Lektion Nr:2..

Ska strax, om ca 30 min bege mig mot bussen som ska ta mig till skolan och andra lektionen i Filosofi.
Ringde och skjöt upp syntest tiden då jag inte skulle hinna alls. Så nu ska jag dit på onsdag istället klockan 11.
Ska möta upp Carro vid bussen för att se nta sällskap till lektionen..
Satt och kollade lite på gårdagens avsnitt av BB. Gissa vem jag såg? ;) Hehe, Var vid några tillfällen man såg mig o Madde. Mest när Roza kom ut och stod där. Vi satt på läktaren bakom henne, på höger sida om pelaren.. Thi hi.. Är man lite C kändis nu eller ? ;) Hahahahaha

Nähe, ska börja fixa lite till skolan nu och sen bege mig. Måste släppa ut Stich en snabbis också.
Heipa hej sålänge !

110328

Shulululu People !

Blev en riktigt sovmorgon idag. Steg upp ur sängen vid kvar över 9... Shit asså... ;) haha..
Pälsk är hemma idag..Han var tydligen dålig i magen imorse.
Gårdagskvällen spenderade ju jag och underbara Madde i Big Brother studion. Var riktigt kul att vara på plats. Allt var så litet när man väl kom dit. Studion ser mycket större ut på tv..Det blev väldigt mycket skratt faktiskt. Det bästa var att Roza fick lämna huset ! ÄNTLIGEN ! Nicky var på plats också. Satt mittemot oss ^^
Tror det kommer bli nån mer söndag ganska snart igen. Om inte annat så blir det finalen... =D

Har precis suttit och läst texten vi fick på Filosofin i torsdags. Har den lektionen i eftermiddag. Fattade inte så mycket av texten, men det blir nog bra. Sålänge vi inte får nå förhör på texten.. =/ Då kan jag ligga risigt till... Kanske borde läsa igenom den en gång till för att vara på säkra sidan ?
Ska iväg och göra syntest för körkortet idag också. Det var fan på tiden att jag tagit mig i kragen och fixat det där nu.

Nu ska jag hänga lite tvätt och sen ta en promenad med Stich. Han var förövrigt jätta glad när jag kom hem igår kväll efter BB... Hade ju inte träffat mig på hela dan.. Skrutten! <3

Mot BB !

Hinner tyvärr inte svara på era kommentarer just nu.. Gör det imorgon..

Sitter här och väntar på Madelääään. För vi ska ju som bekant iväg på Big Brother sändningen ikväll. ! =) Ska bli so fucking nice ;) Haha..
Har tidigare idag varit uppe på eurostop och shoppat mig lite... Blev ett par byxor som jag behövde, men blev lite annat också ^^ En tunn svart tunika,4 par trosor,en ring,en kuvert väska och lite hårnålar. Så nu sitter jag här med det mesta nya på mig. Dock inte byxorna.. Men resten.
Lovar att lägga upp bild på allt nytt lite senare. Imorgon typ kanske ?

Nu ska jag höra vad Madde tagit vägen. Jag är hungrig och vi lär åka snart.. kl 20.00 SENAST ska vi vara på plats.. Men Veronica måste stanna på vägen och käka först.. ^^

110327

Goood Morgon,Goood Morgon!!

Trött, men kanske inte så konstigt. Klockan är ju egentligen bara 08.15 och inte 09.15 som den visar. Man ställde ju om klockan igår. 1 timme borta bara sådär. Jaja, jag är vaken iallafall och har varit det i ca 1 timme.
Idag är det dags. Ikväll beger vi oss till Årsta, jag och bästa Madelen för att sitta i publiken under Big Brother live sändningen. Ska bli kul. Hoppas man får träffa på morbror där också, eller om det kanske är kusinvitamin som jobbar med det ikväll? Nån utav dom är det iallafall.
Roza ska ut! Sker inte det så ska jag personligen gå in i huset och hämta ut henne. Den människan är inte frisk!!!
Jag och Madde tänkte åka vid 18-18.30 tiden där nångång. Vi ska vara där runt 20.00 tiden, men för att få bra platser så tänkte vi se till och vara där lite tidigare. Har en känsla av att ett helt hav med småtjejer redan är på plats, tältat utanför.. ;P Haha...

Men innan det är dags att åka så tänkte jag tvätta lite och kanske åka med mamma o mormor till Morbror G. Har inte varit där på ett tag nu och han har tydligen frågat efter mig.. Gulle då! ^^
Blev inge byx shoppande igår, så funderar på att ta det idag. Pälsk kanske kan köra upp mig en snabbis medans dom ska iväg och kolla på nå båt jobb han o Sebbe.

Gårdagen på Cafét gick toppen. Inte så mycket att göra dock,men det fick funka. Siwan messade mig nu i morse och frågade om jag kunde ta Cafét idag också,men kände att jag bara kommer vara stressad då och då kommer allt bara bli knas. Så tackade nej. Första gången tror jag. Men jaja, tror hon löste det på annat sätt. Hopaps det iallafall... =/

Nu tänkte jag göra mig lite frulle och sen slänga in en tvätt i maskinen. Sen blir det at tväcka Pälsk så han kommer iväg nångång. för då kommer han fortare hem =)

GLÖM INTE KOLLA EFTER MIG OCH MADDE I BB PUBLIKEN I KVÄLL NU !
KLOCKAN 21.00 PÅ TV11.
LOVAR ATT VINKA TIL LER ALLA SÖTNOSAR!

Hej sålänge! Hörs under dan...

110326

GoodMorning Sunshines!

Vilket uuunderbart väder det är ute idag. Men, det ser ut att blåsasom vanligt. Typiskt!
Idag är jag uppe med tuppen igen. Ska jobba lite på Cafét idag mellan 10-16. Siwan ringde igår och kollade om jag kunde hoppa in. Egentligen njaaa, men behöver pengarna. Hoppas det kommer nån som vill sitta på uteserveringen idag.. Där hade iallafall jag velat sitta och ta en fika i solen =)

Igår blev det tacos hemma hos mamma o pappa, sen efter det drog jag och Pälsk vidare. Först hemåt för att lämna Stich sen ner till Plantan där det var live spelning. Riktigt bra band måste jag säga. Killarna var duktiga. Men blev ganska tidig hemgång med tanke på att jag skulle upp i dag för att jobba..

Jag vill så hääääääär mycket åka till Ikea idag när jag slutat. Men antar att det inte kommer bli så. :( Skulle behöva åka och köpa ett par byxor också. För blev aldrig att jag åkte upp till Eurostop igår efter skolan. Orkade inte. Var inne hos synsam igår ocks och bokade tid för syntest till körkort. Ska dit på måndag. Då får jag veta om jag behöver glajjor eller inte.. Jag skulle ju då tippa på det.

Måste få säga det att jag ääääälskar Arbetssätt&Lärande kursen jag går. Den är underbar! Underbar lärare och den är väldigt intressant. Det finns alltid nånting nytt man lär sig på varje lektion och vi har ofta kul. Love it! Den kursen vill jag starkt rekomendera att läsa!

Nähe, om man skulle ta och göra sig lite iordning för jobbet då. Bussen går vid 9. Köpte btw ett busskort igår, så nu kan jag åka hur mycket som  helst i  en månad ! =)

HEIPA!

110325

Tja tja!!!

Idag var första dagen på länge som jag gick upp med Pälsk, och till min stora förvånad så var jag sjukt pigg när jag vaknade vid 05.20 imorse. Det var ju bra det, för annars hade jag lätt somnat om igen.
Men kan va för att jag visste imorse att jag har en tid att passa idag. Det är dags för lite Arbetssätt&Lärande idag. Klockan 10.30 startar lektionen..Ska bli spännande och se vad vi bjuds på idag.

Efter skolan funderar jag på en sväng upp till Eurostop. Skulle behöva ett par nya byxor o sen kanske nån fin topp eller nåt tills på söndag. Jag och M ska ju iväg på BB då =),. Måste köpa busskort idag också. Eller så gör jag det i helgen, behöver det inte idag iallafall så. Men måste betala alla räkningar idag. Så typsikt när man får lönen, man vet att typ hälften kommer försvinna bara sådär "POFF" . Tråååk. Men jaja, så är det att vara vuxen antar jag...
Kunde jag inte få vara barn i hela mitt liv istället ? ^^

Pappa ska köra mig till skolan idag. Han skulle visst ändå in till märsta så då passar jag på att ta snålskjuts av honom. ^^ thi hi . .
Måste komma ihåg att ha med en vattenflaska och alvedon till lektionen idag. Har ingen lust med en sån huvudvärk som jag hade igår idag igen... Hualigen!

Nähe, om man skulle ta och rasta hunden lite innan jag kilar iväg.
Pappa kommer vid 10, så har en liten stund kvar.

Höres kanske senare babes!

Filosofi=En massa konstiga ord ?

Ända sen jag kom från Filosofi lektionen så har jag haft huvudvärk. Den lektionen var.. intressant. Om jag ska vara ärlig så minns jag inte mycket från lektionen. Satt vrålhungrig,trött och dessutom med huvudvärk under hela lektionen. I 2 timmar...Det ända jag minns är babbel, en massa babbel som kom från vår lärare, och babbla är verkligen nånting hon kan. Mycket ska det va och fort ska det gå.. =/ Sheize vad den här kursen kommer bli rörig för min lilla hjärna. =/ En massa konstiga ord bara känns det som just nu...
Jaja, är väl bara bita ihop och se till att klara av kursen. Kommer bli koas för min del ibland, men ska nog gå bra. Hoppas jag... =/

För tillfället så sitter jag självfallet och kollar på BB. Förresten så komemr jag och lovley Madelen sitta i publiken på söndagens live sändning. Det tackar vi bästa morbror Pelle som fixat biljetterna för! TACK ! <3 Blir nog finalen också skulle jag tro.. ;P

Blir nog en kopp te nu, sen natti natt !

STORM !

Asså, när jag och Stich var ute för en stund sen så höll vi på att blåsa iväg. Iallafall lilla stich. =/ Han gillade inte alls att det blåste så sjukt mycket ute. Inte jag heller för den delen. Så det fick bli en kort promenad, men han hann göra sina behov iallafall.
Sitter nu här och väntar på att klockan ska bli 13.50 så jag kan få gå till bussen som ska ta mig till skolan. Hoppas bara svärfar hinner komma hit med min plånbok som ligger i hans bil innan dess. =/ Annars får jag låna 75:- från pälsk´s konto så jag kan tanka på mobilen till sms-biljett.. Men tror svärfar ska hinna. Han har lunch nu så.

Borde kanske äta nåt innan jag kilar iväg. Men orkar inte göra nåt att äta. Får ta mig lite yoghurt eller så.

HEIPA!

110324

Good Morning Babes!

Har precis fått i mig två frallor med ost och skinka på. Dom var lite torra, men smakade helt ok.
Sov inte lika länge idag. Har sovit till typ 9 varje morgon hela veckan, men idag vaknade jag vid 8. Gick visserligen inte upp förräns vid halv 9, men ändå. var så skönt att bara ligga kvar i sängen och dra sig.

Idag är det dags för första lektionen i Filosofi A. Ska bli spännande. Jag som faktiskt egentligen inte har en aning om vad filosofi är. Men det blir nog bra.
Ska ta med mig Carro dit också. Hon ska gå den kursen med mig. Skönt att det är nån man känner i den klassen iallafall. Fast ok, en kille från A&L kursen skulle visst också läsa Filosofi, men honom känner jag ju inte.

Innan jag drar iväg till skolan,börjar sent idag, 15.10-17.00, så tänkte jag ta en promenad med Stichi och sen kanske packa lite här hemma. Blev 2 lådor från sovrummet igår packade.

Det blåser som fan ute, men det är annars jätte fint väder. Varför ska det alltid blåsa så förbaskat?!
Gårdagens BB avsnitt fick mig nästan att kräkas. Oasen är som tagen ur en porrfilm ju.. =O Martin och Patrik har sjunkit såååå i mina ögon! Bajs på er!!

Nej, nu ska jag klä på mig lite och sen ta med Stich ut på en promenad..
Höres later Babes!

BB time.

Jaha, så satt jag här igen. Ensam i halvmörkret och väntar på att Big Brother ska börja.
Gjort mig lite te och kollar för tillfället på Efterlyst.

Passade lilla Julia en stund tidigare medans mamma Madeläään satt i tandläkar stolen. Jag och Julis tog en sväng in på ÖB och shoppade lite. Så mysigt så.

Nej nu ska jag ta och göra mig klar för natten så att det bara är att krypa ner under täcket sen när BB är slut.

"Vad är lärande?"

Såå. Nu har jag suttit i ca 1½ timme med kapitlet "Vad är lärande?", skrivit lite i loggboken för att sammafatta dagens pluggande och fixat med planeringsschemat. Med andra ord är jag klar med dom uppgifterrna vi fick att göra. Känns skönt att ha det klart. Nu behöver jag inte tänka mer på det.
Kan bli lite mer, då jag inte vet om vi skulle göra frågorna som finns i slutet av kapitlet. Men har mailat min lärare och kollat med det.

Imorgon är det dags för första lektionen i Filosofi A. Ska bli spännande. Har faktiskt inte direkt mycket erfarenhet av just filosofi så kommer nog lära mig en hel del skulle jag tro. Sen så fick jag idag reda på att en gammal bekant också ska läsa den kursen. Så ska möta upp henne imorgon innan lektionen och sen så ska vi ha sällskap till/under lektionen. Ska bli kul att träffa henne. Var ett bra tag sen sist.

Men nu hade jag tänkt att ta en dusch och sen packa nån låda. Är ju bara 1 vecka kvar tills flyttlasset går nu. Ska nog ta mig ann sovrummet idag. Packa ner lite gardiner,sängkläder och sånt. Kanske blir nån låda från köket också.


110323

Goder morgon mitt herrskap!

Det är en sån där seg morgon idag. Trots underbart vårväder ute, med strålande sol och nästan klarblå himmel. Det blåser dock lite..
Pratade nyss med Madde i telen och hon tyckte att jag skulle sätta mig och plugga för att sen lite senare idag träffa upp henne. Hon ska till tandläkaren och då behöver lilla Julia ses till. Självklart ställer jag upp på det.
Men plugga är faktiskt precis vad jag ska ägna i stort sätt hela dan till idag.. Ska läsa kapitlet på 13 sidor,skriva loggboken och göra planeringsschemat..

Men först blir det lite frukost. Sen plugga...

110322

Tjollahopp folket!

Idag är en sån där dag då jag känner mig pigg och på allerten...
Har satt igång lite musik och kaffet står och puttrar i bryggaren. Tänkte sätta mig och plugga lite. Läsa igenom det där kapitlet vi fick i uppgift att göra i fredags på Arbetssätt&Lärande lektionen.
Ska skriva lite loggbok också som vi ska ha under kursen.

Annars idag händer inte så mycket. Blir nog en lång promenad lite senare när jag är klar med pluggandet.
Men nu... PLUGGA ! =)

MåndagsMys.

Pälsk har gått och lagt sig, men jag sitter kvar uppe för att se på BB som börjar kl 22.
Under tiden så har jag gjort mig lite te och skorpor och kollar för tillfället på Ullared. Sen blir det Världens bästa hotel för att sen bli BB.
Får besök av Stichi lite då och då. Men det är mest när han vill komma och kolla läget. ;P

Imorgon hade jag tänkt att plugga lite. Gjorde litegrann nu för en stund sen, men tar nog resten imorgon.  Den här skolveckan är kort. Har enbart lektioner på torsdag och fredag.. Den idag var inställd och likadant med onsdags lektionen. På tisdagar är jag ju alltid ledig... Så har enbart skola på torsdag,första lektionen i Filosofi A och sen på fredag har jag Arbetssätt&Lärande igen.

110321

Hejsan Hallå!

Nu var det ett tag sen jag skrev nåt sist. I fredags var det va ? Hmm jo tror det.
Men det har varit en fullspäckad helg med Let´s Dance,jobb,utgång,storhandling och annat smått o gott.
Kom för en stund sen in efter att ha haft en lång mysig dag med Madelen och lilla Julia.
Vi tog en sväng till Stinsen(köpcentrum) där vi käkade lite lunch och inte så mycket mer. Sen hämtade vi upp Patriks pappa och körde hem honom och när vi sen kom hem hit så tog vi en låååång promenad med hundarna på en ca 40 min. Var skönt, men måste ju vara ärlig och säga att vi båda två var helt slut när vi äntligen kom hem hit igen.. Haha.. Men nu ligger jag här i soffan och degar.
Ska väl snart börja med lite middag. Pälsk slutar jobbet om en kvart och antar att han förväntar sig middag när han kommer hem.

Tyvärr så har jag itne så mycket mer att skriva just för tillfället. Lovar att skriva mer imorgon. Men nu orkar jag inte mer för idag. Kanske blir nåt litet inlägg senare ikväll när det är dags för BB.

Heipa hej sålänge babes!

1h & 10 min kvar...

Ahh.. Om ca 1 timme och 10 min så börjar min första lektion på komvux. Min första skollektion på flera år.
Börjar få lite fjärilar i magen nu faktiskt. Känns som att jag ska börja första klass.. Haha
Är iallafall helt klar nu. Så nu väntar jag bara på att pappa ska komma och hämta upp mig. Thi hi ..

Skolsakerna är nerpackade i väskan,frukosten är äten och jag är helt klar för att börja.
Jag är redo! Nu kör vi! =)

För jag börjar skolan idag!
Ajjamen !

110318

Gooood Mooorgon!

Idag är det den stora dagen. Idag sätter jag mig i skolbänken igen. Har förvånatsvärt kunnat sova hela natten. Trodde jag skulle vakna flera gånger. Men nää sov hela natten.
Har gjort iordning lite kaffe och tänkte snart göra mig lite iordning för skolan. Börjar kl 10.30 och kl 10 kommer pappa och hämtar mig.
Ska bli så spännande ! =)

Sen blir det Let´s Dance med mamma!
En toppen dag det här..... =D


Imorgon ! =D

Imorgon kommer bli en händelserik dag.
För det första så är det ju skolstart för min del imorgon. Börjar mitt 4 månaders pluggande imorgon. Arbetssätt&lärande är första kursen som drar igång imorgon. Ska bli väldigt kul. Träffa lite nytt folk och göra nåt av mitt liv. Ska plugga som aldrig förr.
Sen när jag slutar kl 12.30 så blir jag hämtad av pappa för att snabbt åka hem och kanske byta om lite,bättre på sminkningen och sen bege sig av mot huvudstaden och SVT huset med mamma där vi ska få kolla på gen.repet av semifinalen av Let´s Dance. Ska bli kul.
Sen när jag kommer hem runt 18.30-19.00 tiden där nångång så blir det nog en liten utgång. Men blir en lugn kväll för mig, även om det bär iväg ut. För Ludde ringde tidigare idag och frågade om jag kunde jobba på Cafét på lördag.. Klart jag kan det. Så ska upp och öppna vid kl 8 på lördag morgon. Så en lugn kväll blir det för min del imorgon.

Pälsk har redan gått  och lagt sig, så jag sitter här ensam och väntar på att Big Brother ska börja. Det är det som är det lite sköna med mitt kommande skol schema, jag börjar bara tidigt på onsdagar, dom andra dagarna börjar jag antingen 10.30 eller 15.00. Så det är ju skönt. Sen så är jag ledig på tisdagar..Toppen schema ju =)
Nä tror jag ska göra mig lite te att ha till BB. Jupp...

Spenderar tid..

Blev inte riktigt som jag planerat.
Madde ringde ju. Blev att hon hämtade upp mig,vi åkte upp till Eurostop där jag lämnade mitt papper hos AF och sen blev det Maxi där mina skor väntade. Fast blev inte dom skorna jag egentligen ville ha.. Blev ett par andra, som också är väldigt fina. =)
Sen åkte vi en sväng hem till Inger, Maddes svärmor, lämnade lilla Julia där för att sen åka och sola lite. Var eeeeevigheter sen sist jag solade. Var skönt att stå där i värmen och dansa till musiken. Jo, jag kör alltid på stå solarium när jag solar. Tycker det är bättre, för man blir inte lika varm som i ett liggande solarium.
Men innan vi åkte och solade så tog vi en sväng upp till mig gamla skola för att lämna en bok åt Elin, Patriks lillasyster. Träffade på lillebror Martin där också. Var riktigt kul att vara där. Jag och Madde trivdes. Så skolstarten imorgon kommer nog bli toppen =)
Efter solningen blev det en varsin burgare på grillen..
Kom fram till det att när man umgås med Madde, utan männen med, så spenderas det endel pengar. Inte bra,inte bra..Men vad gör det om 100 år? ;P

Nu hade jag tänkt och ta den där duschen med ansiktsmask och hela fadderuttan...

Tack för idag Madde! =D

Attans.. Tänkte lägga upp en bild på nya skorna. Men batteriet i kameran dog. Så får bli lite senare..

110317

Hej!

Idag är det dagen före dagen. Imorgon sätter jag mig i skolbänken igen. Börjar bli lite pirrigt, men ska bli super kul =)
Så idag blir det att fixa inför imorgon. Ska iväg och skaffa bussremsa så jag tar mig till skolan i en vecka. Sen är det lön nästa fredag och då blir det självklart ett busskort. Sen så måste jag upp till AF och lämna in lite papper och när jag ändå är där uppe på Eurostop(köpcentrum) Så tänkte jag svänga förbi Maxi och köpa mig ett par nya vårstövlar. Hoppas bara dom finns kvar!? Hittat ett par super fina vårstövlar för endast 149:-. Så finns dom kvar så kommer dom få följa med mig hem.. ^^ Kan ju inte gå runt i mina fodrade vinter/höst stövlar nu i vår. Skulle bli lite varmt.

Ska ta en liten promenad idag också. Men nu först så blir det en dusch med ansiktsmask,kropps scrub och fotvård.

Gick btw super hemma hos syskonen Christiansen igår.
Nu ringde Madde.. vi ska på äventyr =)

110316

God Morgon Sunshines!

Blev väckt av mamma vid 06.40. Hon trodde jag var vaken, så hon ringde en snabbis innan hon började jobba. Men näää Mamma, jag sooov. Men skulle gå upp vid 07.00, så gjorde inte så mycket.
Ser ut och bli en lika fin vår dag idag. Vilket passar bra, för i eftermiddag ska jag gå upp till Väringaskolan och hämta Elina för att sen ta henne hem och passa henne till runt 19.30. Storebror Oliver ska följa med en kompis hem efter dagis, så därför är det bara Elina jag ska hämta. Kanske blir en promenad hem till dom.
Jag har två Elinor... Vår lilla prinsessa Elina och sen stora Elina som jag sitter barnvakt åt ibland. Åt henne o storebror Oliver.

Idag kommer dom och besiktar lägenheten. Hoppas det går bra. Man är ju lite nervös. Vill ju inte få för många nerslag. Helst inga alls tack!

Fick mitt antagningsbesked från komvux igår. Visste ju att jag skulle komma in på dom kurserna jag sökt, men känns mer "på riktigt" nu när jag fått mitt antagningsbesked. Så på fredag kör vi igång med Arbetssätt&lärande,sen nästa vecka lägger vi till Filosofi A också.

Nu Frukost!

A break..

Ok, det mesta är färdigt nu.
Golven är dammsugade och torkade. Spisen är rengjord och diskbänken är avtorkad. har damtorkat alla möbler och plockat upp allt från golvet. Har i stort sätt bara badrummet kvar, och sovrummet, men det städade jag här om dagen så inte lika mycket som behövs göras där. Köra med dammsugaren lite bara.

Men nu har jag tagit mig en liten paus. Har vääärldens mensvärk. Ont i hela kroppen typ. Mest i låren och i ryggen, men även i äggledarna o så. Sånt man brukar känna vid mensvärk. Oftast har jag ingen mensvärk alls, men ibland slår det till och då gör det de ordenkligt... Som idag.. =( Hatar verkligen det här!!

Mamma ringde för en stund sen. Morbror Pelle hade ringt henne. Det bli Let´s dance på fredag. Gen.repet då. Så klockan 16.00 på fredag ska vi infinna oss på SVT huset.. Av nån anledning så har dom Let´s Dance studion i SVT huset.. Jaja..
Ska bli kul..Vi var ju där förra året också o kikade. Men då var det lite fler folk kvar. Var första omgången som dom började dansa två danser då. Nu kommer det vara semifinal.
Det är Tina,Jessica och Frank som är kvar. Vet inte vem jag håller på. Inte så insatt iår. Men kul ska det bli iallafall. Träffa morbror och kusinerna också. Inte varje dag man gör det =)


110315

God morgon,God Moooorgoon !

Somnade om efter att Pälsk gått till jobbet, men ställde klockan på 07.15 för att hinna med allt jag har att göra idag.
När jag vaknade så vaknade jag med en sol som försökte tränga sig in igenom rullgardinen och när jag gick upp och ut i vardagsrummet så mötts jag av klarblå himmel och stråålande sol. Så underbart!
Lite trist bara att det står STORSTÄDNING med stora bokstäver på dagens schema.. Måste verkligen storstäda idag. Imorgon kommer dom och besiktar lägenheten, och då vill man ju att det ska vara lite städat.
Men ska nog hinna med att vara ute lite i solen också. en promenad ed Stich eller så.

Mensvärk har jag idag också. Men det kan jag överleva.
Den här veckan är en bra vecka, eller iallafall helgen... Fredag börjar jag skolan,kvällen bjuder på lite party är det sagt,åker kanske iväg och kikar på Let´s Dance gen. repet också. Lördagen blir det IKEA på dan och kvällen bjuder på Partey nere hos Challe..
Så kommer nog bli en toppen helg..

Nu ska jag göra mig lite kaffe och sen sätta igång med städningen.

Heipa sålänge Babes!

Vårkänslor.

Satt nyss på balkongen,i strålande sol,klarblå himmel och kunde höra fåglarna kvittra. Har låtit balkongdörren stå öppen nu för att släppa in våren i lägenheten.
Så härligt med sol!
Välkommen våren, du är efterlängtad!


110314

Hola !

Vet att jag inte har bloggat på hela helgen. Men har inte orkat faktiskt. Sen  så ha vi inte varit hemma så mycket.
Orkar inte sammanfatta hela helgen jsut nu, men den har varit helt ok. Middag hos familjen Holmgren/Tjernberg i lördags, våruppvisning av gamla cheerlaget igår och annat skojj..
Blev lite lådor packade igår kväll också.

Idag tog jag mig en riktig sovmorgon. Inte sovit såhär länge på länge. Klev upp kl 09.10, men jag ligger nu i soffan och är lika trött som när jag gick upp för ca en timme sen .
Men va fan gör det om 100 år att jag sov lite längre idag ? På fredag börjar jag skolan och vill vara utvilad då..

På dagens schema står det inget speciellt. Städa lite blir det nog.. Vi har besiktning av lägenheten på onsdag och då kan det ju inte se ut som ett bombnedslag.. Så blir nog att städa lite idag.
Men nu först tänkte jag ta en dusch,sen lite frukost och gå ut med Stich..

Heipa så länge !

MK.

Tänkte jag skulle visa vad som blir mitt i nästa vecka.
Med andra ord det som jag köpte hem från gårdagens Mary Kay make up.
Concealer&Foundation borste.

Jag sa det i tidigare inlägget, men måste säga det igen.
Jag bara ÄLSKAR Mary Kays makeup. Så underbar.. Den här foundation borsten är lovley. Så len,mjuk och bara helt underbar. Lätt att göra ren också.
Kommer nog bli mer make lite senare från MK, men just nu får det räcka... ^^

110311

God Morgon!

Kunde inte somna om när Pälsk gick till jobbet för ca 1 timme sen, så det var lika bra att gå upp.. Tog med mig kudden och vårt extra täcke med mig till soffan och sitter nu och kollar på VAKNA!.. Utanför så snöar det.. Blääää! Jag som trodde att våren var på väg, men verkar inte som det. Dumma snö! FÖRSVINN!

Igår kväll var det Mary Kay kväll hos mamma. Först hade jag och Victoria en liten Make up och sen kom Madde och Anna för att ha en hudvårdsklass. dom hade med sig sina underbara prinsessor Julia och Alexandra också, så jag och mamma fick lite mystid med dom.. Så mysigt.
Tror Madde och Anna hade det trevligt och är nöjda. =)
Å självklart så kunde jag inte hålla mig. Blev en foundation borste och en concealer som jag får hem nångång i näste vecka. Bara ÄÄLSKAR Mary Kay´s make up. Så lovley!

Känns btw bättre idag...
Har absolut ingenting planerat idag. Det vanliga bara. Tvätta o så. får se vad kvällen har att erbjuda. Skulle vara mysigt med en lugn hemma kväll med Pälsk. Imorgon ska vi hem till Anna&Sebbe för att se på Melodifestivalen och käka lite. Ska bli mysigt.

Nu måste jag nog göra mig lite frukost. Magen börjar kurra.

110310

God Morgon!

Natten har varit hemsk. Blev inte många timmars sömn. Skulle tippa på ca 4 timmar. Somnade med tårar och vaknade med tårar. Fan vad jag hatar det här! Nånting måste ske, och det är nu!! Vette fan hur länge jag kommer orka med det här annars. Just nu känns det bara som att jag vill gräva ner mig nånstans och komma tillbaks när en ändring skett. Eller varför inte åka iväg nånstans.,tillsammans med Pälsk eller själv spelar egentligen ingen roll. Bara åka iväg. Så less på det här nu. Falska människor,svek och all skit. Åhhh...
Skolstarten nästa vecka är väl det som peppar mig mest just nu.

Aja,Mary Kay klass med Victoria ikväll då. Först kör bara hon och jag på en Make rådgivning och sen får hon köra en klass med världens bästa Madde,Anna,mig och kanske Lisa. Ska bli skönt med lite ompyssling av mig själv.
Det är nåt jag verkligen skulle behöva just nu. Pyssla om mig själv lite,shoppa, unna mig själv lite saker. Ge mig!

Ont i halsen har jag också! Blää.. Piss dag...

Heipa!

Btw...I love you <3

110309

GOD MORGON,GOD MORGON!

Jag är uppe, men vaken är jag då inte än. Gick från sängen till soffan vid 8 tiden i morse, kollade på VAKNA! och sen på gårdagens avsnitt av BB.. Tror jag somnade till en stund där ett tag. Men nu hade jag tänkt att tvätta ansiktet,klä på mig och sen ta en promenad med Stich. Solen skiner utanför, men det är lite moln och det blåser lite ser det ut som.
Har inget spec. planerat idag. Skulle ha åkt med Madde till tandläkaren och se till lilla Julia under tiden Madde var inne hos tandis, men det blev uppskjutet till 21 mars istället. Så idag har jag ingenting som jag måste göra. Jo, tvätta och packa såklart, men inget utöver det vanliga..

Måste föresten få säga att jag tycker att hunken Patrik som gick in i BB i söndags is hot hot hot... ^^ Så sjukt fina ögon och kroppen.... MUMS... ;) haha.. .

110308

Goddag !

Kom för en stund sen hem från dagens ärenden och äventyr.
Läkarbesöket gick ju toppen. Var ju inge farligt alls. Vilken mes jag är egentligen som oroat mig för det.. Haha.
Efter det besöket begav jag mig upp till Eurostop,lämnade mitt FK papper hos AF och gick sen till Maxi där jag shoppade skolsaker. Blev 2 kollegieblock,4 blyerts pennor,2 mappar,1 pennvässare,4 markeringspennor och lite post-it markerings lappar..
Så nu är jag fullt redo för att börja skolan! =) Tack till mormor föresten som gav mig pengar till det i födelsedags present. =) Träffade Freddy också som jobbade..

På hemvägen sp gick jag förbi Cafét och flirtade till mig 2 semlor. Det är ju faktiskt semeldagen idag.^^ Fick bli en vanlig hederlig semla till Pälsk, men jag tog en blåbärssemla... gillar inte mandelmassan, så då passar den med blåbär perfekt. Ska gotta oss med dom ikväll när Pälsk kommit hem från jobbet.

Nähe, om man ska ta och slänga in en tvätt i maskinen kanske..

Inte långt kvar nu ....

Har packat 3 lådor sen sist. Diskat en maskin och tvättat lite.
Nu sitter jag här och dricker lite kaffe och kollar på serien Kronprinsessan som just nu visas på Canal+SF kanalen.
Kom för en stund sen på att nästa fredag, den 18e, så sätter jag mig i skolbänken igen. Tänkte att jag skulle ta en sväng förbi Eurostop(köpcentrum) imorgon och införskaffa mig lite skol material. Block,pennor o sånt som kan va bra att ha.
Ska bli riktigt kul att börja plugga faktiskt. Har längtat länge på det här. Eller ja, iallafall ca 1år. För det var för ca 1år sen som jag började fundera på det här med att plugga.
Har lovat mig själv att jag ska bli en plugghästen jag aldrig varit, ska verkligen kämpa med det här nu. Vill avsluta kurserna med bra betyg.. Minst Godkänt, men självklart ska jag försöka på högre ;P

Stich kräktes nyss här i soffan. Tror jag ska ringa min egna lilla "veterinär" Madde och höra efter lite. Det kom nämligen lite blod gegga i hans kräk.. =/ Hoppas det inte är nåt allvaligt.. =/
MADDE HJÄLP MIG ! =)

110307

God morgon Rumpnissar!

Funderar på om jag skulle krypa ner under täcket igen.. Är så sjukt trött, av nån anledning.
Igår spenderade jag hela dagen på Cafét. Var en sjukt lugn dag, men med massa besök. Först mamma i typ 2½timme,sen Pauline i typ 3 timmar,sen Malin i typ 10 min och sen kom Frida,Eva-Lotta och Fridas mormor på besök i ca 40 min. Så jag hade besök i stort sätt hela dan. Sånt gillas! =)

Idag är enda dagen den här veckan som jag inte har nånting planerat. Resten av veckan så har jag nånting planerat varje dag. Läkarbesök,AF besök,date med Madde o Julia,Mary Kay och lite mer.
Men idag har jag inget planerat. Tror jag bara ska vara hemma och packa lite. när jag kom hem igår kväll så fick jag mig en liten chock. Pälsk hade städat och packat lite. Jag ska fortsätta med det idag tror jag.

Cilla fick lämna BB igår. Tråkigt tycker jag. Jag hade velat att Katerina skulle få åka hem. Henne har jag ledsnat på totalt.Men jaja, Sanna är kvar iallafall. Det gillas!

Hej på en stund !

110305

Babes!

Ligger här i soffan tillsammans med mina älsklingar och kollar på Ensam hemma 3. Blev bakis pizza för en stund sen.Eller ja, iallafall för Pälsk´s del, jag är då inte bakis. Det är jag sällan. =P Men min käre andre hälft är lite små seg idag. Så går blir det när man dricker öl... ;P haha

Vill ta en lång promenad efter filmen. Vi ska nog hem till familjen Holmgen/Tjernberg en stund lite senare, kanske kan ta en promenad dit ? Men frågan är om jag kommer få med mig pälsk på den promenaden? Tror inte det va...
Får se vad kvällen har att erbjuda. Är ju 2a chansen på Melodifestivalen. Blir nog att kolla på den och lägga sig lite tidigare. Ska upp och jobba imorgon. visserligen öppnar jag kl 11, men ska väl se till att vara där runt 10 tiden för att rodda upp allt o så.

Back to the movie!

Hemma mys..

Pälsk har dragit ut på äventyr med Elias och Sebbe. Tänkte först följa med, men fick känslan av att Pälsk ville ha killkväll. Han köpte nämligen en flaska  Relax,pringles och kexchocklad till mig. Sötnöt <3 Men sen så känner jag mig inte tipp topp i magen så kanske lika bra att jag stannade hemma.
Sitter just nu och kollar på Let´s Dance och sen blir det såklart BB(Big Brother). Ska ha en lugn och mysig hemma kväll. Tänt lite ljus också för att göra det extra mysigt.

Bättre sent än aldrig.

Så... Nu har jag tagit tag idet där med att fota nya kläderna från Bubbleroom. Tog en vecka, men hoppas ni har överseende för det ?
Slänger även upp bild på det som shoppades i stan och sen på MK produkterna som jag fick med mig hem igår..
Bubbleroom.
Stan.
MK produkterna.
Så. Då kan jag stryka det från min "Att göra lista". Yeey!

110304

Tjaba Tjena!

Igår blev dagen inte riktigt som planerat. Fick hoppa in och jobba på cafét då Matilda var dålig redan igår morse. Jobbade fram till kl 14,då kom Madde och hämtade upp mig och körde hem mig till Mamma. Var där i ca 1 timme innan jag gick för att hämta Oliver och Elina på dagis.Var hos dom till runt 17 tiden och se nbar det hem till mamma igen för lite Mary Kay. Victoria kom dit och höll en klass. Trots att jag sagt innan att jag inte skulle ha nåt så kom jag hem med en påse med ett Basic set+foundation och ett satin Hands set som jag fick som gåva för att jag ska ha en klass här hemma nästa torsdag. Blir en liten Make up klass innan också.
Tror inte ni vet det, men jag jobbade som fristående hudvårdskonsult för Mary Kay Cosmetics för några år sen. Var väldigt kul, men kände att jag inte brann riktigt för det lika mycket som alla andra i min "junit", så jag la ner det. Men jag älskar fortfarande produkterna och rekomenderar dom starkt till andra.

Idag blir det att PACKA! Måste verkligen ta tag i det där nu. Om ca 3 veckor flyttar vi och vi har inte packat nånting i stort sett. Tror vi får ta en pack dag imorgon. på söndag jobbar jag på Cafét.
Men nu ska jag och Stich bege oss ut i det uuunderbara vädret på en liten promenad.

IDAG KOMMER BILDERNA PÅ NYA KLÄDERNA UPP!! JAG LOVAR! =)

@Home.

Blev verkligen en super mysig liten stund inne i stan emd farmor. Vi traskade runt utan nåt speciellt mål. Kikade i lite affärer,bla SALT på Kungsgatan där Pauline jobbar. Dock är hon ju ledig idag,men påsen hon lagt undan åt mig tog hennes kollega fram åt mig. Super fina kläder hon plockat ut. En vit jätte söt tubtopp följde med mig hem. Blev ett par solbrillor från Indiska också.
Efter ca 1 timmes strosande så började vår magar kurra och vi bestämde oss för att gå till Kungshallen och käka lite. Men insåg ganska snabbt att vi kom mitt i lunchtiden. Det var sjuuukt med folk där. Fanns inte en enda plats ledig. Så vi gick längre ner på Kunsgatan och hamnade tillslut på en kina resturang, som jag inte minns namnet på, där vi åt goood buffé. Självklart tog jag lite sushi till förrätt...
Sen bar det hemåt,efter ett toalett besök på Max.

Var så skönt att bara gå runt där inne i det underbara vädret. På hemvägen,på bussen satte  jag mig på en plats där solen lös hela vägen. Underbart! Lutade mig tillbaks i sätet,stängde ögonen och bara njöt av solen. hoppas det här vädret håller i sig nu!

När jag kom innanför dörren möttes jag av en super glad vovve som genast ville börja gosa och leka.Men först fick han en liten promenad.  Nu ligger han lite halvt utslagen här i soffan med sin gose. =P

Ska börja med lite middag snart .Inte för att jag är direkt hungrig, men pälsk kommer nog vara det när han kommer hem sen.
Bilder kommer imorgon från dagens shopping+Bubbleroom kläderna.
Jag vet att jag är seg med det ^^

Huvudstaden nästa!

Nu får klockan gärna bli 09.40. Då kommer pappa och hämtar mig och kör mig mot tåget som sen ska ta mig till den stora huvudstaden med Farmor!
MOT STOCKHOLM!

110302

Goood Morgon Sverige!

Dusch: CHECK
Frukost: CHECK
Kaffe: CHECK

Dagen är igång och idag är det en lite speciell dag. Ska vid 10tiden sätta mig på pendeltåget in mot huvudstaden där jag ska spendera några timmar med min kära farmor. Hon hoppar på tåget i Sollentuna. Sen blir det en mysig dag i stan. Kanske sätter oss och käkar nånstans, annars inge spec. Vi ska bara gå runt och kika. Kanske blir  det lite shopping, men jag är typ pank så vi får se. Ska besöka Paulines jobb också och kolla kläderna hon lagt undan åt mig. Hon jobbar nu för tiden på Salt. Klädbutiken för er som inte vet. Dock så jobbar hon inte idag, men hon kanske skulle komma in och joina oss en stund.

Boxern är fixad som sagt, vilket är toppen. Har ju nu många bra kanaler att titta på =) Me like !
Nu hade jag tänkt och göra mig lite klar så jag slipper stressa sen. Måste ringa pappa också och se om han kunde köra mig till tåget sen.

Duktiga jag =)

Igår köpte vi ju oss en boxer, var tvugna o skaffa en inomhus antenn, vilket jag och pappa åkte och gjorde. Pappa fick inte igång den. Inga kanaler hittades eller nånting, o så nu för en liten stund sen så tänkte jag att jag skulle försöka och vad händer, Jo jag får in 39kanaler och fixar allting på ett kick! Fan va jag är duktig.. Borde få medalj.. Haha.. Hoppas pälsk är lite stolt över mig iallafall.. ^^

När vi var och skaffade antennen i Väsby så blev jag så grymt sugen på Sushi. Så köpte hem en dagens special erbjudande. Sååå gott var det. Skulle kunna leva på Sushi.
Nu ska jag börja med lite middag.
Just ja, lovade ju att lägga upp bilder på nya kläderna... Äsch, får bli imorgon innan jag beger mig in mot stan (Sthlm) med min kara farmor.. Ska möta upp Pauline där också..

110301

Morning sunshines!

Då har vi gått in i Mars månad, vilket betyder att vi börjar närma oss våren. Yeeey! Nu får verkligen snön försvinna och komma tillbaks nångång i december.Inge mer snö nu tack!

Det blev en boxer igår. Men självklart ska nåt gå fel. När vi försöker ställa in kanalerna o så, så inser vi att man måste ha en jävla antenn för att den ska funka. Den vi har i väggen funkar tydligen inte,så vi måste köpa oss antingen en tak antenn eller en bordsantenn ? Asså Bordsantenn... ? Trodde vi levde på 2000-talet =/
Så om en stund ska jag åka iväg med pappa och kika efter en sån där antenn. Är ju helt sjuk att man ska behöva en sån...
Hoppas verkligen att det löst sig tills ikväll!

Jag är hungrig. Kanske borde göra mig lite frukost. Men orkar inte. Ska göra mig klar snart också. Pappa kommer om ca 1 timme. Lillebror Martin har han med sig då också. Rensade nämligen Pälsk´s garderob igår,ÄNTLIGEN, och det blev en hel Ikea papperspåse full med kläder som lillebror nu ska kolla igenom. Visserligen har inte Pälsk kollat igenom påsen än, men det som ligger där är kläder som jag VET att han inte använder.

Hörs senare. Ska lägga upp bilder på mina nya kläder idag! ... =)