5 MAJ 2015- 13 timmars sömn+Vecka 35

Då det inte blev så många timmars sömn natten till igår så tog jag igen det denna natt. 
Både jag och Pälsk var super mega trötta igår kväll och vi stängde av tv'n redan vid 20-tiden och ca en halvtimme senare så sov vi båda två som stockar.. 
Sov nog väldigt djupt hela natten för jag märkte inte ens när Pälsk's alarm gick igång i morse vid 05.30. Vaknade när han kom in i sovrummet och la vår stora fyrbenta prins brevid mig i sängen. Jag gick upp coh tog mig 2 alvedoner då jag hade lite ont i ryggen och somnade sen om och sov till 09.10 då Pälsk ringde. Så, med andra ord så sov jag ca 13 timmar, iallafall 12,5 timmar.. 
Känner mig ganska utvilad nu och känner att den här dagen kan bli bra. Ska om en stund mysa ner mig här i soffan och se gårdagens avsnitt av "Ex on the beach" och sen blir det nog att fixa lite tvätt. Gjorde inte mycket igår så att säga. 
 
Har börjat få tillbaks halsbrännan from hell igen och det går nu inte en dag utan att den kommer. Så hemskt, men idag har jag tagit en såndär tablett som jag fick rekomenderad av min Bm för nån vecka sen. Den ska tydligen hjälpa under hela dagen om man tar den på morgonen. Så vi får väl se. Ibland hjälper den, men ibland inte. 
Fil hjälpte ett tag, men jag tycker inte det gör det längre. Eller jo, men bara för stunden. 
 
Idag är det tisdag och ni som följer min graviditet och bloggen vet att det betyder att vi idag går in i en ny graviditetsvecka! Vecka 35(34+0) kör vi denna vecka. Veckorna bara springer iväg och snart är du äntligen här hos oss! <3 
Nu är allt klart med det viktigaste som behövs vid ankomsten. I veckan får vi även ett babygym med posten som kommer passa så bra till Bebis G. Det "viktigaste" som är kvar att fixa nu är en termometer, en febertemp asså.. =P 
 
Jahopp, nu tänker jag ta tag i denna dag med att kolla på lite "Ex on the beach". 
På återseende! 
 
XOXO

Kommentarer

Lämna ditt avtryck här:

Ditt namn:
Spara?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Ditt avtryck:

Trackback