28Juni2012

God Morgon Gott Folk!

Började denna dag redan vid 05.20 i morse. Våra två prinsar ville ut och kissa lite så släppte ut dom på tomten. Vår lilla prins som igår inte riktigt förstod att det är på gräsmattan man ska göra sina behov tog idag ett kliv i rätt riktning och hängde på Stich ut på gräsmattan och skvätte lite. MEN när det var dags för nr2 så sprang han upp på altan igen och gjorde det där. Men jaja, han var ute iallafall.

Har precis ätit lite ägg smörgåsar. "Flat-bröd" är vad jag typ lever på nu för tiden.
Vi var iväg och köpte ett koppel och ett halsband (katt-halsband, som även det var för stort för vår lilla). Men när vi skulle inviga det med en promenad så kom vi fram till att vår lila prins nog aldrig använt koppel, för han vägrade gå och stretade emot. Så idag börjar vi med "Koppel-träning" och vi har redan varit ute på en promenad som gick helt ok. Några stopp och lite vägringar, men det gick och jag tror att han snart kommer gå jätte bra i koppel. =)

Idag har vi inget spec. planerat. Det är strålande sol och klarblå himmel ute, så blir nog att vara ute på tomten och mysa. Ska nog dammsuga och torka lite golv också. Lill prinsen äter ju allt han kommer åt och går. Haha...


Kommentarer
Postat av: Sasha Zhigun

Hello cute ! i think what your blog really super+cool
your reader from Russia
♡Sasha♡

2012-07-26 & 08:18:23
URL: http://lovesasha.blogg.se/

Lämna ditt avtryck här:

Ditt namn:
Spara?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Ditt avtryck:

Trackback