28Juni2012

God Morgon Gott Folk!

Började denna dag redan vid 05.20 i morse. Våra två prinsar ville ut och kissa lite så släppte ut dom på tomten. Vår lilla prins som igår inte riktigt förstod att det är på gräsmattan man ska göra sina behov tog idag ett kliv i rätt riktning och hängde på Stich ut på gräsmattan och skvätte lite. MEN när det var dags för nr2 så sprang han upp på altan igen och gjorde det där. Men jaja, han var ute iallafall.

Har precis ätit lite ägg smörgåsar. "Flat-bröd" är vad jag typ lever på nu för tiden.
Vi var iväg och köpte ett koppel och ett halsband (katt-halsband, som även det var för stort för vår lilla). Men när vi skulle inviga det med en promenad så kom vi fram till att vår lila prins nog aldrig använt koppel, för han vägrade gå och stretade emot. Så idag börjar vi med "Koppel-träning" och vi har redan varit ute på en promenad som gick helt ok. Några stopp och lite vägringar, men det gick och jag tror att han snart kommer gå jätte bra i koppel. =)

Idag har vi inget spec. planerat. Det är strålande sol och klarblå himmel ute, så blir nog att vara ute på tomten och mysa. Ska nog dammsuga och torka lite golv också. Lill prinsen äter ju allt han kommer åt och går. Haha...


27Juni2012

Tjollahopp! 
 
Idag är det ingen vanlig morgon. Näpp, för denna morgon så har jag vaknad upp med 3 pöjkar vid min sida. Pälsk och Stichi i vanlig ordningen men går flyttade även en liten chihuahua prins in hos oss och vi välkommnar honom med öppna famnar. 
Jag såg honom på blocket.se igår och blev kär direkt. Tog någon timme innan hans husse ringde upp och sa att vi var dom som dom valt ut. Blev överlycklig och jag och mamma åkte iväg och hämtade prinsen i Södertälje. 
Han heter Bruno Boy, eller ja egentlgien Brunos kille, men vi kallar honom Bruno eller Bruno Boy. Han är en ren rasig chihuahua hane på 1 år som är världens sötaste, på delad första plats med Stichi såklart. Dom två går super bra ihop och idag ska vi bara mysa hela dan. 
Äntligen har Stichi en kompis att leka med på dagarna och när i är iväg. Kommer bli perfekt det här! =) 
 
Stort välkommen Bruno Boy till vår familj! Vi ska ta hand om dig till 100% och behanda dig som den prinsen du är! <3 
 
Nu ska jag göra mig lite kaffe och sen bara ha riktigt morgon mys med mina två prinsar.
Ska nog ta en aldevon också. Känner att en huvudvärk är påväg.. =( 

Time to work.

Somnade en stund på soffan och vaknade för ca 20 min sen. Sov väl ca en timme.
Nu sitter jag här i soffan och väntar på att klockan ska bli 14.15 så jag kan gå till bussen som ska ta mig mot jobbet.
Hoppas jag blir piggare under mitt pass, för som det är nu så är jag bajs trött. Kanske itne var så bra med en powernap ändå ? =/

Höres!

25Juni2012

Hejsan hallå ! 
 
Så var det en ny vecka och nya tag. En ny vecka med LCHF och framförallt, Jag börjar jobba idag =) Weeei.. 
Idag börjar allvaret för min del igen och det ska bli spännande att se hur det kommer gå. Är lite smått nervös, men ska nog gå bra. Jobbar nu i 4 dagar och sen blir det ledigt, iallafall som det ser ut nu. Jag kanske får fler pass att jobba i helgen. ? Idag jobbar jag 15-21 och imorgon 7.15-14.45
 
Eftesom att jag börjar tidigt imorgon, och på onsdag så har jag idag gått upp med pälsk, trots att jag inte börjar förräns kl 15. Men med tanke på hur trött jag varit senaste veckorna och sovit ganska länge så tyckte jag at tdet var bästa att gå upp tidigt nu varje dag igen, så jag pallar mina tidigt jobb pass. 
 
Just ja, det var ju midsommar i helgen. Hände väl inget spec. Var här hemma på midsommarafton och grillade med svärfar,familjen Tjernberg/Holmgren,svägerskan Lisa och sen deras farmor och deras kusiners farmor. Senare på kvällen umgicks vi med Oliver,Kim och Olivers vän Tobbe. Vi hängde på Plantish där det faktiskt var riktigt kul denna kväll. Fullt ös! 
I lördags fyllde lillebror Peter 22år, så då var det kalas hemma hos mamma o pappa. Sen blev vi bjudna på middag hos familjen Karlsson/Jensen och efter middagen begav vi oss ner på byn. En sväng på Plantish för att sen sätta oss nere i hamnen på Våfflan..
Igår hade vi en slappar dag. Var och handlade lite med svärfar, jag gjorde en god LCHF kycklingfärs lasagne och vi hyrde film. "Nobels testamente" fick det bli. Men det var väl ingen höjdar film direkt. Inte bästa vi sett direkt. Men men...
 
Asså, klockan är nu 07.05 och en maskin tvätt är i full gång och snart klar.Frukosten är redan äten också. Haha... Man hinner med så mycket när man går upp tidigt. ;P
 
Nu ska dagens första kaffe intas också ! 

20Juni2012

Det är något skumt. 
Jag som är en morgon människa och typ alltid gått upp vid 06 tiden när Pälsk gått upp för att gå till jobbet, har nu i 3 dagar vaknat vid 9.30 och varit skit trött. Som jag skrev igår, vad har hänt ? 
 
För att vakna till liv så tog jag mig en lång morgon promenad på 3,5km. Var riktigt skönt, men otroligt varmt då det idag är strålande sol och klarblå himmel ute. Men jag klagar inte. :) 
 
Har precis ätit lite frukost. Fick bli stekt ägg,bacon och champinoner och ett stort glas iskallt vatten. Kaffet håller på och puttrar i bryggaren så snart ska jag ta mig en kopp kaffe också. Men tror jag ska ta en dusch innan. Efter morgonens promenad känner jag mig inte jätte fräsh kanske. =P Haha..
 
Så härligt att ta en promenad i strålande väder och med denna utsikt. 

19Juni2012

Good Morgon! 

Asså fortfarande. Hur funkar nya Blogg.se? Fattar ju inte ens hur man svarar på kommentarer.. Vad jag inte gillar förändringar här. Haha

Nåja. Dagen har börjat med att jag sov så hårt att jag inte ens hörde när Pälsk gick upp och begav sig till jobbet. Vaknade sen vid 9.20. Vad har hänt? Jag som är en pigg morgon människa.. =/ 
När jag väl stigit upp så begav jag mig ut på min traditionella morgon promenad som idag blev den lite kortare rundan på ca 20 min. Men på dom minutrarna hann jag 2.1km.
Anledningen till den kortare rundan är för att jag ikväll ska gå ut och gå med mina kära svägerskor Anna och Lisa, och då blir det en längre promenad. Vi ska börja ta kvälls promenader från och med idag, typ. Eller iallafall så ofta som vi kan. Tror jag. Haha. Vi ska iallafall gå ut och gå ikväll. =)  
Så nu kommer et bli 2 promenader om dan. En morgon promenad med mig själv och en kvällspromenad med A och L. 
Hejja, Hejja!! 

Jaha.. Göra lite nytta av denna dag kanske. Tvätten, här kommer jaaag! 




Becuse i made it !

Jo men visst gjorde jag det! 
Med andra ord. Jobb intervjun gick super och nu ska jag bara fixa lite belastningsregister och sen kör vi. =)
Stället jag ska vara på är ett gruppboende för utvecklingsstörda och det verkar vara ett jätte bra ställe. Tror jag kommer trivas där. Äntligen ett jobb att gå till, och så i augusti börjar jag plugga till uska(undersköterska). Kommer bli awsome det här ! =) 

Men först ska jag vara ledig denna vecka och fixa med allt. Kanske blir att jag börjar nån dag nästa vecka eller veckan där på. Beroende på hur lång tid det tar med mina papper o så. 

Tänker fira detta med en god krov-och broccoli gratäng som just nu står i ugnen och reder sig. 



Älgskavs gryta.

Tänkte att jag skulle slänga upp receptet på det vi åt till middag igår. Dock hade vi Viltskav istället för Älgskav, men det är typ samma och funkar lika bra. Vi gjorde dessutom en dubbelsats så att det skulle räcka till matlåda åt F idag. 
 
Älgskavsgryta.
 
Ingredienser: 
240 gram Älgskav
1 gul lök
1 vitlöksklyfta(min var ganska stark)
Torkad timjan, ungeför 2 krm
Svartpeppar, efter smak
Salt, efter smak
En halv köttbuljongstärning
2 dl Creme Fraiche
Ca 2 dl grädde
En skvätt Soya
Cayennepeppar, efter smak. 
 
Gör så här 
Bryn löken och älgskavet, salta och peppra.
Häll över i en kastrull(om du vill skaffa dig lite extra disk)
Blanda i resten av ingredienserna och låt koka ihop, låt grytan sedan puttra medans du kokar valfritt tillbehör, jag valde broccoli och F gjorde pommes.

Smaklig måltid ! 

18Juni2012

För det första.
Va fan har hänt med Blogg.se ? Blir ju alldeles förvirrad när allt ser ut på annat sätt och är nytt. =/ 

Så.. God morgon gott folk!
Skulle precis ge mig ut på en promenad, när jag ser hur ett stort svart moln kommer insvepandes över oss. Så vände och gick in igen. Hoppas det kan bli finare väder under dagen så att jag kan ta min promenad. Har ju inte blivt nån promenad alls i helgen och så har det slunkit ner lite socker också. ^^ Men nu är det ny vecka och nya tag. 
På tal om socker. Jag går nu in i vecka 2 med LCHF och imorse när jag ställde mig på vågen så visade den -2kg. Då har jag visserligen inte vägt mig när jag startade med dethär, men jag vet på ett ungfär hur mycket vågen visade sist jag ställde mig på den, och ska jag gå efter det så är det -2kg. =) 
Den här veckan har jag bestämt mig för att jag ska få unna mig lite socker på fredag när det är midsommar. Dock inte svulla i socker, men lite ska jag unna mig. Tror inte det kommer bli så mycket av det iallafall då mitt socker sug börjat avta. 

Helgen har varit helt ok. Vi begav os ju upp till Huddik i fredags för att fira Lisa på hennes student. Var en trevlig men lång dag och både jag och Pälsk var helt slut när vi kom hem på kvällen och slocknade ganska fort. 
Lördagen var lugn. Vi var hemma hos mamma o pappa där även lilla mormor var. Åt lite middag där och på kvällen tog vi en sväng ner på byn. 
Igår var vi nere på kollonilotten en sväng, trots regnet. Annars inge spec. Möblerade om här hemma och åt super god middag. Viltskavs gryta med broccoli för min del och pommes till Pälsk.

Idag,i eftermiddag ska jag på jobbintervju. Ska bli spännande coh se hur det blir med det stället. Har jag tur kanske jag kan få börja redan imorgon eller iallafall denna vecka. =)

Oj va långt inlägg det blev denna morgon. Men det bjuder jag på ;P 
Nu får det bli lite frukost och hoppas på bättre väde rså jag kan ta en promenad.. 

Nytt jobb på måndag?

Kan så bli. Eller ja, nytt o nytt. Jag har ju inget jobb för tillfället. Så det är ju inte så att jag kommer byta jobb eller så. Ah, ni kanske fattar.
Jag ska i vilket fall som helst på en jobbintervju på  måndag på ett ställe här i orten och det är en väg till mitt drömjobb faktiskt. Kanske inte exakt det jag vill jobba med, men det är väldigt i närheten av det. :) Haha.

Det blev föresten en liten ommöblering. Men flyttade bara på typ en möbel. Från vardagsrummet till hallen. Blev helt ok. Men får se vad den riktiga domen blir när Pälsk kommer hem om ca en timme. Damm,damm,daaaaa...

En kaffe och lite tv får det bli nu.

14Juni2012.

Solen lyser och kaffet är i muggen. Visst det är lite molningt och blåser, men det är annars en fin dag.
Tog oss en liten sovmorgon idag, jag och Stichi. Så ingen tidig morgon promenad idag inte. Nä, men en promenad blev det iallafall. Dock ingen lång alls och idag fick Stich följa med. Men bättre med en kortare promenad än ingen alls :) Eller?

Idag var det planerat att jag skulle hem till Daniella för att göra klart mitt hår. Men jag får inte tag i den tjejen så vet inte om det blir idag..Hmm. Hade ju varit skönt att göra klart det idag eftersom att vi imorgon ska bege oss upp till Huddik för lite studentfirande. Men kan inte Daniella idag så får vi ta det en annan dag.

Jo, men det är helt rätt. Imorgon bitti styr vi bilen mot Glada Huddik, jag,F och svärfar för att gå på F's lillasyster Lisas student. Ska bli trevligt. Vi kommer dock åka hem igen redan imorgon eftermiddag/kväll. Men först ska vi fira Lisa. Det slog mig nu att vi inte köpt något åt henne än. =/ Kanske är dags att göra det idag...

Usch. Nu ser det ut som att det ska börja regna. Buhu!
Undra om man skulle ta och möblera om lite här hemma, eller kommer F bli tokig då ? ^^

Give me my sugar!!

Efter att ha varit utan socker helt i nu 3 dagar börjar min kropp skrika efter socker.
Huvudvärken smyger sig på och jag har i stort sätt hela dagen varit som en zombie och bara legat på soffan fram tills nu.
Men jag biter ihop. Jag vet ju att det är såhär i början av en LCHF"kur" och att det kommer ge sig med tiden. Det är nu man inser hur sjukt beroende man är av socker.
Min metod för att slippa iallafall huvudvärken är litervis med vatten. Har alltd ett glas vatten upphällt eller en flaska med vatten.

Hoppas verkligen att det här ger med sig inom en snar framtid! För om jag ska må såhär i en månad så kommer det inte bli lätt. =/

LCHF Omelett.

Skrev ju tidigare att jag skulle skapa en ny kategori.
Här kommer den! =)
Omelett.
Blanda 1½dl crème fraiche,3ägg,vitpeppar och salt. Skinka/kassler.
Smöra stekpannan och stek på låg värme så det inte bränner fast.
Omelett.

1½dl Crème Fraiche
3 ägg
Vitpeppar
Salt
Skinka el. kassler.

Blanda 1½dl crème fraiche,3ägg,vitpeppar och salt. Skinka/kassler.
Smöra stekpannan och stek på låg värme så det inte bränner fast.

Färdig att serveras!
Super gott!

13Juni2012

"Den blomstertid nu kooommer!"
Idag har många skolor här i komunen skolavslutning och där bland skolan som ligger alldeles här intill. Hör ända hit hur dom sjunger,applåderar och hurrar. Blir lite sådär nostalgisk. Men ikväll får även jag gå på en avslutning. För vi ska iväg på Prinsessornas dagis avslutninig. Ska bli super mys :)

Dagen började segt. Klev ingte upp förräns vid 7.15 och var på väg att somna om i soffan. Men då tog jag mig i kragen och släppade mig ut på en morgonpromenad för att vakna till liv. Det gjorde jag väl också. Lite iallafall. Blev en runda på 3.4km, så jag är helt nöjd. Hade väl kunnat knata på lite längre. Men orkade inte idag. ^^

Har precis avnjutit världens godaste omelett gjord på LCHF vis. Den var så god så det vattnades i munnen. Mun orgasm på hög nivå. Verkligen nåt jag rekomenderar. Omeletten asså. ;P
Tänkte föresten skapa en ny kategori här som ska få heta "LCHF-recept" där jag kommer lägga upp lite goda recept på LCHF mat eller så.
Är det här nåt som kan gå hem kanske ? :)

Nu ska jag leka hemmafru och göra mina vanliga vardagssysslor.
En kaffe ska jag göra mig också. :)

12Juni2012

God Morgon!

Då satt man här igen. Klockan är nu 07.01 och jag har varituppe i ca en timme. Om en halvtimme vid 7.30 ska jag och Tove(grannen) ta oss en morgonpromenad. Fast egentlgien så orkar jag inte det idag då det känns som att jag inte sovit nånting inatt. Men jaja. Det är bara bita ihop och ge sig ut. Får se hur långt vi orkar gå. =P

Ett stort glas iskallt vatten och 2st kokta ägg har jag hunnit svulla i mig nu på morgonkvisten. Diskat har jag gjort också. Trots att jag är jukligt tröt och seg idag så har jag varit en liten hurtbulle. Haha.. Återstår väl att se hur denna dagen slutar.

Anledningen till att jag är å trött som jag är idag är för att vi kollade på matchen igår och jag var trött redan när den började. Var ju kanske ingen höjdar match direkt och jag gick och la mig lite små sur över förlusten. :(

Oj! Måste gå och borsta tänderna o börja fixa till mig. Kan ju inte gå ut o gå med Tove och lukta pyton. Stackars henne isånnafall.

LCHF, Here i come!

Nu släpper jag bomben gott folk!
Jag ska från och med idag börja gå efter LCHF.
Jojjomensan,så är det och jag är super pepp på detta. Har suttit nu på morgonen och läst en massa om detta och känner att det kan vara nåt för mig. Så ska ge det ett försök och så får vi se hur det går.
Har sutit och skrivit ner allt jag får vs. inte får äta och satt upp det på kylskåpet så jag påminns. Jag tror att det här kommer funka helt ok för min del. Det ända jag kommer sakna är alla godsaker som godiset,kakorna och allt det där söta. Kommer nog även sakna pastan. Men jag ska fan se till och gå efter det här nu till 100%. Kommer förmodligen bli tufft nu i början när jag avvänjer kroppen från allt det söta. Men jag ska inte ge upp! Det är ju ändå ganska mycket gott som jag "får" äta. :)

Så nu gott folk kommer ni få följa mig även på denna resa. Min LCHF resa. Spännande va? ;P
För at göra det mer tydligare för mig själv så satte jag ett skelett magnet vid "får inte"-listan och en hjärt magnet vid "får"-listan. Smart va? ;P haha

11Juni2012

Då var det dags för en ny vecka och nya tag. Nya tag är verkligen något som den här veckan kommer bjuda på.
För från och med idag så kommer jag börja med något. Säger inte riktigt än vad det är, för jag hade tänkt och göra ett eget inlägg om det senare under dagen. ;P Så håll utkik!

Har iallafall börjat denna dag och vecka med en kickstart. Begav mig ut på en morgon pw vid 06 tiden imorse och det blev en runda på 4.7km. En helt ok start på dagen och jag känner mig nu fit for fight. Haha. När jag kom hem gjorde jag iordning en god frukost bestående av ett kokt ägg,lite havregrynsgröt och en kopp kaffe. Havregrynsgröten har jag ju nu fått höra att jag skulle ha avstått ifrån. Men jaja. Vad gör det om hundra år. ;P
(där har vi en liten ledtråd till mitt "nya tag"^^ )

En sak som är väldigt skojjsig är att jag från och med imorgon kommer få sällskap på mina morgonpromenader av vår kära granne Tove. Hon frågade om jag ville ha sällskap på promenaderna och det är klart jag vill det. Alltid roligare om man är 2 ju. Så imorgon bitti kör vi igång. Hejja oss!

Idag blir det en hemma dag. Kanske tar mig en sväng ner på byn och införskaffar lite till middagen ikväll, men annars blir det en hemma dag.  Det är ju sol ute idag, så kanske sätter mig ute på altan en stund.

Over and out for now!

Storhandling is the shit!

Det blev storhandling idag. Yeey! Fast på hemvägen så insåg jag att vi glömt handla typ hälften. Så typiskt. Men aja. Vi kom ihåg det viktigaste iallafall. Dock inga nya skor eller sommarjacka. Får ta det en annan gång.

Asså, vet inte vad det är. Men jag älskar verkligen att åka och storhandla. Asså på typ Willys eller Maxi. Idag fick det bli Lidl. Jag ser typ fram emot varje månads storhandling varje månad och kan gå i butiken i timmar om det är så. Haha. Jo, jag är lite störd. Men det vet vi ju redan. Det ända jobbiga är att jag och F alltid vill ha olika saker. Han är mer åt det "onyttiga" hållet, medans jag försöker vara lite mer nyttig. Så vi har kommit överrens om att när det är han som betalar så väljer han det han vill (jag smyger ner det jag vill ha i kundvagnen^^) och när jag betalar, som idag, så är det mer jag som väljer vad vi ska ha. Nästan iallafall. Haha. Asså det är klart att vi delar på allt ändå. Men det är alltid nåt som jag vill köpa hem som inte F ser nån nytta i och tvärtom.
Ja vi är lite knasiga. Jag vet. Men det bjuder vi på. =)

Funderar på om jag ska ta och hänga upp den där tvätten som jag slängde in i maskinen när vi kom hem, kanske. Jo. Lika bra och göra det nu så är det gjort.

10Juni2012

God morgon soltrålar!

Idag har vi tagit en sovmorgon. Eller ja, F sover fortfarande och jag har varit uppe sen ca 9.40.
Frukosten är på ingång och idag bjuds de på kokta ägg på hårdsmörgås och en kopp kaffe.Mumma!
Det blev föresten så att vi bgav os enr till spelningen på Farbror Blå igår. Att F skulle dit visste jag ju, men om jag skulle med var ju lite osäkert. Men jag hakade på. V tog oss en pizza på Plantish där vi mötte upp Madde och sen begav vi oss till spelningen där man träffade på massa folk. En helt ok kväll.

Idag SKA det storhandlas, om jag så ska åka själv och ta allt på bussen. Haha. Nä, men vi måste verkligen åka och storhandla idag. Kylskåpet börjar eka tomt nu. Ska se om jag kanske kan flörta in mig ett par nya skor eller en sommarjacka också. ^^

Nej! Fruuuukooost time!

Ha d!

Tröttsamt.

Jaha. O här sitter(halvligger) jag i soffan, iordning gjord och klar för att åka och handla med min kära far. Meeeeen, han kom ju helt plötsligt på att han har punka på ena däcket på bilen och att han inte kan åka med reservhjulet för det är ett lite mindre däck. Så det verkar inte bli nån handling idag. Typiskt! Suck! Jag som verkligen ville. Men aja.. Får se oma kanske jag och F kan åka när han kommer hem senare i eftermiddag.

Så vad ska jag hitta på nu då ? Fixa lite med tvätten kanske? Städa? Diska? Nää, nå sånt orkar jag inte göra nu. Men skulle ju behövas.
Ta en promenad, en lite längre sådan med Stich kanske ? Jo, men det lät ju faktiskt ganska skönt. Men får nog se till att börja gå nu då i sånnafall, för dt ser ut som att det ska börja regna vilken minut som helst.

Take Care!

9Juni2012

Ok. Det blev inga bilder från söndagens äventyr i går. Jag fick annat för mig. Nämligen en hel dag med finaste Daniella (som för övrigt är sjukt lik BB Annica på många sätt) och hennes och Elias lila Kevin.
Det var lite klippning+ färgning som stod på dagens schema. Så efter ca 3 timmar har jag nu en ny skit fin frilla och färg. Det är dock inte helt klart än, då Daniella inte var helt nöjd. Så på torsdag kör vi en omgång till med lite mer färgning/slingor. Kommer bli awsome! Redan nu är det de, men när alt är klart till 100% så kommer det vara ännu mer awsome!
Så här ser det ut just nu. Men som sagt. På torsdag ska slut resultatet göras.
Idag är det bara en hemmar dag. F har åkt iväg med sin farmor och kommer hem nångång sent i eftermiddag. Jag ska väl åka en sväng med min kära far och handla lite. Måste köpa toapapper. Det är sluuuut. ^^
Ikväll blir det förmodligen grillning hos mamma och pappa och sen gå ner till spelningen på Farbror Blå. Faast, egentligen känner jag itne för at tgå ner dit. Så vi får se om jag hakar på dit eller om jag beger mig hem istället. Det brukar inte vara så kul på dom där spelningarna iallafall så. Men vi får se.

En kaffe på det här och min dag är igång ! =)

8Juni2012

GOOOOD MORGON FOLKET!

Har kickstartat denna dag med en morgon runda. Men fick bli en kortare sådan då jag glömde ta min astma spray innan rundan och dessutom är dunder förkyld. Så fick bli en runda på ca 20 min och då hann jag 1,8km. Bättre än inget alls ju iallafall.

Idag står inget speciellt på schemat. Ska baa vara hemma och fixa lite. Sätter mig väl i solen en stund för att bättra på brännan lite. Men annars, nää inge speciellt som händer.

Nu får det bli lite frukost bestående av mannagryns gröt och en kopp kaffe!

Just ja. Tänkte slänga upp lite bilder från söndagens äventyr under dagen. Så håll utkik!


7Juni2012

Fan! Nu har det gått sådär lång tid igen sen senast jag skrev något. Fy på mig!
Fast en här gången har jag faktiskt haft väldigt mycket annat att göra.

I söndags var det den efterlängtade BB finalen och jag och Jenn jobbade som VIP-värdinnor. Jag blev "Golv ansvarig" på VIP:en och höll koll så att allt stod rätt till. Trots det tråkiga regn vädret så var det en uper kväll som avslutades med efteresten på Cafét (Café Opera)där jag och Jenn röjjde gärnet. Så sjukt kul att träffa lite deltagare o  annat folk.
Var hemma vid 06 på måndag morgon och jag och min älskade Pälsk möttes i dörren typ. Han skulle ju iväg o jobba.
Måndagen blev sjukt seeeeg och jag hade en riktig bakis dag med pizza och massa annat onyttigt. Men va fan! Sånt måste man ju få unna sig ibland. ^^

Annars har det inte hänt så mycket denna vecka.Nationaldagen igår, men vi firade den inte på något speciellt sätt. Fixade ordning på tomten bara.

Just ja!! Har ju världens bästa nyhet! =) Sigtuna har ÄNTLIGEN fått nya invånare i form av familjen Karlsson/Jensen/Ericsson. I'm so fucking happy! Välkomna hit älskade vänner! =)

Nähe, jaha.. Nu ska jag vara lite hemmafru och först vika lite ren tvätt för att sen hänga upp ny blöt tvätt.

På återseende! (Inom kort)