110228

Heeeeej!

Jobb,jobb och ännu mera jobb är vad dom senaste dagarna har erbjudit. Så därför har det inte blivit nå bloggande under helgen. Men nu är jag här igen!
Har som sagt jobbat hela helgen,så det har inte hänt så mycket. Fast i lördags firade jag och Pälsk 3år tillsammans. Var mysigt =) <3

Kom för en liten stund sen hem från en liten utflykt med papi. Åkte för att kolla efter en boxer, och jag hittade en. Så nu ligger den där och väntar på att hämtas. Då Pälsk ska stå för abonemanget så kunde jag inte ta hem den när vi var där. Så nu är det bara hoppas att Pälsk åker förbi och hämtar upp den på hemvägen från jobbet. Riktigt bra pris var det på den =)

Nu om en liten stund så MÅSTE jag fixa här hemma. Syns att jag inte varit hemma på några dar. Har en stor tvätt hög, både smuts och ren tvätt, som väntar. Disken har typ börjat mögla och det ligger påsar och diverse saker överallt. Så typiskt killar att inte kunna fixa sånt när man själv inte är hemma. Latmask är vad han är.. ;P
Så nu ska jag först göra mig lite kaffe och ta det lugnt. Sen sätter jag igång.
Ska fixa bland våra kläder också.. Hämtade ju ut mitt paket från Bubbleroom i fredags. Ska lägga upp lite bilder på det senare idag. Lovar.

110225

God Morgon!

Siwan ringde igår och frågade om jag kunde komma in och jobba på Cafét. Självklart kunde jag det och nu jobbar jag hela helgen. Matilda är sjuk,stackarn..
Så idag jobbar jag 12-20,imorgon 9-16 och söndag 11-18. Bra att jag får jobba lite. Det är ju peeengar! ;)
Men innan jag åker iväg och jobbar idag så ska jag hämta ut mitt paket från Bubbleroom. Yeey.. Ska betala nån räkning också. Det är ju löning idag. Men får se hur mycket det blir kvar när allt är betalt.

Har huvudvärk. Hoppas den går över tills det är dags att bege mig mot jobbet. Får ta alvedon och dricka lite vatten.
Får se om jag hinner skriva nå mer innan jag kilar, ha en toppen fredag annars allihopa!

P&K

Lunch & BB.

Medans jag laddade upp gårdagens avsnitt av BB så ställde jag mig och gjorde en liten sallad.
Tog gul paprika,rödlök,tomat,fetaost,sallad och lite italiens dressing på det.
Satte mig sen och åt lite av den framför BB. Var riktigt gott. Nyttigt och gott ! =)
Kass bild, men får duga..

110224

God*Harkel*Morgon !

Känns konstigt i halsen idag. Slemmigt o lite ont. Säg inte att jag håller på att bli sjuk nu. Pallar inte det. Får hinka i mig massa te under dan och hoppas på att det går över.
Är dessutom grymt trött och seg, men vaknade för en stund sen, så kanske inte så konstigt. Eller vaddå för en stund sen, gick ju upp vid 06.45... Är ju ca 2 timmar sen. Men jaja, jag är trött o seg iallafall.
Solen lyser in genom fönstret och det ser ut att bli en fin dag. Hoppas det inte blir så kallt bara,så man kanske kan ta sig en lite promenad lite senare under dan.

Idag ska jag träna lite mer,packa och tvätta. Packade aldrig nånting igår då jag itne orkade. Så tänkte ta nån låda iallafall idag.

Är så sjukt sugen på att åka in till stan (Sthlm). Inte för att shoppa, utan för att bara strosa runt och kika. Sätta sig på ett Café eller så. Visst kan man shoppa lite också, men inte andledningen. Tror jag ska höra med min kära Farmor om hon vill åka med min in till stan nån dag i nästa vecka. Vi har sagt alldeles för länge nu att vi ska ta en dag i stan. Skulle vara så mysigt..

Funderar på att göra en äggröra till frukost idag och ett glas juice.
Jupp,så får det bli..

Ehhh.. jaha ?

Kände att jag skulle blogga lite, men kommer fan inte på nåt att blogga om just nu.
Mamma var här en stund och tog en kaffe. Tränade lite för en stund sen. Fick bli gummibandet med fokusering på armarna och magen. Men sitter nu och funderar på om jag ska ta en sväng på cykeln också ? Ahh.. kanske, får se. Är så sjukt sugen på att dansa lite. Kanske ska slå på nån bra dänga och dansa loss lite eller leta upp nån areobic video på youtube och köra på ? Hmmm ahh... Det låter ju skojj..

Har bestämt mig för att jag ska ha gått ner MINST 5kg tills jag börjar skolan den 18mars. Kommer jag grejja det tro? Jo då, om jag verkligen ger gärnet.. Haha..

Senare Babes!

110223

Mmm God morgon!

Tror jag inte riktigt vaknat än. Ögonlocken känns tunga och jag skulle lätt kunna somna om. Men nää, ska göra mig en kaffe om en stund så ska vi se att jag snart är piggelin.
Vakna! går på tv,Stich sover..Snarkar gör han också. Plutten. En frukost skulle sitta fint,men jag orkar inte göra nån just nu. Om en stund.
Ska nu när Vakna! är slut kolla in gårdagens avsnitt av BB. Har ju inte tv11 så kan inte se på kvällarna, därför får det bli på webben lite efter.
Måste säga det att deltagarna som är i BB huset inte riktigt än övertygat mig. Tycker det är mest skåningar (visserligen så gillar jag skånska/skåningar, men ändå) eller föräldrar. Varför ställer man ens upp på nåt sånt där när man har 3 barn hemma? NÄ, jag hade då aldrig gjort det. Men alla är väl inte som mig antar jag..
Återstå att se om ni kommer övertyga mig. Har än så länge ingen favorit..

Nä, nu måste jag göra mig lite frukost. Börjar bli hungrig.
Hej så länge !

Yves Rocher !

Fick ett mess idag om att mitt paket från Yves Rocher nu hade kommit.
Nu har vi precis varit och hämtat ut det och det var med spänning som jag öppnade det. Även fast jag visste vad som skulle finnas där i så var jag som ett barn på julafton. =)

Vad fanns då i paketet?
  • Ansiktsrengöring 2in1
  • Handtvål på flaska
  • Kroppspeeling
  • Fotvårdset
  • Mini magneter med tillhörande burk
  • Läppglans&Nagellack
  • Brun Väska
  • YR skönhetsbok
Jag är sååååå nöjd! =)

Lyx frukost.

Det blev en lyx frukost.
Kalkon baugette,grönt jasmine te och ett glas Aloe Vera.
Slänger upp en lite försenad bild på gårdagens middag också.

110222

Goder Morgon Mitt Herrskap !

Gick upp för att gå på toaletten vid 06.50, men bestämde mig för att gå upp helt istället för att krypa ner bredvid Pälsk i sängen igen. Varför har jag inte den blekaste aning om. Men kände att det skulle vara skönt att gå upp och bara ta det lugnt. Pälsk däremot, kommer nog sova ett tag till. Han är fortfarande hängig.. =(

Luktar vitlök blandat med blommor i hela lägenheten. Vitlök är från potatisgratängen vi åt igår som står i kylskåpet och blomdoften är ju såklart från buketten jag fick av Pälsk.
Funderar på att göra en liten lyx frukost idag. Köpte nämligen hem en påse med olika sorters bröd från Cafét i söndags. En påse med 4 olika sorter,2av varje för 30:-... Det gillas, och goda är dom ! =)

Blir nog att packa nån flyttlåda idag. Städa lite kanske också. Men ser ut att blir fint väder idag,så kanske blir en lång promenad istället. Eller så kör jag på allt.

Nu.. FRUKOST!

I made it !!

Yes, Jag lyckades!! =)
Har precis avnjutit en goood middag med min älskade. Han var mycket nöjd med resultatet, vilket glädjer mig. Jag är ju kanske inte direkt världens bästa kock om man säger så. Men idag lyckades jag. Jaja, jag brände mig lite på ugnen,men annars så =)
Det bästa av allt är att det blev ganska mycket över, så vi kommer kunna äta samma imorgon eller på onsdag.

Nu ska jag ta det lite lugnt efter maten,låta den smälta lite. Sen blir det "Den vita stenen" med Pälsk. Myspys.
Har förövrigt tänt lite ljus här hemma och tagit bort plasten på blommorna jag fick av Pälsk på min födelsedag, så nu luktar det blommor i hela lägenheten. Luktar gooott!

110221

Tuddeluuuu !

Jag har verkligen inte orkat eller haft tid att blogga under helgen och egentligen så orkar jag inte nu heller. Men tänkte att jag måste ju uppdatera er lite illafall..

I lördags åkte vi mot Uppsala,mötte upp Madde,Patrik och lilla Julia. Drog till Ikea där vi gick runt,käkade lite och sen fick hem lite. Blev en skål,lite ljus,en duk och en liten nalle till Stich. Haha..
Sen drog vi till Rusta och sen mot Kina Dragon i Uppsala och käkade buffé. Sååååå jävla gott var det. Sen blev det hem till M&P för att se Melo. Men eftersom att jag skulle upp på söndagen så begav vi oss hemåt direkt när det var slut.

Söndagen då.. Jobbade hela dan på cafét. Var väldigt lugnt, men jag hade besök i ca 4 timmar. Först av farmor & Gerd (Pappas moster) som kom för en lååång fika, och sen kom även mamma och pappa för att fika dom också. Kul med lite sällskap ju =)

Idag har Pälsk varit hemma då han känner sig hängig.. Jag var för en stund sen och storhandlade med mamma. Så nu är vårat kylskåp fullt igen. Eller ja, jo, men det är fan fullt.. =P

Ska o en stund ställa mig och göra lite middag. Blir kött och potatisgratäng idag. Mums! Sen så ska jag o Pälsk ha lite nostalgi kväll. Ska se på "Den vita stenen". Vet inte om ni känner igen den filmen/serien, men den är så fin o bra.
Hade ju hellre velat se Big Brother ikväll, men då vi inte får in tv11 så går itne det.. Får se på webben istället.

Hej så länge!



110219

GOOD MOOORGOON !

Trots att det är lördag så har jag varit uppe i snart en timme. Pälsk's telefon ringde och då vakande ju jag. Då blev jag ju självklart pigg och tänkte att jag lika gärna kunde gå upp.
Nu sitter jag här med en chai te och kollar på Lattjolajban (barn tv). Ganska mysigt faktiskt. Pälsk somnade såklart om och Stich också.

Idag är det kalas nere hos svärfar för lilla Emilia och Anna. Lite för mig också kanske. Så kul att vi alla tre fyller år under samma vecka. För då kan man ju slå ihop allt. Toppen ju =)
Är planerat att vi ska åka till IKEA idag också. Men tror faktiskt inte att jag ska hoppas på för mycket, för man vet aldrig med Pälsk. Han kan helt plötsligt ändra sig. =( Så vi får väl se hur det blir. Hoppas, tänker jag nog göra ialalfall. =)

Ser ut at bli lika fint väder ute idag som igår. Just nu är det inte ett moln på himmlen och solen letar sig fram där borta.
Men nu ska jag göra mig lite frukost, om det finns nån .. =/ risken finns att det är ganska tomt i vårt kylskåp.. Kanske dags att storhandla lite. ?

GOD MORGON ! =)

110218

Hola Sweeties !

Först och främst säger vi GRATTIS TILL ANNA som fyller 21år idag !
GRATTIS !

Tog mig en liten sovmorgon idag. Var så sjukt trött i morse, men ställde ändå klockan på alarm. 07.10 ställde jag den på. Tänkte att jag kan ju inte ligga och sova hela dan. Man missar ju sååå mycket tid om man ligger och sover hela dan..
Ser ut att bli fint väder ute idag. Skymtar solen där nånstans bakom dom få molnen som finns. Eller är det " därborta i grynningen" man säger ? Jaja, skit samma..

Just ja! Igår kväll innan Pälsk kom hem så satte jag mig på cykeln igen. Tänkte att jag skulle trampa på tills han kom hem, och det gjorde jag. Blev 41 minuters trampande. Riktigt stolt över mig själv är jag. Blev alltså sammanlagt 16+41 minuters cykling,30 situps och 40 minuters promenad under gårdagen. Ska vi satsa på samma idag igen ? Kanske det, vem vet vad jag hittar på.. =P.

Inte nog med det. Mysteriet på Greveholm gick på tv igår på Barnkanalen. Undra om den går varje dag? Ska kolla efter idag och se.


What to do ?!

Nähe, då blir det inge fika med mamma och mormor.
Mamma har blivit dålig och mormors hyresvärd skulle komma och kolla nåt i lägenheten. Så det blir inge besök.
Lika bra det kanske, för dom där gifflarna jag har kvar sen i tisdags när jag fyllde år är inget vad jag behöver just nu. Ska nog spara dom tills på lördag då vi ska ha trippel kalas för mig,Emilia och Anna. Alla vi 3 har nämligen fyllt år i veckan. Eller ja, Anna fyller år imorgon. 21 år =)

På Lördag blir det även IKEA. Hoppas jag iallafall... Men som det låter nu så blir det en sväng dit.

Sååååå.... Vad ska jag hitta på nu när jag inte får besök.? Hmm .. Sova? En promenad? Städa ? ... Hmm njaa.. får nog bli en liten stund på soffan framför tv'n o sen en promenad med Stich. KAnske skulle ta och rensa Pälsk's garderob iallafall ? Har inte vågat göra det än. Men va fan.. Jag måste ju få ha nånting att göra. :)

Morgon träning.

Jag tog verkligen tag i saken direkt.
Satte mig på cykeln och trampade på i 16 min. Sen blev det 30 situps.
Ska om en stund ta en lång promenad med Stich. Men det får bli efter Vakna!. Så efter klockan 9 med andra ord.

110217

God Morgon, God mooooorgon !

Klockan är nu 07.14 och jag har redan hunnit duscha,äta frukost,tagit min första kaffe och bäddat sängen.
Tänkt vad mycket mer man hinner med när man går upp tidigt.
Idag har jag inget planerat, eller jo kanske att mamma o mormor kommer hit på en fika lite senare, men annars inge spec.
Ska nog ta mig ann Pälsk´s garderob idag. Men fick stränga order igår om att jag inte fick rensa hans garderob! Men tror jag tänker göra det iallafall. Lägga ut sånt som jag vet att han inte använder så får väl han kolla igenom den högen sen. Fast frågan är om han skulle märka om lite kläder från hans garderob försvann ? han har ju så sjuukt mycket kläder. Mer än mig faktiskt om jag ska vara ärlig...=/

På tal om kläder. Mitt paket från Bubbleroom som jag skickade efter i måndags har nu kommit. Men måste vänta tills typ imorgon eller nästa vecka innan jag får hem det. Mamma som ska betala det ju och hon har inte dom pengarna just nu. Men snart så =) Alltid kul med lite nytt. !

Nä, ska nog ta en liten sväng på cykeln nu tror jag. Fick mig nämligen en lite smärre chock när jag ställde mig på vågen imorse och upptäckte att dom kilona jag gick ner inte längre finns. Har ju fan gått upp dom kilona igen ! SKÄRPNING VERONICA !! Nu är det hårda tag som gäller....

Frida, Vart är du när jag behöver dig som mest? Du ska ju vara min vikt coach, men det går ju inte om du inte är här o hjälper mig! Bara för att du rasar i vikt där borta i Bålsta. ;P haha,..

Dagens motion.

Tog mig en liten powernap tidigare på ca 1 timme.
När jag vaknade hade jag ny energi och kände för en liten runda på motionscykeln. Satsade på 20 min, men blev istället 15min  och sen ca 10minuter promenad med Stich.
Kom nämligen på att jag hade ett litet brev som behövde postas. Så fick bli en sväng till brevlådan.

Har rensat lite bland mina kläder också. Blev en del som jag inte använder/inte kan ha längre. Tänkte att Madde skulle få kolla igenom påsen först innan jag slänger allt. Eller ja, jag ska gå lämna det i en sån där kläd inslamlings kontein..

Men nu ska jag göra mig lite kaffe och om en stund är det dags att börja med lite middag. Korvstroganof och makaroner får det bli idag. Självklart fullkorns makaroner.

HEIPA LOVERS !

Morfar ♥

Tänkt va tiden går fort. Idag är det 5år sen du lämnade oss med stor sorg. Minns dagen som igår.
Jag fyllde 18år dan innan och natten till den 16 februari 2006 fick du en hjärtinfarkt. Du fick somna in hemma i din och mormors lägenhet i Abrahamsberg,Stockholm.
Blev en grymt tuff natt. Vi skulle senare den dagen åka på kryssning för att fira min 18årsdag, kändes inte så jätte kul att åka just  då, men mormor ville att vi skulle åka och det hade du nog också velat. Så vi åkte och försökte ha så kul vi kunde. Men det var svårt. Många tankar gick till dig.
Min underbara morfar. Varför skulle du lämna oss ?

Du ska veta det att du är grymt saknad av många. Men vi vet att du har det bra och vi ses igen. Det lovar jag.

Har tänt ett ljus för dig idag och ställt fram fotot på dig. Det står alltid uppe på hyllan, men idag har jag tagit fram det synligare,på tv bänken.
16/2-2006 Dagen då du lämnade oss.


110216

God Morgon !

Först måste jag tacka för alla gratulationer jag fick från er igår. Tack så hemskt mycket. Dom värmde ska ni veta =)

Gårdagen blev helt ok. Var ju lite rädd där ett tag att Pälsk skulle glömma bort mig  helt då det inte kom ett enda sms eller så från honom på hela dan. Men när han kom hem, lite senare än vanligt så fick jag en stor blombukett,ett par super sköna rosa tofflor och en tidning. Då blev jag genast glad och nästan lite rörd. Han är lixom inte den killen som köper blommor eller så. Men igår ändrade han på det. Tack Älskling ! <3

Till middag fick det bli en pizza nere från pizzerian som vi delade på. ingen utav oss var dirket jätte hungriga, men vi var ju tvugna å äta nåt. Så fick bli en delning på en Sigtuna Special. Mums!

Idag har jag ingenting planerat. Ska väl tvätta lite o så. kanske packa nån låda. Får se om det kommer över nån på fika. Tänkte höra med Anna och tjejerna om dom vill komma förbi. Har ju faktiskt lovat Elina att hon ska få komma och äta bullar här..Då måste jag ju hålla det också. =P

Sitter med mina nya tofflor på mig. Riktigt sköna är dom, och fina =) Verkligen behövliga då det är sviiin kallt på vårt golv.

Gåvorna från Pälsk <3

Födelsedagsfika.

Har precis haft lite besök här på en fika.
Blev dock bara pappa och Farmor som kom över. Men var trevligt iallafall.
Farmor hade med sig lite fika då jag inte hade nåt hemma. Snäll hon. Sen så fick jag 2st trisslotter och en chocklad av henne. Båda var nitlotter. Typiskt.
Av pappa fick jag en gose, eller vad man ska kalla den. Tror att Stich kommer få ha den som gose istället. ;P
Jag och min nya pojkvän ;)
"Gosen" jag fick av pappa.

Får se om det dyker upp nån mer på besök under dagen. Nu har jag iallafall lite fika hemma, vi åt ju inte upp allt farmor tog med sig. Annars så har jag tills imorgon då förmodligen mamma och mormor kommer över. Mamma jobbar ju sent idag så vi skulle ta det imorgon.

23 år !

"Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Veronicas födelsedag, HURRA HURRA HURRA !! ! =)

Jajjamensan! Så är det. Idag fyller jag hela 23år. Fast det känns inte som det. Känns som en helt vanlig dag. Morgonen har då iallafall varit som en helt vanlig morgon. Pälsk har gått upp och gått till jobbet och jag har också gott upp och sitter och väntar på att Vakna! ska börja. En vanlig morgon med andra ord.
Fick ingen frukost eller så på sängen, men det hade jag inte räknat med heller så. Min underbara Pälsk är inte den där romantiske om man säger så. =P Nån present fick jag inte heller. Men får hoppas att den kommer senare ikväll när han kommer hem. Eller har han helt glömt bort mig ? =/ Näää... eller ? =/

Idag är det tänkt att mormor,mamma,pappa och mina bröder ska komma hit på fika. Men vi får se. För jag har varken pengar eller fika att bjuda på,plus att det kommer bli så sent då mamma stänger på jobbet vid 17.30. Så vi får se hur det blir.

Undra om man ska ta och göra sig en liten födelsedags frukost bestående av en kopp kaffe,rostat bröd med kalkon på och ett glas juice ? Eller ska man ta en bit kladdkaka så här 06.26 på morgonen ? ^^ Näää, så onyttig tänker jag då inte vara. Sen så måste jag spara kladdkakan utifall det skulle komma besök idag.. =)

För jag fyller 23 år idag ! =)

2år med ringarna! ♥

Som jag berättade tidigare så firar jag och Pälsk idag 2år som förlovade.
För 2år sen bytte vi ringarna med varandra. Var kanske inte sådär jätte romantiskt som man ser i filmer eller så utan det här var en väldigt enkel förlovning. Vi köpte hem pizza och kollade på en film. Men det räckte gott och väl för oss. Vi är lyckliga iallafall =)

Snart firar vi även 3år tillsammans. Den 26 februari är våran årsdag. Får se vad vi hittar på då. Skulle vilja åka iväg på en kryssning eller så, men vi får se.

Nu hade jag tänkt att berätta för er lite grann om vilken underbar pojkvän och sambo jag har.
Helt fucking jävla underbar! Han är kanske inte är den snyggaste i allas ögon eller den hetaste hunken, men jag älskar honom för den han är. Hur är han då ? Jo han är världens snällaste människa, han har humor så det räcker till hela sverige och han är världens finaste.
Dessutom så är han min. Min, bara min ! =P
Finns så mycket mer som han är, men då skulle jag få sitta här hela dan. Sen så vet jag att han inte gillar när jag skriver så mycket om honom här på bloggen. Så får väl ta och respektera det.

Till ikväll när han kommer hem hade jag tänkt och laga en god middag. Har tagit fram lite ur frysen, men skulle behöva lite mer egentligen. men får göra det bästa av situationen helt enkelt.
ska bli spännande och se om han har med sig nåt hem till mig. För modligen inte, då han inte är en sån där jätte romantiker när det gäller sånt här, men man vet ju aldrig ;)

Vi nyår 08/09. Vår första nyår tillsammans.
Tror det är dags för en ny "puss bild", för den här är ju gammal.

Älskar dig Fredrik Mathias Bengt Holmgren!
Du och jag föralltid!



Order skickad.

Har precis suttit och gjort en liten order på Bubbleroom som jag sen sickat iväg.
Har gjort en liten deal med min kära mor också. Så det är hon som kommer betala för kalaset när det kommer. Fixade en present åt mig själv från henne.. ^^

Det här är vad som inom några dagar kommer levereras till mig på posten :) Kommer 2st bh:ar också.
Alltid kul med lite nytt i garderoben.

110214- Alla hjärtans dag !

God Morgon lovers!

Så var det dags för Alla hjärtans dag då och inte bara det. Vi har idag, jag och Pälsk, varit förlovade i 2år. Yeey. ska göra ett litet kärleks inlägg senare idag tänkte jag.

Idag fyller även lilla Emila 1år. Tänkt vad tiden går fort. Det är ett helt år sen vi blev farbror och "faster" till Milis. Stort grattis dig dig prinsessan!

Halvligger här i sängen och käkar lite yoghurt. Blev så fruktansvärt hungrig, sådär hungrig att jag började må illa. Så gick upp och hällde upp en skål yoghurt med lite musli i. Gott i gott.
Ska städa lite idag tror jag. Eller så gör jag det imorgon , innan folket kommer. Dom kommer ju inte förräns runt 16 tiden imorgon så. Har ju hela dan på mig att fixa här hemma.
Men måste iväg till optikern imorgon också och göra mitt syntest, eller så tar jag det på onsdag.. =P haha

Nu.. Vakna! och slapp..

110213

Tjollahopp !
Har blivit en hel dag med familjen Holmgren/Tjernberg idag.
Började med att gå ner och kolla lite på Vikingarännet som gick igenom vår lilla byhåla idag, sen upp till Familjen H/T där vi inte gjorde nå spec. Lekte lite med Linis och bara va.
Sen begav vi oss mot nya brandstationen som kulle invigas. Där var det knöck fullt med folk,men vi fick oss en varsin korv med bröd och lite bullar och kaffe iallafall..
Har varit en toppen mysig dag.
Längtar redan tills nästa helg då vi har massa inplanerat med dom. Ikea besök och annat. Ska bli skojj...
Linis med stora kusinerna Kevin&Theo framför en brandbil.

För tillfället så sitter jag här i soffan och vilar lite på maten. Blev hamburgetallrik till middag idag, men hemlagad sådan. Ska väl se Solsidan senare ikväll, annars inge spec.
Imorgon måste jga städa, för på tisdag fyller jag år och då kommer det hit folk. Så städa och handla är vad som står på morgondagens schema. Sen är det ju alla hjärtans dag imorgon. =) Vågar man hoppas på nåt litet av Pälsk när han kommer hem imorgon, eller spar han det tills på tisdag när jag fyller. ?

110212

God Morgon !

Va så skönt med att få sova lite längre idag. Inte sovit så länge på länge. Fast egentligen kanske det inte är så länge jag sov, för er andra alltså, men jag som brukar gå upp halv 6 varje morgon tycker att kvart i 9 är en sovmorgon.. :)

Det är uuunderbart värder ute och jag känner att idag vill jag ta en låångpromenad med Pälsk och Stichi. Men skulle tippa på att det bara blir jag och Stich som får gå den promenaden.
Vill åka till Ikea idag också. vill kolla efter ett nytt köksbord och tv bänk. Sen lite små saker som jag vill ha till nya lägenheten. Ska se om jag kan flörta till mig en liten tripp dit ^^

Vi köpte ny bil igår. Eller ja, Pälsk gjorde det. Varför, har jag ingen aning om, men nu åker vi iallafall runt i en metalic röd volvo nånting.. Jätte fin bil, men jag gillar den gamla bättre. Den gamla bilen har svärfar fått då han inte har nån egen bil. men nu har han =)

Nä, nu ska jag rycka upp Pälsk o se till att få nånting bra gjort den här dagen. Ikea tex ^^..


Tycker dessutom att ni borde bli medlemar på "Plus i kassan" där ni kan tjäna pengar hur enkelt som helst.
Jag har redan tjänat ihop 45 kr =)

Klicka på bilden för att komma dit.

plusikassan.se

Sångfågeln tar ton !

Efter en god lunch med pappa o hans vänner så kom jag hem och kände suget efter sång.
Satte igång Spotify och kom gensat in på sökandet av gamla godingar, och då menar jag gamla godingar från min gymnasietid och tiden innan det. Det vill säga min sång tid. Då jag levde för sången.
Rotade sen fram min gamla sångpärm från gymnasiet och satte igång att bläddra igenom den samt leta upp låtarna på Spotify. Har nu suttit och vrålat för full hals en stund. But hey! I like it ! =)

För er som inte vet det så har jag sjungit så länge jag kan minnas. Började i kör redan som 5åring och sen har det bara fortsatt med skolkörer,musikal grupper,sånglektioner och nu sist Musik programmet med sång som huvudämne på gymnasiet.
Sången är nåt jag verkligen brinner för och nåt jag saknar. Funderade ett tag på att utbilda mig till sångpedagog men nu gick ju inte det vägen av massa olika anledningar. Men nu ska jag ju börja plugga upp gymnasiet, kanske kan söka in på nån musik högskola efter det ? Eller så blir det bara att tralla här hemma. emn skulle så gärna vilja jobba med nåt inom sången. Sång pedagog eller vad som helst. Vi får se vad jag hittar på.
Vet att jag skrivit om det här i nåt tidigare inlägg här på bloggen.. Men det är ju faktikst ett av mina största intressen.

Gusch vad jag saknar den tiden ! Underbara tider. <3

Ni får ta att jag e osminkad & risig. But what the fuck, har varit sjuk senaste dagarna går ändå bara hemma.. =)
Det finns endel noter/sånger i den pärmen ska jag säga, och den där är enbart från gymnasietiden, har mer som ligger nånstans från resten av tiden.

110210

Good morning sunshines!

Goda Nyheter! Jag är frisk!!!! Hoppas jag iallafall.... Har bara lite ont i magen idag, men känner mig annars ganska helt ok. Men då har jag inte ätit nåt än. Så kanske ska vänta med o ta ut segern.. Eller va fan ! Jag är frisk !! =) Vi kör på det..
Känns som att jag sovit i 100 år. Igår låg jag och sov i stort sätt heeela dan och la mig tidigt, Klockan 20.15 kröp jag ner under täcket och sov till kl 08.05 idag.. Nästan 12 timmar med andra ord. Visserligen så var jag uppe en sväng på toaletten när Pälsk gick o la sig igår och imorse när han skulle till jobbet, men annars så har jag sovit hela natten. Så skönt och sova. Men idag ska jag inte sova på soffan under dan har jag bestämt. Nej, måste tvätta lite o så.

Har fått munsår nu under dom här dagarna jag varit sjuk. Så typiskt att jag får det när jag är sjuk. Får det alltid.
Tänkte göra mig lite frukost nu och sen sätta igång med allt som måste göras.

Heipa hej!

Degat klart !

Nu har jag legat här i soffan hela dagen oh inte gjort nånting.
Men har varit så sjukt kraftlös och inte orkat med nånting. Haft huvudvärk,mått illa,frysit och varit trött.
Nu såhär 20 minuter innan Pälsk slutar jobbet så hade jag tänkt att rycka upp mig lite. Så gott det går iallafall. Är inte på tipp topp direkt.
Tänkte ta mig en promenad med Stich och sen hem och slänga in en tvätt. Tror det får bli ett bad nere hos svärfar sen när Pälsk kommer hem. Skulle vara så skönt med en varmt bubbelbad. Åhh vad jag längtar tills vi flyttar! Då kommer vi få badkar... Yeey..

Men nu ska jag klä på mig lite mer kläder och ta promenaden med Stich. Han håller på att kissa på sig stackarn.. =(

Popcorn&Nyponsoppa

Blev så sjukt sugen på popcorn så här på förmiddagen. Till min lycka så hade vi några påsar hemma. Så nu har jag poppat lite popcorn och fyllt mitt glas med nyponsoppa.
Ska lägga mig i soffan och kolla på Våra Bästa År nu och bara slappa.
Mår inge vidare. Ont i huvudet,magen och sjuuuukt seg. Kanske håller jag på att få den där influensan alla har? Skulle ju passa mig perfekt just nu med allt om händer i helgen.. Begravning och massa..Näää har inte tid med nån influensa nu...
Känner mig sååå nyttig idag... Oh jaa !

110209

Good Morning hotties !
Jag som trodde att min magsjuka var över, men tji fick jag. Satt på toaletten i ca 10 min tidigare imorse.. Åhh vad jag inte gillar detta. Har ont i magen som fan,mår illa och den bubblar. Buhu.. Men jaja, är väl bara bita ihop och gilla läget helt enkelt.

Hade tänkt att åka med mamma,mormor o pappa till morbror Gunnar idag, men tror faktiskt att jag hoppar över det besöket idag. Vill ju inte komma dit o smitta honom. Vore ju inge bra.

Sitter o funderar på om man ska våga göra sig lite frukost eller om jag ska skita i det. ? Vet ju inte om jag kommer få behålla den.. =/ Men jag är hungrig så kanske borde ta mig nå litet. Yoghurt kanske, kan det vara bra tro ?
Testar o ser.

Hej så länge!


UGAN .

Så, då har man varit uppe på AF och träffat min handläggare Alvar. Diskuterade mina tänkbara studier som jag sökt in på. Han tyckte det lät toppen, men skrev in mig i UGAN så jag får lite ersättning fram tills det är dags att sätta sig i skolbänken.
För er som inte vet så står UGAN för UngdomsGarantin som man har rätt till när man är inskriven på AF. Det är ju toppen tycker jag. Visst, det är inte mycket pengar, men det är iallafall nånting. Kommer ju samtidigt jobba extra på Cafét när det behövs,även när jag pluggar. För kommer bara plugga på halvtid. Så jobba kommer jag lätt hinna med. Typ.. ^^ Haha..

Kollade även in "nya" hund butiken som öppnat i Märsta centrum. Grejjen är den att den inte är så ny. Öppnade förra året i April,men det är först nu jag upptäckt den.
Var en väldigt mysig liten butik med massa saker till hundar. Allt från godisar till väskor och kläder. Hittade en super fin väska som jag föll för direkt till ett sjukt bra pris som jag nu hade tänkt att flörta åt mig av Pälsk ^^
Det där är en butik som jag kommer besöka ofta. Den har det mesta till super bra priser. =) We like...

Undra om dom behöver lite extra personal där kanske ? .. Man kan ju alltid fråga =D ..

Vårt andra hem i sommar!

Har precis duschat lite. Tog en såndär lyxdusch  idag med massa scruber o så.
Var riktigt skönt. Började med en ansiktsmask,sen blev det kropps scrub,ansiktsrengöring,rakning och fotfilning.
Avslutade med att smörja in kroppen i body butter och fötterna i fotlotion.
Så nu känner jag mig fräsch igen efter  2dagars magsjuka. =)

...
Joo. Det är så att vi,jag och pälsk, tillsammans med Sebbe(Anna o tjejerna) har köpt en båt. Det är ingen liten båt inte. =) Visst är det endel som behövs göras med den, men vi är ju några stycken som ska fixa med den nu i vinter/vår.
Båten har 3 "rum". Ena rummet är med matbord+2soffor,liten diskbänk och en större soffa som man kan göra till säng. Matbordet och sofforna gör man också till en säng. Sen har vi själva "styrrummet" och sen ett litet mindre rum med soffa/säng och toalett. Har en toppen badstege och ett perfekt soldäck eller vad man ska säga.
Ser verkligen fram emot den här sommaren. Kommer bli toppen. Massa båt resor lite överallt. Ska bli super mys. Det som är så bra är att vi lätt får plats allihop med hundar,ungar och packning.
I helgen ska jag med killarna upp dit och hjälpa dom lite med båten. Man vill ju hjälpa till så att den blir färdig fort =)


110208

Tjohoo Babes !

Känner mig bättre idag. Har än sålänge inte behövt springa på toaletten. Visserligen så bubblar magen fortfarande men inget som kommit ut. Men vågar jag hoppas på för mycket tro ? =/ hmm kanske inte..

Ska förbi AF idag och träffa min handledare och snacka om min framtid.. haha. Kommer nog gå bra.
annars händer inte mycket idag. Ska fixa lite här hemma. Packa lite kanske. Får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda.

Jaha, vad ska man skriva nu då ? hmm .. Kan ju berätta att min mamma har fått Epelepsi. Jupp, hon fick det konstaterat igår när hon var hos läkaren. Hon får anfall lite då och då. Får nu inte köra bil på nån månad och blev sjukskriven veckan ut. Lite läskigt tycker jag. Men samtidigt så är det ju inge farligt.. Typ.. =/

Jaja.. Ska se Vakna! nu...

Smaklöst.

Skulle precis försöka äta lite då jag inte fick behålla frukosten.
Men den här gången har jag hittills fått behålla maten, men den smakade ingenting. Kände ingen smak alls. Vilket gjorde att jag inte kunde äta allt.
Inte ens vattnet smakade gott.  =/ Usch vad jag inte gillar det här.

Siwan messade tidigare också och frågade hur jag mådde idag. Matilda är fortfarande sjuk (magsjuka hon med) så hon behövde hjälp på Cafét. Men jag är ju också sjuk. Så gick ju inte.. Typiskt!
Det är nog föresten dom två som smittat mig. Båda blev magsjuka förra veckan o jag har ju tillbringat dom 4 senaste dagarna på Cafét.

Ska vila en stund nu och hoppas på att jag får behålla det lilla jag fick i mig.

110207

God Morgon!

Jag visste det. Visste att jag skulle åka på denna jävla magsjuka! Den kommer ur båda delarna och hela tiden.
Magen bubblar som ett bubbelbad och värker. Men jaja, är väl bara bita ihop o gilla läget, även om jag hatar det.
Pälsk är också lite dålig, men han åkte till jobbet...

Idag då.. Idag ska jag göra sånt jag inte hunnit med nu den här helgen och förra veckan pga att jag jobbat. Ska TVÄTTA i massor,diska och dammsuga. Eller ja, jag ska iallafall tvätta.

Men nu ska jag försöka få i mig nåt att äta. Men kommer förmodligen inte få behålla det.

HEIPA !

110206

God Morgon Darlings!

Har haft fullt upp hela helgen och är på väg att kila just i detta nu.
Jobbar, jobbar o jobbar.. Idag kör vi på 10-20. Hoppas jag iallafall, för jag känner mig lite hängig.. =/ Hmm får inte bli sjuk nu när det ska hända så mycket.
Hinner inte skriva så mycket mer just nu. Kanske blir det nåt mer inlägg senare ikväll, men tippar inte på det.
Nu måste jag kila då mamma är på väg.

LOVAR att berätta allt om helgens bravader imorgon. =)

Puss o kram !

110203

Hola Darlings!

Oj vilken dag det blev.
Vaknade kl 04.35 i morse av att mobilen ringde. "Vem fan ringer såhär tidigt?!" tänkte ju jag ganska direkt. Det var chefen Siwan som ringde och sa att hon låg hemma i magsjuka och undrade om jag kunde komma och öppna och jobba fram till 13... Då vi öppnar 05.30 o klockan nu var 04.40 så insåg jag snabbt att det bara var att slänga mig ur sängen,på med kläderna,snabb sminka mig, borsta tänderna och åka. Har en helt underbar mamma som ställde upp att köra mig.
Klockan 05.15 infann jag mig på Cafét. Vi snackar alltså om ca 40 minuter från det att Siwan ringde tills det att jag satte foten på Cafét. Det kallar jag plus i kanten ;P
Väl på Cafét så gick det toppen. Vid 10 tiden då morgon rusningen lugnat ner sig så började jag bli seg och kände hur ögonlocken blev allt tyngre. Men med lite kaffe i kroppen så klarade jag av timmarna fram tills kl 13 då Matilda kom och avlöste mig.
Imorgon blir det jobb där igen. Men då kör vi på 13-20 och sen på lördag blir det förmodligen 9-14 och söndag 10-20.
"Pengarna rullar in som dom ska. Det går bra nu!" ;P

För tillfället så sitter jag här i soffan och kollar på tv. Väntar på att "Sveriges värsta bilförare" ska börja och sen "Svensk maffia"..

Ska göra mig lite te nu tror jag.
Höres imorgon innan jag beger mig. =)

Klar för idag.

Skulle komma 2st och kolla på lägenheten ju. en vid 16.00 och en vid 16.30, men det är enbart den vid 16.00 som har dykt upp. Den andra vet jag inte vart den håller hus. Kanske ångrat sig.
Men jaja. Är iallafall en som kollat på lägenheten idag. Men om jag ska vara ärlig så tror jag inte att hon föll pladask för lägenheten direkt. Fick den känslan.

Känns som att jag nu kan pusta ut för dagen,luta mig tillbaks i soffan och bara invänta Pälsk. Men just ja, han kommer ju inte direkt hem idag. Han ska ju mecka med hans farmors bil som ska besiktas imorgon.. Jaha ja, det var den kvällen det. Men bara bita i det sura äpplet och vänta snällt tills han kommer nångång senare ikväll.
Middag ? Njaa, slänger väl ihop  nåt sen när han behagar komma hem.

Nä.. nu ska jag lägga mig i soffan och bara slappa. Känns som att jag stått med dammsugaren eller golvmoppen i handen hela dan.

Over and out !


Städ paus.

Badrummet är klart. Köket är klart. Sovrummet halvklart. Golven kvar.. Medans golvet här i vardagsrummet torkar så passar jag på att ta en paus i mitt städande. Sen är det i stort sätt bara golvet i sovrummet och lite små plock kvar. Känns skönt att ha allt klar i lagom tid.

Finest Awards ikväll. Önskar jag hade kunnat gå, men kommer ha fullt upp med visning av lägenheten + att jag ska upp imorgon bitti. Får bli nästa år istället. =)

Nä, nu ska jag göra mig lite kaffe och vila en stund. Kan ju inte vara igång hela tiden. =P

Stich pausar han också.. ;P

110202

God Morgon Prinsessor (& prinsar) !

Är uppe tidigt idag. Trots att jag är sjukt trött och skulle vilja sova vidare. Men nå sånt har jag inte tid med idag. För idag står det STORSTÄDNING med stora bokstäver i kalendern.
I eftermiddag med start 16.00 har vi visning av vår lägenhet och då måste det ju vara snyggt och städat här. Så heeela den här dagen ska jag ägna åt städning !

Trodde ju att dagen skulle bli bättre igår när jag kom till Cafét, men icke. När jag kom till Cafét så berättade Mathilda att det hade varit i stort sätt dött hela dan, och så gott folk fortsatte det vara resten av kvällen. Tror jag hade max 20 gäster mellan 17-21. Lite trist hade jag där ett tag. Tror jag ringde varenda en i min telefonbok på mobilen och var ett tag på väg att lägga mig på soffan och sova. ^^
Höjdpunkten var ändå när jag kom till Cafét och möttes av en glad Mathilda och en kram. Det värmde lite. Kände mig iallafall välkommen =)
Världens bästa kollegor, det har jag de !

På tal om Cafét så kan det bli lite ändringar ganska snart. Eller jag hoppas iallafall på det, men tänker samtidigt inte hoppas på för mycket..

Sitter och dricker en chai te, åt precis två smörgåsar och kollar självfallet på Vakna!
Ska slappa nu fram tills kl 9 sen så.. Fram med dammsugaren,skurhinken och dammtrasan !!!

Not my day.

Den här dagen har verkligen varit trist,seg och bara allmänt bajs.
Inget har gått som jag vill. Har visserligen lyckats flörta till mig skjuts av pappa till jobbet nu vid halv 5, men annars har det bara varit blää hela dan.
Har slagit i armbågarna flera gånger, tårna i badrumsdörrens tröskel och tappat en vatten flaska i golvet. Har gråtit lite också och saknat Pälsk nå oerhört mycket. Suck.
Men nu ser jag fram emot några timmars jobb på underbara Cafét!
Pappa kör som sagt dit mig, men hemgången har jag inte lyckats lösa än. Känns ju lite sådär att gå hem så långt och så sent på kvällen.. Men ska höra om inte Pälsk kan hämta upp mig. Eller mamma.

Ska ta en kort promenad med Stich nu sen göra mig klar för jobbet.
Dagens höjdpunkt. Än så länge...

110201

Morrn!

Har verkligen ingen blogglust denna morgon. Är trött, lite små irriterad och bara allmänt off.
Så förlåt i förhand om nån skulle ta illa upp nångång i detta inlägg.
En positiv sak är ju att det gick toppen på Cafét igår, ska jobba idag igen mellan 17-21, om jag tar mig dit vill säga. Har ingen som kan köra mig,inga pengar till sms buss biljett och 0kr på kontot. Så som det ser ut nu kommer jag få gå dit o hem. Kommer ta en stund att gå. Kommer få börja gå vid SENAST 15.15 när jag börjar kl 17. Kommer sen vara hemma vid midnatt då vi stänger kl 21 och sen ska det städas och räknas kassa... Åhhhh.. Vill bara krypa ner under täcket igen och soooova hela dan. Men nää går ju inte.
Dessutom så var det sista Pälsk sa innan han gick "Du kan väl städa lite här idag" Va fan, städa själv, jobbar lika många timmar som dig, eller ja kanske inte just idag, men igår + att jag kommer hem mega sent.
Blir så less!
Inte min dag idag. Imorgon kommer det folk och kollar på lägenheten också. Dumma, orkar verkligen inte ha massa folk här!!!!!

Kanske hörs vi senare annars får ni klara er utan mig. Tror inte ni dör direkt!!

Tjaaa!