My girls <3

Tänkte att jag ska tillägna ett inlägg till mina underbara flickor som jag kommer sakna nå oerhört nu när vi flyttar 25 mil här ifrån.

Madde: Min bästa,underbara och helt fantastiska Madelen! vad skulle jag göra utan dig vid min sida? Så oerhört glad att jag fått lära känna dig och att du blev en del av dom människor som betyder mest för mig. Du finns alltid där när man behöver nån att prata med eller bara nån att fördriva lite tid med. Har så många minnen tillsammans med dig, men ebart för att vi flyttar så ska det inte få betyda att vi inte ska skapa mer underbara minnen. Eller hur ?! ;) Du är min ängel i vått o torrt. Kommer bli grymt tomt utan dig och dina underbara små prinsessor där uppe i skogen. Men vår vänskap tar inte slut för det. Det kommer den aldrig göra! Du kom in i mitt liv och nu tänker jag inte låta dig gå ur mitt liv. Aldrig någonsin!!
Tack för att du finns underbara människa! Älskar dig!
Pauline: Syster! Trots att vi inte umgås lika mycket som förr så kommer saknaden av dig vara stor när jag nu flyttar. Du är och kommer alltid vara lillasystern jag aldrig fick. Ända sen jag träffade dig för första gången har du haft en mycket speciell plats i mitt hjärta. Den platsen kommer du alltid ha kvar,oavsett vad! Har så sjukt många galna,roliga,underbara och fantastiska minnen tillsammans med dig.. Du är verkligen min egna lilla skrutta. Ja,för mig kommer du alltid vara liten. ;P Det finns inte ord som beskriver vad du betyder för mig. Trots att vi glidit ifrån varandra lite grann på senaste tiden. Men en sak ska du veta unga dam! Jag kommer alltid älska dig och kommer alltid finnas här för dig. Jag finns alltid enbart ett telefon samtal eller en tågresa bort.
Utan dig i mitt liv skulle det vara tråkigt. Älskar dig lika mycket som det finns stjärnor på himlen!
Catleen: Mitt blonda yrväder som kom in i mitt liv när jag började plugga på komvux. Otroligt tacksam för det, för utan dig vid min sida i allt pluggande hade det aldrig gått. Jag hade gett upp. Men du fick mig att kämpa och avsluta alla kurser med bra resultat. Du är anledningen till att jag orkat. Så glad att jag fann dig och att vi genast fick en sådan bra kontakt. Du betyder mycket ska du veta min blonda sak! Alla dina galna påhit,kommentarer och alla underbara lektioner jag fått tillbringa med dig."Jag föreställer mig Alex(läraren) naken just nu!" Vilket minne. Man kan inte annat än att älska dig! Kommer sakna dig sjukt mycket i skolan och även i min vardag. All love to you!
Frida: Människan som jag faktiskt känt tidigare, men absolut inte på samma sätt som jag gör nu. Du är också en människa som kom in i mitt liv via skolan och det med den största glädjen. Vad hade svenska lektionerna varit utan dig min räka ? Ingenting ska jag säga dig. Jag känner dig kanske intetill 100%,ÄN, men jag vill att du ska veta att du har blivit en persom som betyder något speciellt för mig. Du är en i utav skalan av människor som jag kommer sakna grymt mycket. Kommer sakna dina galna kommentarer på lektionerna, din underbara personlighet och din kämparglöd. "Jag ska fan tatuera in hela svenska gramatiken på hela ryggen!". Den kommentaren kommer ständigt finnas med hos mig. Min underbara vän och räka! Saknar dig redan! Kärlek till dig..



Morgon promenad

Första video inlägget. =)

Blev ju inte skit bra direkt,kass bild o ni kommer säkert få nackspärr.. Haha..

Men jaja, första gången kan ju inte vara perfekt. ;P


21 Oktober 2011

God fucking jävla morgon!!!!

Visst det är underbart höstväder ute, med klarblå himmel och strålande sol. Men jag är absolut inte på humör!!
För det första så vaknade jag återigen med en dum jävla hals som värker och är slemig och tjock, och för det andra så har vi ett problem med att ta upp hela vårt hem till huset nu i helgen. Den jävla helvetes ekonomin asså!!! Blir så less! Kan inte allt bara vara gratis? Känner just nu bara för att typ råna en gammal tant på stan eller nåt.. (Nej,det skulle jag aldrig göra såklart.)
Bläääää! Jag som packat ner hela vårt hem, inte ens en gaffel finns uppe och sen så har jag stressat som fan i veckan för att hinna med allt! Nej, flyttlasset SKA gå imorgon! Jag MÅSTE upp i helgen för jag måste till skatteverket på måndag och hämta lite papper om att jag är folkbokförd där uppe o sen så MÅSTE jag till skolan och söka in SENAST tisdag!!

*Telefonen ringer*

Nämen, hejsan hoppsan! Ett telefon samtal senare och allt verkar vara löst! =) Fan va jag e bra asså! Haha...
Fast jag tänker inte ta ut nåt i förskott än. För man vet aldrig.

Ska fira detta med en morgonpromenad med Stich (mössan och stora halsduken får åka på,för jag är sjuk) och sen en frukost när jag kommer in igen!

Videofyme.

Har gått o skaffat Videofyme.
Tänkte att jag ska börja lägga upp lite video klipp nu när vi flyttar. Visa er runt där uppe o så..=)

Så håll utkik efter först video inlägget gott folk! =)

Fin besök. <3

Oj, va mycket jag och min kära farmor har fått gjort idag. Så jäkla duktiga vi har varit!
Nu är det färdig packat för idag, kanske tar nån kartong till, men är inte mycket kvar nu. Lite små plock o sånt.
Ska slänga in en tvätt nu tänkte jag, så att det inte är så mycket smutstvätt som man tar med sig upp.

Börjar bli väldigt tomt här hemma nu och det står kartonger och blåa soppsäckar överallt i lägenheten. Syns att man ska flytta med andra ord.

Mitt i packandet så får vi fin främmande av bästa Frida och Petra! =) Dom ville bara komma förbi och säga hej då och önska mig/oss lycka till med allt. Gulle dom! Kommer verkligen sakna dom tjejerna. Speciellt när jag sätter igång med skolan igen. Då kommer jag sakna dom enormt mycket. Kommer bli tomt utan dom på lektionerna =(
Men vi bestämde nu när dom var här att dom två ska ta med sig Madde upp nå helg och ha lite tjej kväll hos mig. Det är något som vi absolut måste ordna lite då o då.. Antingen att jag kommer ner eller att dom kommer upp.. Så jävla mys! <3

Nej gott folk. Nu ska Veronica ta sig ett bad o sen kanske göra mig lite middag.

20 Oktober 2011

Ingen bra morgon denna morgon....
Vaknade med en hals som inte var av denna värld,knappt nån röst och huvudvärk. Men trotsade det och tog med Stich på en morgon promenad i vanlig ordning.
Nu sitter jag och dricker min 2a kopp te för dagen och fler kommer det nog bli.. Fan, va jag inte har tid att vara sjuk nu!!
Idag blir det packa massa. Tog en sväng i sovrummet igår och det som var kvar i badrummet. Alla mina kläder(som jag inte använder denna årstid) och alla mina skor är nerpackade.
Farmor och mamma kommer förbi sen för att fika och hjälpa mig lite. Men det är inte så mycket mer man kan göra här hemma. Tavlorna ska ner, sista disken ska diskas och sen lite små plock...

Oj nu kom det en hund hoppandes upp i mitt knä.. =) Hehe.. Sötnosen då..
Nä, ska sätta fart redan nu. Ska slänga in en tvätt och sen gå ut o i förrådet o leta efter jullådorna, gjorde aldrig det igår..

HEIPA!

19 Oktober 2011

Nu är det bara 2 dagar kvar!!! =) Yeeey!
Ska bli så fucking jävla awsome! Längtar som faen!!!
Fast om jag ska vara riktigt petig så är det inte först om en vecka som vi flyttar in i huset, men nu på lördag går flyttlasset upp. Sen blir det att bo hos svärmor i en vecka innan vi får flytta in på riktigt.
Men även om det är nästa helg som vi flyttar in så får vi ställa in alla våra kartonger o möbler i huset redan nu. Men vi kan inte flytta in först nästa helg, för det måste renoveras klart i köket. Men sen så.... =D

Idag ska jag ta mig ann min garderob och kanske förrådet. Vi ska inte ta med oss allt i förrådet, eftersom att lillebror ska hyra av oss. Men jul lådorna och lite annat som finns där i förrådet ska vi ta med...
Ska kika vad jag ska lämna kvar till lillebror också. Han har ju i stort sätt bara sin säng,ett litet köksbord,datorn och lite små saker.. Så tänkte lämna kvar nån blomma och nån gardin till honom. Då blir han nog glad. =)

Stich har blivit förkyld. Han går runt och hostar o nyser hela tiden.. Stackarn =(

18 Oktober 2011

Tog mig en sovmorgon idag. Riktigt skönt faktiskt. Vaknade nån gång vid 8, men somnade om och vaknade nu vid 10. Så skönt att sova ut för en gångs skull.

Vädret är kasst idag. Grått,blåser och kommer lite regn då och då. Inge kul alls. Så det passar bra att fortsätta packa lite idag. Ska ta mig ann min garderob och badrummet idag tänkte jag. Sen sätta mig och rensa alla papper och skit som man samlat på sig.

Ryggen gör fortfarande ont, men det känns bättre än vad det gjorde igår morse. Fick nån salva av mamma som jag ska smörja in och så får vi hoppas att det blir bättre.

Nu ska jag fixa kaffe,kolal klart på Våra bästa år och sen dra igång lite musik och packa och rensa.

Kung Markatta.

Fick hem ett litet paket med posten idag. =)
Ett smak prov på en utav Kung Markatta´s nya snacksmix. Var med i en tävling hos dom förra veckan och jag var en utav 50st som vann ett smak prov. =)
Skita kul ju!

För er som inte vet vad Kung Markatta är så är det ekologiska produkter. När jag jobbade på Stations Cafét så sålde vi lite av deras produkter där och jag  rekomenderar dom verkligen. Ett nyttigare alternativ.

Vill ni veta mer om dom så  besök deras hemsida.
Den här ska jag gotta mig med ikväll. =)

Packa,packa,packa.

Det var inte bara mamma som kom förbi och hjhälpte mig packa.
Madde och pluttan Julia kom förbi också. =)
Jäklar vilket ryck vi gjorde. Nu är alla köks skåp,lite prydnads saker och lite annat ner packat.
Börjar bli lite tomt här hemma nu... Det är inte jätte mycket kvar att packa ner. Typ sakerna i badrummet,mina kläder,lakan/handdukar och små saker. Maten i skafferitet o kylskåpet/frysen också såklart, men det tar man ju på lördag precis innan vi åker upp...

Ryggen har föresten blirvit liiite bättre. Så tror bara att det var en sträckning eller så.. Det gör fortfarande ont, men efter att ha packat lite så känns det bättre. :) Så ska nog fortsätta packa resten av dagen.. ;P

Packandet är igång...

Tack mamma och Madde för hjälpen!! <3

17 Oktober 2011

FAN VA ONT I RYGGEN JAG HAR!!!
Gör ont när jag andas in djupt, eller andas i huvudtaget. Ont när jag reser på mig,går och till o med när jag sväljer.. Vad jag än gör, så gör det ont. =(
Har varit en sjukt jobbig natt. Vaknat av smärta så fort jag vänt på mig. Vissa stunder gör det så ont att jag gråter. Speciellt när jag andas in djupt eller hostar/nyser.
Det är på hela vänster sida som det gör ont. Hoppas inte det är som en vän berättade att hon haft. Det gjorde mig lite rädd när hon berättade att hon har haft likadant o att det då var henne njurar som höll på att säcka ihop.. =/
Har bestämt mig för att avvakta tills ikväll eller imorgon bitti och har det inte gått öcer så åker jag och kollar upp det.

Fan va jag vill ha min älskling här just nu!! Speciellt om det blir sjukhus besök.
Jag har inte tid med det här!! Jag måste tok packa hela veckan o då funkar det inte med en rygg som värker som sju svåra år... =(

Mamma kommer hit senare och ska hjälpa mig att packa. Hon skulle ta med sig lite värk tabletter också, så får vi hoppas at det här går över.

Helvetes jävla skit!!!

16 Oktober 2011

Helgen blev ju inte riktigt som jag tänkt mig.
Jag hade planerat en lugn och lite ensam hemma helg med Stich, men så blev inte fallet. Nää, för i fredags kväll ringde det på dörren, jag öppnade och där stod svärfar. Han frågade om jag hade lite socker. När jag kom tillbaks från köket så stod min underbara älskling i dörren och sa "Honey, I´m home! ".. Snacka om att jag blev förvånad. Han skulle ju inte komma hem den här helgen utan han skulle ju komma ner nästa helg när vi ska köra upp flyttlasset till Huddik. Men icke! Han kom hem iallafall =) Tror han saknade mig lite ^^
Så det blev ju en helt annan helg än vad jag planerat. Men en mysig helg.
Igår köpte vi hem kebab och hyrde en film på eftermiddagen och sen på kvällen åkte vi ner en sväng till Plantan. Idag har vi packat lite och han har även åkte tillbaks upp till Huddik. Men på fredag kväll kommer han ner igen, och då är det som sagt för att lasta den stora släpkärran med allt.

Så nu är jag och Stichi ensamma hemma igen. Men vi har massa att göra nu den här veckan. Imorgon kommer mamma hit och hjälper mig att packa.
Men nu ikväll blir det slappa i soffan med lite godis och gott att dricka som jag för en stund sen var nere på Ica och handlade med mamma.

Nu ska faktiskt jag och Stich ta oss en promenad, för nu är hans koppel här hemma och inte uppe i Huddik. Så en promenad och sen söndagsmys framför True Talent! =)

14 Oktober 2011

Varför vaknar man ALLTID tidigt, typ kl 07, när man skulle kunna sova hela dan om man ville ? Suck,pust,stööön..
Ja, det är ju iallafall vad jag gjorde denna morgon. Vaknade kl 07.09 och var typ klarvaken. Försökte somna om efter att jag kollat på klockan och insåg att jag inte behövde gå upp. Men tror ni det gick eller ? Näääää, såklart inte! Var helt omöjligt. Låg och vred på mig i typ en kvart innan jag gav upp och slängde benen över sängkanten. Den enda som var glad åt detta var ju Stich.. Han tyckte absolut att jag skulle pallra mitt stora arsle upp...
Aja, kom igång lite tidigare med det som är planerat o göra idag iallafall. Har nu på morgonen suttit och finslipat mitt fördjupningsarbete och känner mig nu helt klar med den. Just ja, datorn funkar nu igen. =) Lucky me! Så nu är det bara att skicka in allt som ska.. Men tänkte faktiskt inte stressa o göra det idag, men SENAST söndag iallafall..

Idag ska jag fixa här hemma. Fast det har jag redan börjat med lite. Har redan hunnit packa en flyttkartong. Packade en igår kväll också. Ska väl städa lite också, satte igång med det igår kväll redan.

Men vet ni vad gott folk ? Att nu börjar faktiskt min mage kurra efter lite frukost. Har som inte ätit det än, kan inte äta det direkt etfer att jag gått upp, utan måste alltid vänta nån timme. Så först lite frulle o sen blir det fixa,packa och bara slappa... =)
Heipa Hej!

The House!

Kom på en sak...
Jag harju inte visat er huset som vi ska flytta till upp i Huddik.
Så här har ni det!
Där har ni vårt underbara hus som vi flyttar in i den 1 nov. Men redan nästa helg går flyttlasset och vi börjar ställa in lite möbler.
Lovar att visa mer bilder när vi väl flyttat upp. Det är under renovering inne just nu, så inget å se... =P

13 Oktober 2011

Jaha, då var det över.
Idag hade jag min sista skoldag på komvux här nere i Märsta. Nu väntar nya äventyr uppe i Huddik. Men det är först om ca en månad.
Va lite sorgligt idag när jag va i skolan för att ha sista psykologi lektionen med betygsamtal och även betygsamtal på svenskan. Men gårdagens sista svenska lektion var nog värre. Var nog någon liten tår som kom fram där. Kommer sakna just den gruppen så oerhört mycket..

Hur gick det då ? Jooo, jag är nöjd och faktiskt lite stolt över mig själv. VG, kanske MVG i Svenska A är resultatet. Då jag inte skickat in sista arbeterna så ligger jag nu på ett VG, men Karin trodde att det kan bli ett MVG när allt är inskickat.. =) Men även om det "bara" blir ett VG så är jag nöjd! =)
I psykologin fick jag som väntat inte lika bra resultat, men är nöjd där också. Blev ju Godkänd ialalfall. Ett G med andra ord, men hade det inte varit för all stress så hade det varit ett VG..

Så nu är jag heeelt ledig i nästan en månad. Eller ledig o ledig vette fan föresten. Hela nästa vecka ska jag packa,packa,packa o sen bär det ju av uppåt i landet. Väl där uppe så blir det ju att fixa i huset,jobba på Hagmyren och fixa med skolan. Så helt ledig kommer jag ju faktiskt inte va. Har ju dom här sista arbeterna att skicka in också.

Men idag ska jag bara ta det lugnt. Plocka lite här hemma och bara njuta av att inte behöva gå upp kl 7 imorgon bitti för att åka till skolan. Imorgon ska det städas här hemma. Har inte orkat eller hunnit göra nånting här hemma nu senaste veckan sen jag kom hem från Huddik. Så imorgon blir det stora städa dagen. Har börjat lite med disk berget redan idag.

Eftersom att jag inte har någon skola nu på ett tag så kommer det nog bli mer bloggande. Iallafall nu nästa vecka. Sen efter flytten kan det nog bli mindre, för det kommer nog ta ett tag innan vi fixar med internet o så där uppe. Måste flytta över det o massa sånt ju. Fast tror vi ska skaffa oss mobilt bredband istället, för tror inte det fanns internet uttag i huset... =/


HA D!

10 Oktober 2011

God Morgon Mina Kära Läsare!

Då var det måndag igen och det är dags för en ny vecka, och inte vilken vecka som helst, det är sista skolveckan för mitt studerande här nere i Sthlm. Lite tråkgit faktiskt, kommer sakna bästa läraren Karin. Men kanske får en ny favorit uppe i Huddik på CUL, jaaaa skolan heter så.

Idag är det en hel dag i skolan. Sista psykologi lektionen i eftermiddag. Hemtentan är inte helt klar, men ska fortsätta lite ikväll när jag kommer hem och sen skicka in den.

Men nu först ska jag göra mig lite frukost. Men vänta lite nu..... Vi har ju ingen frukost hemma. =/ Får göra lite ägg o bacon eller så.. English breakfast. ;P

HEIPA!

Sunday night.

Nä, nu ger jag upp! Eller jaja, jag gjorde det för några timmar sen ^^
Psykologi boken är nu stängd och häftet med hemtenta frågorna är också stängd.
Har istället tänt lite ljus och satt igång tv´n. Ok då, den har varit igång typ hela dan ^^

Nu tänkte jag bänka mig i soffan o invänta True Talent o sen blir det nog natti natti för min del. För imorgon är det skola som står på schemat..

Det går framåt...

Nu har jag suttit i några timmar, visserligen lite till o från men ändå, med hemtentan i Socialpsykologi och det går framåt. Ligger nu på fråga 8 av 9, så inte mycket kvar nu. Men det är nu jag börjar tappa tålamodet... =/
Tror jag ska ta mig ett långt,varmt,härligt bad o fortsätta sen. Kanske borde ta med mig romanen till badet? Suck!

Ska bli så skööönt när jag äntligen är klar med det här. Då väntar nästan 1 månads ledighet från skolan, sen fortsätter jag uppe i Huddik på CUL...

9 Oktober 2011

Oj, vilken tidig morgon det blev idag!
Klockan 06.00 ringde älsklings alarm på mobilen och då var det dags att gå upp. Fast egentligen så hade jag kunnat ligga kvar o sova några timmar till, men jag gick upp och sa hej då till honom. Sen la jag mig i soffan och kollade på barn-tv, Pokemon o LattjoLajban. Gjorde mig lite kaffe o tände ljus också. Rätt mysigt faktiskt.
Men nu är Pälsk på väg upp till Huddik igen, eller han är nog fan snart framme, han åkte ju vid 06.40 så..
2 veckor av ensamhet här hemma väntar nu. Fast har typ 10 tuuusen saker att göra under dom här veckorna. Först sista skol veckan den här veckan som kommer och sen nästa vecka så blir det att packa,packa o packa för fullt...

Det ser ut att bli en underbar höst dag idag. Redan nu vid 08.40 så är det klarblå himmel och solen lyser. Synd att jag måste sitta inne och rå plugga hela dan idag. Men jaja, är väl bara gilla läget antar jag.
En annan sak som är jävligt typiskt är att Pälsk har fått med sig Stich´s koppel upp till Huddik!!! Det ligger i bilen o det upptäckte han när han åkt halvvägs. Det var ju lyckat!! Så måste leta fram nåt annat som jag kan ha som koppel dom här 2 veckorna. Kanske mamma har kvar Rufus (vår gamla hund) koppel ? Får ringa o höra med henne..

Tror fan jag ska sätta igång med pluggandet redan nu så jag kanske blir klar innan hela dan har gått.. Har föresten gjort klart fördjupnings arbetet. Gjorde det igår. Så nu har jag "bara" 4 frågor kvar på hemtentan i Socialpsykologi och den där helvetes jävla roman analysen!! Så ska nog sätta lite fart nu. Påfyllnad av kaffe i muggen o sen PLUGGA!!

8 Oktober 2011

Det har gått typ en vecka sen sist jag skrev och då skrev jag att jag skulle upp till Huddik bara över helgen, meeen så blidde det inte. Det blev en hel vecka där uppe. Kom hem igår kväll. Haha..
Ber så hemskt mycket om ursäkt för det !

Så, hela den här veckan har jag spenderat i Huddik. Har hänt mycket på bara en vecka. T.ex så har vi skrivit kontrakt på ett jätte fint stort hus där uppe. Det är verkligen drömhuset. Jag blev kär så fort jag såg det. hela 6 rum har huset,öppen spis,nyrenoverat kök och hästage precis utanför. Så där flyttar vi in om två helger, den 22a.. Ska bli så awsome. Komma ifrån Siiiigtuna lite och träffa nytt folk.
Den 14 november börjar jag skolan där uppe och jag kommer jobba extra på svärmor o hennes gubbes resturang tills jag hittar nå annat. Pälsk ska jobba där på heltid.

Vad har mer hänt under veckan då ? Hmm.. Jo, eller nää, har inte hänt så mycket mer än så.
För tillfället så ligger jag hemma i Martins säng hos mamma o pappa. Vi är här på lite besök. Pälsk skulle mecka med bilen o då passar jag på att fördriva lite tid i mitt gamla rum som lillebror nu tagit över. Det roliga är att min AIK flagga sitter kvar på samma plats på väggen som jag hade den. Där sitter den bra! =)

Jag har under morgonen suttit med min hemtenta i Socialpsykologi som ska lämnas in på måndag. Jag har kommit till fråga 5 av 9 så har inte jätte mycket kvar. Fortsätter nog lite ikväll o tar resten imorgon. Imorgon måste jag skriva min romananalys också o fixa på mitt fördjupningsarbete. Pälsk åker upp till Huddik imorgon igen för att jobba på travet som är imorgon, så jag blir ensam här hemma i Sigtuna i typ 2 veckor,fram tills vi flyttar. Men har sista skolveckan hela nästa vecka o sen en helt ledig vecka då jag ska packa o fixa inför flytten.


Nej ni gott folk. Nu ska jag o lillebror gå iväg o handla lite inför middagen som ska ätas här senare. Tacos blir det..

HEIPA!