22 September 2014- Regn & rusk..

God morgon kära vänner! 
 
Idag har man vaknat till ett grymt tråkigt väder. Regn och rusk och näst intill storm. 
Är hösten här på riktigt nu tro? 
Lite mysigt är det ju ändå. Med lite tända ljus och en stor kopp kaffe så, och sen gillar jag ju hösten. Alla dess färger, stora halsdukar, stövlar, te och tända ljus. Myspys ju! =)
 
Jag har börjat dagen med en skön dusch, ansiktspeeling och fotvård. Käkade frukost framför lördagens avsnitt av BB och har tänt lite ljus. En riktig mysmorgon.. 
 
Nu undrar ni säkert hur det gick i lördags på Topploppet.. Jo, det ska jag tala om för er. 
För min del gick det inte alls bra. Fick den sämsta tiden någonsin, sprang i mål på 43.16 och är verkligen inte nöjd! Jag brukar ligga på en 37-38min så, nä jag är inte super nöjd. Anledningen till den dåliga tiden var att jag i fredags förmodligen sträckte höften, kände inte av det så mycket i lördags morse, men när jag kommit en bit på loppet så började jag känna av det och det gjorde att jag inte kunde ge fullt ut till 100%. Sjukt tråkigt, men jaja jag tog mig runt iallafall.. Det kan ju inte alltid gå bra.
Pauline däremot. Shit va stolt jag är över henne! Hon sprang i mål på runt 38 min och efter ca 2km så såg jag inte henne längre framför mig. Jävla duracell kanin tänkte jag när jag såg hur hon försvann framför mig. ;P Haha.. Nä, men på riktigt, jag är grymt stolt över henne då det var hennes absolut första lopp någonsin och då hon inte är nån direkt löpare, det är ju ioförsej inte jag heller, men jag har lite mer erfarenhet av lopp än henne. Så därför är jag nå sjukt stolt över henne och inte alls sur elelr så för att hon va bättre än mig. Tvärtom, hon är bäst! =) <3
Nu satsar vi på nästa år. Då har vi massa lopp vi vill/ska springa..
Det var en super mysig dag! 
 
 
Idag är det egentligen skola, men lektionen är inställd så vi ska plugga hemma istället. Fått en uppgift vi ska göra. 
Så helt plötsligt fick jag en ledig dag denna vecka, och jag tänker då passa på att just plugga, för imorgon, onsdag och torsdag så jobbar jag (öppning) och på fredag ska jag till tandläkaren.... =/ Så idag är enda dagen denna vecka jag verkligen kan sitta hela dagen och plugga. Så ska ta vara på den här dagen. 
Blir till att lägga mig tidigt ikväll så jag orkar upp inatt vid 03.30 tiden. Men brukar inte vara några problem så. 
 
Skulle behöva gå upp till pizzerian och köpa mjölk. Både mjölken och grädden är slut här hemma så jag har inget att ha i mitt kaffe.. Får ta kokosolja så länge. Ingen favvo, men får funka. 
 
Ha en underbara dag i höstvädret gott folk! 
 
XOXO

20 September 2014- TOPPLOPPET!

Idag är det dags! 
Idag springer jag och min kära Pauline Topploppet tillsammans och jag är taggad till tusen. =) 
Har precis ätit en uppladdnings frulle bestående av 2 kokta ägg med majjo, persiko kvarg (Lindahls utan tillsatt socker) med en skvätt grädde, ett stort glas vitamin och självfallet en kopp fettkaffe. 
Kommer ta en Celsius innan loppet för att ladda upp och få mer energi. =) 
 
Så kul att Pauline springer med mig. Längesen vi gjorde nånting tillsammans, om man inte räknar jobbmässigt. Vi ska peppa varandra till max och se till så att vi får en bra tid. Vi har bestämt oss för att försöka slå min tid från förra året och från LCHF-loppet som jag sprang för nån helg sen. Så en tid under 38 min är vad vi satsar på, iallafall jag. Vill försöka få en tid på runt 35-36 min.  Får se hur det går, men ska kämpa in i det sista och göra allt jag kan. Gräddet på moset är ju om jag och Pauline springer tillsammans hela vägen och går i mål tillsammans. Så är iallafall planen, men man vet aldrig vad som händer längs vägen.
 
För att peppa mig själv så åkte jag igår upp till Eurostop när jag gjort mitt psykologi prov, som för övrigt gick skit! Men det va inte bara för mig som det gick skit utan för typ alla... Ingen som fattade nånting, och kändes som att man bara skrev nåt. =/ Jaja...
Jo, jag åkte upp till Eurostop och köpte mig ett nytt träningslinne, mobilhållare och lite hårband för att peppa mig inför dagens lopp. Senare på kvällen tog jag mig en löparrunda för att inviga det nya och kändes som att det gick mycket snabbare med allt det nya. ;P Haha... Nä, men man blir lite extra peppad när man vet att man har nya fina kläder/saker. Man känner sig mer motiverad, iallafall jag. =) 
 
Starten går kl 14.10 och vi har bestämt oss för att vara där vid ca 12.30, så vi hinner  gå runt lite, ladda upp och gå o kissa en sista gång innan start. Så vid 11.30 kommer mamma och pappa och hämtar upp mig, för dom ska i vanlig ordning följa med och hejja. =) 
 
Dags för en till kopp kaffe och chill i soffan innan det är dags att börja göra sig klar. 
 
Hejja Hejja ! 
 
XOXO
 
 
 


19 September 2014- Psykologi

God morgon kära vän! 
 
Idag känns det mycket bättre. Lite trött och huvudvärk bara, men långt ifrån hur det var igår. 
Sov här i soffan till o från hela dagen. Men idag är det en ny dag, fredag dessutom. Men det är en jobbig fredag, för i eftermiddag vankas det prov i Psykologi och jag är verkligen inte redo för detta! Hatar psykologi och fattar nada. Har alltid haft svårt för det här ämnet och när jag läste psykologi 1 ( för ca 4 år sedan) så hade jag det sjukt tufft. 
 
Provet som är idag är tydligen en repition av psykologi 1, så enligt vår lärare så ska det inte vara så svårt eftersom att man läste psykologi 1 förra hösten... Om man inte heter Veronica Karlsson då och läste 1an för 4ÅR SEN!! 
hur i helvete ska jag komma ihåg allt från 1an? =/ Bara massa gubbar, perspektiv, trappor och modeller.... Fattar nada! Men aja, får gå som det går i eftermiddag, får väl satsa på hemtentorna istället. Dom är "bara" 2 stycken... *tummen upp*
 
Hujedamej!! 
 
Äggen kokar för fullt och kaffet är upphällt. Men behövs fyllas på med just kaffet...
Nu kör vi Psykologi några timmar då.... Hejja mig! 
 
 
 
 

18 September 2014- Soffläge

Tjollahopp! 
 
Blidde inge jobb för min del igår kväll. Kände att jag inte skulle palla det, trots att det bara va 4 timmar. 
Mår samma idag och har ärligt talat legat här i soffan heeeeela långa dagen och kollat på serier och film. 
Har ingen kraft i kroppen och känner mig inte alls på topp. Inget illamående idag, men ont i hela kroppen, trött och kraftlös. 
Planen var att rå plugga psykologi idag, men har inte blivit nånting av det. Har helt enkelt inte orkat. Skulle ha tagit en löparrunda idag också, men icke. Blir så less! 
 
Nu hade jag iallafall tänkt att ta fram psykologi häftet och läsa på lite inför provet imorgon. Får se hur mycket jag tar in i skallen och hur mycket som inte fastnar alls. Risken finns att det kommer gå sådär. Men men, jag ska göra mitt bästa iallafall. 
 
Måste verkligen bli frisk tills på lördag när Topploppet ska springas och tills nästa vecka. Har en fullspäckad vecka nästa vecka med både skola, tandläkarn och öppning på jobbet tisdag,onsdag och torsdag. Så jag har verkligen inte tid med att ligga dålig! 
 
Idag är iallafall Pälsk och jobbar, så tror att det bara va lite trötthet igår. Men det unnar jag honom, för han är typ aldrig hemma från jobbet. 
 
XOXO
 
 Vem har sagt att tecknat bara är för barn? 
Askungen 2 för er som undrar...


17 September 2014- Blaah!

Jag är uppe och har varit det sedan ca 06-tiden, men jag är låååångt ifrån piggelin idag asså... =/ 
Det började redan igår eftermiddag med att jag hade sjukt ont i kroppen, illamående och trött. Samma sak idag men nu plusar vi på huvudvärk på det också. 
Pälsk är hängig han också och är hemma idag. FUCK säger jag bara! Ska jag åka på nånting igen nu? Jag som precis blivit av med förkylningen.... Bläää! 
 
Ska jobba ikväll, det är tanken iallafall. Men får fan se hur det blir med det asså. Mår inge vidare. Har typ ingen kraft eller ork alls i kroppen och känner bara för att sova, eller iallafall ligga här i soffan med en film hela dagen. USCH! Fan inge kul det här asså! 
Jag orkar inte!!!! 
 
Skulle verkligen behöva jobba ikväll, visserligen är det bara ett 4 timmars pass, men det är 4 timmar som jag behöver. Behöver alla timmar jag kan få.
Måste även plugga idag.... Jag har verkligen inte tid med det här!! 
 
Over and out och god natt!
 
XOXO

Duktiga jag!

Sådärja! 
Idag va jag iallafall duktig och fick lite pluggande gjort. En hel studieuppgift gjorde jag och skickade in. 
Hur duktig är då inte jag ? ;P hahah
 
När jag väl kommer igång så brukar det funka rätt bra, men det är just det där med att komma igång som är det svåra. Men idag har jag iallafall fått i en av veckans två studieuppgifter som har inlämning denna vecka. 
Tänkte köra den andra imorgon, elelr iallafal lbörja på den coh sen ägna hela torsdagen till att läsa på inför provet i psykologi som är på fredag... 
Blir nog bra det här! =) 
 
Nu va tanken att jag skulle ta mig en löparrunda, men får se hur jag gör med det. Måste fixa lite med tvätt och disk nu först, så tar nog löparrundan senare. Borde nog göra mig nåt att äta också. Börjar bli lite hungrig. 
 
HEIPA! 
 
XOXO

16 September 2014- PLUGGA!

Gooood Morgon! 
 
Solen skiner, fåglarna kvittrar och dagens 2a kopp kaffe är snart uppdrucken.. =) Underbara morgon! haha
 
Skämt o sido.. Det är tisdag morgon och faktiskt en helt ok morgon. Ingen sovmorgon utan har varit uppe sen Pälsk drog och har sedan dess kollat på både Paradise och BB, käkat frulle och haft "pormask's plåster" på näsan. Köpte mig sånt igår när jag var iväg och handlade då jag på senaste tiden fått nå sjukt mycket porisar... Usch! =/ Så nu ska dom väck!
 
Idag MÅSTE jag verkligen plugga!! Om jag inte gör det idag så ska jag straffa mig själv med nåt, måste bara komma på med vad... Inge Celsius på resten av veckan? Hmm... Måste verkligen se till att jag får nåt gjort med pluggandet idag. Kommer bli stressigt sen annars och risk till att jag hamnar efter igen precis som förra terminen, och det har jag verkligen ingen lust med för det va ingen höjdare direkt... =/ 
 
Måste få in en löparrunda idag också, men den tänkte jag ta senare idag när jag suttit med lite plugg. Då kan det va skönt med en löparrunda. 
På tal om löpning. Fick hem min nummerlapp till Topploppet i går. =) På lördag är det dags och jag börjar bli lite taggad, måste bara se till att komma ut på några rundor i veckan så att jag ens tar mig runt på lördag.. Kul också att jag kommer ha sällskap av min fina Pauline detta år. Hoppas bara hon hinner bli frisk tills dess, annars kommer jag inte låta henne springa, då får hon gå banan runt! Inte bra att springa om man är förkyld ju... 
 
Nä gott folk. Nu ska här pluggas! På med musiken, fyll på kaffekoppen och fram med skolsakerna... !! 
 
XOXO
 
 
 

 
 

Willys.

Känner mig sjukt sämst då jag inte gjort ett piss av pluggandet idag... 
Har legat här i soffan typ hela dagen och kollat på Skilda Världar. Mått lite små kasst och i detta nu så mår jag faktiskt illa och har huvudvärk... 
Trots detta så ska jag om en stund bege mig mot Märsta för att handla lite på Willys. Egentligen så orkar jag inte, men lika bra att göra det idag, för imorgon kanske mina pengar är slut. Haha nä då, så illa skulle det nog inte va, men måste verkligen handla hem lite.
 
Pälsk möter upp mig på Willys så kommer gå själv i butiken. Ganska skönt ju. Då kan jag köpa det jag vill, strosa runt i min egna takt och jag slipper ha en stressad karl runt mig.  Han är ganska så duktig på att bli stressad fort i affärer. ;P 
 
Usch vad jag mår illa... Kan ju kanske bero på att jag inte ätit nån direkt lunch kom jag på nu. Borde kanske ta mig nåt att äta innan jag beger mig? 
Hmm... 
 
XOXO 

15 September 2014- "Sovmorgon"

För första gången på väldigt länge, alltså för att vara en vardag, så somnade jag om en stund i morse när Pälsk gått iväg till jobbet. Jag brukar ju alltid gå upp när han går iväg, men idag somnade jag om ca 50 min till. Riktigt skönt faktiskt.. 
 
Har dessutom vaknat upp till att vi fått en ny statsminister och en ny regering. Då jag hatar att prata politik så tänker jag inte säga så mycket mer om det, mer än att jag är hel nöjd om man bortser från att SD är 3e största partiet.. Asså va? Det är ju läskigt... =/ 
Nog om det! 
 
Helgen har rullat på i vanlig ordning. 
Fredagen var lugn, lördagen bestod av "återträff på Wenngarn" med folk som bott där under alla år. Var riktigt trevligt. Vi bjöds på mat, dryck och rundvandring. Men just rundvandringen hoppade vi då vi redan sett allt dom gjort där. Så vi tog oss en egen rundvandring med ett par vänner. 
Senare på kvällen hamnade vi på Farbror Blå med vår härliga vän Tobbe och sedan i vanlig ordning på vårt kära Plantan. En lugn kväll för min del, men den jag lever med fick nog en shot för mycket. ;P 
 
Igår va en lugn dag. Vi va en sväng ut på Wenngarn och tog en promenad, var och röstade och kollade valvakan. Inget mer speciellt än så.
Idag är det löning för min del.. =) Inte världens högsta lön just denna månad, men det är nånting iallafall. Nästa månad kommer bli bättre. Så jag har precis suttit och betalat lite räkningar och ikväll blir det att åka till Willys för att handla lite. Skulle behöva köpa mig ett par skor och lite annat, men får ta det nästa månad när lönen kommer va bättre. =)
 
Har egentligen skola idag, men pluggar hemifrån idag.. Har ganska mycket denna vecka så måste ta vara på varje tillfälle jag får att sitta och plugga. Så därför kommer denna vecka bli en riktigt plugg-vecka, för nästa vecka jobbar jag (öppning) tisdag, onsdag och torsdag..
 
Dags att ta tag i det som ska göras! 
 
XOXO
 
 
 

 

Coffee and music.

Jaha, det där med att plugga hela förmiddagen gick ju sådär... 
Ska jag vara ärlig så har jag inte gjort ett skit av det där. Jag kollade uppgiften, började googla och sen tog det stop. Vet inte vad som hände men motivationen och självdiciplinen försvann ganska snabbt.. =/ När det blir så här så känner jag att det inte är någon ide att ens försöka, kommer ändå inte bli bra. Sååå, får nog bli så att jag tar det där med pluggandet nästa vecka istället, om jag inte är så duktig att jag sätter mig i helgen, men det är ju knappast troligt... 
 
Vad gör jag istället då? Ja ni, absolut ingenting faktiskt. Bara ligger här i soffan och degar. Lyssnar på musik och dricker kaffe. Seg som satan! 
Har fixat lite med disken också, annars absolut ingenting. Kollat på 2 avsnitt av Skilda Världar. 
 
Jag är så grym asså! =) 
 
 
XOXO 

12 September 2014- Yberpigg

Goood morgon, Goood morgon!! 
 
Här är jag klarvaken och yberpigg. Men antar att det kommer slå emot om nån timme. 
Har i vilket fall som helst gjort mig lite frukost och en kopp fettkaffe och sitter nu och kollar lite på tv'n. 
 
Gårdagens kvällspass på jobbet gick bra. Sjuuukt mycket gäster bara då 2 flighter var försenade, den ena var försenad ca 1,5 timme vilket bidrog till många fler gäster hos oss än vanligt. Men som vanligt så löser vi ju allt och jag tror faktiskt att alla gäster gick där ifrån nöjda och glada. =) 
Får se när jag jobbar nästa gång. Som extra så tar jag alltid vecka för vecka, och nästa vecka har jag ganska mycket skoluppgifter att göra + prov i psykologi, så nästa vecka kommer jag nog bara ta ett kvällspass. Veckan efter så öppnar jag 3 dagar i rad så.... 
 
Idag då..? Jo, idag tänkte jag sätta mig med skoluppgifter som ska va inlämnade nästa vecka. Men eftersom att jag har endel nästa vecka så börjar jag redan idag, allt för att hinna få in allt när det ska va inlämnat. Måste ju dessutom plugga till provet nästa vecka. 
Så idag blir det till att plugga största delen av dagen. Men innan jag sätter igång med det får det bli ett litet träningspass här hemma och en dusch. Måste verkligen komma igång igen. Legat på latsidan alldeles för länge nu och nästa helg är det ju dags för mig och Pauline att springa Topploppet =) Måste ladda upp inför det ju! 
 
Usch va jag fick ont i huvudet... =/ Ska ta mig en alvedon. 
 
På återseende! 
XOXO
 
 

Off to work...

Shit va duktig jag har varit idag! 
Jag gjorde klart den där studieuppgiften och skickade in den, precis som jag ville och hade planerat. 
Skönt att ha den klar, imorgon kör jag på med nästa. =) 
 
Nu har jag ca en timme kvar att fördriva tills det är dags att gå mot bussen och mot jobbet. 
Blir nog bara till att ta det lugnt och kanske ta mig en macka eller så. Blir ju ingen middag för min del dom dagarna jag jobbar kväll. Lite dumt, men försöker alltid få i mig nåt innan jag börjar. Brukar bli en kvarg eller liknande när jag kommer hem också.
 
XOXO

11 September 2014- Plugg och jobb

God Morning! 
 
Vaknade vid 05-tiden och var typ klarvaken, kunde inte somna om. Men tro inte att jag gick upp för det. Nä låg kvar i sängen tills det var dags för Pälsk att kliva upp.
Har i vanlig ordning börjat dagen med en stor kopp fett kaffe och gårdagens avsnitt av både Paradise och BB. Frukost också ofc. Tände lite ljus och hade en mysmorgon med vår största prins här i soffan. 
 
Det som står på dagens planering är att plugga lite nu på förmiddan och ikväll är det dags för jobb igen. men det är inte förräns vid 16-tiden, så har typ hela dan på mig till att plugga och fixa här hemma. 
Tvätthögen har dom senaste dagarna börjat växa så lär tvätta lite idag. Men det gör jag ju på en piss kvart så. Ska nog ta itu med den redan nu så har jag det gjort och kan fokusera på pluggandet sen nån timme. Ska iallafall försöka fokusera på enbart pluggande. Måste verkligen få in uppgiften jag påbörjade här om dagen, för nästa vecka är det väldigt mycket mer som ska in + att det är psykologi prov nästa fredag.. Ska se till så att den här uppgiften bli klar och insickad i dag så att jag kan påbörja nästa veckas inlämningar redan imorgon. 
 
Fan va jag längtar tills på måndag! Då är det löning för min del och det är första lönen jag får på ca 1år. Så underbart skönt att ha en inkomst igen, även om den inte är lika bra som förra året, men det är iallafall nånting och det betyder att jag kan hjälpa till mer med räkningar och sånt där här hemma. Suger verkligen att inte kunna göra det. Men nu är det ändring på det! =) 
 
Kaffekoppen börjar eka tom, med andra ord är det dags att fylla på den och ta itu med dagens sysslor. Först tvätten, sen PLUGGA! 
 
XOXO 
 
 

 

10 September 2014- Gräsänka

Det är inte ofta jag bloggar på kvällen, utan det brukar ske under morgonen eller någongång mitt på dan. 
Men idag bryter jag det mönstret lite och kör ett kvälls inlägg istället. 
Jag sitter nämligen här hemma ensam då Pälsk är kvar på jobbet då dom skulle ha möte direkt efter dom slutat och även bjudas på mat. Smörgåstårta ryktades det om visst. Jag är med andra ord gräsänka ikväll...
 
Så, eftersom att Pälsk är iväg på annat håll ikväll och äter middag så tog jag mig en promenad ner på byn och handlade mig en god plocksallad från Ica. Känns ju mindre kul att stälal sig och laga värsta middagen när man bara är en som ska äta. Så en sallad fick det bli. Men jag har ju ändå varit tvungen att laga mat då Pälsk måste ha matlåda till imorgon. Men orkade inte anstränga mig så kokade bara lite makaroner och värmde lite köttbullar åt honom. Ja, han är bortskämd och får sin matlåda gjord varje dag. Men det är mitt problem och inte ert. =) 
 
Imorse var det som sagt jag som öppnade på jobbet då Pauline är sjuk. Det gick väl sådär om jag ska va ärlig. Eller det gick såklart bra, men allt började med att jag inte kom åt kassan och blev tvungen att enbart ta kortbetalningar fram till typ kl8.30 då Pauline ringde och räddade mig. 
Sen när jag ska "banka" min kassa när jag slutar, så krånglar även det och jag blir kvar ända tills kl11.50, (jag slutade kl11.) 
Så det va en lagom less Veronica som åkte från jobbet idag och på bussen på hemvägen så höll jag på att somna.
 
Sen jag kom hem har jag inte gjort många knop. Kollat på både Paradise och BB i vanlig ordning och sen mest degat i soffan. en promenad ner på byn som sagt och nu sitter jag här och väntar på att Pälsk ska komma hem, men blir nog runt 20-21-tiden som han kommer hem. 
Ska nog göra mig en kopp te tror jag för jag känner mig lite frusen. 
 
Imorgon är det jobb igen men då kör jag ett kvälls/stängnings pass och börjar kl 17. Så imorgon på dan innan jag beger mig mot jobbet så ska jag se till så att jag får lite pluggande gjort. Känner lite att motivationen och självdisiplinen har börjat svikta lite... =/ Ska se om jag kan få nån ordning på det imorgon.
 
XOXO 
 
 
 
 
 

9 September 2014-Tröttis...

Hejsan hallå alla glada, och ni andra också! 
 
Här har dagarna bara flugit iväg och dom har bestått av jobb,studiebesök och prinsess övernattning. 
Fredagen bestod av öppning på jobb och lördagen lika så. Båda dagarna funkade bra, men fy bubblan va trött jag va i lördags kväll när jag kom hem. Inte van att gå upp kl 03.30 direkt. 
 
Lördagskvällen bjöd på lite gäster och god mat, eller ja inte surstömmingen då som vissa promt skulle ha,.. USCH! 
Prinsessorna E och A övernattade här och det var som vanligt super mysigt. Så mysigt att ha dom här. Medans dom andra vuxna satt ute, så satt jag inne i soffan och mös med E och A framför Fångarna på fortet. Eftersom att jag va sjukt trött så va det de bästa för mig just då. 
 
Söndagen blev lugn. Både jag och Pälsk va trötta hela dagen så fick bli film och mys. Tror vi stängde av tv'n redan vid 20-tiden och slocknade direkt båda två. 
 
Igår va jag iväg på studiebesök/föreläsning med skolan på Rehab Station Stockholm. Ett rehab för personer med tex, ryggmärgsskador,stroke eller andra neurologiska sjukdomar. Väldigt intressant faktiskt. Man lärde sig mycket och det var kul att se hur deras verksamhet fungerade.
Va lika trött igår kväll så blev en tidig kväll. 
 
Idag är det tisdag och jag har tillbringat hela morgonen i soffan framför lite Paradise och BB. Såg ju aldrig det igår så gjorde det idag istället. 
Har för en stund sen tagit mig en dusch och ska nu sätta mig och plugga lite akutsjukvård. Planen var att bara jobba torsdag kväll denna vecka, men det har blivit ändrat då min kära Pauline är sjuk. =( Så jag ska ta hennes öppning imorgon också. Man är väl en snäll och bra vän som ställer upp. =) Resten av dagarna denna vecka får dom fixa själva med nån som öppnar. Jag jobbar kväll på torsdag och "får"/kan då inte ta öppning på fredag. Så det får dom lösa själva. Dom ska va glada att jag tar öppningen imorgon iallafall. 
 
Pauline, krya på dig så du är frisk tills vi ska springa Topploppet nästa helg! =) <3
 
Usch va trött jag är..... =/ En kopp kaffe och lite plugg får det bli nån timme nu. Sen ska jag nog fan slå på lite Skilda Världar och bara slappa. Måste ju va utvilad imorgon när jag ska öppna. Klockan ska ställas på 03.40.. Hualigen! 
 
 
 

4 September 2014-Torsdag

Ca 1,5 timme innan jag skulle bege mig till jobbet igår så slog världens huvudvärk till. 
Den höll sig borta under hela arbetspasset tack och lov!
Imorse när jag vaknade fanns den där igen.... Men nu efter en god frukost som idag även fick innehålla ett glas vitamin och alvedon så har den börjat ge med sig. 
 
Gårdagens jobbpass gick bra. Lugnt till en början, men sen kom ruschen och en hel del gäster. Men vi va ju värsta super teamet som jobbade igår så det klarade ju vi galant. =) 
Jag börjar känna mig säker på det mesta på jobbet nu och känner att jag klarar mig själv. Visst finns det fortfarande saker jag frågar om, men det tar ju ett tag innan man kan allt till 100%. 
 
Idag blir det til latt plugga gärnet. Blev aldrig av igår så måste göra idag. För imorgon jobbar jag och kör då en öppning. Med andra ord så börjar jag kl 05 imorgon bitti. Samma på lördag. 
Så idag är typ enda dagen jag har tid att sitta och plugga innan söndag då det ska va klart och inlämnat. Ska fylla på en stor kopp kaffe, sätta igång lite musik och gräva ner mig i det som ska göras. 
 
XOXO 
 
 
 
 
 

3 September 2014- Jobb!

Hejsan hoppsan i stugorna! 
 
Det är onsdag idag och tittar man i min kalender så står det "Jobb 17-21.30" idag. 
Ett kort pass, men det är ju fan bättre än ingenting. Det är pengar, och jag behöver dom. 
Kör öppning på fredag och kanske även på lördag. Måste kolla det. Måste passa på att ta så många pass som möjligt innan jag drar ut på praktik i 4 veckor, för då kommer jag inte kunna jobba nånting alls. Då kommer jag  hänga på avdelning 82 på Löwet. =) Vecka 43-46 är det dags! 
 
Under morgonen har jag kollat gårdagens avsnitt av Big Brother, ätit frukost såklart, fixat med disken och duschat. 
Det jag ska roa mig med nu en stund är lite pluggande. Måste kompletera en uppgift som jag skickat in och sen så måste jag bli klar med den jag påbörjade igår. Har ju visserligen imorgon också att sitta. Men skönare att få det gjort. 
En annan sak som jag också måste hinna med innan jag drar iväg för att jobba är att ta hand om all köttfärs vi fick av Björne igår. Pälsk ville ha pannbiffar, så funderar på om jag ska ställa mig och göra ett gäng sånna. Det går ju alltid att frysa in. Så det ska jag roa mig med lite senare. men först måste jag som sagt plugga. 
 
På återseende gott folk! 
XOXO 
 
 

Tristess....

Ok, det här gick ju bra! 
Jag kom igång med en studieuppgift, men fastnade och nu sitter jag här och har skit tråkigt... 
Dör av tristess snart! 
Borde ju ta tag i det jag fastnade med, men disiplinen försvann. =/ Tar nya tag imorgon och då ska jag bara få den studieuppgiften klar och inskickad! Sådeså! 
 
Såg att det kommit upp fler avsnintt av Skilda världar, så ska nog banne mig sätta igång ett avsnitt. 
 
Vart fan tog min ork vägen? =/ 
 
XOXO 
 

2 September 2014-Lillebror 19 år! <3

För det är ingen vanlig dag, för det är lillebror Martins födelsedag!!! HURRA HURRA HURRA! =) 
Stort grattis säger vi idag till min kära lillebror Martin som fyller 19 år idag. =) 
Shit va tiden går. Känns som det va igår mamma och pappa kom hem med dig från bb. 
Älskar dig lillebror! =) 
 
 
Annars är det en helt vanlig tisdag. Jag är ledig från både skola och jobb, men ska sätta mig om en stund med lite skolarbete. Blir nog en sväng med tvätten och disken också. 
 
Gårdagens akutsjukvård lektion gick toppen. Börjar känna mig riktigt säker på det där med att ta blodtryck nu. Så skönt att vi börjar varje lektion med att ta blodtryck på varandra. Det är på så sätt vi bli bättre och säkrare. 
Fick även reda på min praktikplats igår. =) Jag har hamnat på geriatik akuten, avd 82 på Löwet. Kanske inte just det stället jag ville va på i första hand, men men, ska bli super kul och spännande. Se hur det fungerar på ett sjukhus. =) 
 
Tror faktiskt att jag ska ta tag i det där skolarbetet nu så jag får det gjort. jag har ganska lätt att skjuta fram saker annars om jag inte tar tag i det direkt. 
Så... En kopp kaffe och skolarbete! 
 
XOXO 
 

1 September 2014-Höst!

Herregud vad tiden springer fram.. Det är redan September, vilket betyder att nu är hösten här och snart är det jul.. 
Fast jag gillar hösten. Alla färger, stora halsdukar,stövlarna, myskänslan med tända ljus och en kopp te. Jo, jag gillar hösten. =) Välkommen hösten! 
 
Idag är det skola, akutsjukvård för att vara exakt. Test på hjärt-kärlsjukdoms ord ryktas det om. Jag känner mig väl inte sådär jätte pepp inför det, men ska nog gå bra. Gäller ju inte liv och död precis. ;P 
Frukosten är precis avnjuten och i vanlig ordning så blev det två kokta ägg med majjo och en stor kopp fettkaffe. Standard frukost för min del. 
 
Usch va trött jag är! Ska nog se till så att jag får i mig en kopp kaffe till och så får det bli att ta med en Celsius till skolan. Dessa måndags mornar är riktigt tröga ibland. Men ska nog få ordning på det. bara jag komemr till skolan och får i mig lite mer kaffe så. =) 
 
XOXO