15 Oktober 2014- Cola Zero

Först och främst vill jag säga ett STORT GRATTIS TILL MIN UNDERBARA FARMOR som fyller... 69(?)år idag! =) 
HURRA HURRA HURRAAA! =) =) 
Pinsamt däremot att jag inte vet hur mycket hon fyller... =/ Men tror det är 69..
 

Nåväl. Onsdag idag och här sitter jag i soffan. Ovanligt va? ;P Har precis ätit en god sallad och druckit min allra första Cola zero på ca 1,5år, om inte mer. Anledningen till detta va för att jag helt enkelt va sugen på en, och ibland måste jag ju få unna mig. =) Men om jag ska vara ärlig så tyckte jag inte att det va så gott. Tycker bättre om Celsius colan. Men det är ju bara bra kanske att jag inte gillade den så mycket, för då kanske jag inte kommer dricka den speciellt ofta. Bara ibland om jag ska lyxa till det, men kan ju aldrig tänka mig att jag skulle börja dricka den varje dag och bli beroende. ;P Hehe...
 
Dagens plan? Ja ni, halva dagen har ju redan gått så. Ska väl fixa lite tvätt, men annars blir det tv'n resten av dagen. Ska väl ner på byn när pälsk kommer hem och handla lite. En viss fröken har ju fått lön idag. =D Tjohooo! 
Ska iväg och storhandla lite imorgon tänkte jag. Ska nog ta en tur upp till Eurostop och se om jag kan hitta nåt till Pälsk också imorgon. Han fyller ju 30 om typ 2 veckor. Men det är så svååårt. Vad ska man köpa till honom, han säger ju att han inte vill ha nåt.. ?! Men klart han ska få nåt, han fyller ju 30. Hmm.. Får se vad jag hittar på. 
 
XOXO
 
 


14 Oktober 2014-Soliga tisdag!

God morgon mitt herrskap! 
 
I vanlig ordning ligger jag här i soffan och har kollat på gårdagens avsnitt av både BB och PH. 
Solen lyser där ute och det ser ut att bli en härlig höst dag. Kanske tillomed så härlig att jag beger mig ut på en promenad senare.. =) 
 
Dagens planer är annars att plugga. Blev inget av det igår så måste få nåt gjort idag. Har börjat ligga lite efter nu. Men men.. 
Igår kom lillebror över och bytta mobil med mig. Min gamla gick ju sönder så jag va tvungen att använda världens minsta mobil som dessutom inte va den bästa. Men snäll som lillebror är så bytta han den med mig mot en Nokia Lumia som han köpte för bara nån månad sen. Han använde den tydligen bara till att ringa och sms med så han behövde den egentligen inte utan kunde gott o väl ha en lite äldre mobil. Bara han kunde ringa och sms:a från den så va det lugnt. Han har en annan han surfar o allt sånt där med.. Tack lillebror! <3
jag fattar ju dock inte jätte mycket av denna mobil och tycker den är ganska krånglig.. Men den får duga tills jag skaffar en annan.. 
 
Usch va trött jag blev!... Borde nog sätta igång med allt som ska göras idag nu om jag inte ska somna här på soffan.. 
 
XOXO

New haircut.

Glömde ju tala om för er att jag va iväg till min privata frisör Daniella förra veckan och fick mitt fågelbo fixat. 
Klippte en ganska bra bit och jag är nu "korthårig". 
Nej inte kort,kort/kill kort, utan mer kort som till axlarna... =P Men för mig är det kort eftersom att jag alltid har långt hår. Men nu tyckte jag att det var dags för en liten förändring, så sa till Daniella att klippa en bit. =) 
 
På onsdag ska jag besöka henne igen för en färgning/slingning. Måste ju göra mig lite höstfin och till Pälsk's 30års dag som är om 3 veckor. =) 
 
Hon är så duktig Daniella! =) 

13 Oktober 2014- HAPPY! =)

Måndag morgon och även om helgen har varit sisådär med många trötta och hängiga stunder så är jag ändå happy när jag slår upp mina ögon denna morgon. =) Why? Ja ni, jag bara är det! =) 
 
Skola idag egentligen, men eftersom att jag varit hängig hela helgen och dessutom varit hemma från jobbet så stannar jag även hemma från skolan idag. Missar inget speciellt skulle jag tro. Om en vecka är det dags för praktik.. Spännande!
 
Idag tänkte jag bara ta det lugnt här hemma. Plugga lite (om jag orkar och har motivation), fixa tvätt och så ska jag nog bjuda över lillebror på en fika också. Ska få en telefon av honom då min hamnade i golvet här om dagen och gick sönder. Skärmen sprack och dog.. Buhu! Men snäll lillebror som jag har så ska jag få en av honom. Han har nämligen två, o det verkar ju väldigt onödigt att ha. ;P 
 
Har denna morgon gjort mig en snabbkaffe från kapselmaskinen. Orkade inte göra iordning vanligt bryggkaffe och måste ju andvända kapselmaskinen ibland också. Ska snart ta mig lite frukost. Är vrålhungrig! Kokat upp två ägg som ska få bli frukosten, i vanlig ordning. ;P 
Magen skriker efter frukost nu, så ska fixa det nu tänkte jag och sen mysa ner mig här i soffan framför tv'n. 
 
XOXO
 
 

7 Oktober 2014-Mör i kroppen.

Good morning sunshines! 
 
Kanske är ett så soligt och skojj väder ute, men man kan väl vara en solstråle för det =) 
 
Här sitter jag, mör i kroppen efter gårdagens box träning. Var ca ett år sen jag och Lisa var på en träning, men igår tog vi tag i saken och begav oss till träningen. Så skönt att komma igång igen, men fan va det känns att man inte varit igång på den nivån på ett tag.. Har träningsvärk i lår,rygg och armar. Men det är ju samtidigt skönt. Va sjukt kul på träningen igår och skönt att få ur sig lite aggressioner. Tekniken sitter kvar, bara flåset som måste bättras på. Var ju typ död efter enbart uppvärmningen. =P Haha.. 
Nästa måndag kör vi igen. =) BOOOM! 
 
Va ju kursprov i akutsjukvård igår också och jag tror att det kan ha gått vägen. Svarade dock inte på allt, men ändå på ganska mycket, iallafall på det jag kunde. Vissa frågor chansade jag på, bättre det än att inte skriva nåt alls ju. 
 
Idag blir det till att plugga lite nu på förmiddagen och i eftermiddag vid 15 tiden ska jag besöka Daniella på salongen för att klippa mig. Behövs verkligen. Klippning idag och färgning förmodligen nästa vecka. =) Så skönt att ha en "egen" frisör.
 
Ajj vad jag har ont i mina armar! 
 
En kaffe och lite "Vård-och omsrog vid demens" står näst på tur! 
 
XOXO
 
 


5 Oktober 2014-Pluggsöndag deluxe!

God morgon, God morgon Pissenissar! 
 
Här sitter jag i vanligt ordning med en kopp kaffe upphällt. Varit uppe sen 8-tiden, jag kan ju fan aldrig sova ut och längre än till senast kl 9.. Suck! 
Jag borde ha en betongmössa på idag och vara trött, men icke sa nicke. Jag är faktiskt väldigt pigg. =) 
Gårdagen bjöd nämligen på en trevlig utgång med trevligt folk. Det vankades "bartömning" på Våfflan och vi var såklart på plats. 100kr och du fick dricka hur mycket du ville, plus att det bjöds på lite mat också. Super trevlig kväll och jag kan ju säga som så att vi lätt drack för den där 100lappen. Räknade ut där nångång att allt jag drack egentligen skulle ha gått på runt 350kr + maten då, och betalade bara 100kr. Inte helt fel asså! ;) 
 
Blev även en sväng till Farbror Blå där det var en liten spelning. Vi tog oss en promenad hem med våra små turturduvor P och F. Dom är så fina tillsammans och jag är så glad för deras skull. Puss på er! <3
 
Idag blir det en lugn och mysig hemma dag. Pälsk sover fortfarande och det tänkte jag att han ska få göra tills han själv vaknar. Jag ska roa mig med nåt så skojj som att plugga större delen av denna söndag. Imorgon är det dags för kursprov i Akutsjukvård och jag har väl inte sån där jätte koll om jag ska vara ärlig.. ^^ Så idag blir det att sitta och plugga lite terminologi, blodets cirkulation, mag-tarmkanalen och annat skojj... Tjohooo! 
 
Imorgon dra en ny vecka igång och den veckan är ganska så fullspäckad med både skola,jobb,klippning, boxträning och annat... Jo det är faktiskt så att jag och Lisa ska dra igång med boxningen igen. Vi är båda super taggade och imorgon är det dags. Nu jävlar ska vi bli slanka och spänstiga. ;P Haha... 
 
Man kanske skulle ta och sätta igång med det där pluggandet nu så att jag slipper sitta hela dagen... 
På återseende förmodligen imorgon! 
 
XOXO
 
 


Inte helt otippat...

Vad va det jag sa...
Sa jag inte att jobbandet för nästa vecka kunde ändras snabbt ? =P
Vem ringde inte nu precis och kollade om jag kunde ta lite öppningar nästa vecka? Jo min kära Pauline, som för övrigt jobbar sin sista dag på jobbet...

Så nu blev helt plötsligt nästa vecka ganska fullspäckad för min del.
Både skola och jobb. Tog onsdag och torsdag att öppna på, sen jobbar jag ju heeeela långa helgen..

Så det kan gå! ;P But hey! Cash is king! ;)


3 Oktober 2014-Mysfredagsmorgon!

Hej o hå vad dagarna springer iväg. 
Det har redan hunnit bli Oktober och hösten har intagit sig. Mysigt tycker ju då jag eftersom att jag gillar hösten! =) 
Idag är det fredag och jag har en liten mysmorgon med tända ljus och har precis fyllt på kaffekoppen en andra gång. Har legat här i soffan sen kl 06.30 och kollat på lite BB i vanlig ordning. Det är en såndär riktig mysmorgon. Vädret ute är grått och lite små kyligt, så då är det ju extra mysigt att tända lite ljus och mysa ner sig i soffan med en stor kopp fettkaffe. 
 
Jag vet att jag inte varit så aktiv den senaste veckan och jag tänker inte be om ursäkt för det faktiskt. Hela förra veckan, eller iallafall tis,ons och tors så jobbade jag ju öppning och dom dagarna när jag kom hem så var jag dödens trött. Helgen var lugn med lite shopping och mys. Shoppade mig en ny höst/vinterjacka som kommer vara perfekt nu i höst/vinter. Fin är den också. =P Vi drog även ut på Wenngarns loppis i lördags och shoppade lite där. Fyndade en helg del faktiskt. 2st fina sköna koftor, en basic tröja, lampskärmar och lite annat smått o gott. Älskar verkligen att gå på loppis. Man kan göra sånna fynd =) 
 
Den här veckan har varit en skolvecka för min del. I måndags va det först HLR utbildning (igen) på Akutsjukvården och sen på eftermiddan så va det psykologi. Tisdagen innehöll mitttermins-samtal i Demens och Palliativ kurserna och en mini lektion i Palliativ vård, onsdagen bjöd på en mini lektion i Demens. Så har varit en helt ok skolvecka denna vecka. 
Igår satt jag med en studieuppgift i Akutsjukvård typ hela dan och idag kommer det också bli massa pluggande. Hamnade lite efter den veckan jag jobbade så måste se till att komma ikapp igen. 
 
Det ryktas om middag med familjen Tjernberg/Holmgren ikväll. Skulle va trevligt och mysigt så hoppas det blir så. Annars kommer nog helgen bli lugn. Ska plugga väldigt mycket, eller iallafall så mycket som jag kan. Har kursprov i akutsjukvård på måndag.... =/ Snart dags att bege sig ut på APL också. =) Spännande! 
 
Som det ser ut nu så jobbar jag bara hela nästa helg och inget i veckan. men får se hur det blir med det, det kan ändras snabbt. 
Men nu ska jag göra mig lite frulle, se ett avsnitt av nån serie och sen sätta i gång med dagens pluggande. 
 
XOXO