27 APRIL 2015-Myshelg!

Vilket underbart vårväder man vaknar upp till! =) 
Trots detta så är jag grymt trött förtillfället och skulle lätt kunna krypa ner i sängen igen och sova lite till. Men känns ju onödigt när det är sånt fint väder ute. 
 
Helgen har rullat på bra! Massa mys, fix och trix. 
Fredagen var lugn. Såg på Let's dance finalen och inte så mycket mer. Lördagen spenderades med först finbesök på morgonen/förmiddan av P och Ludde och sedan av storhandling + hämtade ut ett startpaket från Libero på Maxi. =)  Gjorde en smarrig kyckling och pasta sallad till middag och var bara hemma och mös på kvällen. En lugn och mysig dag. 
Igår var det söndag oh även då fick vi finbesök på morgonen av P och Ludde, men denna morgon var även Jullan med som kommit hem från faster. Massa mys och lek med dom för att sedan bege oss iväg med svärfar upp till Plantagen och Maxi. Det skulle shoppas blommor! Slutade med att vi hade hela bakluckan full med blommor, jord och krukor..! Väl hemma så satte Pälsk igång med sitt "uppdrag". Då det är han som är den utav oss två som har "gröna fingrar" så va det ju hans jobb att plantera alla blommor och sånt. Jag satt snällt och tittade på och passade på att sno lite d-vitaminer av solen! =) Blev super fint på tomten och altan med alla fina blommor. Passade även på att städa på altan och möblera om lite där. 
Slänger upp bilder på det färdiga resultatet senare idag kanske..
Resten av dagen var lugn. Gick ju åt nästan hela eftermiddan till att fixa med alla blommor. Han är så duktig min fina Pälsk! <3 
 
Idag är det måndag och det är som sagt underbart väder ute. Ska nog ta och sätta mig ute i solen senare idag och sno ännu mer d-vitamin. Men en annan sak som jag också tänkte göra är att dammsuga här hemma lite. "Lovade" Pälsk att göra det idag. Så kanske borde hålla det. Då skulle han nog bli glad. 
Mhm, nähe... Ta tag i denna dag kanske? Mjo, men varför inte... =) 
 
XOXO
 
 


Kommentarer

Lämna ditt avtryck här:

Ditt namn:
Spara?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Ditt avtryck:

Trackback