans,sång och skratt bjöds det på.
Nu sitter vi här i soffan, Pälsk,Stichi och jag och kollar på dagens BB avsnitt. Tror jag ska krypa ner efter det. Är faktiskt trött och det är ju faktiskt en dag imorgon också. =) Usch va gammal jag lät där. .=/

Imorgon bjuds det på påskmat på 2 olika ställen.. Först hos mina föräldrar och sen hos svärfar. Grillning på kvällen låter det som också.

Nej, nu tackar jag för idag och säger på återseende!

6April2012

Guess who's back ! =)

Ber så hemskt mycket om ursäkt för min frånvro här på bloggen. Men har inte haft någon blogglust alls. Ingen motivation eller så. Men nu tänkte jag slänga ner några ord.

Det är Långfredag idag, och det känns verkligen. Känns som att dagen aldrig tar slut.
Linn fyller 4år idag, så därför skickar vi iväg ett STORT GRATTIS till henne och hoppas att hon fått många fina presenter och mycket god fika. Vi skulle ha åkt dit och firat henne, men jag och mina andre hälft var inte helt överens på den biten. :(

En nyhet!
Jag har idag fått en egen dator av Pälsk. En laptop dessutom. Så skönt att slippa sitta vid hans stationära, stora burk. Nä, hatar verkligen stationära datorer. Laptop ska det va, och nu äger jag en sådan. Lovley! :)

Har börjat få ont i halsen. :/Ska nog göra mig en stor kopp te.
Ikväl blir det räksmörgås och fredagsmys hemma hos familjen Tjernberg/Holmgren.