My girls <3

Tänkte att jag ska tillägna ett inlägg till mina underbara flickor som jag kommer sakna nå oerhört nu när vi flyttar 25 mil här ifrån.

Madde: Min bästa,underbara och helt fantastiska Madelen! vad skulle jag göra utan dig vid min sida? Så oerhört glad att jag fått lära känna dig och att du blev en del av dom människor som betyder mest för mig. Du finns alltid där när man behöver nån att prata med eller bara nån att fördriva lite tid med. Har så många minnen tillsammans med dig, men ebart för att vi flyttar så ska det inte få betyda att vi inte ska skapa mer underbara minnen. Eller hur ?! ;) Du är min ängel i vått o torrt. Kommer bli grymt tomt utan dig och dina underbara små prinsessor där uppe i skogen. Men vår vänskap tar inte slut för det. Det kommer den aldrig göra! Du kom in i mitt liv och nu tänker jag inte låta dig gå ur mitt liv. Aldrig någonsin!!
Tack för att du finns underbara människa! Älskar dig!
Pauline: Syster! Trots att vi inte umgås lika mycket som förr så kommer saknaden av dig vara stor när jag nu flyttar. Du är och kommer alltid vara lillasystern jag aldrig fick. Ända sen jag träffade dig för första gången har du haft en mycket speciell plats i mitt hjärta. Den platsen kommer du alltid ha kvar,oavsett vad! Har så sjukt många galna,roliga,underbara och fantastiska minnen tillsammans med dig.. Du är verkligen min egna lilla skrutta. Ja,för mig kommer du alltid vara liten. ;P Det finns inte ord som beskriver vad du betyder för mig. Trots att vi glidit ifrån varandra lite grann på senaste tiden. Men en sak ska du veta unga dam! Jag kommer alltid älska dig och kommer alltid finnas här för dig. Jag finns alltid enbart ett telefon samtal eller en tågresa bort.
Utan dig i mitt liv skulle det vara tråkigt. Älskar dig lika mycket som det finns stjärnor på himlen!
Catleen: Mitt blonda yrväder som kom in i mitt liv när jag började plugga på komvux. Otroligt tacksam för det, för utan dig vid min sida i allt pluggande hade det aldrig gått. Jag hade gett upp. Men du fick mig att kämpa och avsluta alla kurser med bra resultat. Du är anledningen till att jag orkat. Så glad att jag fann dig och att vi genast fick en sådan bra kontakt. Du betyder mycket ska du veta min blonda sak! Alla dina galna påhit,kommentarer och alla underbara lektioner jag fått tillbringa med dig."Jag föreställer mig Alex(läraren) naken just nu!" Vilket minne. Man kan inte annat än att älska dig! Kommer sakna dig sjukt mycket i skolan och även i min vardag. All love to you!
Frida: Människan som jag faktiskt känt tidigare, men absolut inte på samma sätt som jag gör nu. Du är också en människa som kom in i mitt liv via skolan och det med den största glädjen. Vad hade svenska lektionerna varit utan dig min räka ? Ingenting ska jag säga dig. Jag känner dig kanske intetill 100%,ÄN, men jag vill att du ska veta att du har blivit en persom som betyder något speciellt för mig. Du är en i utav skalan av människor som jag kommer sakna grymt mycket. Kommer sakna dina galna kommentarer på lektionerna, din underbara personlighet och din kämparglöd. "Jag ska fan tatuera in hela svenska gramatiken på hela ryggen!". Den kommentaren kommer ständigt finnas med hos mig. Min underbara vän och räka! Saknar dig redan! Kärlek till dig..



Kommentarer
Postat av: annalinneah ~

sv; Okej! :D Vad görs?

2011-10-21 & 18:00:45
URL: http://annalinneah.blogg.se/
Postat av: Madelen

Hjärtat. Självklart kommer vi skapa nya fina minnen uppe i skogen och hemma hos oss. Vi kommer fortsätta precis som innan men kanske mindre träffar. Men vi kommer lösa det här, Fredrik får gå igenom sin kris sen tänker jag röva hem dig igen :) Älskar dig, fina, underbara vän.

2011-10-21 & 21:42:11
URL: http://frujensen.blogg.se/
Postat av: Naaaan

vart ska du flytta? :)

2011-10-21 & 22:12:47
URL: http://naaaan.blogg.se/
Postat av: - Swedish Source Of The Secret Circle

sv: okej usch då, jora de e helt okej ;)

2011-10-22 & 18:18:14
URL: http://thesecretcircleserien.blogg.se/
Postat av: Daniella

svar: Ojj, vad tråkigt att du hade/har ont i ryggen, har du det fortfarande? :/

2011-10-23 & 15:08:50
URL: http://danitza.blogg.se/
Postat av: Isabella

Hej du! Nu så kan du tävla på min blogg om att bli dagens blogg:) Om du skulle tänka dig att vara med så klicka på denna länken: http://beellizzen.blogg.se/2011/october/entry-142173495.html#comment

Ha en bra dag! Och lycka till!



Förlåt om du inte gillade denna kommentar

2011-10-27 & 16:21:14
URL: http://beellizzen.blogg.se/
Postat av: Louise

okejokej :)

2011-10-29 & 22:37:35
URL: http://sepenteen.blogg.se/
Postat av: Nathalie Nyrén

Haha ah :D

2011-11-03 & 11:28:23
URL: http://nathalienyren.se
Postat av: Elin Sandelin

Hej söta du! Förlåt för det otroligt sena svaret och för dålig uppdatering.. Min dator gick sönder under lovet och jag fick typ panik över det, får försöka sköta bloggen från skolan så bra som möjligt tills jag köpt en ny :)

2011-11-04 & 10:46:38
URL: http://eelinmarlenesandelin.blogg.se/
Postat av: natalie nygren

åh vilken fin blogg, allt bra ? :)

2011-11-05 & 14:28:09
URL: http://natalienygrens.blogg.se/
Postat av: Naaaan

sv;Jaha ja :) Jo de är bara bra :) sj?

2011-11-12 & 12:53:33
URL: http://naaaan.blogg.se/
Postat av: Louise

ja de e bara bra sjdå? :)

2011-11-13 & 20:23:40
URL: http://sepenteen.blogg.se/
Postat av: Frida

Men gullunge!!! Saknar dig <3


Lämna ditt avtryck här:

Ditt namn:
Spara?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Ditt avtryck:

Trackback