Study.

Asså jag blir tokig! 
Har suttit sen strax innan halv 12 nu och försökt få ihop inlämningsuppgiften. 
Hade skrivit rätt mycket när jag hittade "bättre" info i boken och kände att jag ville skriva om allt och göra det bättre.. Suck! Det här ska vara inlämnat idag, och jag känner mig inte alls redo för det. Känns som att jag är helt ute och cyklar. =/ Tycker att jag inte kommer nånvart utan bara skriver samma sak hela tiden och inte får ihop det till nåt bra... Visste att det här skulle bli tufft, men så här tufft trodde jag nog aldrig, och då är det här bara första uppgiften. Men kanske blir lättare när man kommit igång lite mer. Kan ju alltid hoppas iallafall. 
 
Nu känner jag att jag har gjort tillräckligt för stunden och tänkte ta tag i lite hemma sysslor. Kanske skulle ta och piffa till mig lite också.. Går fortfarande runt i mjukiskläder. Men det tycker jag att man får när man bara är hemma och dessutom pluggar. =) Ska förmodligen bege mig in till Märsta senare och möta upp Fredrik. Så kanske borde göra mig lite iordning ändå. =P 
 
 

30Augusti2013

Tja Tja Bitches! 
 
Vaknade med en hemsk huvudvärk, men den gick över efter att jag tagit 2 alvedoner och druckit en Froosh smoothie. Till frukost blev det en riktig LCHF variant. Äggröra med makrill och körsbärstomater. Smakade perfekt! 
 
Sen kl 9 typ har jag suttit och fört över alla mina kladdanteckningar från Medicin 1 lektionen till mitt nya,fina 5-ämnes block som jag köpte igår när jag och farmor var i huvudstaden. Men nu är jag klar med det och ska snart sätta igång med att göra klart den första uppgiften i just Medicin. Klar med "del 1" och ska nu bara göra det sista. Den svåraste delen. Hejja mig! Ska nog upp till Anna senare ikväll också och plugga lite med henne. Hon är inte heller klar med uppgiften så. Sen så tänkte jag hjälpa henne lite med Psykologin, som jag inte fick läsa om. Trist som satan då jag hade velat höja mitt betyg i den kursen, men jaja. Ska hjälpa Anna med den kursen då jag vet hur tung och tuff den är. Jag har ju massa anteckningar från när jag läste den kursen så. 
 
Igår ja. Besökte huvudstaden med min söta lilla farmor. Blev en super mysig heldag med god lunch och shopping och ja, mys. Fick med mig lite saker hem, bl.a en skinnjacka som jag är grymt nöjd med. =) Äntligen! Blev även ett par byxor,örhängen,solbrillor,tights och så ett 5-ämnesblock och en kalender. Köpte en t-shirt och kallingar till min underbara man också. Ja, jag måste skämma bort honom när jag kan. =P 
Slänger upp lite bilder på sakerna senare. Nu tänkte jag ta mig min sallad som jag köpte igår och kolla på lite Skilda Världar. Ta en paus innan jag gräver ner mig i skolböckerna. MÅSTE bli klar med den här uppgiften idag. Eller, måste o måste, den ska vara inlämnad idag, men det bestämmer man ju själv om man vill skjuta upp det och få mer att göra sen eller inte. Jag ska lämna in den idag. =)
 
 
 

29Augusti2013

God morgon solstrålar! 
 
Idag är det fan kallt ute. Höll på att frysa ihjäl när vi vaknade vid 06-tiden. Idag blir det nog att ta på sig en tjockare tröja..
På dagens schema står det: Mysdag i huvudstaden med farmor! Så är det. Jag ska åka härifrån vid ca 9-tiden och sen väntar en heldag inne i huvudstaden. Ska kolla efter en höstjacka och en kalender. Jag måste verkligen ha en kalender! Känner mig helt naken annars.. Ge mig min kalender så jag kan hålla koll på mitt liv!! =P 
 
Till frulle tog jag mig en skål rysk yoghurt med melon bitar och sen 2st finncrisp med skinka och keso. Riktigt gott. Ska göra mig en kopp kaffe snart också. Måste bara få mina byxor torra så jag kan klä på mig nångång. Sen kaffe! 
 
Ha d! 

28Augusti2013

Tjollahopp gott folk! 
 
Känner mig helt slut i skallen efter att ha suttit sen typ kl 12.30 och pluggat. Har en uppgift i Medicin 1 som ska vara inlämnad den här veckan. Så dom senaste timmarna har jag suttit och läst och skrivit om "människans fysiska utvecklingsstadier från spädbarn-vuxen ålder". Nu har jag "bara" "människokroppens uppbyggnad" kvar att skriva lite om. Men det orkar jag inte göra idag, utan tänker spara det tills på fredag. För imorgon hinner jag nog inte sitta så mycket med pluggandet, ska nämligen in till huvudstaden med min kära farmor och ha en mysdag. =) 
 
Imorse hade vi Vård-och omsorgsarbete, fast det var mer information om hur vi skickar alla inlämningar och använder oss av skolans Moodle. 
Det är skönt att vara igång, samtidigt som jag känner att det kommer bli sjukt mycket att göra. Måste verkligen leta fram den där självdisciplinen och piska mig själv. Men det ska nog gå. 
 
Nä vet ni.. ? Nu ska jag ta mig en finncrisp smörgås med färsk svamp och aromat på. Blev så himlans sugen på det. Har nämligen börjat lite smått med LCHF igen, då jag igår typ började gråta när jag ställde mig på vågen och insåg att jag gått upp 2kg. Ajjabajja Veronica! Slut på latheten och alla gottesaker!!! 
 
kl. 7.50 imorse påväg till skolan..
 
 

27Augusti2013

Lööööning!!! =) Shoho! Men pengarna försvinner lika snabbt som dom kom. :( 
 
God morgon! 
Här sitter jag, redo och klar för att bege mig mot skolan om ca en timme. En heldag står på schemat. 8.15-17. Vård-och omsorgsarbete 1 och Hälsopedagogik. 
Kommer bli en lång dag och jag kommer förmodligen vara helt slut i skallen ikväll när jag kommer hem. Men jag har laddat upp med vatten, gottesaker och ska köpa mig en kaffe när jag kommer dit. Så det ska nog gå bra. 
 
Igår var det Medicin 1. Super intressant kurs och man lärde sig en hel del nytt. Men det kommer bli mycket att göra hemma nu fram tills nästa lektion som är om 2 veckor.. Blir att hård plugga hela nästa vecka! 
 
Måste ta mig en kaffe nu innan vi åker också känner jag. Mamma kommer strax innan 7.30 och Anna kommer också där nångång. Måste ner till märsta station och fylla på mitt busskort innan vi börjar och så måste jag köpa nån energi sak så jag håller mig vaken hela dan. =P Måste ta ut pengar också.. 
 
Önskar er alla en underbar tisdag! 
 
 

Time to study.

Dåså, då kör vi! 
Kaffet är upphällt,melonen är delad i bitar och Medicin 1 boken ligger på bordet. 
Tänkte att det kanske vore bra att läsa på lite inför första lektionen så man inte är helt vilsen när det väl drar igång. 
 
Man kanske skulle satsa på att bli den där plugghästen som man aldrig varit? Ska iallafall göra mitt bästa för att avsluta alla kurser med helt ok betyg. 
 
 

26Augusti2013

Måndag. Ny vecka. Nya tag. Nya äventyr. 
 
Ja, det är verkligen en sån måndag idag. Idag börjar mitt nya skol äventyr PÅ RIKTIGT! Idag är det dags för första lektionen på min Omvårdnadsutbildning. Det är Medicin 1 som står på dagens schema i eftermiddag. Köpte boken vi ska ha i den kursen igår och jag måste säga det att jag är peppad till max. Ska sätta mig en stund nu på förmiddan och läsa på lite inför lektionen. Har även en inlämning denna vecka. 
 
Helgen har varit helt ok. Det har varit kräftskiva,lite mini utgång,trevligt sällskap,mys och god mat. Marknad också. 
Den här veckan kommer vara en fullspäckad skolvecka. Har skola mån,tis,ons och förmodligen fredag också. Imorgon är det en heldag. 8.15-17. Men jag är så taggad och peppad så det gör inget. ska verkligen bli super kul att dra igång. Extra kul att svägerskan Anna är med på äventyret. =) 
 
Nu mitt kära herrskap ska jag göra mig en kaffe och en super god frukost. Vi köpte färska frallor igår, och det finns några kvar. Så.. kaffe,skinkfralla med paprika och ett glas vitamin. Låter väl inte helt fel? =) 
 
 
 

Happy girl!

Då var man hemma igen efter dagens äventyr med mamsen. 
 
På jobbmötet/intervjun gick det verkligen superduper bra! Kan nog till 99% säkerhet säga att jag inom en snar framtid kommer "jobba" som kontaktperson. Sen om det blir till den tjejen jag vill eller till nån annan återstår att se, det är inte helt klart än. Men kontaktperson kommer jag bli. =) 
Så himla kul och jag blev ännu mer taggad efter det här lilla mötet. Verkligen awsome! Nu är det bara vänta på besked ang. vem jag ska "jobba" med. Ska hålla alla tummar och tår för att det blir till min gamla elev, men blir det inte det så kommer jag vara lika glad för det. =) Sådeså! 
 
Efter "mötet" drog jag och mamsen upp till Eurostop, började med en fika, sen in på H&M där jag blev ett linne och ett par leggins rikare och mamma en kjol. Tackar mami! =P Blev en sväng inne på Maxi också. Verkligen mysigt att umgås bara jag och mamma. Myspys! 
Fick med mig 2st Celsius med mig hem också som jag snart ska avnjuta framför ett avsnitt av Skilda Världar. 
 
Det är fredag, men vad händer och sker ikväll gott folk? Här blir det nog en lugn och mysig hemma kväll, för imorgon vankas det kräftskiva hos mina föräldrar med spelning på Farbror Blå senare framåt kvällen. 
 

23Augusti2013

God Morgon! 
 
Idag är det fredag och en ganska fullspäckad sådan för min del. 
Vid 8.30 kommer min kära mor och plockar upp mig för att köra mig till kommunhuset där jag ska på ett typ möte ang. ett jobb som kontaktperson. Eller är det en jobbintervju ? =/ Shit, kom på det nu att jag inte vet om det bara är ett "vanligt" möte eller om det är en jobbintervju.. =/ Oj då.. Kanske ska plocka med mig mitt cv. Kanske lika bra så jag inte behöver skämmas.. ah, så får det bli! 
 
När jag är klar där så ska jag och mamma ha en liten mini mamma-dotter dag. Vi ska åka och handla lite. Ha lite mys sådär. 
 
Igår fick jag hämta ut mitt packet från Boozt. Riktigt fina kläder och jag är super nöjd med dom. Slänger upp bilder på dom kanske senare under dan. Om jag hinner. 
Ska göra mig en kaffe och fixa inför "mötet". Måste leta fram mit cv också! 
 
 
 
 

Gofika!

Nu har jag gjort lite utav det jag skulle göra idag.
Jag har fixat med tvätten,disken,plockat lite och dessutom fått en glasbit i tån..
Nu inväntar jag mamsen som ska komma över på lite gofika. Innan dess hade jag tänkt att plocka lite i sovrummet. Lägga rentvätten där det ska va och bädda sängen kanske man skulle göra också? =P
Ska bli gott med kaffe och lite gofika sen. Får bli på uteplatsen i solen. =)

22Augusti2013

God Morgon Folket! 
 
En kall och höstig morgon. Jag ligger kvar i sängen och har gjort mig en kopp kaffe. Kollar Vakna! ofc. 
Känner att magen börjar kuura lite också,så får nog göra mig lite frukost om en stund. 
 
Idag har jag inget planerat för dagen. Ska bara vara hemma och göra hemmasysslor. Leka lite hemmafru. Kanske tar mig en promenad under dagen. Blir i vilket fall som helst en runda i spåret i eftermiddag/kväll med Pälsk. Älskar verkligen dessa rundor. Känner mig så pigg och duktig efteråt, och svettig och ofräsch. ;P haha 
 
Nej, får räcka så här för nu! Magen skriker efter frukost! 
 
HEIPA! 

Funkis.

Då var man hemma igen efter att ha varit hemma hos mina kära föräldrar och haft lite "jobb planering" med mamma och Cia.
Gick väldigt bra och jag tror att det kan bli något väldigt bra av det dom håller på och startar upp.
En arbetsförmedling för funktionshindrade. Det behövs verkligen! Ska bli kul att jobba med dom och hjälpa till. Ja, dom har dragit med mig på ett hörn då dom tyckte att jag har erfarenhet av just funktionshindrade, och det har jag ju. =)

Nu tänkte jag faktiskt göra lite hemmasysslor. Ta itu med tvätten och lite så. Får se hur mycket jag orkar, har fått en sprängande huvudvärk.. =(

21Augusti2013

Onsdag morgon. En seg sådan. Men kaffet är på gång så snart ska det nog ha ordnat upp sig. 
Har en huvudvärk också som ligger och trycker. Men får jag bara mitt morgonkaffe så kanske det också löser sig. 
 
Sovit lite halvkasst inatt. Hade svårt att somna igår och har sen legat och vridit och vänt på mig hela natten. Får kanske ta mig en powernap senare. 
Ska förmodligen över till mamma och pappa senare i förmiddag. Ska hjälpa mamma och hennes väninna med lite jobb. Dom har startat en typ arbetsförmedling för funktionshindrade och jag ska vara med och hjälpa dom lite. Kan bli spännande. 
 
Gårdagen var helt vanlig. Inga konstigheter. Hade myskväll framför tv'n, Annars inge spec. 
Nähe, nu låter det som att mitt kaffe är klart. Så jag ska ta och hämta det och säger GOD MORGON och PÅ ÅTERSEENDE! =)
 

20Augusti2013

Goood Morgon! 
 
Ligger fortfarande kvar i sängen, med datorn i knät och på tv'n går såklart Vakna,med NRJ
Har proppat i mig 2st äggmackor och kaffet är på gång. 
Har lite huvudvärk. Tror det kan va all info som vi fick igår på uppropet i skolan som satt sina spår. För det va inte lite info,snack,planering och papper som delades ut. Gick hem med en hög med studiehandledningar,schema,pm och massa annat. Det kommer bli mycket pluggande nu framöver. Förmodligen så kommer jag få läsa Psykologi 1 ändå igen. Har ju läst den kursen redan, men då jag "bara" fick ett G i den kursen så skulle jag vilja läsa om den och hon som håller den kursen, samma som jag hade förr, sa det att hon ska försöka lösa så att jag får läsa kursen igen. Hon sa att det finns goda möjligheter för högre betyg för min del om jag får läsa om kursen. =) 
 
Ska sätta mig och läsa igenom alla studiehandledningar senare idag och se om jag kan komma på nån egen planering över mitt pluggande. MÅSTE skaffa mig en kalender också! Det är några datum som jag måste ha uppskriva. Obligatoriska lektioner och lite sånt. Så en kalender MÅSTE jag skaffa nu i helgen! 
 
Igår när jag/vi kom hem så drog vi på oss träningskläderna och drog till elljusspåret. Verkligen älskar att springa den rundan. Den är inte jätte lång, men den räcker. Så härligt att springa i skogen. 
Får se om det blir en runda ikväll också. Boxningen började ju igår, men hoppade över den. Var helt slut i skallen efter all info. Men tog ju rundan i spåret istället så. Får satsa på nästa vecka. 
 
 

Första skoldagen!

Snart är det dags. Om ca en timme ska jag och Anna (svägerskan) bege oss mot skolan för att få våran första "skoldag". Info,scheman,pm och presentation av kurserna är vad som står på planeringen idag. Ska bli kul och se hur ofta man kommer behöva vara i skolan. Det är ju ändå en distans utbildning.
 
Mamma kommer hit om en stund och ska köra oss. Men innan hon kör oss så ska vi ta oss en kaffe, så hon kommer väl snart. 
Jag håller på och gör mig lite lunch. Nudlar får det bli idag. Snabbt,enkelt och gott. Kanske inte världens nyttigaste, men så får det bli idag. Orkar inte göra mig nåt annat. 
 
Man kanske skulle ta och packa en skolväska? =P haha... 

19Augusti2013

Måndag morgon. En solig, men ändå kall sådan. 
Har myst ner mig i soffan under ett täcke och på tv'n rullar Vakna, med NRJ!. Som jag har längtat.. Nu är det höst och det är back to reality på riktigt. Ja, faktiskt. För idag är det ju en lite speciell dag. Idag är det ju dags, idag tar jag äntligen upp pluggandet igen och det känns fantastiskt. Omvårdnad Distans nivå 1 är det som gäller. Jag och Anna. Nu kör vi. Har sagt att jag ska sitta minst 2 timmar o plugga varje dag. Men det ska nog gå bra! =) 
Kl 13 i eftermiddag så kör vi! 
 
Håller på och kokar 2st ägg. Körde ett litet träningspass för en stund sen. Lite mage,rumpa och kondition. PT-Fia på Vakna körde lite övningar som man kan göra på morgonen innan jobb/skola. Toppen ju! =) 
Ikväll börjar även boxningen igen efter sommaruppehållet. Även det nåt som jag saknat.. Äntligen kommer man igång igen! 
 
Nu dags för frukost och en liten mys morgon innan det är dags att göra sig klar för skolan. 
Lite nervös är man ju... =P 

16Augusti2013

Vette fan om det är en god morgon asså.. =/ 
Imorse när jag vaknade vid 06-tiden (när Pälsk skulle gå upp), så vaknade jag med världens migrän och smärta i nacken. Bad Pälsk om en alvedon och tog fram vår spikkudde i hopp om att nacken skulle bli bättre. Kändes som att huvudet skulle sprängas. Fick springa upp en gång för att kräkas, men sen somnade jag om. 
När jag vaknade ca 2.5 timme senare fanns samma migrän och nacksmärta kvar.. =( 
 
Nu efter en kopp kaffe känns huvudet lite bättre, men nacken är stel som satan och gör ont. Skulle behöva en riktig nackmassage, eller en helkropps massage kanske. Så sjukt stel i kroppen och tror att jag har endel knutar som skulle behövas fixas till.. 
Tror faktiskt att jag ska gå förbi thai stället i Märsta och boka en tid. Har hört att dom ska vara jätte duktiga där, och till helt ok pris. 
 
Vet inte om jag har berättat det, men jag ska förmodligen börja jobba som kontaktperson till en utav mina gamla elever. Pratade med en tant igår som sköter detta och nästa fredag ska jag träffa henne för att gå igenom lite saker och så. Skulle verkligen passa mig perfekt att jobba som kontaktperson. Perfekt kombo med pluggandet + att jag får betalt för att i stort sätt bara hitta på saker med den här tjejen. Så nu är det bara hålla tummar och tår för att det går vägen. Men det lät väldigt positivt igår när jag pratade med hon som sköter allt i det här. =)
 
Tror jag måste göra mig en till kopp kaffe.. Ska nog slå igång lite Skilda världar och mysa ner mig i sängen en stund. Försöka få huvudvärken att släppa. 
 
 

Boozt.com

Satt och kika runt lite på boozt och hittade lite skönheter som just nu är på väg hem till mig. =) 
Men fick ta till valpögonen och charmen för att lyckas.. Tack underbara älskling! <3
 
 
 

 
 
 
 

15Augusti2013

Med frukosten och dagens första kopp kaffe i magen säger jag GOD MORGON!
 
Tog mig en sovmorgon idag och somnade om imorse när Pälsk begav sig till jobbet. Hade sån fruktansvärd mensvärk så det var skönt att kunna somna om. Sov till 9 tiden typ. 
 
Har precis avnjutit en god frukost som sagt. Kollat 2 avsnitt av skilda Världar och tänkte nu göra mig en till kopp kaffe och gå ut och sätta mig på altan i solen en stund. 
Har egentligen massa saker att göra här hemma, men jag känner som så att jag inte vill göra allt på samma dag för då har jag inget att fördriva tiden med resten av dagarna. Eller jo kanske. För det finns alltid nåt som måste göras här hemma. Disk,tvätt,städ,hundar och om bara några dagar så kommer det även finnas massa plugg att göra.
 
Idag säger vi dessutom ett stort grattis till min underbara bästa Madelen som fyller hela 27 år idag ! =) 
Hipp hipp hurra på din dag vännen ! <3
 
På återseende! 

Kaffe.

Jag hoppade lite hopprep,gjorde lite knäböj,gjorde min frukost och kollade på 2 avsnitt av Skilda Världar, sen slocknade jag för en stund i sängen.
Vaknade nu med dunder huvudvärk och insåg att jag missat mitt morgonkaffe.. Hur kunde jag glömma det till frukosten? Tyypiskt..
Nåväl, har gjort mig en kopp nu och ska ut och sätta mig på altan och njuta av den.

Vad vore livet utan kaffe ? =)


14Augusti2013t

God Morgon Gott Folk! 
 
Här ligger jag i sängen och har svårt att gå upp. Sängen var nå otroligt skön idag och jag känner för att ligga kvar här hela dagen. Men det går ju inte, men en liten stund till iallafall kanske. =P
 
Känns som en riktig höstmorgon idag och jag funderar på att tända lite ljus,göra mig en god frukost och slå på lite Skilda Världar avsnitt. En ritig mys morgon sådär. Men tror jag ska ta mig en sväng om med hopprepet först. Gäller ju att hålla igång. 
Igår blev det föresten en runda i spåret. Precis som jag hoppats på. Rundan är på ca 2.3 km och sist vi sprang den så fick vi tiden 20min 21sek, men då var sträckan på 2.2km typ, så igår satte vi upp som mål att ta oss runt under 20min. Tror ni vi lyckades? =P 
Jo, men självklart! Vi fick tiden 19min 29 sek och då var det 2.3km rundan.. Så igår gick det bättre. Längre runda på kortare tid. Hejja oss! =) 
Får se om vi kör rundan ikväll igen.. Asså älskar att springa i skogen och med den jag älskar vid sidan om som peppar. 
 
Magen börjar kurra. Men först lite hopprep. :) 
 
 
 
 

I'm back!

Så där ja.. 
Nu är jag hemma igen och precis som jag lovade så ska jag berätta om senaste tiden då jag varit borta härifrån. 
 
Ja, som ni vet så jobbade jag som elevassistent på Centralskolans högstadiesär. Bara älskade det jobbet och kommer aldrig hitta bättre jobb. Eller jo kanske, men jag trivdes väldigt bra i den klassen och med den personalen. 
Nu under sommaren har jag varit kvar på Centralskolan och jobbat på fritids i 5 veckor som vikarie. Har varit 5 helt underbara veckor och jag saknar mina små charmtroll nå otroligt mycket. 
Men nu är det slut för den här gången på Central..Jag jobbade min sista dag den 2 augusti och nu har jag "semester" fram tills på måndag.. Men nånting säger mig att jag snart är tillbaks på Centralskolan, för när jag var och lämnade mina nycklar idag så var det knappt så att jag fick lämna tillbaks dom. =P Fick ett " Ja, men ska du inte behålla nycklarna då utifall du kommer tillbaks i höst nångång? Du får göra som du vill med nycklarna. Bara komma att hämta ut dom igen om du behöver dom." Sånt blir man ju lite glad av att höra. =) Det värmde... Så vem vet, kanske är tillbaks snart igen =) 
 
Just ja, på måndag händer det saker ska ni veta! Det är så att jag börjar plugga då... Jupp, ska läsa Omvårdnad nivå 1 Distans och ser verkligen fram emot det. Äntligen tar jag tag i pluggandet igen och förhoppningsvis så kommer det ge mig många fler möjligheter till jobb. 
Ska plugga tillsammans med Anna, älsklings syster, så det kommer bli extra skojj att ha nån att plugga med, speciellt när det är på distans... =/ Gäller att ha en jävla självdiciplin om det ska funka.. Men vi ska kämpa på! 
 
Träningen går det väl sådär med. Har varit väldigt lat hela sommaren men har försökt att hålla igen med god sakerna och försökt att träna lite då o då.. Har iallafall minskat runt 11kg och känner mig mycket piggare än innan. Nu har jag även fått med Pälsk på löparrundor och pw's. Det är ju kul att han hakat på lite och faktiskt börjat peppa mig. Ikväll blir det en runda i spåret. Vi har ett mål att slå. Kanske blir det ikväll. 
Ska även springa Topploppet med kollegor från Central nu i September, så jag måste ju träna till det också. 
Boxningen har haft uppehåll men drar igång igen på måndag. =) Har skaffat mig egna handskar nu också så nu jävlar ska här boxas.. ;P 
LCHF har jag inte kört med alls nu under sommaren. Men tänkte börja med det nu igen när jag börjar plugga och sånt. 
 
Nä, nu ska jag göra mig en kopp kaffe,fixa lite tvätt och sen göra mig lite lunch. 
Lovar att jag ska bli bättre på att skriva nu. Ska försöka med iallafall ett inlägg om dan.. LOVAR!! =)
 
 
 

13Augusti2013

Hejsan hoppsan va längesen det var sen sist jag var aktiv här. Nästan så att jag skäms lite faktiskt. 
Men har helt enkelt inte haft tiden till att blogga då det har varit fullt upp med jobb,familjen och massa annat..Men nu har allt ändrats och jag kommer förmodligen spendera en hel del tid hemma.
 
Ska berätta mer sen, insåg att jag måste kila. Ska med mamma in till Märsta och göra lite ärenden. Bla, på älskade Centralskolan ( mitt gamla jobb). Ska lämna lite nycklar o så. 
Skriver mer när jag kommer hem. Då ska ni få veta allt som hänt dom senaste månaderna. ;P Nästan allt iallafall. haha..