Ben&Jerry.

Blev så sjukt sugen, så fick bli en tripp till pizzerian. ^^
Thi hi ..

110531

Hallojsan!

Vilken dag det har varit. Haft skola mellan 9-17. Först Religion A som startade igår och sen Naturkunskap A.
Religion A som började igår är helt ok. Har en ganska ny lärare som dessutom är lika gammal som mig.. 23 med andra ord. Haha. Lite kul =P Men han är duktig. Kommer nog gå bra med den kursen.
Naturkunskapen är också helt ok. Men den kommer bli sjuuukt tuff och lite hektisk. Massa prov,labbrapporter och annat. Vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt. SKOLA,PLUGG och så JOBB på det. Kommer bli tufft, men ska nog gå bra.. Eller ? =/ Kanske borde ta mig en liten funderare. Kanske ska ta dom här 4 veckorna att fokusera på skolan. Men samtidigt vill jag jobba.. Åhh, allt blev lite jobbigt nu faktiskt..

Idag är det dessutom första kvällen på några dar som jag inte jobbar. Så skönt att ha en hemma slappa kväll. Men måste lägga mig tidigt. För börjar kl 06 imorgon bitti. Så ska upp vid 04.15.
Efter det så ska jag hem till O&E och passa dom lite. Va längesen jag var där. Så ska bli kul.

Pälsk är uppe i Huddik. Men han kommer ju hem på fredag i vanlig ordninng.
Tror faktiskt att jag ska ta en liten promenad med stich nu och sen göra mig i ordning för att sussa.

HEIPA!

110528 / Ny design.

Sha Sha !

Nu har jag fått min nya design klar... Visste blev den fin ? =)
Tack till söta Jennie som har hjälpt mig med denna. Är super nöjd !! =)

Idag har vi stått o sålt lite på Wärsta marknaden. Var inte bästa vädret, men det  gick hyffsat bra ändå.  Kunde ha gått sämre.. Vi fick ihop lite slantar och fick våra största saker som tex. min moppe såld. Visserligen så fick vi ta med en hel del hem igen, men jaja.. det sparar vi till nästa år.
Jag gjorde en del fynd också. Fast då inte från andra säljare utan från pappi och även lite från oss. Vi hade fått lite saker av svärmor´s svärmor och där hittade jag lite jag ville ha. Bla ett par fina stövlar med klack och två väskor. Sen fick vi en stor golv ljusstake av min pappa.. Så även fast jag inte betalade nåt för sakerna så gjorde jag fynd. =)
Stich hade det mysigt o skönt under fredagskvällen på Wärsta.

Imorgon åker Pälsk upp till Huddik igen och jag och Stichi blir ensamma hemma i veckan. Men jag kommer ha antingen skola eller jobb varje dag så kommer inte va hemma så mycket. Stich kommer få tillbringa mycket tid med "mormor" nu i veckan. Imorgon jobbar jag några timmar också. 17-21. Innan dess och innan Pälsk åker så måste vi åka och storhandla så jag har nån mat här hemma i veckan.

Nu dags för lite lördagsmys ! =)

110525

God morgon, God morgon !

Duschen är klar, frukosten är äten och jag är i stortsätt klar för att bege mig. Ska bara sminka mig lite o så.
Kommer bli en lång dag idag. Först betygsamtal, Arbetssätt&Lärande 10.45 och sen jobb 13-21, och sen så kommer ju ÄNTLIGEN min Pälsk hem idag! =) Synd bara att jag jobbar sent och måste lägga mig direkt när jag kommer hem. För börjar 06.00 imorgon bitti, vilket betyder att jag måste gå upp typ 04... SUCK! Men det är pengar, får tänka så. ;P

Blir nog inge mer bloggande idag. Men imorgon...
Har föresten hittat en jätte gullig tjej som håller på och fixar ny header/design åt mig. TACK ! Så håll utkik. Den kommer dyka upp inom kort!...

110524

Go Kväll !

Har varit väldigt mycket dom senaste dagarna. Jobbat sen i söndags och massa annat skojj.
Idag var det tänkt att Pälsk skulle komma hem, men han var tvungen att hjälpa till lite imorgon, så han kommer hem imorgon kväll istället. Jag själv jobbar imorgon, 13-21. Förmodligen så hämtar Pälsk upp mig efter jobbet.
Imorgon är det också dags för sista "lektionen" av Arbetssätt&Lärande.. Eller ja, det är betygsamtal. Ska bli spännande o se vad man får.

Jobbar resten av veckan förutom lördag, men då är det Wärsta markaden! =D
Det är  super kul på jobbet. Trivs verkligen bra. I dag gjorde jag webbutbildningen inom Security&Saftey, som man måste göra för att man ska få en badge. Klarade båda testen och nu har Anna,the boss, skickat in en badge ansökan till mig. Förhoppningsvis så kommer den i slutet av denna veckan. På fredag stänger jag första gången själv. Eller en sommarjobbare som också heter Anna ska stänga med mig. Men vi båda är "nya" så det ska bli lite spännande, men kommer nog gå bra. bara min badge kommit tills dess, för annars är det lite kört. För får inte jobba ensam utan nån som har en badge eller har en själv. Så hoppas, hoppas att den hinner komma.

Ska nog göra mig lite chaite nu och invänta Big Brother.

So Long!

Efterlysning!

Känner att jag vill ha en liten förändring här på bloggen. En ny header med andra ord.
Så nu efterlyser jag nån som vil lhjälpa mig med detta ! Är sämst på sånt själv så skulle behöva lite hjälp.

Nån som känner sig manad och hjälpa mig ? =)
Det är bara headerna jag vill förnya. Inte själva designen..

Om det är någon som känner sig sugen så säg till för guds skull ! =)

110522

God Morgon!

Känner mig inte alls på topp idag. Känns som att jagb ara vill gå och lägga mig igen och sova. Är sjukt trött och känner mig allmänt depp. Vet dock inte varför det är såhär. Sov visserligen dåligt inatt. Tror klockan var runt 03.40 sista gången jag kollade klockan på mobilen, sen sov jag till typ 09.00 i morse.
Ska ju iväg och jobba senare idag, 17-21, men nääää jag känner verkligen inte för att jobba idag,även om det bara är 4 ynka timmar. Vill bara vara hemma. Sova och ta det lugnt. För nu börjar min kaos vecka. Från och med idag så jobbar ända fram tills på fredag kväll, ledig lördag och jobbar sen söndag igen. Sen tänker jag vara ledig iallafall 2 dar irad. Måste kolla det idag och se om det funkar.. För jag vill ju inte jobba för mycket och sen kanske gå in i väggen eller så. Har ju skolan också som jag måste tänka på.. Fattar inte hur jag ska orka med allt. =/

Vill att min honey ska komma hem nu. Behöver honom verkligen här hemma. Men nu är det bara 2 nätter till, sen kommer han äntligen hem! Hade han varit här nu så hade allt kännts bättre, men just nu känns allt bara kaos. Får lite ont i magen av detta. =(

Undra om man kanske skulle ta sig en liten vila. Känns som att jag behöver det om jag ska orka med kvällen på jobbet, där det förmodligen kommer vara halvkaos. Det brukar va det på söndagarna... Suck. Men det är väl bara bita ihop och gilla läget. Jag älskar ju trots allt mitt jobb. Men just idag känner jag mig som sagt inte alls på topp för nånting..  =(

Nattuggla.. ?

En gång i tiden så var jag en riktig nattuggla.
Satt uppe nästan hela nätterna, kunde somna vid 04-05 på morgonkvisten. Kollade på film,lekte med datorn eller städade på mitt rum (?).. Nu är den tiden över. Var vääldigt längesen jag var uppe så sent. Om det inte varit så att man varit ute på äventyr eller nåt. Men aldrig så att jag kunnat sitta hemma framför typ datorn eller tv´n till sena natten..
Men.. jag tror att jag har gått tillbaks liiite till min nattuggle tid igen. Inte fullt ut, men lite iallafall. Den här veckan har jag varit uppe till typ 01-02 vissa nätter. Tror det kan bero lite,eller ganska mycket på att jag är ensam hemma och inte gillar att sova själv. Visst kan jag sova, men sover oroligt och vaknar ganska ofta.. Så har blivit att jag lagt mig sent och sen gått upp tidigt. Just för att jag inte gillar det här med att sova själv..

Men på tisdag kommer äntligen min älskade hem igen. Då ska jag pussa på honom så mycket som det bara går och krama om honom hårt! Saknar honom ganska rejält mycket. Ska bli så skönt att ha honom hemma igen. Trots att jag jobbar varje dag nästa vecka, så kommer jag ändå ha honom hemma och ha honom brevid mig när jag ska sova.

Grillningen hos mamma o pappa var väldigt trevligt föresten. Mycket skratt blev det.
Imorgon är det jobba som gäller igen för min del. Men ett kort pass imorgon. 17-21, så inte så farligt. Samma tid gäller på måndag, sen kör vi på hela veckan lång, med ledighet på lördagen. Kommer bli en lång och tuff vecka, men det ska nog gå.

Ska se klart på filmen nu som jag ser på. Sagan om ringen går på 6an, den sista tror jag det är.. Har inte så stor koll på dom där filmerna ;P

Natti natt folket!
BTW... Vi lever fortfarande! =D Hallejua!! ;)

110521

Kan det här bli mitt sista inlägg för all framtid ? Isånnafall så, Tack alla ni underbara läsare för alla super fina kommentarer. Ni har varit underbara ! =)
Hahahaha...
Kunde inte låta bli. Men tydligen så går ju jorden under idag. Faaast, den skulle i sånnfall ha gått under för några timmar sen, för det var ju sagt att den skulle gå under den 21 maj, kl 18.00 i Nya Zeland, och där är klockan ganska mycket mer än så. Där är det ju snart den 22 maj. Sååå, om det den här profeten har sagt skulle stämma så hade vi varit döda för längesen. But hey! Jag lever än iallafall ! ;)
Haha.. Stackars lilla gubbe..

Jaja... Jag håller i vilket fall som helst på och städar lite här hemma. Både inne och ute på tomten. Måste ju passa på när man har lite tid över. Imorgon är det dags för jobb igen och jobbar då sön-fredag.. Vilken vecka det kommer bli. Men ingen skola iallafall. Eller jo.. betygsamtal på onsdag i typ en halv timme. Men sen är Arbetssätt&lärande kursen över.. Buhu.. Så trist. Men som tur är så får jag med mig några ifrån klassen till dom 2 kommande kurserna Religion A och Naturkunskap A som börjar den 30 maj.. Det är ju lite tur det. För då känner man ju iallafall nån.
Redovisningen igår gick för övrigt toppen. Lite stolt över mig själv som höll modet uppe och klarade mig igenom det hela... Heja mig ! =)

Ikväll är det grillning hos mamma o pappa. Så ikväll sitter jag inte ensam hemma som jag gjorde igår. Pälsk kommer hem på tisdag.. =) Yeeey ! Som jag saknar honom. Helt sjukt! Min älskade prins! <3

Nähe, om man skulle ta och fortsätta här hemma kanske. Magen börjar kurra också. Lite lunch kanske? njaa om en stund. Har annat att göra nu.

110519

Good Morgon hjärtegulls!!

Blev ett migrän anfall igår kväll/inatt. Så irriterande. Hatar verkligen när det verkligen slår till. Men nu är det bättre. Har fortfarande lite huvudvärk, men själva migränen är borta. Hoppas jag =/... Sov lääänge  idag. Skulle egentligen ha börjat jobbet kl 11, men jag behöver inte komma förräns kl 14. Messade chefen igår och förvarnade om migränen och hon sa att jag kunde komma 14 istället och sova lite längre.. Lite längre ? Jag sov till fucking 10.30 !! Har inte sovit så länge på eeevigheter.. Haha, men skönt va det. Nu hoppas jag bara på att migränen inte fortsätter eller kommer tillbaks under dan.
Jobbar 14-19, kanske 21, idag..

Ska ta bussen som går nu vid 13 och jag sitter här och är fullt klar. Ska bara ut med Stich en sväng och plocka undan lite, sen så..

Kanske skriver nåt till inlägg ikväll när jag kommer hem. Beror på hur trött jag är.
Ha en toppen dag alla Hjärtegulls! =)



Mot jobbet!

Chicken drumsticks.

Blidde en liten powernap på typ 20 min.
När jag vaknade igen så var jag hungrig.

Chicken drumsticks med bulgur och liiite ört cream fresh(?) fick det bli idag.
Super duper gott! =)

En promenad nu tror jag. Sen ska jag nog göra mig en kopp tv o glo på dumburken.

Tråk,tråk & ännu mera tråk!

Så här tråkigt som jaghar just nu har jag inte haft på länge.
Tvätten är fixad,disken är diskad,Stich har fått en promenad och badrummet är typ storstädat. Vad hittar man på nu lixom?
Så tråkigt när inte Pälsk är hemma. Finns ju absolut ingenting att göra, ingen att prata med eller någon att bara ta en sväng med bilen med. Nä, nu får han allt ta och komma hem! För jag saknar honom och har tråkigt här hemma utan honom... KOM HEM NU PÄLSK!!

Känner att en huvudvärk smyger sig fram också. Bara det inte bli början till ett migrän anfall..ORKAR INTE! Men det skulle ju inte förvåna mig att jag åker på ett migrän anfall o ligger i 1-3 dar. Men det sörrni har jag inte tid med. Nej nej.. Imorgon är det jobb 11-21 som gäller och på fredag är det stora redovisningsdagen på Arbetssätt&Lärande kursen och sen efter det jobb fram till 21. Så har verkligen inte tid med nån migrän nu!!

Man kanske skulle ta och göra sig lite kaffe. Kanske vaknar till liv lite då. Eller en powernap för att förhindra ett migrän anfall ? Ah, det lät bättre.

Kudden nästa!


110518

Solen skiner och jag mår bra!
Nackdelen är att det blåser och är lite molnigt. Men annars så =)

Blev en väldigt kort lektion idag. 40min var jag där och sen kände vi oss klara med allt inför redovisningen som vi har på fredag. Vi drog igenom redosvisningen lite snabbt för varandra inom gruppen och allt känns jätte bra. Ska bli kul och se dom andra 2 gruppernas redovisningar på fredag.

Jag kom med andra ord hem tidigare än beräknat. Skönt ju.. Tänkte gå ut och fixa lite på tomten nu efter att jag ätit upp min lunch. Rensa lite ogräs från gräsmattan o så.. Annars så ska jag inte göra mycket alls idag. bara vara hemma och bara va.

Åter till lunchen- en Pan pizza,Hawai..

Te & Saknad.

Sitter och inväntar BB som börjar om ca 18min.
Har gjort mig lite te, chai te såklart. Så gott.
Pratade med min underbara Pälsk för en stund sen och han verkar ha det bra där uppe. Men jag saknar honom. Nå otroooligt mycket. Det är så här på kvällarna som jag saknar honom mest. Då när det snart är dags att krypa ner och sussa.
Hoppas dagarna går fort och att han snart är hemma.

Såhär kul tycker jag det är att åka bil.
(Hemresan från Huddik i förra veckan)

110517

Pissenissar och Pissenossor!

Det regnar ute. Men imorse, vid 05.00 när jag gick upp för att åka till jobbet så var det strålande sol och nästan klarblå himmel.. Undra vart det vädret tog vägen ? Jag som tillomed packade ner lite svalare kläder att ha på mig efter jobbet. Men jaja..
Kom hem för ca 1½ timme sen. Så skönt att sluta tidigt. Då har man ju nästan hela dan på sig att göra något annat. Som tex. PLUGGA som jag suttit och gjort sen jag kom hem. Typ. Känner mig nästan helt klar med redovisningen som ska göras på fredag. Imorgon är det lektion och då ska jag skriva ut lite papper och sånt.

Har för övrigt varit en toppen dag på jobbet! Bästa dagen sen jag började tror jag =) Har så underbara kollegor! Bästa tjejjorna! Tillbringade msta tiden inne i köket idag. Gjorde lite smörgåsar,bakade lite cookies och morotskaka. Sen lite annat smått o gott.
Nästa gång jag jobbar är på torsdag och då jobbar jag kväll. Jobabr hellre morgon faktiskt och slutar tidigt, men jaja, man kan ju inte alltid få som man vill.. ;P

Saknar min underbara Pälsk nå sjukt mycket. Vill bara pussa på honom och ligga i hans famn. Men jag får stå ut några dagar till. förhoppningsvis bara tills på fredag.. ^^
Natten gick helt ok. Hade lite svårt att somna först och somnade väl inte förräns runt 24-tiden. Sen vaknade jag vid 01.50 och sen vid 02.35, men annars sov jag hela natten tills det var dags att gå upp vid 05.00.

Imorgon får jag sova lite längre. Börjar inte skolan förräns vid 10.30. Lektionen är framskjuten lite. Men det gör inte mig så mycket. Det betyder ju sovmorgon i mina öron =) Kan iallafall sova till 9.00.

Nu hade jag tänkt att ta mig ett bad. Ska iväg och handla lite med mamma senare ikväll. Men ett bad hinner jag med innan dess. Ett bad och sen lite slappar tid framför tv´n eller nå sånt.

SAKNAR MIN PRINS! <3

Tidsfördriv.

Nu när inte Pälsk är hemma så blir det så tråkigt här hemma. Finns ju ingen att prata med eller något att göra tillsammans med honom.
Det här är med andra ord ett ypperligt tillfälle att ta tag i den stora diskhögen och högen med rentvätt. Måste ju få tiden att gå lite snabbare så han kommer hem snabbare.. ;P haha
Nu har jag iallafall diskat klart nästan all disk. Har bara kastruller och lite sånt kvar. Men måste låta det jag redan diskat få stå och torka en stund nu innan jag kan fortsätta med det som är kvar.
Under tiden så tänkte jag ta tag i tvätthögen och sen får det nog bli lite middag.. Fast hur kul är det att stå och laga stor middag åt sig själv? Nää, får bli en pan pizza eller nåt sånt till middag..

Den diskade disken.
Disken som är kvar att diska.
Den STORA tvätthögen med rentvätt.. Som Stich av nån anledning alltid ska ligga i/under/brevid.

110516

Jaha,då var man ensam här hemma hela veckan då =(
Pälsk åkte för ca en halv timme sen uppåt mot Glada Huddik. Var väldigt jobbigt att säga hej då när han skulle åka, för så här länge som vi nu kommer va ifrån varandra har vi aldrig varit på nästan 3½år. Men det ska nog gå bra. Tur att jag har jobb eller skola varje dag hela veckan. Annars hade jga blivit tokig. Fast ioförsej så hade jag ju följt med upp dit om det inte var så att jag hade skola och jobb.
Kontakt via mobilerna och FB kommer vi ju också ha. Nätterna kommer nog vara värst. För jag HATAR att sova ensam.. =/ Ligger vaken och lyssnar på alla möjliga olika ljud..Men jag har ju världens bästa vakthund här hemma om nätterna.. ;P haha...

Tror jag ska ta och städa lite här hemma idag, bara för att ha nåt att göra och  så att tiden springer iväg. Kommer bli tidigt i säng för min del ikväll. SENAST kl 21 ska jag ligga i sängen,inget BB för mig ikväll med andra ord. För imorgon blir det en tidig morgon. Ska upp vid 05, börjar jobba kl 07 och jobbar sen till 13.30. Ska höra lite med Anna (the boss) imorgon också om lite tider.. För Sissi ringde igår och frågade om jag kunde jobba istället för henne vissa tider. Vet inte om Anna vet om det här och om jag verkligen får jobba ensam stängning innan jag fått min bage.. ? =/
Sen måste jag säga till om lite dagar då jag vill vara ledig. För annars komemr jag jobb ihjäl mig, har nämligen sett sommarschemat.. =/

Idag kommer det nog garanterat bli ett till inlägg. För idag och resten av veckan kommer jag ha sjukt tråkigt när jag är hemma. Måste plugga lite också. Att jag alltid ska skjuta upp allt till sista sekund..!

110515

Hejsan Svejsan !

Jaha, då satt man här och kollar på VM finalen av hockeyn mellan Sverige och Finland. Jag som inte är någe intresserad alls av hockey. Eller knappt iallafall. Men jaja, Pälsk vill se och vi har kommit överens om att jag ska få slå över till BB vid 21.. Får se om han håller det läftet också. Annars får jag kolla här på datorn. På BB alltså.
Spännande idag då alla utom Maritn är nominerade. Tror det blir Peter eller Madde som får lämna. Kanske Sara, men hoppas inte på det.

Imorgon börjar en ny vecka, en vecka med skola jobb och sen även en vecka utan Pälsk. För imorgon åker han upp till Huddik för att hälsa på lite. Köra lite fyrhjuling,fiska och bara va. Hade gärna följt med, men jag har som sagt skolan och jobb hela veckan lång. Har bara 3 lektioner kvar av Arbetssätt&Lärande och på fredag är det redovisnings dags.. Ska sätta mig imorgon och jobba lite med min redovisning som är likheter/skillnader på en "normal" skola och en särskola.

Grattis till Eric Saade som tog hem bronset igår i ESC! Jäkla Azerbaijan bara som kom och tog ifrån oss vinsten. Men en 3e plats tycker jag vi ska vara stolta över. Bästa placeringen på länge. Sen Carola vann med Evighet va ?
Nä ska mysa vidare nu och snart ta över tv´n från Pälsk. Eller så blir det som sagt att jag får titta på BB via webben.

110514

Go Kväll !

Sitter här med ett glas cola och en skål med chips och kollar på ESC.
Vår egna Saade var precis på scenen och gjorde ett toppen bra framträdande, enligt mig alltså. Tror på en bra placering.. Vet inte vem jag annars håller på. Hittills så är det ju självklart Saade och sen Irland gilalde jag. Dom två tvillingarna med håret.. =P

Nåja..Pälsk är på äventyr med Jocka, så därför är det bara jag och Stich hemma. Men det är helt ok.
Jobbade igår till 21 och idag mellan 9-13.. Trivs så sjukt bra på mitt nya jobb!

Blir inte så mycket mer idag. Måste ju kolla vidare på ESC.
Men skriver mer imorgon..

Heipa Hej !

ESC mys..

110512

Hejsan Hoppsan!

Då var jag tillbaks här igen efter några dagars uppehåll.
Har helt enkelt inte hunnit med att blogga. har varit nånting varje dag. Vi är iallafall hemma i Sigtuna nu igen. Åkte hem från Huddik i tisdags kväll.
Så grymt tråkigt att vara hemma igen och tillbaks till verkligheten. Men det är väl bara gilla läget. Måste ju jobba lite och sköta skolan.
Men det dröjer nog inte länge innan vi är uppe i huddik igen. För både jag och Pälsk, och säkert Stich också, trivs som fiskar i vattnet där uppe. Det är så härligt,lugnt och helt underbart att vara där. Alla är så snälla och lugna som filbunkar. ;P Lite för lugna ibland kanske. haha..

Idag väntar iallafall jobb för min del mellan 14-21. Lång pass idag med andra ord. Imorgon är det samma tid som gäller och på lördag 9-14. Tror jag det var.

Tänkte ta itu med tvätten innan jag beger mig mot jobbet. Vi har en tvätthög som snart är ända upp i taket. =/
Mensvärk har jag också. En sån där jobbig värk då jag har ont i hela kroppen, mest låren och ryggen. Men det går väl över så fort jag kommer igång.

En kaffe vore inte så dumt nu asså! =)

110509

God Morgon Världen!

Då satt jag på tåget igen. Den här gången  mot Huddik. Hoppas det inte blir nå strul idag, som det blev igår.
ca 2½ timmar stod tåget stilla i nån skog utanför Uppsala. Man hade kört på nånting. Det gjorde att jag kom sjukt sent till jobbet och där var det också kaos. Men det funkade.

Sitter och avnjuter en god förbeställd frukost här på tåget. Åke envisades om att jag skulle ha frukost på tåget. Han är snäll han. Både han och Sussie är helt underbara.

Som vanligt så är täckningen här på tåget inte helt ok. Så det tar evigheter att svara på kommentarerna. Men LOVAR att svara så fort jag kan.

Natten utan Pälsk gick bättre än förväntat. Visserligen hade jag mamma på övernattningsbesök, men ändå. Det kändes tomt utan min lilla familj som alltid ligger brevid mig i sängen. Men jag fick stå ut. Snart får jag träffa dom igen. Då ska jag pussa på dom. =)

Ikväll hjälper vi till på travet ute på Hagmyren. Hoppas jag kan göra det ialalfall. Har sjukt ont i magen. :( Men det går väl över hoppas jag.
Nu över till frukosten!

110508

Tuff,Tuff,tuff.....
Så låter tåget som jag i detta tillfälle sitter på. Eller ja, nästan iallafall.
Det va ett tag sen jag skrev nåt sist. Men jag lever och har nu tid att skriva ett litet inlägg.

Anledningen till att jag sitter på ett tåg, X2000 dessutom, är för att jag,Pälsk och Stichi i onsdags kväll åkte upp till Glada Huddik till svärmor och "svärfar".. Men idag är jag tvungen att åka hem en sväng för att jobba. Pälsk och Stich är kvar uppe i Huddik, för jag kommer tillbaks imorgon förmiddag. Imorgon kväll ska vi hjälpa till på deras stallcafé då det är stort trav. Så jag blir bara hemma över natten. Blir nog att vi åker hem på tisdag kväll.

Det är så underbart skönt här uppe i Huddik. Skulle lätt kunna flytta upp hit. Men nu har jag ju precis fått jobbet på Arlanda och där trivs jag som fisken i vattnet.
Men vem vet... Kanske blir en flytt uppåt i landet om nåt år eller så.

Satt och fösökte svara på alla fina kommentarer jag fått, men täckningen är så dålig här på tåget så jag tänkte att jag svarar på alla dom imorgon eller så istället. Hoppas ni inte blir allt för arga på mig ^^

Saknar redan min lilla familj som jag lämnat kvar här uppe. Men det är ju bara en natt, och det ska jag väl klara av? Kom en liten tår när jag och Pälsk sa hej då innan jag skulle på tåget.. Men det ska nog gå bra... Första gången på 3½år som jag och Pälsk kommer sova ifrån varandra... Scary.. ^^
Älskar er till tusen <3

Sen så måste jag ju bara få säga att jag har världens bästa svärmor och "svärfar som betalat hela min resa både hem och tillbaks imorgon. Ni är underbara! Älskar er! <3

Nä ska nog vila en stund nu tänkte jag. Så jag orkar jobba sen. Jobbar 16-21 idag. Blir min första stängning. Tur att jag går dubbelt. För ananrs hade jag fått lite smått panik.

Kanske skriver lite mer sen.
Har en känsla av att det kan bli lång tråkigt här på tåget...

Imorgon gäller det.

Jajjamen! Imorgon är det min första dag på café Hava Java på teminal 3 på Arlanda.
Ska bli sjukt kul att vara där och jobba lite. Har ju varit där tidigare och haft prao, och då älskade jag det.
Så det här kan inte bli annat än bra! Hoppas jag iallafall.
Anna(the boss) ringde lite tidigare idag och hörde om det var något jag undrade över inför imorgon och hur jag tyckte det kändes. Så gulligt av henne. Sen så sa hon också att jag inte behövde komma till exakt kl 06.00 utan att jag kunde komma runt 06.15, för då kommer hon och det är hon som ska ta mig igenom säkerhetsspärrarna och lite så.

Åhh va kul det ska bli!
Kommer bli en tidig kväll idag så jag är utvilad till imorgon. Senast kl 22 hade jag tänkte mig. Klockan ska jag ställa på 04.30 till imorgon bitti.
Hoppas jag får lite mer tider imorgon att jobba. Men det tror jag. För jag har för mig att vi pratade om det på intervjun.

Promenad med Stich nu tänkte jag.

Imorgon kommer jag Hava! =)

110502

Vilken jävla skit morgon det har varit. Bokstavligt talat då också!

Har inte kunnat sova inatt och i morse när jag skulle gå upp ur sängen så sätter jag fötterna i en stor bajs hög som ligger så fint nedanför min sängkant.. Gaaaah! Jävla hund jävel!!!!  Hur fan tänkte han där? MORR..
Jag blev såklart rosenrasande och skrek på Pälsk att hämta papper och en bajspåse, sen åkte Stich ut fortare än kvickt på tomten där han fick tillbringa ca 30 min...
Sen när jag ska plocka undan lite från vardagsrums bordet så åker en halvfylld pepsi burk i golvet, vilket inte gjorde mig gladare.
Jävla bajs morgon! Känner att den här dagen kommer bli sjukt irriterad och jobbig.
Inte nog med morgonen, utan det är så att Pälsk åker upp till sin mamma i Huddik antingen ikväll eller imorgon för att hälsa på och jobba lite. Det kommer bli första gången på nästan 3½ år som vi sover ifrån varandra. Kommer bli sjukt jobbigt då jag har svårt att sova själv och är lite mörkrädd. Får ta hit mamma eller lillebror nån natt kanske.
Sen att jag kommer sakna ihjäl mig efter honom är ju också lite jobbigt.. Men ska bita ihop och vara stark. Nån gång måste ju vara den första..
Jag hade gärna följt med upp till Huddik om det inte var så att jag har skolan och sen börjar jobba ute på Arlanda imorgon. Annars hade jag lätt följt med. Men, men...Får bli senare i sommar.

Pälsk har åkt för att hämta hans farmor i Solna. Hon ska hem hit till Sigtuna nu. I Solna har hon sin gubbe Sigge. Stich hänkade på pälsk också, så i´m all alone..
Kanske skulle ta och dammsuga lite här hemma och slänga in en tvätt ?

Rysare söndag.

Då var det snart dags igen för att dra igång veckans Big Brother Live sändning.
Idag är det extra spännande då ALLA är nominerade och vem som helst kan åka ut.
Kul att dom rör om lite i grytan. Sånt gillas. Men är samtidigt rädd att nån utav mina favoriter ska få lämna. Simon,Gurkan,Martin och Sara...
Tror det kommer bli Madde, och hoppas på det. Men man vet ju aldrig..
SCARY...

Vem tror ni får lämna huset ikväll?

110501

Sköna maj välkommen.... Tralalalalaaa !

Jaha, då var vi inne i Maj månad och sommaren närmar sig med storm steg.
Gårdagen blev helt ok med lite grillning hemma hos mina föräldrar och sen en sväng ner på byn för att se brasan ute i vattnet och alla fina fyverkerier. En sväng till Plantan med Elias och Daniella blev det också. Killarna bestämde sig för att bege sig ut till en vän ute på landet där det vankades fest, men jag och Daniella hoppade det och åkte hem..
Väl hemma så börjar det med att jag är utelåst då lillebror och flickvän inte hade varit här med Stich och vår hemma nyckel än. Så blev att stå ute i kylan i ca 40 minuter tills dom kom. Sen när jag kommit in så får jag reda på att det varit inbrott bara några lägenheter här ifrån, lite längre ner på gatan. Kändes ju tryggt att sitta ensam hemma då mitt i natten. Elle inte !! Satt som på nålar ända tills pälsk kom hem. Då kände jag mig lugn igen. Lite iallafall...

Jaja, idag kanske det blir tivoli med lillebror och hans tjej och Melinda som är hemma hos mina föräldrar. Men vette fan om jag pallar det asså. Vi får se..

Btw. Måste ju få gratta Elias och Daniella lite här på bloggen också!
Dom ska nämligen bli föräldrar!! Så himla kul. Kommer bli en super söt liten krabat =) I oktober tittar han/hon ut..
STORT GRATTIS TILL ER UNDERBARA VÄNNER ! <3

Nu ska jag göra mig en kaffe och fixa lite på tomten. Fixa med blommorna och lite så.

Heipa hej !


Brasan från igår.