18 juni 2014-Backintervaller

Hejsan hoppsan i stugorna! 
 
Här har vi börjat dagen med lite backintervaller hemma hos mamma och pappa i deras backe, blev även lite annat skojjs som squats och spring i deras trapp. Kaffe också, det får vi ju inte glömma.
Blev 3 kokta ägg med majjo till frulle nu när vi kom hem. 3!! Brukar bara äta 2, men va extremt hungrig idag så tog 3 idag. Fetkaffe är icke att förglömma ;P 
Dagen kommer nog spenderas här hemma. Fixa lite mer på tomten som vi började med igår. Ikväll blir det mer träning och jag är sugen på en runda i spåret, eller så blir det utegymmet i Brännbo. vi får se.
 
På tal om träning. Jag har hittat en ny favorit när det gäller träningen, Backintervaller. Det känns som faen i låren när jag springer där upp o ner för någon backe, men jag älskart och efter att bara ha gjort det några gånger hittills så ser/känner jag redan resultat. Verkligen något som jag fastnat för. Det kombinerat med lite annan träning funkar perfekt för mig. =)
På söndag ska vi btw ut till Wenngarn och gå på invigningen av deras gym som dom skapat där. Ska bli skit skojj att träna på ett gym igen. får se om vi kanske tillomed tecknar medlemskap där. Är ju en bit bort, men om vi trivs där så är det mycket möjligt att vi hamnar där. =) 
 
Nähe, om man skulle ta och dricka upp kaffet och sätta fart med lite sysslor här hemma. tvätt och disk i vanlig ordning och sen blir det nog tomten som får sig lite uppiffning.. 
 
XOXO
 
Bild från i måndags när vi drog till utegymmet.
 
 
 
 

16 Juni 2014-Dag 1.

Då har Pälsk's första del av semestern börjat, men trots det så har vi varit uppe med tuppen. Snäll som Pälsk är så körde han lillebror till jobbet imorse vid 06-tiden och då kunde jag knappt somna om, eller jo, sov ca en timme till men gick sen upp och började röjja här hemma. 
Nu ligger vi här i sängen båda två o glor på tv. Inget speciellt roligt väder ute, hoppas det blir finare under dagen. 
 
Helgen har innehållt ganska mycket träning för min del. Promenader ute på Wenngarn både lördag och igår och igår spenderade jag även 3 timmar uppe på Stora Brännbo där Clarity in life(gym) hade "sommarfest" med hinderbana, grupp pass och annat skojj. Hinderbanan så jävlig ut och alla som körde den sa att den va det också, så hoppade den, men va med på båda grupppassen som innehöll puls,boxmix,zumba och salsa. Första gången jag testade på Zumba och måste säga att det va ju grymt skojj! =) Något jag ska testa på igen.. 
Va även tipsrunda som jag vann pris på.. 11 av 15 rätt! =) Haha.. Kanske ska tillägga att alla fick pris. Jag tog ett grönt lös te med smak av hallonblad och rosor. Ska bli gott! 
 
Lördagen spenderade vi som sagt ute på Wenngarn med pappa och hundarna. Tog oss en promenad runt "byn" och släppte hundarna i slottsparken. Eller vi släppte Stich så att han fick springa lite fritt, Bruno va vi lite osäkra på. men igår när vi tog en promenad där så fick båda springa lösa och Bruno klarade det galant, lite träning behövs då han inte alltid lyssnar, men han var duktig för att vara lös på allmän plats för typ första gången. =) 
 
Idag vet jag inte vad som händer. Kanske drar iväg på boxträningen ikväll, annars blir det nog lite backintervaller. ska se om det blir lite plantering av blommor idag också. 
Men nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen fixa med tvätten. Pälsk ligger här brevid och tjatar om att han vill ha datorn. Så får väl ge honom den då så att han blir nöjd. ;P 
 
 
 

13 Juni 2014-Semester del 1!

Fredag, och inte vilken fredag som helst.. Det är fredag den 13e!!! *dam dam dam daaaa...*
Inte för att jag är speciellt orolig, brukar sällan hända mig nåt. Just därför händer väl nåt idag bara för det... =/ 
Idag är det även starten av Pälsk första semester som är i 2 veckor, sen jobbar han en vecka och har sen 2 veckor semester till. Han tycker det är skönt at tdela upp den såhär i två omgångar.. 
 
Jag ska ägna denna fredag åt att plugga lite specialpedagogik. Jo, Jag har "sommarlov", men har lite kvar att göra. Men inga svåra saker, så går nog ganska snabbt. Skulle vilja rensa Pälsk's garderod idag också, men får se hur det blir med det. 
Gjorde mig lchf frallor till frulle som jag hade ägg och majjo på och såklart en kopp kaffe. så nu är jag proppmätt och kommer nog inte behöva äta på flera timmar. 
 
Gårdagskvällen bjöd på backintervaller. Denna gång i mamma och pappas backe hemma hos dom, och måste säga det att det var/är en mycket bättre backe än den jag körde här om dagen. Den som är hos mamma och pappa är brantare,längre och med terräng. Kändes i benen direkt. Körde 7 vändor och även en runda runt deras lilla mini skog. Idag känns det i låren och armarna. Får se om det blir en lång promis ikväll med Pälsk. 
Så skönt att vara igång igen! Känner mig så mycket piggare och gladare. =) 
 
Nähe, om man skulle ta fram den där specialpedagogik boken och plugga lite,fylla på kaffekoppen och dra igång lite musica? Måste sätta igång om jag ska hinna bli klar och slippa sitta hela Pälsk's semester.. 
Just ja, får se hur mycket bloggande det blir för min del nu under dom 2 kommande veckorna. Kanske kikar in nångång och slänger upp nån rad eller så, men tvekar på att det blir dagligen... 
 
XOXO
 
 

12 Juni 2014-Kafferep.

Torsdag och idag kunde jag iallafall somna om när pälsk gick imorse, kunde inte det igår. 
Sov tills han ringde vid 9.20 tiden,gjorde mig en frulle och skulle precis sätta mig och göra lite komplettering på en studieuppgift när jag får en fråga om promenad av min kära vän och granne Frida. =) Det lät mycket trevligare än att plugga, så fick bli en kort promenad med henne, och det går ju inte att bara ta en promenad, måste ju ta en kaffe också. ;P Så vi gick hem till henne och tog en kaffe i solen på hennes altan. Super mysigt och så skojj att träffa nån annan än Pälsk och familjen. Älskar er mest, men ibland behöver man lite "nytt". =P 
 
Har precis skickat iväg den där kompletteringen och fyllt på ännu en kopp kaffe. Funderar på att sätta mig ute på altan och läsa min Topphälsa som fanns i brevlådan igår, men måste nog ta hand om lite disk och tvätt först. 
När Pälsk och lillebror är påväg hem från jobbet så ska dom plocka upp mig och så ska jag och päslk åka hem till mina föräldrar en stund. Jag ska nämligen utmana en ny backe att köra backintervaller i. Denna gång blir det backen som finns hos mamma och pappa. En lagom lång och brant backe med lite terräng.. Har planerat att köra 2x5 "vändor", men får se hur mycket jag orkar, men det är iallafall mitt mål. Ska nog klara det. =) 
 
I morgon börjar Pälsk sin första del av semestern och den är på 2 veckor. Ska bli så mys och vi ska hitta på massa skojj. Bara njuta! 
Föresten, tycker det är skit kul när folk man inte sett på ett tag säger något i form med "guud va smal du blivit!", sånt peppar mig bara ännu mer. Tack för allt possitva, det är det som ger mig kraft,motivation och inspiration! =) Ni är bäst! 
 
 

11 Juni 2014-Träningsvärk!

Gårdagens 2 träningspass  har satt sina spår i form av träningsvärk from hell. 
Ont i lår,armar, mage och ben, men jag gnäller inte för de här visar bara att det tog som det ska igår. 
Jo, blev ett träningspass igår kväll också, körde backintervaller och det va fan jobbigare än vad jag förväntat mig. Men ack så skönt! Körde 2x5 vändor och i "vilan" gjorde jag utfall och knäböj, 15st vardera. 
Idag har jag en vilodag, men kan hända att det blir en liten promis med pappsen som tydligen börjat ta promenader. Hejja pappsen! =) 
 
Annars händer inget spec. idag. Lite hemma fix och förhoppningsvis lite soltid. 
Nähe, finns inte mycket mer att skriva för stunden. Eller jooo, fick ju fin besök igår! Helt plötsligt stod min kära Madelen i vardagsrummet. =) Har inte träffat henne på säkert 2 månader, så blev väldigt glad och överraskad. Miss you my friend! <3 
 
Nu har jag inge mer att säga för stunden. Kanske kikar in senare, annars får ni hålla er till tåls. ;P 
 
XOXO 
 
 

10 Juni 2014-Hooot!

Morgonens pw i den stekande solen var skön, men ack så svettig. 
Blev en längre  runda idag. Tog rundan runt Munkholmen, så blev ca 5.3km. Helt ok faktiskt, blir mer träning ikväll i form av lite backintervaller. Jo då, ska ge mig på det och se hur det går. Bästa träningen har jag hört? Ska ge det ett försök.
 
Mamma och pappa var förbi en sväng tidigare och jag har faktiskt, trots "sommarlov" skickat iväg en studieuppgift som jag hade kvar. Men den var enkel och gick fort att göra. 
Nu ska jag ta itu med tvätten och disken och sen dra fram solstolen och chilla lite mer i solen.
 
Btw så måste jag införskaffa mig nya promenad/löpar dojjor. Just so you all know ;P 
 
 

9 Juni 2014- SOMMARLOV!

Tjohoooooo! Nu har jag äntligen mitt efterlängtade sommarlov som kommer vara fram till den 11 Augusti som det ser ut just nu. =) Yeeey! 
Ska även bli 4 underbara semester veckor med Pälsk med start redan nästa vecka. =) Ser faktiskt fram emot denna sommar. Kommer bli awsome! 
'
Nåväl, hade min sista praktik dag i lördags och jag blev Godkänd =) Yeey! Saknar faktiskt dom goa tanterna och farbröderna redan.. Får åka dit o hälsa på nån dag. 
Helgen har varit mysig med grill,träning och fina kvällar.
Igår begav vi oss till utegymmet uppe i Brännbo och körde lite, känns i benen idag ska ni veta. 
 
Dagen tänker jag tillbringa i solen med en kopp kaffe. Ska visserligen fixa lite skolsaker, men det går fort. Annars ska jag bara va hemma och njuta av att jag nu har "sommarlov"! =) 
 
 
 
 
 

5 Juni 2014-Torsdagskväll

Inte speciellt aktiv just nu här på bloggen, men från och med nästa vecka så kommer det bli ändring på det, för då börjar mitt "sommarlov". =)
Idag är det torsdag, jag har haft praktik som nu börjar gå mot sitt slut. På lördag gör jag min sista dag hos dom. Kommer sakna dom. Alla är så gulliga och snälla där jag är. Men vem vet, kanske kommer dit igen, på besök eller för att jobba. =) 
Vi har varit en sväng i Uppsala idag då Pälsk behövde göra ärenden på Biltema. Har vispat ihop lite grädde som jag tänkte ta tillsammans med jordgubbar som jag köpte nere på Ica. Ska bli mumsigt värre! =) 
 
I morgon är det praktik, men ska gå kväll imorgon och på lördag. Ska bli spännande, har inte gått det än.
Jaha, vad ska jag mer dela med mig av?? Hmm.. Idag har man sett glada och fina studenter åka runt. Grattis till alla er och lycka till i framtiden! 
Nu ska jag ta den där grädden och jordgubbarna och mysa ner mig här i sängen... 
 
XOXO
 
 

2 Juni 2014-Sommar!

Hej och hå vad dagarna bara springer iväg.. Det har hunnit bli Juni månad och med andra ord så är sommaren här! =) Som jag har längtat! Dessutom så har jag bara denna vecka kvar, sen har jag "sommarlov" ända fram tills i början av Augusti. Ska bli så skönt! 
 
Men innan det är dags för "sommarlov" så ska jag ha min sista praktik vecka på Arhem. Idag börjar jag kl 9 och går till 17. Min lärare kommer förbi dag också på ett samtal. Ska bli spännande och se vad hon säger. 
 
Det har varit en mysig helg med mys,invigning och 60 års partaj. 
Invigningen va igår ute på Wenngarn där jag förövrigt har bott några år och har många härliga minnen ifrån. Jag och Pälsk drog dit med Patrik och kollade läget. Måste säga att dom nya ägarna har gjort ett grymt bra jobb med stället. Kommer bli super bra det här. Det kan även bli så att jag kommer tillbaks dit, för jag och Pälsk va och kollade på en utav "lägenheterna" nere i alén där vi bodde, dom ska nämligen säljas och vi blev sugna. Så snackade med en tjej från mäklahuset som va där och är nu uppsatta på intresselistan. =) Skulle va så mysigt att bo där igen. Så vi får se hur det blir med det.. 
 
Igår kväll va jag iväg på 60 års partaj inne i stan. Det va min kära morbror som firades. Va mycket trevligt och kul att träffa alla släktingar som man träffar alldeles för sällan. Gratts än en gång kära morbror! <3 
 
Hinner inte skriva så mycket mer nu, för måste göra klart allt här hemma nu innan mamma kommer. 
 
På återseende! 
 
Världens bästa morbror! <3