Dunder förkylning.

När vi satt på Södersjukhuset tidigare så började jag nysa som bara den. Fick en nys attack. Nös säkert 100 gånger på ca 15 min. Sjukt jobbigt. Det kliade i näsan och i halsen. Bara nös och nös.
Fick stopp på det lagom till att Pälsk skulle in till sin arbetsterapeut. Tack och lov!
Nu rinner näsan som aldrig förr,det susar i öronen och nyser titt som tätt. Lite frusen också.
Jag har med andra ord åkt på en riktig dunder förkylning.. Toppen! Precis vad jag ville ha just nu...
Så nu blir det att leva på näs droppar och köpa hem lite mer toa papper. Så jag kan snyta mig. Aja, får väl hoppas att den inte blir långvarig. På Lördag ska vi ju ha produkt/planeringsdag med jobbet. Passar ju bra med en dunder förkylning då.. Eller inte.
Annars gick allt bra på Sjukan. Han ska dit nästa fredag igen och då ska han få ta bort gipset och gummibandet. Äntligen! Men knappen ska sitta kvar till den 21 Oktober. Men skönt att han slipper gipset iallafall..Det är så stort och klumpigt.
Kom på det att ni inte fått se hur hans finger,gips och arm ser ut just nu. Så kika här.. Gjort den till en liten bild då det kanske finns lite känsliga.
Känsliga läsare varnas i förväg!
Gummisnodden som ni ser håller fingret på plats då han inte får hålla det rakt mer än under övningarna och efter att senan har läkts. Under tejpen där på finger toppen så sitter knappen som håller fast tråden som går igenom fingret och sitter fast i senan. För att senan ska läka.
Det ser värre ut än vad det är. I verkligheten så är det inte så läskigt.
Nu ska jag hoppa in i duschen sen göra lite mys här hemma och te..
Heipa!

30 September 2010.

GOD MORGON !
Torsdag, och dagen börjar solig,men dimmig och kall.
Är sjukt trött  också. Vet inte vad som hänt med mig,men jag har blivit så trött.. Brist på vitaminer kanske?
Idag ska vi bege oss till Södersjukhuset igen. Pälsk ska träffa sin arbetsterapeut. Kommer nog gå toppen som alltid. Han har en så underbar arbetsterapeut. Jätte duktig och hur snäll som helst. Det gillar vi skarpt!
Usch va hungrig jag börjar bli nu.. Ska göra lite frukost. Grymt sugen på kokt ägg. Så ska nog koka lite ägg.
Sen får det bli en dusch.
Heipa!

Idol.

Migränen är nästan borta! Yeeey.... ! Inte helt,men på god väg. We like!

Sitter hemma hos mamma och pappa och kollar på Idol med mamma som för övrigt är lite krasslig.
Ikväll håller jag nog på Jay och Michaela..Men har inte hört alla än så vi får se. Kommer nog ändra mig under programmets gång. Sån är jag...


Pälsk och Pappi är iväg och gör bilaffärer.. Så typiskt dom. Pappi den här gången som ska byta bil.

Imorgon bär det av till vårt kära andra hem. Södersjukhuset. Pälsk ska träffa sin arbetsterapeut och jag hoppas at tdom också kan kolla lite på hans ärr som vi tror har gått upp =/ Inge bra om det har gjort det ju.. Så Hoppas hoppas.

Nä ska lämna över datorn till lillebror nu.
Hörs imorgon. !

Heipa!

29 September 2010.

Goddag!
Jaha,så är man hemma idag då. Fuck fuck fuck!
Migränen har inte gett med sig och imorse hade jag verkligen ont. Ont i ögonen,huvudet och det kändes som att hela mitt huvud skulle sprängas. Somnade om en stund och nu känns det lite bättre. Men långt ifrån bra.. Åhhh vad jag hatar det här! Vill ju jobba som jag skulle ha gjort idag. Men aja. Får va hemma och kurera mig istället.
Pälsk har åkt iväg för att handla med sin farmor. Hon skulle visst ha en hemtelefon.. Det jag inte fattar är varför han måste följa med? Hon har ju körkort och kör bil själv. Men jaja...Hoppas han köper hem det jag bad honom om,tvättmedel. Men han sket väl i att lyssna på det.
Ska lägga mig i soffan igen o se Våra Bästa År!...

Migrän?

Är hemma igen efter en dag på Solhatten.
Imorse när jag vaknade hade jag skit ont i nacken,men tänkte att det nog skulle gå över under dan. Att jag sovit konstigt. Men värken har inte gett med sig och jag har fortfarande ont. Alldeles stel i nacken. Det här har bidragit till huvudvärk som nu börjar kännas som en början på migrän.
Åhhh. Va less jag blir! Ska ju jobba imorgon igen. 8.45-16.45. Men får se hur det blir med det. Ska kurera mig under kvällen. Lägga nåt varmt på nacken och vila. Dricka mycket vatten också. Jag kan bara inte ha migrän imorgon! Nacken kan jag stå ut med,men inte med migrän. Så måste bli bättre!
Jag bara MÅSTE!
Ska krypa ner i soffan nu under täcket och vila/glo på tv.

28 September 2010.

God morgon!
Är lite nyvaken som jag sitter här. Redo för att åka och jobba.
Idag hjälper jag till på Solhattens förskola (Samma som igår) mellan 8.15-15.00. Ska bli helt ok. Money,money! ;P
Måste väcka Pälsk nu så han kan köra mig.
Hörs senare!
Just ja.
STORT SUPER GRATTIS TILL CHRIS SOM ÄR VIDARE I IDOL!
På fredag gäller det igen.. Så grymt kul att vi har en Sigtuna bo vidare till fredags finalen på fredag. Yeey!

Äppelpaj & Idol.

Mmm va god min äppelpaj blev! Åt nästan upp hela formen..^^ Fy skäms på mig! Tur att man ska röra på sig mycket imorgon på "jobbet".
Ah.. Fick ju massa äpplen av mamma igår när vi va där på besök. Tänkte att jag skulle göra en idag under dan,men fick bli nu på kvällen istället. Vilket passade super bra,det är ju Idol på tv. Måste säga det att Chris äger! Hejja Hejja,det här tar du hem ikväll och framöver! =)
Nej,den är inte bränd. Det är kanel...
Borde egentligen ligga i sängen nu och sova. Ska ju upp och jobba imorgon igen. Börjar 08.15 och ska åka hemifrån vid 07.45. Så ska gå upp vid 06.30 för att hinna med att äta lite frukost och göra mig i ordning. Egentligen är det inte så jätte tidigt med tanke på den tiden jag kommer gå upp när jag börjar på Cafét. Får jag som jag vill så börjar jag då 05.30. Då kommer det bli tidigt. Men morgon pigg som jag är så har jag inga problem med det. Går ju fan upp runt 8-9 tiden varje dag,även fast jag är ledig. Jag vet jag är lite skum.. =P
Nä, nu ska jag mysa ner mig i soffan igen och se Svenska New York Fruar...
Heipa!

27 September 2010.

Hejsan Hallå alla PisseNissar!
Så var jag hemma igen.
Nu undrar ni säkert vart jag varit... Jo, jag har jobbat.
Fick ett samtal i morse vid 8 tiden av Kim som undrade om jag kunde komma och hjälpa till på dagiset där hon jobbar. Var väl inte så jätte sugen först då jag låg och sov när hon ringde. Men ändrade mig sen när jag kom på att jag behöver pengarna. Så blev att Pälsk fick köra mig dit o så hjälpte jag dom mellan 9.45-16.15. Imorgon ska jag dit igen. 8.15-15.00. Har fått tim.vik anställning där fram tills sista Oktober. Då börjar jag ju jobba på Cafét. Eller ja,där nån gång iallafall. Men så det känns bra att veta att jag har det här fram tills jag börjar jobba på riktigt och pengarna är ju mer än välkomna =)
Får se hur många dagar det blir där. Kul ska det bli iallafall.
Har precis suttit och betalat alla räkningar. Så nu är både jag och Pälsk ganska panka. Blir till att leva snålt denna månad. Men räkningarna är iallafall betalade. Det är viktigast. Nu får vi leva på kärlek =P
Ikväll ser vi Idol och rösta vidare vår Chris Andersen som är med ikväll och sjunger. Hejja Chris!
Nu ska jag hoppa in i duschen sen gosa med Pälsk och Stich. Inte träffat dom på hela dan ju ^^
Heipa!!

26 September 2010 - Grattis Stich!

Idag säger vi Hipp Hipp Hurra till vår älskade Stich som fyller 3år idag!
Stora killen ju..
Kom hem för en stund sen. Vi har varit och handlat hem lite mat. Så nu har vi en halv fylld kyl igen. Blir att handla mer när Pälsk fått sin lön. Imorgon?
Blir en lugn hemma kväll idag. Vi ska se film och äta lite gott..Kyckling/pasta wook blir det nog.
Känner att jag inte har nå mer att skriva om just nu. Får se om jag kommer på nåt senare..
Hej sålänge!

Väsby istället för Bro.

Blev ingen tur till Bro för att stor handla men däremot så blev det en tripp till Väsby. En sväng inne i centrum där det shoppades lite. För min del en bh från HM och en tunn tub halsduk från Gina Tricot. Helt nöjd med mina köp.
Vi tog en sväng till Rusta också där det blev ett nytt dusch draperi,en tandborste till mig och en hund handduk åt Stichi.
Även annat men det var mest små saker. Hundmat och så. Grafikkort till datorn + HDMI sladd så nu kan vi sitta vid datorn via tv´n. Nice jue!
Ska om en stund ner till svärfar och käka middag. Grillat med potatisgratäng ryktas det om. MUMS!
Annars blir det nog en lugn hemma kväll.
Nä ska plocka lite här hemma nu...
Vårt nya dusch draperi.
69:- Rusta
Bh 99:- HM
Grå tunn Tub halsduk 129:- Gina Tricot

25 September 2010.

Goood Morgon!
Så var alla räkningar betalade. Eller ja, åtminstone dom jag ska betala. Pälsk får den stora äran att betala dom lite högre räkningarna då han tjänar mer än mig. Men det ska det snart bli ändring på =)
Gårdags kvällen blev helt ok. Åt först gott hos farmor,tog ett eller två glas vin och sen traskade vi neråt till Stinsvillan för att sjunga lite karaoke. Men fy bubblan asså! Sista gången jag sjöng karaoke och offentligt.. Var bajs nervös och hela jag skakade. Lät rent ut sagt förjävligt. Enligt mig iallafall. Med tanke på att jag vet att jag kan betydligt mycket bättre så blev det ett litet slag i fejjan. Men sen så vet jag ju också att jag har en grym scen skräck. Vilket är väldigt  jobbigt då jag älskar att sjunga och jag en gång i tiden inte hade några som helst problem med att sjunga inför folk. Det var när jag började på gymnasiet som scen skräcken kom.. :( Det här är nåt jag ska jobba med. Vill kunna stå framför folk och sjunga utan att skaka som ett asplöv..
Men annars så hade vi trevligt!
Vår goa, snart 20åring, Peter var med oss hela kvällen!
Jag ser ut som stryk,men som vanligt så bjuder jag på det. =)
Idag vet jag inte vad som händer. Jag vill åka och storhandla i Bro,men verkar som att pälsk vill göra det imorgon. Så vi får se. Vi måste iallafall storhandla. Det är helt tomt i vårt kylskåp och det ekar i det.. Haha..
Jag måste köpa mig en ny BH också då min favvo bh gick sönder igår...=/ Ni vet sådär som dom kan göra ibland när bygeln typ viker sig  och blir vass, som sen trycker in i huden... AJ! Så jag måste köpa en ny.
Nä nu ska jag nog göra mig lite äggröra med tonfisk. Blev så grymt sugen på det.
See ya!

I drömmarnas trädgård!

Fy bubblan va dyrt det va att hämta ut min medicin! Blir bara dyrare tycker jag..
Men aja, jag måste ju ha den.

Sitter hemma hos mamma för tillfället.Pälsk är nere och fixar med pappas bil.
Jag och mamma sitter och kollar på barn kanalen - "I drömmarnas trädgård".. Haha va barnsliga vi är =P Nä men jag gillar barnprogram och sen så jobbar ju mamma på dagis och jag har gjort. Så vi får lov att vara lite barnsliga.



Nä Pälsk är klar så ska vi hem. Jag måste duscha och göra mig lite iordning för kvällen. Ska åka vid halv 6. Ska vara hos farmor vid 6. Ska bli trevlans!
Nä,ska se till så att mamma gör lite kaffe nu. Jag vill ha för jag har huvudvärk.

Ha d!

24 September 2010.

God morgon!
Äntligen har jag fått mina pengar från Försäkringskassan! Det var på tiden, och mer än vad jag trodde fick jag också + att jag idag fick lön för den dagen jag jobbade åt Kenta.. Yeey.. Men dom pengarna kommer försvinna fort. Måste betala räkningar,hämta ut min medicin som är slut (astma spray), köpa sår tejp åt Pälsk till hans finger och sen så måste vi handla hem lite mat. Sen så ikväll så ska vi hem till farmor på middag och sen efter det gå ner till Stinsvillan för att sjunga lite Karaoke och ha trevligt.
Men först betala räkningar. Det är viktigast!
Måste duscha idag. Mitt hår står snart för sig självt, eller det gör det redan.. ^^ Usch va äcklig jag är! Haha..
See ya all later!
Man blir alltid glad när man fått pengar,men det svider när dom försvinner lika fort.

Hos päronen.

Så var man hemma igen efter en tripp till Uppsala. Eller ja, vi är hos mina föräldrar då Pälsk ska hjälpa min käre far med hans bil. Var ju till Biltema för att handla lite grejjs till den. Så nu håller dom på för fullt där ute. Fast mest pappa som håller på. Pälsk kan ju inte med bara en arm. Lite jobbigt att mecka bil då. Han känner sig helt handikappad säger han.
Blev inge CityGross nu när vi var i Uppsala, men däremot så blev det lunch på Ikea. Men måste säga det att jag ätit godare... Men 19kr var det väl värt tycker jag.
Pappa bjöd på en kaffe med kanelbulle efter maten. Man tackar.

En sak som jag insåg för en stund sen är att det är väldigt många killar som börjat blogga. Skit kul tycker jag. Kul att det inte bara är massa tjejer som sitter och kastar skit på varandra eller lägger upp dagens outfit. ;P
Så börja blogga killar!

Ska göra mig lite kaffe nu. Om mamma har nåt hemma vill säga.
Stich hälsar också. Han sitter här bredvid mig och luktar skunk....Måste köpa tandköttsben åt honom imorgon.
På söndag fyller han 3 år... Weeei. Stora killen ju! =)




23 September 2010.

Usch va trött jag är.
Vaknade för en stund sen,fast var uppe redan vi kl 6 imorse. Vi skulle åka och visa upp vår bil vid 7 tiden så. Men när vi kom hem så somnade jag om på soffan framför tv´n.
Vi ska om en stund åka till Uppsala med min pappa. Ska besöka Biltema och får jag som jag vill så blir det även en sväng på Citygross.. Trots att vi är snuspanka.
Ah, precis, Skulle ha fått mina pengar från försäkringskassan i förrgår men har inte fått dom än. Man blir ju lite less när man inte får sina pengar är man ska. Får se om dom kommer under dan eller imorgon.
GRATTIS CHRIS SOM TOG SIG VIDARE I IDOL IGÅR! Fortsätt så här ikväll.. =)
Nä,nu ska jag göra mig lite i ordning så vi kan åka sen.
Hörs senare!
Stich har hittat en ny plats att sitta och kolla ut på.
I fönstret på fönsterbrädan. =)

Mys kväll med Stich.

Kommit hem från cheer träningen nu. Tränade ju dock inte, bara kollade.
Tyckte det kändes bra och jag är som väntat nu mer sugen. =)
Pälsk är på äventyr hemma hos Elias,så då får jag och Stich ha en mysig hemma kväll själva istället.
Han står för tillfället och vräker i sig mat. Som att han aldrig fått det tidigare.
Jag håller på och kokar te samtidigt som jag kollar på Idol. Hejja Chris! Ska vänta tills i pausen med att ta fram mina ostbågar som jag fick av pälsk innan han drog ner till Elias. Tackar =)
Har tänt lite ljus också.
Efter Idol blir det Skåne fruar och sen Kungarna av Tylösand.. En myskväll framför tv´n med andra ord. Bara jag och Stich.
Heijpa så länge!

Time to Cheer.

För ca 2 år sen så tränade jag cheerleading. Det var nåt jag trivdes väldigt bra med, men slutade pga handles skada och annat. Men nu är jag grymt sugen på att börja igen.
Som tur är så ha jag fortfarande kontakt med Anne, min fd cheer vän/tränare. Hon tränar idag Arlanda Jets Cheerleaders. Har snackat lite med henne och idag ska jag dit och kolla på deras träning. Ska bli så grymt kul! Saknar verkligen den tiden och den kroppen jag hade då.. Lång och "smal".. Inte pinn smal,men lagom sådär. Inte som nu. Köttbulle på ben ^^
Att börja träna med dom igen är ju toppen bra med tanke på mitt mål jag har när det gäller min vikt och så. Börjar jag träna cheerleading igen så VET jag att jag kommer klara av mitt mål långt innan utsatt tid. För jag vet hur mycket jag gick ner sist.
Så ikväll åker jag och killen och kikar på träningen,sen så får vi se. Men tror jag bara kommer bli mer sugen när jag ser dom träna.=)
Jag saknar cheer tiden och den kroppen =)
Mitt senaste cheer lag.
Skydivers, Cheerleaders för Järfälla IBK Spiders.
Jag högst upp till höger.



Brand-new car.

Oj... Vaknade precis från en lite powernap på ca 30 min. Var tydligen så trött att jag inte märkte att Pälsk åkt iväg,eller så va han tyst som en mus.
Dom ringde från stället där vi ska lämna in vår bil nästa vecka och sa det att tjejen som körde in i vår bil,hennes försäkringsbolag inte vill betala för en reparation av vår bil då dom tycker den är för gammal. En Bmw nånting,-99a.. Hmm. Det skulle bli för dyrt och det vill dom inte betala för... Skumt bolag det där.
Så nu ska vi istället få lämna in vår bil där vi skulle,där dom sen ska värdera bilen och skicka värderingen till hennes försäkringsbolag. Hennes försäkringsbolag ska nämligen ge oss en ersättining till en ny bil. Så vår bil som vi har nu kommer vi få lämna till verkstaden och sen köpa en ny bil för ersättningen. Tycker det låter lite knas att dom inte kan betala för reparationerna på bilen men däremot så kan dom ge oss ersättning för det bilen är värd så vi kan köpa en ny bil...Hmm aja, är ju bra med en ny bil. Men var det verkligen nödvändigt ?
Så nu åker vi bara med vår kära bil i nån vecka till,sen blir det ny bil. Ska njuta av den tiden då jag gillar bilen ganska mycket.
Vi har bestämt oss för att den nya bilen också ska vara en Bmw,fast kanske en nyare. Eller en audi. Vi får se vad det blir för bil. Ska va en bra och lagom stor bil bara. Jag tänker på framtiden ;P Haha...
Nej, ska ta en sväng med Stich nu så jag kanske vaknar till liv. Bjuda över mamma på en kaffe ?
Vår fina bil. Gonna miss!

22 September 2010.

God morgon Babes!
En underbar höst morgon idag. Solen lyser,klarblå himmel och löven är gul/röda på träden. Lovley.
Kollar på Vakna! samtidigt som jag sitter här och bloggar och kollar runt. Ska göra mig lite kaffe snart.
Nu vaknade Stich. Pälsk också men han ligger kvar i sängen och ska försöka somna om en stund till. Klockan var ju inte så mycket upptäckte han. =P
Idag har vi inget planerat. Jag ska hålla koll på mitt konto under dagen för att se om jag får in några pengar idag. Än så länge har inget hänt.. =/
MÅSTE städa idag. Vet att jag skrev igår att killen började och ville att jag skulle komma och hjälpa honom. Men när jag väl kom för att hjälpa honom så skulle han iväg och då fortsatte inte jag direkt där han slutat ;P
Så idag MÅSTE vi verkligen städa. Dammsuga,torka golven,diska,damtorka,gå med soporna.
Måste få säga GRATTIS till Chris Andersen som igår tog sig vidare i Idol ! Visste väl att du skulle ta dig långt. Nu håller vi tummarna för att du går längre. Sigtunas nya stolthet!
Ikväll kollar jag självklart på Idol och ser hur det går.
Nu kaffe och frukost!

I miss !

Nåt jag saknar väldigt otroligt mycket är  min sång.
För er som inte vet det så har jag sjungit i stort sätt hela mitt liv. Gått i musikklaser,musikalgrupp,skolkörer och sånglektioner.
På gymnasiet gick jag ES Musik med sång som huvudämne. Älskar verkligen att sjunga och har alltid gjort det. Det är nåt jag vill hålla på med i framtiden.
Men när jag hoppade av gymnasiet för ca 3½år sen så var det som att min "karriär" var över. Jag slutade sjunga på heltid och la heller inte ner lika mycket tid längre. Visst älskade jag fortfarande att sjunga och gjorde det ofta,men den där glöden jag haft i hela mitt liv fanns inte längre. Inte lika mycket iallafall.
Idag kan jag sitta hemma och sjunga för mig själv. Sjöng på en begravning förra året,men annars är det inte mycket sång i mitt liv just nu. Det är nåt jag saknar grymt mycket och nåt jag skulle vilja ta upp igen. Börja i nån kör eller nåt,kanske bli karaoke värd nånstans ?
Sången är nåt väldigt stort i mitt liv och därför vore det så synd att kasta bort det jag fått lära mig under dom här åren. Är halvt utbildad sångpedagog redan. Kanske skulle ta och fortsätta där?
Vill verkligen ta upp min sång! Sjunga på bröllop,begravningar,dop,fester. Ah ni vet.
Det här är nåt jag tänker fullfölja,för det är nåt jag älskar och alltid har gjort.
Sitter just nu och sjunger gamla goa gymnasie sånger och tänker tillbaks. Vilka minnen. Underbara minnen!

21 September 2010.

Så var man äntligen hemma efter en lång förmiddag.
Var uppe vid 04.50 i morse då Pälsk hade en tid hos sin arbetsterapeut och hos handkirurgen kl 08.10..
För att slippa rusningstrafiken så åkte vi tidigare och var där på Södersjukhuset ca 1 timme innan utsatt tid. Men hellre det än att komma försent.
Stygnen är nu borta,men skenan,knappen och gummisnodden är fortfarande kvar. Knappen som sitter fast i hans nagel genom fingret tas bort om 1 månad. Stackars Pälsk.. =(
Nästa besök på SÖS är nästa torsdag. Ett jävla springande där med andra ord. 1 gång i veckan...Suck.. Men men..
Vårt andra hem fram till 6 december. Yeey!
På hem vägen tog vi en sväng förbi mormor för en fika. Alltid lika kul där och hon blir alltid lika glad när vi kommer på besök. Min älskade mormor ! =)
Nu verkar det som att vi ska städa här hemma. För Pälsk har börjat plocka och tjatar på mig att jag ska komma och hjälpa honom. Men åhh.. Jag gillar ju inte att städa. Men får väl ta och hjälpa honom då så jag slipper höra gnäll ;P
Love you babe ! <3


Me and my chanterelles.

Rensar för fullt. Rensat så jag fått huvudvärk. Tror jag kommer slänga ganska mycket. Är mest små kantareller.
Men har fått ihop 3st fryspåsar nu iallafall. Det får räcka.
Kommer drömma mardrömmar om kantareller i natt.. =/

Cesarsallad.

Min ilska över hur valet gick har nu börjat lägga sig lite. Men är fortfarande grymt besviken på svenska folket!
Blev en sväng hem till mamma och pappa. Pälsk och pappa satt och planerade lite ang. sitt projekt som dom har på gång. Kommer bli bra det där.
Nu när vi kom hem så gjorde jag i ordning lite cesarsallad åt oss som vi nu har avnjutit. Riktigt gott var det och nu är man propp mätt.
Hängt upp tvätten har jag gjort också. Nu är det bara dammsugningen och rensningen av kantarellerna kvar att göra. Men det tar jag om en stund. Ska sätta mig i soffan och glo lite på tv en stund först.
Imorgon är det dags för ett besök på SÖS igen. Imorgon ska stygnen tas bort. Men frågan är om vi ens kommer dit? Finns ingen som kan köra oss då pappa är dålig. Eller ja, han har huvudvärk idag. Så får se hur han känner sig ikväll. Kan inte han så får Pälsk skjuta upp tiden. Men det återstår som sagt att se ikväll.
Usch va torra händer jag har kände jag nu. Måste smöja in dom lite.
Kanske ska ta en lång promenad med Stich,eller varför inte en cyckeltur? Hmm.. Tål att tänkas på..
Tar man bort dressingen så hade den här salladen varit riktigt nyttig. Men äsch, lite måste man ju få unna sig=P

20 September 2010 - Dagen vi alla fruktat.

God morgon!
Om jag skulle skriva att det är en bra morgon så skulle jag ljuga.
Jag är piss off. Det som hände igår är det vi alla fruktat hela tiden. SD kom in i riksdagen. Det är skamligt. Hur fan tänker svenska folket egentligen!? Blir så arg! Sen att vi kommer ha en blå regering i 4år till är inte heller nåt jag hurrar över direkt. Fy bubblan asså.
Ska bli riktigt kul att se hur Rehinfeldt (?) ska lösa det kaoset som nu kommer bli med SD i riksdagen och med alliansen i en minoritet. Ska bli kul att se. Good Luck!
En sak som jag dock är glad över är att vi vann här i kommunen. =) Vi kommer ha en röd kommun regering i 4år. Det tackar vi för! =)
Själv så blev jag så insatt igår och intresserad att jag nu bestämt mig för att hjälpa till att påverka sverige lite mer. Jag ska gå med i SSU igen. (har varit med där förr under en kort period). Trodde aldrig jag skulle bli så intresserad av politik som jag blivit.
Jag vill ha en röd/grön regering om 4år och jag tänker hjälpa till att påverka det redan nu.
Gårdags kvällen hemma hos Elias var mysig. Lite heta diskutioner,men vi hade inte ihjäl varandra iallafall ;P
Blev sent.
Nåja. Idag ska jag tvätta,dammsuga och rensa svamp. Annars inget spec.
Vi ska åka en sväng förbi mamma och pappa och kika lite.
Nu frukost!

Skojj och allvar.

Då är man hemma igen efter 5 timmars passande av ungarna Christensen,röstning och handling.
Gick super hos Christensen och jag fick mina kramar jag ville ha.
Vi kollade på Pippi,Karlson och Alladin. Målade naglar och käkade salta pinnar. Har saknat dom så i sommar. Men nu kommer det bli oftare. Förmodligen varannan helg. Weei...
Minus mig så är det toppen.
Röstningen gick även den super och det känns toppen tycker jag. Tror det kan gå vägen.
Då jag står för det jag tycker och för den sidan jag är på så ska jag nu dela med mig lite. Jag är sosse,en stolt sådan. Inget jag skäms för eller så. Varför ? Det är bara löjligt...Jag har varit det ända sen förra valet då jag fick rösta för första gången. Jag tycker det är fjompigt det Alliansen håller på med.
Nej,jag är stolt sosse och hoppas på en röd/grön regering dom kommande 4åren. =) Sådeså...
Hoppas nu att alla ni andra röstat rätt.. Röd/grönt med andra ord. Gör ett bättre sverige!
Dagen till ära bär jag rött =)
Kass bild,men det bjuder jag på.


Nej. Nu ska jag fixa lite med disken och sen ska vi nog bege oss ner till Elias för att kolla Valvakan. Kan bli hett i den lägenheten då jag är Röd och Elias Blå.. =P
Over and out!

19 September 2010.

Goood Morgon !
Det är den 19 september idag vilket betyder att vi idag ska gå och rösta och ikväll har vi en ny statsminister och regering.
Självfallet ska vi rösta. Skulle ha gjort det igår ju,men vi hann inte. Så idag när jag jobbat färdigt kommer Pälsk och hämtar mig och så åker vi och röstar. Ska bli kul. Kul att påverka lite. Vad jag ska rösta på vet jag och har vetat länge. Så nu hoppas hoppas jag att det går vägen för oss. Men det ska väl inte vara några problem. Har en känsla av att imorgon när jag vaknar så kommer det va med ett leende på läpparna =)
Idag då. Ska om ca 1 timme iväg och passa ungarna Christiansen (stavning?). Ska bli så kul. Har ju inte träffat dom på  hela sommaren. Ska kramar ihjäl dom. Om jag får ;P Haha.
Nej,här har jag inte tid att sitta. Måste göra mig klar och sen äta lite frukost också.
Men uppdaterar är jag är hemma igen..

I vår ensamhet.

Meet the Spartans var inte bästa filmen jag sett. Rätt töntig faktiskt.
Pälsk är på äventyr,så jag och vår lilla vovvsing är hemma själva. Riktigt mysigt faktiskt.
Vi har tänt lite ljus och ska nu poppa lite popcorn,värma en kopp te och sätta oss i soffan för att kolla på Dansfeber. I brist på annat.
Men mysigt har vi. Jag och min lilla prins. =)
Oj oj, nu börjar det på tv!
Hejpa!

I svampskogen.

Fick fin främmande tidigare idag av familjen Holmgren/Tjernberg. Liiinis ! =) Alltid lika kul när dom kommer på besök eller vi är på besök hos dom.
Anna kom på idén om att åka och plocka svamp. Ska jag erkänna så var det inte direkt så att jag hoppade av glädje och diggade hennes förslag, men efter lite tvekanden så gick jag med på det.
Så vi åkte och fixade stövlar,korgar och satte oss i bilen mot svampskogen.
Vädret var ju kanske inte det bästa, ösregn och kallt,men svamp hittade vi. Jag hade tänkt plocka lite blåbär också så jag kunde göra en blåbärs paj, men en viss liten fröken tyckte det var roligare att mosa dom i handen. Så blidde inga blåbär. Men men...
Vår korg med svamp.
Nu sitter jag här hemma. Vi åt lite middag för en stund sen och Pälsk är nu en sväng hos Elias.
Ikväll? Inga planer. Får la se vad som händer och sker.
Just ja, vi har INTE varit och röstat idag. Inte hunnit med det. Så det får bli imorgon innan jag åker iväg och jobbar lite.
Ska nog ta mig en dusch nu.
See Ya !

18 September 2010.

God Morgon pissenissar!
Fattar inte varför jag alltid ska vakna så tidigt när jag verkligen får sova?
Som idag tillexempel. Jag vaknar relativt pigg vid halv 8 och går då upp. Eller ja, jag låg kvar kanske en 15min i sängen men sen så gick jag upp. Vad är det för fel på mig?! Sov kvinna,sov!
Solen lyser,det är blå himmel,fåglarna kvittrar och allt är lugnt och tyst. En toppen morgon med andra ord. Visst det är lite små kyligt,men det hör ju hösten till. Appropå hösten så har jag nu hittat en höst jacka jag vill ha. Ska köpa den så fort jag får råd.
Idag ska vi rösta. Jag,Pälsk och Elias ska iväg och rösta. Självklart kommer jag rösta rätt. Tror Pälsk också kommer göra det, men inte Elias ;P Haha...
Vi röstar idag för att imorgon ska jag jobba mellan 11.30-16.30. Ska passa mina små solstrålar Oliver & Elina. Inte träffat dom på hela sommaren,så det ska bli kul. Dom har säkert vuxit flera meter. =P
Känner att jag behöver nåt för att vakna till liv. Med andra ord så behöver jag KAFFE!
På med kaffet tant!

Guess who's back ?

Tjollahopp!

Så var jag tillbaks med bloggandet igen. Har haft en "paus" på nåt år men är nu tillbaks.
Anledningen till att jag börjar blogga igen är för att jag känner att jag måste få skriva av mig lite när jag vill. Kommer nog inte blogga om nå speciellt,utan kommer mer skriva om det som jag känner för.
Men nåt ni kommer få följa är min kamp mot vikten. Har ett mål som ska nås inom ca 1 år. Varför om just 1år tänker ni kanske nu? Jo,för att om ca 1 år så händer något väldigt stort i mitt liv. Mer än så säger jag inte nu utan det får ni veta med tiden.
Så min viktkamp är nåt jag kommer dela med mig av. Men som sagt inte bara det utan det kommer va allt mellan himmel och jord.
Hoppas nu att jag kommer ha lite läsare. Inget måste,men alltid kul om man vet att nån läser och kanske tillomed gillar det man skriver.
Just för stunden så väntar jag på att min underbara sambo ska komma hem så vi kan se Idol och ha lite fredagsmys. Han är ute på äventyr.
Ska börja tända lite ljus om en stund och göra iordning allt.
Jag är hungrig också. Inte ätit nån middag än. Så nu får Älsk komma hem och laga mig lite mat. ;P
Tack för mig just nu.

Välkommen till min nya blogg!