110521

Kan det här bli mitt sista inlägg för all framtid ? Isånnafall så, Tack alla ni underbara läsare för alla super fina kommentarer. Ni har varit underbara ! =)
Hahahaha...
Kunde inte låta bli. Men tydligen så går ju jorden under idag. Faaast, den skulle i sånnfall ha gått under för några timmar sen, för det var ju sagt att den skulle gå under den 21 maj, kl 18.00 i Nya Zeland, och där är klockan ganska mycket mer än så. Där är det ju snart den 22 maj. Sååå, om det den här profeten har sagt skulle stämma så hade vi varit döda för längesen. But hey! Jag lever än iallafall ! ;)
Haha.. Stackars lilla gubbe..

Jaja... Jag håller i vilket fall som helst på och städar lite här hemma. Både inne och ute på tomten. Måste ju passa på när man har lite tid över. Imorgon är det dags för jobb igen och jobbar då sön-fredag.. Vilken vecka det kommer bli. Men ingen skola iallafall. Eller jo.. betygsamtal på onsdag i typ en halv timme. Men sen är Arbetssätt&lärande kursen över.. Buhu.. Så trist. Men som tur är så får jag med mig några ifrån klassen till dom 2 kommande kurserna Religion A och Naturkunskap A som börjar den 30 maj.. Det är ju lite tur det. För då känner man ju iallafall nån.
Redovisningen igår gick för övrigt toppen. Lite stolt över mig själv som höll modet uppe och klarade mig igenom det hela... Heja mig ! =)

Ikväll är det grillning hos mamma o pappa. Så ikväll sitter jag inte ensam hemma som jag gjorde igår. Pälsk kommer hem på tisdag.. =) Yeeey ! Som jag saknar honom. Helt sjukt! Min älskade prins! <3

Nähe, om man skulle ta och fortsätta här hemma kanske. Magen börjar kurra också. Lite lunch kanske? njaa om en stund. Har annat att göra nu.

Kommentarer
Postat av: tovesegnablogg.blogg.se - tove - en tvillingsyster

De är bra, själv? ;)

2011-05-21 & 18:25:29
URL: http://tovesegnablogg.blogg.se/
Postat av: Sophie - bloggare i värmland!

jag ser på film dd? :)

2011-05-21 & 18:45:53
URL: http://sophielarssoon.blogg.se/
Postat av: Louise- tävlingar och annat roligt !

ja stackarn :P

2011-05-21 & 23:50:18
URL: http://sepenteen.blogg.se/
Postat av: Louise- tävlingar och annat roligt !

Jadå du me ? :)

2011-05-22 & 00:39:53
URL: http://sepenteen.blogg.se/
Postat av: Louise- tävlingar och annat roligt !

Så bra :) funderar på och sova snart dudå? :)

2011-05-22 & 00:41:40
URL: http://sepenteen.blogg.se/

Lämna ditt avtryck här:

Ditt namn:
Spara?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Ditt avtryck:

Trackback