110630

Vilken dag det har varit. Uscha.. Det ända positiva med den här dagen har väl varit att jag fått umgås med min underbara nyfunna vän Catleen hela dan. Fick träffa hennes underbart fina häst,åt lunch på kina och fika i solen på bryggan vid båthamnen här i sigtuna. Har varit så mys! Vad skulle jag göra utan henne? Hon är verkligen en toppen vän som hela tiden stöttar mig.. Så glad att jag har dig.

Var ju sista lektionen idag på religionkunskapen. Betygsamtal och lite resulltat av hemtentan. Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att jag är grymt besviken. Fick inte alls det jag hade hoppas på och faktiskt förväntat mig.. Det kom lite som ett slag i magen faktiskt och det känns inte bra. Trodde verkligen att det skulle gå bra i den här kursen, men tydligen inte. Trots att jag varit på varenda lektion,deltagit i på studiebesöken och gjort alla uppgifter vi fått. Nää är grymt besviken. Känns som att all tid  jag lagt ner på den jävla hemtentan har varit helt onödigt. Mycket slit och sömnlösa nätter pga den jävla hemtentan o så får jag inte mer än Godkänt och en prövning i augusti ? Det här hade jag verkligen inte räknat med.. Jävla idiot! Jag gillar dig inte alls längre!!!! Men tänker inte ge upp för det. Nu ska jag ha ca 4 veckors "sommarlov" och sen kör jag igång med lite psykologi A och svenska A i början på augusti. Då jävlar ska dom få se..

Men är super stolt över bästa Catleen som fick MVG på kursen ! Hon är så duktig..=)

Nä usch, har inte varit min dag alls idag, och imorgon är det naturkunskap prov också. Men den tänker jag faktiskt skita i för det spelar ingen roll hur mycket man gör på den kursen, för hon har redan underkänt typ hela klassen.
Jag såg verkligen fram emot den här perioden med religion och naturkunskap, men tji fick jag. Har haft två lärare som inte alls har varit rättvisa och i stort sätt skitit i hur det går för oss elever..
Får hoppas på en bra skol period nu i augusti istället, då kommer jag iallafall ha en toppen lärare. Karin som jag hade i Arbetssätt&Lärande. världens bästa lärare. Henne ska jag ha i Svenska A =) So happy för det !

Nä, nu ska jag bänka mig framför tv´n och sura. Kanske tar nån jordgubbe eller så. Köpte det igår nämligen ^^

Gamegirl.se

Jag är inte den som brukar göra reklam här på bloggen via inlägg eller liknande. Men nu tänkte jag göra ett litet undantag.

Min underbara vän Catleen driver en spelsida där man kan köpa en massa olika spel,konsoller och liknande till bra priser.
Lovade henne att nämna henne här på bloggen då det är ett ganska nystartat företag.
Så är ni tv-spels freak eller bara ute efter något spec. spel, så kolla in deras hemsida och kontakta dom vid frågor.
Klicka på bilden för att komma till deras sida.

110629

Oj, vad dagarna springer iväg.
Vi är redan inne på slutet av Juni månad och sommaren är snart över.. Har varit ett par fantastiska dagar dom senaste dagarna. Underbart väder. Dock har jag typ suttit i skolbäcken hela dom här dagarna, men lite tid i solen har jag iallafall fått.

Idag åkte Pälsk med sin pappa,farmor o hennes gubbe till Åland, till landstället. Dom blir där i ca 1.2 veckor. Kommer bli tomt nästa vecka när jag inte har någon skola och kommer sitta ensam hemma hela veckan. Men jag jobbar.

Appropå jobb. Idag på jobbet så dog jag lite för en stund. Blev näst intill knäsvag och fick nästan tunghäfta. Min idol och förkärlek kom nämligen på besök och köpte sig en leverpastejssmörgås av mig. Nu kanske inte alla ni vet vem min förkärlek är, men det ska jag nu tala om för er. Det var OLA som kom på besök. Jag jobbar på Arlanda om ni inte redan vet det. Ola är som sagt min förkärlek och jag älskar honom. Han är mitt ekorrgos som Josefin på Vakna! säger om Saade. Ola är så fin och när jag insåg att det var han så kände jag hur mina ben blev lite svagare och jag kunde inte släppa honom ur blicken.. Ja jag vet jag är en fjolla som tycker om honom, men det står jag för =) Det är jag och små tjejerna =)
Hans besök gjorde verkligen min dag. =) <3
Mitt ekorrgos. <3

Var och shoppadel lite med mamma efter jobbet idag. Mina byxor gick nämligen sönder idag på jobbet så behövde ett par nya. Blev ett par enkla leggins från Lindex och sen även en bikini överdel från H&M.. Där det var en väldans massa rea. Synd att jag inte kan göra av med så mycket pengar, för då hade jag handlat mig en super fin klänning som kostade typ 150:-.. Men har lovat mig själv att inte göra av med min lön så fort.. Fick ju inte en superduper lön direkt så.
Men samtidigt så sitter jag och funderar på om jag ska klicka hem lite från H&M på deras webb.. ^^ Så sugen på lite nytt i garderoben..

Imorgon är det sista dagen på Religionkunskapen. Lite tråkigt faktiskt. Kommer nog sakna endel från den klassen. Naturen ska egentligen också avslutas imorgon, men det är ett prov på fredag så vi slutar kursen på fredag. Jag och bästa Catleen ska ha lite avslutningslunch imorgon mellan lektionerna tänkte vi. Ska bli super mysigt.
Sen ska det bli skönt med lite "sommarlov" i ca 4 veckor. Fick besked idag om att jag kommit in på både Svenska A och Psykologi A kurserna som börjar den 8 Augusti. Ska bli kul Kommer ha med mig Catleen på Psykologin och världens bästa lärare Karin i Svenska A =)

Har blivit lite båtåkande dom senaste dagarna också. Årets första dopp hat tagits. Bilder finns, men kommer lägga upp dom vid senare tillfälle.
Nu ska jag ta en svalkande dusch och sen göra mig nåt att äta och bara ta det lugnt.

110623, GRATTIS LILLEBROR!

Först o främst...
GRATTIS LILLEBROR PETER PÅ 21ÅRS DAGEN!!
Hade ingen bättre bild,så denna får duga. =)
Jaha,då satt man här igen då.
Klockan ringde vid 05.20 och då gick jag direkt upp och tog mig en dusch. Hade tänkt ta en promenad först, men när jag såg dagens väder så ångrade jag mig. Det regnar nämligen och är väldigt grått här. Trist ju.
Skola och jobb står på dagens schema. Först lite religion och sen vidare till jobbet, men jobbar kort dag idag 18-21 bara, så det är ju ganska skönt.

Har nå sjukt ont i min vänstra vad. Tror jag har sträckt den eller nåt. Har ont i benen i huvudtaget.
Tror jag måste ta mig nåt att äta nu. Om ca 1 timme är det dags att kila mot bussen.

Btw så löste vi dagarna jag inte kunde jobba igår. Blir ledig på måndag då snälla Pernilla tar mitt pass där istället. Tack, tack,Tack ! Sen nästa fredag så var det bara en miss i tiderna. Jag hade en tid på mitt schema och på jobbschemat så stod en annan. Så det var bara att jag ändrade min tid jag hade.. Alla problem lösta ! =)

110622

Om en timme går min buss som ska ta mig till jobbet. Jobbar till 21 ikväll.
Nu på morgonen så har jag skrivit lite på min religion eximiniation, har iallafall börjat på den och så har jag inte gjort så mycket mer. Käkat en bruch bestående av lite bulgur och  nuggets..
Från o med idag så jobbar jag ända fram tills på måndag. För ska tydligen jobba på måndag fast jag sagt att jag inte kan =/ Upptäckte det igår. Ska bli kul o se hur jag lyckas vara både i skolan o på jobbet samtidigt. Sen är det dagen innan eximiniationen ska vara inlämnad också så känner att jag inte riktigt hinner jobba den dagen. Men jaja, ska se idag med vår vice chef om det går att lösa. Vi har ju en som precis börjat och som kanske kan ta dom passen istället för mig.

Inte undra på att man har ständig magknip och blir stressad när man ska vara på två olika ställen samtidigt. Fast det kanske går, jag kanske går att dela på ? Är det nåt jag missat kanske... ? ^^
Jaja.. Ska väl gå och pudra näsan lite nu o kanske borsta tänderna också så jag kan åka o jobba. Tror varken Sophie eller gästerna skulle uppskatta min amoniak luktande andedräkt som jag sitter med just nu.. ;P Haha..

110621

Äntligen var det över! Men bara för stunden. Nästa vecka är det dags för nästa prov + inlämning .av eximiniationen i religionkunskapen som ska vara på drygt 7 sidor. Yeey! Känns som att jag kommer få plugga hela midsommarhelgen. Toppen!
Jaja, provet idag gick helt ok. Hoppas jag iallafall. Jag gjorde mitt bästa och det kan ju inte bli sämre än ett IG. ;P haha.. Nä men hoppas på åtminstonde ett G. Då är jag nöjd.
Sitter nu här och smäller i mig en Marabou chocklad, tyckte jag förtjänade det efter allt slit med denna jävla naturkunskap, men sen så för att peppa mig lite för det är ju mer som ska pluggas. Eximiniationen t.ex.

Imorgon är det ingen skola som väntar, men dessvärre så är det jobb 14-21. Känner att jag egentlgien inte har tid med det, men behöver pengarna. Sen är det jobba som gäller hela midsommarhelgen med start imorgon. Jobbar varje dag fram tills på söndag..

Lite varmt te skulle inte vara så dumt just nu. Varmt te och en alvedon. Har skallebank.. :(


Ready for the test..

Nu har jag pluggat i stort sätt hela dan och jag känner mig ganska redo.
Mamma är här och har förhört mig lite och det mesta sitter. Är lite som jag måste läsa på lite mer om, men annars så.
Nu sitter vi o kollar på Lotta på Liseberg som har säsong premiär idag. Sen efter det så är det dags för mig att sova. Ska ju upp tidigt imorgon igen. Kommer bli en lång dag imorgon.

Nä, ska nog göra mig en macka och sen bänka mig här i soffan med mamma tills Lotta är slut.

HEIPA !

Pluggelipluggar...

Organismer,fotosyntes,cellandning,näringskedja,Växt/djurceller och massa mer inom naturvetenskapen är vad jag ägnar min tid åt just nu.
Har sen jag kom hem från religionkunskapen vid 12.30 tiden suttit här i soffan med min naturkunskapbok,mina anteckningar,instuderingsfrågor (Typ 35 st) och massa utdrag från lektioner och bara tok pluggat. Är långt ifrån klar, men kände att jag behövde ta en liten paus.
Mamma kommer förbi lite senare och förhör mig. Kommer gå åt helvete och ännu mer åt helvete imorgon på själva provet. Men har lovat mig själv att göra mitt bästa. Så länge jag klarar provet med ett Godkännt så är jag mer än nöjd. För den här kursen är sjukt jobbig och i raket fart.
Vet inte om jag sagt det tidigare men läser ju Naturkunskap A och Religion A som sommarkurser och det betyder att dom är på 4 veckor istället för 10. Det är ganska stor skillnad. Mycket att ta in och "lära sig" på vääldigt kort tid.

Men det är bara att bita ihop! är bara den här veckan och nästa vecka, sen är det över. sen är det "sommarlov" för min del. I typ 1½ månad, sen kör vi igång igen med lite nya kurser. =)


Här pluggas det.

Lunchen idag fick bli lite klyftpotatis med nuggets och en klick kantarell/champion cream fresh,
Mumsigt värre !

110620

God Morgon kära läsare !

Blev ca 4 timmars sömn inatt. Har sovit skit dåligt. Vaknat flera gånger och kollat på klockan och nu vid 05.40 så gav jag upp. Klockan skulle ringa vid 7,20 så hade kunnat sova 1 timme och 40 minuter till, men kände att jag lika gärna kunde gå upp. Vaknade ju ändå ca 1 gång i halv timmen.
Så nu sitter jag här, med en kopp kaffe och har precis fått i mig en fralla med skinka.
Är sjuukt trött, så får bli mycket kaffe innan det är dags  att kila mot skolan vid 8.30.

Idag när jag kommer hem så  MÅSTE jag tok plugga. Imorgon är det prov. Ganska stort prov också. Suck.. Kommer bli en lång dag som kommer övergå till en ännu längre dag imorgon..

Ska göra mig lite klar nu. Spackla mig lite och ta en till kopp kaffe. Så är jag helt klar sen och slipper stressa. Smart va ? ;P haha

Med kaffe i handen säger jag GOD MORGON !!
Nyvaken och "naturlig".

Den utvalde.

Tänkte krypa ner under täcket och sussa, men så såg jag att "Den utvalde" med Andreas Wilson började på 5an och då var jag ju bara tvungen att vara uppe en stund till och glo på den ^^
Men frågan är om jag kommer orka se hela.. Joo det tror jag. Så länge jag kommer i säng SENAST kl 24, så är det inga problem. Klockan kommer jag ställa på 7.20 imorgon. Bussen mot skolan går 8.36.

Back to the movie and my tea...

110619

Då satt man här igen efter lite kaos artad helg.
Migrän, regn, jobb och pluggande. Missade gårdagens 5-kamp på Gröna lund med jobbet pga min jävla migrän!! =(
Pälsk åkte upp till Huddik idag igen och stannar där i 2 veckor. Med andra ord så kommer jag vara hemma ensam på midsommar o få fira den själv. Tur att jag har svärfar vägg i vägg som är så super snäll och bjöd över mig på midsommar för att grilla. Pälsk´s lillebror med familj kommer på besök, så kommer nog inte sitta ensam.

Plugga ja, har så sjuukt mycket i skolan just nu. På tisdag är det prov i naturkunskapen på ca 5 kapitel och jag började läsa dom idag som först.Inte hunnit tidigare. Imorgon kommer vi få hem våran eximiniation som ska skrivas på religion kursen. Den ska vara klar nästa vecka den 28e så har en vecka på mig att skriva den, samtidigt som jag måste plugga till nästa prov i naturkunskapen som vi även det har den 28e.. SUCK! Kommer bli en tuff vecka, men ska nog klara av den. Jobbar hela midsommar helgen, men det gör inte så mycket eftersom att Pälsk inte är hemma. Han måste hjälpa till där uppe i Huddik på midsommar travet som är i helgen.

Sitter nu här med lite chai te.. Sååå gott.
Stichi ligger brevid mig och sussar..

Just ja.. Det var ju dop för lilla Alexandra igår, som jag dock missade då jag var tvungen att jobba. Typiskt. Men fredrik är nu iallafall gudfar åt henne och det hade varit jätte fint. Svärfar tog lite bilder eftersom att jag inte var där och kunde se.
Lite kul att pälsk är gudfar till Alex, tror han är ganska stolt :)

Nä, nu måste jag läsa nån mer sida i naturkunskap boken och sen är det nästan dags att sussa som gäller. Imorgon är det upp tidigt för att ha lite reiligion...

HEIPA !


Mitt goda chai te... MUMMA..

@ my folks..

Sitter här i mamma o pappas sköna skinn fåtölj och väntar på att klockan ska bli 20.15 så jag o Pälsk kan bege oss upp mot lillebrors skola. Han är redan där och äter med sina lärare och myser.
Ska bli kul faktiskt att se alla tjejer i sina fina klännngar och killarna i stillig kavaj eller liknande. :)

Måste se lite kul ut just nu här i mamma o pappas vardagsrum. Både jag oc mamma sitter med varsin laptop och facebookar och spelar olika FB spel. Stichi ligger på mina fötter som jag har på en fotpall som tillhör fåtöljen. Haha..Men snart får vi gå. Har klätt upp mig lite, kvällen till ära. En utav mina nya klänningar, den korta, typ leopard mönstrade, ett par svarta tights,en grå tunka och mina bruna gladiator sandaler.. Lite fn måste man ju få va.. Imorgon slå vi till med lite finare, men då är det ju trots allt lillebrors avslutning för grundskolan..

Lillebror håller på att bli stor !

110615

Så var det redan onsdag.
Onsdag och lite halv grått väder. Varför kan det inte braka loss med åska och blixtrar ?! Jag vill vill vill ! Tycker sånt är lite mysigt o sen så behövs luften rensas ur.

Gårdagens exkursion på naturkunskapen gick toppen. Tyckte inte alls att det var en jobbig promenad eller så. Riktigt skön promenad faktiskt. Lite halv svåra uppgifter vid slutmålet bara, men tror det gick helt ok.
Idag så står det absolut ingenting på mitt schema. Eller jooo nu ljög jag. Ska iväg på lillebrors avslutningsbal ikväll och aggera lite vakt med andra föräldrar.. visst jag är inte förälder, men jag är en väldigt snäll storasyster som ställer upp för dom "små" liven.. Jag och Pälsk blir det som ska hålla koll på dom. Eller tror det är mer att vi ska hålla koll så att inga utomstående kommer in och besöker våra 9or.
Tänk, imorgon slutar minsta lillebror 9an. Usch va tiden går fort! Det tråkiga är att jag inte kommer kunna gå, för jag har en egen skola att sköta. Hade gärna tagit ledig, men känner att jag inte riktigt kan det. Är så sjuuukt mycket i skolan just nu så. Men men.. Pälsk kommer nog komma dit och se när lillebror slutar 9an. Pälsk är nämligen en utav min lillebrors favoriter, en han ser väldigt mycket upp till. Sånt är kul tycker jag =)
Här var vi inte gamla inte.
Minstingen i mitten är lillskiten som slutar 9an imorgon. Här var han typ 2 dar gammal,jag 7 och Peter 5.
Syskonen Karlsson rules! <3

Nähe, undra vad man ska hitta på nu då?
Pälsk kom precis hem. han har varit nere på vår kolonilott med pappa och fixat lite. Nu ska dom tydligen iväg och besiktia mammas bil.. Ska jag hänga med dom kanske, eller göra mig lite kaffe,plugga och kanske städa lite här hemma..? Hmmm

By H&M.

Var och shoppade lite i lördags.
Kände att jag ville ha lite nytt i garderoben. Sommarklänning var det jag var ute efter, kom hem med 2 ^^
198:-
99:-

110613

Folket!

Veet att jag inte boggat på ett tag, men tänker inte ursäkta mig för det. =P haha
Har varit en väldigt intressant start på den här dagen. Vi var och besökte en Moské med Religion kursen och det var faktiskt intressant. Han som "föreläste" var jätte rolig och berättade väldigt bra om just islam och sånt.

Men helgen då? Måste jag verkligen rabbla upp den ?... ;P haha ja men ok då, en kortfattad verision då.
Pälsk kom hem i fredags. Lugn kväll.
Jobbade lördag mellan 6.30-13 och sen var det grillning hos mamma o pappa med spelning nere på byn efter det.
Igår söndag så jobabde jag också. 15-21.
Ahh, det var min helg de.. haha.

Orkar egentlgien inte blogga idag. Men kände att jag kanske borde. Så ni inte tror att jag gått under jorden eller så.
Skulle behöva sätta mig o plugga lite Naturkunskap nu. Men vette fan om jag orkar. Ska nog göra mig lite kaffe så kanske jag orkar sen. Tvätta borde jag också.
Jaja. Lär ju i vilket fall som helst inte hända nåt sålänge jag sitter här.. ;P

Time to study.

ÄNTLIGEN har jag fått min Naturkunskap A bok!
Behövde aldrig låna boken av Catleen, för Carro messade och sa att boken hade kommit hem till henne. Så det var bara att åka dit och hämta den. Det var på tiden.
Så nu är det jag som ska sätta mig med boken och läsa alla 10 000 sidor som ska läsas till imorgon. Ok, jag överdrev lite nu, men många sidor är det.. Kommer bli en lång kväll och en ännu längre dag imorgon. Upp kl 7 för att ha skola mellan 9-17. Religion och natur.. Älskar verkligen mina tisdagar och torsdagar nu för tiden.. =) Yeey.. Suck.

Hej boken, här kommer jag !

Rockstar energi.

Vilken kaos det blev. Boken som jag skulle få köpa av Carro kom aldrig idag, vilket betyder att jag inte kan plugga det vi ska tills imorgon. Tur att jag har världens bästa skolkamrat och vän Catleen som mer än gärna lånar ut sin bok till mig under natten. Hon är en pärla!
Så eftersom att jag inte kunnat plugga nåt så har jag städat ganska mycket. Hallen,badrummet och sovrummet är klara,somnade till en stund på soffan och nu sitter jag här tillsammans med lite Rockstar Energi dryck som vi fick på BB finalen i söndags. Inte jätte god, men får funka för jag måste orka plugga lite sen också.
Vid 20.00 ska jag åka med mamma hem till Catleen och hämta boken. Sen blir det hem och plugga gärnet..Skulle kunna börja med rättningen av labbrapporten redan nu så har jag det gjort. Vore ju lite skönt. Är bara lite ord o så som ska ändras. Inga stora saker.
Måste hålla mig vaken och "pigg" så jag kan plugga arslet av mig sen.

110608

Det regnar ute, vilket jag personligen tycker är skit skönt. Det behövdes verkligen efter dessa dagar av värmebölja, och sen så passar det toppen bra med regn och lite halv tråkigt väder idag, för då gör det inget att jag har min stora Plugga&Städa dag.. Var iväg vid halv 1 för att möta upp Carro o få boken av henne, meeeen boken hade tydligen inte kommit, så nu måste vi tillbaks vid 16 igen och kolla.. Åhh så irriterande. Men jaja, fick lite handlat på Lidil iallafall.
För stunden håller jag på i köket och städar. Har precis diskat all disk som jag samlat på mig under ca 1 vecka och snart ska jag fortsätta i köket med lite dammsugning o sånt. En maskin tvätt är redan igång.
Sååå här jag jag verkligen inte tid att sitta !

Heipa på ett tag !

Satans myggor!

Skulle bara släppa ut Stich på tomten så att han fick kissa lite och samtidigt passa på att vattna våra blommor. Efter 1 sekund så är det 1000 myggor runt mig och dom sätter sig överallt för att suga ur mig blod.. Så blev en snabb visit ute. Fy satan va med mygg det var! Det var som att vi bodde i skogen eller så. Vid ett kärr typ. Så nu har jag myggbett överallt. På hela benen,armarna,rumpan,huvudet,axlarna... Ah överallt! Tror ni inte några stycken passade på att smita in hit i lägenheten också? Joho då.. Hör hur nån liten mygga surrar runt här nånstans ovanför mig..
Vilade en stund tidigare. Fick huvudvärk med gränsfall till migrän. Men nu känns det bättre och jag är faktiskt ganska pigg. Behöver ju inte gå upp imorgon till nån skola eller jobb. Så det är lovley. Är hel ledig hela dan imorgon. Så då ska jag ha en riktigt hemma/plugga/städa/tvätta dag..Det ända som jag måste iväg och göra är att möta upp Carro för att köpa Naturkunskap A boken av henne. Men annars så ska jag bara vara hemma och njuta av ledigheten.

Har varit en lång dag med massa intressanta saker. Studiebesök på Buddisttempel som var väldigt intressant,Natur A lektion på 4 timmar och lite annat.. Men nu ska jag göra mig en kopp te och se lite på tv, sen sova.
Saknar föresten BB om kvällarna. Vad ska man nu se på ??

110607

God morgon !

Var ett tag sen det bloggades för min del. Har haft ganska mycket annat att göra med både jobb,skola och annat.
Big brother finalen i söndags med Emma och Frida. Så jääävla nice att vara på plats. Fick sjukt bra platser mitt framför scenen och "röda mattan".. och vi stod så nära att vi kunde ta på alla deltagarna.=P Så sjukt jävla nice kväll. Bästa på länge. Sen att Simon kom ut som vinnare gjorde ju kvällen bara bättre. Nä, en oförglömlig kväll. Tusen tack morbror ! =) <3 Bilder kommer upp vid senare tillfälle.

Idag då. Ahh. Sitter och kollar på Vakna! och  äter lite frulle. Dom sa precis på Vakna! att Simon ska komma dit på besök. Det måste jga ju bara se. Hoppas han kommer dit innan jag måste åka. ska ta halv 9 bussen mot Märsta för att möta upp Catleen då vi ska samåka mot studiebesöket vi ska på med Religion A kursen idag. På ett Buddist tempel faktiskt. Ska bli kul och intressant. Sen efter det så kör vi på lite Naturkunskap A hela eftermiddagen. Så det kommer bli en låååång dag.
Men imorgon är jag ledig och då ska jag bara vara hemma och fixa här. Har inte varit hemma en hel dag på säkert 1½ vecka. Så det måste städas och tvättas och fixas lite. Men det tar vi imorgon.

Pälsk är uppe i Huddik igen. Åkte igår och kommer förhoppningsvis hem till helgen. Men vi får se hur han gör.
Nej, nu måste jag äta upp min yoghurt och göra mig lite klar för skolan.
Hörs nog senare..
Buddha...

110601

Tuddiluu !

Då var sommaren igång. Juni månad är här och sommaren har börjat.
Har börjat den här sommaren med lite jobb och pluggande. Åt nyss en super god sallad från favorit fiket här i byn. Valvet. Just looove that place!
.
Gick bra på jobbet. Jobber imorgon o på fredag också, sen ledig i helgen.
Skulle ju ha varit barnvakt åt O&E idag också, men där hade det blivit ett missförstånd mellan mig och Petra(mamman), så det blidde ingen barnvakts tid för mig idag.  Lite skönt faktiskt, för då kunde jag sätta mig och plugga lite här hemma istället.
Fick hem min religion bok idag också. Så nu är det bara köra på.

Har blivit dunder förkyld. Näsan bara rinner,det kliar i öronen och jag nyser som satan. Det gillas inte. För jag har inte tid med nån förkylning just nu...
Tror jag ska ta mig ett bad nu och sen bara ha lite mys kväll. Imorgon får jag en liten sovmorgon. Börjar kl 11 o jobbar till typ 18.30. Stängning med andra ord. Stänger tidigare imorgon då det inte går så många flyg. Är ju röd dag.

Nä, nu får det bli det där badet. =)
SO LONG !