I´m ready..

Sådär, då var jag redo för att åka.
Pappa slutar nu kl 14, men då ska han bara åka förbi mamma på sjukan o se om hon får följa med hem eller inte. Hoppas hon får följa med hem.
Sen på hemvägen så plockar pappa upp mig och Stich, för att sen bara hämta lillebror Martin som ska åka med upp för att hålla pappa sällskap på hemvägen. Snäll familj jag har va ? =)

Har packat ner det mesta utav Pälsk´s kläder och lite små saker. Stich har packat en liten påse också ^^
Så, frågan är nu vad man ska hitta på tills pappa kommer hit ? Tror inte jag ska göra nåt speciellt faktiskt. Kolla så att jag fått med mig allt.

Så, nu kommer jag inte blogga mer under helgen. För när jag är där uppe så kommer jag inte sitta framför nån dator eller så. Ska inte ens ha med mig lilla mini laptopen. (Lillebrors som jag lånar) Nä, den får stanna hemma. Kommer hem på söndag igen. Kanske måndag morgon. Vi får se.

Hej så länge!

30 September 2011

Tjollahopp!!

För det är freeeeedag! Fast egentligen har inte en fredag så stor betydelse för mig. För jag har ju inget jobb måndag-fredag.. Men snart så kommer jag ha det. Fast i det lite kallare delen av sverige.

Idag,i eftermiddag åker jag och Stichan upp till Huddik. Har en underbar pappa som ska köra oss upp och sen åka hem igen. Så snäll han är. Självklart ska jag tanka bilen, men ändå.
Så helgen blir att tillbringa uppe i Huddik. Ska ta med lite saker redan idag eftersom att jag har turen att få skjuts.

Igår var jag och hälsade på mamma på sjukan. Hon blev väldigt förvånad över att se mig komma, men jätte glad. Hon verkade må bra, om man bortser från värk i ryggen efter operationen. Men annars så var hon ganska pigg. Det var tänkt att hon skulle få åka hem idag, men hon kanske blir kvar tills imorgon. hon har lite problem med kissandet, så då vill hon och hennes läkare att hon ska stanna kvar. Men vi får se, hon kanske kommer hem idag. :)
Mammi igår. <3

Funderar på om man ska plocka ner lite saker, våra mer personliga saker som kanske inte lillebror Peter vill ha framme när han flyttar in här. Hmm, ska ju som sagt ta med lite upp, men vi kommer hämta saker lite vart efter som. En sak jag iallafall ska ta med mig mycket av är Fredriks kläder. För han kommer ju typ bara hem hit nästa helg o sen så flyttar vi upp helgen där på. Så tänkte ta mycket utav hans kläder o sånt idag.

Kaffe,musik och packande.....

28 September 2011

Ok, nu är det såhär va att den här lilla familjen ska bli "norrlänningar".
Jupp, ni hörde rätt.. Om ca 3 veckor så börjar vi flytten upp till det glada Huddik. Det är ett beslut som vi har tagit ganska snabbt, men det känns faktiskt bra. Jag kommer fortsätta plugga där uppe och har idag suttit och mailat med en studievägledare där uppe som har hjälpt mig med hur jag ska gå till väga. Pälsk ska jobba på stallcafét och jag kommer förmodligen jobba extra där också..
Så nu vet ni det.. =) Men just ja, det här är ingen flytt för gott, utan vi kommer med största sannorlikhet att komma tillbaks hit till Sigtuna nångång. Lägenheten här kommer vi ju ha kvar så.

Idag har jag ÄNTLIGEN gjort det där jävla psykologi provet.. Det var ett ganska svårt prov, men jag är lite förvånad över mig själv att jag svarade på alla frågor utom 2 där jag hade totalt hjärnsläpp. Sen vet jag ju ioförsej inte om jag svarat rätt på frågorna eller om det bara är rent kaos. Men det återstår att se nästa vecka. Har jag tur så är det iallafall godkänt.

Mamma har opererats idag. Nånting med ryggen, har inte super koll på vad det är just exakt som hon har opererat. Men allt ska ha gått jätte bra fick jag veta när pappa var förbi här för en stund sen. Snäll som han är hade han med sig lite middag till mig också. ^^  Mamma får nog komma hem redan imorgon, men nu väntar en 2-3 månaders sjukskrivning för hennes del. Stackarn! Hon kommer ju börja klättra på väggarna, speciellt nu när jag kommer finnas 30 mil här ifrån. Får åka ner på helgerna o hålla henne sällskap.
Resten av veckan ser ut som såhär.. Imorgon har jag psykologi på dan och sen var det tänkt att jag skulle på teater med svenskan på kvällen, men jag är tvungen att hoppa över den, för ska upp väldigt tidigt på fredag och åka upp mot Huddik. Jag och Stich ska tillbringa vår helg där uppe.

Nej, nu ska jag slänga in en tvätt och fixa lite här hemma. Kanske börja se vad som ska med upp på fredag.
Dagens middag. Tack Papi!

Födelsedagsbarnet.

Glömde ju berätta för er att vår lilla prins fyllde 4år igår och eftersom att jag inte bloggade igår så får vi ta det idag istället.
GRATTIS VÅR LILLA ÄLSKLING!
Stora killen nu ju.. =)


27 September 2011

God Fucking Jävla Morgon!

Ingen nådig morgon denna morgon.
Vaknade med ett ryck när klockan ringde vid 07. Klev upp direkt då jag visste att det ska komma och sotas här nångång mellan 7.30-15.30 idag, och för att inte ligga och sova OM dom skulle komma redan vid 7.30 så gick jag upp direkt.. Men tor ni dom har kommit än? Näääää, självklart inte. Men nu är dom inne hos svärfar, så dom komemrnog hit snart. Lite skönt är det iallafall att det är prinsessorna Tjernbergs farfar som kommer och sotar. Lasse. SKönt ju att det är nån man känner som ska komma in hit såhär tidigt på morgonen..

Är tok trött, trots mitt morgon kaffe så har mina ögon knappt öppnats än. Men det kommer väl, eller så kanske inte. Mår illa, har huvudvärk och känns som att jag har en 90årings kropp också. Vill bara krypa tillbaks till sängen och dra täcket över huvudet.
Får se om jag pallrar mig iväg till skolan senare. Men som det är nu så blir det inte så. :( Huvudvärken blir allt starkare. Migrän på gång ? Mycket möjligt.
Så sjukt trist faktiskt, för jag gillar min svenska kurs som jag har på tisdagar och nu är det inte mycket kvar. Bara 2 veckor..:(

Nu kommer sotarn Lasse! =)

Hello Kitty.

Blev visst lite mer handling än vad jag beräknat.
Hade bara tänkt köpa det viktigaste, men slutade med att jag var ca 600:- fattigare. Men nu klarar jag mig lätt tills Pälsk kommer hem om ca 2 veckor.
När jag och mamma kom till kak-avdelningen så kunde jag inte motstå frestelsen.. ^^
Hittade en super söt Hello Kitty kartong med små chocklad digestive kex i.
Det söta var att när man öppnade kartongen så låg det små påsar i. Super söta.

Tror jag ska ta ta i lite tvätt nu o sen kanske ge mig ut på en promenad med Stich,som förövrigt fyller 4år imorgon =)

25 September 2011

GOD MORGON!

Är uppe med tuppen denna söndags morgon. Anledningen till att jag är det är för att Pälsk åkte upp mot Huddik för ca en timme sen. Det är trav där idag och han måste jobba på stallcafét. Den här gången blir han kvar längre där uppe. Så onödigt att åka fram o tillbaks varje helg. Kostar ju massa bensin pengar. Så nästa helg kommer han inte hem. Men förmodligen så åker jag och Stich upp antingen på onsdag eller på torsdag, beroende på hur skolan blir på torsdag.
Den här helgen som varit har inte varit lika mysig som förra. Men visst har jag varit glad att ha Pälsk hemma några dar. Men vi har inte gjort någe speciellt. Vi var ute i Håtuna i fredags o där ute blev jag både lite halv blond och fick lugg. Jo, Emma, Fredriks syssling, fick äran att göra blonda slingor på mig och sen blev det en spontan lugg klippning. Haha, så nu är jag blond med lugg. Lugg har jag typ aldrig haft, men dom som sett mig säger att det är fint. Jag är lite skeptisk, men kanske vänjer mig med tiden. Om inte annat så växer mitt hår som ogräs. ;P
Väääldigt kass och osminkad version av mig. Men ni ser resultatet av nya frillan iallafall.

Shoppade lite i fredags också. Vi var i Märsta centrum en sväng för att handla på Ö&B och då kilade jag in på Carmen och hittade super fina saker som fick följa med hem. Det är total utförsäljning där och jag bara ääääälskar den butiken. Kom väldigt billigt undan också.
Det här följde med hem från Carmen. Slutade på hela 43:-.
2st gröna blockljus-5kr/st
2st grön/vita muggar-10kr/st
Stor vit kaffekopp-13kr

Idag ska jag åka och handla lite med mamma, annars inge spec. Tvätta lite när jag kommer hem och plugga lite. Ska få göra psykologiprovet imorgon istället. Gjorde det aldrig i torsdags. Kände mig inte alls förberedd och ville inte gå dit och lämna in ett tomt papper. Så ska göra provet imorgon istället. MÅSTE sätta fart med att läsa romanen också. Nu har jag iallafall börjat på den, men det går långsamt.. ^^

Fast nu ska jag först o främst dricka mitt morgonkaffe i en utav mina nya kaffe muggar som kom med hem från Carmen i fredags och göra mig lite frukost. Sen ett bad.

Study night.

Jag tog mig igenom hela skoldagen utan problem. Lite trött och frusen bara.

Planerna för resten av dagen kan sammanfattas väldigt kort. PLUGGA!
Känner inte alls för att gå till skolan imorgon och göra dessa TVÅ prov.. Imorgon får skolan mer än gärna brinna eller vara stängd. Inte mig emot alls. Känner mig inte alls förberedd för nåt utav proven direkt. Störst press känner jag på psykologin. Där har jag noll koll. Svenskan ska nog gå, har ju fått ganska bra,eller snarare väldigt bra omdömen på tidigare skriv inlämningar så. Där är jag inte lika orolig.Ska läsa igenom sidorna om skrivregler och lite sånt, men känner mig annars ganska lugn.
Det är den där jävla psykologin asså. Jag vet att provet är på typ hjärnan,minnet och sånt. Men så mycket mer vet jag faktiskt inte. =/ Men blev haffad av min psykologilärare idag i skolan och hon sa att det kommer gå jätte bra och att jag ska komma dit och göra så gott jag kan. Ja, men det gör jag väl alltid? Hon verkade iallafall inte vara orolig över att jag inte ska klara det..Hmm,tveksamt om jag håller med henne där.
Men jaja, ska plugga,plugga,pluggaaaaaa nu resten av dagen och sen så får vi hoppas på det bästa imorgon helt enkelt.
Kommer bli en låååång dag imorgon. Skönt med helg sen!

Nähe, om man skulle ta sig i kragen nu då och öppna psykologi boken och alla jävla stenciler vi fått. Suck!
Heja mig!!
Redo att plugga arslet av mig.

21 September 2011

Vet inte om jag borde stanna hemma ifrån skolan idag eller inte.. =/ Vill inte missa, o sen så kommer vi få massa info idag om morgon dagen då vi ska ha en novel analys skrivning. Nåt slags test typ. Vill helst inte missa den infon.

Men jag mår fan inte bra. Mår illa, har kräkts en gång nu på morgonen och är helt jävla seg i kroppen. Fryser och är trött. =( Har varit lite små hängig nu ett tag, så funderar på att gå till en läkare och kolla vad felet är. Är som att all min kraft har försvunnit. =/
Men näää, jag måste till skolan! Det är ändå bara 2 timmar, så inte en hel dag i skolan som tur är. När jag kommer hem sen ska jag bädda ner mig i sängen och plugga inför allt som är imorgon. Både psykologi prov och den här novel analys skrivningen.

Fy satan va jag mår illa asså ! =/ Usch...Kanske ska stanna hemma iallafall?..... NEJ! Det är bara 2 timmar. Det ska jag väl klara av?!

Sov gott pojkar små! <3

Var för en stund sen iväg med mamma och tände ljus för dom små pojkarna som i söndags kväll fick sina liv tagna.
Det var så fint vid platsen. Många tända ljus,nallar,blommor och kort/teckningar.
Kom nån tår när vi stod där!
Sov gott Tevin och Elias! Vi är många som kommer minnas er. <3

20 September 2011

Har inte haft några som helst krafter hittills idag att  göra nånting.
Tanken var att jag skulle vara duktig och plugga, men med den här jävla huvudvärken blev det ändrade planer.
Har i stort sätt legat i sängen under vårt stora duntäcke hela förmiddan. Den här huvudvärken,även kallad migrän, har inte varit nådig! =(
Men nu har jag fått sova lite och mamma har kommit hit med alvedoner. Nu börjar det kännas bättre. Hoppas den går över helt snart så jag faktiskt kan ta o plugga lite. Måste börja läsa romanen och plugga på inför psykologi provet som är på torsdag.

En annan tanke som vi haft är ju att jag och Stich ska åka upp till Huddik på torsdag. Men nu kanske det inte blir så, för jag måste vara i skolan mellan 10.30- ca 16 på torsdag. Först psykologi provet och sen novel analys skrivning. Nåt slags test om jag förstått det hela rätt.
Kanske blir det att vi åker på fredag morgon, men Pälsk har inte bestämt sig än om han ska komma hem i helgen eller inte. För han komemr nog vara där uppe nästa vecka också och jobba... Fan va less jag börjar bli på hans "riktiga" jobb nu! Varför tar dom in folk när dom inte har nå jobb ? Får det inte att gå ihop riktigt. =/
Om han bestämmer sig för att inte åka hem över helgen så åker nog jag och Stich upp på fredag morgon. Måste bara fixa fram pengar, men det är ju löning på fredag... =)

Ska ta mig nåt att äta nu och sen lägga mig i soffan och börja läsa den jävla romanen!

Vart är världen på väg?

Det som normalt händer på kanske ett år har nu hänt på typ en dag.
Sen igår förmiddag har en död kvinna hittats utanför Märsta,en man blivit skjuten på öppen gata + skottlossning och 2 små pojkar blivit berövade sina liv av sin egna mor. Allt detta har hänt under loppet på en dag här i våran lilla kommun.

Heeeelt jävla sjukt!!
Det som berör mig mest är dom små pojkarna. Hur fan kan man göra något så hemskt mot sitt eget kött och blod? Hur kommer man ens på tanken att dränka sina små barn? Jag förstår inte! Vad hade dom gjort världen för ont?
Sen känns det lite extra då jag har haft den ena pojken på dagis och vet vilken super söt och fin kille han var. Hans bror också för den delen.
Finner inga ord! Tårarna rinner...
Sov gott Tevin och Elias! Ni finns i våra tankar <3

Det som hände i Märsta igår, skottlossningen, är såklart också hemskt. Hur kan man få för sig att skjuta en person mitt i ett bostads område, på en öppen gata ? Det är sjukt.
Mina tankar går till både offrets och gärningsmannens familjer.


Vart fan är vår värld på väg egentligen?? Vart är vår lilla fina kommun på väg ?

19 September 2011

God Morgon då!

Inte min dag idag. Vaknade med migrän och snuva. Ute är det typ storm,regnar och blåser som faaan. Är väldigt grått o tråkigt också. Faan va jag inte orkar med det här!!!
Men jag tänker trotsa alla hinder idag o gå till skolan. Fast tvivlar ju på att jag kommer vara kvar hela dan tills klockan 16.
Nä fy bubblan vad jag bara känner för att gå o lägga mig igen. Dra täcket över huvudet och bara slöa. Ahh, det skulle vara himmelriket idag. Men nää, skolan väntar. Men inte fan väntar jag på den idag..

Känner mig lite små sur o grinig idag. Ber om ursäkt för det. Men den här migränen tar kål på mig.Blääää!!!

Nä, blir inte mycket positiva ord här känner jag.
HEIPA!!

18 September 2011

Så var det söndag igen och det har varit en underbar helg som har gått i mysandets tecken.. ^^
Ifredags kom ju som bekant min underbara älskling hem. Det blev mys middag på Farbror Blå och efter det gick vi vidare till vårt kära Plantan.. Var en hel mysig kväll. Lyckad kväll.
Igår åkte vi först ut till Wenngarn loppisen där pappa och farmor stod och sålde. Jo då, det blev lite fynd från deras bord även igår.. ;P Haha.. På kvällen åkte vi ut till Håtuna, där Emma bjöd mig på is vanilj latte och fixade mitt hår.
Idag har det bara varit en lugn dag. Fredrik har åkt upp till Huddik igen och jag har varit i Märsta och handlat.

Det som har hänt idag är väl att det var skottlossning i Märsta samtidigt som jag var där.. =/ Lite creapy faktiskt. Vad är det med människor och gå runt o skjuta folk på öppen gata???
Nåja, jag blir bara arg när jag tänker på det. Så nu över till nåt roligare.!!

Har söndagsmys med Stich. Vi burrade ner oss i soffan med lite tända ljus och cashewnötter för att se på True Talent och Idol. Men varför i hela fridens namn måste dom två programmen gå SAMTIDIGT på söndagar för? Det är ju inte planerat bra nånstans!! Det gillas inte!!

Skola imorgon.. Heeeela dan också. Suck! Asså, det är en sak som skrämmer mig lite med skolan, och det är att jag lixom börjat tappa suget lite.. Den där kämparglöden och stora viljan finns inte där längre. Visst tycker jag det är kul i skolan, men känns som att jag inte lägger ner lika mycket energi på den längre. Jag gör det jag ska, men inte så mycket mer än så. =/
Kanske borde tänka till lite igen. För jag vill ju verkligen! Ge mig tillbaks min skol glöd du som tog den!!!!

16 September 2011

För idag är det en lite speciell dag.. Det är nämligen så att,
FREDRIK KOMMER HEM IDAG!!!!!!!! =) Som jag o Stichi har saknat honom den här veckan. Det tråkiga är att han förmodligen kommer åka upp till Huddik på söndag igen. Det finns inge jobb på hans riktiga jobb, så för att få in lite pengar som han förlorar åker han o jobbar hos sin lilla mamma..
Men idag och imorgon ska jag bara njuta av att ha honom hemma. Ska bli så mysigt. Antingen ikväll eller imorgon ska vi utnyttja presentkortet vi fick av Björn på Farbror Blå. Super duper mysigt ju. Ska se om vi kanske kan hitta på nåt skojj imorgon på dan också..

Tanken är att Fredrik ska åka upp igen till Huddik på söndag och att jag och Stich ska komma upp på torsdag med tåget. För på torsdag har jag psykologiprov och vi har massa skojj på svenskan nästa vecka. Så tanken är att jag och Stich ska sätta oss på tåget när jag är klar med mitt prov och åka upp.
Ska bli spännande o åka tåg med Stich. Han har aldrig gjort det. Inte så långt iallafall, vad jag vet. Men han älskar ju att åka bil och buss så, det ska nog inte bli några som helst problem.

Idag tog jag mig en rejäl sovmorgon. Vaknade vid 9.15,gick upp på toaletten och gick sen och la mig igen. Somnade inte om, men bara låg där och vaknade till liv och mös med Stich. Gick väl upp vid runt 10. Skönt att inte behöva stressa upp för en gångs skull.

Tänkte städa lite här hemam dag innan Pälsk kommer hem. Han kommer nog nångång ikväll. Runt 17-18 där nångång.
Men först innan jag gör nåt annat ska jag se klart på Top Model!

Familjen Squash!

Håller på och fixar o donar här hemma. Städade köket och kom då på att vi hade gigantiska squash från vår kollonilott i kylskåpet som skulle kunna få pryda nåt fint fat eller så.. Jo, vi har ju en egen kollonilott där vi odlar lite olika..Nej,vi odlar ingen form av drog eller röka!!

Så här har ni dom.
Låt mig få presentera Familjen Squash för er!
Från vänster: Mamma Squash, Bebis Squash(som är mindre) och stora Pappa Squash. Även kallad "Den gröna jätten" ;P

15 September 2011

Men härligt att vakna av alarmet kl 7 imorse och ha världens jävla migrän! Somnade ganska snabbt om och vaknade nu vid halv 10. Suck! Med andra ord så hoppar jag skolan idag. Migränen är fortfarande kvar, dock inte lika mycket, men jag kände inte att jag orkade gå upp o göra mig klar på en halvtimme. Så nää, blir hemma idag.

Vädret kan man ju iallafall inte klaga på idag. Inte ett moln på himlen och solen lyser. Ja ok då, det blåser. Men va fan, det är fint väder =)

Idag får bli en hemma fixar dag blandat med vila. Imorgon kommer äntligen Pälsk hem. Vill städa och göra fint tills dess. Så han blir glad när han kommer hem. Men det hoppas jag att han blir iallafall. ;P

Nu lite Våra bästa år och sen fix..

Nybadad Stich.

När jag sitter på toaletten så komemr alltid, o då menar jag alltid, Stich in o kollar läget typ.
Idag när han kom in så frågade jag om han ville bada. Han försvann såklart direkt, men jag var inte lågt efter och snart stod han i badkaret och blev schamponerad och avsköljd..
Han försökte såklart ta sig upp, men han är ju så liten så han har inte en chans att ta sig upp ur badkaret själv.. Moahahahaaaaa ;P

Så nu är han nybadad o det luktar blöthund i hela lägenheten. =/ Måste fan köpa nåt annat hund schampoo åt honom, som doftar lite godare. För det här luktar då inte gott... URK !
"Mamma, nu vill inte jag längre! " ;P

Min nya vän, Mixern.

Asså, vart kom regnet och dom gråa molnen ifrån ? Är ju nästan inte ett moln på himlen.. Hmm skumt.

Mamma var förbi här för en stund sen o lämnade över deras mixer som jag ska låna. Eller kan nog fan ta den, för den används ändå aldrig där hemma.
Hade tänkt att jag ska börja göra smoothiesar som jag kan ta på morgonen eller som mellis. Den nya kesellan som jag testade till kladdkakan är ju underbar. Sjuukt god. Så Tänkte testa att göra smoothie på den och lite is. Kanske borde man ha i nå mer, men har inte så mycket hemma för tillfället. Får göra det bästa utav situationen.
Kommer även ha stor användning sen av mixern när jag kommit igång med Herbalife. Då kommer jag leva på smoothies och proteindrinkar. =)
Kladdkakan som "någon" gjorde igår ^^
Så god med den nya Kesellan med hallon.

14 September 2011

YES! En hel natts sömn. I did it!
Låg visserligen vaken en stund, ca en timme, men sen så somnade jag och sov tills klockan ringde. Happy me!
Men man kan ju börja undra vad jag hållt på med inatt. För när jag vaknade så låg jag halvt nere vid fotändan, typ tvärsöver sängen. Haha.. Jaja..

Skola idag då. Men hoppas faktiskt liiite att skolan har blåst iväg idag. För det skulle nog kunna vara möjligt. För här blåser det typ storm. Inge kul väder alls att gå ut i. Fast om skolan blåser iväg så får den gärna komam tillbaks typ imorgon. Men idag får den gärna vara bortblåst. Känner lixom för att baravara hemma idag och dega degklump. Men det är ju faktiskt bara en kort skoldag idag. 2 timmar. Sen får jag åka hem. =)

Aja..
Höres!

Fångad av en stormvind....

Men typ då...
Var nyss ute på en promenad med Stich, en lite längre sådan, o det blåser ju tok mycket ute.
Stackars lilla Stich höll ju på att flyga iväg. Tur att jag har koppel på honom. Haha..
Nä men seriöst. Det är typ storm ute.. =/

Här hemma luktar det nå gott. Luktar... Hmm.. Kladdkaka! =) Vem har varit här under min o Stich´s promenad o gjort kladdkaka? ;P Thi hi..
Ska nog smaka lite av den framför Idol. Ska nog testa den nya Kesellan som jag köpte här om dan. Kesella med hallon. Kanske passar perfekt till kladdkakan. Det återstå att se. Då är jag ju iallafall liiiite nyttig. ^^ För kesella är ju bättre än grädde.

Kladdkaka med hallon kesella och en kopp te. Låter inte helt fel måste jag säga. =)

Dinner time.

Somnade visst på soffan en stund. Skönt var det, men är ju fortfarande lika seg.
Fick bli ett långt härligt bad också. Så skönt att bara ligga där o slappna av. Tror faktiskt att jag slumrade till där en liten stund.. ^^

Men nu mina kära vänner ska fröken Karlsson äta lite middag.
Ska äta något som vi sällan äter här hemma, nämligen soppa. Det är något som vi är dåliga med att äta.
Hummer och räk soppa blir det. Ska bli väldigt gott, det luktar gott iallafall.
.

Järnspikar! Har en tvätt i maskinen som väntar på att få hängas upp. Äsch, tar den sen =)

13 September 2011

Imorse när jag vaknade så var jag som en zombie. Orkade inte ens sminka mig eller göra mig mitt morgonkaffe. Så sjukt seg var jag.
Tur var ju det att vi inte haft någon lektion idag. Vi har enbart haft "kvartsamtal" eller "mitt i kursen samtal", vad man nu vill kalla det. Ivilket fall som helst så har jag bara varit i skolan i en halvtimme idag.
Madde kom o besökte oss och hon och Frida följde med hem hit en sväng för att klippa Stich klor lite. Det gick över förväntan bra. nu börjar han ju faktiskt bli riktigt duktig. Visst skriker han och låter som en bebis, men det går bättre nu.
Madde är ju en riktig pärla som hjälper oss med hans klor. TAAAACK!

Fick tillbaka min essä idag och det med glädjande besked. Fröken Karin tyckte den var jätte bra och att jag gjort ett bra jobb. Så sköt att höra eftersom att jag var så orolig för om jag skrivit helt åt skogen fel eller inte. Men det gick bra, lite saker att tänka på bara, men annars så. Betyget blev VG+. Riktigt stolt över mig själv. =) Fick även veta att jag ligger och "gungar" mellan VG-MVG i nuläget när det gäller slutbetyget för kursen. Visst det är hälften av kursen kvar, men Karin sa att minst ett VG kommer jag iallafall ha. =)
Åhh, asså förlåt, men jag msåte få vara lite självgod nu. För jag har aaaaldrig varit den där plugghästen och typ aldrig haft högre betyg än G. Aldrig varit så duktig som nu! =) Ok, jag har VG i mina musik ämnen från gymnasiet, men det är ju ämnen som varit självklara för min del..
Nä, är riktigt stolt över mig själv !! Heja mig!! =)

Nu en kaffe och lite tvätt att ta itu med.
HEIPA!

110912

Ok, den här dagen kommer bli seeeeeeg.
Har varit en hemsk natt. Kunde verkligen inte somna igår. La mig ändå ganska tidigt, men det gick bara inte. Låg o vred o vände på mig i flera timmar, somnade till några minuter och vaknade,somnade några minuter,vaknade... Så höll jag på hela natten. Tillslut somnade jag "ordentligt". Sista gången jag kollade på klockan var den 4.50, klockan 7.00 ringde klockan. Så det har med andra ord inte blivit mycket till sömn inatt..
Det är Pälsk som är saknad. Har skit svårt att sova själv.
Det vara samma när han var uppe i Huddik i våras o på Åland en vecka med sin far. Lite jobbigt faktiskt.
Men det är oftast dom första nätterna som är värst, sen går det lite bättre, men fortfarande ingen tung,riktig sömn..
Suck..

Ja, idag väntar då en heldag i skolan. 10.30-16 står det på schemat. Uscha. Har verkligen ingen lust med skola idag. Men måste ju. Ska få träffa min underbara Catleen idag. Hon kommer nog kunna liva upp vardagen. O sen mina underbara Svenska kamrater också. Frida,Ann-sofie o Petra. Ni ger mig alltid skratt.
Vad skulle jag göra utan er flickor?!

Kaffe, jag måste ha mer kaffe.
Den här dagen kommer verkligen inte bli min dag. Bläääää. Tänd eld på skolan,eller gör så att mina båda lärare blir akut sjuka idag. Vad som helst!
Jag orkar inte idag!!

It´s so quiet...

Det är väldigt tyst här hemma. Nästan kusligt tyst.
Ingen Pälsk som sitter och poppar musik eller som badar sitt 4e bad för dagen.(Han älskar att bada och gör det MINST 2ggr om dan)
Nä, det är bara jag och Stich som är här. Stich sover och det ända som låter här just nu är ljudet från datorn och från skrivandet på tangentbordet. Det där "knapprandet".
Tror jag ska ta en promenad om en stund. Det blåser visserligen ganska mycket ute, men känner att jag vill gå ut.

Gjorde mig en god sallad alldeles nyss. Tänkte att den ska få bli min middag idag. Orkar inte ställa mig och göra värsta middagen när det bara är jag som ska äta. Så en enkel hemgjord sallad får det bli.

110911

Då var man ensam igen då. I en hel vecka dessutom... Trist, men tror jag ska överleva.
Pälsk åkte för en liten stund sen iväg upp till Huddik för att jobba lite på svärmor o Åkes stallcafé.. Det är typ dött på hans riktiga jobb så han behöver inte vara där, så för att inte förlora massa pengar så åker han upp o jobbar i Huddik istället.
Jag hade gärna följt med, men jag har ju min skola att tänka på. Jag kan bara inte vara borta en hel vecka o missa 5 lektioner. Det går inte. Då minskas ju mitt CSN o det har jag ingen lust med.
Så får bli en ensam hemma vecka. Men det ska nog gå bra. Ska plugga väldigt mycket den här veckan. Plugga,städa och andra hemmasysslor.

Idag då... Ska väl inte göra mycket. Göra klart min essä o skicka in. Eller ja, den är klar, ska bara göra det sista finslipet o sen skicka in.
Ska nog ta mig en sväng med dammsugaren idag också. Stick drar ju in så jävla mycket skit. Löv,gräs o lera.
Men nu ska jag poppa MIN musik tungt o göra mig en kopp kaffe. Fixa min essä.

See you later!

Dancing on my own ?

Ni som känner mig vet att jag inte är den där tjejen som går ut på helgerna på krogen och dansar loss på dansgolvet och tar mig nån drink eller så.. Till er som inte känner mig, nu vet ni det.

Meeeeen, idag känner jag ett ändå så ganska stort sug av att gå ut. Jag är visserligen pank som bara den, men det behöver ju faktiskt inte kosta och gå ut. Hade ändå tänkt en nykter utgång så.
Men då kommer vi ju till den stora frågan. Vem joinar mig på detta fredags äventyr? Antingen så ska folket iväg nån annanstans eller så bor dom för långt bort eller jobbar/ska jobba imorgon. Sååååå jävla typiskt när jag för en gångs skull vill ut ut ut.. Kan ju inte gå ut själv, eller kan man det ? =/ Näää hur skulle det se ut om jag kom ensam och sen bara står där för mig själv ? Förmodligen hade jag ju träffat nån jag känner o hakat på där. Men ändåååå, känns lite " Hej jag heter Veronica och jag har inga vänner!"
Nä, hittar jag ingen som vill joina mig så får jag väl stanna hemma. Trist bara när jag är lite på g. Men jaja..

Har jag tur så kanske Pälsk vill ta en sväng ut senare. Men då blir det ju en sväng i bilen o sen ett stop utanför typ KC eller så.. Men ok då. Det får väl funka. Kanske stöter på nån man känner ute på parkeringen.

Men OM det är nån som vill joina mig ikväll på en nykter men skojj kväll så hojta till ! =)

Herbalife.

Igår kväll när vi var ute i Håtuna hos Fredriks sysslingar så ringde min telefon.
Kände inte igen nummret, men svarade.
Det var Ann från Herbalife som ringde. Hon undrade om jag var intresserad av att testa Herbalife och i samband med det få henne som personlig coach och "stötte pelare".
Idag fick jag ett info mail av henne med en info film och massa annat. Verkar faktiskt intressant och jag har bestämt mig för att testa på det. Det kan ju faktiskt funka.. ;P

Herbalife är typ som alla andra "gå ner i vikt" saker.. Nuturilett,viktväktarna o alla dom där.
Smoothies,bars,shakes m.m.

Så nu har jag lämnat tider till Ann som hon kan ringa mig på för att kolla vad som passar mig och vad det är jag behöver/inte behöver. Hoppas hon kommer på något bra kost schema o allt det där åt mig och att jag kommer igång fort.
Nu jäklar ska det här minskas!!

Det här beytder att jag nog kommer skriva mer om viktkampen här på bloggen. För nu kommer jag ju verkligen ge mig in i det o kämpa. Med Ann som hjälp och stöd!

110909

Idag regnar det iallafall inte. :) Visst, det är lite små kallt o blåser, men det regnar inte. Solen letar sig fram bakom molnen också. En riktigt fin dag :)

Måste göra mig lite frukost och ta mig dagens första kaffe känner jag. Magen börjar kurra lite.

Idag MÅSTE jag sätta mig och börja med min essä! Kom aldrig riktigt igång sist. Skrev mitt namn o det där bara. Lyckat Veronica! Det kommer bli något stort av dig. ;P Haha.. Vi ska skriva en essä utifrån de noveller vi läst under dom senaste 2 veckorna.
Essä och massa kaffe får bli min planering av denna dag. Är jag riktigt duktig kanske det blir fin middag på Farbror Blå ikväll. Vi har ju fått ett presentkort där av Björn på 500:-. Det tackar vi så hemskt mycket för.
Hoppas på fin middag ikväll. ^^

Essä var det ja... Åhhh jag vet verkligen inte hur jag ska komma igång. Men jaja, får ta och läsa i handboken hur man ska göra. Blir nog bra. =)

Lycka till, till mig själv!
Nu ska här pluggas o skrivas essä!

110908

Vill ni veta en sak ?=)
Jag har världens sötaste Julia sovandes i min säng i detta nu.. Det har inte niiii ;P Haha.
Nä, men skämt o sido. Patrik och lilla Julia kom förbi för en stund sen och nu är tant Veronica lite barnvakt medans pappa Patrik och Fredrik är iväg och lägger i Patriks båt som Sebbe har hjälpt honom med. Klart jag ställer upp med att passa. Mysigaste ever ju. :) ^^
Trollungen Julia.

Jag o Julle låg en stund och mös i sängen, klappade händerna och sjöng. Efter ca 40 min somnade hon. Trollungen då. Så nu medans hon ligger där och sover så tänkte jag fixa lite här hemma.
Har slängt in en tvätt i maskinen och nu ska jag nog plocka med disken.
Måste plugga lite idag också. Börja skriva på min essä som ska vara inlämnad på måndag på svenskan.. Sen måste jag börja läsa romanen också. Tog Ett öga rött att läsa. Ska bli spännande.

Vill ni veta en till sak ? ^^
Jag och Pauline planerar en tripp till Götlabörg. (Göteborg) Skulle vara så mysigt o åka ner dit bara över en helg. Egentligen så spelar det ingen roll vart vi åker, jag vill bara åka iväg. Så tröt på att gå här hemma dag ut och dag in. En tripp kommer det iallafall bli, sen får vi se vart och när det blir.

Oj oj, nu måste jag sätta fart om jag ska hinna med allt innan Julia vaknar.

Stefan Liv <3

Jag är inte direkt insatt i hockeyvärlden. Men jag vet vem Stefan Liv är/var.
Det som hänt idag är oerhört tragiskt :(
Sverige har förlorat en toppen person inom svenska hockeyn.
R.I.P STEFAN LIV!

110907

Det var väl då själva faaaan!
Jag har fått en vagel i ögat!! Eller tillomed TVÅ! Hur fan lyckas man med det alltså?
Två stycken på samma öga..

Ute är det typ storm. Blåser som fan och regnar. Jag som inte ens har något paraply =/ Får springa till busskuren och hålla mig inne i den tills bussen kommer.
Skönt att det bara är 2 timmars skola idag o sen är man ledig fram tills på måndag.. Dom lediga dagarna ska jag fixa här hemma o bara slappa. Kanske, men bara kanske, blir det så att vi åker upp till Huddik över helgen och går på Huddik marknaden. Men vi får se. Vi har inte bestämt oss än.

Vet ni vad ?! =) Jag funderar på att ta upp min sång "karriär" igen. Saknar det så grymt mycket. Hade jag haft penagrna så hade jag tagit sånglektioner hos Elli, där mamma går och tar lektioner. Men jsut nu så fungerar det inte alls med ekonomin. :(
Kanske ska önska mig det i julklapp. Sånglektioner hos Elli. 10 gånger för typ 3500:-. Nån som är villig att ge mig det? =)

Nä, lär göra mig klar för skolan nu. Men får ju bli en osminkad version av mig idag. Har ju dom där förbannade vaglarna!! O vad jag hört så ska man inte sminka sig när man har vagel ? =/
HEIPA!

Le Chien.

Har suttit o kollat runt lite nu efter en höst/vinter jacka åt Stichi.
Tror, eller är ganska säker på att det kommer bli den här, men kan inte bestämma mig för vilken färg.
Vilken tycker ni ?


Han kommer bli så fin i en sån här!
Den ligger redan i varukorgen, så ska bara bestämma färg och sen klicka hem. :)


110905

Redo för att åka mot skolan, sminkad och påklädd så börjar magen vrida sig och göra uppror.
Så jaa, det blir att stanna hemma i dag istället.
Får plugga lite här hemma i soffan. Läsa dom där novellerna som vi ska läsa tills imorgon o lite sånt.
Har hällt upp kaffe i min fina,rosa termos idag. Den är så perfekt. Håller kaffet varmt längre och man behöver inte springa och fylla på hela tiden.

Visst är den fin! =)

Helgen har varit super mysig. Började hela helgen i fredags med att träffa Catleen över en kina lunch.
I lördag blev det mer kina mat för min del. Svärmor, med sambo och hans dotter kom ner i fredags kväll från Huddik och i lördags så bjöds det på kina mat. Hela gänget. Jag,Pälsk,Anna,Sebbe,Sussi,Åke,Viola och små prinsessorna Elina och Alexandra. Verklgien super mys var det. Kvällen tillbringades ute i Håtuna hos familjen Forselius.

Igår var det äntligen dags. Mina föräldrar och svärmor+sambon "Kotten" skulle för första gången träffas.Tog bara 3,5år innan det skedde. ;P Blev succé! Tror jag iallafall. Blev iallafall lunch/middag på Våfflan med samma gäng som dagen innan plus mamma o pappa då. Awsome!
Så den här helgen har det ätits väldigt mycket. Men man måste ju få ha en lyx helg lite då å då. ;P Har varit en toppen helg. Bästa på länge!

Tack alla ni som varit med och gjort helgen så perfekt som den blev =) <3

Föresten. Nu vet man verkligen att sommaren är slut och hösten är på ingång. För igår började en ny säsong av Idol. När det börjar så vet man att det är höst och att det snart är snö ute och jul.
Idol,Svenska Hollywood Fruar och alla andra höst säsongs program är tecken på att hösten är här. Men jag gillart. Tycker hösten är mysig. Man kan börja tända ljus, ta fram den stora halsduken och dra på stövlarna. Den fina mössan och höstjackan. Dom färgglada löven på träden och soliga, men lite små kalla dagarna. Ni får tycka att jag är helt dum i huvudet, men jag gilalr faktiskt hösten. Om man bortser från regnet,blåsten och allt det där då. ;P
Måste köpa en ny höst/vinter jacka åt Stich också. Den han har nu har blivit lite liten. Lite kort. Så ska sätta mig o kolla runt lite på Le Chien tänkte jag.

Men nu ska jag försöka få bukt på min mage och fortsätta med städningen som jag påbörjade igår kväll.




110902/ Lillebror 16år !

Vad är det för en dag? Är det en en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag, för det är MARTINS födelsedag! HURRA! HURRA! HURRAAAAAA!

Jajjamensan. Idag fyller min söta,bästa lillebror Martin 16år!
Ett år närmare vuxenlivet. Usch vad tiden går. Minns det som igår när han sprang runt där i blöja och napp.
Gullunge !
GRATTIS LILLEBROR !

Lillskiten i mitten är den som fyller 16 idag.


Sådär ja.. Fredag idag. Jag har precis fått i mig lite frukost, gröt och ett glas vitamin. Nu får det bli lite kaffe i soffan framför VAKNA!

Idag ska jag träffa min bästa,underbara Catleen över en lunch date. Ska bli så mysigt. :) Så glad att jag träffat henne.
Just ja. Hade ju psykologiprovet igår. Gick väl sådär. Skrev ganska mycket, men sen om jag svarat rätt återstår att se. Jag skrev sånt som kom upp i huvudet utan att tänka på hur frågan löd. Så vi får väl la se. Har jag tur så får jag iallafall ett G, och då är jag nöjd med det.

Den här jävla förkylningen verkar inte vilja ge med sig mer. Nyser och hostar som en tok och det rosslar i mina lungor konstant. Usch va less jag är på det här nu. Palla gå runt o vara förkyld hela hösten. Fast det kanske är det som hör hösten till ?

Nä, back to the sofa!