Jul i vårt hus.

Man skulle kunna tro att jag legat här i sängen hela dagen, men det har jag verkligen inte. Kanske största delen av dagen, men inte hela. :p

Jag begav mig ut i förrådet och drog fram en jullåda. Vi har typ 4st, så började med att ta fram en. Så nu står det lite ljusstakar uppe, lite kulor hänger i nåt fönster, gardiner har bytts i sovrummet och lite annat smått. Julstämningen börjar smyga sig fram.
Jag har även städat upp i köket och tagit mig en dusch. Men nu ligger jag som sagt här igen, i sängen och inväntar Pälsk så att fredagsmyset kan börja. :) Missförstå inte den meningen nu gott folk ;) Haha...

Åh vad jag vill ha fler kaffekapslar så att jag kan använda min nya älskling! Får se om Pälsk köper hem några på hemvägen. Eller menar han att jag inte ska få njuta av gott kaffe imorgon bitti? :O





29November2013

Här ligger jag i sängen med ond hals, huvudvärk och är frusen.. =( Gillas inte alls, men får kurera mig under helgen så är jag nog fit for fight igen nästa vecka. =)
 
Jag måste ha varit väldigt snäll i år, för igår kom älskling hem med en tidig julklapp (eller försenad födelsedagspresent om ni frågar mig) till mig. En Nescafé Dolce Gusto kapselmaskin =) Så nu kan jag äntligen dricka gott kaffe igen och slippa vänta i 5 min på att få mitt kaffe. Shohoo! Kommer dock ha kvar bryggaren då den är bra o ha om det är många som ska ha kaffe, som nu i jul tex, och ibland vill man ju ha lite mer och då är det smidigare att slå igång en kanna. Men annars så är en kapsel maskin perfekt. Älskar att jag nu kan välja vad jag vill ha. Som nu på morgonen gjorde jag mig en kopp varm choklad.. Man fick med 6 st kapslar. Chocklad,cappuccino, espresso av nåt slag och sen nå annan som jag inte minns namnet på. Blir till att köpa fler kapslar av olika sorter i helgen. För nu har vi bara en cappuccino kvar =P 
Tack älskling! <3
 
 
Idag ska jag bara vara hemma och fixa lite. Ska nog ut i förrådet faktiskt och hämta in julkartongerna. Nej, jag ska inte börja julpynta med tomtar och gran, men ska göra lite advents fint inför första advent på söndag. Så nån ljusstake och lite små pynt ska upp tänkte jag. Ska byta lite gardiner och så också. 
 
I kväll får vi se vad som händer. Vi har inget planerat. Tror det kan bli en mysig hemma kväll framför Idol och nåt gott att käka. 
Måste ta en alvedon nu känner jag. Huvudet börjar bli tungt. =( 
 
På återseende. 
 

28November2013

I DID IT!! =) Fy fan va jag e bra asså!!! 
Gårdagen blev hur awsome som helst.. Var tok nervös precis innan provet och trodde att jag skulle skita på mig! Tur att jag hade E där som stöttade mig och försökte lugna ner mig. =P Haha... När jag väl satte mig och gjorde provet så gick allt av bara farten. Jag skrev o skrev och helt plötsligt hade jag skrivit klart hela provet, svarat på ALLA frågor. Kollade igenom mina svar några gånger, la till lite,ändrade eller tog bort och ca 1timme senare lämnade jag in provet. Kände mig efteråt väldigt nöjd och vår lärare tyckte att det såg bra ut och att jag inte skulle vara orolig. När jag kom hem hade jag fått resultatet via mail. 11/14 rätt!! För att få ett E (godkänt) skulle man ha 7/14 rätt. Med andra ord... I DID IT! =) Shohoooo! 
Så grymt skönt att vara klar med Hälsopedagogiken. Nu är det inget kvar i den kursen. Så tack för mig! =) 
 
Efter provet hade jag ca 1,5 timme att slå död på. Begav mig ner till Märsta C och gick en sväng inne på Ö&B. Köpte lite hygienprodukter och annat smått o gott. 
Sen begav jag mig till Hällsboskolan för att ha min "arbetsintervju" och där var dom verkligen super snälla och vill ni veta en sak? På onsdag nästa vecka börjar jag som tim.vikarie där =) Dom har haft mig som första hand ända sen i slutet av sommaren och ville ha mig på en deltidstjänst redan då, en tjänst som tyvärr inte passade in med min egna skola, men nu är jag hos dom och hoppas på en lång och bra framtid hos dom. "Vi börjar med tim.vikarie,för vi vill verkligen ha dig här men har ingen tjänst o ge dig just nu. Men vi hoppas att du blir kvar länge och att du blir en av oss" Asså, hur glad blir man inte av att få höra sånna fina ord? =)  Det här kommer bli toppen, både jobbmässigt och i plånboken ;P 
 
Vet inte om jag har sagt vad det här är för skola, för det är ingen "vanlig" skola. Det är en specialpedagogisk skola för elever som har talsvårigheter. Vilket betyder att jag kommer få mer kunskap när det gäller att teckna. Jag älskar ju teckenspråk och har sedan jag började jobba inom det här området velat lära mig att teckna. 
 
Idag hade jag tänkt att åka och träna nu på morgonen, men då jag sen igår morse har haft lite ont i halsen och även vaknade med både det och huvudvärk idag så skippar jag träningen idag. Ska ta mig en promenad ner på byn senare och handla lite. Annars ska jag bara vara hemma idag. Byta lite gardiner, göra lite advents fint och sånt där skojj.. Skulle vilja baka något också. Får se om jag slänger ihop något. 
 
Hasta la vista! 
 
Min nya arbetsplats från o med nästa onsdag =) 
 

27November2013

Idag är det dags! Idag är en viktig dag,både skolmässigt och jobbmässigt.
Det är dags att skriva provet i Hälsopedagogik vid 12.30 och kl 15.30 är det dags för arbetsintervju på Hällsboskolan i Märsta. En fullspäckad dag som jag hoppas att jag kommer vara nöjd över ikväll när jag går och lägger mig. 
 
Klev upp med tuppen kl 06.15, ställde mig i duschen, satte igång diskmaskinen, gjorde mig en kopp chai te och kollade på gårdagens avsnitt av Paradise Hotell. Sen blev det frukost,Skilda världar, tvätt och nu har jag precis gjort mig klar och hällt upp 2a koppen kaffe. Nu blir det att läsa på lite mer inför provet. Känner mig ganska säker på det mesta, men har lite som jag vill läsa på lite mer om..
Hade jätte svårt att somna igår kväll, låg och förhörde mig själv i huvudet i nån timme innan jag somnade. Tillomed i duschen förhörde jag mig själv.. =P Måtte detta gå vägen i eftermiddag! 
 
Måste innan jag åker fixa med mitt busskort, får se om det blir en promenad ner till byn för att fixa det eller om min kära mor kör mig. Smidigast och minst stressat vore om mamma kunde kör ner mig på byn, annars måste jag gå redan om ca 1,5 timme. Ska hinna få i mig någon slags lunch också innan helst.. Kommer bli en lång dag. 
 
Wish me luck today! =) 
 
 
 

26November2013

VARFÖR ska jag alltid skjuta upp allt till sista minuten?! Typ alltid gör jag det.. 
Nu sitter jag här igen, lite halvstressad då jag vet att jag ska skriva provet i Hälsopedagogik imorgon och att jag inte har pluggat nånting.. SMART! 
Jag känner att jag har liite koll på det mesta, men jag tänker då inte ta det säkra före det osäkra. 
Nej, idag blir det plugg,plugg och ännu mera plugg för min del. Ska gräva ner mig i hälsopedagogik boken och läsa på om allt vi fått lära oss. Till min hjälp kommer jag ha mitt kära kaffe såklart =) 
 
Imorse när jag vaknade vid 05.45 tiden, då Pälsk's alarm gick igång, så hade jag en fruktansvärd huvudvärk och ont i halsen, och det sitter fortfarande kvar. Ska jag gå och bli förkyld nu också? Just vad jag behöver..... 
 
Gårdagens KP-träff var väldigt mysig. Först en sväng upp till gymmet där E's klass hade idrottslektion och sen drog vi och fikade. Super mysigt! 
 
Nu... PLUGGA! 
 
 

KP-TRÄFF.

Som jag skrev tidigare så ska jag träffa E idag för en kp-träff..
Jag är på plats och inväntar huvudpersonen :)
Funderar på varm choklad och en lussekatt sen när vi fikar... :p Skulle ju inte vara helt fel asså. Får se vad det blir...

Btw så är det svinigt kallt ute! Men vad gör det när det är sol och faktiskt underbart väder? :)

Nä ska nog köpa mig en kaffe nere i cafeterian medans jag väntar på E..

25November2013

Så var det måndag igen och den här måndagen har jag vaknat utan värk. Dock har jag sovit kasst. Låg och vred o vände på mig i flera timmar och somnade väl runt 01-tiden, för att sedan vakna runt 03.30 av att larmet på skolan som ligger ca 50 meter från oss tjuter i ca 30 min och sen vid 05.30 så gick Pälsk's alarm igång. Har inte fått en riktigt djup sömn nångång under natten... 
Jag somnade om efter att Pälsk åkt till jobbet och sov tills han ringde vid 9-tiden. Men känner mig fortfarande seg efter nattens kassa sömn. Är nu inne på min andra kopp kaffe, så snart ska jag väl vakna till liv.
 
Idag ska jag bege mig till Arlandagymnasiet vid 13 tiden. Ska lämna in lite arbeten och sen ska jag träffa E. Ska vara med på E's idrottslektion, eller ja titta på och sen här hon slutar så ska vi åka ner till centrum och ta en fika. =)
Kruxet är bara att mitt busskort har gått ut, så vette fan hur jag ska ta mig till Märsta. ? Hmm, men det löser sig nog. Har jag tur så kanske det inte har slutat funka än när jag ska åka. Kanske klarar mig..
 
Idag skulle jag egentligen ha gjort mitt prov i Hälsopedagogik, men har skjutit upp det tills på onsdag då jag känner att jag inte kommer göra bra ifrån mig idag. Super snälla lärare som man har så var ju det inga problem. 
Just ja, på onsdag händer nå skojj... =) 
I slutet av sommaren så sökte jag en deltidstjänst på en skola i märsta som även är en "särskola". Hällsboskolan närmare bestämt. Men eftersom att dom ville ha mig varje dag mellan 9-15 då så gick det inte ihop med mina studier. Men så igår ringde det och det var dom som undrade om jag var intresserad av att jobba som timmis hos dom. Självklart! Behöver verkligen något extra just nu och nu är det inte lika mycket i skolan.. Så på onsdag ska jag dit för en "intervju" och sen ska jag få börja gå brevid nån i några dagar. 
Känns så otroligt skönt att jag kommer ha några timmar i veckan hos dom och att tjäna lite pengar igen. Hatar att leva på Pälsk! Vill ju kunna betala för mig själv och hjälpa till med räkningar och allt sånt där. Verkar som att det vänder nu =) Nu är det bara den jävla gallstenen som ska bort, sen är jag nöjd och back on track igen =) 
 
Blidde föresten ingen marknad igår. =( Får ta det nästa helg istället.. 
Kaffe och Skilda Världar innan det är dags att börja göra sig klar för eftermiddagens äventyr... 
 
CHAA!! 
 
 

24November2013

1 MÅNAD KVAR! =) Spänningen stiger.... 
 
Idag är det söndag och det är dags för den första utav fem julmarknader här i Sigtuna.. Får se om vi går ner på den lite senare idag eller om vi väntar tills nästa vecka då det även är 1a advent. =) Gusch va tiden springer iväg nu..Men vart är snön? Jag vill faktiskt ha snö nu.. Vi satte upp julbelysningen ute igår, så det vore ju mys med lite snö.
 
Igår vankades det kalas för lilla Ludde som fyllde 1år. Det bjöds på super gott fika. 2 tårtor,bullar,kakor,cupcakes och massa annat gott. Tack Emma (luddes faster) som stått och bakat allt, ok med lite hjälp från Julia och pappa Patrik. =P Va dessutom super kul att få träffa min underbara Madelen och Linn. Som jag saknar er! 
 
Gårdagskvällen bjöds på "fin middag" med mina föräldrar som kom över. Jag hade gjort iordning en tacogratäng som tog slut väldigt snabbt. Alltid kul när det man gör uppskattas. =)
 
Idag skulle jag behöva sätta mig och plugga lite hälsopedagogik, för imorgon ska jag få göra mitt prov som jag missade i tisdags. Har så underbara lärare som ställer upp och hjälper. Har även fått förlängd praktik och ska få en "privat lektion" med min lärare i vård-och omsorg, då jag missat min praktik och vissa praktiska övningar på lektion. Så underbara dom är! Ni är bara för bäst!! Puss på er! 
 
Nu ska jag fylla på min kaffemugg, klä på mig och tjata på Pälsk lite om att åka ner på julmarknaden.. ^^ 
Ha D ! 
 
 
 

Amazing <3

 
Går på repeat här hemma just nu.. 
Fredrik, You are the reason I breath, you're amazing <3 

22November2013

Oj oj oj... Här har det då gått ett bra tag sen sist. Sorry! 
Men det är så att jag har haft en helvetes vecka denna vecka och förra veckan, ja då hade jag väl helt enkelt annat för mig än att blogga. 
Nåväl.. Nu är det dags igen. Jo som sagt. Denna vecka började med besök på akuten igen då jag fick ett kraftigt gallstens anfall. Svimmade, kräktes och fick åka ambulans, och de här gången gjorde man framsteg och bestämde att jag ska få komma på ett återbesök till kirurgen och börja planera en operation. Det va ju inte en dag försent. Nu återstår det bara o se när detta blir av. Har en känsla av att det kan ta ett tag. Men men, nu är det iallafall igång.. 
 
Pga detta så har jag haft värk hela veckan och inte orkat göra nånting alls. Har bara legat på soffan och kollat på Skilda världar och Paradise hotel. Återfick aptiten i tisdags kväll. 
Idag är första dagen som jag vaknat utan värk, men bara därför så har jag en huvudvärk istället. Men den ska inte få stoppa mig. 
Ska senare idag iväg upp till Eurostop och leta efter nåt fint till morgondagens 1åring Ludde, och så ska jag se om jag kan hitta några skor, annars blir det julpynt. Ska göra en egen adventsljusstake iår tänkte jag och behöver då lite material.. =) 
 
Jo, helgen kommer bjuda på först en myskväll med god mat och kanske, beroende på hur jag känner mig en lite utgång ikväll. Imorgon är det kalas för lilla Ludde som fyller 1 år och på söndag är det första julmarknaden här i Sigtuna som vi ska gå på. =) En riktig mys helg att se fram emot alltså. 
 
Vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer. Trodde jag hade hur mycket som helst att skriva, men jaja. Kanske kommer på nå mer senare. Nu ska jag klä på mig och göra mig iordning så att jag kan åka upp till eurostop senare. 
Just ja, vi hade Elina på övernattning här förra lördagen. =) Super mysigt hade vi och hon frågade redan på morgonen när vi vaknade om när hon får sova hos oss igen. Då blir man ju bara lite rörd =) <3 
 
Puss på er alla så länge ! 
 
Jag köpte en ny jacka förra helgen också =) 
 
 
 

13November2013

Good Morning! 
 
Idag känner jag att det kommer bli en bra dag. =) Jag hoppas på det iallafall. Det är underbart väder, med sol och klarblå himmel. 
Har börjat med en sovmorgon, men ställde klockan på 8 för att inte sova bort hela dagen och för att hinna med lite innan det är dags att bege mig till Daniella. Vi ska nämligen iväg och träna. Hon har börjat träna på Fitness24seven där jag också tränar, så nu har vi bestämt att vi ska träna tillsammans ibland. =) Skit kul ju och bra att jag har nån som kan få igång mig igen. Så skönt att vara igång igen, nu ska det bra bli bättre! =) 
 
Har precis avnjutit en god smoothie som jag gjorde. Har en "faste dag" idag så fick bli en smoothie nu till frukost och sen får det bli en till efter träningen. Satsar på middagen idag, brukar annars satsa på frukosten. Men idag kör jag middagen. 
Sen när jag kommer hem så måste jag plugga lite. Blev inte så mycket gjort igår nämligen. ^^ Kom massa annat emellan som var roligare... thi hi.. ^^ Men idag måste jag sätta mig en stund. 
 
Dags att packa träningsväskan och göra mig klar. Om en timme ska jag träffa Daniella =) 
 
 

KRASCH!!

Först tappar jag ett glas som går i tusen bitar i diskmaskinen och nu precis så åkte ett glas i golvet... Inte min dag idag känner jag. Eller börjar jag bli så gammal att jag inte ens kan hålla ett glas ordentligt? =/ 
 
SUCK! Aja, jag skulle ju ändå dammsuga så, nu fick jag det gjort också.
 
Ville bara säga det!.... 

12November2013

Tja Tja!
 
Idag är det en perfekt plugga-dag, för tittar man ut så ser man ett grått och trist höstväder. Så då passar jag på att plugga det sista i hälsopedagogik. Så skönt att det bara är en inlämning kvar i varje kurs. Snart jullov och sen är det på't igen nästa år med nivå 2. Nya kurser, nya utmaningar och nya äventyr. 
Den här terminen har gått så sjuukt fort. Men tror att det är för att man läser på distans och inte sitter i skolan varje dag..
 
Igår blev det en mysig eftermiddag med E. Bjöds på super smarrig smörgåstårta hemma hos henne som hennes söta mamma gjort. Någon promenad blev det dessvärre inte. Nä för förken E hade ju missat att ta på sig en jacka på morgonen när hon begav sig till skolan.. ;P Rackans otur som vi säjer ;P Haha.. 
 
Har lovat Pälsk att städa upp lite här hemma idag, och gjorde jag det skulle jag få veckopeng! =) Haha.. 100:- skulle jag få. Haha. Får väl se om han håller det då ;) 
 
Dagens frulle! 
 

Tick,tack,tick,tack..........

Usch va tiden går sakta idag... Känns som att jag kollar på klockan hela tiden och varje gång så har det gått max 5-10 min... =/ 
Varför går den så sakta idag för? Hungrig är jag också. Ska ta med mig en flaska vatten när jag åker..
Nåväl, ska snart, om ca 50 min bege mig mot bussen och åka mot gymnasiet för att möta upp E. =) 
 
Är ju underbart väder ute, kallt men underbart, så kommer bli en skön promenad vid 14 tiden. Fast idag åker nog vinterjackan på och mössan och vantarna och halsduk. Det är ju ändå minus grader. Just nu -1 här.
 
Tick tack, tick tack....... 
 

11November2013

GOOOOD MOORGOON SUNSHINES! 
 
Oj va positiv jag va helt plötsligt då. =) Men jo, varför inte? =) 
Den här dagen var planerad som så att jag skulle gå på en munhälsa lektion mellan 9.15-14.00 men blir så att jag hoppar den idag då jag känner lite värk.. =( Men som tur är så finns det möjlighet att gå på denna lektion även nästa vecka, så satsar på att gå då istället. 
Men måste till skolan senare idag iallafall. Ska ha KP-träff med E efter kl 14. Blir en promenad i det förhoppningsvis fina vädret hem till henne och där blir det fika och "möte". =) Ska bli trevligt. 
 
Eftersom att jag helt plötsligt fick en hel förmiddag att fördriva så tänkte jag sätta mig och plugga lite. Har prov i Hälsopedagogik nästa vecka och lite uppgifter som ska göras. Lika bra att ta vara på tiden. 
Helgen har btw flytit på. Kalas för bästa Alexandra i lördags som fyllde 3år, middag hos svärfar och massa mys. Igår plockade vi fram våra julstjärnor och satte upp i fönstret. ^^ Jag veet, vi är tidiga, men det är så mysigt och det är ju bara två stjärnor som hängts upp, resten kommer upp i början av december.. 
 
Har min "faste-dag 1" idag vilket betyder att jag mättar magen med kaffe och vatten under dagen. Åt en god frukost vid 7 tiden i morse. Turkisk yoghurt med en skvätt funlight i och müsli.. Ska bli intressant o se hur jag klarar fikat hos E i eftermiddag. =P Men tror det komemr gå bra, sålänge det finns kaffe så ;) 
 
HEIPA! 
 
Alexandra 3år! <3 
 
 
 
 
 
 
 
 

LCHF Chockladkaka.

Eftersom att det är Kladdkakans dag idag så tänkte jag att jag ska dela med mig av ett litet recept, på LCHF sätt ofc! =) 
Den här ska jag göra imorgon till fredagsmyset.. Får se om jag gör toppingen, men kakan ska jag göra iallafall. 
 

Chokladkaka
4 ägg
150 g smör, osaltat
0,5 dl vispgrädde
0,5 dl rysk yoghurt
0,5 dl sukrinmelis
0,5 dl pofiber
0,5 dl kokosmjöl
50 g hackad mörk choklad
0,5 dl kakao
1 tsk ekologiskt vaniljpulver

Moccatopping
200 g färskost
100 g rumstempererat smör, osaltat
0,5 dl kakao
0,5 tsk ekologiskt vaniljpulver
0,5 dl sukrinmelis
2 msk starkt bryggkaffe

Gör så här
Smält smöret i en kastrull eller i micro. Blanda i sukrinmelis, yoghurt och vispgrädde. Rör sedan i övriga ingredienser och blanda väl till en jämn smet.
Smöra och bröa en kakform. Använd pofiber eller mandelmjöl som ströbröd. Formen skall vara cirka 19-21 cm i diameter.
Grädda kakan ugnens mitt i cirka 12-15 minuter på 175 grader.
Låt kakan svalna innan du brer på toppingen.
Vispa ihop samtliga ingredienser med elvisp. När smeten är fluffig så är den klar att bres över chokladkakan, tänk på att kakan inte får vara varm när toppingen bres på.
Låt gärna kakan stå svalt i 1-2 timmar innan servering.
Servera med grädde och färska bär.

 

 


7November2013

Hör upp gott folk! Det är "kladdkakans dag" idag! Glöm inte det och ät massor av denna goding! =) 
Själv så har jag min 2-dag(fastedag) idag och missar denna kladdkakedag.. MEN, jag tänker ha min imorgon istället. Sådeså! Fast självklart så kommer jag göra en smarrig kladdkaka på LCHF sätt. Har ett recept som jag ska testa imorgon.. 
 
Precis.. Jag har min 2-dag idag och därför så hinkar jag i mig kaffe och vatten. Jag kör ju 5:2 dieten på mitt egna lilla vis. Frukost vid 8-9 tiden och middag runt 18-19 tiden på kvällen, under dagen kör jag med kaffe och vatten. Min första dag i måndags funkade ju perfekt så hoppas att det funkar även idag, men hitills så går det. Inte ens hungrig. =) 
 
Vad hittar jag på idag då? Jo jag har startat dagen med lite Skilda världar, snart klar med alla avsnitt. Sen så har jag fixat lite med tvätten och ska nu ta tag i disken och plocka lite här hemma. Kanske blir det en promenad senare i eftermiddag. 
 
Igår hade jag en slappar dag och med det kom massa tankar och funderingar fram. Är så mycket jag vill göra. Flytta,resa,ha ett deltids jobb,gifta mig, ha barn,träna etc. Självklart vill jag allt detta med min underbara Fredrik. Vi har börjat kolla på hus, men känns som att vi inte kommer nån vart, satt även igår och kollade på resa när jag fyller år i februari. Bara en weekend inom Europa funkar för mig, vill bara komma iväg nånstans. Många viljor är det.. Kan ju hoppas att nån vilja går igenom. =) 
 
Nähe, nu ska jag fortsätta med det jag höll på med. Mot köket! 
 
 

Kortvarig lycka..

Asså vad trodde jag egentligen? Trodde jag verkligen att jag skulle få ha en hel bra dag, utan värk och skit?
Såklart jag inte kan ha det. Nu ligger jag här i sängen med gallstensvärk, är trött och bara sådär orkeslös som jag varit senaste veckorna... Ska aldrig mer hoppas på för mycket.

Aja fick en halv bra dag iallafall. Får väl nöja mig med den just nu.

5November2013

Tjoho! 
 
Då var det dags för lite bloggande. 
Det är tisdag och jag har en bra sådan. Har varit iväg och tränat på morgonen och det va ju inte igår jag va där sist direkt. Var riktigt skönt att komma igång igen. Körde ett lugnt pass med lite cyckel och crossfit. Vill inte ta i för mycket då den jävla gallstenen alltid gör sig hörd så fort jag anstränger mig för mycket. Men det gick super med lite träning i morse. Ska se om jag kan komma iväg nån mer dag denna vecka. Ska höra om Lisa vill hänka på också. 
Nåt annat som jag börjat med igen är en diet. Ni som känner mig vet att jag kört med LCHF ett tag, dock inte lika strikt nu för tiden, men jag försöker så gott jag kan. Igår började jag med 5:2 dieten och hade en fastedag igår. Fast på mitt egna lilla vis. Jag kör den varianten att jag äter frukost, en stadig sådan och sen äter jag inte förräns det är dags för middag, som igår blev vid 18.30 tiden. 500 kalorier är vad jag unnar mig under hela dagen. Under dagen stillar jag hungern med massa kaffe och vatten. Tog mig en mandarin vid lunch och en under eftermiddagen, och vill ni veta en sak, jag klarade det gallant! Trodde jag skulle tappa humöret och få en huvudvärk from hell, men icke. Det var vid 17 tiden igår kväll som jag började känna mig lite yr och se lite suddigt, men annars så gick det kanon. =) Så nu kör vi på det här och hoppas på resultat. Dom dagrna jag inte "fastar" så kör jag som vanligt, fast försöker gå efter LCHF så mycket som jag kan dom dagarna. Hoppas det här funkar för mig och att det ger resultat. =) 
 
Sen jag kom hem från gymmet så har jag ätit lite frukost och pluggat. Känner att jag har en riktigt bra dag idag! Knappt någon värk i magen och jag är glad och känner mig på topp. Typ. Va längesen jag hade en sån här dag, så gäller att passa på att ta vara på den. 
Nu ska jag göra mig lite lunch. Men vette fan vad jag ska hitta på att göra för gott. Får se vad jag hittar på. =) 
 
Hade btw besök av finaste Pauline här igår. =) Inte varje dag man träffar henne, så det var uppskattat och mycket trevligt. Miss you girl! 
 
HA D ! 
 
Hade lektion i HLR igår i skolan. Så nu är man HLR-utbildad. ;P 
 
 

2November2013. Älskling 29år!

Vad är det för en dag, är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är Älsklings födelsedag! Hurra hurra hurra! <3
Jo men det är det ju. Älskling fyller hela 29år idag, ett år kvar till 30. ;p Gav honom frukost på sängen och sjöng för honom.Senare i eftermiddag kommer det lite folk på fika, eller nå sånt. Har faktiskt inte en aning om vad han hittat på.

Idag skulle även min saknade och älskade morfar ha fyllt år. Tänder ett ljus för dig idag morfar, både här hemma och nere i minneslunden ikväll. Saknar dig nå oerhört mycket! <3

Ända sen igår morse har jag haft en sjuk gallstensmärta och den vill inte riktigt gå över. Men pallar inte åka in igen, så avvaktar. Jag ligger med andra ord i sängen o vilar. Kollar på Pocahontas som går på 5an. Allt för att smärtan ska gå över. Har iallafall fått i mig lite risgrynsgröt. Pälsk har åkt iväg och handlat lite.

Jo, var ju på ultraljud i torsdags och där sa man att jag har gallsten.. Näheee, äre sant? Trodde jag hade migrän!? Haha.. Nu är det bara att invänta nästa besök och se vad dom hittar på. Men fortsätter jag ha så här ont så kommer jag åka in igen och be dom göra nåt akut!!!

Hade KP-träff med E igår. Vi kikade i affärer uppe på eurostop och tog oss en glass på donken. Riktigt mysigt. :-)
Ska vila vidare nu så att jag kan stå på benen när det kommer folk hit.