25Oktober2012

Men tja!
Jag ska vara ärlig. Det här inlägget är mest för att göra min underbara vän Madelen nöjd. Så varsegod, Madde. :)

Men vad ska man skriva då? Asså allt är väl som vanligt. Jag jobbar o står i. Har fått en heltids anställning och allt rullar på. :)
Det är torsdag och löningsdag. Iallafall för min älskade karl. Jag har min dag imorgon. Hoppas vi på iallafall då det är lite strul med mitt konto.

Just ja. Det snöar ute. Eller nu ljög jag. Det snöade. Såg nu att det slutat snöa. Men det har gjort det iallafall. Återstår att se om det kommer med och om det ligger kvar imorgon. Ligger det kvar eller fortsätter snö imorgon så kommer vi iallafall ha nöjda och glada elever på skolan. Antar jag iallafall.

Men shit vad jag säger/skriver "iallafall" hela tiden!! Haha. Blir ju nästan lite irriterad på mig själv. Men jaja. Får väl va så. Ska försöka bättra mig med det. Lovar!

Ögonlocken känns som bly. Så ska nog faktiskt börja göra mig klar för natten och min skönhetssömn. ;p Är ju fredag imorgon och det betyder fredags mys med eleverna, och sen går jag på höstlov i en vecka för att sen påbörja min heltidstjänst den 5nov.:)

Ha de!


14Oktober2012

Goooood Morgon gott folk!

I vanlig ordning så ligger man här i soffan. Men det är då inte bara jag som ligger här. Resten av familjen gör det också. Men dom andra tre ligger och snarkar här i soffan.

Planen idag var att vi skulle iväg till min lilla farmor på kalas. Hon fyller nämligen år imorgon. 67år blir tanten. Meeeen, får se hur det blir med det. För svärfar måste tydligen låna bilen. Så får se om vi kommer iväg eller inte.

Har nå sjukt ont i ryggen idag. Men det är sånt som hör till det kvinnliga livet ibland. En Alvedon o sen ska det nog gå över.

Over and out!


13Oktober2012

Pust,stön och svett... Har precis slagit mig ner i soffan efter att ha dammsugit och torkat golven. Tvätten är igång och disken ska snart tas i tur med. Jo jag har veckans storstädning. Jag som inte är det största fan:et av att städa har av nån anledning börjat ha en dag i veckan då jag stor städar. Oftast en lördag eller söndag.
Har lite huvudvärk, men det får gå. Solen skiner och innan jag satte igång med städningen så tog jag mig en kaffe i solen. Det är en riktigt fin höstdag.
Nu ser det ut som att golven har torkat, så nu är det dags att fortsätta med städningen.

Hoppas ni alla får en underbar dag!:)


10Oktober2012

Vilken start på morgonen det blev. 
Kickstartade dagen med en 2 timmars promenad med Frida och våra vovvar. Kallt var det då klockan bara var runt 7 tiden imorse när vi började traska, men så himla skönt ändå, och utsikten av solen som höll på att gå upp var inte helt fel. 
Känns så himla skönt att börja dagen med en promenad, man känner sig så hurtig och pigg på nåt sätt efteråt. 
 
Väl hemma fick det bli frukost och sen en sväng med dammsugaren. Gjorde aldrig  det igår så.. Kaffe har jag gjort mig också. Går ju inte att missa morgon kaffet. ;P
 
Ska väl fortsätta här hemma ett tag och vem vet, kanske blir även en kaffe hos Friddeli senare. =) Gäller ju att passa på när man är ledig. 
På tal om det... Har varit ledig hela veckan och börjar sakna jobbet och mina "små" solstrålar där. Hoppas nån personal blir sjuk så jag får jobba ;) Moahaha....
 

9Oktober2012

Tyckte det var dags för ett litet inlägg efter ganska många veckors bloggtorka. Har haft fullt upp med jobb och annat skojj. Men idag är man ledig så då får man passa på ju.

Men jag tänker inte göra världens längsta inlägg nu bara för det. Nej, ska hålla mig kort.

Nya jobbet flyter på. var iväg på en liten biokväll med mina kära kollegor igår inne i stan. Våra chefer ville tydligen skämma bort oss lite och hade bokat en hel bio. Innan filmen bjöds vi på super goda wraps,dryck och frukt och när det var dags att slå oss ner i biosalongen så fick vi popcorn,dryck och godis. Vilka underbara chefer man skaffat sig asså :) En super mysig kväll. Tackar o bockar för den!
Just ja, vi såg Hypnotisören. Ingen höjdar film direkt och jag och Doina (som jag höll sällskap med) tyckte det var tur att vi blev bjudna o inte hade lagt ut pengar på att se den... ;P

Sitter och funderar på om jag ska ta en sväng om men dammsugaren. Storstädade visserligen hela lägenheten i söndags, men dammsuga kan man ju göra varje dag. Hundarna dra in så jävla mycket skit!