Brand-new car.

Oj... Vaknade precis från en lite powernap på ca 30 min. Var tydligen så trött att jag inte märkte att Pälsk åkt iväg,eller så va han tyst som en mus.
Dom ringde från stället där vi ska lämna in vår bil nästa vecka och sa det att tjejen som körde in i vår bil,hennes försäkringsbolag inte vill betala för en reparation av vår bil då dom tycker den är för gammal. En Bmw nånting,-99a.. Hmm. Det skulle bli för dyrt och det vill dom inte betala för... Skumt bolag det där.
Så nu ska vi istället få lämna in vår bil där vi skulle,där dom sen ska värdera bilen och skicka värderingen till hennes försäkringsbolag. Hennes försäkringsbolag ska nämligen ge oss en ersättining till en ny bil. Så vår bil som vi har nu kommer vi få lämna till verkstaden och sen köpa en ny bil för ersättningen. Tycker det låter lite knas att dom inte kan betala för reparationerna på bilen men däremot så kan dom ge oss ersättning för det bilen är värd så vi kan köpa en ny bil...Hmm aja, är ju bra med en ny bil. Men var det verkligen nödvändigt ?
Så nu åker vi bara med vår kära bil i nån vecka till,sen blir det ny bil. Ska njuta av den tiden då jag gillar bilen ganska mycket.
Vi har bestämt oss för att den nya bilen också ska vara en Bmw,fast kanske en nyare. Eller en audi. Vi får se vad det blir för bil. Ska va en bra och lagom stor bil bara. Jag tänker på framtiden ;P Haha...
Nej, ska ta en sväng med Stich nu så jag kanske vaknar till liv. Bjuda över mamma på en kaffe ?
Vår fina bil. Gonna miss!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Njae :P

2010-09-22 & 15:11:39
URL: http://sandraorrebro.blogg.se/

Lämna ditt avtryck här:

Ditt namn:
Spara?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Ditt avtryck:

Trackback