31 Oktober 2010.

God Morgon, God Morgon!


Trodde klockan var 08.45 när jag vaknade, men när Madde ringde sen ca en halvtimme senare så frågade hon om jag ställt om klockan igår. Men åhhhh det hade jag ju inte! Så klockan var bara 08.15 då när hon ringde. Jag som trodde den var 9. Tack Madde!
Så nu fick jag helt plötsligt 1 timme över att fördriva..
Vid halv 10 ska vi iväg och hjälpa Madde och hennes Patrik med deras flytt. Dom flyttar idag till Uppsala och överger oss sigtuna kommun bor =( Dumma er! Men sanningen är den att det bara tar ca 20 min till deras nya ställe härifrån, så är inte så farligt.
Annars blir det nog en lugn dag idag. Om man bortser från flytten då. Måste köpa mig ett busskort idag så jag kan ta mig till jobbet nu framöver och imorgon ska vi in till stan för att gå en kaffe skola på KaffeKnappen. Ska bli kul!
Imorgon måste jag även åka väg och fixa nån present/er till Pälsk. Han fyller år på tisdag. Hela 26 år blir han. Gammal gubbe snart ju =P
Nä, nu ska jag göra mig lite frukost och försöka få liv i Pälsk. Han är nog lite seg idag. Tillbringade några timmar igår kväll på Plantan. Haha.. ;P Men han har sig själv att skylla.

Hej Tvätten!

Asså, det är ju skit bra att det är öppet när man kommer till gymmet!
Eller ja, det var öppet,är öppet dygnet runt, men det var låst och då kom vi på att man får ju en nyckel som medlem där och vi är ju inte det än. Så där stod vi och kom inte in. Ingen som var där inne som kunde öppna åt oss heller.. Så typiskt! Får ta det på måndag istället. Men blev iallafall en liten promenad till och från gymmet..=)
Blev hämtad av bästa Madde som körde mig upp till deras lägenhet som dom flyttar från idag.
Nu är folket ute på Sjudargården och gör nånting. Men jag åkte hem då jag börjar få huvudvärk och kände att jag måste ta tag i tvätten. .
Men innan dess så ska jag se ett avsnitt av Tre Kronor. ^^ Såg klart säsong 1 igår så nu går jag in på säsong 2.. Jäkla beroendeframkallande serie!!! Haha...
HEIPA HEJ på en stund!

30 Oktober 2010.

God morgon!
Är ett jävla pissväder vi har här idag. Fy och usch!
En  sån här dag passar det bra med lite gymbesök och hemma mys.
Ja, jag och Pullan kom ju aldrig iväg igår, så vi ska ta det idag istället. Hoppas jag, om hon vaknar till liv efter gårdagen ;P
Annars händer inte mycket idag. Känner inte för att gå ut med dom andra spökerna idag. Jo då, hela märsta kommer väl vimla av dom ikväll.. Moahahahaha! Men jag satsar på nästa helg istället.
Nä, ska göra mig lite frukost nu och sms bomba Pullan så hon vaknar! Är taggad !

Andra äventyr.

Blev ingen träning med Pullan tidigare idag. Hon blev tvungen att åka med Mickis in till stan för att fixa saker inför halloween festen dom ska ha nästa helg. Men vi ska ta träningen när dom kommer hem. Hoppas jag iallafall, för jag är grymt sugen på lite träning..
Istället så gav vi (jag&Pälsk) oss iväg till Anna (pälsk´s syster) och hälsade på. Hon ska förövrigt ha barn vilken dag som helst! =D Sen packade vi in oss alla i bilen och åkte mot Väsby C. Där satte jag och Anna Pälsk på att se till lilla Elina en stund medans vi kikade runt. Måste säga det att jag är lite stolt över honom som klarade det galant =) Jag själv hittade inget och åkte  hem tomhänt.
På hemvägen tog vi en sväng förbi Donken..Fy på mig! Kom hem nu Pullan så vi kan träna!!!
Nu är vi hemma igen. Eller iallafall jag. Pälsk är hos mina föräldrar och gör nåt med bilen. Stylar den eller nå sånt.
Ska om en stund gå ut med Stich och sen lägga mig i soffan och kolla på... ja, Tre Kronor såklart. Snart klar med säsong 1. Bara 3 avsnitt kvar, sen går vi på säsong 2.
Men nu sitter Stich vid ytterdörren och gnäller. Så bäst att gå ut med honom innan det händer en olycka..
Heipa Hej!

29 Oktober 2010.

God Morgon Pruttkorvar ! =)
Ser ut att bli en bra dag idag. Iallafall vädret. Strålande sol och klarblå himmel. Men tippar på att det är lite kyligt ute. Men jaja.
Idag ska äntligen jag och Pullan sätta igång med vår träning. Ska ner till gymmet och ta oss ett prova på pass idag. Skrev ju igår att det nog kommer bli ett lugnt pass, men idag känner jag tvärtom. Är så taggad så det inte är klokt. Så ska köra gärnet idag.. Haha..
Ha redan packat ner mina träningskläder och jag väntar nu bara på att Pullan ska vakna till liv och höra av sig. Nu kör vi!!
Måste förbi AF idag också och lämna in lite papper som jag fått av Siwan. Bara dom inte ska hålla på och vara sådär dryga idag igen. Orkar verkligen inte det!
Ska nog börja dagen med nåt avsnitt av Tre Kronor. Har ju fan blivit beroende av den serien. Måste se minst ett avsnitt varje dag. Har fastnat. Haha..
Hörs senare korvar!

28 oktober 2010.

PisseNissar och PruttKorvar!


Har en jävla träningsvärk i armarna,axlarna och benen sen igår. Men kul hade vi. Var lite segt  vid vissa tider bara då det inte var så mycket folk som kom med tåg eller buss. Men dom tiderna så roade jag och Freddy oss med att sjunga julsånger och dansa.. Haha, fok måste ha trott att vi var helt jävla dumma i huvudet. =P
Vi delade ut runt ca 1700 muggar med Fairtrade kaffe igår. Dom 2 första timmarna delade vi ut 750st. Inte så illa va ? ;)
Träffade min älskade Pauline på min rast och då kollade vi in gymmet vi ska träna på. Vi ska dit imorgon och köra ett "prova på" pass.. Men blir nog ett lugnt pass. Båda är lite små sega denna vecka.
Blev en lååång dag igår. Var hemma vid 19.30 och då var jag så sjukt trött så jag gick och la mig en halvtimme senare.
Sov sen i ca 10 timmar innan klockan ringde och det var dags att gå upp igen. Den här morgonen var det besök för Pälsk på SÖS igen. Där gick det super. Han behöver inte gå dit mer förräns om 1 månad då han ska dit på återbesök. Han finger läker på bra! =)
Nu sitter jag här och gör ingenting. Har ingen kraft alls. Ska nog lägga mig i soffan och kolla på några avsnitt av Tre Kronor. Pälsk har nämligen fixat hela säsong 1&2 av Tre Kronor. Nostalgi på hög nivå.
Så nu blir det Tre Kronor,lite te (Fairtrade te såkalart) och mys med Stich.

26 Oktober 2010.

Goder Morgon Soetnosar!
Eller ja, goder förmiddag får ju nästan jag säga. Har ju varit vaken i lite drygt 4 timmar redan.
Klockan 04.30 gick alarmet igång på mobilen och då gick jag upp.
Var väldigt hurtig denna morgon. Började dagen med att lägga en ansiktsmask och behandla mina tänder med tandtråd. När jag tagit bort masken så körde jag 30st situps och sen lite örtte,mandarin och en Powerking (energidryck) på det.. Har varit en toppen morgon! =)
Idag ska jag bege mig till AF för att lämna in min sista blankett för påskrivning som sen ska skickas till Försäkringskassan. Förhoppningsvis så blir det mitt sista besök på AF också.
För imorgon är det dags! Imorgon börjar jag ÄNTLIGEN jobba.. Ska bli så sjukt jävla skönt. Kommer bli en lång dag imorgon. Mellan 05.45-19.00 så ska vi stå och dela ut kaffe till alla resenärer på Märsta Station. Imorgon är det nämligen Fairtrade Challenge som vi ska delta i. Ska bli kul. Självklart kommer vi inte stå där hela  tiden utan vi kommer dela upp oss så att man kan få åka hem och vila eller ta en lunch.
Idag måste jag även åka och köpa mig ett par byxor att jobba i. Svarta jeans ska det va.
Betalat lite mer räkningar under morgonen..
Nä ska dra upp Pälsk nu. Om jag vågar ? Han verkkar va på surt humör... =/ Jaja...

Skallebank & Räkningar.

Pustar ut efter en stunds sorterande av alla dessa gamla räkningar som legat på vår databord hur länge som helst.
Har betalat månadens räkningar också. Nu återstår bara dom som dras via autogiro.
Skönt att det inte blev lika mycket räkningar denna månad som vi brukar ha, och skönare kommer det bli när jag nu börjar tjäna lite pengar och kan hjälpa till mer.
Har haft skallebank som det heter på skånska sen i morse. Skallebank=huvudvärk för er som inte vet det. Var en viss skåning som lärde mig det.
Har tagit två alvedoner och dricker litervis med vatten.. Än sålänge har det inte hjälpt, så tänkte ta mig en powernap om en stund. Bara det inte är ett migrän anfall som är på väg... =/

HEIPA HEJ!

25 oktober 2010.

God morgon Solstrålar!
Idag blev det en tiiidig morgon.. Klockan 04.45 ringde alarmet på telefonen och det var dags att gå upp.
Egentligen behövde jag inte alls gå upp då, hade kunnat ligga och sova tills nu typ. Men jag gick upp. Behöver komma in i lite nya rutiner inför jobbstarten på onsdag.
Så jag gick upp.. Klädde på mig lite myskläder, tog vårt extra täcke,tände ett ljus och la mig i soffan och kollade på tv. Gjorde lite frukost vid 06.00 och kollade sen på Vakna!. Ok, jag ska vara ärlig! Jag somnade om en stund. Men bara i ca 40 min. Med lite kaffe så funkar det. Men trött är jag. Kan bero på att det blev sent i säng igår. Tror jag inte somnade förräns vid 23.30 där nångång. Ikväll blir det tidigare. Efter Ullared kl 21 så ska jag krypa ner i sängen. Tänkte gå upp lika tidigt imorgon nämligen.
Tyck att jag är störd. Men jag vill komma in i nya rutiner. Ska upp 04.15 på onsdag. Ska vara på jobbet 05.45
Idag så vet jag inte vad som händer. Kanske åka och köpa ett par jobb byxor åt mig. Betala räkningar ska göras idag iallafall.
Nä, nu ska jag göra lite mer kaffe och vika lite tvätt.

FinaHund.

Det börjar bli mörkt här i lägenheten nu. Kanske bästa att tända lite ljus ?
Pälsk är över hos Kenta och snackar, så det är bara jag och Stichi hemma.. Ganska skönt faktiskt. Kan poppa den musiken jag vill utan att han gnäller.
Satt och kollade lite på en ny sida som jagblivit tipsad om där man kan köpa hundkläder och annat till hunden.
Sidan heter Finahund och är en väldigt bra sida. Hittade iallafall en super söt jacka åt vår lilla prins som jag funderar på att köpa. Den är i fleece,så passar jätte bra till nu i vinter. Fanns ett matchande halsband till jackan också.
Är dom inte fina?
Jag gillar dom.
Jackan kostar 249:-
Halsbandet kostar 59:-
Inte så farligt dyrt om jag själv får säga. Tror han skulle bli super fin i dom båda.
Egentligen så är jag ute efter en regnjacka åt honom, men hittar ingen jag gillar. Så blir att leta vidare.
Nä ska göra mig lite te nu och tända lite ljus.

24 Oktober 2010.

GOOOOD MORGON! (?)
Blir ett sent första inlägg idag. Har inte haft orken tidigare.
Men nu så. Har precis ätit lite pizza och kollat på Coops med Pälsk. Vi hade ingen frukost hemma så det fick bli en pizza från pizzerian nedanför oss.. Fy skäms! Lovar att ta mig ann ett träningspass senare idag.
Det är det här som är det farliga med att bo 1 min från en pizzeria. Riktigt farligt. Doftar ju ända upp hit ibland.
Idag har vi ett riktigt piss väder ute.Det regnar,är grått och bara tråkigt väder.
Men sånna här dagar passar det bra med lite hemma fix. Ska städa lite under dan och ta mig ann en masikn tvätt och vika lite tvätt.
Gårdagskvällen tillbringade vi på Plantan med Elias och Frida... Helt ok kväll!
Nä ska kila vidare nu!
HEIPA!

I väntan..

Pälsk är nere hos Elias och fixar sig iordning för en kväll ute. Men dom kommer nog upp hit snart skulle jag tro.
Jag sitter här hemma med tända ljus och mätt i magen efter en god portion tonfisk omelett. Väntar på att Pälsk´s syssling Frida ska komma hit. Hon ska joina oss denna kväll.
Jag,Pälsk,Elias och hon ska ner på byn till vår lokala krog och umgås lite.
Super kul att Frida hänger med. Henne hittar man inte på saker med varje dag direkt...
Hade besök tidigare av Frida,hennes syster och mamma. Dom kom över på en fika. Trevlans värre. Bullarna var goda också ^^
Tror jag ska gå in i badrummet och pudra näsan lite nu. Kanske bäst att borsta tänderna också. Känner ju själv hur jag stinker tonfisk i käften.. Haha!
Heipa Hej!

I det gula huset!

Jaha, då sitter man här i köket i det gula huset. Inte vad jag planerat för dagen, men jaja.
Det gula huset är mina föräldrars hus. Hängde med hit då Pälsk skulle hit och mecka lite bil med Elias.
Passade på att ta lite av deras tacos som blev över från igår när jag kom hit.. ^^

Det gula huset på macken. Där bor my family.

Ska höra med lillebror Martin om han vill ta en lång promenad med mig och Stich om en stund. Kommer förmodligen få ett nej, men man kan ju alltid försöka.
Mamma och pappa är på äventyr och kommer inte hem förrens imorgon, så jag har lovat att hålla lite koll på huset här hemma. Så att det är helt och så imorgon när dom kommer hem.
Man skulle kunna tro att mamma och pappa är iväg på gemensamt äventyr. Men icke!
Mamma är hos mormor och sover kvar tills imorgon och pappa är i Ljusdal med bandyn på nåt läger, eller var det match? Aja skit samma, han är i Ljusdal iallafall.

Funderar på om man ska bjuda mina kära bröder på nåt gott ikväll här hemma ? Hmm kanske det kanske. Måste höra med "the Boss" först bara. Han som bestämmer. Haha...

Nä ska bänka mig i soffan bredvid lillebror nu och kolla på det han kollar på.


23 Oktober 2010.

Shulululu gott folk!
Trött är morgonens ord och beskrivning av mig. Känns som att jag inte sovit nånting inatt. Men det har jag ju.. Jaja.
Gårdagen var... hmm... fylld av blandade känslor.
Var på AF för att fixa med papprerna som Siwan (min blivande chef) bett oss att göra. Där uppe på AF så verkar dom ha noll koll på allting. Orkar inte dra allt här,men blev 3 besök dit,tårar i bilen och sen ett möte med Siwan nere på Cafét som tog hand om mina papper och skulle fixa allt åt mig. Dumma jävlar uppe på AF!! Skönt att jag slipper er i fortsättningen!!! Cafét börjar btw se ut som ett café nu. Riktigt fint kommer det bli! =)
På kvällen så åkte vi ut till Håtuna och hade det trevligt. Åt lite chips och kollade på Idol.
Hade med oss Stich och det gick förvånatsvärt bra med deras hundar. När vi skulle åka hem så skulle Eva ut med deras hundar och då fick dom hälsa på Stich.. Jag höll på att tappa hakan när helt plötsligt Stich och  Melvin börjar leka. Blev jätte glad att dom funkar ihop. Vi har varit lite skeptiska till det innan. Men tji fick vi!
Stich har nu skaffat sig sina första kill polare här hos oss. u har han inte bara tjej polare. Haha..
Idag kanske Eva och familjen kommer hem hit till oss. Dom har aldrig varit här, så dom tänkte komma förbi idag. Kul kul! Måste städa lite då...BLäää.. haha..
NÄ magen skriker efter frukost nu!
See you later!!

22 Oktober 2010.

Goder Morgon mitt herrskap!
Vaknade för en stund sen och vaknade till snö! När jag gick in på toaletten och kollade ut genom förnstret så såg jag att taken var täckta med snö. I Oktober? Aja... Kommer bli en "kul" vinter iår.
Nu är det verkligen dags för den där vinterjackan...
Igår så blev det en sväng till Corner en stund,sen Bryggan en stund och sen hem till Pullan och hennes inneboende. Men jag och Pälsk var å sjukt trötta så vi drog hem när dom andra drog tillbaks till Bryggan igen.
Idag får vi se vad som händer. Spelning på Bakfickan eller Ölpingis hos Tessi med Märsta folket. Får se vad det blir. Själv så vill jag egentligen bara sitta hemma och glo på typ Idol. Känns som att jag behöver vara hemma en fredagskväll. Sen så vill jag redan nu börja ladda upp inför jobb öppningen.
Från och med på måndag så ska jag gå upp 04.30 även fast jag inte behöver. Det är för att jag ska komma in i dom rutinerna sen när jag börjar jobba nästa onsdag. Har ju sagt att jag gärna jobbar morgon passet 05.30-14.00 så. Kommer nog bli många tidiga mornar nu framöver. Men men..
Ska göra mig lite frukost nu och kolla på Våra bästa år som jag redan missat lite av!!

21 Oktober 2010.

Shulululu!

Då var man "hemma" igen efter lite sjukhus besök.
Idag var det dags för Pälsk att ta bort knappen på lillfingret.. Han var lite nervös innan men det gick ju helt smärtfritt och på typ 1 sekund. Knappen hade nämligen fastnat i tejpen så när läkaren skulle ta bort tejpen så följde knappen och tråden med.. Haha. Så det gick väldigt fort där. Sen var det ett besök hos sjukgymnasten..
På hemvägen så åkte vi förbi min lilla mormor på en fika. Beställde även lite saker av henne. . Lite benvärmare till Stich och en stor tub halsduk till mig. Så nu har tanten att göra.. Sticka hela dagarna långa.. =)

Nu sitter vi hemma hos mamma och pappa. Pälsk hjälper som vanligt pappa med saker och han har tidigare hjälp lillebror med moppen.
Ska väl hem om en stund.

Ikväll så blir det antingen en sväng ut till Håtuna för att gratta Pälsk´s syssling som fyller 20 idag eller så blir det en sväng till Bryggan för att träffa lite folk och kolla på dom som sjunger karaoke.. Får se vad det blir.


Inte långt kvar nu tills allvaret och ledigheten börjar! Längtar i massor!!

Hej sålänge!

Plan Sveriges Flicka-projekt!

HJÄLP PLAN SVERIGE ATT SKAPA FÖRÄNDRING FÖR FLICKOR                         ÖVER HELA VÄRLDEN!


Världen över diskrimineras flickor – bara för att de är flickor. Särbehandlingen börjar redan före födseln. Visste du att:
•    96 miljoner unga kvinnor i åldern 15-24 inte kan läsa eller skriva?
•    28 000 flickor under 18 år gifts bort varje dag?

Tillsammans gör vi en insamling i bloggosfären för Plan Sveriges Flicka-projekt. Lägg upp widgeten i din blogg och hjälp Plan att hjälpa flickor världen över. Eller gå in på insamlingssidan och läs med om hur du kan ge ett bidrag.

 

Koden, att bädda in, som tar fram widgeten:

<object width="250" height="360"><param name="movie" value="http://plansverige.org/files/ins.swf?campaign=58"></param><embed src="http://plansverige.org/files/ins.swf?campaign=58" type="application/x-shockwave-flash" width="250" height="360"></embed></object>

 

Gör en god gärning och hjälp dessa flickor!

Gör som jag!



20 Oktober 2010.

God Morgon !
Usch vad jag hatar dom mornarna då jag vaknar för att gå upp på toaletten och sen inte kan somna om igen. Idag är en sån morgon! Kunde verkligen inte somna om när jag var uppe vid 08.20. Jaja, får se det från den positiva sidan. Får ju mer gjort genom att gå upp tidigt.
Uppsala idag då. Ska köpa lite grejjer till bilen och självklart så hoppas jag på lite shopping ^^
Ska köra ett tränings pass också idag. Känns i både armar och lår från igår. Vilket är bra, för då vet jag ju att det tagit lite.
Just ja, om det är nån som har en lucia krona till övers att låna ut till mig så säg till! En i plast... Behöver en till ett litet Halloween Spex. Så säg till om ni har en.
Nä ska göra lite frukost nu och sen ta mig en dusch.

Dance fitness.

Oj va duktig jag precis har varit!
Har tagit mig ett litet träningpass här hemma på ca 25 min.
Blev lite dans. Zumba liknande. "Dance fitness with Paul Eugene" hette visst klippet på youtube.
Sjukt kul och nu är jag helt slut. Gjorde det passet x 2 + lite situps och stretching.
Så idag har jag varit duktig! =)
Nu en dusch och sen hem till mamma och pappa med Pälsk och Elias!

19 Oktober 2010.

God Morgon Girls and boys!
Är skit tråkigt väder ute idag. Det är grått och regnar. Blåser också såg jag nu. Inge vidare kul. Vill ju ha sol och klarblå himmel. Men jaja..
Idag vill jag åka och handla lite. Lite mat. Men måste höra med "the boss" först och se vad han tycker om det. Kommer bli ett nej, det vet jag... Dumma!
Igår när jag va hos Pullan så kom vi på att jag börjar jobba nästa vecka. Nästa onsdag.. Weeei... Nu är det äntligen dags! Ska bli så kul.. Längtar verkligen.
På onsdag nästa vecka så är det Fairtrade-dagen och då ska vi stå och sälja (eller va det dela ut gratis? ) vårt kaffe utanför Cafét, sen nästa lördag så har vi vår stora invigning för familj och vänner.. Måndagen den 1 November öppnar vi! ÅHHHH va kul det ska bli! Vet redan nu att jag kommer trivas toppen bra där. Börjar få lite fjärilar i magen, men det kommer gå bra. Måste köpa mig ett par svarta jeans också att ha och jobba i. Får bli i helgen.
Ska slå mig ner i soffan nu och kolla på Våra Bästa År och äta lite frukost.

Flumdag med bästa! <3

Så var man hemma igen efter en crazy dag med underbaraste Pullan!
Mår verkligen bra när jag träffar henne. Min egna lilla knasfia.
Vi tvättade hos hennes mor,färgade våra ögonbryn,tog en sväng till HM där jag handlade en foundation,lagade mat,dansade och skrattade i massor. Jag fick ett skratt anfall. Asså ni skulle ha varit där och sett mig. Jag skrattade så tårarna sprutade,låg på Paulines köksgolv och bara skrattade (lät som en gris lite då och då) ... Det är bara Pauline som kan beskriva detta. Asså fy fan! Skrattade så jag fick ont i magen. Dagens träning blev det. Vad jag skrattade åt ? Inte en jävla aning om jag ska vara ärlig.. Haha..
Vi två i fredags!
Jupp, hon är så galen som hon ser ut ! <3
Fick även hem lite saker från henne. Frågade om hon hade en väska att låna mig, fick istället med mig 3 st jätte fina väskor hem som jag fick..Lite smycken också.Krimskrams =) Yeey. Tackar darling!
Nu funderar jag på att slå mig ner i soffan och glo på tv. En kopp te kanske också?

18 Oktober 2010.

GOD MORGON SVERIGE!
Blev först väckt vid 07.10 imorse av ett sms. Vem fan messar vid den tiden tänkte jag och den det var ifrån var inte den jag hade tänkt mig. Det var min lilla skruttfia Pauline som var uppe med tuppen. Tjejen som brukar kunna ligga och sova till 13.00 varje dag.. Tror hon slagit i huvudet eller så ;P Haha...
Men jag var för trött för att svara just då så jag satte mobilen på ljudlöst (?) brukar aldrig göra det, och somnade om. Vaknade sen ca 1 timme senare och då svarade jag henne,gick upp,tog en dusch med ansiktsmask och kroppspeeling och nu sitter jag här. Såg nu att jag fått mess från Kim också och hade lite missade samtal från Solhatten. Åh, så typiskt att jag just idag satte mobilen på ljudlöst!!  Ska strax göra mig lite frukost och göra mig själv iordning. Ska ta bussen hem till Pauline lite senare,om nån timme. Idag är det färgning av ögonbryn som står på schemat. Sen hittar vi nog på nåt mer skojj, men vad det blir vet jag inte. Vi får se.
Oj! Det knackade precis på dörren. Det var en sotare som skulle byta ut vårt filter i fläkten. Hade helt glömt bort att dom skulle komma idag. Tur att jag var vaken!
Nä, nu frukost.

Svart Hallon.

Sitter här och hela lägenheten doftar av våra nya ljus från Partylite som mamma och pappa tog med sig från farmor. Hade beställt av pappas moster och hon var där för att ge mig dom, men vi stannade ju hemma så mamma tog dom åt mig. Tackar!
Den här gången blev det lite votivljus och téljus i doften SvartHallon. Doftar verkligen jätte gott.
På tv så kollar vi på Indiana Jones. Elle ja, mest Pälsk då jag sitter här. ^^
Dom två små är Votivljus från Partylite.
Imorgon blir det en sväng till Pullan igen. Den här gången är det brynen som ska färgas..
Nä, ska nog krypa ner i soffan igen hos Pälsk och se lite på filmen.

My new haircolor.

Var ju hemma hos Pullan igår och slingade mitt hår lite. Vi hade väldigt skojj under den tiden. När jag sköljde ur håret så såg det ut att va alldeles orangea slingor och jag ropade från hennes badrum att hon skulle springa och gömma sig för att hon skulle få smisk.. Haha.. Men nu när håret är torkat så ser det bättre ut. Men jag trodde ett tag där att jag skulle se ut som en morot... =/

Tänkte att ni skulle få se hur det blev.
Innan:
Efter:


Vad tycker ni, blev det bra? Ser ni nån skilland.
Får be om ursäkt för sista bilden. Kass bild.
Sitter här och halv glor lite på filmen som vi hyrde tidigare idag. Den nya Robin Hood. Men har sett den hemma hos Pauline redan så mest Pälsk som tittar.
Ska hem till Mamma och Pappa när filmen är slut och äta lite smörgåstårta och hämta mina ljus från Partylite som dom tog med sig hem från farmor. Vi åkte nämligen aldrig dit. Pälsk var för trött för att åka nånstans och vi firade ju tanten i fredags :)
Nä måste klä på mig lite varma byxor nu och hänga tvätten.

17 Oktober 2010.

Tuddiluu Folket!
Som ni kanske läste igår så var jag över hos Pauline och färgade mitt hår lite.
Blonda slingor blev det och resultatet blev ok. Skulle ha haft i det lite längre, men jaja..
Annars igår så hände inte mkt. Vi tog en sväng till Märsta med Tommie och där mötte vi upp Madde. Blev en sväng till KC, men tidigt hem. Jag var sjukt seg. Tror det var Paulines icke energi som smittat av sig på mig.. Haha.. Tack för den.
Bild på min nya hår färg kommer så fort jag fixat.
Idag tänkte jag att ni skulle få se vår nya bil! Yeey...
Fin va ? =)
Idag ska vi hem till min lilla farmor på lite kalas. Hon fyllde ju 65 i fredags och idag bjuder hon på smörgåstårta hemma hos sig. Mums! Får även hem mina typ 45 partylite ljus idag när vi är hos farmor.. =D
Men nu ska jag ut med Stich och sen göra mig  iordning..
HEIPA!

Gästbloggar

Shulululuu.

Passar på att gästblogga här på Vonnas blogg medans hon sköljer ur slingorna jag satt i :)

Min första blogg jag skaffade var faktiskt här på blogg.se så det känns lite kul men samtidigt konstigt att skriva här nu.

Ja iallafall, igår vart det partajj för hela slanten. Vi alla gick all in ute på KC efter att vi suttit här hemma hos mig och förfestat.. imorse när man vaknade upp slog första tanken mig; vafan har jag gjort igår?! Allt är suddigt haha, kanske lika bra att go nuts då och då och bara släppa taget om allt. Jag hade iallafall skitkul.. av det lilla jag kommer ihåg ;D Haha.

Nu ska vi snart gå ner till willys och köpa mjöl, cola (bästa att dricka dagen efter), lite tamponger och kanske en chipspåse. Sedan ska vi upp hit igen och baka :) antingen kladdkaka eller paj.


Puss & Kram från lilla mig sålänge (Pauline)



http://paulineeklund.wordpress.com


16 Oktober 2010.

Goooood Morgon Sverige!
Lite trött är man idag. Blev sent igår. Var väl hemma runt 02.15 inatt. Men kul hade vi! Super kul!
Pauline, jag älskar dig min gullgumma. Utan dig vore mitt liv tråkigt! <3
Idag blir det nog en sväng till loppisen på Eurostop och sen förhoppningsvis en sväng till Uppsala med mina bästa. Pälsk & Pauline. Kanske Madde också ?
Nä orkar inte skriva mer nu. Ska göra lite frulle.
Hörs senare!

15 Oktober 2010.

Idag säger vi GRATTIS GRATTIS till min underbara lilla farmor som fyller pensionär idag! Hela 65 år blir hon idag.
Grattis farmor! <3
Idag är det sviiiin kallt ute. Så nu är det verkligen dags för lite varmare kläder. Känner på mig att jag kommer frysa en del idag.
Vill åka och storhandla lite i Bro, men det verkar jag vara ensam om att vilja. Vi skulle behöva storhandla också. För i vårt kylskåp så är det i storsett tomt.. Sen så när vi ändå är i Bro så tänkte  jag passa på att kolla efter en vintar jacka eller skor. Men vi får som sagt se om det blir nån tripp dit. Pälsk verkar inte va sugen på det.
Idag på eftermiddan,vid typ 16-17 tiden så ska vi hem till Pauline för lite myspys. :P Imorgon ska jag också dit för att slinga mitt hår och färga mina bryn. Ska bli trevlans. Alltid trevligt att umgås med min lilla Knasfia!
NÄ, nu ska vi tydligen och iväg en sväng och fixa lite saker till bilen. Kan ju hoppas på att det blir en sväng till Bro också ;P

Finally home !

Då var man äntligen hemma. Blev en omväg på en sisådär 5 timmar. ;P
Åt lite middag hos mina kära föräldrar. Potatisgräntäng och kycklingkorv blev det för min del. Farmor och pappas moster är där på besök också.
På tal om min farmor... Imorgon är det hennes födelsedag. Hela 65år fyller hon. Gumman blir pensionär =) Är liite därför hon är hos mamma och pappa.
Just ja, bilen!
Vi har nu en ny bil. Blev en Saab 9,5, 2,3 Turbo Launch -98.
En mörkröd sådan med turbo och shit. Skit fin bil och jag gillar den. Lovar att lägga upp bild på den så fort jag har en bild.
Nä ska nog mysa ner mig i soffan med en kopp te. Pälsk är btw hos Elias.
HEIPA!


14 Oktober 2010.

Goddag Pissenissar och Korvar!

Är helt slut efter en dags jobb på Solhatten! Brukar inte va det, men det blev sent i säng igår och gick upp tidigt i morse. Men sånt man får leva med. Dagen har gett mig ett stukat finger också. Tror jag iallafall. Har skit ont i mitt vänstra långfinger.. =(
Usch va trött och onti huvudet jag har! Ska nog lägga mig här på soffan och vila en stund .
Just ja. Vi är hos mamma och pappa. Ska käka middag här och Pälsk hjälper pappa med nåt. Snäll som han är.

Bilaffärerna går väl sådär. Skriver mer om det när allt är säkert och klart.

Verkar inte bli nå jobbande för mig imorgon. Lite trist så jag räknat med jobb imorgon. Illa också att jag redan hunnit tacka nej till jobbet med Jessica imorgon. Hade ju kunnat nu efter som att jag inte behövs på Solhatten imorgon.

Nä ska vila lite nu! ZzzzzzZ

Kändis safari..

Så va vi hemma igen.
Blev en sväng förbi farmor i Sollentuna på hem vägen för att hämta upp henne.
När vi var på väg till SÖS så hade vi lite kändis safari kändes det som.. När vi åker på Västerbron i Sthlm så kör vi helt plötsligt om Bingo Rimer och vad vi tror måste ha varit hans mamma. Sen när vi är på Söder vid Zinkensdamms IP så ser vi "Kurt Wallander" (Krister Henriksson) komma gåendes. Två kändisar på ca 5 minuter.. Coolish ju ! Haha..
Nån bil har vi inte hittat än. Eller jo jag har, men den dög inte åt min karl. Han är så kräsen när det gäller bilar.
Just ja.. under dan idag så har det ringts från två jobb. Först ringde Jessica och hörde om jag kunde jobba 3 timmar på fredag. Det kunde jag ju, men sen  när vi kommit hem så ringer Kim och frågar om jag kan jobba imorgon hos dom på Solhatten och kanske på fredag.. Imorgon gick ju, men på fredag blev jag osäker. Men bestämde mig sen för att messa Jessica och säga att jag inte kan på fredag då dom behöver min hjälp på Solhatten och det ger mig mer pengar. Måste ju va lite ego.. Så imorgon är jag på Solhatten mellan 7.45-16.15 och sen på fredag får vi se, men förmodligen då också.
Hade kunnat jobba idag också, men jag var på väg till SÖS när dom ringde från Solhatten,så gick ju inte. Aja.. Imorgon iallafall!
Nu ska jag plocka lite här hemma och leta bil..

13 Oktober 2010.

Gooood Morgon Hottisar!
Har precis druckit upp mitt gröna chai te. Var riktigt gott och jag känner mig lite piggare.
Kollar på Vakna!med The Voice också och har nu väckt Pälsk. Om ca 45 min, vid klockan 9 så kommer min far och hämtar upp oss för att åka mot SÖS. Sjukgymnasten är det som gäller idag.
Idag blir det nog  en ny bil. Blev ju ingen igår, men idag så. =) Weeei.. Vi har inte bestämt oss än för vad för bil vi ska ha, men vi har kikat runt lite. Kommer bli bra det där.
Nä, nu måste jag göra mig iordning. Spackla mig lite och så..
HEIPA BITCHES!
Btw, Har jag nångång sagt att Pauline är liite knasig ibland ? ;) But I love her ! <3

Gammal & senil?

Så var man hemma igen efter lite barnpassning och besök hos familjen Karlsson på Sjudar.
Gick toppen att passa O&E, eller gjorde det verkligen det? Hmm låt mig tänka.... NEJ! Det började bra, som vanligt tog vi en promenad ner till bussen,tar bussen hem till dom, men sen går det mindre bra. När vi stiger av bussen så kommer jag på att vi glömt nyckeln hem till dom på dagis. ÅÅÅÅHHH va jobbigt, hur ska vi nu ta oss in? Messar både deras mor och far men får inte tag i dom. Ringer pälsk och säger att han får åka upp till dagis och hämta nyckeln och komma med den. Visst kunde han det, men det skulle ta en stund för han hade inte bilen, hans far hade den för att handla.. Jaha, vad skulle vi hitta på då ute i kylan tills han kom ? Skickade iväg ungarna till kompisar så iallafall dom kom in i värmen. Jag stod snällt och väntade på Pälsk som kom efter ca 30 min.. Kallt va det vill jag lova. Men sen kom han och jag gick och hämtade hem E. O hittade jag inte, eller jag visste inte vart hans vän bodde så han fick va kvar tills deras far kom hem. När vi äntligen kommit in så hann jag bara va där ca 30 min innan deras far kom hem. Vi missade middagen pga att vi kom in så sent. Men jaja, allt löste sig iallafall. Nästa gång ska jag sätta påminnelse på mobilen om nyckeln!!
Börjar bli gammal och senil kanske? =/

När Pälsk kom och hämtade mig så åkte vi till Runkos mamma på Sjudargården där han,Madde och Linnsan var.
Jag satte mig och fikade och spelade yatzy med flickorna medans pojkarna meckade med nåt.
Nu är vi hemma och vi har för en stund sen ätit lite micromat.. För min del blev det pasta carabonara.. Mums. Kollar lite halvt på fotbollen, Holland-Sverige, men blir bara arg att se på den då Sverige typ suger...
Ska sussa snart. Imorgon är det upp kl 07.15 för att åka till SÖS. Han har tid 10.30, men vi åker 09.15. Vill ha lite tid på mig så jag slipper stressa.
Puss och god natt !

12 Oktober 2010.

Tjollahopp Schnyggingar!
Det är kallt. Väldigt  kallt idag. Brr... Fryser tillomed fast jag sitter med 2 tröjor+filt och 2 par strumpor..Damn it´s cold!
Skulle ju tillbaks till Vaksala marknad idag, men blir nog inget med det. Ingen som vill följa med, Jo Pauline, men hon blev tvungen att jobba. =( Dumma hennes jobb! Jaja, får ta det nästa gång. Kommer väl fler marknader.
Ska vara barnvakt åt O&E idag.. ska hämta dom vid 15.30 på dagis och sen ta bussen hem till dom. Vid 18.00 kommer deras mor hem, eller om det är deras far. Återstår att se.
Idag får vi förhoppningsvis pengarna för våran förra bil som blev värderad o så.Får vi dom idag så åker vi och köper bil. Idag eller imorgon blir det ny bil. Äntligen!!
Ska nog göra mig lite te nu och se om jag kan övertala Pälsk att åka till marknaden iallafall.. ^^ Han är förövrigt ute på äventyr.
HEIPA!

Vaksala marknad !

Aj va jag har ont i mina fötter! Att jag aldrig ska lära mig att klä mig rätt.
Antingen så klär jag mig för varmt så jag svettas som en gris efter ca 10 min eller så har jag fel skor. Som idag. Tog mina stövlar med kilklack, vilket inte va så jätte lyckat att gå runt i på kullerstenar och bland massa folk. Bad choice! Men jaja, nu är vi hemma. Som ni kanske förstår så drog vi iväg på marknad, i Uppsala. Köpte oss lite korv på marknaden. Ni vet sån där marknads korv, 5st för 100:-. Dom är så goda. Blev vitlökskorv,älgkorv och renkorv. Men vi ska tillbaks dit igen då jag inte hann köpa det jag ville ha. Så imorgon åker vi dit igen och får då underbart sällskap av Pauline! Yeey!
På tal om Pauline. Enligt henne så ska typ mina jackor jag vill ha finnas på HM. Alla 3. Inte exakt just dom kanske, men liknande för billigare pris. Så det får bli att kolla där. Bra att jag har min lilla korv som håller koll på saker o ting åt mig =) <3
Tror jag ska göra lite  köttfärssås nu. Inte för att jag är hungrig, men vi har köttfärs i kylen som måste lagas idag, annars är det bara att slänga den. Så ska göra köttfärssås tänkte jag och så får vi se om vi äter den senare ikväll eller imorgon....

Jackets !

Jackor jag vill ha!
Vila Vilusha Padded Jacket från
Bubbelroom 699:-
Esprit Casual Dunjacka
från Ellos  1.299:-
VILA FENDS FUR JACKET
från Nelly 899:-

Vilken tycker ni? Har så svårt att bestämma mig...



11 oktober 2010.

God Morgon Rumpnissar!
Nu är det verkligen kallt ute. När vi gick ut till bilen i morse vid 06.15 så var det sviiin kallt och det var frost på bilrutorna. Brrr! Måste verkligen hitta en ny vinter jacka och sånt till i vinter. För om det är så här kallt redan nu i Oktober, hur kallt kommer det då inte bli i vinter ? =/
Nä,ny varm vinterjacka, en stor varm halsduk,vinter skor,en varm mössa och några härliga vantar är vad som står högst upp på inköpslistan när jag får pengar.
Men det ser ut att bli fint väder idag iallafall. Solen lyser nu och det är klarblå himmel.
Händer inte mycket idag. Har ju varit iväg till Löwet med lillebror nu på morgonen, men vi var hemma redan vi 8 igen. Ska tvätta lite idag tror jag. Har en ganska stor hög med tvätt ute i badrummet.
Nä, lite varmt te skulle sitta fint nu. Måste ut med Stich snart också.

Kallt!

Satan i gatan va kallt det är ute. Höll på att frysa ihjäl när vi gick från bilen nyss. Måste skaffa mig en ny jacka till i vinter.
Har varit ute i Håtuna hos Pälsk´s sysslingar och hälsat på lite. Mycket trevligt. Men nu är vi hemma igen och jag har tänt lite ljus,satt på mig ett par sockor och ska snart göra nåt att äta. Vi har inte ätit middag än. Men tänker inte ställa mig och laga nån mat. Får nog bli en tallrik yoghurt eller lite nudlar.
Imorgon bitti ska vi köra min kära lillebror till Sjukan där han ska röntga sitt knä. Tror det var knät iallafall. Återstår  och se imorgon. Klockan 06.30 ska vi hämta upp honom, så blir ingen sovmorgon imorgon inte.
Funderar på om jag ska sätta mig på motions cykeln en stund. Var ett tag sen jag tog mig en tur på den. Hmm, men får se om ja orkar.
Ska iallafall göra nåt att äta nu.

10 Oktober 2010.

God Morgon Korvar !
Blev ingen hemma kväll igår trots allt. Vi begav oss till min kära Pauline och softade. Till en början iallafall. Kollade på film och satt och små snackade.. Sen kom Lukas, Jocka och Robin hem och då blev det lite groggar för dom. Jag och Pälsk hade nykterkväll igår. Maria kom vid 22.30 och då började vi flickor fixa till oss lite. Pauline fixade mina ögonbryn,inte noppade utan rakade med nån slags bry kniv. Så nu är mina bryn fina. Jag är sämst på att noppa och hålla på så att hon fixade dom tackar vi för. Hon gjorde även en snygg sminkning på mig. Ska hem till Pauline i veckan och färga/fixa mina bryn och färga håret. Blonda slingor blir det nog.
Ska nu införskaffa mig ögonbryns knivar. Super bra ju!

Sen tog vi bilarna, Pälsk och Robin körde, ner till KC där det blev lugnt. Stod mest och kollade på dom andra som var där. Vid 02.00 så drog jag och pälsk hem med Tommie som vi mötte upp utanför.
Idag blir det en slappar dag. Blir nog nån film och mys mest.
Kanske åker med Runken och hälsar på Madde och Linnsan på sjukan. Men får se. Ryktas om att dom får komma hem idag så =D
Nä nu ska jag göra frukost.
Hej sålänge!

Sega grisar.

Det är vad vi verkligen är just nu.
Både jag och Pälsk ligger dom två grisar och orkar ingenting. Men maten jag gjorde var god iallafall.
Jag känner för att hitta på nåt, men inte Pälsk. Känns lite som att hela världen, iallafall denna kommun är sega och lata idag. Eller är det bara jag som tycker det ? Hmm jaja..
Ett förslag från min sida är att åka över till Pullan och softa. Men det är jag tydligen ensam om att tycka. Men vi får se. Kanske ändrar han sig. =)
Godiset är gott också ^^ Opps, jo ni hörde rätt. Men jag orkar inte tänka på det idag. Var ju "tvungen" att ha nåt till filmen vi såg tidigare i eftermiddags. Hush hette den visst. Helt ok film.
Storstädat har vi gjort också. Men det gjorde vi "bara" för att en viss Pauline skulle komma hit. Men hon är som oss idag. Seg och inte orkar göra många knop. Jaja...
Nä, om man skulle ta och göra nånting istället bara för att sitta här... Ah, låter som en ide.

Systra mi. <3

Det här inlägget tillägnar jag den människa som jag känt i snart 12år.
Du är tjejen som kom in i mitt liv och genast blev min bästa vän.
Det är du Pauline Eklund. Du är systern jag aldrig fick. Med dig i mitt liv så är allt så mycket enklare. Du finns alltid där om man behöver prata, ha en axel att gråta ut emot eller helt enkelt bara skratta och må bra.
Så många roliga stunder vi haft och fler ska det bli.
Jag vet att vi den senaste tiden "glidit ifrån" varandra och det är nåt jag tänker på varje dag. Jag saknar dig sis! Skulle jag förlora dig i mitt liv så skulle jag förlora en stor del av mitt hjärta. Det skulle ta mig hårt. Just därför så vill jag inte förlora dig. Du är ju min goa,knasiga,lite halvt galna och super söta syster.
Att ha dig i mitt liv betyder mycket. Du är en utav dom som betyder mest för mig i mitt liv. Du är en del utav min familj.
Jag bara längtar till den dagen då vi sitter där på ålderdomshemmet och dricker kaffe och pratar minnen. Tänker tillbaks på alla våra år tillsammans.
En sak vill jag att du ska veta Pauline Du är och kommer alltid vara min allra bästa vän och jag kommer alltid älska dig. Det kan inget eller ingen ändra på.
Du och jag föralltid, tills döden skiljer oss åt,men inte ens då ska vi skilja oss åt.
Love you Sis! <3

9 Oktober 2010.

God Morgon Pissenissar!
Oj, vilken kväll det var igår! Blev en väldigt mysig och trevlig kväll,men idag känns det lite. Lite tungt i huvudet.
Vi började kvällen hemma hos Pauline. Poppade musik,dansade,drack rosé och bara hade det mys. Vid 23 tiden drog vi ner till civilisationen och KC. Där var det 150dagars för Arlanda gymnasiet så det var knöck fullt med folk.
Pauline kan nu bocka av på hennes lista att dansa på dansgolvet med mig. Hon hade tydligen det på sin lista över saker att göra. Haha. Sötnos då ! Insåg även igår hur sjukt mycket jag saknar henne. Blev nästan tårögd när vi stod ute på verandan på KC och snackade. Love you Sis! <3
Blev endel oförväntade händelser, men det är inget jag går in på här. =P
Vid 01.30 tiden drog jag och Pälsk hem. Jag blev sjukt trött och min underbara mamma hämtade oss. Har jag sagt att jag har världens bästa mamma ? =)
Jag och Pälsk somnade ganska direkt när vi kom hem. Idag känns det som sagt lite efter gårdagskvällen, men vad hade jag förväntat mig efter en hel flaska Rosé ? Haha..
Ska åka och handla med svärfar om en halvtimme. Så bäst att jag börjar göra mig iordning.
Höres senare!

8 Oktober 2010.

Hejsan Hallå!
Är hemma en snabbis innan det är dags att ge sig iväg igen. Ska hämta O&E på dagis nu vid kl 15 och ta hem dom till sig. Deras far kommer nästan precis när vi kommer hem. Så blir en en snabbis hos dom.
Sen blir det hem och göra sig i ordning lite för att sen bege sig hem till Pauline för lite myspys. Rosévin,musik och gottis. Kanske blir utgång,får se.
Nu är Pälsk´s gips borta, men han måste vara grymt försiktig nu när han inte har nåt skydd för fingret. Det är nu senan i fingret kan gå av hur lätt som helst igen. Men allt gick toppen.
Sjukgymnastik i 1 månad..
Nä nu ska jag plocka lite här hemma sen bege mig till dagis.
HEIPA!

Kick-Ass.

Fy bubblan va sega vi har varit idag!
Varken jag eller Pälsk har orkat göra nå spec. Har gått med våra sopsäckar, inge mer. Eller ok. Svärfar kom och tog säckarna på sitt flak. Tackar!
Vi har ioförsej åkt och hyrt film. Blev Kick-Ass. Den var inte så bra som jag trodde den skulle va men helt ok antar jag. Lite rolig i emellanåt.
Nån som sett den ?
Funderar på om man ska göra nån slags middag? Kanske räcker med majskolvar.. Hmm ska höra med Pälsk vad han vill ha.
Vi måste lägga oss i tid idag också för imorgon är det en sån där tiidig morgon igen. Klockan 08.10 ska Pälsk infinna sig på SÖS och som vanligt så åker vi lite tidigare än vi behöver för att slippa rusningstrafiken. Vi åker vid 06.15,senast. Får bli frukost i bilen eller på hemvägen.
Fast på hemvägen så ska vi åka förbi KS och Astrid Lindgrens barnsjukhus för att hälsa på Madde och Linnsan som ligger där. Linn opererades idag och dom blir kvar där på sjukan i 1 vecka,så just där för ska vi dit och hälsa på. Ska köpa med oss nåt litet också. Lilla pluttan!
Nä, nu ut med the dog sen lite tv sen sova.

7 Oktober 2010.

Usch va jag är proppis mätt. Ätit en stor tonfisk/tomat omelett. Blev lite för mycket tror jag, men gott var det.
Har nu varit uppe på De Facto och provat ut lite tröjor. Kommer bli jätte bra det där. Älskar tjocktröjan vi ska få. Så grymt skön.
Asså jag är så mätt så jag skulle vilja gå och vila en stund. Kanske gör det. Iallafall i soffan.
Måste gå med alla sopor idag. Vi har tre stora blå sopsäckar fulla med skräp. Men idag ska dom bort!
Nä ska vila en stund nu tror jag... Huvudvärken börjar smyga sig på också.

A day with my girl!

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag med massa skojj och mys.
Blev så att jag åkte hem till min lilla tös Pauline för att hålla henne sällskap då hon hade tråkigt och va ledig.
Mötte upp henne på Märsta centrum och vi bestämde oss ganska snabbt för att vi var sugna på Kina buffé, så vi styrde fötterna mot Kina resturangen. Mums va gott det va! Speciellt Sushi´n.
Sen gick vi in på Carmen och hämtade en jätte fin tavla som Pullan lagt undan,mötte upp Lukas och tog över Didde (hans vovve)och sen begav vi oss hem till henne där vi spelade lite kort,monterade upp hennes barbord i köket,åt annanas pajen från i måndags och bara mös. Lukas kom hem också och joinade oss. Tack Lukas för hostmedicinen! Att sätta upp ett barbord var något vi insåg att vi är ganska bäst på. Kanske ska satsa på att bli byggare?
När Pullan skulle på personalmöte vid 19-tiden så blev jag hämtad av Pälsk och Stich. Vi hämtade upp svärfar och körde hem honom och sen åkte vi till OKQ8 där vi tillbringade lite tid. Åt lite middag. Haha... =P
Nu är jag hemma och ska snart tvätta av mig sminket och göra mig klar för natten. Imorgon ska jag iväg och prova ut jobbkläder med två utav mina blivande kollegor. Klockan 11 ska vi ses. Så imorgon blir det inte att ligga och dra sig..
HEIPA!
Mmm va gott med Sushi!

6 Oktober 2010.

God..Förmiddag ?
Hmm jaja. Morgon eller förmiddag, same shit.
Sitter med en handduk i håret och doftar  mocca. Blev en mocca peeling i duschen.
Stich fick också sig en liten dusch idag. Eller ja i badbaljan, hans blåa fina. Tog en stund innan jag fick tag i honom,då han visste exakt vad som var på gång. Men sen var han så snäll så och nu är även han ren och har fått inviga sin egna hund handduk..
Jag hostar fortfarande, men det är inte som igår. Jag överlever lixom. Host medicinen är slut också så nu måste det bli bra.
Idag på schemat så står det absolut ingenting. Både jag och Pälsk är väl lite halv sega. Men får se vad som händer under dan.
Nä, nu måste Stich ut på sin promenad. Men först ska han få mysa klart under täcket med Pälsk. Dom ligger båda två under täcket i soffan och myser. :P haha... Sötnötar då.
HEIPA!

Host,Host!

Jag som trodde att min dumma förkylning höll på att gå över, men tji fick jag.
Har tillbringat i stort sätt hela dagen i antingen sängen eller i soffan. Varit helt slut i hela kroppen,hostat och haft det  tungt att andas. Varje gång jag hostar så gör det ont i huvudet. Inge kul alls att det jag trodde började bli bättre nu bara fortsätter. Så typiskt!!
Host!
Ska nog göra mig lite te nu och lägga mig i soffan igen och kolla på lite på dumburken.
Pälsk är hos mina föräldrar och hjälper pappa i vanlig ordning.

Design help wanted!

Då jag är kass på att göra blogg designer och headers å ber jag nu om er hjälp.
Nån söt själ där ute som har lust att hjälpa mig lite ? =)
Vill ju inte ha dom fula blogg.se designerna. Vill ha en mer personlig och fin =)
Hojta till och du vill hjälpa mig!
Självklart så kommer du länkas i bloggen som tack för hjälpen!


5 Oktober 2010.

God Morgon!
Idag blev det en tidigt morgon. Vaknade vid kl 06.00 då Pälsk´s mobil alarm ringde. Han skulle upp och kära sin kära far till Märsta vid 06.30. Så istället för att vända mig om och somna om så gick jag upp. Eller ja, jag gick upp och satte igång vår tv i sovrummet och la mig i sängen igen för att se Vakna!, men jag var iallafall vaken.
Sen när Pälsk kom hem så hade han med sig färska frallor och ett paket skinka med sig hem som vi skulle ha till frukost.
Jag flyttade ut i vardgasrummet och där mös jag under täcket med Stich och lite frallor..
Idag står det tvätta på schemat. Ska tvätta lite gardiner och lakan. Annars händer inte mycket. Städa lite kanske också.
Hade föresten världens hosta inatt och lungorna började genast rossla.. Attans! Trodde ju att jag höll på att bli bättre, men aja.
Ska klä på mig lite nu. Är väääldigt kallt här hemma. Fryser om fossingarna ju.

Pullan dag.

Blev en hel del idag.
Åkte till min underbara Pauline för en hel dag. Behövde klippas och ville baka kanelbullar dagen till ära. Men blev paj istället. 2 stycken,en äppelpaj och en annanaspaj. Men annanaspajen hann jag aldrig smaka då klockan for iväg. Kockar är ju dock inget som jag och Pullan ska satsa på. Hur många gånger glömde vi inte bort pajen i ugnen? ;P haha...
Men mys hade vi. Fatima följde med oss hem till Pullan med hennes lilla familj. Lilla söta Oliva och lilla Tequila. Så söt liten sak så jag höll på att dö.. Nä,så får jag inte säga! Har ju min lilla prins. Han är sötast i världen ! =)
Vi drack kaffe,bakade,poppade musik och jag blev klippt. Inte mycket, men lite grann sådär iallafall. Alltid bra med en privat frisör.
Pauline! Vi måste ses oftare!!!! Miss ya Sis!!! <3
Sitter nu och kollar på Ullared med Pälsk och Stich.  Ska joina dom nu tänkte jag.

4 Oktober 2010.

Good Morning Folks!
Idag är det Kanelbullens dag. Får se hur många kanelbullar det blir under dagens gång. Än så länge så ligger jag på noll.
Idag känns det mycket bättre med förkylningen. Bara hostan,lite rossel i lungorna och ytters lite ont i halsen kvar. Så nu jävlar går det framåt.
Lite typiskt bara att Kim ringde igår kväll och frågade om jag ville jobba idag på Solhatten. Klart jag ville det, men känner mig inte riktigt piggelin än för att jobba på dagis. Eller rättare sagt, mina lungor är inte piggelina på det. Blir ju andfådd bara efter att ha gått upp för vår trappa utanför dörren..
Så jag sa nej, men just bara för att det inte ska bli värre igen. Så idag ska jag vila och ta det lugnt. För om dom behöver mig på Solhatten imorgon också så vill jag kunna gå dit. Behöver ju pengarna. Ska höra av mig till Kim under dan idag och kolla läget hos dom.  För som det känns nu så kommer jag kunna jobba imorgon. Kanske inte på hel kraft,men på halvfart iallafall =P
Måste tvätta idag. Tvätt högen blir bara större och större. Blir så när både jag och Pälsk går hemma om dagarna nu för tiden. Stich ska få duscha idag också. Hans öron luktar inte godis direkt. Så idag blir det en dusch för honom.
Nej, nu ska jag göra mig lite frukost. Te och rostat bröd. Får se vilken smak det blir på teét idag. Måste ju testa alla. =)
Hej på ett tag!
Hur många kanelbullar ska du äta idag ?

Fairtrade.

Lovade ju att lägga upp lite bilder på några utav produkterna vi kommer ha på Cafét när vi öppnar.
Nu har ju jag inte allt här hemma, men har lite som jag tog med mig hem igår. Vi kommer som sagt köra med många Fairtrade produkter, men även med Friggs och Kaffeknappen. Vi kommer även köra laktosfritt.
Om ni vill så kan ni även gå in på Fairtrade´s hemsida och kika lite om vad just Fairtrade är för nåt. Klicka då HÄR!
Det här är det jag har här hemma just nu. Hade mer igår, men har gett bort lite till mina bröder.
Fairtrade Cola och en energy dryck. Både super goda.
Teér från Friggs.  Green Chai,Lemon Mint, Berry Rosehip, Sweet Citrus & Vanilla Rhubaro.
Har inte hunnit smaka alla dom än, enbart Chai och den var underbar. Dom andra kommer nog också vara det.
Det här är långt ifrån allt vi kommer ha att sälja. Kommer finnas mackor,smoothies,muffinsar,Is te och annat gott. Kaffe av alla dess slag.
Men kolla som sagt in Fairtrades hemsida och läs lite om det.
Glöm heller inte att komma och ta en fika hos oss sen när vi öppnat som sker inom 1 månad =)

To the dog for christmas!

Är alldeles len om kroppen och luktar gott.
Gav min kropp en liten peeling när jag duschade. En ansiktsmask också blev det. Så nu känner jag mig fräsch och ren.

Sitter hemma hos päronen och gör ingenting alls. Har skickat ut mammi på en promenad med Stich då jag inte orkar. Inte för att jag är lat utan för att jag blir andfådd efter 5 meter pga min förkylning och lite halv kassa lungor just nu. Så hon ställde upp och tog en promenad.
Pälsk är ute och hjälper pappa lite med bilen. Han har ny bil igen min käre far... Haha =P

Jag och mammi satt innan hon gick ut med Stich och kollade på Lechien efter lite nytt till vår lilla prins.
Hittade en super söt tomteluva som nu är beställd. Den ska han få ha på julafton. Han kommer bli så fin =) "Mormor" betalar. Tack Mammi! =)
Kolla in Lechien om du har en liten hund och är ute efter lite nytt. Finns allt från kläder till bajspåsar. Toppen sida. Lite över "normala" priser kanske, men det är kvallite!

En sån här kommer vår lilla Prins springa runt i på självaste julafton.

Fick bli den minsta storleken då han är så liten.. ^^

Kostar 95:- + frakt

 




3 Oktober 2010.

God Morgon Babes!
Vaknar ganska lycklig denna morgon.
Min förkylning håller nog äntligen på att ge med sig. Inte helt men nästan. Idag har jag bara ont i halsen och lite rossel i lungorna. Fryser lite också. Men snuvan och hostan är borta. Eller ja, hostar fortfarande men inte lika mycket som tidigare. Yeey!
Damn va jag fryser .. =/ Ska nog ta mig en varm dusch och sen klä på mig varmt och göra lite gott varmt te. Fick ju hem lite olika te smaker igår från produkt dan.. Teér från bla. Friggs. Super goda!
Ska lägga upp lite bilder på lite olika produkter som jag fick med mig hem igår sen.. Har lite annat att pyssla med innan dess.
Mina kära kompanjoner ligger och sover fortfarande. Men jag är uppe och har redan satt igång en maskin disk. Duktiga jag =)
Höres later babes!

Löwet Närakut.

Jaha.. I dag var det min tur att besöka farbror doktorn.
Min hosta tog kål på mig och tillslut så stod jag inte ut längre. Hade jätte jobbigt att andas,var helt slut i kroppen och mina lungor rosslade som aldrig förr. Så mamma ringde till Löwet och dom sa att jag skulle komma in på en gång. Efter många om och men så gick jag med på detta och jag fick med mig Pälsk.
Väl där så fick jag vänta i ca 20 min innan det var min tur. Folk som hade typ gjort illa foten kom in före mig. Dom var tydligen viktigare än mig som kom dit med and svårigheter.
Tillslut så blev det för mycket för mig. Jag började böla och fick då svårare att andas, så då gick mamma och sa till och jag fick då komma in på ett rum direkt.
Väl inne på rummet så fick jag syrgas,dom tog EKG,jag fick andas in Ventoline,dom blodprov i fingret och jag fick kortison på brustablett.
Visade sig inte va nå fel på mig mer än ett litet astma anfall+min d under förkylning som gjorde det lite sämre. Inget med hjärtat eller så. Skönt ju. Så jag fick åka hem och nu är jag hemma. Piggare än jag varit på flera dar. Men det kommer väl i natt när all medicin jag fick på sjukan lagt sig. Aja.. Jag mår bra iallafall! =)
Är väldigt stol över att jag tog det där blodprovet. Jag är ju LIVRÄDD för sånt. Men kanske är som mamma sa på vägen hem, "Du har blivit vuxen".
Nu ska jag bara ta det lugnt resten av helgen. Måste ju bli av med denna förkylning nu!
Ska göra mig lite Chai te som jag fick hem från Siwan(blivande chefen) idag. Mums!

It hurts...

Hemma igen. Eller ja, hos mamma o pappa för att äta lite middag. Är inte speciellt hungrig efter dagens provsmakning av alla möjliga olika sorters mackor + att jag knappt har nån smak känsla kvar.
Har ju haft produkt/planeringsdag med jobbet. Vi fick göra våra egna mackor med va vi ville på. Blev endel mackor som smakades. Blev tillomed några över som vi inte ens rörde..
Min favorit blev nog den med tonfiskröran och den som Nicolina gjorde med nån god gegga =P
Känns toppen det här. Bara längtar tills vi öppnar som blir om ca 1 månad. Yeey!
Vi fick även ta med oss hem av allt som blev över. Så fick med mig lite sallad,drycker och annat smått o gott hem =)

Nåt jag däremot inte gillar är min äckliga förkylning som bara blir värre och värre. Nu har mina lungor börjat rossla och pipa också och det är tungt att andas. Hjälper inte om jag tar min asmta spray. Det bara fortsätter. Hostar som en tok och det känns som att jag hostat sönder mina lungor. Varje gång jag hostar så får jag ont i huvudet och ännu mer ont i lungorna. Äckligt jobbigt det här!
Har bestämt mig för att om det inte blir bättre  tills på måndag så ska jag gå till läkaren. Tänker inte gå runt så här i all evighet. Aldrig!
Det gör ont ont ont!!! =(

Ska lägga mig på mammas soffa nu och vila tills vi ska äta.




2 Oktober 2010.

Goder Morgon mitt herrskap!
Av nån anledning så kan jag inte svara på alla kommentarer. Står bara "404 not found". Men aja.. Kanske funkar lite senare. Lovar att svara på alla då.
För övrigt så är jag fortfarande dunder förkyld och det har inte blivit nå bättre. Snarare tvärtom. Alldeles tjock i halsen,susar i öronen och snuvig. Har legat och hostat hela natten och vaknat flera gånger av att jag knappt kunnat andas pga täppt näsa och tjock i halsen.
Vaknade vid 07.10 och hade skit ont i halsen. Usch va jag inte gillar det här!!! Vill bli frisk nu nu nu !!!
Idag ska jag iväg på Produkt/planerings dag med mina blivande kollegor. Ska bli trevligt. Men mindre trevligt att jag ska behöva sitta där dunder förkyld.
Igår  gjorde jag och Pälsk nåt väldigt snällt. Vi köpte en scooter moppe åt min lillebror som fyllde 15 förra månaden. Han blev över lycklig och var ute och åkte till sena kvällen. Han och hans vänner kom förbi här också och visade upp sig. Så söta. Han blev så glad över moppen att han nästan grät. Snutten då =)
Nä, måste göra mig lite hett ört te nu!
Skriver mer när jag kommit hem i efter middag!
Just ja, igår kom Pälsk hem med en flaska rosévin åt mig. Men öppnade den inte igår då vi knappt var hemma.
Men kanske tar mig ett glas ikväll.

Pain!

Aj! Satans perkele!!!!
Brände mig precis på ugnen när jag skulle ta ut äppelpajen jag gjort tills ikväll.
Så typiskt mig! Var snabb med att sätta handen under kallt rinnande vatten,men kommer nog få en liten brännblåsa där skulle jag tro.. Åhh va jobbigt!
Aja, jag har iallafall gjort en äppelpaj som jag ska ha ikväll till Idol. Men kommer nog ta en smakbit innan dess. Måste ju se så den blev ok.. ^^
Aj aj aj .!!! Nä måste sätta handen under kallt vatten igen!! Pain!
Kanske inte syns så jätte bra. Men den röda fläcken där vid handleden. Där brände jag mig.=(

Bye Bye lovley car!

När jag kom hem från en lång promenad med Stichi så ser jag hur Pälsk står och städar ur bilen nedanför vår trapp. Han berättar att han ska åka och lämna bilen nu till verkstaden som ska ta våran bil. Vi ska ju få en ersättning till en ny bil istället. Skrev om det lite tidigare här i bloggen.
Så nu har vi ingen bil längre. Pälsk har åkt iväg och det var sista gången jag såg vår super fina bil. Första bilen vi haft som jag verkligen gillat.. Känns lite sorgligt faktiskt. Men får glädjas åt en ny bil istället. Hoppas vi kan hitta en som vi båda gillar.
Bye bye! Gonna miss you!

När jag och Stichi precis skulle börja vår promenad dök ett bekant ansikte upp. Jossan och hennes lilla Tjorven skulle också ut på promenad,så vi tog sällskap.Kul,Kul!  Tjorven är en liten söt pappilon tik och gick hur bra som helst ihop med Stichi. Var väldigt längesen jag träffade Jossan. Måste ha varit på avslutningen i 9an? Eller har vi setts efter det ? Hmm aja, längesen va det iallafall. Men att vi bodde på samma område var inget jag visste om. Inte förräns igår. Haha..
Eftersom att vi bor typ grannar så bestämde vi att vi måste ta fler promenader med vovvsingarna. Alltid kul med sällskap under promenaderna ju.
Har börjat få ont i halsen nu också. Inte bra,inte bra.. Min förkylning blir inte  direkt bättre utan bara sämre för varje dag. Buhu!
Ska göra mig lite te nu.

1 Oktober 2010.

God Morgon!
Vaknade med en väldigt täppt näsa och en huvudvärk på hög nivå.
Det första jag gjorde va att ta en dusch,sen gick jag och la mig en stund igen för att vila bort huvudvärken.
Nu sitter jag här i morgonrock och väntar på fin besök.
Anna & lilla Elina är på väg hit. Yeey.. Alltid kul när dom är på besök.
Annars händer inte mkt idag. Kanske ta en sväng till Pälsk´s kusiner ute i Håtuna.
Just ja. Pälsk lillebror David fyller 24 år idag! Grattis till honom!
Ska gå och klä på mig nu...Skriver mer sen.
Heipa!