7 Februari 2013

Det gör ont i magen..Jag är tok nervös och känner nästan för att ringa och avboka allt.... Jag ska till tandläkaren idag!! En utav mina största fobier.. Men det är jag själv som har ringt och bokat en tid då jag har en sjuk tandvärk och vet med mig att jag har lite som bör fixas till...Ska åka till Danderyds sjukhus där dom har specialister för just tandläkar rädsla. IDag är det bara en "vanlig" undersökning, men antar ju att dom kommer hitta en hel del att plåga mig med nu under våren... Hujedamej! Tur att jag ska ha mamma med mig.Hon vet hur jag funkar med mina fobier.
 
Tog ledigt hela dan idag. Kände att jag inte kommer kunna koncentrera mig på jobbet ändå om jag skulle va där innan tandläkarbesöket. Men imorgon är det på't igen och nästa vecka kommer bli en awsome vecka. Både på jobbet och här hemma. Massa utflykter,föreställningar och så min födelsedag nästa fredag =) Det glömmer ni väl inte bort ? ;) 
 
Har fått önskemål om fler bilder här på bloggen. Kan meddela det att det kommer så fort jag fått in lite bilder på datron och så. Blogg-appen på mobilen funkar ju sådär när det gäller att lägga upp bilder asså.. =/ Men det kommer bilder. Jag lovar! Neej, jag skulle ju inte lova nåt.. Aja.. ^^
 
Dags att göra sig klar. Om ca en timme kommer mamsen och plockar upp mig. Sen bär det av mot tandis... Uhhää...
 

Kommentarer
Postat av: Madelen

Men det gick ju bra :)

Svar: Jo... det gjorde ju det.. Men knappt..
Vonna

2013-02-08 & 18:19:29
URL: http://www.frujensen.blogg.se

Lämna ditt avtryck här:

Ditt namn:
Spara?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Ditt avtryck:

Trackback