Musikal+gallstensvärk

TV3 måste ha någon slags musikal-helg denna helg, för igår visade dom musikalen Rent och idag var det Sound of music. Sånt gillas ju skarp av mig då jag är ett litet musikalfreak och kan typ alla, eller många iallafall utantill..
 
Idag är dessutom den jävla stenen väldigt dryg. Har ont hela tiden och det hugger lixom till lite då och då. Har haft on sen förra fredagen nu och funderar lite på om det är dags att åka och besöka farbror/tant doktor.. ? Dom snackar hela tiden om någon inflammation som kan uppstå i gallblåsan och efter att ha haft ont såhär många dar i rad nu så börjar jag ju undra lite om det kan vara den där inflammationen som dykt upp? 
Jag tar mina värktabletter som jag ska och det hjälper för stunden, sen kommer det tillbaks.. Har det inte gått över tills i kväll så åker vi nog och kollar läget. Det är inga anfall, men har haft konstant ont sen förra fredagen som sagt. :( 
 
Ska gosa ner mig i sängen och se om det går nå bra på tv. Kanske ännu en musikal att se. =) 
 
Jag och Bruno kollade på Rent igår. 
 
 

29December2013

Först och främst... Tack lillebror Peter och lillebror Martin för plattången som jag fick av er i jul! Den används flitigt och mitt hår skriker nu HALLEJUA! =P Haha... 
 
Kass natt med på tok för lite sömn. Både jag och Pälsk vaknade vid 04-tiden i morse och var super pigga. Vi somnade visserligen om efter en stund, men jag har legat o vridit och vänt på mig hela natten. Varmt som i en bastu har det varit också.. 
Därför har jag nu på morgonen hällt i mig en kopp svart kaffe och sitter nu och njuter av en latte. 
Det är super fint väder ute, men fortfarande ingen snö? =/ När ska den komma tro, eller hade den tänkt o komma alls denna "vinter"? =/ Jag vill ha snö,minusgrader och is. För hur kul är detta, grön mark och typ fågelsång.. Nä, ge mig snö och kyla! 
 
Har ingen aning om vad jag/vi ska hitta på idag. Blir förmodligen en sväng hem till mamma och pappa, för idag kommer lillebrors tös Becca upp hit =) Lillebror kom förra helgen, men hon kommer idag. Så ska väl dit och ge henne hennes julklappar och krama lite på henne.. 
 
Jaha, man kanske skulle ta och fixa tvätten och sen fixa till sig själv lite. Håret är klart, men lite spackel måste nog ändå på. Annars kommer folk bli livrädda idag. =P haha
 
 
 
 

28December2013

Inte många dagar kvar av detta år nu. Jag hoppas att år 2014 blir ett lika bra år som 2013, om inte bättre för detta året har varit som en bergochdalbana för min del. Men år 2014 ska vara ett år utan sjukdomar(gallsten) och massa mer träning och mer hälsosamt, precis som början av detta året va..
Kommer förmodligen köra en liten "årskrönika" på måndag eller tisdag, eller så blir det på torsdag. Nån gång nästa vecka iallafall..
 
Magen (gallstenen) har äntligen börjat ge med sig efter flera dagar av värk. Har i stort sätt haft ont varje dag nu i jul, men jag tror att jag vet anledningen till detta.. Stress och RÖDBETTSSALLAD! Jo, tror att det är den jävla rödbetssalladen som varit den stora boven i detta dom här dagarna, för varje gång jag har ätit det så har jag fått ganska så ont direkt efter. Så nu får Pälsk äta upp det som finns kvar i kylskåpet själv. Jag tänker då inte äta det nå mer på ett bra tag. 
Idag har jag lite ont, men inte så ont som jag haft typ hela veckan. 
 
Igår blev det en liten utgång med grabbarna grus. Pälsk och Patrik. Men jag tog det lugnt. Ett glas vin och en cider fick räcka för mig. Idag har jag blåsor under fötterna som jag fick av alla promenader som det blev igår. Först en promenad på dan ner på byn, sen samma promenad fast på kvällen med grabbarna ner på byn i SPÖREGN och sen hem igen,i duggregn. Var lite lagom kall och blöt när vi väl kom hem, och idag har jag som sagt blåsor under fötterna och träningsvärk i låren. Aja,ska inte klaga. Lite motion är ju aldrig fel. Men regnet och blåsorna hade jag ju kunnat slippa.... 
 
Idag är det en riktig tråk-lördag. Vi har varit uppe hos Patrik en sväng på en kaffe och nu är Pälsk och han ute i garaget och gör nånting med nån bil. Jag sitter här och är nå sjukt uttråkad.. Vill gå på bio eller nåt, men det verkar jag vara ensam om att vilja, som vanligt... Kanske blir det tacos middag hemma hos Anna,Sebbe och prinsessorna senare, men inget bestämt än. 
 
Just ja, fick ju presentkort i julklapp. Var iväg och shoppade upp dom igår. Blev ett par jeans, en tröja och armband. Jeansen är dessutom i en storlek som jag inte kunnat ha på flera år! =) Blev typ super lycklig när jag fick på mig dom utan problem i provhytten =) Sånt här gör mig verkligen glad, när jag ser skillnaden. Nu ska det bli mer skillnad! 
 
Ska nog göra mig en kaffe och mysa ner mig i sängen framför tv'n. Jo, så får det bli. Har ju inget annat att göra så... 
 
 
 

26December2013

Då var denna jul över och i kylskåpet är det fullproppat med julmat som blivit över.. Kommer få äta julmat till lunch och middag fram tills nyår. Haha, Att man aldrig lär sig att inte köpa för mycket julmat, det blir ju alltid massor över.. Nåväl,vi slipper iallafall tänka på vad vi ska äta till middag i några dagar nu. Tänkte blanda ihop lite till en pytt ikväll..
 
Julen ja, den har varit super mysig med massa mat som sagt, klappar,skratt, kalle anka och annat mys. 
Självaste julafton hade vi ju min familj + mormor här hos oss. Men även prinsessorna Elina och Alexandra kom in hit lite då och då. Dom var nämligen inne hos morfar(svärfar) som bor vägg i vägg med oss och firade jul. Så dom kom in hit och öppnade sina julklappar från oss, visade vad dom hade fått av mamma och pappa och alla andra och berättade att tomten hade kommit till både deras farmor och farfar(som dom va hos tidigare på dan) OCH till morfar. Det va ju jätte konstigt tyckte Elina.. =P Haha, dessa prinsessor asså. Kan man annat än att älska dom!?
Svärfar och Pälsk's chef kom också förbi en sväng hit. 
Fick massor av fina klappar, bla en platttång av mina bröder och presentkort. Det var en perfekt jul!
 
Måste även få ge min underbara älskling lite cred också för allt han pysslade med under hela julafton. Han gjorde iordning all mat,la upp allt på fat/skålar och sen när vi ätit klart så var det han som plockade undan allt, diskade och fixade fram allt godis och annat tilltugg. Han ville göra allting själv, så självklart så fick han det. Jag hjälpte såklart till med det mesta,gjorde bla egna köttbullar med lillebror dan innan, men annars så var det han som fixade allt.. Du är bara för bäst älskling! Love you! <3
 
Igår var vi hemma hos farmor en sväng för den traditionella "juldagen hos farmor". Där blev det ännu mer mat och klappar, men vi blev inte långvariga där då jag fick ont i magen och Fredrik ont i huvudet. Så vi tog med oss mina bröder och åkte hem lagom till att klapparna var utdelade. ;P 
När vi kom hem så gjorde jag iordning räkmackor som vi senare på kvällen mumsade i oss framför Sällskapsresan.
Idag blir det en lugn hemma dag för min del. Pälsk är iväg till sitt jobb och meckar med svärfars bil och blir väl borta ett par timmar, så då ska jag passa på att fixa och dona här hemma och kanske sätter jag mig och pluggar lite. Skulle faktiskt behövas trots att det är jullov och Annandag jul..
Men nu ska jag göra mig en kaffe och mysa ner mig i soffan en stund och se på Space Buddies med mina små buddies. =P 
 
Önskar er alla en god fortsättning! 
Lillebror (som utbildar sig till kock) hakar lök i solbrillor ;P ) 
Klapparna hos farmor igår. 
 
 
 
 
 
 
 

22December2013

Trevlig 4e advent gott folk! 
 
Har börjat dagen med lite julvörts bröd och varm choklad, julkalendern och tända ljus. En riktig mys morgon.
Idag är det storstädning här hemma för hela slanten. 
 
Gårdagens julbakande gick super, men självklart så brände jag mig på det varma sockret som jag hade till att limma ihop pepparkakshuset. Men men det blev bra iallafall.
 
Självklart har jag börjat få ont i magen/gallstenen så här lagom till jul.. Just typiskt! Ska bli så skönt när jag blir av med den! 
 
Vet ärligt talat inte vad jag ska skriva mer. Så.. Ha det! 
 
 
 
 

21December2013

Dan före dan före dopparedan! =) 
Spänningen stiger. Men vart är snön??!  Vill ha snö och inte regn... Hmf. 
 
Idag har jag den stora bak dagen. Har redan satt igång med en sats lussekatter som just nu ligger på jäsning för att sen bakas. 
Ska även göra mitt traditionella pepparkakshus idag. Får se vad jag hittar på för dekoration med det iår. Kommer iallafall inte bli som förra året, i år kommer det nog bli mer glitter och "snö". 
Det är inte bara pepparkakshus som ska göras, ska också dekorera lite pepparkakor som vi ska ha i jul. 
 
Julmusiken går på Spotify och jag känner faktiskt lite julstämning, bara snön som saknas som sagt. 
Jag borde kanske berätta om hur läkarbesöket i torsdags gick. Jo, det ska jag göra också.. Fick glada nyheter, det blir operation inom 2 månader! =) Asså, det är ju helt sjukt att man längtar till en operation, men jag gör det för jag vill bara bli av med detta.
Jag som trodde att jag skulle få vänta i flera månader, tills typ April, men nej nej, nu jävlar börjar det hända saker. Så underbart skönt! 
 
Oj, degen! Dags att göra den till lussekatter! 
Lägger upp bilder och visar resultat senare kanske... 
 
 

18December2013

Goder morgon mitt herrskap! 
 
Har varit två fullspäckade dagar. Iallafall gårdagen. 
I måndags var det prov i Medicin, som om jag ska vara ärlig gick rent åt helvete.. Men jag gjorde så gott jag kunde och jag var tydligen inte den enda som kuggat ganska rejält på provet.. Tror det var typ 3 eller 4 stycken som klarade provet och slapp göra kompletering. Vi andra fick av nån skum anledning EXAKT samma frågor att göra kompletering på.. ? =/ Nåt som inte stämmer, vi kan ju inte vara typ 10st som fått fel på exakt samma frågor? =/ Hmm aja, jag orkar inte lägga energi på det då jag efter gårdagens betygsamtal i både medicin och Hälsopedagogik fick veta att jag är godkänd i båda kurserna. =) Ett E(godkänd) i Medicin och ett D(G+/VG-) i Hälsopedagogik. Så jag är mer än nöjd trots att provet gick rent åt helvete och att jag fått kompletering.. Huvudsaken är att jag klarade kurserna! =) 
Hade även betygsamtal i Vård-och Omsorgsarbete 1 igår och den var jag så nervös för så jag höll på att bryta ihop. Eftersom att jag missat praktiken och allt det där i och med gallstenen så kände jag att det aldrig skulle gå, att jag aldrig skulle bli godkänd. MEN, jag har ju världens underbaraste lärare och hon frågade vad jag hade fått göra dom gånger jag var på praktiken och sa sen -"Du, ring till din handledare på din APL och säg att du fått avslta din APL. jag kommer godkänna dig, du är så värd det för du har ju gjort mycket bra ifrån dig på alla uppgifter och inlämningar och jag vill inte att du ska behöva ha APL på jullovet, utan vill att du ska  kunna vila upp dig inför nästa termin. Nu ska du tänka på din hälsa och inget annat." 
Asså jag blev så glad och fick nästan tårar i ögonen! Så underbart skönt! Har bara 3st inlämningar som jag ska skicka in, men annars så är jag helt klar med nivå 1 i denna utbildning. Trodde aldrig att det skulle gå, men det gjorde det! =) Fick inget slutgiltigt betyg igår eftersom att jag har 2 inlämningar kvar i den kursen, men hon sa att det kommer bli ett E eller ett D, kanske ett C om jag har riktigt tur.. =P 
Ska ficka dessa inlämningar redan idag så att jag slipper tänka på nått som har med skola att göra ända fram tills den 13 Januari då vi startar nivå 2. 4st nya kurser att se fram emot och en ny APL/praktik på ett nytt ställe. 
 
Var även iväg på ett möte med E igår, som gick bra. Hoppas jag iallafall, men kändes som det. 
 
Nu ska jag göra mig lite kaffe. Får bli bryggkaffe idag för våra kapslar är slut, precis som allting annat här hemma.. 
Så, kaffe, lite Paradise Hotel avsnitt och sen blir det att fixa mina inlämningar som är kvar.
 
CIAO!! 
 
 
 

Överraskande samtal..

Tänk vad ett telefon samtal kan göra en glad.. =) 
 
Jag var ju som jag sa tidigare hos läkaren förra veckan och då började den stora frågan om vart jag ska opereras. Nu vet jag! Dom ringde nämligen från kirurgen på Danderyd sjukhus nyss och meddelade att jag har fått en tid hos dom för att börja planera en operation av min gallblåsa/gallsten, och hör och häpna, tiden jag fått är redan nu på torsdag! Asså hur awsome är inte detta!? ÄNTLIGEN börjar det hända saker och den snälla kirurgen som jag fått sa att -"Efter att ha kollat i din journal och remiss från Akademiska så förstår vi att du har väldiga besvär med detta och det är ju inget du ska behöva gå med, så vad säger du, ska vi boka in en tid nu på torsdag kl 11.20?"  
 
Asså jag blev så glad att jag fick tårar i ögonen och nästan jublade ett JAAA! 
Så skönt att det händer saker och att jag kanske blir av med detta helvete snabbare än vad jag tänkt. Men än så länge så vågar jag inte ta ut något i förskott. Men nu är vi iallafall på god väg. 
 
TJOHOO!! =) =)  
 

16December2013

God morgon! 
 
Känner att den här veckan kommer bli nåågot stressig.... 
Har prov i Medicin i eftermiddag och jag har inte läst på nånting, imorgon är det betygsamtal i både Vård-och Omsorgsarbete och Hälsopedagogik och när det gäller Vård-och Omsorg så känner jag mig nå sjukt stressad. Imorgon ska alla uppgifter vara inlämnade och jag är bara halvfärdig med sista studieuppgiften och har en Moodle-uppgift som inte är inlämnad, dessutom så håller jag fortfarande på med min APL och den går ju inge vidare just nu.... =/ Jag känner mig säker i lalla kurser när det gäller betyg, men i just Vård-och Omsorg så känner jag bara stress och orolig just nu. Ska sätta mig ikväll med det sista och hoppas på att jag hinner klart med allt tills imorgon. Imorgon har jag också möte med E och några till. 
Jag MÅSTE bli godkänd i Vård-och Omsorg för att ta mig vidare i utbildningen!  Samtidigt så känner jag att man bord bli godkänd så länge man varit på lektionerna och gjort alla uppgifter, som jag har gjort bara jag blir klar med dom jag håller på med nu, men tyvärr så spelar APL(praktiken) en större roll i detta... Suck! 
 
Just nu känner jag bara att jag vill gråta.. Allt gick så bra och jag hade sånt flyt tills jag fick den här jävla gallstenen, då började det bara gå utför. Jag va helt 100% säker att jag skulle klara detta galant i början och tvivlade inte en sekund, eller jo det kanske jag gjorde ibland, men det var aldrig så att jag ville ge upp. Men nu känner jag lite så. Känner mig inte alls lika säker och peppad just nu och det är pga den jävla stenen som ständigt ställer till det för mig! Blir både less och frustrerad... Hoppas att min lärare kan förstår min situation imorgon när vi har vårt betygsamtal, jag kan ju faktiskt inte rå för detta, inte mitt fel att stenen dykt upp och det va inget jag hade varken planerat eller räknat med!  
SUCK! 
 
Sådär, nu har jag fått avreagera mig lite. Över till det positiva för dagen, nämligen helgen.. 
I fredags va det ju lucia, men vi firade den inte så speciellt, va hemma och hade det mysigt, kollade på film o så. Just ja, tog fram julgranen som jag fick klä och göra lite julmysigt. =) Sen så hade jag ju Brand-informationen också i fredags, vilket var riktigt intressant. 
I lördags va vi hos mamma och pappa på dagen. Jag fick äran att klä deras gran =) På kvällen var jag iväg på julkonsert i Valsta kyrkan med E och hennes mamma. Var jätte mysigt. 
Igår var vi en sväng hos fredriks syster och prinsessorna och det blev även en sväng på julmarknaden. Annars inget spec. Hade lite 3e advents mys när vi kom hem från marknaden. Julmust, skinksmörgås och Musikhjälpen.. 
 
Jag kanske borde sätta igång med att läsa på inför provet i eftermiddag? Eller är det ens någon ide? Kommer väl gå skit ändå.... 
Aja, får väl kika lite i boken då. 
 
Lucia-13 (alla bilderna ovan) 
Mamma och pappas mini-gran som jag fick klä. 
 
 
 
 

13December2013- LUCIA.

"Sankta lucia, ljusklara hägring. Sprid i vår vinternatt glans av din fägring. 
Drömmar av vingesus,under oss sia. Tänd dina vita ljus, Sankta lucia! " 
 
Åh vad jag älskar denna dag! Har under många år, typ under alla mina levnads år älskat denna dag och luciatågen man varit med i under alla dessa år kan jag inte räkna. Många är dom. På gymnasiet fick jag äran att under ett utav våra typ 10 luciatåg vara lucia. Jag gick då 2a året på gymnasiet och ni som känner mig vet att jag gick ES Musik med sång som huvudämne på gymnasiet. Världens bästa tid, trots att det slutade lite oplanerat.. Men men. 
 
Idag hade jag velat vara nere på prinsessornas luciatåg på dagis, men då jag vaknade för sent så missade jag det. Fick istället bli att se på ett underbart vackert luciatåg på tv från Örebro. Var jätte vackert och självklart så började jag böla, som alltid när jag ser ett luciatåg. Det väcker många minnen från min luciatid och känslor. Guuud vad jag saknar den där tiden då man själv fick vara med i ett luciatåg! 
 
Idag är det även 9år sen jag var med om den hemska upplevelsen som höll på att ta mitt liv.Ambulans,Akut operation och ca 1 vecka på sjukhus. En hemsk tid som jag alltid tänker tillbaks på just denna dag. 
Men nu ska vi inte vara sånna, utan nu ska vi glädjas och vara positiva! =) 
 
På schemat idag står det "Brand information" i skolan mellan kl 12-14.50. Ska bli intressant. På tal om skolan så fick jag igår besked om att jag kommit upp i nivå 2 i denna utbildning. Tjohoo! =) Måste bara se till att bli klar med min APL, annars kommer det bli problem.. Men ska nog klara det. Har ju världens bästa lärare som hjälper mig och ställer upp i detta. Tusen tack! 
 
Ska börja göra mig lite iordning nu, så att jag slipper stressa sen. 
Önskar er alla en trevlig,glad och mysig lucia! 
 
Haha, jag var bara tvungen... =P 
 
 
 

12December2013

Goddag i stugorna! 
 
Idag är en såndär dag då orken till att göra nånting alls inte finns. Skulle behöva plugga,städa, fixa med tvätten och fixa iordning allt julpynt. Men orken finns som sagt inte. Magen (gallstenen) värker, jag är dunder förkyld, hostar och känner mig hängig. 
 
På tal om gallstenen.. Jag var hos läkaren i tisdags och trodde att man skulle börja planera en operation, ok det kanske man började med, men det ska såklart vara nåt som strular. Det kommer bli operation, frågan är bara VART? Jupp, den frågan är osäker just nu. Anledningen är att jag går på Akademiska sjukhuset i Uppsala med detta, men då jag inte tillhör Uppsala läns landsting utan Stockholms så strular det till sig när det kommer till operation. Det man nu ska kolla är om Stockholms län är villiga att betala för en operation som jag gör i ett annat län. Så min läkare skulle kontakta Danderyds sjukhus (som ligger i Sthlm's län) och se vad man säger om saken där.
En annan sak som jag tycker är rörigt är att om dom går med på detta så kommer jag ändå inte få opereras på akademiska, utan i Enköping på Enköping lasarett då dom inte gör gallstens operationer på Akis? Asså va?! Trodde det var ett utav Sveriges största och mest utbildade sjukhus och att dom gjorde det mesta där. Men aja.. Detta gör att jag nästan känner att det skulle vara skönare om operationen blir på Danderyd, för vet inte om jag har nån lust att göra en operation så "långt bort" som i Enköping. Närmare till Danderyd.
Det här strulet gör också att det kommer dra ut lite på tiden. Min läkare sa -" Om allt hade varit som vanligt så hade vi kunnat operera dig, i Enköping redan i februari- mars, men nu kommer det ta längre tid eftersom att vi måste kolla vart operationen blir. Så räkna med en operation i mars-april" Jahaaa, men fan va skojj! så nu ska jag gå med detta helvete i 3-4 månader till?! Fan va skojj! Toppen!  
Tur att min läkare på Akademiska är så toppen och verkligen fattar mitt helvete med detta och att han förstår att jag har ont. Han sa att han ska göra allt han kan för att få detta att gå fortare. Han är verkligen toppen! Så ska ni nångång vara i kontakt med kirurgen på Akademiska sjukhuset i Uppsala så vill jag rekomendera honom. Martin Skoogar tror jag han heter..
 
Jag vet att detta blev jätte rörigt nu. Men ni kanske hängde med i all text. ? 
Fan skulle verkligen behöva plugga. Men orkar inte. Ligger här i sängen och kollar på Musikhjälpen. Verkligen ett toppen program! 
Imorgon ska jag ha brand information i skolan också. Känner mig inte alls påläst, men kanske inte behöver vara det..
Nej, nu ska jag göra mig lite nudlar och mysa ner mig här i sängen. 
 
På återseende! 
 
Bjuder på lite bilder från senaste dagarna.. 
 
 
 
 
 

6December2013

God morgon! 
 
När man jobbar som tim.vikarie så vet man ju inte riktigt när man jobbar, man blir oftast inringd på morgonen. Så därför har jag från och med idag börjat att gå upp med Pälsk vid 06-tiden på morgonen, bara för att vara vaken och redo utifall dom ringer. Nu menar jag inte att jag går upp och göra mig klar, klär på mig och sånt, utan menar att jag går upp och vaknar till liv. Gör mig lite kaffe och se sätter mig framför tv'n. 
Nackdelen med detta är ju att man kanske gått upp helt i onödan om det är så att dom faktiskt inte ringer, som idag. Men för min del så gör det inte så mycket. Jag är ju en morgon människa så.
 
Jag har redan hunnit sätta igång en tvätt, sätt på veckans Paradise avsnitt, kollat på 2 avsnitt av skilda världar och ätit en frukost. Nu tänkte jag hänga lite i badrummet med tvätten och sen får det nog bli en sväng med dammsugaren. Skulle behöva plugga lite idag då alla studieuppgifter i Vård-och Omsorgsarbete ska vara inlämnat nästa vecka och jag har en uppgift kvar. Har en uppgift kvar i Medicin också, men den tar jag nästa vecka. 
På måndga ska jag föresten tillbaks till Sigtuna hemtjänst och ha en praktik dag. Ska bli kul och spännande att komma tillbaks.
På tisdag är det ÄNTLIGEN dags att besöka "farbror"(han är typ 30-35) kirurg för att diskutera min gallsten och förhoppningsvis börja planera in operation. Nu har det gått lite mer än *peppar,peppar, ta i trä* 2 veckor sen mitt senaste gallstensanfall, värk har jag haft till och från, men inget anfall. Skulle inte förvåna mig om det kommer som en fin överraskning lagom till julafton. Skulle ju sitta fint. NOT! 
 
Nähe, jaha. tvätten i badrummet va det ja.. Måste nog ta mig en till kopp kaffe också känner jag. 
 
CIAO ! 
 
 
 

All by myself.....

Tänk va rastlös man kan bli bara sådär helt plötsligt.. 
Ligger här i sängen och kollar på Bergs bärbara talkshow, har öppnat chockladen jag fick av pälsk och ja, inte så mycket mer. All by myself så att säga... 
 
Tralalalalaaa... jahapp. Usch va jag e uttråkad! 

5December2013

Tjollahopp! 
 
Jaha, då har det gått några dagar sen sist. Vad har jag hittat på sen sist då? 
Ja ni, det har jag faktiskt inte så jätte stor koll på. Men det var e helg som svischade förbi, vi passade prinsessorna Elina och Alexandra i lördags kväll. Vi bakade pepparkakor och myste, annars var det en lugn helg. En mini utgång i fredag och lite adventskaffe i söndags.
Måndag och tisdag var jag bara hemma och tog det lugnt, men igår hände det grejjer ska ni veta... Jag hade min första dag på nya jobbet och där har jag även varit idag. Har haft två "gå dubbelt/introduktions-dagar" för att få se lite hur dom arbetar och sånt där skojj. Igår fick jag vara i en underbar liten klass med yngre elever och idag har jag varit med dom lite äldre eleverna mestadels, men även med dom mindre. Har redan fått mig en liten beundrare som jag fick en bamsekram av när jag kom imorse. =)
Asså dom är ju för söta! Det är verkligen dom som gör hela arbetet så mycket roligare och värt. Underbara ungar! 
Nu får vi se när det blir nästa gång jag är där, för nu börjar jag "på riktigt" som deras tim.vikarie. Mina 2 "introduktions dagar" är över och nu börjar allvaret, and I looove it! =) *Klirr i kassan*
 
Just för stunden så sitter jag här i sängen. Har precis svullat i mig en micro pizza och druckit ett glas cola ( just so you know), den där Pälsk, ja han är iväg på egna äventyr han. Jupp, han sitter just i detta nu på Rosersbergs slott med sina kollegor och avnjuter ett förmodligen gudomligt julbord.. Inte alls orättvist! Nej nej, min micro pizza smakade gudomligt den också.. =) *morr* haha...
Jaja, får väl se när han kommer hem. Jag ska iallafall inte göra ett skit. Ska bädda ner mig här i sängen och glo på tv tills han kommer. 
 
Vet ni vad? jag ska ta mig ett till glas cola nu.... Thi hi^^